Ziua Logo
  Nr. 4465 de miercuri, 18 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-02-18

Comentarii: 95, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2009-02-17 21:47:52

Cum stimuleaza autorul sindromul custii la romani.Lectia data de Paler

Radu Dragan
2009-02-17 21:48:54

subiectul preferat

cand revii de pe insula Pastelui, de ce altceva se poate vorbii cu
o pofta nebuna .....
ca nu-l aveam pe Vadim ori pe jandarmul Barbu ...
in literatura .....

Alex.Pandrea
2009-02-17 21:49:25

INDREPTAR PENTRU MINCINOSI

INDREPTAR PENTRU MINCINOSI
Avand in vedere cat de raspandita este minciuna cred ca cateva aspecte psihologice sunt necesare.Iata ce spun o serie se autori despre comportamentul mincinos.
Este mai usor sa ascunzi sau sa te ascunzi in spatele cuvintelor. Te tradezi mult mai usor prin mimica sau gestica. Mainile sau fata noastra sunt mai sincere, mai transparente.
Jankelevitch M. a explicat ca punerea la index a minciunii se face "prin mecanisme sociale pe care trisorul le afecteaza, ci prin periculoasa facilitate a inselatoriei sale. Totul se poate spune, daca nu se face, caci daca nu se poate actiona asupra lumii fizice in intalnirea cu determinismul, limbajul, el, este la dispozitia noastra autocrata si la o desavarsita discretie…Unde se va opri mincinosul? Cine ar putea sa-l impiedice sa se serveasca de parghiile trucurilor sale, de a falsifica conform bunului plac al manevrei semnelor? Cuvintele sunt primele care-l ispitesc pe om de a minti. Prin recul, limbajul este primul atacat de minciuna.
Omul minte si prin actele pe care le intreprinde, printr-o conexiune interesata a gesturilor si comportamentelor sale. Nu-i nevoie sa mai apeleze la cuvinte. Reusesti sa minti in deplina tacere. Poti foarte bine sa induci in eroare actionand intr-un anumit mod, exagerand sau alternand semnificatiile unor acte sau imbinandu-le si articulandu-le astfel incat sa se creeze impresiile dorite. Combinatorica actelor, ca si a cuvintelor, este nelimitata si, de aceea, ea creeaza spatiul de manevra suficient de larg pentru reusite strategii de inselare. Mintim gesticuland, razand, mirandu-ne, infuriindu-ne, bucurandu-ne,…mintindu-ne. Mintim de cum facem prima miscare, dar si in nemiscare.
Din punct de vedere axiologic, minciuna este un semn ca omul este o fiinta nemultumita de ceea ce este sau are. El transcede ceea ce (ii) este dat, tinzand sa stapaneasca si alte orizonturi pe care le identifica dupa prealabile ordonari, ierarhizari, selectari. Trebuie sa fii capabil de a construi si alte trasee, sa le innobilezi cu valori superioare, pentru ca apoi sa ajungi la ele. Intotdeauna minti avand in minte " mai multul , " mai binele ", " mai frumosul " etc.
Din punct de vedere psihosociologic, minciuna este o strategie protectiva, adaptiva si succesiva de insertie optimala a individului in complicata retea sociala. Aceasta ii asigura atat neutralitatea sau distantarea necesara, atunci cand societatea nu-i este pe plac, cat si implicarea inteligenta in vederea obtinerii unei pozitii sau profit maxim cand crede de cuviinta. In acelasi timp, prezenta minciunii poate de seama de calitatea relatiilor care reglementeaza societatea, de profilul comunicarii dintre diferitii protagonisti sociali.
Din punct de vedere cognitiv, minciuna nu se opune atat de vehement adevarului precum falsitatea pura. Dimpotriva, ea este o forma de adevar refuzat, trunchiat, "de necrezut" in stare bruta; este un adevar caldut, afabil, acceptabil, mascat, aparent inofensiv. Este un adevar ce-si face drumul cu greu. In situatia in care adevarul este prea stanjenitor sau doare, se ofera o replica mai slaba a acestuia, un artefact tamaiat si tamaduitor. Se stie doar ca, in multe situatii, omul fuge de adevarul gol-golut. De aceea minciuna este un substitut ocazional- dar necesar- al adevarului. Uneori, minciuna se naste in vecinatatea sau prelungirea adevarului; este o fata noua a acestuia; minciuna nu este refractara la adevar, ea se " amesteca " cu putin adevar pentru a deveni credibila. Poate fi si o prima " faza " a adevarului, o poarta de intrare si acceptare a lui.
Agentul care minte nu este atat de preocupat de consecventa spuselor sale cu realitatea. Putin importa daca cele invocate concorda cu faptele. El este interesat de soliditatea emisiunii sale fictionale. Primeaza scopul sau (ascuns, neprobat) si nu conformitatea cu adevarul sau falsul. Atitudinea privitoare la adevar este diferita daca ne raportam la agentul mincinos si pacientul mintit.
Si iata cum:
· Mincinosul nu se sinchiseste atat de mult de adevar sau falsitate, ci de grija de a desfasura un mijloc eficient pentru a modifica sensibil conduita celui mintit, de a ajunge cat de repede la o tinta;
· Mintitul este dezavantajat din acest punct de vedere, pentru ca se raporteaza la adevar, la univocitatea sterila a acestuia, ce mai mult il limiteaza, ii incurca mintea decat o limpezeste; el se centreaza mai ales pe spusa mincinosului, pe discursul sau care mai intotdeauna pare impecabil (este congruent logic, consistent gramatical, plauzibil practic, etc); furat de aparentele si frumusetile constructiei, cel mintit uita ca aceasta foloseste la ceva.
Mintitul se opreste la suprafata lucrurilor, la idiosincraziile unei logici abstracte, " idealiste " pe cand mincinosul are priza profunzimilor si opereaza dupa o logica concreta, elastica si spornica. Fapt pentru care sorti de izbanda are mincinosul, pentru ca el are un referential valoric care-l avantajeaza.
Minciuna nu se naste pe un teren gol. Ea este asteptata si adulata. Credulii trebuie sa-i vina in intampinare. Terenul insertiei ei este de mult pregatit. Se gaseste ceea ce este cautat. De aceea, in actul inselarii se exploateaza predispozitia constienta sau inconstienta a auditoriului catre minciuna. Intr-un fel receptorii minciunii " isi dau acordul " cu ceea ce urmeaza sa se denatureze. Credibilitatea si eficienta minciunii se nasc si sunt asigurate prin coparticipare. Incat merita a fi interogati nu numai cei ce mint, ci si cei care cred in minciuna!

johnson
2009-02-17 22:35:34

Nasul,Pora,Mihaies,Mungiu...o gasca a rusinii nationale

Sau viermii stomacali ce-l paraziteaza pe Basescu....Si nu traiesc rau din meseria asta

.Sobru.
2009-02-17 22:38:26

Re: Nasul,Pora,Mihaies,Mungiu...o gasca a rusinii nationale

Paraziteaza societatea, nu pe naparca aia de base. Base e seful.

terzi_p
2009-02-17 22:38:58

D-le SRS, nu o sa te recuperezi niciodata ?

Chiar doriti sa credem ca faceti presa independenta ?

In zadar va zbateti si v-asuda
Fruntea cea galbena ca ceara
In zadar depuneti sirg si truda
Ca sa va acordati din nou vioara.

Cantecul rasuna iarasi lipsit de tonalitate autentica. Pacat. Sunteti nerecuperabil. As dori sa traiesc sa citesc cum veti scrie, dupa ce D-ul Basescu nu va mai fi presedinte.
P.S. Nu am uitat articolele despre carpa KGB-ista.

Danny
2009-02-17 22:45:51

Re: Nasul,Pora,Mihaies,Mungiu...o gasca a rusinii nationale

S-orbul: ........Paraziteaza societatea, nu pe naparca aia de base. Base e seful......

Societatea o parazitezi tu, bai fleandura.

>

alwis46
2009-02-17 22:52:18

Asa bre !

Fa-te rau ca-ti cumpar lant ! zice o cunoscuta vorba romaneasca.
De rau ce a devenit, erijandu-se in judecator al castei jurnalistilor, impartindu-i pe acestia in "limbrici" si "altii" eminentul analist-editorialist-moralist Sorin Rosca stanescu nu face altceva decat sa alunece si el pe panta pe care i-o reproseaza atat dusmanului pe care a jurat sa-l distruga.
Sa nu uitam ca la la fel ca SRS, Basescu impartise si el presa in "tonomate" si "altii".
Sa nu uitam ca la vremea respectiva, actualul specialist in viermi inelari facea o serie de reprosuri matelotului pentru ca acesta isi permisese o anume categorisire ajurnalistilor. Si care e diferenta intre gaozarii, tonomatele si pasarica lui Basescu si limbricii lui Sorin Rosca Stanescu ?
Pai nici una pana la urma, gaozarii sunt posesorii pe care elimina fecale, limbricii sunt eliminati odata cu fecalele.
Cu alte cuvinte, domnul SRS a trecut si dumnealui la un limbaj fecaloid.
Si ca sa inchei, analist-editorialist-moralistul SRS ar trebui sa nu uite ca in tara asta inca exista libertatea de exprimare prin orice mijloace iar demersul domniei sale de indepartare a "limbricilor" nu este altceva decat un atac la aceasta libertate.
Indiferent daca un "limbric" d-asta scrie ce si cum vrea muschiul lui sau al patronului, nu SRS este cel indreptatit sa solicite ca sa li se ia acestora painea de la gura.
Inteles domnu' moralist ?!neamtu tiganu
2009-02-17 22:54:35

Re: Asa bre !

La 2009-02-17 22:52:18, alwis46 a scris:

Si care e diferenta
> intre gaozarii, tonomatele si pasarica lui Basescu si limbricii lui
> Sorin Rosca Stanescu ?
----------------------------
Basescu e presedintele Romaniei. N-ar mai fi!

Pribeagul
2009-02-17 22:59:21

O fi intarcat Balaia? Nu mai au mogulii bani ca sa asigure "independenta" presei?

"Nu cumva casele de presa sunt din ce in ce mai labile, sub aspect economic? Din ce in ce mai dependente de putere? Nu cumva, asa cum cativa dintre noi am avertizat cu mult timp in urma, s-a ajuns in situatia in care independenta presei nu mai poate fi garantata sub aspect economic?"

Danny
2009-02-17 23:03:11

Re: INDREPTAR PENTRU MINCINOSI

La 2009-02-17 21:49:25, Alex.Pandrea a scris:

> INDREPTAR PENTRU MINCINOSI
> Avand in vedere cat de raspandita este minciuna cred ca cateva
> aspecte psihologice sunt necesare.Iata ce spun o serie se autori
> despre comportamentul mincinos.
> Este mai usor sa ascunzi sau sa te ascunzi in spatele cuvintelor. Te
> tradezi mult mai usor prin mimica sau gestica. Mainile sau fata
> noastra sunt mai sincere, mai transparente.
> Jankelevitch M. a explicat ca punerea la index a minciunii se face
> "prin mecanisme sociale pe care trisorul le afecteaza, ci prin
> periculoasa facilitate a inselatoriei sale. Totul se poate spune,
> daca nu se face, caci daca nu se poate actiona asupra lumii fizice in
> intalnirea cu determinismul, limbajul, el, este la dispozitia noastra
> autocrata si la o desavarsita discretie…Unde se va opri
> mincinosul? Cine ar putea sa-l impiedice sa se serveasca de parghiile
> trucurilor sale, de a falsifica conform bunului plac al manevrei
> semnelor? Cuvintele sunt primele care-l ispitesc pe om de a minti.
> Prin recul, limbajul este primul atacat de minciuna.
> Omul minte si prin actele pe care le intreprinde, printr-o conexiune
> interesata a gesturilor si comportamentelor sale. Nu-i nevoie sa mai
> apeleze la cuvinte. Reusesti sa minti in deplina tacere. Poti foarte
> bine sa induci in eroare actionand intr-un anumit mod, exagerand sau
> alternand semnificatiile unor acte sau imbinandu-le si articulandu-le
> astfel incat sa se creeze impresiile dorite. Combinatorica actelor, ca
> si a cuvintelor, este nelimitata si, de aceea, ea creeaza spatiul de
> manevra suficient de larg pentru reusite strategii de inselare.
> Mintim gesticuland, razand, mirandu-ne, infuriindu-ne,
> bucurandu-ne,…mintindu-ne. Mintim de cum facem prima miscare,
> dar si in nemiscare.
> Din punct de vedere axiologic, minciuna este un semn ca omul este o
> fiinta nemultumita de ceea ce este sau are. El transcede ceea ce (ii)
> este dat, tinzand sa stapaneasca si alte orizonturi pe care le
> identifica dupa prealabile ordonari, ierarhizari, selectari. Trebuie
> sa fii capabil de a construi si alte trasee, sa le innobilezi cu
> valori superioare, pentru ca apoi sa ajungi la ele. Intotdeauna minti
> avand in minte " mai multul , " mai binele ",
> " mai frumosul " etc.
> Din punct de vedere psihosociologic, minciuna este o strategie
> protectiva, adaptiva si succesiva de insertie optimala a individului
> in complicata retea sociala. Aceasta ii asigura atat neutralitatea
> sau distantarea necesara, atunci cand societatea nu-i este pe plac,
> cat si implicarea inteligenta in vederea obtinerii unei pozitii sau
> profit maxim cand crede de cuviinta. In acelasi timp, prezenta
> minciunii poate de seama de calitatea relatiilor care reglementeaza
> societatea, de profilul comunicarii dintre diferitii protagonisti
> sociali.
> Din punct de vedere cognitiv, minciuna nu se opune atat de vehement
> adevarului precum falsitatea pura. Dimpotriva, ea este o forma de
> adevar refuzat, trunchiat, "de necrezut" in stare bruta;
> este un adevar caldut, afabil, acceptabil, mascat, aparent inofensiv.
> Este un adevar ce-si face drumul cu greu. In situatia in care adevarul
> este prea stanjenitor sau doare, se ofera o replica mai slaba a
> acestuia, un artefact tamaiat si tamaduitor. Se stie doar ca, in
> multe situatii, omul fuge de adevarul gol-golut. De aceea minciuna
> este un substitut ocazional- dar necesar- al adevarului. Uneori,
> minciuna se naste in vecinatatea sau prelungirea adevarului; este o
> fata noua a acestuia; minciuna nu este refractara la adevar, ea se
> " amesteca " cu putin adevar pentru a deveni credibila.
> Poate fi si o prima " faza " a adevarului, o poarta de
> intrare si acceptare a lui.
> Agentul care minte nu este atat de preocupat de consecventa spuselor
> sale cu realitatea. Putin importa daca cele invocate concorda cu
> faptele. El este interesat de soliditatea emisiunii sale fictionale.
> Primeaza scopul sau (ascuns, neprobat) si nu conformitatea cu
> adevarul sau falsul. Atitudinea privitoare la adevar este diferita
> daca ne raportam la agentul mincinos si pacientul mintit.
> Si iata cum:
> · Mincinosul nu se sinchiseste atat de mult de adevar sau
> falsitate, ci de grija de a desfasura un mijloc eficient pentru a
> modifica sensibil conduita celui mintit, de a ajunge cat de repede la
> o tinta;
> · Mintitul este dezavantajat din acest punct de vedere, pentru
> ca se raporteaza la adevar, la univocitatea sterila a acestuia, ce
> mai mult il limiteaza, ii incurca mintea decat o limpezeste; el se
> centreaza mai ales pe spusa mincinosului, pe discursul sau care mai
> intotdeauna pare impecabil (este congruent logic, consistent
> gramatical, plauzibil practic, etc); furat de aparentele si
> frumusetile constructiei, cel mintit uita ca aceasta foloseste la
> ceva.
> Mintitul se opreste la suprafata lucrurilor, la idiosincraziile unei
> logici abstracte, " idealiste " pe cand mincinosul are
> priza profunzimilor si opereaza dupa o logica concreta, elastica si
> spornica. Fapt pentru care sorti de izbanda are mincinosul, pentru ca
> el are un referential valoric care-l avantajeaza.
> Minciuna nu se naste pe un teren gol. Ea este asteptata si adulata.
> Credulii trebuie sa-i vina in intampinare. Terenul insertiei ei este
> de mult pregatit. Se gaseste ceea ce este cautat. De aceea, in actul
> inselarii se exploateaza predispozitia constienta sau inconstienta a
> auditoriului catre minciuna. Intr-un fel receptorii minciunii "
> isi dau acordul " cu ceea ce urmeaza sa se denatureze.
> Credibilitatea si eficienta minciunii se nasc si sunt asigurate prin
> coparticipare. Incat merita a fi interogati nu numai cei ce mint, ci
> si cei care cred in minciuna!
>
>

octaaa
2009-02-17 23:14:55

Basescu are dreptate

Majoritatea jurnalistilor sint ca niste tonomate. Atat ca in multe tonomate d-astea tocmai basescu baga fisele.
Asta e adevarul....

brebenel
2009-02-17 23:27:25

@ andrada

despre morti numai de bine. Ce sa stie despre asta o vaca cufurita?
2. Poporul asta are nevoie de o buna doza de purgative. Includ si o sama de fo(ru)misti intre pacienti.

Gika
2009-02-18 00:17:09

tine-o tot asa....

.....e o cale sigura sa creasca Base in sondaje:)))

l-ati terfelit pe Boc cam aiurea:)))) la Cluj s-au vazut rezultatele muncii voastre verticalilor :))))

Mirela Predan
2009-02-18 00:27:05

Aveti mare dreptate! V-o spune un alt jurnalist!

Sunt, la randul meu, un jurnalist, poate mai putin cunoscut, dar asta nu conteaza. Ceea ce vreau sa va spun este ca aveti mare dreptate cand afirmati aceste lucruri. Cum altfel comentati ridicolul situatiei cu insarcinarea lui Geoana ca avocat al drepturilor de autor sau al conferintei de presa-interviu din redactia Evenimentul? Eu am tot scris aceste lucruri in publicatia mea online. Nu are rost sa reiau. Totusi, dincolo de aprecierile politice pe care le fac si pe care cred ca am dreptul sa le fac fiind un om cu o gandire libera, in privinta fenomenului existent, chiar cred ca am dreptate:

http://opiniicetatenesti.com/article.php?story=20090127191842789&query=antipresa

http://opiniicetatenesti.com/article.php?story=20090206025736694&query=antipresa

http://opiniicetatenesti.com/article.php?story=20090212182040938&query=presa

http://opiniicetatenesti.com/article.php?story=20081221134526522

horiageo
2009-02-18 02:06:14

Pt Dorin P, andrada, danny

Voi sunteti oxiurii care creaza neplaceri in jurul anusului. Sa va permiteti sa jigniti un jurnalist de talia lui SRS, denota caracterele voastre labile, lipsa voastra de cultura, si asta va justifica starea voastra de coprofagi. . Numai niste nespalati ca voi puteau sa gandeasca asa. Javrelor basesti.

FB
2009-02-18 02:58:40

Re: Pt Dorin P, andrada, danny

La 2009-02-18 02:06:14, horiageo a scris:

> Voi sunteti oxiurii care creaza neplaceri in jurul anusului. Sa va
> permiteti sa jigniti un jurnalist de talia lui SRS, denota
> caracterele voastre labile, lipsa voastra de cultura, si asta va
> justifica starea voastra de coprofagi. . Numai niste nespalati ca voi
> puteau sa gandeasca asa. Javrelor basesti.
>
Ma horiageo ti-am mai spus ca mi-o iei inainte.La lista ta adauga-l (din pacate varsta poate ??) pe alwis.E de nerecunoscut.Eu ca pedeapsa i-as taia..pensia.Pe doua luni .Ca si comunistii (pe care-i sustine!!!) pe vremuri.

Hokusai san
2009-02-18 04:27:46

subiectul preferat / Mai bine ai fi ramas pe insula Pastelui pentru totdeauna, cu marinarul tau de

la Treicoceni cu tot!


La 2009-02-17 21:48:54, Radu Dragan a scris:

> cand revii de pe insula Pastelui, de ce altceva se poate vorbii cu
> o pofta nebuna .....
> ca nu-l aveam pe Vadim ori pe jandarmul Barbu ...
> in literatura .....
>

Hokusai san
2009-02-18 04:30:11

Re: INDREPTAR PENTRU MINCINOSI=teorie a chibritului a la Pandrea!

La 2009-02-17 23:03:11, Danny a scris:

> La 2009-02-17 21:49:25, Alex.Pandrea a scris:
>
> > INDREPTAR PENTRU MINCINOSI
> > Avand in vedere cat de raspandita este minciuna cred ca cateva
> > aspecte psihologice sunt necesare.Iata ce spun o serie se autori
> > despre comportamentul mincinos.
> > Este mai usor sa ascunzi sau sa te ascunzi in spatele cuvintelor. Te
> > tradezi mult mai usor prin mimica sau gestica. Mainile sau fata
> > noastra sunt mai sincere, mai transparente.
> > Jankelevitch M. a explicat ca punerea la index a minciunii se face
> > "prin mecanisme sociale pe care trisorul le afecteaza, ci prin
> > periculoasa facilitate a inselatoriei sale. Totul se poate spune,
> > daca nu se face, caci daca nu se poate actiona asupra lumii fizice in
> > intalnirea cu determinismul, limbajul, el, este la dispozitia noastra
> > autocrata si la o desavarsita discretie…Unde se va opri
> > mincinosul? Cine ar putea sa-l impiedice sa se serveasca de parghiile
> > trucurilor sale, de a falsifica conform bunului plac al manevrei
> > semnelor? Cuvintele sunt primele care-l ispitesc pe om de a minti.
> > Prin recul, limbajul este primul atacat de minciuna.
> > Omul minte si prin actele pe care le intreprinde, printr-o conexiune
> > interesata a gesturilor si comportamentelor sale. Nu-i nevoie sa mai
> > apeleze la cuvinte. Reusesti sa minti in deplina tacere. Poti foarte
> > bine sa induci in eroare actionand intr-un anumit mod, exagerand sau
> > alternand semnificatiile unor acte sau imbinandu-le si articulandu-le
> > astfel incat sa se creeze impresiile dorite. Combinatorica actelor, ca
> > si a cuvintelor, este nelimitata si, de aceea, ea creeaza spatiul de
> > manevra suficient de larg pentru reusite strategii de inselare.
> > Mintim gesticuland, razand, mirandu-ne, infuriindu-ne,
> > bucurandu-ne,…mintindu-ne. Mintim de cum facem prima miscare,
> > dar si in nemiscare.
> > Din punct de vedere axiologic, minciuna este un semn ca omul este o
> > fiinta nemultumita de ceea ce este sau are. El transcede ceea ce (ii)
> > este dat, tinzand sa stapaneasca si alte orizonturi pe care le
> > identifica dupa prealabile ordonari, ierarhizari, selectari. Trebuie
> > sa fii capabil de a construi si alte trasee, sa le innobilezi cu
> > valori superioare, pentru ca apoi sa ajungi la ele. Intotdeauna minti
> > avand in minte " mai multul , " mai binele ",
> > " mai frumosul " etc.
> > Din punct de vedere psihosociologic, minciuna este o strategie
> > protectiva, adaptiva si succesiva de insertie optimala a individului
> > in complicata retea sociala. Aceasta ii asigura atat neutralitatea
> > sau distantarea necesara, atunci cand societatea nu-i este pe plac,
> > cat si implicarea inteligenta in vederea obtinerii unei pozitii sau
> > profit maxim cand crede de cuviinta. In acelasi timp, prezenta
> > minciunii poate de seama de calitatea relatiilor care reglementeaza
> > societatea, de profilul comunicarii dintre diferitii protagonisti
> > sociali.
> > Din punct de vedere cognitiv, minciuna nu se opune atat de vehement
> > adevarului precum falsitatea pura. Dimpotriva, ea este o forma de
> > adevar refuzat, trunchiat, "de necrezut" in stare bruta;
> > este un adevar caldut, afabil, acceptabil, mascat, aparent inofensiv.
> > Este un adevar ce-si face drumul cu greu. In situatia in care adevarul
> > este prea stanjenitor sau doare, se ofera o replica mai slaba a
> > acestuia, un artefact tamaiat si tamaduitor. Se stie doar ca, in
> > multe situatii, omul fuge de adevarul gol-golut. De aceea minciuna
> > este un substitut ocazional- dar necesar- al adevarului. Uneori,
> > minciuna se naste in vecinatatea sau prelungirea adevarului; este o
> > fata noua a acestuia; minciuna nu este refractara la adevar, ea se
> > " amesteca " cu putin adevar pentru a deveni credibila.
> > Poate fi si o prima " faza " a adevarului, o poarta de
> > intrare si acceptare a lui.
> > Agentul care minte nu este atat de preocupat de consecventa spuselor
> > sale cu realitatea. Putin importa daca cele invocate concorda cu
> > faptele. El este interesat de soliditatea emisiunii sale fictionale.
> > Primeaza scopul sau (ascuns, neprobat) si nu conformitatea cu
> > adevarul sau falsul. Atitudinea privitoare la adevar este diferita
> > daca ne raportam la agentul mincinos si pacientul mintit.
> > Si iata cum:
> > · Mincinosul nu se sinchiseste atat de mult de adevar sau
> > falsitate, ci de grija de a desfasura un mijloc eficient pentru a
> > modifica sensibil conduita celui mintit, de a ajunge cat de repede la
> > o tinta;
> > · Mintitul este dezavantajat din acest punct de vedere, pentru
> > ca se raporteaza la adevar, la univocitatea sterila a acestuia, ce
> > mai mult il limiteaza, ii incurca mintea decat o limpezeste; el se
> > centreaza mai ales pe spusa mincinosului, pe discursul sau care mai
> > intotdeauna pare impecabil (este congruent logic, consistent
> > gramatical, plauzibil practic, etc); furat de aparentele si
> > frumusetile constructiei, cel mintit uita ca aceasta foloseste la
> > ceva.
> > Mintitul se opreste la suprafata lucrurilor, la idiosincraziile unei
> > logici abstracte, " idealiste " pe cand mincinosul are
> > priza profunzimilor si opereaza dupa o logica concreta, elastica si
> > spornica. Fapt pentru care sorti de izbanda are mincinosul, pentru ca
> > el are un referential valoric care-l avantajeaza.
> > Minciuna nu se naste pe un teren gol. Ea este asteptata si adulata.
> > Credulii trebuie sa-i vina in intampinare. Terenul insertiei ei este
> > de mult pregatit. Se gaseste ceea ce este cautat. De aceea, in actul
> > inselarii se exploateaza predispozitia constienta sau inconstienta a
> > auditoriului catre minciuna. Intr-un fel receptorii minciunii "
> > isi dau acordul " cu ceea ce urmeaza sa se denatureze.
> > Credibilitatea si eficienta minciunii se nasc si sunt asigurate prin
> > coparticipare. Incat merita a fi interogati nu numai cei ce mint, ci
> > si cei care cred in minciuna!
> >
> >
>
>

Hokusai san
2009-02-18 04:31:54

Re: Nasul,Pora,Mihaies,Mungiu...o gasca a rusinii nationale

Dani prostovanii, iar ai aparut, scirbosenie?La 2009-02-17 22:45:51, Danny a scris:

> S-orbul: ........Paraziteaza societatea, nu pe naparca aia de base.
> Base e seful......
>
> Societatea o parazitezi tu, bai fleandura.
>
> >
>
>

Hokusai san
2009-02-18 04:34:11

Re: terzi_p, nu o sa te recuperezi niciodata ?

Pacat!


La 2009-02-17 22:38:58, terzi_p a scris:

> Chiar doriti sa credem ca faceti presa independenta ?
>
> In zadar va zbateti si v-asuda
> Fruntea cea galbena ca ceara
> In zadar depuneti sirg si truda
> Ca sa va acordati din nou vioara.
>
> Cantecul rasuna iarasi lipsit de tonalitate autentica. Pacat. Sunteti
> nerecuperabil. As dori sa traiesc sa citesc cum veti scrie, dupa ce
> D-ul Basescu nu va mai fi presedinte.
> P.S. Nu am uitat articolele despre carpa KGB-ista.
>
>
>

Hokusai san
2009-02-18 04:35:30

Re: Asa bre ! / :)))))))))))

La 2009-02-17 22:54:35, neamtu tiganu a scris:

> La 2009-02-17 22:52:18, alwis46 a scris:
>
> Si care e diferenta
> > intre gaozarii, tonomatele si pasarica lui Basescu si limbricii lui
> > Sorin Rosca Stanescu ?
> ----------------------------
> Basescu e presedintele Romaniei. N-ar mai fi!
>

Hokusai san
2009-02-18 04:37:29

Re: Basescu are dreptate / Corect, daca toti ziaristii ar fi tonomatele lui Basecu, ar tacea milc!

La 2009-02-17 23:14:55, octaaa a scris:

> Majoritatea jurnalistilor sint ca niste tonomate. Atat ca in multe
> tonomate d-astea tocmai basescu baga fisele.
> Asta e adevarul....
>

Hokusai san
2009-02-18 04:39:10

Re: tine-o tot asa..../ Nu-s de vina ziaristii, sint de vina cretinii cu drept de vot!

La 2009-02-18 00:17:09, Gika a scris:

> .....e o cale sigura sa creasca Base in sondaje:)))
>
>
> l-ati terfelit pe Boc cam aiurea:)))) la Cluj s-au vazut rezultatele
> muncii voastre verticalilor :))))
>

Hokusai san
2009-02-18 04:41:20

Re: Pt Dorin P, andrada, danny / FOARTE CORECT!

La 2009-02-18 02:06:14, horiageo a scris:

> Voi sunteti oxiurii care creaza neplaceri in jurul anusului. Sa va
> permiteti sa jigniti un jurnalist de talia lui SRS, denota
> caracterele voastre labile, lipsa voastra de cultura, si asta va
> justifica starea voastra de coprofagi. . Numai niste nespalati ca voi
> puteau sa gandeasca asa. Javrelor basesti.
>

Hokusai san
2009-02-18 04:42:55

Re: Pt Dorin P, andrada, danny / FB, as face la fel cu pensia individului!

La 2009-02-18 02:58:40, FB a scris:

> La 2009-02-18 02:06:14, horiageo a scris:
>
> > Voi sunteti oxiurii care creaza neplaceri in jurul anusului. Sa va
> > permiteti sa jigniti un jurnalist de talia lui SRS, denota
> > caracterele voastre labile, lipsa voastra de cultura, si asta va
> > justifica starea voastra de coprofagi. . Numai niste nespalati ca voi
> > puteau sa gandeasca asa. Javrelor basesti.
> >
> Ma horiageo ti-am mai spus ca mi-o iei inainte.La lista ta adauga-l
> (din pacate varsta poate ??) pe alwis.E de nerecunoscut.Eu ca
> pedeapsa i-as taia..pensia.Pe doua luni .Ca si comunistii (pe care-i
> sustine!!!) pe vremuri.
>

Alex.Pandrea
2009-02-18 06:51:14

Re: Ciutacu,Radu Tudor,Ciuvica,Stan,Firea,A3,Gospodina Norica,o gasca a rusinii nationale

La 2009-02-17 22:35:34, johnson a scris:

Ciutacu,Radu Tudor,Ciuvica,Stan,Firea,A3,Gospodina Norica,o gasca a rusinii

Aceste tonomate ale Antenei 3 sunt o rusine pentru presa

Actioneaza ca niste tonomate atunci cand Felix are nevoie de ei.
Ghiciti dece o fac

georgems
2009-02-18 07:04:53

Re: INDREPTAR PENTRU MINCINOSI

La 2009-02-17 23:03:11, Danny a scris:

> La 2009-02-17 21:49:25, Alex.Pandrea a scris:
>
Bine bai danuta da tu ce ai de zis, ca de facut nu faci decat sa respecti lozinca comunista ''linge si da-i mai departe''. Pandrea e activistul comunist transformat in democrat cica, atata stie ,atata face ,pana moare, asta e specialistu in ''tezele din aprilie'' daca mai stii ce-s alea ,daca esti mai tinerel cred ca nu prea.

jan dinu
2009-02-18 07:08:47

Hai s-a vorbim doar de limbrici ...-:)))!

SRS-ule ,ce zici ???

JD

alwis46
2009-02-18 09:13:28

Re: Asa bre !

Din partea mea, Basescu poa' sa se duca din nou la comanda unei nave, fie ea chiar si vaporasul Pescarusul de pe Herastrau.


La 2009-02-17 22:54:35, neamtu tiganu a scris:

> La 2009-02-17 22:52:18, alwis46 a scris:
>
> Si care e diferenta
> > intre gaozarii, tonomatele si pasarica lui Basescu si limbricii lui
> > Sorin Rosca Stanescu ?
> ----------------------------
> Basescu e presedintele Romaniei. N-ar mai fi!
>

Un Agricultor
2009-02-18 09:15:10

Sunt convins ca SRS este un limbric nepereche, tonomat si pitigoi

Un pic de decenta, domnule SRS! Sunteti o flasneta dereglata.

invizibil
2009-02-18 09:23:51

singurul limbric esti dumneata

tot timpul ai scris impotriva lui basescu de rau indiferent ce a facut tot el era de vina. esti unul dintre tonomatele de care vorbea.

si inca ceva. ce ai facut mata util in viata ? ca datu din gura in ziar nu se pune.

Mariteea
2009-02-18 09:24:47

Sincer,domnule Stanescu,

ma asteptam sa faceti o analiza realista si obiectiva a presei romanesti.
Din pacate, faceti si dvs ceea ce fac toti presarii patriei,aruncati cu pietre in ...ceilalti.Faceti exact ceea ce ii reprosati presedintelui ca face. De multa vreme am ajuns la ffff trista concluzie ca presa romaneasca seamana perfect cu politica romaneasca. Sa nu mai zica nimeni ca nu exista unitate la poporul roman !!!
Suntem cu totii uniti in lene, lasitate,oportunism si superficialitate.

alwis46
2009-02-18 09:32:08

Gaozari si limbrici...

Muicaaaa, ce mai vanzoleala fu atunci cand Matelutu' dadu verdictul ca jurnalistul Ovidiu Zara e un gaozar.
Cum s-a mai napustit toata floarea cea vestita a jurnalimii si a forumimii asupra nefericitului caruia ii scapase gaoaza pe gaura gurii.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce spume si clabuci ar fi facut aceiasi jurnalisti si aceiasi forumisti daca expresia "limbrici" lansata asupra unei parti a jurnalistilor ar fi fost lansata de chiriasul de la Cotroceni.
Asa, expresia lansata de analist-editoprialist-moralistul Sorin Rosca Stanescu nu a facut mai multe valuri decat alea ale unei furtuni dintr-un pahar cu apa.
Daca este sa se faca o diferenta, expresia "gaozar", chiar nefericita asa cum este ea, este infinit mai blanda decat expresia "limbrici" aruncata de SRS.
Nu, diferenta este vazuta altfel, presedintele nu are voie sa jigneasca jurnalistii pe cand un individ din tagma lor are toata libertatea sa-si eticheteze unii colegi de breasla ca fiind limbrici.
Indiferent de cine lanseaza o insulta, o eticheta cu continut jignitor sau denigrator ar trebui sa fie supus aceluias tip de oprobiu pentru ca si intr-un caz si in celalalt fiecare expresie a adus atingerii conditiei umane si profesiei celor etichetati astfel.
Adica de ce SRS ar avea mai multe drepturi la a arunca expresii jignitoare ?
Faptul ca nu e presedinte ar fi trebuit sa-l faca sa se gandeasca de doua ori inainte de a "limbriciza" o buna parte din casta jurnalistica.
Si daca tot vorbim de "limbrici", care este diferenta dintre cei vizati de SRS pe motiv ca scriu la comanda si SRS care cu siguranta nu de putine ori a scris si el la sugestia unuia sau altuia din cercul cunoscutilor potenti ai domniei sale ?
Cumva, numai un "limbric' putea sa cunoasca atat de bine din interior alti "limbrici" .
Si uite asa, dupa "gaozar", dupa "pasarica", dupa "tiganca imputita", dupa "tonomate", breasla jurnalistilor, cu ajutorul lui Sorin Rosca Stanescu, s-a mai imbogatit cu inca niste anume exemplare exotice, "limbricii de presa".
Brava dom' !

Arogantu'
2009-02-18 09:37:41

Re: Sincer,domnule Stanescu, - Sincer, Maritzo ?

Un ziarist isi poate permite sa-si exprime opinia cu privire la confrati.
Nu are in fisa postului sa reprezinte statul, nici sa asigure medierea intre institutiile statului si societate.

Presedintele, in schimb, are acele roluri in fisa postului. Nicidecum sa califice ziaristii in functie de faptul daca il critica sau il lauda !
De peste 4 ani - asta face matrozu' n-ai observat ?
Pai pentru asta nu era nevoie sa fie cocotat pe Dealul Cotrocenilor - o putea face fara probleme si din pridvorul casei din Mihaileanu ori de la timona vreuneia din cele 16 nave de ale carei cheltuieli a scutit statul roman !

Sau - de ce nu - din celula unei inchisori de maxima securitate ...

La 2009-02-18 09:24:47, Mariteea a scris:

> ma asteptam sa faceti o analiza realista si obiectiva a presei
> romanesti.
> Din pacate, faceti si dvs ceea ce fac toti presarii patriei,aruncati
> cu pietre in ...ceilalti.Faceti exact ceea ce ii reprosati
> presedintelui ca face. De multa vreme am ajuns la ffff trista
> concluzie ca presa romaneasca seamana perfect cu politica romaneasca.
> Sa nu mai zica nimeni ca nu exista unitate la poporul roman !!!
> Suntem cu totii uniti in lene, lasitate,oportunism si
> superficialitate.
>

Hokusai san
2009-02-18 09:43:06

Re: Sunt convins ca SRS este un limbric nepereche, tonomat si pitigoi

Sunt convins ca esti un secucomunist, comunist pedelist fara creier!


La 2009-02-18 09:15:10, Un Agricultor a scris:

> Un pic de decenta, domnule SRS! Sunteti o flasneta dereglata.
>

Hokusai san
2009-02-18 09:45:12

Re: singurul limbric esti dumneata

Tu esti un limbric comunist-pedelist invizibil!

La 2009-02-18 09:23:51, invizibil a scris:

> tot timpul ai scris impotriva lui basescu de rau indiferent ce a facut
> tot el era de vina. esti unul dintre tonomatele de care vorbea.
>
> si inca ceva. ce ai facut mata util in viata ? ca datu din gura in
> ziar nu se pune.
>

Hokusai san
2009-02-18 09:46:24

Re: Hai s-a vorbim doar de limbrici ...-:)))!

Hai sa vorbim doar de limbrici prosti ca tine, ce zici!!!


La 2009-02-18 07:08:47, jan dinu a scris:

> SRS-ule ,ce zici ???
>
> JD
>

Hokusai san
2009-02-18 09:47:28

Re: Sunt convins ca SRS este un limbric nepereche, tonomat si pitigoi

Corectura: limbric secucomunist!

> Sunt convins ca esti un secucomunist, comunist pedelist fara creier!
>
>
> La 2009-02-18 09:15:10, Un Agricultor a scris:
>
> > Un pic de decenta, domnule SRS! Sunteti o flasneta dereglata.
> >
>
>

Hokusai san
2009-02-18 09:53:20

Re: Ciutacu,Radu Tudor,Ciuvica,Stan,Firea,A3,Norica,sunt oameni cinstiti care spun adevarul despre

comunistii-pedelisti !

La 2009-02-18 06:51:14, Alex.Pandrea a scris:


Ciutacu,Radu Tudor,Ciuvica,Stan,Firea,A3,Gospodina Norica, oameni cinstiti care spun adevarul pe Antena 3 sunt o mindrie pentru presa neaservita marinarului

Ziaristii pro marinar actioneaza ca niste tonomate atunci cand marinarul are nevoie de ei.
Ghiciti dece o fac
>
>

gili
2009-02-18 10:07:02

Alvita dregule , da-mi voie sa-ti spui ca nu ai inteles nimic din demacratia asta ...

Dupa cum stii io ma feresc de la o vreme sa am discutii da contra cu tine pornind de la ideea ca putem sa fim pretenari chiar daca avem simpatii politice diferite , dar ...
Dar de data aiasta vreau sa te atentionez ca esti intr-o grava confuziune .
Iata , bunaoara io Gilica sau tu Alvita putem sa ne adresam oricui cu epitete mai mult sau mai putin magulitoare avind in vedere calitatea noastra se SIMPLE PERSOANE PARTOICOLERE , cum ar veni , n'asa ?
La fel poate proceda si domnul Rosca fiind tot o persoana particolera care nu indeplineste nicio functie de demnitate publica in Romanica .
In cazul asta ramine ca persoana in cauza sa se adreseze noua cu aceleasi tip de epitete sau sa ne treduca la cremenal pentru ca am jignit-o .
In cazul domnului Basescu ar fi fost la fel daca si numai daca dinsul nu ar fi indeplinit FUNCTIA PUBLICA DE PRESEDINTE AL ROMANICAI .
Asta cu atit mai virtos cu cit dinsul are a reprezenta PERSOANA JURIDICA CU CEA MAI MARE RESPONSABILITATE IN STAT .
Ori , in indeplinirea atributiilor de serviciu , ONORABILUL PREZIDENT NU ARE VOIE SUB NICIO FORMA SA-SI EXTERIORIZEZE SENTIMENTELE , FIE ELE ORICIT DE OMENESTI , SA SE APUCE SA MASCAREASCA CETATENII TARII DIN PARALELE CARORA ESTE PLATIT SI PE CARE ARE OBLIGATIA LEGALA SA II APERE SI RESPECTE IN ORICE SITUATIE , CHIAR SI ATUNCI CIND SE DOVEDESC EVENTUAL MOJICI FATA DE DINSUL .
Adica cuma ar veni , daca io Gilica strig pe straga dupa domnul Basescu ... "mascariciule!" , dinsul nu are voie sa-mi raspunza cu aceeasi moneda .
Raspunsul dinsului trebuie sa fie invariabil ..." Multumesc frumos domnu Gilica !" sau "Multumesc frumos domnu Gilica , ne vedem la cremenal !" .

Arogantu'
2009-02-18 10:15:53

Re: Alvita dregule , da-mi voie sa-ti spui ca nu ai inteles nimic din demacratia asta ...

Gili - Alwis nu este sensibil la argumente.
Are o defectiune pe receptia argumentelor ...

La 2009-02-18 10:07:02, gili a scris:

> Dupa cum stii io ma feresc de la o vreme sa am discutii da
> contra cu tine pornind de la ideea ca putem sa fim pretenari chiar
> daca avem simpatii politice diferite , dar ...
> Dar de data aiasta vreau sa te atentionez ca esti intr-o grava
> confuziune .
> Iata , bunaoara io Gilica sau tu Alvita putem sa ne adresam
> oricui cu epitete mai mult sau mai putin magulitoare avind in vedere
> calitatea noastra se SIMPLE PERSOANE PARTOICOLERE , cum ar veni ,
> n'asa ?
> La fel poate proceda si domnul Rosca fiind tot o persoana
> particolera care nu indeplineste nicio functie de demnitate publica
> in Romanica .
> In cazul asta ramine ca persoana in cauza sa se adreseze noua cu
> aceleasi tip de epitete sau sa ne treduca la cremenal pentru ca am
> jignit-o .
> In cazul domnului Basescu ar fi fost la fel daca si numai daca
> dinsul nu ar fi indeplinit FUNCTIA PUBLICA DE PRESEDINTE AL ROMANICAI
> .
> Asta cu atit mai virtos cu cit dinsul are a reprezenta PERSOANA
> JURIDICA CU CEA MAI MARE RESPONSABILITATE IN STAT .
> Ori , in indeplinirea atributiilor de serviciu , ONORABILUL
> PREZIDENT NU ARE VOIE SUB NICIO FORMA SA-SI EXTERIORIZEZE
> SENTIMENTELE , FIE ELE ORICIT DE OMENESTI , SA SE APUCE SA
> MASCAREASCA CETATENII TARII DIN PARALELE CARORA ESTE PLATIT SI PE
> CARE ARE OBLIGATIA LEGALA SA II APERE SI RESPECTE IN ORICE SITUATIE ,
> CHIAR SI ATUNCI CIND SE DOVEDESC EVENTUAL MOJICI FATA DE DINSUL .
> Adica cuma ar veni , daca io Gilica strig pe straga dupa domnul
> Basescu ... "mascariciule!" , dinsul nu are voie sa-mi raspunza cu
> aceeasi moneda .
> Raspunsul dinsului trebuie sa fie invariabil ..." Multumesc
> frumos domnu Gilica !" sau "Multumesc frumos domnu Gilica , ne vedem
> la cremenal !" .
>
>

alwis46
2009-02-18 10:24:29

Re: Alvita dregule , da-mi voie sa-ti spui ca nu ai inteles nimic din demacratia asta ...

Pleci de la premise gresite.
Nici macar ca persoana particulara nu poti lansa in public, prin intermediul unei publicatii scrise asemenea expresii cu vadit caracter jignitor.
Luarea ta de pozitie nu este decat o incercare de a-l disculpa pe specialistul in viermi inelari desi in momentul in care scrii un editorial sau o analiza si acestea vad lumina tiparului iar continutul se adreseaza multimii deja esti persoana publica iar ceea ce ai scris a devenit un manifest public .
SRS se vrea un formator de opinie dar din pacate el are un singur subiect si pe marginea lui mai insaileaza cateodata niste sforicele sa ia ochii prostimii...
Ramanand strict la chestia cu "limbricii" reafirm ceea ce am mai scris, numai cineva dintr-un asemenea ghem de vietuitoare putea sa cunoasca atat de bine aceasta specie.La 2009-02-18 10:07:02, gili a scris:

> Dupa cum stii io ma feresc de la o vreme sa am discutii da
> contra cu tine pornind de la ideea ca putem sa fim pretenari chiar
> daca avem simpatii politice diferite , dar ...
> Dar de data aiasta vreau sa te atentionez ca esti intr-o grava
> confuziune .
> Iata , bunaoara io Gilica sau tu Alvita putem sa ne adresam
> oricui cu epitete mai mult sau mai putin magulitoare avind in vedere
> calitatea noastra se SIMPLE PERSOANE PARTOICOLERE , cum ar veni ,
> n'asa ?
> La fel poate proceda si domnul Rosca fiind tot o persoana
> particolera care nu indeplineste nicio functie de demnitate publica
> in Romanica .
> In cazul asta ramine ca persoana in cauza sa se adreseze noua cu
> aceleasi tip de epitete sau sa ne treduca la cremenal pentru ca am
> jignit-o .
> In cazul domnului Basescu ar fi fost la fel daca si numai daca
> dinsul nu ar fi indeplinit FUNCTIA PUBLICA DE PRESEDINTE AL ROMANICAI
> .
> Asta cu atit mai virtos cu cit dinsul are a reprezenta PERSOANA
> JURIDICA CU CEA MAI MARE RESPONSABILITATE IN STAT .
> Ori , in indeplinirea atributiilor de serviciu , ONORABILUL
> PREZIDENT NU ARE VOIE SUB NICIO FORMA SA-SI EXTERIORIZEZE
> SENTIMENTELE , FIE ELE ORICIT DE OMENESTI , SA SE APUCE SA
> MASCAREASCA CETATENII TARII DIN PARALELE CARORA ESTE PLATIT SI PE
> CARE ARE OBLIGATIA LEGALA SA II APERE SI RESPECTE IN ORICE SITUATIE ,
> CHIAR SI ATUNCI CIND SE DOVEDESC EVENTUAL MOJICI FATA DE DINSUL .
> Adica cuma ar veni , daca io Gilica strig pe straga dupa domnul
> Basescu ... "mascariciule!" , dinsul nu are voie sa-mi raspunza cu
> aceeasi moneda .
> Raspunsul dinsului trebuie sa fie invariabil ..." Multumesc
> frumos domnu Gilica !" sau "Multumesc frumos domnu Gilica , ne vedem
> la cremenal !" .
>
>

alwis46
2009-02-18 10:29:07

Re: Alvita dregule , da-mi voie sa-ti spui ca nu ai inteles nimic din demacratia asta ...

Deci bai Arogantule, daca-ti spun acum ca esti un dobitoc imputit si un limbric sifilitic nu ai de ce sa te simti ofensat, eu sunt persoana particulara (apud Gili).
La 2009-02-18 10:15:53, Arogantu' a scris:

> Gili - Alwis nu este sensibil la argumente.
> Are o defectiune pe receptia argumentelor ...
>
> La 2009-02-18 10:07:02, gili a scris:
>
> > Dupa cum stii io ma feresc de la o vreme sa am discutii da
> > contra cu tine pornind de la ideea ca putem sa fim pretenari chiar
> > daca avem simpatii politice diferite , dar ...
> > Dar de data aiasta vreau sa te atentionez ca esti intr-o grava
> > confuziune .
> > Iata , bunaoara io Gilica sau tu Alvita putem sa ne adresam
> > oricui cu epitete mai mult sau mai putin magulitoare avind in vedere
> > calitatea noastra se SIMPLE PERSOANE PARTOICOLERE , cum ar veni ,
> > n'asa ?
> > La fel poate proceda si domnul Rosca fiind tot o persoana
> > particolera care nu indeplineste nicio functie de demnitate publica
> > in Romanica .
> > In cazul asta ramine ca persoana in cauza sa se adreseze noua cu
> > aceleasi tip de epitete sau sa ne treduca la cremenal pentru ca am
> > jignit-o .
> > In cazul domnului Basescu ar fi fost la fel daca si numai daca
> > dinsul nu ar fi indeplinit FUNCTIA PUBLICA DE PRESEDINTE AL ROMANICAI
> > .
> > Asta cu atit mai virtos cu cit dinsul are a reprezenta PERSOANA
> > JURIDICA CU CEA MAI MARE RESPONSABILITATE IN STAT .
> > Ori , in indeplinirea atributiilor de serviciu , ONORABILUL
> > PREZIDENT NU ARE VOIE SUB NICIO FORMA SA-SI EXTERIORIZEZE
> > SENTIMENTELE , FIE ELE ORICIT DE OMENESTI , SA SE APUCE SA
> > MASCAREASCA CETATENII TARII DIN PARALELE CARORA ESTE PLATIT SI PE
> > CARE ARE OBLIGATIA LEGALA SA II APERE SI RESPECTE IN ORICE SITUATIE ,
> > CHIAR SI ATUNCI CIND SE DOVEDESC EVENTUAL MOJICI FATA DE DINSUL .
> > Adica cuma ar veni , daca io Gilica strig pe straga dupa domnul
> > Basescu ... "mascariciule!" , dinsul nu are voie sa-mi raspunza cu
> > aceeasi moneda .
> > Raspunsul dinsului trebuie sa fie invariabil ..." Multumesc
> > frumos domnu Gilica !" sau "Multumesc frumos domnu Gilica , ne vedem
> > la cremenal !" .
> >
> >
>
>

Danny
2009-02-18 10:29:46

Re: Pt Dorin P, andrada, danny

La 2009-02-18 02:06:14, horiageo a scris:

> Voi sunteti oxiurii care creaza neplaceri in jurul anusului. Sa va
> permiteti sa jigniti un jurnalist de talia lui SRS, denota
> caracterele voastre labile, lipsa voastra de cultura, si asta va
> justifica starea voastra de coprofagi. . Numai niste nespalati ca voi
> puteau sa gandeasca asa. Javrelor basesti.

Insultele jegosilor imputiti ca tine ma fac sa ma simt bine. Inseamna ceea ce am zis ustura potaile petro-liberale, slugile nespalate ale lui dobitoceanu. De cind isi permite srs-ul sa vorbeasca de probitate profesionala cind invirte afaceri care put de la o posta? Terenul de la Snagov spune ceva?
Ceea ce spun niste tirituri ca tine nu ma afecteaza, iar in ceea ce priveste cultura, este suficient sa citesti idioteniile care le insiri pe forum, invatate la cursurile serale.

Arogantu'
2009-02-18 10:30:11

Re: Alvita dregule , da-mi voie sa-ti spui ca nu ai inteles nimic din demacratia asta ...

Ma AlWitza - CONDOLEANTZE pentru matroz !
Sper sa fii printre cei care ii vor arunca chiftele cu prastia !
Nu ca va avea nevoie - are frati "baieti destepti in energie" !

La 2009-02-18 10:24:29, alwis46 a scris:

> Pleci de la premise gresite.
> Nici macar ca persoana particulara nu poti lansa in public, prin
> intermediul unei publicatii scrise asemenea expresii cu vadit
> caracter jignitor.
> Luarea ta de pozitie nu este decat o incercare de a-l disculpa pe
> specialistul in viermi inelari desi in momentul in care scrii un
> editorial sau o analiza si acestea vad lumina tiparului iar
> continutul se adreseaza multimii deja esti persoana publica iar ceea
> ce ai scris a devenit un manifest public .
> SRS se vrea un formator de opinie dar din pacate el are un singur
> subiect si pe marginea lui mai insaileaza cateodata niste sforicele
> sa ia ochii prostimii...
> Ramanand strict la chestia cu "limbricii" reafirm ceea ce am mai
> scris, numai cineva dintr-un asemenea ghem de vietuitoare putea sa
> cunoasca atat de bine aceasta specie.
>
>
>
>
>
>
>
> La 2009-02-18 10:07:02, gili a scris:
>
> > Dupa cum stii io ma feresc de la o vreme sa am discutii da
> > contra cu tine pornind de la ideea ca putem sa fim pretenari chiar
> > daca avem simpatii politice diferite , dar ...
> > Dar de data aiasta vreau sa te atentionez ca esti intr-o grava
> > confuziune .
> > Iata , bunaoara io Gilica sau tu Alvita putem sa ne adresam
> > oricui cu epitete mai mult sau mai putin magulitoare avind in vedere
> > calitatea noastra se SIMPLE PERSOANE PARTOICOLERE , cum ar veni ,
> > n'asa ?
> > La fel poate proceda si domnul Rosca fiind tot o persoana
> > particolera care nu indeplineste nicio functie de demnitate publica
> > in Romanica .
> > In cazul asta ramine ca persoana in cauza sa se adreseze noua cu
> > aceleasi tip de epitete sau sa ne treduca la cremenal pentru ca am
> > jignit-o .
> > In cazul domnului Basescu ar fi fost la fel daca si numai daca
> > dinsul nu ar fi indeplinit FUNCTIA PUBLICA DE PRESEDINTE AL ROMANICAI
> > .
> > Asta cu atit mai virtos cu cit dinsul are a reprezenta PERSOANA
> > JURIDICA CU CEA MAI MARE RESPONSABILITATE IN STAT .
> > Ori , in indeplinirea atributiilor de serviciu , ONORABILUL
> > PREZIDENT NU ARE VOIE SUB NICIO FORMA SA-SI EXTERIORIZEZE
> > SENTIMENTELE , FIE ELE ORICIT DE OMENESTI , SA SE APUCE SA
> > MASCAREASCA CETATENII TARII DIN PARALELE CARORA ESTE PLATIT SI PE
> > CARE ARE OBLIGATIA LEGALA SA II APERE SI RESPECTE IN ORICE SITUATIE ,
> > CHIAR SI ATUNCI CIND SE DOVEDESC EVENTUAL MOJICI FATA DE DINSUL .
> > Adica cuma ar veni , daca io Gilica strig pe straga dupa domnul
> > Basescu ... "mascariciule!" , dinsul nu are voie sa-mi raspunza cu
> > aceeasi moneda .
> > Raspunsul dinsului trebuie sa fie invariabil ..." Multumesc
> > frumos domnu Gilica !" sau "Multumesc frumos domnu Gilica , ne vedem
> > la cremenal !" .
> >
> >
>
>

Hantzy
2009-02-18 10:31:40

Re: Alvita dregule , da-mi voie sa-ti spui ca nu ai inteles nimic din demacratia asta ...

La 2009-02-18 10:24:29, alwis46 a scris:

> Pleci de la premise gresite.
> Nici macar ca persoana particulara nu poti lansa in public, prin
> intermediul unei publicatii scrise asemenea expresii cu vadit
> caracter jignitor.
***************************
Gaozar e un termen peiorativ pentru pederast. E cam la fel ca si cum in lipsa oricaror argumente plauzibile, i-as spune eu lui Basescu chelbos, prin aceasta incercat a-l degrada sub toate aspectele morale si profesionale. Este deci incorect!

Limbrici defineste un parazit intestinal, adica unul care traieste din munca altora. SRS incearca prin acest editorial sa argumenteze ca in privinta unor jurnalisti, acest fapt se adevereste. Si am impresia ca in multe cazuri, chiar are dreptate!

Concluzia dumitale privind <ofensa mai ofensatoare> este deci gresita!

Danny
2009-02-18 10:34:58

Re: tine-o tot asa....

Ciu Ciu Lets <<<<Nu-s de vina ziaristii, sint de vina cretinii cu drept de vot!<<<

Se pare ca uiti ca si tu esti un cretin cu drept de vot. Mai mare decit unul obisnuit

Hokusai san
2009-02-18 10:36:31

Re: Alvita dragule , da-mi voie sa-ti spui ca nu ai inteles nimic din demacratia asta .../ Corect.

La 2009-02-18 10:31:40, Hantzy a scris:

> La 2009-02-18 10:24:29, alwis46 a scris:
>
> > Pleci de la premise gresite.
> > Nici macar ca persoana particulara nu poti lansa in public, prin
> > intermediul unei publicatii scrise asemenea expresii cu vadit
> > caracter jignitor.
> ***************************
> Gaozar e un termen peiorativ pentru pederast. E cam la fel ca si cum
> in lipsa oricaror argumente plauzibile, i-as spune eu lui Basescu
> chelbos, prin aceasta incercat a-l degrada sub toate aspectele morale
> si profesionale. Este deci incorect!
>
> Limbrici defineste un parazit intestinal, adica unul care traieste din
> munca altora. SRS incearca prin acest editorial sa argumenteze ca in
> privinta unor jurnalisti, acest fapt se adevereste. Si am impresia ca
> in multe cazuri, chiar are dreptate!
>
> Concluzia dumitale privind <ofensa mai ofensatoare> este deci gresita!
>

promaa2002
2009-02-18 10:45:27

limbrici sunt toti ziaristii, falimentul e aproape...

ce termen pompos : casa de presa, acum aud...am mai auzit de casa de avocatura, casa de amanet, casa de toleranta....numai idiotenii ! ideea e ca asa numitele case de presa sunt in pragul falimentului, au produs NIMIC, doar imbogatirea mogulilor (srs esti cumva sarac ? sigur nu, si daca nu , ce ai produs ? doar vorbe...) si la stat au platit NIMIC, acum vine scadenta...cand trebuie sa plateasca ! abia astept sa vad limbricii cum sar in sus ca presa e in pericol...democratia e in pericol...haha !

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Serbia e pe cale sa piarda si Voivodina (4519 afisari)
 Din nou despre limbrici (3699 afisari)
 Pasajul suspendat (2864 afisari)
 I-a tras o palma pentru ca a pipait-o in direct (2500 afisari)
 "Sefii de teava" din Harghita si Covasna (1877 afisari)
 Fosta profesoara de romana, acum, la 63 de ani, asteapta oferte pentru filme porno (8642 afisari)
 Vedeti ultimele secunde din viata casierului ucis in jaful de la Brasov! (3232 afisari)
 Société Générale: Daca o tara va avea crestere economica in Europa, aceea va fi Romania  (3010 afisari)
 Ucisa de sot pentru ca a strigat, in timpul partidei de sex, numele unui alt barbat (2881 afisari)
 Victoria Beckham a ajuns un schelet ambulant (FOTO) (2657 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01125 sec.