Ziua Logo
  Nr. 4405 de miercuri, 3 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-12-03

Comentarii: 252, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-12-02 21:35:24

Bakonski:Cadavru neingropat la timp,incepe sa intinereasca!

Bakonski:Cadavru neingropat la timp,incepe sa intinereasca!

CE DORESTE DL.TARICEANU:CA TATARASCU SAU CA BRATENII?
Mare dilema pentru dl.Tariceanu:ori dreapta cinstita(a la Iliescu-Felix) ori dreapta reala liberala cu PD-L.
Cu puterea s-a terminat.
Ea a expirat.PNL s-a facut de ras,si-a batut joc de ideologia Bratenilor.

Trebuie sa subliniem ca in ultimele luni si in urma ultimelor evenimente(pretinsul pol social Iliescu-Felix si cel pretins de dreapta Tariceanu-Constantinescu) o grea dilema s-a abatut pe capul conducerii PNL si mai ales a dlui Tariceanu.
Dl.Tariceanu poate are defecte caracteriale ca tot romanul dar nu putem spune ca nu este inteligent iar atmosfera in care a crescut a fost liberala iar in casa tatalui sau s-a pus bazele PNL dupa 1989.
Ultimele evenimente,trecand peste sloganurile propagandistice au dat de gandit acestui liberal si chiar lui dl.Olteanu a carei bunica il pregatea pentru nomenclatura comunista.
In ce directie sa mearga PNL mai ales dupa aceste alegerile Parlamentare.
Oare dependenta de Patriciu mai este benefica in 2009-2012 si oare ideile acestuia croite in favoarea bussnisului sau nu va duce liberalismul in derizoriu.Sa fii aliat cu Iliescu-Mineriade aliat cu Felix cel ce castioga o paine,stiti unde, si gasca sa este de blazonul liberalului cu papion,crescut de mic ca liberal?

Valeriu Stoica: "Dinu Patriciu se va dispensa de Tariceanu daca nu-i va mai fi util"
Cine conduce astazi PNL,se intreba pe buna dreptate dl.Stoica, Patriciu sau Tariceanu?
O lupta intre doua viziuni. Viziunea Patriciu,o viziune oligarhica pentru politica care vede PNL ca pe un SRL atasat-remorca ,intereselor sale economice ,in timp ce viziunea dizidentilor si poate a unui Tariceanu desteptat este de a transforma PNL, intr-o formatiune viabila si apta de a deveni un mare partid de dreapta in Romania.

Dar cine conduce azi PNL, Tariceanu sau Patriciu,se intreaba dl.Stoica?
Liderul informal este, indiscutabil, Patriciu. Tariceanu este doar un instrument al lui Patriciu.
Dar Patriciu il poate prefera oricand pe Orban sau Antonescu,si dece nu Norica, lui Tariceanu.
Tariceanu ar putea fi doar un element de conjunctura in actiunea lui Patriciu.
Sau dece nu nu ar corespunde politicii lui Patriciu Crin Antonescu?
Membrii PNL sint victimele unei sugestii in care li se sugereaza autoapararea in fata pericolelor care ar veni numai din exterior,de la Presedinte sau PD-L.
In loc sa vada care sint cauzele reale ale caderii PNL in sondaje,ei sunt dirijati a le vedea in afara PNL,oligarhii incurajand un peretuum atac asupra Presedintelui Basescu si PD-L,in viziunea oligarhului doar PSD fiind aliatul firesc al PNL.
Grupul dizidentilor il ataca dur pe dl.Tariceanu,acest –baiat de cartier-,cum il numeste dl.Stoica,care a distrus democratia interna de partid,traditionala in PNL,si a promovat interesele unor grupuri oligarhice.

Dl.Stolojan subliniaza ca lui Tariceanu ii cad mereu mastile in spatele carora s-a ascuns,inclusiv cea a –civilizatiei si elegantei-atunci cand spune textual despre Boureanu - tinarul cu mucii-n freza si baiatul de cartier .

Si continua dl.Stoica spune:am asistat cu tristete la folosirea unui limbaj suburban, ceea ce a dovedit ca sub spoiala unui baiat de salon se ascunde performanta lingvistica a unui -baiat de cartier-ceea ce denota ca, Dl.Tariceanu a suspendat democratia in PNL,mascand un profesionalism trucat,iar propunerea de retragere a trupelor din Irak a fost o demonstratie a lipsei de competenta in ceea ce priveste politica externa.

De altfel nici Olteanu,Orban,Antonescu,Hasoti,Norica ca si alti liberali din conducere, nu se ridica la inaltimea functiilor pe care le-au obtinut.

Grupul disident nu vede in conducerea Tariceanu (de fapt a triadei Tariceanu-Orban-Olteanu) garantia sustinerii principiilor liberale si numeste grupul acesta drept unul parazitar,grupul traind din cota electorala datorata tocmai celor exclusi din PNL.

Raluca Turcan declara ca solicitarea semnata de mai multi liberali, referitoare la revenirea in partid a celor exclusi de catre actuala conducere, "reprezinta o dovada certa a delimitarii liberalilor de Calin Popescu-Tariceanu si de grupul care il inconjoara".

Mai mult, Raluca Turcan considera ca orice forma de dialog cu Calin Popescu-Tariceanu sau sustinatorii sai este imposibila,acesta si grupul lui fiind numiti-groparii valorilor si principiilor liberale-

-Experimentul Patriciu-Tariceanu-Olteanu-,spune pe drept cuvant dl.Stoica,a esuat

Istoria disidentei si decaderii conducerii Tariceanu
- Iulie 2005: Calin Popescu Tariceanu renunta la demisie, desi anuntase anterior ca decizia sa este irevocabila, iar Delegatia Permanenta a PNL ii daduse mandat pentru anticipate.
-Decembrie 2005: Cristian Boureanu este suspendat din PNL pe termen de un an, pentru ca a deconspirat negocierile purtate cu PSD de Tariceanu&Co.pentru ca ulterior sa fie exclus din partid.
-Mai 2006: Stolojan reapare in prim-plan si spune ca este dezamagit ca l-a desemnat pe Tariceanu presedinte interimar la PNL,dupa ce anterior si Dl.Basescu afirmase acelasi lucru.Ulterior si Dl.Stolojan va fi exclus din partid
-Iulie 2006: Noua disidenti semneaza un protest public prin care denunta manevra privind retragerea trupelor din Irak. Ca urmare, deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu sint avertizati public.Acest lucru a durat putin timp si,intregul lot este eliminat din PNL,urmati apoi de excluderea lui Mona Musca,Stolojan,radu F.Alexandru si multi altii,adica tocmai aceia care au adus PNL la putere
-Urmeaza apoi excluderi sistematice din PNL a tuturor acelora care sunt depistati ca opozanti,chiar daca este vorba de oameni de mare valoare(cum ar fi rectorul universitatii din Iasi)

In urma acestor greseli fundamentale dl.Tariceanu a ramas aproape singur,inconjurat,asa cum m-am mai exprimat odata –ca Isus intre talhari-

Acum,in al 12-lea ceas dl.Tariceanu mai are inca toleranta fostilor sai colegi din PD-L sa se schimbe sau sa mearga inainte cu ochii inchisi spre disparitia PNL.

Cei care formeaza dreapta reala a eschierului politic romanesc,cu rabdare mai pot astepta.
Dar foarte putin timp.

Acum dl.Tariceanu trebuie sa decida:interesele oligarhice sau ale PNL.
Si sa nu uitam ceea ce spunea Bakonski:un cadacru neingropat,intinereste.iar dl.Tariceanu crede ca are o tinerete care nu se mai sfarseste..Sobru.
2008-12-02 21:38:46

Re: Bakonski:Cadavru neingropat la timp,incepe sa intinereasca!

Tot de liberali te freaca grija ma scarnavie?
Nu va mai terminati, lepre ordinare!

Socrate
2008-12-02 21:49:20

Domnule SRS, ati uitat doi licurici importanti - Presedintele Senatului si Presedintele Camerei.

Sunt oamenii 2 si 3 din stat, si se aleg inaintea primului ministru. Aici e aici.

daniel
2008-12-02 22:18:13

Cine va gestiona criza ?

Asta este intrebarea !
Cei ce vor gestiona criza sunt condamnati: nu vor mai fi alesi pentru ca electoratul o sa-i priveasca drept vinovati pentru toate necazurile si sacrificiile
din anii ce vor urma. In momentele de criza cel mai bine este... sa fii in opozitie !

danie1
2008-12-02 22:19:58

PENTRU SOBRU CEL FARA CREIER

daca ai judeca putin ai vedea ca ceeace spune bakonski este logic si real dar se vede ca esti departe de realitate.ai mai bine grije de oi ca se imprastie.

gili
2008-12-02 22:40:30

Liberalii daca vor sa mai fie , trebuie sa ... fie in opozitie ...

MUSAI IN OPOZITIE ...
Si de fapt or sa fie orice si-ar propune . Sper doar sa nu fie atit de zanatici incit sa puie botul la cintecul de sirena in calduri al pedelicilor ca atunci nici toamna de vine nu-i apuca ...

Tudor190
2008-12-02 22:58:22

Analiza?

Ce rost are "analiza" aceasta din moment ce nu are importanta cine face face guvernul. Destinele tarii nu se decid in sedintele de la Palatul Victoria si nici in Casa Poporului si nici macar la Cotroceni.
Care-i diferenta pentru romani intre PSDR si PNL? Intre PNL si PD-L samd. Vrea vreun partid parlamentar sa taie raul din radacini? Vrea vreun partid parlamentar sa nationalizeze sectoare ce tin de siguranta nationala? vrea vreun partid parlamentar ce-a fost la guvernare sa-si dea afara, eventual aresteze, coruptii? Vrea vreun partid parlamentar sa intrebe electoratul, si asta dupa o informare corecta, daca vrea in UE si/sau OTAN? Vrea vreun partid parlamentar sa termine cu retorica "dictatorul si sinistra lui sotie" si sa recunoasca pentru totdeauna partile bune ale acelui regim...mult mai multe decit cele ale actualului. Vrea vreunul dintre partidele parlamentare sa scoata istoria de sub influente ideologice dar mai ales de sub influentele externe?

Hokusai san
2008-12-02 23:09:34

Re: Liberalii daca vor sa mai fie , trebuie sa ... fie in opozitie .../ Corect!

La 2008-12-02 22:40:30, gili a scris:

> MUSAI IN OPOZITIE ...
> Si de fapt or sa fie orice si-ar propune . Sper doar sa nu fie
> atit de zanatici incit sa puie botul la cintecul de sirena in calduri
> al pedelicilor ca atunci nici toamna de vine nu-i apuca ...
>

danie1
2008-12-02 23:11:01

Re: Analiza?

La 2008-12-02 22:58:22, Tudor190 a scris
> Ce rost are "analiza" aceasta din moment ce nu are importanta cine
> face face guvernul. Destinele tarii nu se decid in sedintele de la
> Palatul Victoria si nici in Casa Poporului si nici macar la
> Cotroceni.
> Care-i diferenta pentru romani intre PSDR si PNL? Intre PNL si PD-L
> samd. Vrea vreun partid parlamentar sa taie raul din radacini? Vrea
> vreun partid parlamentar sa nationalizeze sectoare ce tin de
> siguranta nationala? vrea vreun partid parlamentar ce-a fost la
> guvernare sa-si dea afara, eventual aresteze, coruptii? Vrea vreun
> partid parlamentar sa intrebe electoratul, si asta dupa o informare
> corecta, daca vrea in UE si/sau OTAN? Vrea vreun partid parlamentar
> sa termine cu retorica "dictatorul si sinistra lui sotie" si sa
> recunoasca pentru totdeauna partile bune ale acelui regim...mult mai
> multe decit cele ale actualului. Vrea vreunul dintre partidele
> parlamentare sa scoata istoria de sub influente ideologice dar mai
> ales de sub influentele externe?
>
MULTE, MULTE INTREBARI DAR DIN PACATE FARA RASPUNS

Europeanul
2008-12-02 23:13:02

mda, vin "strainii" sa va fure tarisoara


Generalistii tind sa invete mereu despre din ce in ce mai mult pina cand vor sti nimic despre tot.
La 2008-12-02 22:58:22, Tudor190 a scris:

> Ce rost are "analiza" aceasta din moment ce nu are importanta cine
> face face guvernul. Destinele tarii nu se decid in sedintele de la
> Palatul Victoria si nici in Casa Poporului si nici macar la
> Cotroceni.
> Care-i diferenta pentru romani intre PSDR si PNL? Intre PNL si PD-L
> samd. Vrea vreun partid parlamentar sa taie raul din radacini? Vrea
> vreun partid parlamentar sa nationalizeze sectoare ce tin de
> siguranta nationala? vrea vreun partid parlamentar ce-a fost la
> guvernare sa-si dea afara, eventual aresteze, coruptii? Vrea vreun
> partid parlamentar sa intrebe electoratul, si asta dupa o informare
> corecta, daca vrea in UE si/sau OTAN? Vrea vreun partid parlamentar
> sa termine cu retorica "dictatorul si sinistra lui sotie" si sa
> recunoasca pentru totdeauna partile bune ale acelui regim...mult mai
> multe decit cele ale actualului. Vrea vreunul dintre partidele
> parlamentare sa scoata istoria de sub influente ideologice dar mai
> ales de sub influentele externe?.Sobru.
2008-12-02 23:24:29

Re: Liberalii daca vor sa mai fie , trebuie sa ... fie in opozitie ...

Nu te-nfige prea repede, ca ecuatia e mai complicata. Singura conditie ce trebuie indeplinita obligatoriu este PDL afara.
Cu PDL la putere, PSD va fi canibalizat si te vei trezi cu un FSN indestructibil. Daca au furat acum 7 procente, cand vor ocupa tot, cu 70%, nu vor mai da ceda puterea in veci. DNA, SRI, etc. vor dudui, distrugand tot ce nu va conveni. Visul Betivului se va indeplini si vor putea taia si spanzura dupa cum vor avea chef, cu o presa formata din lingaii astia, cu toate secaturile lor in toate posturile, cu Justitia si tot aparatul represiv de parftea lor. Atunci o sa mai faci tu misto de democratie.
Cat timp astia se bat intre ei, e inca bine, d-aia nu trebuie cu nici un chip lasati sa devina una.

gili
2008-12-02 23:24:54

Tudore ... Il ai . Partidul de-l vrei . Da acuma are totusi un cusur ...

Nu mai ie in Parlament , da nu-i bai ca sa stii ca si la Balaceanca poa sa faca domnu Tribunu de un mic parlament sa se joace cu dinsul .
Auz ca ar fi gata sa intre in parlamentul cu pricina doi Napulioni , un Hitlerica , trei de Stalin si doi Hrusciov .
Odiosul si sinistra lui sotie sunt unul sef la Senatul Balaceancai si altul la Camera ... La camera de garda ...

gili
2008-12-02 23:29:03

Tii neaparat sa ma faci sa ... sa ma riz , Sobrule ?

Ia fa-mi si mie un desen ceva sa pricep cum vine aia " Singura conditie ce trebuie indeplinita obligatoriu este PDL afara." ?!
Tu inca nu ai priceput ca nu se poate govern far de pedelici ?!

Tudor190
2008-12-02 23:29:57

Re: mda, vin "strainii" sa va fure tarisoara

La 2008-12-02 23:13:02, Europeanul a scris:

>
> Generalistii tind sa invete mereu despre din ce in ce mai mult pina
> cand vor sti nimic despre tot.

La inceput de ani 30 Alexandru Gociman a scos o carte despre iredentismul maghiar. Lumea ridea de el spunind ca asa ceva nu mai este posibil. Si nu trec nici 10 ani pina cind...
Credeai acum 20 de ani ca Romania nu va avea nici un control economic si financiar?
Credeai acum 25 de ani ca ceea ce blamau "democratii" occidentali atunci, azi va fi imbratisat fara nici o remuscare. Dar ce spun eu 25 ani, acum citeva luni.

.Sobru.
2008-12-02 23:30:24

Re: Tii neaparat sa ma faci sa ... sa ma riz , Sobrule ?

Atunci totul s-a terminat.
Dar cum eu sint optimist si le mai si nimeresc, cred ca PDL nu va fi la putere.

Tudor190
2008-12-02 23:34:24

Re: Tudore ... Il ai . Partidul de-l vrei . Da acuma are totusi un cusur ...

La 2008-12-02 23:24:54, gili a scris:

> Nu mai ie in Parlament , da nu-i bai ca sa stii ca si la
> Balaceanca poa sa faca domnu Tribunu de un mic parlament sa se joace
> cu dinsul .
> Auz ca ar fi gata sa intre in parlamentul cu pricina doi
> Napulioni , un Hitlerica , trei de Stalin si doi Hrusciov .
> Odiosul si sinistra lui sotie sunt unul sef la Senatul
> Balaceancai si altul la Camera ... La camera de garda ...

Biet saltimbac!

Tudor190
2008-12-02 23:47:27

Re: Tudore ... Il ai . Partidul de-l vrei . Da acuma are totusi un cusur ...

La 2008-12-02 23:38:10, gili a scris:

> PS
>
> Acuma , far de gluma, daca tu crezi ca Vadim si intruneste
> calitatile de zici ... Atunci dragule tre sa-ti spui ca ti-ai facut
> iluzii ca s poti avea deziluzii .
> Marele pacat este ca totusi nu l-ai putut vedea la treaba ca sa
> te si lamuresti .
> Asa esti sortit sa triesti cu convingerea ca ar fi facut ...
> Hai sa fim seriosi ... Ie o hahalera patentata ...

Printre cei mai buni directori/sefi/superiori/conducatori ce i-am vazut au fost dintre aceia ce-au fost corecti...nici macar pentru ca nu poti sa impaci pe toata lumea si atunci spun dintre aceia ce incarca zi de zi sa fie corecti. Oamenii extraordinari nu se nasc pe toate gardurile si n-are rost sa vorbim despre asta.
Romania era mult mai bine azi daca efectiv nu se facea nimic in acesti 20 de ani...daca asa ceva ar fi posibil.
Gaseste-mi asa ceva in partidele parlamentare si eventual care are sanse sa ocupe vreo pozitie cit de cit importanta.

.Sobru.
2008-12-02 23:47:34

Re: Tii neaparat sa ma faci sa ... sa ma riz , Sobrule ?

Evident ca Basina va face ce stie mai bine, asta si sper sa faca, mizerii.
Eu vad insa posibila varianta suspendarii.
De remarcat anuntul lui Tariceanu in legatura cu maghiarii. Inclin sa cred ca se pregateste izolarea totala a PDL. Atunci Betivul, in fata unei astfel de majoritati covarsitoare, nu poate decat sa-si dea foc la valiza. Ori accepta, ori e suspendat.
Problema e ca trebuie hotarare. Mizez pe disperarea PSD de a ajunge la guvernare si pe constientizarea de catre greii PSD ca vor fi eliminati de Basescu, daca se vor alatura PDL-ului.

Europeanul
2008-12-02 23:56:14

Re: mda, vin "strainii" sa va fure tarisoara

La 2008-12-02 23:29:57, Tudor190 a scris:

> La inceput de ani 30 Alexandru Gociman a scos o carte despre
> iredentismul maghiar. Lumea ridea de el spunind ca asa ceva nu mai
> este posibil. Si nu trec nici 10 ani pina cind...


e, instinctul de turma la "prezicatori" face ca oile sa para ganditori independenti :)
gili
2008-12-02 23:56:59

Mai omule ...

Pai ai gasit la Vadim ?!
Nu era Vadim si nici neisravitii lui de securisti arhanghelii dreptatii Tudore .
Plus de asta , io-s de acord ca occidentul asta are nenorocirile lui , dar orice s-ar spune este totusi mult mai bun sistemul lor decit comunismul ...
Acuma , ca occidentul a batut palama cu bolsevicii si i-a lasat sa-si faca mendrele ... pai ce vrei sa fi umblat astia prin arhivele comunismului ?!
Se schimba dracului toata ordinea lumii de pina acum , n'asa ?

gili
2008-12-03 00:01:49

Re: Tii neaparat sa ma faci sa ... sa ma riz , Sobrule ?

Tot nu sta in picere ... Suspendarea ...
La nevoie Ba'secu ii ia pe pesedei .
Daca te uiti si pedelicii si Ba'secu trag de timp , n'asa ?
Pai cu ce crezi tu ca se ocupa i ast timp ?
Mai tii minte hirtiutele cele descoperite de Geoana pe masa adjunctului de la SRI cu dosarelele juzilor de la Curtea Constitutionala ?
Doar nu crezi ca l-a parasit asa ad hoc naravul si a devenit demecrat ?!

constans
2008-12-03 00:10:34

DERATIZAM !!!!!!!!!!!!!!!!! SAU ????????????????

Singura solutie pentru a nu fi, in cele din urma, dizolvati, este ca liberalii sa ramina exact ceea ce au fost.Adica 7 l

constans
2008-12-03 00:14:32

DERATIZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAU?????????????

Singura solutie pentru a nu fi, in cele din urma, dizolvati, este ca liberalii sa ramina exact ceea ce au fost.Adica 7 la suta.
DERATIZAREA SNAGOVULUI ACUM ESTE O PRIORITATE PENTRU ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
merci,
cordialement.CC

gili
2008-12-03 00:25:58

Re: Tii neaparat sa ma faci sa ... sa ma riz , Sobrule ?

Nu-i ia la gramada , ii ia individual ...
Acuma ce-i drept liberalii au adoptat o pozitie desteapta .
SINGURUL NOSTRU NEGOCIATOR ESTE TARICEANU .
E , asta da !
Cit vor tine de chestia asta , cit o aplica , nu vor fi probleme . Daca stau in spatele lui si daca au grija mare la chestia aia cu " bate-voi pastorul si se va rataci turma " au sanse bune ... chiar daca vor trece in opozitie .
Nu-i crima si nici moarte ...

cosor ion
2008-12-03 00:38:42

SRS

toate bune dar se uita un lucru esential.lupta pentru existenta nu are maniere.cred ca Tariceanu va fi devorat de insusi cel pe care l-a ajutat.nu uita ca liberarii care au prins un loc in parlament nu vor renunta la el de dragul lui moliceanu.nu uita cum a ajuns Taraita in parlament prin distribuire.

Ratacitul
2008-12-03 00:48:01

Singura certitudine

Singura certitudine pe care o am e ca cine merge cu PD-L, dispare.
E valabil si pentru PSD si pentru PNL. Cei doi din urma au neintelegeri ideologice firesti, dar nici unul nu si-a propus eliminarea partidului advers. Dar PDL are pe constiinta PNT dar si, mai nou, PRM. Nu c-ar fi vreun bai, dar tendinta e clara, numai orbii nu o vad.

.Sobru.
2008-12-03 01:17:42

Re: Tii neaparat sa ma faci sa ... sa ma riz , Sobrule ?

Vad ca ma taie, deci ce spun e corect. He he he.

MarianS01
2008-12-03 01:32:37

Re: Bakonski:Cadavru neingropat la timp,incepe sa intinereasca!

La 2008-12-02 21:35:24, Alex.Pandrea a scris:

> Bakonski:Cadavru neingropat la timp,incepe sa intinereasca!
>
> CE DORESTE DL.TARICEANU:CA TATARASCU SAU CA BRATENII?

Buna intrebare!

Ia raspunde, desteptule la intrebari ajutatoare:
- Cine a creat disidenta in partidul liberal si s-a dus sa-l pupe-n cur pe Regele Carol II?
- Cine a creat disidenta in partidul liberal si s-a dus sa-l pupe-n cur pe Basescu?

- Cine a creat disidenta in partidul liberal si s-a facut tovaras de drum cu comunistii lui Gheorghiu-Dej?
- Cine a creat disidenta in partidul liberal si s-a facut tovaras de drum cu pedistii lui Basescu?

***

Cand preiei texte vechi de acum doi ani
http://forum.cotidianul.ro/viewtopic.php?t=2934&start=0&sid=6aed4643114a176eb4b447380a2ef1d7
ai grija macar sa le aduci la zi, pentru a evita penibilul.

< In loc sa vada care sint cauzele reale ale caderii PNL in sondaje,
Despre ce caderi in sondaje vorbesti, musiu?

Marius Adrian Porojnicu
2008-12-03 01:34:49

Re: Liberalii daca vor sa mai fie , trebuie sa ... fie in opozitie ...

La 2008-12-02 22:40:30, gili a scris:

> MUSAI IN OPOZITIE ...
> Si de fapt or sa fie orice si-ar propune . Sper doar sa nu fie
> atit de zanatici incit sa puie botul la cintecul de sirena in calduri
> al pedelicilor ca atunci nici toamna de vine nu-i apuca ...
> ...............................
Sant pierduti gili ! Irecuperabili

Marius Adrian Porojnicu
2008-12-03 01:46:14

Re: Tii neaparat sa ma faci sa ... sa ma riz , Sobrule ?

La 2008-12-03 00:25:58, gili a scris:

> Nu-i ia la gramada , ii ia individual ...
> Acuma ce-i drept liberalii au adoptat o pozitie desteapta .
> SINGURUL NOSTRU NEGOCIATOR ESTE TARICEANU .
> E , asta da !
> Cit vor tine de chestia asta , cit o aplica , nu vor fi probleme .
> Daca stau in spatele lui si daca au grija mare la chestia aia cu "
> bate-voi pastorul si se va rataci turma " au sanse bune ... chiar
> daca vor trece in opozitie .
> Nu-i crima si nici moarte ...
>
......................
Gili,imaginea lui Tariceanu e mult prea sifonata ca sa poata fi acceptata ! Basescu nu-l va accepta sub nici o forma ! Daca-l accepta pe Tariceanu, asi pune in pericol viitorul mandat ! Daca nu ar mai fi alta sansa,anticipatele vor fi mai degraba acceptate decat Tariceanu !

Marius Adrian Porojnicu
2008-12-03 01:53:29

Re: Singura certitudine

Pai guvern fara PD-L nu poate fi posibil ! Inseamna ca unele contestatii din maldar pot lucra atat de profund, incat se vor repeta alegerile ! Ocazie cu care PNL dispare si raman doar 2 partide, ca la englezi ! Atunci sa vezi stabilitate ! Hm !


La 2008-12-03 00:48:01, Ratacitul a scris:

> Singura certitudine pe care o am e ca cine merge cu PD-L, dispare.
> E valabil si pentru PSD si pentru PNL. Cei doi din urma au
> neintelegeri ideologice firesti, dar nici unul nu si-a propus
> eliminarea partidului advers. Dar PDL are pe constiinta PNT dar si,
> mai nou, PRM. Nu c-ar fi vreun bai, dar tendinta e clara, numai orbii
> nu o vad.
>

.Sobru.
2008-12-03 02:00:33

Re: Singura certitudine

Cat de cretin trebuie sa fii ca sa te cheme porojnicu?

Danny
2008-12-03 02:20:30

Re: Singura certitudine

La 2008-12-03 00:48:01, Ratacitul a scris:

> Singura certitudine pe care o am e ca cine merge cu PD-L, dispare.
> E valabil si pentru PSD si pentru PNL. Cei doi din urma au
> neintelegeri ideologice firesti, dar nici unul nu si-a propus
> eliminarea partidului advers. Dar PDL are pe constiinta PNT dar si,
> mai nou, PRM. Nu c-ar fi vreun bai, dar tendinta e clara, numai orbii
> nu o vad.

Toate bune si frumoase, numai sa vrea si Grivei. Si el are osul. Si coltii.
Deocamdata PDL este partidul care a cistigat alegerile. Si "coalitiile", in afara de psd-pc nu conteaza daca n-au trcut pe la tribunal. Ca populatia a votat partide si cu coalitii. Nimeni n-a votat psd + pdl sau pnl + pdl. Aa, ar mai fi o coalitie care inca oficial nu e moarta, da nici vie nu e.
Oricum marinarul are piinea si cutitul. Iar taricenul nu cred ca mai apuca ciolanul pentru ca a dovedit ce e in stare cind apuca puterea, si nimeni nu mai vrea sa-l suporte inca patru ani. Oricum tot ce-o vrea marinarul o sa fie.
Pe mine ma intereseaza mai mult ce face Obama, ca n-o sa-i fie cald de loc.

Pinkie
2008-12-03 02:34:12

Nu intereseaza pe nimeni ce vrea PNL ( 19%), nu ei pun conditiile. Stolo va fi PM.

ionescu
2008-12-03 02:34:23

Marele CURICI

"NOI AM PIERDUT DIN NOU SI EI AU CASTIGAT CIOLANUL"

Si acum Partidele "rosii" si "ticalositii" lor fac combinatii cum sa se pozitioneze mai bine pe "ciolan."

In aceasta ipostaza, desigur Presedintele "jucator" va desemna pe "Draga Stolo" sa faca guvernul si Presedintele nu va mai avea de ce sa izbucneasca in "lacrimi" (de crocodili, dili).

Sarcina lui Stolo PD-L sa alcatuiasca un guvern majoritar va fi foarte grea si plina de dileme si renuntari:

1. Daca va lucra cu PSD-PC va trebui sa dea postul de Prim Ministru " Prostranacului", iar "dreapta-stanga" se va transforma in "stanga" si culoarea va fi "rosie", nu "portocalie"

2. Daca va lucra cu PNL + UDMR, deasemenea va trebui sa renunte la postul de PM pentru Tariceanu. Dreapta va fie pastrata "dreapta" si culoarea va fi de un "portocaliu dubios, spre rosu"

Miza "ciolanului" este mare,si fiecare Partid "rosu" care nu intra in guvern stie ce-l asteapta, dela "marele jucator": anchete, procese, etc pentru o parte din "ticalositii" lor, mai ales pentru aceeia ce au vrut sa-l... (arata tot comentariul) Si acum Partidele "rosii" si "ticalositii" lor fac combinatii cum sa se pozitioneze mai bine pe "ciolan."

In aceasta ipostaza, desigur Presedintele "jucator" va desemna pe "Draga Stolo" sa faca guvernul si Presedintele nu va mai avea de ce sa izbucneasca in "lacrimi" (de crocodili, dili).

Sarcina lui Stolo PD-L sa alcatuiasca un guvern majoritar va fi foarte grea si plina de dileme si renuntari:

1. Daca va lucra cu PSD-PC va trebui sa dea postul de Prim Ministru "Prostranacului", iar "dreapta-stanga" se va transforma in "stanga" si culoarea va fi "rosie", nu "portocalie"

2. Daca va lucra cu PNL + UDMR, deasemenea va trebui sa renunte la postul de PM pentru Tariceanu. Dreapta va fie pastrata "dreapta" si culoarea va fi de un "portocaliu dubios, spre rosu"

Miza "ciolanului" este mare,si fiecare Partid "rosu" care nu intra in guvern stie
ce-l asteapta dela "marele jucator": anchete, procese, etc - pentru o parte din "ticalositii" lor, mai ales pentru aceeia ce au vrut sa-l scoata din "paine".

Solomon daca ar avea puterea constitutionala ravnita ar fi taiat "ciolanul in doua" si ar fi dat o bucata Partidelor "rosii" de "dreapta", si o bucata Partidelor "rosii" de "stanga", facand un "guvern de larga concentrare nationala" (Suna familiar nu?)

Dar sa-l lasam pe "Draga Stolo" sa rezolve problema cu ajutorul neprecupetit a "marelui JUCATOR", ajutat de "intelectualii" sai acoliti.

Danny
2008-12-03 02:41:50

Sobru ???

<<<<Cu PDL la putere, PSD va fi canibalizat si te vei trezi cu un FSN indestructibil. Daca au furat acum 7 procente, cand vor ocupa tot, cu 70%, nu vor mai da ceda puterea in veci. >>>>

Trebuie sa fii cretin irecuperabil sa afirmi ca pdl din opozitie a "furat" 7%, cind liberalii si pretinii psd-istii au numarat voturie De-aia au pierdut liberalii alegerile pentru ca au niste ligodii drept sustinatori. Mult succes la guvernare!
(daca vrea Basescu sa-si ia remorca)

Danny
2008-12-03 02:48:02

Re: Cine va gestiona criza ?

La 2008-12-02 22:18:13, daniel a scris:

> Asta este intrebarea !
> Cei ce vor gestiona criza sunt condamnati: nu vor mai fi alesi pentru
> ca electoratul o sa-i priveasca drept vinovati pentru toate
> necazurile si sacrificiile
> din anii ce vor urma. In momentele de criza cel mai bine este... sa
> fii in opozitie !

Da, ai dreptate, dar adevarul este ca nu prea mai e foarte mult de furat. Si doar cine ajunge ACUM la putere mai are sansa sa apuce ceva.

.Sobru.
2008-12-03 03:03:08

Re: Nu intereseaza pe nimeni ce vrea PNL ( 19%), nu ei pun conditiile. Stolo va fi PM.

Asta cand o zbura nostradamus.

Danny
2008-12-03 03:07:47

Re: Bakonski:Cadavru neingropat la timp,incepe sa intinereasca!

<<<<<Cine a creat disidenta in partidul liberal si s-a dus sa-l pupe-n cur pe Regele Carol II?
- Cine a creat disidenta in partidul liberal si s-a dus sa-l pupe-n cur pe Basescu?
- Cine a creat disidenta in partidul liberal si s-a facut tovaras de drum cu comunistii lui Gheorghiu-Dej >>>>>>>

- Cine a eliminat si a lovit cum a ajuns la putere pe cei ce l-au adus acolo ?
- Cine s-a facut frate de cruce (cruce ?? iarta-ma, Doamne) cu Uciga-l toaca?
- Cine s-a facut valetul ciocoiului si sluga plecata comunistilor psd-isti ?

MarianS01
2008-12-03 03:41:19

Re: Bakonski:Cadavru neingropat la timp,incepe sa intinereasca!

La 2008-12-03 03:07, Danny a scris:

> - Cine a eliminat si a lovit cum a ajuns la putere pe cei ce l-au adus acolo ?
> - Cine s-a facut frate de cruce (cruce ?? iarta-ma, Doamne) cu Uciga-l toaca?
> - Cine s-a facut valetul ciocoiului si sluga plecata comunistilor psd-isti ?

Hello Danny, muhaiaua Cotrocenilor, este chiar asa jenant sa raspunzi intrebarilor?
Hai sa-ti fac hatarul de-a raspunde eu intrebarilor tale.

> - Cine a eliminat si a lovit cum a ajuns la putere pe cei ce l-au adus acolo ?
Basescu. A lovit in liberali si a vrut sa omoare PNL prin disidente si acuzatii.

> - Cine s-a facut frate de cruce (cruce ?? iarta-ma, Doamne) cu Uciga-l toaca?
Stolojan. S-a facut frate cu Basescu.

> - Cine s-a facut valetul ciocoiului si sluga plecata comunistilor psd-isti ?
Stolojan. S-a facut sluga lui Iliescu (si a comunistilor lui) si valetul lui Basescu.

Arogantu'
2008-12-03 05:46:16

Ba'secu e in corzi !

Cu orice varianta de PM isi va crea adversitati care vor periclita o viitoare realegere.

Singura garantie pentru el ca liberalii nu vor "defecta" anul viitor este tocmai acceptarea conditiilor liberalilor - evident, cu oferirea de garantii credibile ca nu-si va repeta ispravile jucause din legislatura incheiata.
Exact acesta este lucrul cel mai greu - oferirea de garantii credibile ...

Ce ar insemna un guvern PD-PNL cu Tariceanu PM ?
In primul rind - acceptul liberalilor de a sprijini o viitoare candidatura a matrozului. Pentru asta cred ca ipochimenul ar putea accepta conditiile liberalilor.

Repet - problema este credibilitatea matrozului ...

La 2008-12-03 01:46:14, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> La 2008-12-03 00:25:58, gili a scris:
>
> > Nu-i ia la gramada , ii ia individual ...
> > Acuma ce-i drept liberalii au adoptat o pozitie desteapta .
> > SINGURUL NOSTRU NEGOCIATOR ESTE TARICEANU .
> > E , asta da !
> > Cit vor tine de chestia asta , cit o aplica , nu vor fi probleme .
> > Daca stau in spatele lui si daca au grija mare la chestia aia cu "
> > bate-voi pastorul si se va rataci turma " au sanse bune ... chiar
> > daca vor trece in opozitie .
> > Nu-i crima si nici moarte ...
> >
> ......................
> Gili,imaginea lui Tariceanu e mult prea sifonata ca sa poata fi
> acceptata ! Basescu nu-l va accepta sub nici o forma ! Daca-l accepta
> pe Tariceanu, asi pune in pericol viitorul mandat ! Daca nu ar mai fi
> alta sansa,anticipatele vor fi mai degraba acceptate decat Tariceanu
> !
>

Marius Adrian Porojnicu
2008-12-03 05:49:52

Re: Liberalii daca vor sa mai fie , trebuie sa ... fie in opozitie ...


Ai putintica rabdare,neicushorule : PSD e tot in filmu' asta cu Tradiceanu{pardon} Cioflingeanu !A,nu,nu prostanacu'i tinta:ala ma ...fatza de cur....sau "cur in fatza" ....ratatu'ala mistocar,....ala ba,...cu trabantu' pli de oua.....phi,....ce lapsus am ! Cica o sa-i vare ceva tare'n cur, o tzeapa [parca]..sau ai trage tzeapa ?! Am uitat, nu e asa important ...
Ha,ha,ha !!! Complotistii draq !


La 2008-12-02 23:24:29, .Sobru. a scris:

> Nu te-nfige prea repede, ca ecuatia e mai complicata. Singura conditie
> ce trebuie indeplinita obligatoriu este PDL afara.
> Cu PDL la putere, PSD va fi canibalizat si te vei trezi cu un FSN
> indestructibil. Daca au furat acum 7 procente, cand vor ocupa tot, cu
> 70%, nu vor mai da ceda puterea in veci. DNA, SRI, etc. vor dudui,
> distrugand tot ce nu va conveni. Visul Betivului se va indeplini si
> vor putea taia si spanzura dupa cum vor avea chef, cu o presa formata
> din lingaii astia, cu toate secaturile lor in toate posturile, cu
> Justitia si tot aparatul represiv de parftea lor. Atunci o sa mai
> faci tu misto de democratie.
> Cat timp astia se bat intre ei, e inca bine, d-aia nu trebuie cu nici
> un chip lasati sa devina una.
>

Arogantu'
2008-12-03 06:02:14

Re: Singura certitudine

Din pacate - faptele trecute iti confirma certitudinea. !

Mentalitatea "cine nu e cu noi e impotriva noastra" este periculoasa pentru viitorul PD insusi - vom trai si vom vedea.

Ceea ce ar fi trebuit sa socheze - dar nimeni nu a observat - este coincidenta dintre procentul obtinut de PD la votul politic ( 33%) si procentul real obtinut anul trecut de Ba'secu la referendumul privind demiterea ( 75% din 44%).

Prin urmare - disparitia lui Ba'secu va insemna si revenirea PD in matca lui de 7%.

Cit priveste diferentele ideologice intre PNL si PSD - doua aspecte:
1. In general - asemenea diferente nu impiedica o buna colaborare in interesul tarii. Cum s-a aliat PSD cu PD in Parlament - cum a iesit monstrul 50% !

2. Conjunctura actuala face irelevante aceste diferente - un program de austeritate se va baza in primul rind pe argumente economico-financiaro-sociale si mai putin pe ideologie.

La 2008-12-03 00:48:01, Ratacitul a scris:

> Singura certitudine pe care o am e ca cine merge cu PD-L, dispare.
> E valabil si pentru PSD si pentru PNL. Cei doi din urma au
> neintelegeri ideologice firesti, dar nici unul nu si-a propus
> eliminarea partidului advers. Dar PDL are pe constiinta PNT dar si,
> mai nou, PRM. Nu c-ar fi vreun bai, dar tendinta e clara, numai orbii
> nu o vad.
>

Arogantu'
2008-12-03 06:05:14

Marius - tzeparu' e la 3coceni ! El a vorbit de tzepe, nu altcineva ! ndc


La 2008-12-03 05:49:52, Marius Adrian Porojnicu a scris:

>
> Ai putintica rabdare,neicushorule : PSD e tot in filmu' asta cu
> Tradiceanu{pardon} Cioflingeanu !A,nu,nu prostanacu'i tinta:ala ma
> ...fatza de cur....sau "cur in fatza" ....ratatu'ala mistocar,....ala
> ba,...cu trabantu' pli de oua.....phi,....ce lapsus am ! Cica o sa-i
> vare ceva tare'n cur, o tzeapa [parca]..sau ai trage tzeapa ?! Am
> uitat, nu e asa important ...
> Ha,ha,ha !!! Complotistii draq !
>
>
> La 2008-12-02 23:24:29, .Sobru. a scris:
>
> > Nu te-nfige prea repede, ca ecuatia e mai complicata. Singura conditie
> > ce trebuie indeplinita obligatoriu este PDL afara.
> > Cu PDL la putere, PSD va fi canibalizat si te vei trezi cu un FSN
> > indestructibil. Daca au furat acum 7 procente, cand vor ocupa tot, cu
> > 70%, nu vor mai da ceda puterea in veci. DNA, SRI, etc. vor dudui,
> > distrugand tot ce nu va conveni. Visul Betivului se va indeplini si
> > vor putea taia si spanzura dupa cum vor avea chef, cu o presa formata
> > din lingaii astia, cu toate secaturile lor in toate posturile, cu
> > Justitia si tot aparatul represiv de parftea lor. Atunci o sa mai
> > faci tu misto de democratie.
> > Cat timp astia se bat intre ei, e inca bine, d-aia nu trebuie cu nici
> > un chip lasati sa devina una.
> >
>
>

.Sobru.
2008-12-03 06:15:01

Re: Ba'secu e in corzi !

Basescu nu mai poate garanta nimic. Sa crezi in ce spune inseamna sa fii nebun.
Liberalii nu trebuie sa accepte o guvernare alaturi de PDL sub nici o forma.
Daca s-ar intampla asta, PSD ii devine automat dusman de moarte. Din clipa aia, guvernul "Tariceanu3" ar fi terminat, caci nu mai poate sa profite de rivalitatea dintre PSD si PDL, cea care l-a ferit de atacurile PDL-ului, dandu-i posibilitatea sa se mentina singur la guvernare. Atunci PDL va putea face orice cu liberalii, infigandu-le cutitul in spate, asa cum au facut-o de fiecare data.
Apoi cu un PDL stapan, dupa ce vor fi daramat guvernul, vor putea acum, avand toata puterea, sa atraga bucati semnificative din PSD, caci multi pesedisti frustrati vor schimba tabara. PSD va fi decimat, PNL va fi pus la colt, atacat din toate partile, de DNA, de presa aservita, de toti. Basescu castiga al doilea mandat fara rival.
Daca mai pui ca urmatoarele alegeri parlamentare le vor organiza canaliile lui Basescu, atunci visul Betivului de a elimina tot ce nu-i place de pe scena politica devine realitate, fie ca vor fura masiv, fie ca vor schimba iar sistemul de vot, ca sa castige tot. Va fi pastrata o farama de PSD pe post de "opozitie" ca sa mimeze democratia, iar analfabeta va calca lumea cu Jeepul pe trecerea de pietoni, fara sa-si mai faca probleme.
In concluzie:
1 PNL trebuie sa faca tot ce este posibil pentru ca PDL sa nu preia puterea, mentinand astfel cele doua aripi feseniste separate.
2 Basescu nu trebuie sa castige al doilea mandat.

Arogantu'
2008-12-03 06:35:00

Re: Ba'secu e in corzi !

Daca te uiti atent - nu vorbeam de dorinta mea si nici nu sfatuiam pe liberali.

Este - de fapt - o abordare din punctul de vedere al matrozului.
Utila - ca sa vedem diferenta dintre aceasta abordare si gargara aruncata de el si de bordureni pe la televiziuni !

La 2008-12-03 06:15:01, .Sobru. a scris:

> Basescu nu mai poate garanta nimic. Sa crezi in ce spune inseamna sa
> fii nebun.
> Liberalii nu trebuie sa accepte o guvernare alaturi de PDL sub nici o
> forma.
> Daca s-ar intampla asta, PSD ii devine automat dusman de moarte. Din
> clipa aia, guvernul "Tariceanu3" ar fi terminat, caci nu mai poate sa
> profite de rivalitatea dintre PSD si PDL, cea care l-a ferit de
> atacurile PDL-ului, dandu-i posibilitatea sa se mentina singur la
> guvernare. Atunci PDL va putea face orice cu liberalii, infigandu-le
> cutitul in spate, asa cum au facut-o de fiecare data.
> Apoi cu un PDL stapan, dupa ce vor fi daramat guvernul, vor putea
> acum, avand toata puterea, sa atraga bucati semnificative din PSD,
> caci multi pesedisti frustrati vor schimba tabara. PSD va fi decimat,
> PNL va fi pus la colt, atacat din toate partile, de DNA, de presa
> aservita, de toti. Basescu castiga al doilea mandat fara rival.
> Daca mai pui ca urmatoarele alegeri parlamentare le vor organiza
> canaliile lui Basescu, atunci visul Betivului de a elimina tot ce
> nu-i place de pe scena politica devine realitate, fie ca vor fura
> masiv, fie ca vor schimba iar sistemul de vot, ca sa castige tot. Va
> fi pastrata o farama de PSD pe post de "opozitie" ca sa mimeze
> democratia, iar analfabeta va calca lumea cu Jeepul pe trecerea de
> pietoni, fara sa-si mai faca probleme.
> In concluzie:
> 1 PNL trebuie sa faca tot ce este posibil pentru ca PDL sa nu preia
> puterea, mentinand astfel cele doua aripi feseniste separate.
> 2 Basescu nu trebuie sa castige al doilea mandat.
>
>

Viorel
2008-12-03 06:57:19

Felicitari celor care au votat "dreapta"

Marius Adrian Porojnicu
2008-12-03 07:32:58

Re: Ba'secu e in corzi !

La 2008-12-03 05:46:16, Arogantu' a scris:

> Cu orice varianta de PM isi va crea adversitati care vor periclita o
> viitoare realegere.
>
> Singura garantie pentru el ca liberalii nu vor "defecta" anul viitor
> este tocmai acceptarea conditiilor liberalilor - evident, cu oferirea
> de garantii credibile ca nu-si va repeta ispravile jucause din
> legislatura incheiata.
> Exact acesta este lucrul cel mai greu - oferirea de garantii credibile
> ...
>
> Ce ar insemna un guvern PD-PNL cu Tariceanu PM ?
> In primul rind - acceptul liberalilor de a sprijini o viitoare
> candidatura a matrozului. Pentru asta cred ca ipochimenul ar putea
> accepta conditiile liberalilor.
>
> Repet - problema este credibilitatea matrozului ...
>
> La 2008-12-03 01:46:14, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > La 2008-12-03 00:25:58, gili a scris:
> >
> > > Nu-i ia la gramada , ii ia individual ...
> > > Acuma ce-i drept liberalii au adoptat o pozitie desteapta .
> > > SINGURUL NOSTRU NEGOCIATOR ESTE TARICEANU .
> > > E , asta da !
> > > Cit vor tine de chestia asta , cit o aplica , nu vor fi probleme .
> > > Daca stau in spatele lui si daca au grija mare la chestia aia cu "
> > > bate-voi pastorul si se va rataci turma " au sanse bune ... chiar
> > > daca vor trece in opozitie .
> > > Nu-i crima si nici moarte ...
> > >
> > ......................
> > Gili,imaginea lui Tariceanu e mult prea sifonata ca sa poata fi
> > acceptata ! Basescu nu-l va accepta sub nici o forma ! Daca-l accepta
> > pe Tariceanu, asi pune in pericol viitorul mandat ! Daca nu ar mai fi
> > alta sansa,anticipatele vor fi mai degraba acceptate decat Tariceanu
> > !
> >
>
>

Marius Adrian Porojnicu
2008-12-03 07:47:46

Re:ghici cine e in corzi !


Nu Arogantule, nu Basescu e'n corzi ! Ieri incercam sa va spun cam ce simtiti astazi cand cititi ziarul,,,,,Adevarul e ca cei care vi-o tot trag sant....{azi ghicesti sigur} pesedeii ! Ei au fost singurii interesati sa bage mereu batul printre gard,intretinand scandalul.... Patriciu a jucat la doua capete: dealtfel a recunoscut ca a sponzorizat si PSD si PNL,nu ? Sacrificarea PNL-ului pe altarul PSD se va face zilele astea : Fricosul de Nastase va indeparta paravanul Gioana si se va mandri ca vi-a tras-o si voua si lu' Basescu ! Sigur ca sant unii care o sa-i strice cartile lui Nastase,{ce a facut el nu se face}, insa pacat de PNL.......Sponzorul Patriciu nu a fost niciodata cu voi,vi-a creat doar impresia,v-a amagit : partenerul lui e Bombonelu' ,care de azi nu va mai menajaza,vi-o trage! Nu santeti singurii folositi : si Voiculescu va fi folosit si abandonat fara scrupul !


La 2008-12-03 05:46:16, Arogantu' a scris:

> Cu orice varianta de PM isi va crea adversitati care vor periclita o
> viitoare realegere.
>
> Singura garantie pentru el ca liberalii nu vor "defecta" anul viitor
> este tocmai acceptarea conditiilor liberalilor - evident, cu oferirea
> de garantii credibile ca nu-si va repeta ispravile jucause din
> legislatura incheiata.
> Exact acesta este lucrul cel mai greu - oferirea de garantii credibile
> ...
>
> Ce ar insemna un guvern PD-PNL cu Tariceanu PM ?
> In primul rind - acceptul liberalilor de a sprijini o viitoare
> candidatura a matrozului. Pentru asta cred ca ipochimenul ar putea
> accepta conditiile liberalilor.
>
> Repet - problema este credibilitatea matrozului ...
>
> La 2008-12-03 01:46:14, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > La 2008-12-03 00:25:58, gili a scris:
> >
> > > Nu-i ia la gramada , ii ia individual ...
> > > Acuma ce-i drept liberalii au adoptat o pozitie desteapta .
> > > SINGURUL NOSTRU NEGOCIATOR ESTE TARICEANU .
> > > E , asta da !
> > > Cit vor tine de chestia asta , cit o aplica , nu vor fi probleme .
> > > Daca stau in spatele lui si daca au grija mare la chestia aia cu "
> > > bate-voi pastorul si se va rataci turma " au sanse bune ... chiar
> > > daca vor trece in opozitie .
> > > Nu-i crima si nici moarte ...
> > >
> > ......................
> > Gili,imaginea lui Tariceanu e mult prea sifonata ca sa poata fi
> > acceptata ! Basescu nu-l va accepta sub nici o forma ! Daca-l accepta
> > pe Tariceanu, asi pune in pericol viitorul mandat ! Daca nu ar mai fi
> > alta sansa,anticipatele vor fi mai degraba acceptate decat Tariceanu
> > !
> >
>
>

paraipan
2008-12-03 07:58:50

Gili are perfecta dreptate.

La 2008-12-02 22:40:30, gili a scris:

> MUSAI IN OPOZITIE ...
> Si de fapt or sa fie orice si-ar propune . Sper doar sa nu fie
> atit de zanatici incit sa puie botul la cintecul de sirena in calduri
> al pedelicilor ca atunci nici toamna de vine nu-i apuca ...
>
Nu din motive de .. ecuatzii, simpatii sau chiar crezuri politice. Nu!
Cei care vor guverna intre 2009-2012 vor fi .. rasi la urmatoarele alegeri. Nu conteaza cine. Criza in care US a intrat (si care nu e o .. criza by the book), e la inceput. US vor iesi primii prin 2010. Restu lumii prin 2012. In RO va fi dezastru economic si financiar, si indiferent cine va guverna, cu numai 26 bil in Rezerva, te faci praf (ask Mugurel for further details).
Acel partid care va sta pe margine si va privii, va cistiga. Conform proverbului Chinezesc: "Nu trebuie sa-ti omori inamicul. Stai pe marginea riului si asteapta sa-i vezi cadavrul plutind in aval".
Asa ca Dom' Geoana, care este ca un shir / serie, limitat si marginit, trebuie lasat sa .... pluteasca. Evident in aval.

     Pagina  din 6      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marele licurici (4608 afisari)
 Ciofliceanu la mustata (3076 afisari)
 S-au fript cu uninominalul (2509 afisari)
 Adio. La Vadim (2080 afisari)
 PSD amusina ciolanul (1813 afisari)
 Busteanul de pe Marte infierbanta lumea stiintifica (3471 afisari)
 Buzele Priscillei Presley au luat-o razna (3303 afisari)
 Arheologii au descoperit in jungla amazoniana un oras construit de "Oamenii Norilor" (3114 afisari)
 Doua partide de sex cu un cal, trei ani de inchisoare (2985 afisari)
 Galati: Femeie violata pe un camp de trei barbati (2351 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01128 sec.