Ziua Logo
  Nr. 4498 de sambata, 28 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare ultrasecrete

2009-03-28
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 79.114.174...)
2009-03-28 15:51
Dupa cate stiu carol se pusese intr-o situatie imposibila

Reusise sa aiba impotriva lui Legiunea , PNT si PNL. Nu mai zic de PSD .
Nimeni nu mai vaea incredere in el .
Isi asumase plenipotentele proclamand dictaura regala . In situatia cea mai grea insa a incercat sa plaseze raspnderea unui consiliu de Coroana .
Prabiusirea hotarelor tarii l-a terminat. Pna si Iorga care ii era fidel ( fusese elevul lui favorit - a nu se uita Carol 2 invatase in particular istopria cu Iorga care il considera cel mai stralucit elev al sau ! si de aici o mare afectiune ) l-a intrebat : dar timbrul aviatiei sire ?! ( daca cumparai o paine se luipea pe ea timbrul aviatiei,. Daca cumparai ulei idem . si pe altele lafel. Fondurile erau ptr dezvoltarea aviatiei militare si se aflau la dispozitia directa a regelui ).
Plus cestia cu Elena Lupescu . Nu supara ca era amanta ( il intelegea aproape* toata lumea. Stelian Popescu acuza pre regina Elena de-a dreptu - mai bine grecii i-ar fi dat o cariatida ! la fel de buna in pat dar macar putea fi expusa ca statuie !!!) insa amestecu ei in ttreburi si pasiunea ptr ciubucuri .... si Mudareanu si gasca ei care deranma pe toti ( nu faptul ca era evreica ! in definitiva celasi Stelian despre incarcerarea lu Auschnit : s-a vazut ca Lupeasca nu le are cu solidaritatea de rasa ci cu cea de comision !! adica ar fi fost de bun simt sa intervina ptr Max ) a facut-o urata .
Si atuinci cand carol a facut apel la Antonescu .. era un act desperat. Antonescu ii era ostil ) si pe motibv de Duduca combinat cu incercarea de a=l scoate bigam ). Si lui Antonescu i se spune : nici o colabotrare cat este ccarol pe tron !!
Plasa o ia Antonescu cand pleaca regele . genweralul se duce la Bratianu )Dinu) si Maniu. Draguta asta e crucea ta , du-o singur !!
Lipsit de sprijin politic se duce catre legionari ( avea simopatii fata de ei , asa teoretioc-nationaliste insa avea retineri fata de capcitatile lor . Motivate dupa cum s-a vazut ). A nu se uita : ar fi vrut colaborare cu partidele traditionale.

Carol a facut cum fac unii fotbalisti de-ai nostri - fenteazam, dribleaza , is artisti dar pierd mingea . Era terminat cand a facu6t apel la Antonescu.

* cu o exceptie . Maniu . are nu suporta ideea de amanta. Ce-i drept Maniu era unic in politica romaneasca . Unicu fara amanta !! ( si nici sotie !!) Acu daca credeti ca Maniu nu a primit oferte ca sa fie amant ..... inseamna ca nu stiti cum e lumea . Si la mica barfa. Domnul care ar putea vorbi ( dar nu ) despre 23 Aug este un nepot de-al Porcului ( ALecu Constatinescu zis Porcu' ) si povetstete ca unchoiul sau ( Porcu') in 1919 a fost trimis in Ardeal sa sondeze terenul ptr o fuziune cu PNR sau macra o colaboratre ... Si raportul dat conduceii de parid si de stat ( Liberalii erau PArtidul . Statul si BNR) . Maniu e baita bum destept da nu ,,,
ce? El nu ..
Nu ce dom'le zi odata !
nu f#te !!
Aoleou ca cu astia nu te intelegi (oirce liberal important si nu prea batram avea minim 2 amante in afara de nefasta . Porcu insa era nec plus ultra : casatorit de 5 ori . A divortat a 4 a oara ca sa se insoare cu sorea mai mica a celei de-a patra neveste .. Si toti trei traiua impreuna sub acealsi acoperis si abnuiala ca in acealsi pat !!! Si tot despre Alecu Porcu . Yineti minte Arghezi 1907 cele 3 paoezii cu Conu Alecu ?! Ei binje el este Conu Alecu unicu conu Alecu !!! Insa in afara de nismasuri , de sexauliatatea debordanta conu Alecu era un ins de o mare putere de munca ... la un momnet dat a tinut cu mana de fiier cam 5 ministere , rezolva trebile cu toate cinci, 2 neveste si se babuie minim o amanta plus ce pica !!! Linia lui de sange s-a stins . Nepotii erau colaterali sau pe linie de cognati)


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Catre Redactia Ziarului Ziua (2143 afisari)
 Cele 2000 de capuse (1966 afisari)
 Legile DGA in versiune DGA (1707 afisari)
 Hitler profilul psihologic (1546 afisari)
 Cameleonul Voiculescu (1369 afisari)
 Suparati ca au pierdut meciul cu Serbia, tricolorii au devastat vestiarul de la Constanta! (2077 afisari)
 Ion Mihai Pacepa: Departamentul de Informatii Externe a pregatit prostituate ca spioni (2035 afisari)
  Premiera in America Latina: Printesa Inca a levitat la 30 de centimetri de sol! (VIDEO) (1918 afisari)
 UPDATE Romania - Serbia 2-3, scor final (1905 afisari)
 Tatucul Playboy, Hugh Hefner, lovit de criza financiara. Vezi cum! (1698 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00661 sec.