Ziua Logo
  Nr. 4469 de luni, 23 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2009-02-23

Comentarii: 25, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Ghita Bizonu'
2009-02-22 21:54:49

Ntz. Suntem si o societate tembela. Adica aia care ar trebui sa vorbeasca in numele

nost e tembeli . Sau mai rau.
Ani de zile in 90 teleptualii nostri au vorbit despre tigani i n termeni pitoresti . Sau in gen Carmen. Fara sa cunoasca despre ce vorbesc. Au venit si fafuzele gen Lalumiere cu idei imbecile sa fie revitalizate ocuaptiile traditionale ale tiganilor ( da cine mai are nevoi de spoi tingiri ? Piepteni de os ?!).
Si l-am mai avut pe Mirel Branc .
Si altii care se documentau vizonand Misisipi in flacari .
Si ar mai fi de zis.
Asa ca ...
Este oricum exceptionala incapacitatea "intelectualitatii" noastre de a anticipa si nu are egal decat in faptl ca nu stie ince tara traieste si pe ce lume traieste.

Si am zis anticpa. Astepati nitel. Sa vedeti ce o sa iasa dinconatcu tineretuluii cu scoala occidentala ( masiv marxizata ) si obsrevatia simpla ca in 89 Romania era nitel mai industrializata decat azi .... Si asta se putea anticipa de acu 10 ani .

Ion Caramache
2009-02-22 22:34:20

Re: Ntz. Suntem si o societate tembela. Adica aia care ar trebui sa vorbeasca in numele

La 2009-02-22 21:54:49, Ghita Bizonu' a scris:

> nost e tembeli . Sau mai rau.
> Ani de zile in 90 teleptualii nostri au vorbit despre tigani i n
> termeni pitoresti . Sau in gen Carmen. Fara sa cunoasca despre ce
> vorbesc. Au venit si fafuzele gen Lalumiere cu idei imbecile sa fie
> revitalizate ocuaptiile traditionale ale tiganilor ( da cine mai are
> nevoi de spoi tingiri ? Piepteni de os ?!).
> Si l-am mai avut pe Mirel Branc .
> Si altii care se documentau vizonand Misisipi in flacari .
> Si ar mai fi de zis.
> Asa ca ...
> Este oricum exceptionala incapacitatea "intelectualitatii" noastre de
> a anticipa si nu are egal decat in faptl ca nu stie ince tara
> traieste si pe ce lume traieste.
>
> Si am zis anticpa. Astepati nitel. Sa vedeti ce o sa iasa dinconatcu
> tineretuluii cu scoala occidentala ( masiv marxizata ) si obsrevatia
> simpla ca in 89 Romania era nitel mai industrializata decat azi ....
> Si asta se putea anticipa de acu 10 ani .
>
Ghitz, ai REEEEEEEZOOOOOONNNNNNNN cu DUIUMUL!
'teleptzucalii mioritici, dupa ce au lins ciolanu' partidului, au sarit gramada la ciolanu' aruncat de onegeurilii suptventionate de sinstra izquierda gauche vest ieuropena. Sugind iei din greu ciolanu' au trebuit sa produca ceva si ...au produs fumuri tocma' bune de fabrica de impachetat vinturi.
Cu un singur lucru gresesti complet. 'tzeleptzucalii de chiultiura si hartza, shpiritzul neamului, stiu ei bine in ce tzara traiesc de sug mierea si laptele ciolanului azvirlit de putere cu putere haitei flaminde.
In orice alta tzeara normala li s-ar un picior in fund si li sar fi zis "la munca ba, nu frecati tiparu' cu vorba si tiparu' ! ".
Dar, deh, este Romania o tzeara normala?
Ui-te cine a stat ca capul academiei romane secular timp de opt ani! Vezi ce monstri sfertodoctzi doftorisitzi cu hrisov semnat de acest neica nimenea de nicaieri au impinzit universitatile mioritice din Bukale, Cluj, Timisoara si Iasi si pina la alea din Cucuietii din deal si Atirnatii din vale.

Ghita Bizonu'
2009-02-22 22:52:53

Ah da uitasem

cica ca cum ca :<cercetatori romani care lucrau pentru Institutul pentru o Societate Deschisa din Budapesta, demonstrand ca daca cineva era realmente persecutat, discriminat si batjocorit la noi, apoi aceia erau evident membrii comunitatii rrome>
Aolio maica !!
Pai Soros ? Cercetatori romani la Budapesta lucrnd ptr Soros? Sa ne mai miram?
Pai in primu rand ptr astia nu exstau tigani. Ci rromi . Ca tigan e peiorativ . Ca asa ii invata tampenia corectitudinii politice .
Si cercetatori. Ounem pariu ca nu prea stiau ce sunt tiganii ? ca tiganii in mare sunt tigani dati pe brazda si aialati ?
Si ca Soros. Pai au preluat toate imbecilitatile stangii vestice . Daca e minoritari atunic e persecutati . Trebuie sa fie persecutati . Retorica , victimizare , acuze tembele dinainte prefabricate - tot rahatu stangist al ultimilor 30 de ani [reluat ca anticomunism .
Hai sa nu ma intind.
Cestia e simpla.
Tiganii nu sunt nici ei omogeni.
In primul rand sunt tiganii intrati in rand cu lumea. Nici mai buni, nici mai rai . Cam acelasi nivel de scolarizare ca generatia lor , cam acelasi nivel de pregatire si unica deosebire fac un copil in plus pe familie. In leatu meu erau insi cu ocupatii avuabile , uneori calificati , castaoriti dupa armata cu tinere de 16-17 ani care poate erau si ele calificate. Au facut 2-3 copii pe care uneoir (nu prea rar) i-au trosnit "invata ba !! Si sa nu chiulesti de la scoala ca dracu te ia !! " . Si-au dat copii si la liceu. (cu ani de zile in urma m-am intalnit cu un fost coleg de armata. ti[pu Plesnea de mandrie - fi-sa intrase la facultate !!. La stat . cu examen.). Sau ma rog oameni care nu dereanjeaza florari , lautari .
Si ailalti. ALintati pe tiganeste jagardele . Neintegrarti social, Necalificati. Traind e multe ori din expediente ... cerstoria nefiind cjhiar cea mai rea , "Barbati" de 13 ani casatoriti cu "femei" de 11 . Copii multi (mai putini azi . Se aplica metioa contraceptiva prin ingrasare. cand ajung la peste 100 kile doar vorbesc despre ce si cum . Nu glumesc !! ) . Si scoala e pentru prosti . unicu motiv sa invete sa citeasca este examenul de conduicere .
Astia nu se integreaza nu din vina societatii . Care ar fi rasista , xeno samd . Astia nu vor . Si tot astia dau majoritatea infractiiunilor. Sunt peste medie.
Si chiar comparati cu tiganii din prima categorie (prima categorie s-ar putea sa aiba un nivle sub medie!!).
Si dintre astia de obicei cei mai rai si mai brutali sunt ursarii.

Si iar repet : la Bolintin au fost incendiate casele de ursari, Si jumatate din incendiatori erau ... tigani din prima categorie exasperati si ei ( povestea un fost coleg de serviciu ca doi vecini, tigani au venit la tat-su : hai ba sa-i alungam !! Asa nu se mai poate !! maine poate e fi0mu poate e fi-tu ! Sa scapam de lepre !! ca in Bolintin in general se intelegeau f bine tigabii cu romanii. Minus o cestie : sa nu incerce romanii sa concureze lautarii ca nu se pricepeau !!!)

Da aste ins prea vulgare ptr teleptualii lu Soros.
Si va zic : aia care fac nasoale nu vor sa se integreze. tin la traditiile lor gen India . Iar stangistii teletuali care ne acuza vor ca jagardelele sa-si pastreze obiceiurile .

( jagardea e din tiganeste . Inseamna de proasta calitate.
Si mai e si rapandula - de ultima categorie )

Ghita Bizonu'
2009-02-22 22:55:51

Re: si Soros nu-i stanga tembela ?

Si marxistu Volodea unde preda?
Corctitudinea unde s-a inventat?
Si pe cine sprijina ea aici? SAR !!

Danny
2009-02-23 00:37:26

Re: Ntz. Suntem si o societate tembela. Adica aia care ar trebui sa vorbeasca in numele

La 2009-02-22 21:54:49, Ghita Bizonu' a scris:

<<<Si marxistu Volodea unde preda? >>>
<<<Corctitudinea unde s-a inventat? >>>
<<<Si pe cine sprijina ea aici? SAR !!>>>>

Daca tot ai ajuns sa te contrazici prind vina copiilor pentru faptele parintilor, de ce nu esti corect sa amintesti si odraslele securiste si cominterniste ce conduc iubitul tau pnl-eu?
Vorbesti de volodea marxistu' dar de ce mucles de Olteanu nepotu' cominternist' sau Petrica NKVD-istu' sau Orban securistu' ?
Daca maninci sobolanul, maninca-i si coada!

Ion Caramache
2009-02-23 02:41:26

Re: si Soros nu-i stanga tembela ?

La 2009-02-22 22:55:51, Ghita Bizonu' a scris:

> Si marxistu Volodea unde preda?
> Corctitudinea unde s-a inventat?
> Si pe cine sprijina ea aici? SAR !!
>
Ghitza, ie o mare diferenta intre intzeleptzualii cilanari si intzeleptzualii ideoloji.
In timp ce primii ieste nishte sugatori, a doua categorie ie nishte fanatici piericulosi.
Cit despre sinistra stinga izeuirda gauche si lefty, astia n u ie deloc tembeli. Iei ie extremisimo de pericoloso.
Astia vrea sa cucereasca puterea, sa transforme pe toti in niste zombies condusi de Big brother si ciracii sai printre care se vor afla in mod evdent intzeleptzualii ardei-ar focu' de patzachine cremenale.
Soros a dat, si da, din gros parale deoarece, prin sprijinul material dat ilegalistilor legali, spera sa-si salveze banetul ascuns de ochii lumii in raiuri fiscale unde nu-l intreaba nimeni nimic care sa-l doara.
Sa nu imi spui mie ca Soros este un tembel. El este un tip care a facut, face, si vrea sa mai faca parale si sa nu plareasca impozite pentru cistigurile lui fabuloase. Asta-i tot.
Corectitudinea aia politica tot rahatii astia de stinga au inventat-o impreuna cu toti poponarii si lesbienele iesite din closet.
Am ajuns aici ca pe vremea lui Pingelica acolo. Efectiv iti este frica sa-ti deschizi gura ca sa n u fii acuzat de rasism, antisemitism, antiarabism, antiasianism, antipoponism, antiislamism, anticomunism si o multime de alte anti. Mai ramine numai sa fii denuntat ca dusman al clasei muncitoare in alianta cu patura poponara, minoritatile semite, islamice, voodooiste, etc, etc, si dupa aia sa vezi ce Seco se infiinteaza si cum se va pasi pe calea visului de aiureala al omenirii.
Asta-i ce vrea stinga sinistra care nu-i deloc tembela. Cit despre Volodea, cine stie, poate va putea deveni expert consultant ca are esperienta multa.

Ion Caramache
2009-02-23 02:45:39

Re: Ah da uitasem

La 2009-02-22 22:52:53, Ghita Bizonu' a scris:

> cica ca cum ca :<cercetatori romani care lucrau pentru Institutul
> pentru o Societate Deschisa din Budapesta, demonstrand ca daca cineva
> era realmente persecutat, discriminat si batjocorit la noi, apoi aceia
> erau evident membrii comunitatii rrome>
> Aolio maica !!
> Pai Soros ? Cercetatori romani la Budapesta lucrnd ptr Soros? Sa ne
> mai miram?
> Pai in primu rand ptr astia nu exstau tigani. Ci rromi . Ca tigan e
> peiorativ . Ca asa ii invata tampenia corectitudinii politice .
> Si cercetatori. Ounem pariu ca nu prea stiau ce sunt tiganii ? ca
> tiganii in mare sunt tigani dati pe brazda si aialati ?
> Si ca Soros. Pai au preluat toate imbecilitatile stangii vestice .
> Daca e minoritari atunic e persecutati . Trebuie sa fie persecutati .
> Retorica , victimizare , acuze tembele dinainte prefabricate - tot
> rahatu stangist al ultimilor 30 de ani [reluat ca anticomunism .
> Hai sa nu ma intind.
> Cestia e simpla.
> Tiganii nu sunt nici ei omogeni.
> In primul rand sunt tiganii intrati in rand cu lumea. Nici mai buni,
> nici mai rai . Cam acelasi nivel de scolarizare ca generatia lor ,
> cam acelasi nivel de pregatire si unica deosebire fac un copil in
> plus pe familie. In leatu meu erau insi cu ocupatii avuabile , uneori
> calificati , castaoriti dupa armata cu tinere de 16-17 ani care poate
> erau si ele calificate. Au facut 2-3 copii pe care uneoir (nu prea
> rar) i-au trosnit "invata ba !! Si sa nu chiulesti de la scoala ca
> dracu te ia !! " . Si-au dat copii si la liceu. (cu ani de zile in
> urma m-am intalnit cu un fost coleg de armata. ti[pu Plesnea de
> mandrie - fi-sa intrase la facultate !!. La stat . cu examen.). Sau
> ma rog oameni care nu dereanjeaza florari , lautari .
> Si ailalti. ALintati pe tiganeste jagardele . Neintegrarti social,
> Necalificati. Traind e multe ori din expediente ... cerstoria nefiind
> cjhiar cea mai rea , "Barbati" de 13 ani casatoriti cu "femei" de 11
> . Copii multi (mai putini azi . Se aplica metioa contraceptiva prin
> ingrasare. cand ajung la peste 100 kile doar vorbesc despre ce si
> cum . Nu glumesc !! ) . Si scoala e pentru prosti . unicu motiv sa
> invete sa citeasca este examenul de conduicere .
> Astia nu se integreaza nu din vina societatii . Care ar fi rasista ,
> xeno samd . Astia nu vor . Si tot astia dau majoritatea
> infractiiunilor. Sunt peste medie.
> Si chiar comparati cu tiganii din prima categorie (prima categorie
> s-ar putea sa aiba un nivle sub medie!!).
> Si dintre astia de obicei cei mai rai si mai brutali sunt ursarii.
>
> Si iar repet : la Bolintin au fost incendiate casele de ursari, Si
> jumatate din incendiatori erau ... tigani din prima categorie
> exasperati si ei ( povestea un fost coleg de serviciu ca doi vecini,
> tigani au venit la tat-su : hai ba sa-i alungam !! Asa nu se mai
> poate !! maine poate e fi0mu poate e fi-tu ! Sa scapam de lepre !! ca
> in Bolintin in general se intelegeau f bine tigabii cu romanii. Minus
> o cestie : sa nu incerce romanii sa concureze lautarii ca nu se
> pricepeau !!!)
>
> Da aste ins prea vulgare ptr teleptualii lu Soros.
> Si va zic : aia care fac nasoale nu vor sa se integreze. tin la
> traditiile lor gen India . Iar stangistii teletuali care ne acuza
> vor ca jagardelele sa-si pastreze obiceiurile .
>
> ( jagardea e din tiganeste . Inseamna de proasta calitate.
> Si mai e si rapandula - de ultima categorie )
>
>
Ba Ghitza, te pui cu tzeleptzualii? Trebuia si paparudele rapandule sa justifice cu ceva paralilii papate de la nea Soros jigardea.

da de ce
2009-02-23 03:31:06

Daca nu deranjez, o intrebare, dragutza:

Unde e presedintele romanilor in ecuatia asta?

IISUSCHR
2009-02-23 06:16:14

Nu ne convine sa fim asimilati cu rromi

tare ne-ar place sa fim confundati cu elvetienii sau suedezii ..... din pacate , comportamentul acasa (violuri , pedofilii , lupte de strada , gainarii etc ) nu prea se deosebeste de cel din Italia , Belgia etc si nu prea aduce cu cel elvetian ....nu putem sa ii condamnam pe straini ca "ne confunda" cu tiganii

alwis46
2009-02-23 08:42:43

Mecanismul e simplu...

Se trag pe prima pagina a ziarelor italinesti, cu litere de-o schioapa, articole cu anatemizarea si aneantizarea tuturor romanilor ca urmare a faptelor criminale comise de tigani si de alte scursuri de teapa lor din randurile romanilor dar se scriu doar cateva randuri in pagina a sasea sau a saptea a unui cotidian central italian despre violul savarsit de un italian asupra unei fetite de patru ani.
Simplu, nu ?

Budapestanul
2009-02-23 09:26:29

Pai puneti ban langa ban

faceti si voi campanie ca nu santeti rromi ci santeti romani. Cereti Artistilor ca si roncea sa faca o galerie de picturi fotografii: roman in haine traditionale si rrom in haine traditionale. prezentati-o in fata columnei romane. Pariu ca se schimba optica. Cine are ochi va vedea si va intelege.

alwis46
2009-02-23 09:42:44

Re: Pai puneti ban langa ban

Budapestane,

Ls-o mai usor, vezi ca doi dintre violatori purtau nume neaose maghiare asa ca si la etnia voastra ungureasca uscaturi cat cuprinde.
Alexandru Isztoika Loyos si Karol Racz, adica violatorii aia doi bai acesta, sunt cetateni romani de nationalitate maghiara.
Nu mai vorbesc de banda aia de tigani unguri de la Veszprem care l-a ucis pe handbalistul Cozma.
Si daca tot vorbim de scursuri maghiare, tiganii astia ai tai cand au intrat in bar s-au pupat cu politistii ba deci erau mana in mana, iar pe urma, imediat inainte de scandal, politatii au plecat.
Deci erau mana in mana tiganii tai cu politaii.
Nu mai spun ca in bar era si o judecatoare care n-a scos un cuvant.
Pai tu nu vezi bubele voastre din cauza bubelor altora ?


La 2009-02-23 09:26:29, Budapestanul a scris:

> faceti si voi campanie ca nu santeti rromi ci santeti romani. Cereti
> Artistilor ca si roncea sa faca o galerie de picturi fotografii:
> roman in haine traditionale si rrom in haine traditionale.
> prezentati-o in fata columnei romane. Pariu ca se schimba optica.
> Cine are ochi va vedea si va intelege.
>

Budapestanul
2009-02-23 09:58:51

Re: Pai puneti ban langa ban

alwis nu vira desi e rece: Este cei doi sant clar unguri Loyos:) mai ales e ungur:) in fine ai dreptate is doi bucati:). Inromania restul celor prinsi in Italia este de sorginte "verde".-----------------------tiganii nostri din Ungaria isi primesc tratamentul preferential de ei sa nu ai tu grije. psss uiti ca intr-o saptamana au fost stransi......................cirogoarleni gorbunovi:?:) mai repide uita te in gradina propie.--------------revenind la subiect: tu nu vezi mai "disesteptule" ca iti spun o cla de urmat pentru a pune pe linie corecta gandirea celor din Roma. sau vezi peste tot numai capcane:)))))))

Budapestanul
2009-02-23 09:59:55

"cla"- egal Cale drum potieka

ca ma lasa si pe mine tastatura la space.

alwis46
2009-02-23 10:14:10

Re: Pai puneti ban langa ban

Nu vad nici o capcana dar nu esti tu cel mai in masura sa ridici primul piatra si sa dai cu ea atata vreme cat banditismul e in floare si in Ungaria voastra iar tiganii aia ucigasi din Vezsprem se pupa in bot cu politistii.
Am scris foarte apasat ca toate aceste scursuri umane sa fie pur si simplu calcate pe cap fara cea mai mica urma de indurare, sa fie striviti, sa fie eliminati definitiv din cadrul societatii indiferemnt de etnie, credinta, varsta, sex sau mai stiu eu ce criteriu de selectie.
Singura masura cat de cat educativa pentru acesti declasati este una singura : condamnarea la moarte !

De ce sa dau eu bani din buzunar sa hranesc cun violator sau criminal care sta in puscarie si se uita la TV ?
De ce sa dau eu bani la buget stiind ca ala daca iese din puscarie tot de viol sau crima se apuca ?
Poate daca s-ar introduce condamnarea la moarte pentru asemenea exemplare, nenorocitii astia ar avea un scurt puseu de judecata inainte de a comite o fapta ca a lor.
Stiind insa ca politia ii protejeaza, deh se pupa cun ei, stiind ca pot mitui un judecator si scapa astfel de pedeapsa, e clar ca ei nu mai au nici o retinere, pentru aceste scursuri se naste ideea ca ei pot face orice fara sa pateasca nimic.
La 2009-02-23 09:58:51, Budapestanul a scris:

> alwis nu vira desi e rece: Este cei doi sant clar unguri Loyos:)
> mai ales e ungur:) in fine ai dreptate is doi bucati:). Inromania
> restul celor prinsi in Italia este de sorginte
> "verde".-----------------------tiganii nostri din Ungaria isi primesc
> tratamentul preferential de ei sa nu ai tu grije. psss uiti ca
> intr-o saptamana au fost stransi......................cirogoarleni
> gorbunovi:?:) mai repide uita te in gradina
> propie.--------------revenind la subiect: tu nu vezi mai
> "disesteptule" ca iti spun o cla de urmat pentru a pune pe linie
> corecta gandirea celor din Roma. sau vezi peste tot numai
> capcane:)))))))
>

alwis46
2009-02-23 10:14:53

Re: "cla"- egal Cale drum potieka

Scoate 15-20 de lei din buzunar si ia-ti una noua...

La 2009-02-23 09:59:55, Budapestanul a scris:

> ca ma lasa si pe mine tastatura la space.
>

Ghita Bizonu'
2009-02-23 10:40:33

Re: Fa Danny era vorba

de soricizati si cei din orbita lui.
Nu despre puii de curva comunista in general

Ghita Bizonu'
2009-02-23 12:37:15

Re: Pai vezi alwis de ce esti un extremist si un roman verde ?!

si te mai legi de altii.
Plus prestatia ta in legatura cu pustiu ala si numai maine nu-i poimanine cand o sa fii acuzat ca esti un monstru care vrea sa omoarea minoritari precum in juneteile tale naziste ...
Geaba te starduii sa te aliniezi corectitudiniii ...

NormanFinkel5
2009-02-23 17:12:48

Are sens ce scrietzi dar cam TARZIU coane, unde atzi fost anul trecut pe 17 dec?

Ghita Bizonu'
2009-02-23 17:26:55

Ghita Bizonu'
2009-02-23 17:33:52

Shadow
2009-02-23 17:48:34

Re: si nu sunt singurii. Si altii isi mai dau de zor cu "tesla".

emigrstul
2009-02-23 18:57:35

Problema e acum si a europei

Ceeace inseamna ca fiecare parte treuie sa-si asume cuantumul sau de responsabilitate. Etnia roma partea sa, societatea si guvernul Romaniei partea sa,Consiliul europei partea sa. Iar fenomenul va dura. Ce se vede ca nu e bine e ca nici macar nu s-a inceput ceva serios in aceasta directie.In privinta afirmatiei din titlu, mecanismul acuzarii Romaniei tine de limbajul tembel al lui Ceasca. Cine acuza Romania si unde? Substantivul acuzatie tine de limbajul de drept si de tribunal.Iar ziaristii abuzeaza si transforma jurnalismul in literatura. Fenomenul aminteste de ,,punerea la zid a lumii capitaliste"Iesiti o data dreaq din gindirea de lemn!

Budapestanul
2009-02-23 20:14:07

Re: Pai puneti ban langa ban

Bade Alwis.....te rog io sa iti cureti ochelariisi sa citesti din nou ce am scris prima oara. Am io impresia ca ai citit-o pe ultrascurte. Cand ai terminat cauta sa si intelegi ce am scris--------------pe urma revizuieste -ti atitudinea versus: " nu estiin masura sa arunci cu pietre" cand eu scriu una si tu intelegi prefectura si imi vorbesti de tigani pupaciosi din ungaria.

Budapestanul
2009-02-23 20:16:01

Asa e bre alwis.....is 2000de HUF da mie lene in zapada asta sa ma duc sa caut una noua:)

vin eprimavara si se da de 1 Martie la supraoferta:)


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Obama il bate pe Dumnezeu (3164 afisari)
 Reteta de post strict secreta (3004 afisari)
 Geoana presedinte (2486 afisari)
 "Taiati libidoul romanilor!" (1740 afisari)
 Viena, cuibul spionilor (1453 afisari)
 Sharon Stone, dezbracata intr-o rochie (5239 afisari)
 Spune-mi in ce sector stai, ca sa iti spun ce clan te terorizeaza (4850 afisari)
 Sexy-Oscarul pentru cea mai buna actrita ... intr-o scena nud! (FOTO) (3741 afisari)
 Noua Lara Croft, topless la piscina! (FOTO) (3563 afisari)
 Sexy-actrita din "Slumdog Millionaire", Freida Pinto, si ale sale picioare perfecte!  (2870 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00792 sec.