Ziua Logo
  Nr. 4451 de luni, 2 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2009-02-02

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Atamild
2009-02-01 22:30:52

Institutia de criminalistica

Era baiatul meu mic, cred 4-5 ani, mai mult nu avea. Eram in bus cand trecem pe langa o cladire mare, cu gard, o cladire care atrage vederea prin faptul ca era bine pazita. Copilul, ma intreba tare (va traduc, desigur).. :- Mama, ce-i asta? Ii raspund ca este Institutia de criminalistca a tari. La care copilul tot tare: - Ce misto, aici lucreaza criminalii! Ma abtin sa nu zambesc, lumea rade.
Matilda

dorumare
2009-02-02 01:51:20

noi nu vindem nimic...

ca nu avem ce.. Dar ei?.. S-a mai auzit ceva de cineva de prin MAPN de dupa '90 care i-a luat 'baietasului' lui la vremea aceea o masinuta de 60000 de dolarei? Dar de afacerile cu pume, tigarete si bricuri, de antrepozitele din digul de larg de la agigea, de altele mai noi cu miguri, fregate sau 'pestisori canibali'.. De radioactivele 'de inceput' ale lui 'trutzi'..

DonS
2009-02-02 18:14:17

Stat minimal !!!

Dle Pavel, gresiti grav. Statul minimal este conceput tocmai pentru a minimiza nedreptatea si coruptia din structurile excesive ale statului, care altfel, asa cum se vede cu ochiul liber, nu pot fi anihilate. Mai are rost sa va amintesc de haosul, coruptia, autoritarismul, nebunia statelor maximale de tip comunist ? Credeti, ca in actuala structura a statului roman, de exemplu, solutia este cresterea numarului de angajati? In politie , securitate, procuratura, etc. Credeti ca 15000 de angajati ai serviciilor secrete isi justifica prezenta si salariile. Dvoastre scrieti ca nu, si propuneti cresterea numarului lor . Eu zic ca nu si propun scaderea drastica a numarului lor. Cat despre statul maximal , in economie de exemplu, nici nu mai are sens sa va scriu. Constat cu surprindere ca dati dovada de grave erori de judecata. Si ca dvoastra destui! Atunci, ne meritam soarta !

tibicarom
2009-02-02 20:22:39

Repere de orientare ptr. dl Pavel

Daca ati vrut sa lansati un semnal de alarma - speram, sincer- nu cred ca ati reusit. Cei vizati, reprezentantii UE si NATO de la noi, sunt de mult lamuriti asupra pietii romnesti de informatii, zvonuri si marfuri ilicite, armamentul inclus. de altfel crima de la Brasov a lamurit pe toata lumea asupra beneficiarilor loviturii de la Ciorogarla. Asupra diagnosticului privind calitatea personalului din institutiile de baza citate de dv., ca inspirnd incredere publicului si agentiilor de specialitate straine, fiti linistit, ca nu mai are nimeni vreo iluzie. Ultimele prelungiri ale mandatului de monitorizare a Romniei de catre Bruxelles o dovedesc.. De la afacerile Tigareta si Elicopterul ale armatei, la manastirile si bisericile pe banda rulanta din beton prefabricat ca si viitoarea Catedrala a Neamului a Patriarhiei fosta si ramasa a RSR, ghesefturile au continuat,din 1990 si pna azi nederanjate de procuraturi dect cu NUP-uri. Stabii ambelor institutii "respectate" si-au pastrat aceleasi traditii si structuri securisto-mafiote, cu improspatari de cadre doar datorita imperativului biologic. Ct despre terapia prescrisa a maxi-statului ma asociez comentarului anterior al dlui DON. Singura maxi-terapie posibila e curatenia generala a grajdurilor lui Augiias.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Diversiunea Ciorogarla (3936 afisari)
 Statul fara caini (3793 afisari)
 Incest cu voie de la magistrati (2992 afisari)
 Severin: Guvernul curcubeu cade la anul (1907 afisari)
 Calutul troian (1238 afisari)
 Scene nud cu actrita Keira Knightley! (VEZI FOTO) (3835 afisari)
 Actorul Nick Nolte arata ca un vagabond! (FOTO) (3693 afisari)
 Enigma pentru lumea medicala: Fetita care refuza sa creasca (3498 afisari)
 Noua jucarie sexuala a Madonnei (FOTO) (2444 afisari)
 LIVE Liviu Dragnea: Imi depun demisia de onoare din functia de ministru de Interne (2270 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00646 sec.