Ziua Logo
  Nr. 4439 de luni, 19 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-01-19

Comentarii: 131, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2009-01-18 21:29:37

ARHANGHELII URII IAU POZITIE IMPOTRIVA ROMANIEI


ARHANGHELII URII IAU POZITIE IMPOTRIVA ROMANIEI

Cei care aproape 2 decenii au trait din exacerbarea urii(mineriadele,lupta contra partidelor istorice,contra regelui) observa cu disperare ca le dispare obiectul muncii.

Cruciada anti-Basescu creata cu migala de cuplul Iliesci-Felix la care se asocia si penalii Nastase si altii a sfarsit aproape in deriziune si odata cu aceasta si scopul vietii acestor politicieni expirati nu mai are sens,ne-mai fiind capabili de schimbare.
Sa ne aducem aminte de maniera in care Felix alcatuia comisia si raportul ei privind suspendarea lui Basescu,planul maret Felix-Tariceanu-Iliescu de izolare a PD-L si a lui Basescu si vom realiza ce esecuri au suferit aceste funeste personaje atunci cand o aripa reformata din PSD a hotarat sa faca o politica patriotica si de alianta mare cu PDL.

MULTUMESC PARTIDULUI PENTRU CA M-A INVATAT SA URASC

Expresia aceasta nu este intamplatoare.Ea a facut parte din discutia dintre mine si un vechi ilegalist PCR,in care acesta din urma considera ca partidul l-a invatat in primul rand sa urasca.

Spuneam adesea ca din studiul forumului acesta dar si a altora reiese ca mare parte dintre postatori,suferind de ceea ce sociologia a denumit cu termenul de -socul libertatii-si neadaptandu-se ,legati inca de maniera traditionala in care au trait, nu stiu ce sa faca,nu stiu cine sunt,adica fac acea criza de identitate specifica oricarei schimbari esentiale a societatii.

Rezolvarea o gasesc ,in inconstienta lor, in aderarea la diferite grupulete si personalitati care propaga ura.Ura impotriva a orice,Basescu,PDL,PSD si dece nu a tot ceea ce vrea sa reformeze politica si tara.

Daca o alianta PD-L-PSD se va face doar pentru posturi si Geoana si Basescu au declarat ca atunci totul va esua.
Nu ura ci reformarea statului(Geoana), a Constitutiei(Basescu) ,a manierii de a face politica trebue sa constitue telul politicienilor.
Ura nu produce valori ci doar criptocomunism,extremism,Felicsi,Vadimi etc.

Partidele,presa,maniera comuna de postare fac acum viabila afirmatia ilegalistului.Au invatat sa urasca,sa urasca in general si,ce rost ar avea daca ura nu s-ar indrepta asupra unor personalitati semnificative(presedintele tarii,premierul,ministri).

Acesti mici maniaci ai urii fara motiv,adesea cu o cultura indoielnica incep a debita minciuni,a folosi un lilmbaj suburban de la injurie, sudalma, pana la calomnie.Unii cu un caracter mai simplu trec la un limbaj de clown,creatie cu care se mandresc,isi stalcesc limba in argouri.

Dependenta de forum,dependenta care exprima doar necesitatea lor de ura(unii posteaza intr-o zi 20 de posturi) ne arata persoane frustrate,femei frustrate,barbati care isi explica insuccesele din viata pe baza unor personalitati ale momentului,incepand cu presedintele Basescu.

Nu este greseala mai mare decat sa spui acestor indivizi ca ura lor irationala,basescofobia dar nu numai ea este o tinta falsa si ca problemele lor constau mai ales in maniera de a se adapta la noua societate.

Dar ziarele,partidele,ca si pe ilegalistul nostru, au invatat doar sa urasca si nu le-a dat alta alternativa.
Discutand despre Atanasiu,Nastase,Iliescu,Antonescu,Norica,Tariceanu ei au sensatia ca sunt importanti si o folosesc ca un fel de psihoterapie diabolica,deoarece in loc sa se vindece ii afunda si mai mult in dezadaptare si in criza de identitate.

Studiul acestui forum si a altora,a partidelor politice care nu au evoluat ne arata ca democratia in Romania este fals utilizata,declansand adevarate furori colective ale urii,violentei (nu numai verbale sau scrise pe forumuri) ci in general in intreaga noastra viata sociala.

Din pacate partide,numeroase ziare si posturi de TV cultiva aceste sentimente josnice si se erijeaza in justitiari,creined feed back-ul unei roti a urii care se roteste in mod permanent.


Exista partide aub 5% in sondaje si care traiesc doar din calomnie,exacerbarea urii,altele care le imita,ziare si reviste in care injuraturile,acuzatiile nedemne si neadevarate,scenariile sunt afisate fara rusine si fara nici o frica de pedeapsa.

Iata ca nu suntem departe de vorbele ilegalistului de care aminteam la inceput-peste tot se practica ura si se asteapta progresul social prin ura si injuratura.

Trenul cu noroc,trenul cu sanse pentru Romania nu trece in fiecare zi prin statia noastra ci doar uneori.
Se pare ca acum este un moment favorabil dar daca se renunta la ura.
Nu imi fac iluzii fata de Nastase,Felix,Iliescu,Tariceanu dar spectrul politic la noi este mult mai mare,electoratul devine tot mai constient.
Cei care acum saboteaza guvernul trebue sa se inece in propriul venin iar tara sa mearga inainte pentru bunastarea romanilor.

promaa2002
2009-01-18 21:31:52

iar esti in eraoare, ca de obicei

ai pronosticat ca basescu va fi invins la referendum ! eroare
ai pronosticat ca nu se poate face guvern fara pnl ! eroare
acum esti in eroare din nou ! "boborul" nu va accepta niciodata sa nu-si aleaga seful statului in mod direct ! si daca il alege in mod direct, automat el trebuie sa aiba puteri mai mari ! in rest ce stim : ura ta impotriva lui basescu ! chiar nu vezi ce semnale ii da viata ?

Constantin Timoc
2009-01-18 21:46:26

Numai republica prezidentiala respecta doctrina separarii puterilor in stat

.Sobru.
2009-01-18 21:50:05

Re: iar esti in eraoare, ca de obicei

Ai dreptate cand spui ca dobitocimea nu vrea sa nu-si aleaga presedintele(de regula un idiot), dar te inseli cand spui ca trebuie sa aiba si putere.

alwis46
2009-01-18 22:06:42

Doar asa, ca tot v-ati apucat de scris domnule Stanescu.

Ne ziceti domnia voastra ca Romania musai sa fie ori republica parlamentara, ori republica prezidentiala pentru ca actualul model ar formei noastre de republica, undeva aproape de cel francez, nu este viabil.
Reiau una dintre optiunile pe care ni le puneti in fata si anume aceea a unei republici prezidentiale.
Fata de aceasta varianta, propusa acum in acest articol si sustinuta ca necesara chiar de domnia voastra, unde este interesul ocult al lui Basescu ?
Doar pentru ca el s-a pronuntat pentru revizuirea Constitutiei in acest sens ?
Pai dati-mi voie sa va spun ca "oculta" basesciana are acoperire in exact Constitutia aia de care facem atata pomenire stimate domn iar intiativa revizuirii este mentionata in art. 150.
Cu alte cuvinte, sunteti de acord, ca varianta, cu modificarea formei de stat in republica prezidentiala, deci cu puteri sporite ale prezidentului fie el chiar si Basescu, in schimb brusc incepe sa va puta aceasta idee si nu-i mai doriti puteri suplimentare acestuia doar pentru ca fostul CLC a pomenit de ea.
Citindu-va aceasta productie mi-am dat seama ca sunteti intr-un balans teribil cu atat mai mult cu cat va contraziceti de la un pasaj la altul.
Pana la urma, ca sa va opriti din acest balans, ce-ati zice de un referendum in care populimea, termen preluat si adaptat dupa dom' doctor Oprescu, sa se pronunte ea ce republica vrea si prin ce forma de vot sa fie ales prezidentul ?P.S.
Despre varianta cu republica parlamentara am mai discutat si nu-mi fac deloc iluzii c-ati fi fericit sa aleaga altcineva pentru dumneavoastra omul care sa va fie presedinte chiar daca acel cineva este de fapt un grup de vreo patru sute de alesi ai neamului.

Hokusai san
2009-01-18 22:09:02

Numai republica prezidentiala respecta doctrina separarii puterilor in stat / Mai ales republicile

Constantin Timoc
2009-01-18 22:11:02

Doctrina separarii administratiei si finantelor judetene de cele nationale

Hokusai san
2009-01-18 22:14:02

Domnule SRS aveti perfecta dreptate ca Basescu are interese oculte in promovarea acestei noi

Constitutii creata la Cotroceni, total dupa gustul lui, dupa pofta lui de putere absoluta fara teama de a mai putea fi demis vreodata!

Constantin Timoc
2009-01-18 22:16:56

Propunere de separare a administratiei si finantelor judetene de cele nationaleArticolul 2 -- Fiecare Judet va fi constituit din un numar de colegii electorale si va fi condus de un consiliu judetean constitutit din cate un consilier ales din fiecare colegiu. Va fi consilier cu un madat de patru ani o persoana care a obtinut cele mai multe voturi. Nu va fi Consilier o persoana care nu va fi implinit varsta de douzeci si cinci de ani, nu va fi fost de cel putin sapte ani cetatean roman si care nu va fi, cand este aleasa, un locuitor de cel putin doi ani in colegiul in care ea va fi aleasa; si va fi membru al unui partid politic; si va fi fost sprijinit de orice partid politic in alegerea sa. Imediat dupa ce Consilierii se vor fi intruni ca urmare a primei alegeri pentru Consiliu Judetean, ei vor fi imparti prin tragere la sorti in un prim grup si un al doilea grup, cat mai egale intre ele; mandatele Consilierilor din primul grup se vor termina la sfarsitul anului al doilea si ale celui de al doilea grup la sfarsitul anului al patrulea. In fiecare judet va fi ales cu un mandat de patru ani un presedinte al consililui judetean si cate un oficial judetean pentru fiecare din urmatoarele locuri: (a) un inspector-sef de politie al inspectoratului judetean de politie, (b) un procuror-sef al tribunalului judetean, (c) un inspector general scolar al inspectoratul scolar judetean, (d) un director al directiei de sanatate publica judeteana, (e) un avocat aparator public, (f) un asesor al prorietatilor, (g) un colector de taxe si imposite, (h) un director al serviciilor sociale si adoptiilor, (i) un director al personalului, (j) un director al apelor, padurilor si parcurilor, (k) un doctor criminalist, (l) un inspector al drumurilor, (m) un inspector al vanatului si pescuitului sportiv, (n) un inspectorul al vamilor, (o) un director general al tresoreriei judetului (p) un auditor si (q) un inspector-sef al pompierilor. Nu va fi Presedinte al Consiliului Judetean sau Oficial Judetean un membru al vreunui partid politic si nici un partid politic nu va fi implicat in numirea vreunui Oficial. Nici o persoana nu va fi in functie mai mult decat doua mandate; si nici o persoana care a detinut un mandat timp de mai mult de doi ani, nu va fi detine mai mult decat un mandat; si fiecare persoana va locui pe toata durata mandatului in colegiul sau judetul in care va fi fost aleasa. Cand un loc al unei persoane alese devine vacant, Consiliul Judetean va organiza in termen de treizeci de zile alegeri pentru ocuparea permanenta a acelui loc.O majoritate a unui Consiliu Judetean va constitui un cvorum pentru a activa; dar un grup mai mic poate poate fi autorizat sa oblige participarea membrilor absenti, in asa fel si cu asemenea penalizari cum vor fi prevazute de fiecare consiliu. Fiecare sedinta si votul fiecarei persoane alese in judet va fi public si televizat pe un canal al judetului.


Articolul 3 -- Fiecare judet va colecta taxe si impozite pe care le va depune in o trezorerie a judetului. Nici un ban din trezoreria judetului nu va fi folosit in afara judetului. Fiecare judet va finanata din trezoreria sa urmatoarele servicii ale judetului: (a) politie, (b) invatamant, (c) sanatate publica si spitale, (d) servicii sociale si adoptii, (e) mediu, ape, paduri si parcuri, (f) constructii de drumuri si poduri, (g) protectia si imbogatirea vanatului si pescuitului sportiv si (h) pompieri. Consiliul Judetean poate, cu aprobarea a doua treimi din membrii sai, schimba impartirea judetului in colegii electorale dar numai dupa cel putin un an de la alegerile Consilierilor. Consiliul Judetean va stabili prin un regulament un numar de ore de lucru, un orar de lucru, salarii care se vor plati din trezoreria judetului si atributii ale fiecarei persoane alese; si orice regulament care va schimba recompensa pentru serviciile prestate de persoanele alese nu va intra in vigoare decat dupa urmatorul mandat al consilierilor. Nici o persoana platita din trezorerie nu va ocupa nici o alta functie decat cea pentru care a fost aleasa si nu va avea un alt venit.

***

Hokusai san
2009-01-18 22:17:39

Re: Domnule SRS aveti perfecta dreptate ca Basescu are interese oculte in promovarea acestei noi

Poate n-ar fi o idee rea ca in noua constitutie sa se stipuleze obligativitatea implatarii unui cip in bratul, corpul fiecarui roman pentru ca dictatura prezidentiala sa fie perfecta, desavirsita prin controlul absolut al celor 22 milioane de romani, n-asa???


La 2009-01-18 22:14:02, Hokusai san a scris:

> Constitutii creata la Cotroceni, total dupa gustul lui, dupa pofta lui
> de putere absoluta fara teama de a mai putea fi demis vreodata!
>

Danny
2009-01-18 22:24:21

Re: iar esti in eraoare, ca de obicei

S-orbul:
<<<<Ai dreptate cand spui ca dobitocimea nu vrea sa nu-si aleaga presedintele etc etc >>>>

Pentru acest idiot congenital, cetatenii Romaniei sint "dobitocime"
Poate dobitocime sint petro liberalii tai care in disperarea lor te pun sa faci astfel de afirmatii. Si care si-au ales un dezaxat sa le faca propaganda.

sorge
2009-01-18 22:36:53

Dle Rosca ati avut in plan in viata dumneavoastra ?

Va intreb pt ca tot ce sustineti in majoritatea articolelor nu va reprezinta nici in particular nici in general.
Fluturati un drapel care nu este al dumneavoastra.

Danny
2009-01-18 22:42:51

Re: Numai republica prezidentiala respecta doctrina separarii puterilor in stat

Ciuciuletz dixit:
<<<<..... tarile civilizate sint republici parlamentare sau regate!!!!!!!! >>>>>>>

Ciuciuletz draga, am cazut pe spate dupa acest exemplu de cultura politica, dar am o nedumerire: Cum ramine cu USA, Franta etc.? Le trecem la categoria de tari bananiere (pardon, africane!) ?

ionescu
2009-01-18 22:42:54

Criza economica

Toti lingaii care vor sa faciliteze o presedentie autoritara ca si trepadusii voltanti acoliti lor (30% din numarul votantilor) nu tin seama de "criza economica" care a batut deja la usa si care-i va ingropa in neantul politic romanesc.

Sper ca in al 12-lea ceas Romania sa-si gaseasca busola pierduta din 1989 si sa scape de majoritatea post comunistilor, securistilor si oportunistilor care stau inca la carma tarii.

Danny
2009-01-18 22:45:47

Re: Domnule SRS aveti perfecta dreptate ca Basescu are interese oculte in promovarea acestei noi

La 2009-01-18 22:14:02, Hokusai san a scris:

> Constitutii creata la Cotroceni, total dupa gustul lui, dupa pofta lui
> de putere absoluta fara teama de a mai putea fi demis vreodata!Bravo ciuciuletz, tu postezi, tu raspunzi! Cu alte cuvinte vorbesti singur !

FB
2009-01-18 22:55:34

La vremuri noi tot noi (si ale noastre vechi obiceiuri)

Tara arde ,(lumea intreaga am putea spune !) baba se piaptana. Romania asteapta bugetul ,iar ei pdl-ii se saniaza.Si danseaza.La Poiana Brasov.
Trai pe vatrai.PSD si PDL partide formate in majoritate din "fosti" si-au mentinut vechile obiceiuri.De pe vremea cand erau activisti de partid unic.Si atunci ca si acum petrecerile erau in toi (cu mici exceptii la Brasov in 1987 cand muncitorii le-au aruncat bananele pe fereastra).Pe banii romanilor.
"Impartialul" Basescu participa si el la sprituri si la dansuri.In rest ,masurile anticriza ,Bugetul asteapta.Ne-am fi asteptat ca onor guvernul sa lucreze zi si noapte la un asemenea Program.Poate o face in aerul rece de la Poiana Brasov.

FB
2009-01-18 22:58:05

Re: ARHANGHELII URII IAU POZITIE IMPOTRIVA ROMANIEI

La 2009-01-18 21:29:37, Alex.Pandrea a scris:

>
> ARHANGHELII URII IAU POZITIE IMPOTRIVA ROMANIEI
>
> Cei care aproape 2 decenii au trait din exacerbarea
> urii(mineriadele,lupta contra partidelor istorice,contra regelui)
> observa cu disperare ca le dispare obiectul muncii.
>
> Cruciada anti-Basescu creata cu migala de cuplul Iliesci-Felix la care
> se asocia si penalii Nastase si altii a sfarsit aproape in deriziune
> si odata cu aceasta si scopul vietii acestor politicieni expirati nu
> mai are sens,ne-mai fiind capabili de schimbare.
> Sa ne aducem aminte de maniera in care Felix alcatuia comisia si
> raportul ei privind suspendarea lui Basescu,planul maret
> Felix-Tariceanu-Iliescu de izolare a PD-L si a lui Basescu si vom
> realiza ce esecuri au suferit aceste funeste personaje atunci cand o
> aripa reformata din PSD a hotarat sa faca o politica patriotica si de
> alianta mare cu PDL.
>
> MULTUMESC PARTIDULUI PENTRU CA M-A INVATAT SA URASC
>
> Expresia aceasta nu este intamplatoare.Ea a facut parte din discutia
> dintre mine si un vechi ilegalist PCR,in care acesta din urma
> considera ca partidul l-a invatat in primul rand sa urasca.
>
> Spuneam adesea ca din studiul forumului acesta dar si a altora reiese
> ca mare parte dintre postatori,suferind de ceea ce sociologia a
> denumit cu termenul de -socul libertatii-si neadaptandu-se ,legati
> inca de maniera traditionala in care au trait, nu stiu ce sa faca,nu
> stiu cine sunt,adica fac acea criza de identitate specifica oricarei
> schimbari esentiale a societatii.
>
> Rezolvarea o gasesc ,in inconstienta lor, in aderarea la diferite
> grupulete si personalitati care propaga ura.Ura impotriva a
> orice,Basescu,PDL,PSD si dece nu a tot ceea ce vrea sa reformeze
> politica si tara.
>
> Daca o alianta PD-L-PSD se va face doar pentru posturi si Geoana si
> Basescu au declarat ca atunci totul va esua.
> Nu ura ci reformarea statului(Geoana), a Constitutiei(Basescu) ,a
> manierii de a face politica trebue sa constitue telul
> politicienilor.
> Ura nu produce valori ci doar criptocomunism,extremism,Felicsi,Vadimi
> etc.
>
> Partidele,presa,maniera comuna de postare fac acum viabila afirmatia
> ilegalistului.Au invatat sa urasca,sa urasca in general si,ce rost ar
> avea daca ura nu s-ar indrepta asupra unor personalitati
> semnificative(presedintele tarii,premierul,ministri).
>
> Acesti mici maniaci ai urii fara motiv,adesea cu o cultura indoielnica
> incep a debita minciuni,a folosi un lilmbaj suburban de la injurie,
> sudalma, pana la calomnie.Unii cu un caracter mai simplu trec la un
> limbaj de clown,creatie cu care se mandresc,isi stalcesc limba in
> argouri.
>
> Dependenta de forum,dependenta care exprima doar necesitatea lor de
> ura(unii posteaza intr-o zi 20 de posturi) ne arata persoane
> frustrate,femei frustrate,barbati care isi explica insuccesele din
> viata pe baza unor personalitati ale momentului,incepand cu
> presedintele Basescu.
>
> Nu este greseala mai mare decat sa spui acestor indivizi ca ura lor
> irationala,basescofobia dar nu numai ea este o tinta falsa si ca
> problemele lor constau mai ales in maniera de a se adapta la noua
> societate.
>
> Dar ziarele,partidele,ca si pe ilegalistul nostru, au invatat doar sa
> urasca si nu le-a dat alta alternativa.
> Discutand despre Atanasiu,Nastase,Iliescu,Antonescu,Norica,Tariceanu
> ei au sensatia ca sunt importanti si o folosesc ca un fel de
> psihoterapie diabolica,deoarece in loc sa se vindece ii afunda si mai
> mult in dezadaptare si in criza de identitate.
>
> Studiul acestui forum si a altora,a partidelor politice care nu au
> evoluat ne arata ca democratia in Romania este fals
> utilizata,declansand adevarate furori colective ale urii,violentei
> (nu numai verbale sau scrise pe forumuri) ci in general in intreaga
> noastra viata sociala.
>
> Din pacate partide,numeroase ziare si posturi de TV cultiva aceste
> sentimente josnice si se erijeaza in justitiari,creined feed back-ul
> unei roti a urii care se roteste in mod permanent.
>
>
> Exista partide aub 5% in sondaje si care traiesc doar din
> calomnie,exacerbarea urii,altele care le imita,ziare si reviste in
> care injuraturile,acuzatiile nedemne si neadevarate,scenariile sunt
> afisate fara rusine si fara nici o frica de pedeapsa.
>
> Iata ca nu suntem departe de vorbele ilegalistului de care aminteam la
> inceput-peste tot se practica ura si se asteapta progresul social prin
> ura si injuratura.
>
> Trenul cu noroc,trenul cu sanse pentru Romania nu trece in fiecare zi
> prin statia noastra ci doar uneori.
> Se pare ca acum este un moment favorabil dar daca se renunta la ura.
> Nu imi fac iluzii fata de Nastase,Felix,Iliescu,Tariceanu dar spectrul
> politic la noi este mult mai mare,electoratul devine tot mai
> constient.
> Cei care acum saboteaza guvernul trebue sa se inece in propriul venin
> iar tara sa mearga inainte pentru bunastarea romanilor.
>
>
Mai nene te platesc astia bine sa-ti reversi ura (ca tot vorbesti de ea) aci pe Forum ?
Si zi drept ,ar fi o chestie sa vina Patriciu cu bani cu tot la PDL ? Ce crezi ca nu l-ar primi ? Cum ti-ai schimba "discursul "?

Marius Adrian Porojnicu
2009-01-18 23:13:31

voteaza toata Romania pentru Basescu !

Nu se mai poate : tagma jefuitorilor trebuie s'ajunga'n ocna !

gheorghe vlasceanu
2009-01-18 23:18:00

Prostie

Arogantu'
2009-01-18 23:33:34

Haide, Marius - trage tare ! Sa nu ramina matrozu' fara coledzi ...

Dintr-un avion cuprins de flacari sar pe rand pasagerii cu parasuta exact peste un trib de canibali. Primul care ii vede este fiul capeteniei canibalilor, care fuge repede la tatal sau:
-Taticule, aterizeaza unul gras!
-Gras? Cu varza!
Dupa doua minute:
-Taticule, aterizeaza unul slab!
-Slab? La gratar!
Dupa alte doua minute:
-Taticule, taticutule!Aterizeaza o blonda sexi!Doamne, ce picioare are!
-Blonda, sexi? In coliba!
-Si mama?
-Ma-ta?! Cu orez!

Hokusai san
2009-01-18 23:40:29

Re: Domnule SRS aveti perfecta dreptate ca Basescu are interese oculte in promovarea acestei noi

Dispari! Iata ca nu vorbesc singur.


La 2009-01-18 22:45:47, Danny a scris:

> La 2009-01-18 22:14:02, Hokusai san a scris:
>
> > Constitutii creata la Cotroceni, total dupa gustul lui, dupa pofta lui
> > de putere absoluta fara teama de a mai putea fi demis vreodata!
>
>
>
> Bravo ciuciuletz, tu postezi, tu raspunzi! Cu alte cuvinte vorbesti
> singur !
>
>

Marius Adrian Porojnicu
2009-01-18 23:41:55

Re: Haide, Marius - trage tare ! Sa nu ramina matrozu' fara coledzi ...

Blonda are argumentele ei : daca trece la treaba si ne aduce turisti,n'ar fi deloc rau ! Scopul scuza mijloacele Arogantule : si apoi stim bine c'au mai fost femei tari in istorie ! So see...
In ce-l priveste pe marinar si-a jucat cartea cum trebuie si nu tre' sa te miri ca va avea sprijinul populatiei !

La 2009-01-18 23:33:34, Arogantu' a scris:

> Dintr-un avion cuprins de flacari sar pe rand pasagerii cu parasuta
> exact peste un trib de canibali. Primul care ii vede este fiul
> capeteniei canibalilor, care fuge repede la tatal sau:
> -Taticule, aterizeaza unul gras!
> -Gras? Cu varza!
> Dupa doua minute:
> -Taticule, aterizeaza unul slab!
> -Slab? La gratar!
> Dupa alte doua minute:
> -Taticule, taticutule!Aterizeaza o blonda sexi!Doamne, ce picioare
> are!
> -Blonda, sexi? In coliba!
> -Si mama?
> -Ma-ta?! Cu orez!
>

Hokusai san
2009-01-18 23:42:56

La vremuri noi tot noi (si ale noastre vechi obiceiuri) / Corect! Fiecare popor are conducatorii pe

care-i merita!


La 2009-01-18 22:55:34, FB a scris:

> Tara arde ,(lumea intreaga am putea spune !) baba se piaptana. Romania
> asteapta bugetul ,iar ei pdl-ii se saniaza.Si danseaza.La Poiana
> Brasov.
> Trai pe vatrai.PSD si PDL partide formate in majoritate din "fosti"
> si-au mentinut vechile obiceiuri.De pe vremea cand erau activisti de
> partid unic.Si atunci ca si acum petrecerile erau in toi (cu mici
> exceptii la Brasov in 1987 cand muncitorii le-au aruncat bananele pe
> fereastra).Pe banii romanilor.
> "Impartialul" Basescu participa si el la sprituri si la dansuri.In
> rest ,masurile anticriza ,Bugetul asteapta.Ne-am fi asteptat ca onor
> guvernul sa lucreze zi si noapte la un asemenea Program.Poate o face
> in aerul rece de la Poiana Brasov.
>

Hokusai san
2009-01-18 23:48:18

Prostie / Schimbarea Constitutiei sa se faca anul viitor cind Basescu nu va mai fi presedinte si PD

Arogantu'
2009-01-18 23:56:36

Re: Haide, Marius - trage tare ! Sa nu ramina matrozu' fara coledzi ...

Daca urmaresti declaratiile noilor guvernaci vei avea o surpriza: marea majoritate vorbesc de analize, studii etc.
Ultimul mistretz - bazacul cu Ferarri !
Ia ghiceste cum au smenarit baietii destepti bani de la mediu pe sub poalele Sulfinicai ? Cu studii de ... fezabilitate, fireste !

Cit priveste pe matroz si dragostea boborului pentru el - de ce e asa disperat daca e cum zici ?
Si tie ce-ti iese daca esti asa entuziast ?
Auzi la el - "voteaza toata Romania pentru Basescu !" !!!
Sa mori tu ?

La 2009-01-18 23:41:55, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Blonda are argumentele ei : daca trece la treaba si ne aduce
> turisti,n'ar fi deloc rau ! Scopul scuza mijloacele Arogantule : si
> apoi stim bine c'au mai fost femei tari in istorie ! So see...
> In ce-l priveste pe marinar si-a jucat cartea cum trebuie si nu
> tre' sa te miri ca va avea sprijinul populatiei !
>
> La 2009-01-18 23:33:34, Arogantu' a scris:
>
> > Dintr-un avion cuprins de flacari sar pe rand pasagerii cu parasuta
> > exact peste un trib de canibali. Primul care ii vede este fiul
> > capeteniei canibalilor, care fuge repede la tatal sau:
> > -Taticule, aterizeaza unul gras!
> > -Gras? Cu varza!
> > Dupa doua minute:
> > -Taticule, aterizeaza unul slab!
> > -Slab? La gratar!
> > Dupa alte doua minute:
> > -Taticule, taticutule!Aterizeaza o blonda sexi!Doamne, ce picioare
> > are!
> > -Blonda, sexi? In coliba!
> > -Si mama?
> > -Ma-ta?! Cu orez!
> >
>
>

Marius Adrian Porojnicu
2009-01-19 00:06:09

Re: nu-i prostie

Marius Adrian Porojnicu
2009-01-19 00:11:12

Re: Haide, Marius - trage tare ! Sa nu ramina matrozu' fara coledzi ...

Arogantule, eu sant un om realist : nu'ntelegi ca lefurile si pensiile alea mari, ajunse la urechile poporului, genereaza prapadul ?!? S-a cam terminat cu discutiile : nu mai e timp de discutii-desi ar fi de preferat !

La 2009-01-18 23:56:36, Arogantu' a scris:

> Daca urmaresti declaratiile noilor guvernaci vei avea o surpriza:
> marea majoritate vorbesc de analize, studii etc.
> Ultimul mistretz - bazacul cu Ferarri !
> Ia ghiceste cum au smenarit baietii destepti bani de la mediu pe sub
> poalele Sulfinicai ? Cu studii de ... fezabilitate, fireste !
>
> Cit priveste pe matroz si dragostea boborului pentru el - de ce e asa
> disperat daca e cum zici ?
> Si tie ce-ti iese daca esti asa entuziast ?
> Auzi la el - "voteaza toata Romania pentru Basescu !" !!!
> Sa mori tu ?
>
> La 2009-01-18 23:41:55, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > Blonda are argumentele ei : daca trece la treaba si ne aduce
> > turisti,n'ar fi deloc rau ! Scopul scuza mijloacele Arogantule : si
> > apoi stim bine c'au mai fost femei tari in istorie ! So see...
> > In ce-l priveste pe marinar si-a jucat cartea cum trebuie si nu
> > tre' sa te miri ca va avea sprijinul populatiei !
> >
> > La 2009-01-18 23:33:34, Arogantu' a scris:
> >
> > > Dintr-un avion cuprins de flacari sar pe rand pasagerii cu parasuta
> > > exact peste un trib de canibali. Primul care ii vede este fiul
> > > capeteniei canibalilor, care fuge repede la tatal sau:
> > > -Taticule, aterizeaza unul gras!
> > > -Gras? Cu varza!
> > > Dupa doua minute:
> > > -Taticule, aterizeaza unul slab!
> > > -Slab? La gratar!
> > > Dupa alte doua minute:
> > > -Taticule, taticutule!Aterizeaza o blonda sexi!Doamne, ce picioare
> > > are!
> > > -Blonda, sexi? In coliba!
> > > -Si mama?
> > > -Ma-ta?! Cu orez!
> > >
> >
> >
>
>

Arogantu'
2009-01-19 00:34:07

Re: Haide, Marius - trage tare ! Sa nu ramina matrozu' fara coledzi ...

Problema nu este ce-nteleg eu - CI CE FAC ALESII !
Dupa cum vezi - alta este grija lor de capatai ...

La 2009-01-19 00:11:12, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Arogantule, eu sant un om realist : nu'ntelegi ca lefurile si pensiile
> alea mari, ajunse la urechile poporului, genereaza prapadul ?!? S-a
> cam terminat cu discutiile : nu mai e timp de discutii-desi ar fi de
> preferat !
>
> La 2009-01-18 23:56:36, Arogantu' a scris:
>
> > Daca urmaresti declaratiile noilor guvernaci vei avea o surpriza:
> > marea majoritate vorbesc de analize, studii etc.
> > Ultimul mistretz - bazacul cu Ferarri !
> > Ia ghiceste cum au smenarit baietii destepti bani de la mediu pe sub
> > poalele Sulfinicai ? Cu studii de ... fezabilitate, fireste !
> >
> > Cit priveste pe matroz si dragostea boborului pentru el - de ce e asa
> > disperat daca e cum zici ?
> > Si tie ce-ti iese daca esti asa entuziast ?
> > Auzi la el - "voteaza toata Romania pentru Basescu !" !!!
> > Sa mori tu ?
> >
> > La 2009-01-18 23:41:55, Marius Adrian Porojnicu a scris:
> >
> > > Blonda are argumentele ei : daca trece la treaba si ne aduce
> > > turisti,n'ar fi deloc rau ! Scopul scuza mijloacele Arogantule : si
> > > apoi stim bine c'au mai fost femei tari in istorie ! So see...
> > > In ce-l priveste pe marinar si-a jucat cartea cum trebuie si nu
> > > tre' sa te miri ca va avea sprijinul populatiei !
> > >
> > > La 2009-01-18 23:33:34, Arogantu' a scris:
> > >
> > > > Dintr-un avion cuprins de flacari sar pe rand pasagerii cu parasuta
> > > > exact peste un trib de canibali. Primul care ii vede este fiul
> > > > capeteniei canibalilor, care fuge repede la tatal sau:
> > > > -Taticule, aterizeaza unul gras!
> > > > -Gras? Cu varza!
> > > > Dupa doua minute:
> > > > -Taticule, aterizeaza unul slab!
> > > > -Slab? La gratar!
> > > > Dupa alte doua minute:
> > > > -Taticule, taticutule!Aterizeaza o blonda sexi!Doamne, ce picioare
> > > > are!
> > > > -Blonda, sexi? In coliba!
> > > > -Si mama?
> > > > -Ma-ta?! Cu orez!
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>

FB
2009-01-19 00:40:34

Re: voteaza toata Romania pentru Basescu !

La 2009-01-18 23:13:31, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Nu se mai poate : tagma jefuitorilor trebuie s'ajunga'n ocna !
>
Ma da naiv mai esti.De altfel asta urmareste al nostru prezident.Toti sunt hoti ,numai el e cinstit.Asa-i ca gandesti in felul asta ? El te va salva ,merita sa-l iubesti.Dupa tine ce inseamna democratia ? Daca tot gandesti asa inseamna ca ti-a fost drag comunismul si presedintele atotstiutor.Nu ar mai avea rost sa mergem la alegeri ,sa votam parlamentari (jefuitori) ,nici macar alt Presedinte.E bun asta .Si cu asta basta.

Arogantu'
2009-01-19 00:46:57

FB - e bun pina-l impuscam ! Dupa - e CIH ! ndc


La 2009-01-19 00:40:34, FB a scris:

> La 2009-01-18 23:13:31, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > Nu se mai poate : tagma jefuitorilor trebuie s'ajunga'n ocna !
> >
> Ma da naiv mai esti.De altfel asta urmareste al nostru prezident.Toti
> sunt hoti ,numai el e cinstit.Asa-i ca gandesti in felul asta ? El te
> va salva ,merita sa-l iubesti.Dupa tine ce inseamna democratia ? Daca
> tot gandesti asa inseamna ca ti-a fost drag comunismul si presedintele
> atotstiutor.Nu ar mai avea rost sa mergem la alegeri ,sa votam
> parlamentari (jefuitori) ,nici macar alt Presedinte.E bun asta .Si cu
> asta basta.
>

FB
2009-01-19 00:49:30

Re: Haide, Marius - trage tare ! Sa nu ramina matrozu' fara coledzi ...

La 2009-01-18 23:41:55, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Blonda are argumentele ei : daca trece la treaba si ne aduce
> turisti,n'ar fi deloc rau ! Scopul scuza mijloacele Arogantule : si
> apoi stim bine c'au mai fost femei tari in istorie ! So see...
> In ce-l priveste pe marinar si-a jucat cartea cum trebuie si nu
> tre' sa te miri ca va avea sprijinul populatiei !
Marius draga cati ani ai ? banuiesc ,esti tinerel .De aici naivitatea ta (sincera!).
Cat ce priveste pe d,na ministra nu "prestatia" ei va aduce turisti in tara.Dimpotriva poate fi taxata si romancele de asemenea intr-o anumita directie.Politica ministerului va aduce schimbarea necesara.Nu "argumentele" ei oricare ar fi.Pana una alta ,cultura generala (vezi presedentia Norvegiei ) cam lasa de dorit.Mai ales intr-o asemenea functie si la un asemenea minister.
> La 2009-01-18 23:33:34, Arogantu' a scris:
>
> > Dintr-un avion cuprins de flacari sar pe rand pasagerii cu parasuta
> > exact peste un trib de canibali. Primul care ii vede este fiul
> > capeteniei canibalilor, care fuge repede la tatal sau:
> > -Taticule, aterizeaza unul gras!
> > -Gras? Cu varza!
> > Dupa doua minute:
> > -Taticule, aterizeaza unul slab!
> > -Slab? La gratar!
> > Dupa alte doua minute:
> > -Taticule, taticutule!Aterizeaza o blonda sexi!Doamne, ce picioare
> > are!
> > -Blonda, sexi? In coliba!
> > -Si mama?
> > -Ma-ta?! Cu orez!
> >
>
>

FB
2009-01-19 00:57:02

Re: nu-i prostie

gili
2009-01-19 01:34:29

He-he-he ! Sa asteptam ziua de miine ...

Sa vedem pe cine punem la interior si cine o sa calareasca serviciul cel sicret al internelor .
Cea ca Geoana de la un timp umbla cu vesta antiglontz .
Nu ie gluma .
Totusi , ma intreb la ce i-o folosi ?!

green day
2009-01-19 02:12:51

Basescu e o nenorocire pentru Romania.

Individul asta tiraste tara intr-o serie de actiuni si re-organizari lipsite de sens.
Votul uninominal n-a adus nimic bun vedeti clar cine ne conduce. Modificarea constitutiei are scopul doar sa-i dea lui mai multe puteri. Re-organizarea granitelor judetelor o sa provoace numai haos.
Lumea e in criza si individula asta fara nici un fel de aptitudini manageriale isi face si ne face si noua de lucru aiurea.
Un presedinte dezastrous care trebuie oprit la noile alegeri.

da de ce
2009-01-19 02:22:30

Re: voteaza toata Romania pentru Basescu !

La 2009-01-18 23:13:31, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Nu se mai poate : tagma jefuitorilor trebuie s'ajunga'n ocna !
>
Asta chiar e bou, sau zice la misto? Ca misto e bun, dar eu nu m-am prins!

Arogantu'
2009-01-19 03:02:54

Re: voteaza toata Romania pentru Basescu ! - Nu e bou - asa e iel ! ndc


La 2009-01-19 02:22:30, da de ce a scris:

> La 2009-01-18 23:13:31, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > Nu se mai poate : tagma jefuitorilor trebuie s'ajunga'n ocna !
> >
> Asta chiar e bou, sau zice la misto? Ca misto e bun, dar eu nu m-am
> prins!
>

Arogantu'
2009-01-19 03:06:39

Re: He-he-he ! Sa asteptam ziua de miine ... - Ai dreptate - nu-i foloseste !

Daca s-ar inventa vesta anti-otrava ... el tot de cutit ar pieri !
Mai exact - de CUTITE ...

La 2009-01-19 01:34:29, gili a scris:

> Sa vedem pe cine punem la interior si cine o sa calareasca
> serviciul cel sicret al internelor .
> Cea ca Geoana de la un timp umbla cu vesta antiglontz .
> Nu ie gluma .
> Totusi , ma intreb la ce i-o folosi ?!
>

Arogantu'
2009-01-19 03:12:31

Paranghelia PD-L din Poiana Brasov !

Povestea incepe asa... La 19.30 aseara toti parlamentarii PD-L pleaca spre Restaurantul Miorita din Poiana Brasov. La cateva minute ajunge si presa. Imediat suntem luati in primire de primarul Scripcare care isi exprima dezgustul fata de prezenta presei. Lui i se alatura imediat ministrul Adriean Videanu care ne jura pe cer si pamant ca presedintele Traian Basescu nu va veni la bairam. Presa se retrage din fata nemerniciei cu care suntem mintiti in fata de un membru al Guvernului si... plecam spre Brasov. Doua ore mai tarziu primim cu totii SMS-uri de la parlamentari ai PDL prezenti la petrecere prin care eram pusi in garda ca presedintele a venit. Ne regrupam si plecam spre restaurant unde dam peste imaginile luate cu mare greutate de operatori:
In imagini pot fi observati lideri ai PD-L care danseaza de rup... La un moment dat, se poate observa foarte clar cum in timpul unui dans foarte incins, Roberta Anastase, presedinte al Camerei Deputatilor este pipaita strajnic de fostul ministru al Educatiei, Mihail Hardau. Tipul de muzica a fost unul manelistico-folcloric si partial am prezentat tipul de melodii in postul de mai jos. La iesire poate fi observat presedintele Traian cel Mare foarte euforic care nu se mai urca la volan ci isi lasa soferul sa conduca.

URMAREA: Dimineata la Sesiunea a II-a a reuniunii grupurilor parlamentare ale PDL doar cativa lideri au mai aparut. Restul au acuzat "noaptea grea" pe care au petrecut-o alaturi de presedinte. Edificator ar fi urmatorul dialog dintre cativa lideri democrat-liberali de dimineata:

-Ai vazut frate ce fata are Roberta?

-(ras puternic) am observat, am observat... e rupta...

-Pai normal, daca a baut ca o ..... (un animal ierbivor)

-.... si nu a fost singura (un ras general)...

Mai multe: www.pesurse.ro

cosor ion
2009-01-19 03:38:10

Re: Paranghelia PD-L din Poiana Brasov !

La 2009-01-19 03:12:31, Arogantu' a scris:

> Povestea incepe asa... La 19.30 aseara toti parlamentarii PD-L pleaca
> spre Restaurantul Miorita din Poiana Brasov. La cateva minute ajunge
> si presa. Imediat suntem luati in primire de primarul Scripcare care
> isi exprima dezgustul fata de prezenta presei. Lui i se alatura
> imediat ministrul Adriean Videanu care ne jura pe cer si pamant ca
> presedintele Traian Basescu nu va veni la bairam. Presa se retrage
> din fata nemerniciei cu care suntem mintiti in fata de un membru al
> Guvernului si... plecam spre Brasov. Doua ore mai tarziu primim cu
> totii SMS-uri de la parlamentari ai PDL prezenti la petrecere prin
> care eram pusi in garda ca presedintele a venit. Ne regrupam si
> plecam spre restaurant unde dam peste imaginile luate cu mare
> greutate de operatori:
> In imagini pot fi observati lideri ai PD-L care danseaza de rup... La
> un moment dat, se poate observa foarte clar cum in timpul unui dans
> foarte incins, Roberta Anastase, presedinte al Camerei Deputatilor
> este pipaita strajnic de fostul ministru al Educatiei, Mihail Hardau.
> Tipul de muzica a fost unul manelistico-folcloric si partial am
> prezentat tipul de melodii in postul de mai jos. La iesire poate fi
> observat presedintele Traian cel Mare foarte euforic care nu se mai
> urca la volan ci isi lasa soferul sa conduca.
>
> URMAREA: Dimineata la Sesiunea a II-a a reuniunii grupurilor
> parlamentare ale PDL doar cativa lideri au mai aparut. Restul au
> acuzat "noaptea grea" pe care au petrecut-o alaturi de presedinte.
> Edificator ar fi urmatorul dialog dintre cativa lideri
> democrat-liberali de dimineata:
>
> -Ai vazut frate ce fata are Roberta?
>
> -(ras puternic) am observat, am observat... e rupta...
>
> -Pai normal, daca a baut ca o ..... (un animal ierbivor)
>
> -.... si nu a fost singura (un ras general)...
>
> Mai multe: www.pesurse.ro
>
> dupa cite imi aduc aminte presa a mai facut in trecut,un fost ministru,adepta lui Bachus si apoi nu mai stiau cum sa-si ceara scuze.de aceia este bine ca in nol cod penal asemenea fapte sa fie pedepsite nu cu inchisoare dar cu amenzi usturatoare si suprimarea publicatiei pe un termen cel mult 3 luni.sa vedeti cum isi revin cei pusi sa improste cu noroi imaginea altora

.Sobru.
2009-01-19 03:44:00

Re: Paranghelia PD-L din Poiana Brasov !

Ia uite la dementul asta, care cica sta in State, vrea suprimarea publicatiei. Mars ma dementule inapoi in cocina din care ai iesit.

FB
2009-01-19 03:53:52

We are one !

America se bucura .E optimista. Se naste (renaste) speranta in America.Pana acuma au cantat Shakira ,Bruce Sprinsteen,Steve Wonder,U2 (astia au cam strigat -poate nu-nteleg eu ).
la ei renaste speranta ,la noi se duce naibii totul.Oare ? Nu ar vrea sa ne "ia" Obama la ei ? Daca tot le place romanilor Presedentia ?
Mai bine cu Basescu ,Boc si ..Costi Ionita.

FB
2009-01-19 03:55:40

Re: We are one !

gili
2009-01-19 03:57:02

Da prisidintii care se fac manga nu ar trebui si dinsii suspendati Ioane ?

Poti baga geana la filmulet sa-ti vezi idolul manga Ioane .
Ce dovezi mai vrei?!
Sau o fi si asta un film trucat dupa capul tau ?

FB
2009-01-19 04:02:02

Re: Paranghelia PD-L din Poiana Brasov !

La 2009-01-19 03:44:00, .Sobru. a scris:

> Ia uite la dementul asta, care cica sta in State, vrea suprimarea
> publicatiei. Mars ma dementule inapoi in cocina din care ai iesit.
>
Nu-l baga in seama.Mai acu vreo cateva zile ii "spunea" lui Ardeleanu (Vulpea) :
("citez din memorie "vorba celor de la Catavencu cred )
Sa traiti domnule general Ardelean ,aparati Patria.
Iti dai seama ,nu are rost sa mai povestim .Dupa alte doua zile penibilul "aparator al Patriei" isi dadea demisia .

cosor ion
2009-01-19 04:19:28

Re: Basescu e o nenorocire pentru Romania.

La 2009-01-19 02:12:51, green day a scris:

> Individul asta tiraste tara intr-o serie de actiuni si re-organizari
> lipsite de sens.
> Votul uninominal n-a adus nimic bun vedeti clar cine ne conduce.
> Modificarea constitutiei are scopul doar sa-i dea lui mai multe
> puteri. Re-organizarea granitelor judetelor o sa provoace numai haos.
>
> Lumea e in criza si individula asta fara nici un fel de aptitudini
> manageriale isi face si ne face si noua de lucru aiurea.
> Un presedinte dezastrous care trebuie oprit la noile alegeri.
>
mai zi verde,gresesti Base a vrut un uninominal in 2 tururi,iar clasa politica in frunte cu psd-pc,au ales ceva ce numai prin nume i s-ar putea spune,o facatura cripto-comunista,asa ca....

cosor ion
2009-01-19 04:27:44

Re: Paranghelia PD-L din Poiana Brasov !

La 2009-01-19 03:12:31, Arogantu' a scris:

> Povestea incepe asa... La 19.30 aseara toti parlamentarii PD-L pleaca
> spre Restaurantul Miorita din Poiana Brasov. La cateva minute ajunge
> si presa. Imediat suntem luati in primire de primarul Scripcare care
> isi exprima dezgustul fata de prezenta presei. Lui i se alatura
> imediat ministrul Adriean Videanu care ne jura pe cer si pamant ca
> presedintele Traian Basescu nu va veni la bairam. Presa se retrage
> din fata nemerniciei cu care suntem mintiti in fata de un membru al
> Guvernului si... plecam spre Brasov. Doua ore mai tarziu primim cu
> totii SMS-uri de la parlamentari ai PDL prezenti la petrecere prin
> care eram pusi in garda ca presedintele a venit. Ne regrupam si
> plecam spre restaurant unde dam peste imaginile luate cu mare
> greutate de operatori:
> In imagini pot fi observati lideri ai PD-L care danseaza de rup... La
> un moment dat, se poate observa foarte clar cum in timpul unui dans
> foarte incins, Roberta Anastase, presedinte al Camerei Deputatilor
> este pipaita strajnic de fostul ministru al Educatiei, Mihail Hardau.
> Tipul de muzica a fost unul manelistico-folcloric si partial am
> prezentat tipul de melodii in postul de mai jos. La iesire poate fi
> observat presedintele Traian cel Mare foarte euforic care nu se mai
> urca la volan ci isi lasa soferul sa conduca.
>
> URMAREA: Dimineata la Sesiunea a II-a a reuniunii grupurilor
> parlamentare ale PDL doar cativa lideri au mai aparut. Restul au
> acuzat "noaptea grea" pe care au petrecut-o alaturi de presedinte.
> Edificator ar fi urmatorul dialog dintre cativa lideri
> democrat-liberali de dimineata:
>
> -Ai vazut frate ce fata are Roberta?
>
> -(ras puternic) am observat, am observat... e rupta...
>
> -Pai normal, daca a baut ca o ..... (un animal ierbivor)
>
> -.... si nu a fost singura (un ras general)...
>
> Mai multe: www.pesurse.ro
>
> Gili daca presa nu ar fi aservita interesului politic te-asi crede,asa ca...si inca ceva nu raspund asa cum am hotarit cretinilor de talia lui Sobru,omul e dus rau cu pluta si este lingaul platit al unor grupuri de interese ,atit il duce mintea,atita poate scoate pe gura.atit i-a ramas imprimat pe scoarta,timpit si dobitoc,atribute care-l caracterizeaza

cosor ion
2009-01-19 04:33:38

SRS

dupa parerea ta este buna democratia din America?ai vrea sa avem si noi in tara parte de asa ceva.

knowbothsystems
2009-01-19 05:28:09

Lui Pandrea: Basescu nu va aduce niciodata bunastare cuiva, e incapabil de !

A demonstrat-o romnailor, 18 ani, in toate functiile posibile, pina in virf !
Se plinge Preda, pdl-ca n-ati fost votat majoritar ' ?
Nici nu v]eti fi, intii datorita lui Basescu.
Constiinta publica se apara de excese !

Nu Constitutia e de vina...ca Basescu nu poate decit de arata tarii de 18 ani.
Are probleme majore, intrinsece.....de personalitate.
Doar inapoi la condus vas, marinari, i se potriveste personalitatea.
El vrea Constitutie-lui, cind romanii vor 'adresata criza lor'.
El face pe premierul, cind romanii vor sa aiba Premier.

Lasa GARGARA baseasca, pe bani tie.

gili
2009-01-19 05:30:53

Ia baga colea geana Ioane si vezi cu ochii tai cit de "aservita" este presa asta ...

http://www.youtube.com/watch?v=UBKy1tsP4NA

Acuma , io nu spun ca omul nu ar vea voie sa se si mai imbete din cind in cind , da prea o tin numai si numai in chefuri de mai bine de o luna cind tara se zbate in criza si nevoi .
Si pina la urma este chiar interzis sa te imbeti pe banii publici atunci cind ai la scara masina si garda de la SPP se cheama ca esti in exercitiul functiunii , n'asa ?
In fiecare simbata au loc tot felul de paranghelii pe care neispravitii le numesc " intilniri informale" , "contacte informale in vederea rezolvarii situatiei de criza " , ba chiar la o paranghelie d'asta ii spuneau "sedinte de guvern informala" .
Ia spune-mi si mie Ioane ce fac altceva decit sa -si imparta tara hacuind-o de mai bine de o luna si distrindu-se pina tiriziu in noapte si pina cad sub mese ?
Care este fapta de arme a presedintelui acum ca "si-a vazut visul cu ochii " si a refacut FSN-ul , care este fapta de arme a Guvernului de la ultimele alegeri ?
Betzii lantz si hacuitul tarii mai ceva ca la macelarie ...Atit si nimic mai mult .

knowbothsystems
2009-01-19 05:35:02

Lui promaa2002: Intreaba tinerii care l-au salvat pe B prin vot la referendum.

L-ar mai salva, la fel?

Ca maturii cu mintea pe umeri nu l-au salvat.
Ei stiau de atunci, B Merita sa plece, sa lase liniste tarii.
(ca de furat fura si ai lui Basescu, vei vedea cum EXEMPLE).

Eu am intrebat citiva tineri, sa vad dece au facut-o.
Unul a raspuns "n-ar mai face-o".
Una a raspuns "Basescu? cel mai rau dintre toti".

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tiriac cercetat pentru tulburare de posesie (3321 afisari)
 Republica lui Traian Basescu (2228 afisari)
 Macel de criza (2162 afisari)
 Extremisti unguri in excursie prin Transilvania (1625 afisari)
 Molestata in ambulanta (1347 afisari)
 Din ciclul "mi-am bagat coltii in gatul lui": Lui Miron Mitrea i se pregateste ceva! (5548 afisari)
 Cat valoreaza Madonna dezbracata si cu par la subtiori! (4305 afisari)
 Pe Pamela Anderson nici macar bikini-i nu mai stau (VEZI FOTO) (4081 afisari)
 Ion Caraion in notele catre Securitate: Marin Preda facea sex pe dusumea cu Nina Cassian (3890 afisari)
 Olivia Newton-John arata senzational si la 60 de ani! (3487 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01857 sec.