Ziua Logo
  Nr. 4448 de joi, 29 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-01-29

Comentarii: 110, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

CALUGARU
2009-01-28 21:43:39

Corespondenta speciala din Gaza, mai tare ca a lui Tesu.

In orasul devastat de razboi, Gaza, Hamasul este deosebit de activ pentru reocuparea si consolidarea controlului asupra acestui teriotiu.

Mambri Hamasului au ajutat la curatarea molozului cladirilor distruse de bombardamentele israeliene si au inminat bani celor raniti sau care au ramas fara adaposturi. Militantii Hamas, pe linga aceste activitati oarecum pozitive, sunt acuzati de proprii lor cetateni de reducerea la tacere a oponentilor lor din interior.

Ahmed Youssif este unul dintre putinii lideri hamas care a indraznit sa se arate in public dupa retragerea armatei israeliene. Cei mai multi lideri hamas continua sa-si duca zilele in subteranele Gazei, traind cu groaza de frica unor eventuale represalii israeliene. Youssif apare deosebit de obosit, ingrijorat si suparat de ceea vede : ramashitzele tunelelor distruse de linga rafah, dealungul frontierei cu egiptul, tunele pe care palestinienii deja au reinceput sa le resape, iar in unele locuri sa le redeschida.

"Asta seama cu pasarea Phoenix care a rasarit din propria cenusa", spune Youssif.

In noaptea de marti, 27 ianuarie, avioane israeliene au bombardat din nou tunelele din Rafah ca raspuns la incercuirea mortala a militiilor palestiniene asupra trupelor de patrulare israeliene a frontierei.

In celelalte parti ale Gazei, buldozerele hamasului lucreaza continuu pentru curatarea ramasitelor cladirilor darimate de bombardamentele aviatiei israeliene. Suporterii hamasului patruleaza pe coridoarele strimte incercind sa refaca camerele spitalului Shifa, inminind plicuri colorate stralucitor pline cu bani celor raniti. Un pescar, pe numele lui Imad al-Najar, zacind in dureri, aproape pe jumatate constient poarta supra miinii lui o punga cu ser intravenos a carui tub se termina in bratul lui cu un ac plin de singe. El a fost impuscat in piept si in umar in ultima zi a ostilitatilor ofensivei israeliene. fratele lui, Nader, spune ca toata familia lui ii este recunoscatoare hamasului pentru ajutorul banesc pe care l-au primit.

"Noi cu totii le multumim Hamasului pentru efortul lor, chiar daca stim ca si ei sunt limitati in resurse pentru a ne ajuta", spune nader.

Hamas , deasemenea, achita in numerar miile de palestinieni care au ramas fara case dupa ofensiva israeliana, revansindu-i cu 4000 de euro pentru o casa distrusa total, si 2000 de euro pentru una deteriorata.

Ofiterii politiei Hamas s-au intors pe strazi intre timp, chiar daca ei si oficialitatile guvernamentale Hamas nu mai au un loc sigur unde sa lucreze. cele mai multe cladiri guvernamentale au fost in totalitate distruse.

Ihab al Ghusain este impreuna cu Ministrul de interne al hamasului, a carui cladire a fost distrusa in totalitate de aviatia israeliana.

"Si chiar daca nu avem cladiri, tot avem mari dificultati", spune Ihab, "dar noi nu ne vom opri, si, oricum, tot noi sunt cei care conducem aici !"

Hmas afirma ca tot ei sunt cei care conduc aceasta regiune, intr-o forma mult mai brutala decit au facut-o pina acum.

Abdul Kareem, care nu a dorit sa-si releveze intreg numele pentru prorpia-i protectie, se propteste in niste cirje si-si arata urmele adinci ale ranilor cu cicatrice de culoare albastra care se desfasoara pe ambele picioare pina la talpi. Spatele lui este sapat cu multe zgirieturi iar bratul sting este fracturat. El spune ca la citeva zile dupa incetarea focului, un om al securitatii Hamas la apucat deodata din spate atunci cind intentiona sa intre in spitalul Shifa pentru a vizita pe un prieten ranit. Securistul Hamas, spune Abdul, l-a luat apoi intr-o cladire care se afla in constructie din apropierea spitalului unde l-a batut pina si-a pierdut cunostinta. Nu a fost nici un fel de interviu, nu a fost nici un fel de intrebari, ci a fost batut pina la leshin.

"M-au lovit cu miinile lor", spune Abdul Kareem, "M-au batut cu niste piese de metal groase si niste drugi de lemn. M-au batut fara sa ma intrebe nimic. Eu i-am intrebat <<de ce ma bateti?>>, si de fiecare data cind ii intrebam, ei imi raspundeau : 'taci din gura, si nu spune un cuvint', continuind sa ma bata ca pe un animal.

Abdul Kareem, in virsta de 30 de ani, si-a dat seama ca, fiind un sustinator al Fatah-ului, oponent ai Hamasului, a fost ales pentru a fi batut ca sa nu se razvrateasca cumva asupra Hamasului, pentru a fi un exemplu pentru ceilalti sustinatori Fatah ca sa nu se foloseasca de deruta Hamasului pentru a se uni intr-o contraofensiva.

"Hamas insearca sa-si pastreze propriul lor stat si statut aici, in Gaza, si propria lor autoritate", spune Abdul; "Chiar in timpul razboiului, Hamasul a cheltuit foarte mult timp incercind sa opreasca orice actiune Fatah de preluare a puterii in Gaza".

Ministrul de interne Hamas, Ghusain a respins acest fel de acuzatii considerind aceste fapte ca fiind doar o probaganda a Fatah-ului, insa investigatori palestinieni care se ocupa cu Drepturile Omului si care m-a rugat sa nu le fac public numele lor pentru motive de securitate, au spus ca au fost inregistrate numai pina acum peste 35 de cazuri de batai crunte ale securistilor Hamas asupra unor palestinieni ca Abdul Kareem. Ei investigheaza de asemeni o sumedenie de alte cazuri de arestari fara motiv impreuna cu 6 crime cu caracter politic asupra unor palestinieni care, in opinia Hamasului, ar fi suporteri Fatah.


Corespondent spcial al Forumului in Gaza,

Herut,

28 ianuarie 2009

dorumare
2009-01-28 22:12:35

si alba si neagra...

pentru ce au facut cu adevarat pentru binele palestinienilor, felicitari!. Pentru ce vor face iar cu adevarat bine pentru cei nevoiasi, iar felicitari! Dar sunt vinovati si pentru cei care si-au pierdut viata sau au ramas mutilati, pentru pierderile materiale, pentru ca au cautat-o cu luminarea... practic prin ceea ce au facut si-au atras represaliile Israelului (intr-un banc prost se spune ca si-au dorit-o..) de parca ar fi fost 'vorbiti'... Niciodata nu ati avut putere ca sa va puneti cu Israelul si totusi ati perseverat pe calea violentelor si extremismelor. Chiar daca si altii au mai facut asemanator in trecut, trebuie spus ca atunci ei au avut suficienta sustinere internationala si nu numai, astfel incit Anglia nu ar fi declansat ostilitati impotriva lor. La ei se poate spune ca a fost o lupta de eliberare cu sanse de reusita, pe cind la voi? o lupta cu vecinii.. vreti sa-i faceti sa plece? Ce va treziti la Timisoara sau eu stiu pe unde mai sunt fortati locatarii sa plece de 'mafia' imobiliarelor?

Evreu-rus
2009-01-28 22:16:19

Armistitiu? Care armistitiu? Bestiile nu sunt in stare nici macar sa respecte un armistitiu

Avioanele israeliene au bombardat tuneluri de contrabanda care faceau leg?tura intre sudul Gazei si Egipt, armata israeliana "justificand" atacul drept replica la uciderea unui militar israelian.
"Armata israeliana este de parere ca Hamas este responsabil ptr mentinerea pacii in localitatile din sudul Israelului si va raspunde oricarei tentative de subminare a pacii" declara un respinsabil al armatei.
Loviturile aeriene au fost executate contrar armistitiului incheiat intre Israel si Hamas in urma cu 2 saptamani.
http://www.haaretz.com/hasen/spages/1059457.html

contraevreu-rus
2009-01-28 22:20:33

Re: Armistitiu? Care armistitiu? Bestiile nu sunt in stare nici macar sa respecte un armistitiu

Bine au facut bestiile ,uni dintre bestiile astea sunt veri tai sau poate unchii tai ca tot te numesti jidan.La 2009-01-28 22:16:19, Evreu-rus a scris:

> Avioanele israeliene au bombardat tuneluri de contrabanda care faceau
> leg?tura intre sudul Gazei si Egipt, armata israeliana "justificand"
> atacul drept replica la uciderea unui militar israelian.
> "Armata israeliana este de parere ca Hamas este responsabil ptr
> mentinerea pacii in localitatile din sudul Israelului si va raspunde
> oricarei tentative de subminare a pacii" declara un respinsabil al
> armatei.
> Loviturile aeriene au fost executate contrar armistitiului incheiat
> intre Israel si Hamas in urma cu 2 saptamani.
> http://www.haaretz.com/hasen/spages/1059457.html
>

carol zwilling1
2009-01-28 22:25:16

Re: Armistitiu? Care armistitiu? Bestiile nu sunt in stare nici macar sa respecte un armistitiu

La 2009-01-28 22:16:19, Evreu-rus a scris:

Da bestie...BESTIILE!


> Avioanele israeliene au bombardat tuneluri de contrabanda care faceau
> leg?tura intre sudul Gazei si Egipt, armata israeliana "justificand"
> atacul drept replica la uciderea unui militar israelian.
> "Armata israeliana este de parere ca Hamas este responsabil ptr
> mentinerea pacii in localitatile din sudul Israelului si va raspunde
> oricarei tentative de subminare a pacii" declara un respinsabil al
> armatei.
> Loviturile aeriene au fost executate contrar armistitiului incheiat
> intre Israel si Hamas in urma cu 2 saptamani.
> http://www.haaretz.com/hasen/spages/1059457.html
>

Evreu-rus
2009-01-28 22:32:34

Guvernul venezuelian: Suntem onorati ca Israelul ne-a expulzat diplomatii

Ministrul de externe israelian a anuntat ca a ordonat ambasadorului venezuelian sa paraseasca Israelul intr-o saptamana, raspunzand deciziei Venezuelei de expulzare a ambasadorului israelian in semn de protest impotriva ofensivei Israelului in Gaza.
"Raspunsul dat de Israel este slab, intarziat, si ne onoreaza" a declarat ministrul de externe venezuelian Nicolas Maduro intr-un interviu acordat Al-Jazeera. "Suntem mandrii of Israelul de astazi, condus de acesti criminali, a luat o asemenea decizie".
Maduro a respins acuatiile de antisemitism proliferate de liderul comunitatii evreiesti venezueliene, Abraham Levy.
"Comunitatile musulmane, evreiesti si crestine stiu ca distriminarea religioasa tnu-si are locul in societateas noastra", a afirmat Maduro, observand (asa de tarziu?) ca de fiecare data cand cineva critica guvernul israelian, este automat adaugat la lista antisemitilor.
http://www.haaretz.com/hasen/spages/1059580.html

Evreu-rus
2009-01-28 22:34:25

Re: Armistitiu? Care armistitiu? Bestiile nu sunt in stare nici macar sa respecte un armistitiu

La 2009-01-28 22:20:33, contraevreu-rus a scris:

> Bine au facut bestiile ,uni dintre bestiile astea sunt veri tai sau
> poate unchii tai ca tot te numesti jidan.

Jidan esti dumneata, dl meu. Eu sunt evreu, mandru de originea mea.

contraevreu-rus
2009-01-28 22:40:39

Re: Armistitiu? Care armistitiu? Bestiile nu sunt in stare nici macar sa respecte un armistitiu

Tu iesti jidan imputit ruda cu bestiile care au atacat hamasul si care vor ataca Iranul ,neamurile tale au aruncat bombe in Gaza si au omorat copii si femei nevinovate,unchiul tau a ucis o femeie gravida,fratele tatalui tau a omorat un copil calcandul in picioare ,eu am fost martor ,nu am reusit sa-l opresc de la crima asta odioasa.La 2009-01-28 22:34:25, Evreu-rus a scris:

> La 2009-01-28 22:20:33, contraevreu-rus a scris:
>
> > Bine au facut bestiile ,uni dintre bestiile astea sunt veri tai sau
> > poate unchii tai ca tot te numesti jidan.
>
> Jidan esti dumneata, dl meu. Eu sunt evreu, mandru de originea mea.
>

Evreu-rus
2009-01-28 22:54:21

Cand cineva indrazneste sa spuna adevarul, este numaidecat stigmatizat

Comunitatea evreiasca sud-africana a formulat o plangere oficiala prin care ministrul de externe sud-african este acuzat de antisemitism.
Comentariile ministrului Hajaig la adresa evreilor sunt considerate de comunitate, drept o "demonstratie a celei mai vechi si clasice forme de antisemitism."
Fatima Hajaig ar fi afirmat in timpul unui mars pro-palestinian in Lenasia pe data de 14 ianuarie: "Ei controleaza America, indiferent de guvernul care vine la putere, republican sau democrat, Barack Obama sau George Bush. Controlul Americii, asemeni controlului a mai multor state vestice, se afla la dispozitia banilor evreilor si daca banii evreilor controleaza aceste tari, nu ne putem astepta la altceva".
http://www.haaretz.com/hasen/spages/1059550.html
La urma urmei, conform definietiei clasice, antisemitismul este o atitudine politica si sociala ostila fata de evrei. Analizand declaratiile dnei ministru, se pare ca definitia nu se prea aplica in acest caz.

Atamild
2009-01-28 23:04:39

Nici nu apuc sa citesc bine comantariile.. ca hop, inca unul nou!

Sa vedeti ce succes o sa aiba! Ca la tribunal. Si ambele parti sa fie prezente la sfat.
Cand insa simtiti ca incepe sa va iasa fum si pe nas si pe urechi, cand incepeti sa fierbeti ca o oala in clocot, sa nu uitati capacul! Si apoi, sa dati focul mai incet pana va veti convinge sa nu va mai certati si infuriati, ca la urma.. tot pe voi va suparati. Si apoi, era un proverb : pana nu te lovesti cu capul de sus, nu te doare :-) Si mai era unul, cui pe cui se scoate. Va ajuta si Statul, din coate. Pe urma va schimbati iar, intre voi. Stiti bancul? Ala cu o veste buna si una proasta la inchisoare. Cea buna este ca ''Astazi va schimbati chilotii'', cea proasta.. am pomenit deja inainte de fraza cu Stiti bancul?. Am glumit, acum fara suparare, am voie si eu, nu-i asa?
Matilda

alamar
2009-01-28 23:07:03

1001 de motive...

Ptr. care imperialistii americani ar trebui sa se retraga din acest albatros legat de gatul americii , numit : NATO...
Aceasta "forta NATO " , in cloaca numita Gaza , este unul din cele 1001 de motive...

.Sobru.
2009-01-28 23:12:27

Re: 1001 de motive...

Normal era ca NATO sa bombardeze Jidania, asa cum a facut pe buna dreptate cu Serbia si abia apoi sa stea de paza.

contraevreu-rus
2009-01-28 23:24:50

Re: Cand cineva indrazneste sa spuna adevarul, este numaidecat stigmatizat

Cine te stigmatizeaza ,tu iesti jidan deci iesti o bestie la fel ca mine si restul jidanilor ,tu nu citesti forumul sau tu iesti ceva aparte,toata familia ta plina de sionisti care omoara arabi sunt besti deci si tu iesti o bestie jidaneasca.


La 2009-01-28 22:54:21, Evreu-rus a scris:

> Comunitatea evreiasca sud-africana a formulat o plangere oficiala prin
> care ministrul de externe sud-african este acuzat de antisemitism.
> Comentariile ministrului Hajaig la adresa evreilor sunt considerate de
> comunitate, drept o "demonstratie a celei mai vechi si clasice forme
> de antisemitism."
> Fatima Hajaig ar fi afirmat in timpul unui mars pro-palestinian in
> Lenasia pe data de 14 ianuarie: "Ei controleaza America, indiferent
> de guvernul care vine la putere, republican sau democrat, Barack
> Obama sau George Bush. Controlul Americii, asemeni controlului a mai
> multor state vestice, se afla la dispozitia banilor evreilor si daca
> banii evreilor controleaza aceste tari, nu ne putem astepta la
> altceva".
> http://www.haaretz.com/hasen/spages/1059550.html
> La urma urmei, conform definietiei clasice, antisemitismul este o
> atitudine politica si sociala ostila fata de evrei. Analizand
> declaratiile dnei ministru, se pare ca definitia nu se prea aplica in
> acest caz.
>

carol zwilling1
2009-01-28 23:29:47

Re: Cand cineva indrazneste sa spuna adevarul, este numaidecat stigmatizat

La 2009-01-28 23:24:50, contraevreu-rus a scris:

> Cine te stigmatizeaza ,tu iesti jidan deci iesti o bestie la fel ca
> mine si restul jidanilor ,tu nu citesti forumul sau tu iesti ceva
> aparte,toata familia ta plina de sionisti care omoara arabi sunt
> besti deci si tu iesti o bestie jidaneasca.

Subscriu,un adevar nercontestat........
In curand vei afla si identitatea si etnia clara al acestui EvRSS sionist si bestie>
>
> La 2009-01-28 22:54:21, Evreu-rus a scris:
>
> > Comunitatea evreiasca sud-africana a formulat o plangere oficiala prin
> > care ministrul de externe sud-african este acuzat de antisemitism.
> > Comentariile ministrului Hajaig la adresa evreilor sunt considerate de
> > comunitate, drept o "demonstratie a celei mai vechi si clasice forme
> > de antisemitism."
> > Fatima Hajaig ar fi afirmat in timpul unui mars pro-palestinian in
> > Lenasia pe data de 14 ianuarie: "Ei controleaza America, indiferent
> > de guvernul care vine la putere, republican sau democrat, Barack
> > Obama sau George Bush. Controlul Americii, asemeni controlului a mai
> > multor state vestice, se afla la dispozitia banilor evreilor si daca
> > banii evreilor controleaza aceste tari, nu ne putem astepta la
> > altceva".
> > http://www.haaretz.com/hasen/spages/1059550.html
> > La urma urmei, conform definietiei clasice, antisemitismul este o
> > atitudine politica si sociala ostila fata de evrei. Analizand
> > declaratiile dnei ministru, se pare ca definitia nu se prea aplica in
> > acest caz.
> >
>
>

Evreu-rus
2009-01-28 23:49:36

Re: Cand cineva indrazneste sa spuna adevarul, este numaidecat stigmatizat

La 2009-01-28 23:29:47, carol zwilling1 a scris:

> La 2009-01-28 23:24:50, contraevreu-rus a scris:
>
> > Cine te stigmatizeaza ,tu iesti jidan deci iesti o bestie la fel ca
> > mine si restul jidanilor ,tu nu citesti forumul sau tu iesti ceva
> > aparte,toata familia ta plina de sionisti care omoara arabi sunt
> > besti deci si tu iesti o bestie jidaneasca.
>
> Subscriu,un adevar nercontestat........
> In curand vei afla si identitatea si etnia clara al acestui EvRSS
> sionist si bestie

Sa inteleg ca incercati sa va conturati portretul moral, utilizand intr-un mod original si usor excentric persoana a doua singular? Inceputul este bun pana acum, mult succes in continuare.
Si nu uitati REGULA: cand un sionist se decide sa spuna adevarul, o face numai ptr a ascunde o minciuna si mai mare.

monel
2009-01-28 23:53:22

Re: 1001 de motive...

La 2009-01-28 23:12:27, .Sobru. a scris:

> Normal era ca NATO sa bombardeze Jidania, asa cum a facut pe buna
> dreptate cu Serbia si abia apoi sa stea de paza.
>
voi toti astia, ca si vorba poetului, trebue sa va bage in casa denebuni si sa va dea foc.
jidani, nejidani, israelul a hotarat ca pentru fiecare abatere de la incetarea focului, autorii vor fi pedepsiti cum trebue si binecuvantat fie Domnul, se tin de cuvant.
au pus o mina la un jeep, jidanii l-au omorat pe autor si in plus ca sa invete minte au mai distrus si cateva subterane si au promis ca inca nu e totul.
jidanilor, sa va dea Domnul forta sa-i invatati minte pe nespalatii astia.

contraevreu-rus
2009-01-29 00:09:48

Re: Cand cineva indrazneste sa spuna adevarul, este numaidecat stigmatizat

Povestea cu limba care nu are oase o cunosti,poti so intorci cum vrei,dar faptul ramane ca iesti un jidan ,o bestie ,care la fel cu restul bestiilor sioniste au ucis oameni nevinovati,femei, copii ,batrani in Gaza,multe din bestiile astea sunt din familia ta ,soldati rusi care au imigrat in entitatea sionista,care ar fi motivul tau sa nu recunosti ca faci parte din aceiasi clica de bestii?La 2009-01-28 23:49:36, Evreu-rus a scris:

> La 2009-01-28 23:29:47, carol zwilling1 a scris:
>
> > La 2009-01-28 23:24:50, contraevreu-rus a scris:
> >
> > > Cine te stigmatizeaza ,tu iesti jidan deci iesti o bestie la fel ca
> > > mine si restul jidanilor ,tu nu citesti forumul sau tu iesti ceva
> > > aparte,toata familia ta plina de sionisti care omoara arabi sunt
> > > besti deci si tu iesti o bestie jidaneasca.
> >
> > Subscriu,un adevar nercontestat........
> > In curand vei afla si identitatea si etnia clara al acestui EvRSS
> > sionist si bestie
>
> Sa inteleg ca incercati sa va conturati portretul moral, utilizand
> intr-un mod original si usor excentric persoana a doua singular?
> Inceputul este bun pana acum, mult succes in continuare.
> Si nu uitati REGULA: cand un sionist se decide sa spuna adevarul, o
> face numai ptr a ascunde o minciuna si mai mare.
>

jan dinu
2009-01-29 00:18:58

Subtilitatzi in cartierul din sud - vestul Israelului -- GAZA--

NU trebuie s--a ai o minte sofisticata pentru a intelege
cauza pusa'n joc de actuala conducere a Israelului in
--operatiunea efectuata cu "binecuvintarea zionistului crestin - BUSH - !
Cind acesta a trimbitzat pina a ragushit - crearea statului
palestinian democrat linga Marele Israel ,EL a facut-o
doar pentru a avea sprijin arab shi a altora care au gasit propunera
rezonabila .De la vorbe la fapte au intervenit betzele'n roate ..
Democratia - gazatilor - a durat prea scurt timp cind au devenit
intransigenti in cerintele lor pentru eliberare ...au fost
declarati d-acappo - cu Hamas ..- teroristi la drumul - mare !
INfiltrarea in rindul amaritilor blocati in ghettoul fixat
printre ei cu elemente fatahe cu dosare de buna purtare din partea
"serviciilor israeliene "..sprijiniti shi cu pocnitori de toate calibrele
cu focoase nedistrugatoare .,..necauzind peste gard ..
distrugeri ori daune umane ..
Perfect de avea motivatiA fortei totale ...cu masacrul
ce au justificari banale ..
JD

gheorghe vlasceanu
2009-01-29 00:20:59

Interesanta idee

Auzi? NATO in Gaza? Asta or fi discutat la sampanie la Ehud acasa mai marii Evropei? NATO in Gaza sa apere ce? Nu, sa controleze aprovizionarea cu arme a Hamasului. Desteapta facatura. Pai egiptenii nu prea ii sufera pe englezi. Italienii au mincat bataie prin toata Africa. Dar vor veni si asa fac paza pe strazi cu armata. Polonezii nu au fost uitati de cruzimile din Basra. Germanii nu cred sa vina, dar ar fi o iesire si a lor, cu logistica, sau spitale de campanie. Francezii vin ca vor sa fie si ei p-acolo. Olandezii nu cred. Spaniolii nu au timp de asta. Belgienii, portughezii nici atit. Olandezii da, astia merg oriunde. Cehii, ungurii, nu cred. Bulgarii nici atit. Ce s-o mai lungim, romanii vin sigur. Pe 31 iulie expira contractul cu Irak si se muta in Gaza, mai ales ca avem afinitati cu ei din facultati si ca i-am recunoscut ca stat. Deci asta e! Romanii in Gaza. Sa vezi belea. Glumesc, neneTesule, NATO in Gaza inseamna internationalizare, sufocare Hamas, acesta va reactiona violent. Si mai e o chestie, Israel nu vrea NATO in Gaza din mai multe motive. Totusi conducta de gaze trebuie protejata. E, aici se poate discuta. Ce?

evreu mandru din israel
2009-01-29 00:31:10

Re: Nu stiu de ce s-au plans...

daca e vorba de Fatima...La ce se asteptau?

La 2009-01-28 22:54:21, Evreu-rus a scris:

> Comunitatea evreiasca sud-africana a formulat o plangere oficiala prin
> care ministrul de externe sud-african este acuzat de antisemitism.
> Comentariile ministrului Hajaig la adresa evreilor sunt considerate de
> comunitate, drept o "demonstratie a celei mai vechi si clasice forme
> de antisemitism."
> Fatima Hajaig ar fi afirmat in timpul unui mars pro-palestinian in
> Lenasia pe data de 14 ianuarie: "Ei controleaza America, indiferent
> de guvernul care vine la putere, republican sau democrat, Barack
> Obama sau George Bush. Controlul Americii, asemeni controlului a mai
> multor state vestice, se afla la dispozitia banilor evreilor si daca
> banii evreilor controleaza aceste tari, nu ne putem astepta la
> altceva".
> http://www.haaretz.com/hasen/spages/1059550.html
> La urma urmei, conform definietiei clasice, antisemitismul este o
> atitudine politica si sociala ostila fata de evrei. Analizand
> declaratiile dnei ministru, se pare ca definitia nu se prea aplica in
> acest caz.
>

nellu
2009-01-29 00:36:08

Re: Interesanta idee

evreu mandru din israel
2009-01-29 00:36:11

Re: Ahmed...

Welcome to the club, dar acum trebuie sa inveti si yidish, fara asta nu merge...

> La 2009-01-28 22:34:25, Evreu-rus a scris:

Eu sunt evreu, mandru de originea mea.
> >
>
>

jan dinu
2009-01-29 00:46:58

Declaratia intre 4 ochi a Comandantului suprem NATO ...

Citez :
>>>Ne vom sacrifica vietzile noastre luptind pina la ultimul
pentru apararea pamintului sfint al Israelienilor care este
in pericol continuu datorita continuei inarmari clandesine
ce pericliteaza pacea shi bunastarea singurului aliat de nadejie
din aceasta parte a lumii .
Suntem atashat in efortul misiunii noastre shi de perogativele
biblice ce ne calauzeste de -a para poporul ales cu orice pretz!<<<
Comandantul suprem al fortelor NATO.

JD

contraevreu-rus
2009-01-29 01:01:30

Re: Declaratia intre 4 ochi a Comandantului suprem NATO ...

Nu uita si Romania face parte din NATO, asteptam soldati romani cu masa plina de sarmale,tiuca ,mamaliguta si mujdei muschi si cotlete dar nu de porc,numai kasher.


La 2009-01-29 00:46:58, jan dinu a scris:

> Citez :
> >>>Ne vom sacrifica vietzile noastre luptind pina la ultimul
> pentru apararea pamintului sfint al Israelienilor care este
> in pericol continuu datorita continuei inarmari clandesine
> ce pericliteaza pacea shi bunastarea singurului aliat de nadejie
> din aceasta parte a lumii .
> Suntem atashat in efortul misiunii noastre shi de perogativele
> biblice ce ne calauzeste de -a para poporul ales cu orice pretz!<<<
> Comandantul suprem al fortelor NATO.
>
> JD
>

Evreu-rus
2009-01-29 01:02:14

Un rabin militar le-a ordonat trupelor israeliene sa nu arate mila fata de inocentii din Gaza

Un rabin militar le-a ordonat trupelor israeliene sa nu arate nici un pic de mila fata de inocentii din Gaza.
Organizatia israeliana ptr drepturile omului Yesh Din protesteaza fata de mesajul adresat de rabinul militar Brigadier General Avichai Rontzki soldatilor in timpul celei de a 22-a zi a operatiunilor din Gaza. Rabinul a afirmat ca mila fata de civili pe parcursul razboiului este teribil de imorala si a apelat la un sfat preluat din credinta iudaica " evreii nu trebuie sa prezinte mila fata de gentili" Yesh Din a aratat ca mesajul rabinului a fost interpretat de soldati drept o incurajare oficiala care sa le permita sa violeze legile internationala; un pretext prin care guvernul se poate folosi ptr a se apara impotriva acuzatiilor de crime de razboi.
Rabinul a mai cerut trupelor sa considere populatia civila din Gaza ca nefiind inocenta, ordonandu-le soldatilor sa nu arate mila si ingrijorare ptr oamenii care ii inconjoara.
http://www.davidduke.com/general/7373_7373.html

Arcturus
2009-01-29 01:09:36

Re: ce te poti astepta ...

Cand isi iau moralitatea dintr-o carte veche de mii de ani, plina de crime, violuri si alte nenorociri aprobate pt. evrei de Yehova.


La 2009-01-29 01:02:14, Evreu-rus a scris:

> Un rabin militar le-a ordonat trupelor israeliene sa nu arate nici un
> pic de mila fata de inocentii din Gaza.
> Organizatia israeliana ptr drepturile omului Yesh Din protesteaza fata
> de mesajul adresat de rabinul militar Brigadier General Avichai
> Rontzki soldatilor in timpul celei de a 22-a zi a operatiunilor din
> Gaza. Rabinul a afirmat ca mila fata de civili pe parcursul
> razboiului este teribil de imorala si a apelat la un sfat preluat
> din credinta iudaica " evreii nu trebuie sa prezinte mila fata de
> gentili" Yesh Din a aratat ca mesajul rabinului a fost interpretat de
> soldati drept o incurajare oficiala care sa le permita sa violeze
> legile internationala; un pretext prin care guvernul se poate folosi
> ptr a se apara impotriva acuzatiilor de crime de razboi.
> Rabinul a mai cerut trupelor sa considere populatia civila din Gaza ca
> nefiind inocenta, ordonandu-le soldatilor sa nu arate mila si
> ingrijorare ptr oamenii care ii inconjoara.
> http://www.davidduke.com/general/7373_7373.html
>

evreu mandru din israel
2009-01-29 01:20:40

Re: Ahmed...

Ce zici tu ca a scris Duke , e o mare falsificare.
Rabinul a zis despre comportamentul soldatiilor in timp de razboi:

"When you show mercy to a cruel enemy, you are being cruel to pure and honest soldiers. This is terribly immoral. These are not games at the amusement park where sportsmanship teaches one to make concessions. This is a war on murderers. 'A la guerre comme a la guerre.'"

De cand "cruel enemy" se traduce "inocenti din Gaza"?


La 2009-01-29 01:02:14, Evreu-rus a scris:

> Un rabin militar le-a ordonat trupelor israeliene sa nu arate nici un
> pic de mila fata de inocentii din Gaza.
> Organizatia israeliana ptr drepturile omului Yesh Din protesteaza fata
> de mesajul adresat de rabinul militar Brigadier General Avichai
> Rontzki soldatilor in timpul celei de a 22-a zi a operatiunilor din
> Gaza. Rabinul a afirmat ca mila fata de civili pe parcursul
> razboiului este teribil de imorala si a apelat la un sfat preluat
> din credinta iudaica " evreii nu trebuie sa prezinte mila fata de
> gentili" Yesh Din a aratat ca mesajul rabinului a fost interpretat de
> soldati drept o incurajare oficiala care sa le permita sa violeze
> legile internationala; un pretext prin care guvernul se poate folosi
> ptr a se apara impotriva acuzatiilor de crime de razboi.
> Rabinul a mai cerut trupelor sa considere populatia civila din Gaza ca
> nefiind inocenta, ordonandu-le soldatilor sa nu arate mila si
> ingrijorare ptr oamenii care ii inconjoara.
> http://www.davidduke.com/general/7373_7373.html
>

Arcturus
2009-01-29 01:23:57

Re: cruel enemy

S-a vazut bine cine e inamicul ... sute de copii si femei. E imoral sa arati mila inamicului!!!

La 2009-01-29 01:20:40, evreu mandru din israel a scris:
"
>
> De cand "cruel enemy" se traduce "inocenti din Gaza"?
>

evreu mandru din israel
2009-01-29 01:26:20

Re: ce te poti astepta ...

Si ce zici de moralitatea pe care au demonstrat-o Antonescu si Capitanul, din ce carte s-au inspirat ei?


La 2009-01-29 01:09:36, Arcturus a scris:

> Cand isi iau moralitatea dintr-o carte veche de mii de ani, plina de
> crime, violuri si alte nenorociri aprobate pt. evrei de Yehova.

evreu mandru din israel
2009-01-29 01:28:34

Re: cruel enemy

Iarasi confuzi IDF cu soldatii si jandarmii romani in Transnistria...

La 2009-01-29 01:23:57, Arcturus a scris:

> S-a vazut bine cine e inamicul ... sute de copii si femei. E imoral sa
> arati mila inamicului!!!

Evreu-rus
2009-01-29 01:28:53

Re: ce te poti astepta ...

evreu mandru din israel
2009-01-29 01:31:50

Re: Ahmed...

Evreu-rus
2009-01-29 01:33:44

Re: Ahmed...

La 2009-01-29 01:20:40, evreu mandru din israel a scris:

> Ce zici tu ca a scris Duke , e o mare falsificare.
> Rabinul a zis despre comportamentul soldatiilor in timp de razboi:
>
> "When you show mercy to a cruel enemy, you are being cruel to pure
> and honest soldiers. This is terribly immoral. These are not games at
> the amusement park where sportsmanship teaches one to make
> concessions. This is a war on murderers. 'A la guerre comme a la
> guerre.'"

Textul in original:
Israeli human rights group Yesh Din is calling for the ouster of the military&#8217;s top rabbi, Brigadier General Avichai Rontzki over his messages to soldiers during the 22-day military offensive in the Gaza Strip. The primary concern was a booklet which, among other things, contained a rabbinical edict against showing mercy.

The booklet contains quotes from a nationalist rabbi which declares that showing mercy during the battle would be "terribly immoral" and quotes a medieval sage who cautioned Jews not to "be enticed by the folly of the Gentiles who have mercy for the cruel." Yesh Din says the booklet could have been seen by soldiers as official encouragement to act in violation of international law&#8230; an important issue as the Israeli government scrambles to defend itself against accusations of massive war crimes during the war.

Another pamphlet told troops that the civilian population of the Gaza Strip was not innocent, and urges them to "spare your lives and the lives of your friends and not to show concern for a population that surrounds us and harms us." Over 1,400 Palestinians were killing during the war, a large number of them civilians.

evreu mandru din israel
2009-01-29 01:41:06

Re: Ahmed...

platesc un milion de dolari daca vi cu acest pamphlet...sau cu un video in care un ofiter IDF zice asa ceva.

La 2009-01-29 01:33:44, Evreu-rus a scris:

>
> Another pamphlet told troops that the civilian population of the Gaza
> Strip was not innocent,

Evreu-rus
2009-01-29 01:54:14

Re: cruel enemy

La 2009-01-29 01:28:34, evreu mandru din israel a scris:

> Iarasi confuzi IDF cu soldatii si jandarmii romani in Transnistria...
>

Autoritatile romane care aveau grija de evreii deportati in Transnistria au avut o fata mult mai umana decat are in prezent armata israeliana. Traiul celor inchisi in cica, principalul lagar de "exterminare" al evreilor din Basarabia si nordul Moldovei, era infinit mai bun si sigur decat viata de zi cu zi a celor izolati in Gazaschwitz, cel mai dens populat lagar de exterminare, unde pe o suprafata de 360 km patrati sunt inghesuiti 1.500.000 prizonieri.

jan dinu
2009-01-29 01:55:03

Re: Declaratia intre 4 ochi a Comandantului suprem NATO ...

La 2009-01-29 01:01:30, contraevreu-rus a scris:

> Nu uita si Romania face parte din NATO, asteptam soldati romani cu
> masa plina de sarmale,tiuca ,mamaliguta si mujdei muschi si cotlete
> dar nu de porc,numai kasher.
==========================================================
Tot roman atzi ramas decit ca refuzatzi "porcii"de toate felurile -:)
Ashi vrea eu kosher organic ...dar se da pe retzeta ..shi cam costa ..-:)
JD>
> La 2009-01-29 00:46:58, jan dinu a scris:
>
> > Citez :
> > >>>Ne vom sacrifica vietzile noastre luptind pina la ultimul
> > pentru apararea pamintului sfint al Israelienilor care este
> > in pericol continuu datorita continuei inarmari clandesine
> > ce pericliteaza pacea shi bunastarea singurului aliat de nadejie
> > din aceasta parte a lumii .
> > Suntem atashat in efortul misiunii noastre shi de perogativele
> > biblice ce ne calauzeste de -a para poporul ales cu orice pretz!<<<
> > Comandantul suprem al fortelor NATO.
> >
> > JD
> >
>
>

jan dinu
2009-01-29 02:04:17

Domnule evreu rus NU cred ca rabinul militar ar fi zis asha ..doar stia consecintele ...

E posibil s-a fie o reavointza lansata pentru o totala discreditare !
JD

cotrofelnitza
2009-01-29 02:16:36

"Dupa vizita-fulger in Egipt"... !!!


... Ma, da cine s-o crede asta, Baiazid- fulgeru', trimisu-l-a inaltimea ei Deal
sa se-ncovoaie-n fata evreilor in timp ce ea sta dreapta ca potcoava in pat cu Bill
inspirind NATO si expirind NA-TI-O tie da-mi-o mie, cum a facut in vechitura de Yugoslavia unde, impreuna cu Albright, a juisat in timp ce McCain tinea borcanu' ?

Io nu stiu ce-o vrea muia lor, stiu numa' ca paragladinele astea da palestinieni si evrei o sa vada pace da la noi cind si-or vedea ceafa fara git, asa sa-i ajut eu, salbatic,
cum si Nathoo scapa de singe cu jungla, invocind-o ca fiind el si ea,
o s-o rog pa Ileana Sararoiu sa-i cinte razoiului "pasarica muta-ti cuibu' si te du",
ca altfel ne ducem ...

Evreu-rus
2009-01-29 02:16:57

Re: Ahmed...

La 2009-01-29 01:41:06, evreu mandru din israel a scris:

> platesc un milion de dolari daca vi cu acest pamphlet...sau cu un
> video in care un ofiter IDF zice asa ceva.

Este vorba despre o publicatie intitulata: "Go Fight My Fight: A Daily Study Table for the Soldier and Commander in a Time of War", lansata tocmai in timpul desfasurarii operatiunii Plumb Topit, unde rabinii militari Shlomo Aviner si Avi Ronzki si-au expus unele dintre principiile lor "sanatoase".
Din pacate, publicatia nu este disponibila pe internet:
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/army-rabbi-gave-out-hate-leaflet-to-troops-1516805.html
Dar am gasit un video:
Zionist Rabbi told troops to show Gaza no mercy
http://www.youtube.com/watch?v=aeH0dsa4LJI
Primesc milionul acum?

Evreu-rus
2009-01-29 02:22:13

Re: Domnule evreu rus NU cred ca rabinul militar ar fi zis asha ..doar stia consecintele ...

La 2009-01-29 02:04:17, jan dinu a scris:

> E posibil s-a fie o reavointza lansata pentru o totala discreditare !
> JD

In general extremistii nu prea se sinchisesc de consecinte. Altfel, "distinsul" rabin nu s-ar fi pretat la asemenea declaratii care nu avatajeaza pe nimeni.

jan dinu
2009-01-29 03:33:45

Re: "Dupa vizita-fulger in Egipt"... !!!

La 2009-01-29 02:16:36, cotrofelnitza a scris:

>
> ... Ma, da cine s-o crede asta, Baiazid- fulgeru', trimisu-l-a
> inaltimea ei Deal
> sa se-ncovoaie-n fata evreilor in timp ce ea sta dreapta ca potcoava
> in pat cu Bill
> inspirind NATO si expirind NA-TI-O tie da-mi-o mie, cum a facut in
> vechitura de Yugoslavia unde, impreuna cu Albright, a juisat in timp
> ce McCain tinea borcanu' ?
>
> Io nu stiu ce-o vrea muia lor, stiu numa' ca paragladinele astea da
> palestinieni si evrei o sa vada pace da la noi cind si-or vedea ceafa
> fara git, asa sa-i ajut eu, salbatic,
> cum si Nathoo scapa de singe cu jungla, invocind-o ca fiind el si ea,
> o s-o rog pa Ileana Sararoiu sa-i cinte razoiului "pasarica muta-ti
> cuibu' si te du",
> ca altfel ne ducem ...
>
====================================================
Ar merge shi mai tare'n versuri ...ajutat de nitzica biblie cu versete !
JD

cocosh
2009-01-29 06:49:36

pt.contraevreu

copilash usurel ca dai in hepatita,lasa-l pe rus ca combate bine si stufos,uite mie i-mi place de nea Neluu are argumente ,mai pune mina si studiaza dar mai putin cu vocabularul asta de maidan
apropo o sa iasa BIBI SI SA VEZI ATUNCI DISTRACTIE

roy
2009-01-29 08:20:43

Re: Domnule evreu rus NU cred ca rabinul militar ar fi zis asha ..doar stia consecintele ...

Bestia Ahmed imprastie kk pe cat poate.

Bineintzeles ca rabinul militar nu a vorbit de inocentzii din Gaza, ci s-a referit la Hamas.

Insa asa cum Hamas-ul se ascunde in casele civililor si se protejeaza utilizand copii, femei si batarani, tot asa Ahmed creeaza ecuzatzia Hamas = civili sau in cazul rabinului militar "cruel enemy" = "inocentzii din Gaza"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La 2009-01-29 02:04:17, jan dinu a scris:

> E posibil s-a fie o reavointza lansata pentru o totala discreditare !
> JD
>

haril
2009-01-29 08:46:39

Ultima stire

In aceasta dimineata orasul Sderot a fost bombardat cu 3 rachete Qassam.HAMAS,dupa cum se vede,o cauta cu lumanarea si,din acest motiv,ar fi normal ca sa mai incetati cu vaicarelile,pentru cele ce vor urma.Ca NATO va accepta sau nu propunerea israeliana,aceasta nu va putea influenta exercitarea de catre Israel a dreptului de a apara populatia civila israeliana de terorismul islamic international.Nu va mai bucurati de nenorocirile poporului evreu,nenorocirile noastre,la care au contribuit,in alte vremuri,si o parte dintre romani,nu va vor scuti de responsabilitatea pentru incurajarea producerii acestora de catre arabi."Desteapta-te Romane",cea ce se intampla azi evreilor,ti se va intampla si tie,alaturi de restul crestinilor de pe Terra,dupa ce Israelul va fi sters de pe harta lumii.Stii cum se spune pe la voi,"dracul sade in balta,dar rade de altul".Romani,nu va mai lasati instigati de cei,care doresc sa va abata atentia de la problemele voastre cotidiene,ura antisemita nu poate substitui lipsa de perspectiva a romanului de rand.In Romania mai traieste astazi un numar foarte mic de evrei batrani si acestia nu sunt vinovati pentru necazurile voastre.

evreu mandru din israel
2009-01-29 09:41:29

Islamic Hatred, Bigotry and Violence

" There is a saying, - "Actions speak louder than words." If the
nature of Islam is not sufficiently clear from the words of the
Koran its nature should be abundantly clear from the shocking,
outrageous crimes of violence, brutality and mass murder that
its adherents are perpetrating against non-Muslims all over the
world. Whether we are speaking of ugly terrorist acts in
Israel, Russia, India, the United States or somewhere else in
the non-Muslim world the Muslim distinguishes himself by his
shocking lack of conscience and humanity in horrible crimes of
violence. And, what is even more shocking, he justifies his
horrible acts in the name of God and religion. In this way
Islam stands alone among the major religions of the world. No
other religion on earth has the violent nature of Islam, no
other religion is so consumed with hatred against other
religions. And lest anyone claim that this kind of violence is
the work of only fanatical fringe elements of the Islamic faith
we must point to surveys in Muslim countries that show that in
at least some Muslim countries as much as 70% of the people
support the perpetrators of such crimes in their horrible
actions. Muslim fundamentalism is not a small fringe element.
Muslim fundamentalism is main-stream Islam. Muslim
fundamentalism is the Koran --- it is a back-to-the-Koran
movement. We all saw the power of Muslim fundamentalism in
Iran in its revolution. Muslim fundamentalism is suppressed by
many Muslim governments but is very popular among the masses.

The Koran is a harsh, cruel, uncompassionate book and Islam is
a product of that book. The Koran tolerates no other religion
but Islam. All other religions are false and evil. According
to the Koranic outlook, the only good and righteous government
is an Islamic government and all other governments are evil and
should be overthrown. All non-Muslims are infidels, idolaters
who should be destroyed without pity. According to the Koran,
holy war against the infidel is every Muslim's religious duty.
All religions program the minds of their adherents into
patterns of outlook, value and thought characteristic of the
particular religion. And Islam programs the minds of its
adherents into the bigoted, hateful outlooks found in its holy
book, the Koran. Action follows thought. Thought has
consequences. And the consequences of Islamic thought are the
acts of violence, viciousness and cruelty that are associated
with Islam. And it is interesting to note that the violence
and viciousness characteristic of Islam is not directed only
toward non-Muslims. Different Muslim sects and groups hate
each other with a passion and are as vicious and brutal among
themselves as they are with non-Muslims. The Islamic world is
a den of vipers.

Now we come to the following: The religious Muslim simply does
not integrate into non-Muslim society. He doesn't fit and he
is not happy there. The Koran repeatedly enjoins the Muslim to
make no friends with the non-Muslim and if he does he is
disobeying the Koran. Muslims are attracted to non-Muslim
countries solely for economic reasons i.e. job opportunities.
They may like the economic benefits but generally they don't
like the country or its people. They are enemies in the land.
Now looking at things from the non-Muslim point of view, the
Muslim cannot be trusted. He is a threat in the land. His
loyalty to the country cannot be trusted. In fact, no strict,
religious, Koran-believing Muslim can possibly have a true and
honest allegiance to a non-Muslim country --- the Koran
precludes it. The only trustworthy Muslims are the non-
religious ones. For the religious Muslim a non-Muslim
government is wicked and evil and it is his duty to overthrow
it and establish an Islamic state. Indeed the Islamic religion
ought not be legal in any non-Muslim state. It is by its
nature subversive, an enemy of the state. Every religious
Muslim in a non-Muslim country is likely to be subversive in
attitude and sentiment if not action, a potential terrorist, a
very real threat to the citizens of the country.

Whatever the Muslims may say, the real reason for the Muslim
hatred of non-Muslims is just simply religious bias. It is
pure religious bigotry. The Muslim speaks of justice. But, in
fact, his vision is distorted and warped by his own bias and
hatred. He has his own version of justice. The Christian
world has been amazingly restrained and humane in its response
to all the many Muslim acts of violence, brutality and mayhem
against it. One wonders if the Muslims don't take advantage of
Christian restraint. There are perhaps people who would
suggest that the Muslims ought to be treated in the same way in
which they treat others --- without mercy or humanity. Let me
ask this question. Suppose it was the other way around and we
were doing to them what they are doing to us? Suppose instead
of Muslims sneaking into Christian lands and murdering
Christians en masse it was the other way around and Christians
were sneaking into Muslim countries and murdering Muslims en
masse for no better reason than that they were Muslims. What
do you think would be the response of the Muslims to this? You
don't know? Let me tell you. The life of a Christian in a
Muslim land wouldn't be worth a penny. Blood would be running
in the streets. The Muslims would be out slaughtering every
Christian they could find. That is just Muslim mentality. It
is called by them "just revenge". It is vengeance. It is part
of their religion. Let me ask another question. Suppose the
situation in this world were reversed and it was the Muslims
who had all the high technology and world power, and Christians
had nothing, what do you think would happen? Knowing the depth
of their hatred for the Christian it doesn't take much
imagination to figure it out. We are very lucky that that is
not the case."evreu mandru din israel
2009-01-29 09:59:10

Re: cruel enemy

Nu prea seamana cu Transnistria ...

http://www.youtube.com/watch?v=6Ua7JsxXkSc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=uHhs9ihSmbULa 2009-01-29 01:54:14, Evreu-rus a scris:

> Autoritatile romane care aveau grija de evreii deportati in
> Transnistria au avut o fata mult mai umana decat are in prezent
> armata israeliana. Traiul celor inchisi in cica, principalul lagar
> de "exterminare" al evreilor din Basarabia si nordul Moldovei, era
> infinit mai bun si sigur decat viata de zi cu zi a celor izolati in
> Gazaschwitz, cel mai dens populat lagar de exterminare, unde pe o
> suprafata de 360 km patrati sunt inghesuiti 1.500.000 prizonieri.
>

Ghita Bizonu'
2009-01-29 10:42:33

Re: haril tie nu ti se pare ca aia e chiar prea de tot idoti ?

ca mie da. Si-mi aduce aminte ca in 1905 au venit in Palestina din Rusia destui revolutionari . Si ca anarho-revolutionarii din Rusia aveauu printre ei destui provocatori de-ai Ohranei ....
Oricum o sa ne descurcam si cu arapetii. Acem experienta istorica. mai da o geana si pre postariel Fudsulului. tot semiti. daca intelegi ...
Si oricum nu se leaga nimeni de batranii nostri mozaici , care d ecele mai ulte ori au aceleasi neacazuri ca si batranii crestini .

vamid
2009-01-29 11:36:11

antisemiti handicapati

Ura impotriva Israel si a evreilor va este indusa, pentru ca cea mai mare parte dintre voi nu ati intalnit niciodata un evreu in carne si oase. Sunteti niste semidocti daca v-a putut indoctrina un sarlatan ca Ian Van Helsing care s-a imbogatit de pe urma unor prosti ca voi.
In al doilea rand sunteti niste frustrati care vor sa atribuie altora propriile esecuri. Din aceasta cauza urati democratia liberala, capitalismul, Israel, SUA.
Vai de capul vostru. Mi-e mila de voi, distrusilor

arwil
2009-01-29 12:22:53

Re: antisemiti handicapati

La 2009-01-29 11:36:11, vamid a scris:

> Ura impotriva Israel si a evreilor va este indusa, pentru ca cea mai
> mare parte dintre voi nu ati intalnit niciodata un evreu in carne si
> oase. Sunteti niste semidocti daca v-a putut indoctrina un sarlatan
> ca Ian Van Helsing care s-a imbogatit de pe urma unor prosti ca voi.
>
> In al doilea rand sunteti niste frustrati care vor sa atribuie altora
> propriile esecuri. Din aceasta cauza urati democratia liberala,
> capitalismul, Israel, SUA.
> Vai de capul vostru. Mi-e mila de voi, distrusilor
>
ce mila, fata de gunoaiele astea legionare din romania? vitele astea si stramosii lor cu asta se hranesc, din timpul guvernului goga-cuza pana azi!!! da-i in p... mami lor, neam de fascisti romani!!!

arwil
2009-01-29 12:34:02

forte nato in gaza

mergeti si voi legionari romani ca faceti parte din nato!!! poate va trag evreii cateva gloante in cur daca faceti pe nebunii!!!!!

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Papusarii crizei mondiale (3073 afisari)
 Patriarhia cere lamuriri despre pasapoartele biometrice (3029 afisari)
 Normele Politiei Politice (1720 afisari)
 Nemuritorul de la Finante (1629 afisari)
 Hitler in ipostaze inedite (1476 afisari)
 Britanicii recunosc: Se uita la filme porno cand sunt la serviciu! (4218 afisari)
 O fetita doarme de 80 de ani, in catacombele unei manastiri din Palermo (4014 afisari)
 Orlando Bloom arata groaznic! (2949 afisari)
 Traian Basescu a fost deranjat de autocolantele purtate de unii magistrati la ceremonia de la Cotroceni (2534 afisari)
 Patrick Swayze renunta la tratamentul impotriva cancerului, decis sa moara ca un cowboy, cu cizmele in picioare si fara regrete (2137 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02123 sec.