Ziua Logo
  Nr. 4448 de joi, 29 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-01-29
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 193.231.172...)
2009-01-29 09:37
Popii se inseala. Poate fi muult mai nasol decat scris-a prorocu si mai mult decat a visat securiatt

ca numarul ala iti dadea dreptu doar sa cumperi (asa cum sa intri la METRO iti trebe nu stiu de hartie) . Insa cu niste cipuri ... mama mama se sparie si Satana!
Acu "doar" datele biometrice - adica cazierul la purtator (si se mai sucareau unii cand caraliii le cereau buletinu si legitimatia e serviciu !!).
Maine poimarti temeblu ala de cip va putea fi captat - de exemplu sa vedem pe unde a umblat cetateanu Grigore din Al Capone ?! Ma rog oamenii onesti nu au niomic de ascuns asa cum a zis CEKA si GESTAPO .
Raspoimaine ca tine loc de card de credit , de abonamet de transport , de cheie la masina si la casa .... Si se poate ajunge departe ..
De ex nefasta e de parere ca -i place mirosu de bere. Si te poti mtrezi cuo interdictie sa cumperi bere sau alte produse de doaga (adica la magazin se refuza plata pentru grupa bauturi ) . Sau ma rog iti aranjezi nefasta sa nu mai poata cumpara pantofi .... (fie legal fie pe lana lege se va putea !)
Vrei sa petreci la un motel , hotel cu ... altcineva . Pardon sa va inregistram - pardon domnu n u sunteti permis decat cu codul dvoastra legal 9adica consoarta) asa ca mucles si joc de glezne ca chemam politia pentru adulter ( sau cat imi dai sa nu ).
Si finalu finalului . Nici nu-ti trebuie ca eu statu sa te omor . Te sterg din baza de date . Nu existi . Nu ca nu poti sa cumperi , dar nici sa intri in casa ta . Si un ins fara inregistrae este o aberatie, o non persoana . Nici sa dai telefon la acocat nu poti fiindca tu nu existi . Si daca nu existi poti fi ... ecarisat . Ceva ani in urma unii au avut nenorocu sa primeasca instiintari gen prin prezenta va anuntam ca ati decedat ! Si apoi luni de zile s-au zbatut prin tribunale . Asta intr-o societate bazata pe dosare hartie . Insa intr-o societate informatizata , nici o inregistrare nu va mai ramane .

D'aia va zic desi bat camopii fara gratie popii au dreptate (asa cum un ceas care sta indica f corect ora de 2 ori pe zi ) sa se opuna. Ca nu va vi doar Statului Politienesc cvi Statului Politienesc Ultratotalitar.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Papusarii crizei mondiale (3073 afisari)
 Patriarhia cere lamuriri despre pasapoartele biometrice (3029 afisari)
 Normele Politiei Politice (1720 afisari)
 Nemuritorul de la Finante (1629 afisari)
 Hitler in ipostaze inedite (1476 afisari)
 Britanicii recunosc: Se uita la filme porno cand sunt la serviciu! (4218 afisari)
 O fetita doarme de 80 de ani, in catacombele unei manastiri din Palermo (4014 afisari)
 Orlando Bloom arata groaznic! (2949 afisari)
 Traian Basescu a fost deranjat de autocolantele purtate de unii magistrati la ceremonia de la Cotroceni (2534 afisari)
 Patrick Swayze renunta la tratamentul impotriva cancerului, decis sa moara ca un cowboy, cu cizmele in picioare si fara regrete (2137 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00699 sec.