Ziua Logo
  Nr. 4448 de joi, 29 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-01-29

Comentarii: 6, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Eufrosin
2009-01-28 22:38:24

Atentie, SRI !

Nu sunt ingrijorat de faptul ca SRI va da acces la informatie,in mod voluntar, serviciilor stapane, CIA/NSA/Mossad, cat sunt ingrijorat de posibilitatea folosirii unor echipamente si programe, cu "portite" gata facute, prin care beneficiari straini vor controla echipamentele si accesa in mod necunoscut, informatiile.
Este notoriu cazul FBI, care prin tradare comisa de niste sefi evrei de la HQ, a achizitionat echipamente si software de la compania israeliana Comverse Infosys., care s-au dovedit mai tarziu a fi echipate cu astfel de portitze.
Practic, Mossad-ul, avea acces de mana I, atat la numerele de telefone, SIM #'s, ore si localitati, cat si la continutul convorbirilor efectuate, in intreaga America si inafara sa.
Daca vre-un ofiter de informatii cinstit citeste cumva mesajul, il poftesc sa-mi raspunda - voi fi bucuros sa-i furnizez detalii aditionale, in speranta ca totul se va face in folosul statului Roman.

Forumul de la Neptun
2009-01-29 07:04:17

DETALII ADITIONALE

Desi nu sunt ofiter de informatii va solicit eu sa ne dati aceste detalii. Postand pe google datele preliminare... veti gasi si identitatea mea pentru a va asigura ca nu e in van efortul dvs.

Alex.Pandrea
2009-01-29 09:43:50

In comunism dusmanul de clasa,acuma psihoza securistilor

Nu ne putem desprinde de ideologia urii.
daca ar fi sa credem pe ziarist in Romania foiesc securistii.Dar au trecut 20 ani.daca in primii 5 se putea vorbi de securistii rai,acuma,dat fiind varsta lor de pensionare,un securist ca sa fie activ acuma ar trebui sa fi avut sub 30 ani.
daca ziaristul se teme de statui sau pensionari fara dinti atunci poate ca ar avea ceva dreptate.
Dar sa vedem in ce consta aceasta psihoza.
Nu pot nega rolul nefast al securitatii comuniste,ca brat inarmat al comunismului in Romania.
De asemenea securitatea era organizata nu atat piramidal ci pe diferite module,capabile a actiona si pe cont propriu,motiv pentru care ca si japonezul gasit in jungla dupa 30 de ani si anumite module securiste au putut fi active multi ani dupa daramarea comunismului

Totusi,securitatea si comunistii au devenit prea des tema paranoica pentru aceia care nu se obosesc de a cauta argumente pentru desiluziile pe care le suporta.

Securistii,ca intr-un adevarat delir psihiatric au invadat mintea romanilor,a unor conducatori care au ratat sau rateaza din cauza propriei incapacitati.In mintea acestora securistii roiesc,ii gasesti sub pat,oricine are o functie sau nu ganseste ca el poate fi securist.

Scenarii desantate arunca astazi in popor ideia omnipotentei securistilor,un fel de smei atotputernici gata sa faca orice.

Chiar in timpul Comunismului delirul cu omnipotenta securistilor paraliza imaginatia si vointa oameniloir-de tipul-nu se poate face nimic fara ca securitatea sa nu intervina.

Nu neg,mai ales dupa revolutie ca securistii si-au cautat un rol si l-au gasit in toate partidele iar foarte multi in afaceri,emigrari reusite.
dar sa credeti ca ei acuma mor de dorul comunistilor,acesta este un delir.

Revolutia a fost acum 16 ani.Un securist cu grad avea 45-60 ani +16 ar avea acuma 60-75 ani.Hai sa fim seriosi,chiar va temeti de asemenea oameni care dupa anumite descrieri nu erau nici foarte destepti,nici foarte loiali si revolutia ne-a aratat ca nu sunt fanatici si tin la pielea lor.

Utilizarea cinica,ca argument poilitic a securistilor,asa cum se face in articolul pe care l-am citit mai sus ne arata ca oamenii care incrimineaza acum securitatea ca forta principala in tara sunt fie niste rautati,niste deliranti,fie sunt total lipsiti de inspiratie.

O sa dau un exemplu din studentia mea.Un administrator de camin,hot,era criticat rau de studenti,situatia pentru el devenind periculoasa.
Atunci s-a ridicat si dupa ce a baiguit cateva scuze a strigat:_tovarasi nu mai furati ciorapi,traiasca tov.Stalin-la care conform obiceiului toti s-au ridicat in picioare si au inceput sa scandeze-Stalin,Stalin,Stalin.
Si se pare ca totul s-a terminat si studentii s-au linistit.

Oare situatia nu este similara cu aceia care vad securisti sub patul lor si in guvern?

linaura
2009-01-29 11:12:59

EUROPOLITIA...

si asta in toata EUROPA... tot ce-a fost SECURITATE in Romania altadata , astazi este EUROPENIZAT...

Eufrosin
2009-01-29 13:49:26

Re: DETALII ADITIONALE

Scandalul a izbucnit dupa 11 Septembrie 2001, cand 60 de cetateni Israelieni aflati in SUA, au fost arestati, pe baza suspiciunilor de spionaj. Dintre acestia, 6 lucrau pentru o companie Israeliana de telecomunicatii, numita Amdocs.
Primele 25 de companii ca marime de telefonie din SUA, au contractat Amdocs, pentru a le presta servicii de tarifare - pe scurt, asta inseamna ca Amdocs cunosc detaliile fiecarei convorbiri telefonice facute pe teritoriul SUA, sau initiate de acolo: numerele de telefon, durata convorbirii, etc.
Algoritmi avansati, sunt folositi pentru a descrie clientii, carora l-i se analizeaza " the credit rating", precum si proprietatile comportamentale specifice (pe cine suna, de ex.). O agentie secreta americana, s-a sesizat sa informatia sfarseste in Israel, care analizeaza astfel intregul trafic telefonic al Statelor Unite.
Cat, despre Comverse, partea a III-a a raportului prezentat de Fox News si retras dupa cateva zile din cauza plangerilor facute de evreii americani, prezinta situatia si paguba adusa agentiilor americane.
De ex., investigatii secrete ale DEA, conduse impotriva unor traficanti de droguri Israelieni din Miami, au fost zadarnicite, datorita faptului ca absolut toate convorbirile agentilor DEA si FBI, erau monitorizate de personalul de intretinere a computerelor speciale facute de Comverse, pentru a inregistra si stoca convorbirile telefonice din intreaga America. Inclusiv telefoanele lor mobile secretizate, de servici, erau decriptate si ascultate. Personalul de intretinere, de fapt agenti mossad, transmitea pasii care urmau sa fie luati traficantilor de droguri, care dispareau peste noapte din SUA, pentru a re-apare in Israel.
Prejudiciul adus Americii de catre traficantii de droguri, este incalculabil.

Mai multe nu-mi da mana sa mai scriu, dar in speranta ca limba engleza va este cunoscuta, va invit sa vizionati si cititi cele 4 rapoarte, care au fost salvate, aici:

http://100777.com/usa/israeli_spyringLa 2009-01-29 07:04:17, Forumul de la Neptun a scris:

> Desi nu sunt ofiter de informatii va solicit eu sa ne dati aceste
> detalii. Postand pe google datele preliminare... veti gasi si
> identitatea mea pentru a va asigura ca nu e in van efortul dvs.
>

Bumerang
2009-01-29 16:40:06

Re: Atentie, SRI ! - vorbesti singur

Eufrosine,

tu esti bolnav, pe bune!
La 2009-01-28 22:38:24, Eufrosin a scris:

> Nu sunt ingrijorat de faptul ca SRI va da acces la informatie,in
> mod voluntar, serviciilor stapane, CIA/NSA/Mossad, cat sunt
> ingrijorat de posibilitatea folosirii unor echipamente si programe,
> cu "portite" gata facute, prin care beneficiari straini vor controla
> echipamentele si accesa in mod necunoscut, informatiile.
> Este notoriu cazul FBI, care prin tradare comisa de niste sefi
> evrei de la HQ, a achizitionat echipamente si software de la compania
> israeliana Comverse Infosys., care s-au dovedit mai tarziu a fi
> echipate cu astfel de portitze.
> Practic, Mossad-ul, avea acces de mana I, atat la numerele de
> telefone, SIM #'s, ore si localitati, cat si la continutul
> convorbirilor efectuate, in intreaga America si inafara sa.
> Daca vre-un ofiter de informatii cinstit citeste cumva mesajul,
> il poftesc sa-mi raspunda - voi fi bucuros sa-i furnizez detalii
> aditionale, in speranta ca totul se va face in folosul statului
> Roman.
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Papusarii crizei mondiale (3073 afisari)
 Patriarhia cere lamuriri despre pasapoartele biometrice (3029 afisari)
 Normele Politiei Politice (1720 afisari)
 Nemuritorul de la Finante (1629 afisari)
 Hitler in ipostaze inedite (1476 afisari)
 Britanicii recunosc: Se uita la filme porno cand sunt la serviciu! (4218 afisari)
 O fetita doarme de 80 de ani, in catacombele unei manastiri din Palermo (4014 afisari)
 Orlando Bloom arata groaznic! (2949 afisari)
 Traian Basescu a fost deranjat de autocolantele purtate de unii magistrati la ceremonia de la Cotroceni (2534 afisari)
 Patrick Swayze renunta la tratamentul impotriva cancerului, decis sa moara ca un cowboy, cu cizmele in picioare si fara regrete (2137 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00655 sec.