Ziua Logo
  Nr. 4400 de joi, 27 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-11-27

Comentarii: 105, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Arogantu'
2008-11-26 21:34:46

Am inteles, dom' Palsu !

Nu vei vota PD-L !

FELICITARI !

Alex.Pandrea
2008-11-26 21:35:09

Partide ale urii,politicieni care sufera de sindromul libertatii.

Partide ale urii,politicieni care sufera de sindromul libertatii.

Expresia din titlu nu este intamplatoare.Ea a facut parte din discutia dintre mine si un vechi ilegalist PCR,in care acesta din urma considera ca trebue sa multumeasca partidului,mai ales ca l-a invatat sa urasaca,spre disperarea mea ca tanar si care nu puteam concepe asa ceva.

Daca studiem maniera in care se face azi politica,in partide,pe strada,pe forzmuri etc vom observa la romani,ceea ce cercetatorii sociologi au descris atat la cei plecati in lumea Occidentala sau ulterior pe cei din tarile foste comuniste,un fenomen pe care l-au numit,socul libertatii.
Fostii cetateni ai statului totalitar nu se pot adapta la libertate si democratie,imediat ce au obtinut-o.
Termenul de soc al libertatii a fost lansat de sociologi istraelieni si se referea la acest fenomen aparut la imigrantii evrei proveniti din Europa de Est.
Era vorba de un fenomen al neadaptarii unui om care a stat intr-un stat totalitar si deodata este transplantat intr-un stat democratic.
Legati inca de maniera traditional-dictatoriala in care au trait, nu stiu ce sa faca cu libertatea obtinuta,nu stiau cine sunt,adica faceau acea criza de identitate specifica oricarei schimbari esentiale si bruste a unei societati.

Partidele,presa,maniera comuna de postare ,chiar pe acest forum,face acum viabila afirmatia ilegalistului.
Au invatat sa urasca,sa urasca in general si,ce rost ar avea daca ura nu s-ar indrepta asupra unor personalitati semnificative(presedintele tarii,premierul, ministri,partide care nu le simpatizeaza,diferiti lideri de partide).

Acesti mici maniaci ai urii fara motiv,adesea cu o cultura indoielnica incep a debita minciuni,a folosi un lilmbaj suburban de la injurie(cazul acestui forum, postatorii liberali), sudalma, pana la calomnie.
Unii cu un caracter mai simplu trec la un limbaj de clown,creatie cu care se mandresc,isi stalcesc limba in argouri,sau pur si simplu explica violenta politica,oferirea de foloase materiale.

Dependenta de forum,dependenta care exprima doar necesitatea lor de ura(unii posteaza intr-o zi 20 de posturi) ne arata persoane frustrate,femei frustrate,barbati care isi explica insuccesele din viata pe baza unor personalitati ale momentului,incepand cu presedintele Basescu.

Nu este greseala mai mare decat sa spui acestor indivizi ca ura lor irationala,basescofobia,dar nu numai,este o tinta falsa si ca problemele lor constau mai ales in maniera de a se adapta la noua societate.

Toti acesti indivizi,politicieni sau marlani de forum sufera in ultima instanta de SOCUL LIBERTATII.Nu se poot adapta la democratie,la libertate.

Dar ziarele,partidele,ca si pe ilegalistul nostru, i-a invatat sa urasca si nu le-a dat alta alternativa.
Discutand despre Atanasiu,Badalan,Boc,Tariceanu ei au sensatia ca sunt importanti si o folosesc ca un fel de psihoterapie diabolica,deoarece in loc sa vindece ii afunda si mai mult in dezadaptare si in criza de identitate.

Studiul acestui forum si a altora ne arata ca democratia in Romania este fals utilizata,declansand adevarate furori colective ale urii,violentei (nu numai verbale sau scrise pe forumuri) ci in general in intreaga noastra viata sociala.

Din pacate partide,numeroase ziare si posturi de TV cultiva aceste sentimente josnice si se erijeaza in justitiari,creined feed-backul unei roti a urii care se roteste in mod permanent.

Exista partide cu doar 15% in sondaje si care traiesc doar din calomnie,exacerbarea urii,altele care le imita,ziare si reviste in care injuraturile,acuzatiile nedemne si neadevarate,scenariile sunt afisate fara rusine si fara nici o frica de pedeapsa.

Chiar in aceasta seara,la realitatea RV,se spunea,nici mai mult nici mai putin,ca PNL a chemat la instructaj la sediul partidului pe presedintii sectiilor de votare din sectorul 1,lucru de care dl.Chiliman se dezice si mirat fiind, ne relateaza si faptul ca Prefectul Capitalei a schimbat toti prededintii propusi de el.
Nu este si aceasta o violentare a democratiei,un asa numit sindrom al Centaurului Liberal care se vede acum,fiind la putere (si stim noi prin ce mijloace) un fel de partid-stat,adica exact ca Partidul Comunist inainte de 1989.

Iata ca nu suntem departe de vorbele ilegalistului de care aminteam la inceput-peste tot se practica ura si se asteapta progresul social prin ura si injuratura.
Mai ramane,dlui Olteanu,de exemplu,sa zica ca si ilegalistul nostru(si Ghizela Wass a fost ilegalista) ca multumeste partidului pentru ca l-a invatat sa urasca.

Arogantu'
2008-11-26 21:36:56

Bula - ai pierdut startul ! Nu aici - IN SONDAJE ! NDC

La 2008-11-26 21:35:09, Alex.Pandrea a scris:
Prostii, comme d'habitude !

carol zwilling1
2008-11-26 21:41:28

Votezi dar

....parca mai stii cine e securist,excroc sau turnator??????
Exista o lista cu toti astia????

gili
2008-11-26 21:45:27

Asa am sa fac onorabile , basca o sa mai si pui pe altii sa faca asisderea ...

Adecetelea far de fesenei , fie ei pesedici , fie pedelici , n'asa ?
In particoler onorabile o sa-ti spui un sicret .
Io nu o sa votez cu liberalii ceia asa cum ar crede unii pentru simplul motiv ca la mine la coledzi au pusara un neispravit la deputati .
Asa ca o sa anulez votul ca sa nu cumva sa ma voteze careva in lipsa , n'asa ?

gili
2008-11-26 21:48:49

Re: Votezi dar

La 2008-11-26 21:41:28, carol zwilling1 a scris:

> ....parca mai stii cine e securist,excroc sau turnator??????
> Exista o lista cu toti astia????
>
Ie multi , ie nenumarati , da locul lor de adunare mai la gramada asa ie la fesenei . Cu predilectie la feseneii pedelici si mai apoi la feseneii pesedici .
De fapt pe neispravitii astia nu -i poti numara niciodata ca trec cu dezinvoltura de la pesedici la pedelici si vitzavercea in fonctie de care gasca ie la potere .

Danny
2008-11-26 22:05:54

Bula ai pierdut startul

La 2008-11-26 21:35:09, Bula Arogantu' a scris:......

Timpenii, as usual !

Mihnea Apostol
2008-11-26 22:14:15

Domnule Mihai PALSU va plateste bine PDL-ul !

Partidul cu cei mai multi securisti este PDL-ul (gen. Talpes, Silvian Ionescu, Megaexcrocul Teodor Stolojan, Traian Cel Mare in Dosare Penale, Virgil Magureanu, etc.) si dl. Mihai PALSU, pe care il admir ca ziarist, acum este bine platit sa vada numai pe la altii.
Daca face afirmatia: "Tariceanu - baiatul de cafea al lui Patriciu", noi am putea considera ca dl. Mihai PALSU nu a inteles ca in politica (dealtfel valavil in orce domeniu de activitate) este nevoie de vocatie, talent, etc., pe care PM Tariceanu a dovedit ca le are cu prisosinta, fiind salvarea Romaniei in fata pericolului reprezentat de pres. traian ba-secu, o carpa a intereselor straine si un iresponsabil.

gili
2008-11-26 22:19:12

Re: Domnule Mihai PALSU va plateste bine PDL-ul ! Da de unde ?! Prost , prost al dracului ...

Astia , feseneii pedelici numa pentru dinsii ...
Acuma partea proasta pentru onorabil ie ca ailalti nu-i dau nici macar cit pedelicii pentru asa ispravuri de asa zise articole de presa .
Si atunci ce dracu sa faca si dinsul ?
Face prapaganda de doua parale , scrie prost si ie platit dupa cum scrie , tot prost , n'asa ?
Vai mama lui saracul !...

Shadow
2008-11-26 22:21:13

Re: Votezi dar nu e voie la "liste" carola

> > ....parca mai stii cine e securist,excroc sau turnator??????
> > Exista o lista cu toti astia????
> >
> Ie multi , ie nenumarati , da locul lor de adunare mai la
> gramada asa ie la fesenei . Cu predilectie la feseneii pedelici si
> mai apoi la feseneii pesedici .
> De fapt pe neispravitii astia nu -i poti numara niciodata ca
> trec cu dezinvoltura de la pesedici la pedelici si vitzavercea in
> fonctie de care gasca ie la potere .

Liste libere publicate nu se vor ca sa poata sa existe cooperativa de "stampile" cnsas aia specializata si in acuze si in "spalaturi" de picioare noroioase precum tovarasul antohi.

Shadow
2008-11-26 22:23:23

Re: Bula ai pierdut startul la matale si la danutza

e doar "socul culturii"(am o colectie impresionanta de "libertate culturala" de la voi) nu al libertatii pe ala al libertatii nu-l cunoasteti pt ca-l negati. Va trebuie "tatuca" care "face si drege" si pt voi. Ca pe vremea lui nea nicu.

Danny
2008-11-26 22:41:05

Re: Domnule Mihai PALSU va plateste bine PDL-ul !

Hai, ca va trezirati voi dasteptii, sa-l invatati meseria de ziarist pe seful de la COTIDIANUL Ziua. Ati deschis universitate de jurnalistica in fundul curtii?
Deh, romanul daca nu e si fudul......

neamtu tiganu
2008-11-27 00:04:54

De ce esti rau Gilica?

N-am citit articolu, da titlu, Gilica, Titlu e frumos foc, combate si securistii si turnatorii si excrocii... e tare mobilizator.

Mie mi-a placut!

vida clara
2008-11-27 00:13:09

Unde sa fie chichitza?

Romanul,daca e verde ca lumea,zice ca desteptzi ca romanii,nu gasesti.Dar cand sa voteze,niciodata nu-i gaseste.
Pai daca stiu ei sa se ascunda asa de bine,unii de altzii,inseamna ca ori sunt desteptzi cei ce nu sunt gasitzi,ori nu sunt cei ce ii cauta?
Ar mai fi o medie reprezentata de cei ce se ascund fara ca sa ii caute cineva,si cei care nu cauta pe nimeni,pt ca li se pare ca sunt ei insisi ,dastepti.

daniel
2008-11-27 00:15:15

Palsule

Tu ai o singura idee fixa: Felix.
Sa fii sanatos !

gili
2008-11-27 00:19:13

I-au luat paralele si l-au pacalit . Asta ie escrocerie . I-au spus ca iese jurnalist ?

I-au spus ...
Si iote ce a iesit !...

gili
2008-11-27 00:22:31

Pai tot asa am zis si io ... Sa fie sanatos ...


Da-mi pare ca nu ie , n'asa ?

silviana
2008-11-27 00:58:54

nici comunisti cazuti si ridicati neocomunisti,cu tupeu fara limita,cu creier irecuperabil,

incapabili sa stie ce sint in calitate de membri ai unui partid politic,nimic altceva decit niste indivizi care vor sa reprezinte pe cit mai multi altii din societate,o pot face sau nu in functie de calitatea lor umana,pot mari,micsora sau desfiinta partidul,sustinut sau nu din sfera sociala a simpatizantilor unei politici,dar si a indivizilor care fac sau nu fac politica prevazuta a fi a partidului,nicidecum proprietari/patroni pe ceva,ce?! partid!?,membri de partid fiind improprietariti de potentatii dintr'o perioada de timp?!,azi sint miine nu,cu partid cu tot,simpatizanti fiind improprietariti!? de acelasi tip de indivizi acraniati!?,nu pe stat/toata societatea si structurile ei ca stat/romania numindu'se,din proprietatile tutulor se improprietaresc economic de 20 de ani,acum vor si politic/proprietari de politici ale politicii neototalitare de stat,vor sa faca din romania stat de tip sovietic/neototalitar cu neocrima nonsensului,capitalism de stat,ei comunistii in toate partidele,peste tot ii vezi,le vezi anormalitatea gindirii si actiunile infractoare de neototalizare a tarii,daca informatia cu autoimproprietarirea votata in parlament de toate partidele,e adevarata,intr'adevar nimeni nu merita votat in tara asta si n'ar fi deloc un fals,fiindca mint cu nerusinare de comunisti totalitari,declaratii roze,fapte penale de subminare a democratiei/statului de drept,nimic nu e normal in tara asta,totul e intors de comunisti spre neototalitarism de tip rusesc,asa ca voteaza tu,cine esti ala carecrezi ca te reprezinta cineva ca proprietar al tau,el/partid,ei/potentati in partid din tata in fiu/nemuritori se pare ca vor sa fie,si tu la fel,generatie dupa generatie,fiecare,tu/alegator,el/ales,in propria calitate obtinuta,tu/proprietate/libertate/drepturi instrainate/donate si de cealalta parte partide neototalitare cu proprietati fizice si politice permanente/impamintenite/primite in proprietate privata,dar si de stat,plinge natura,plinge pamintul de asemenea tupeu subuman si actiuni criminale neo/totalitare,de tot ce fac de 20 de ani,comunistii,in romania.

vida clara
2008-11-27 01:01:55

Tarlicenior,bine era daca va putea da cineva,un picutz de minte.

Din pacate,imposibilul ramane imposibil.
Voi va datzi liberali,dar nu suntetzi in stare sa construitzi nimic.Maximumul din ce putetzi sa facetzi e sa daramatzi ce construiesc vecinii,acesta fiindu-va singura solutzie in a nu ramane de carutza.
E si asta una din solutzii,dar nu e o solutzie de inaintare ci de batere a pasului pe loc.Este la fel cum ai tzine intr-un loc,o corabie pe care te afli,pana cand ii putrezeste lemnul si se scufunda,si cu "vecinul",dar si cu tine.

Ioan Danila
2008-11-27 01:25:12

CUM DRACU SE FACE CA IN CAMPANII, TOTI SI-ADUC AMINTE DE TOATA LUMEA?

OARE ACESTOR OAMENI POLITICI CHIAR NU LE E RUSINE.
TIMP DE PATRU ANI NU AU IESIT DE PRIN BIROURI SI, DEODATA SI-A ADUS AMINTE DE PROSTIME, CARORA SA LE CERSEASCA DIN NOU VOTUL.
STIAM CA CERSITUL SE PEDEPSESTE INSA ACESTI POLITICIENI MAI VECHI, CARE N-AU STIUT DE FAPT TIMP DE PATRU ANI CE MAI FAC OAMENII OROPSITI DE SOARTA SI CARE, MULTI DINTRE EI NU AU O BUCATA DE PAINE PE MASA, VIN ACUM EI CU VORBE SI CHIAR DARURI PENTRU A LE CERSI VOTUL! RUSINE.
EU CRED CA CETATENII N-AR MAI TREBUI SA TINA DE PARTIDE ATUNCI CIND, DINTRE EI ISI ALEG REPREZENTANTUL SI-L PROPUN PENTRU A-I REPREZENTA..
NU-STIU SI NU CRED CA OAMENII DE RIND ISI VOR CALCA PE ORGOLIU SI LE VOR DA CU CADOURILE IN CAP ATUNCI CIND SUNT JIGNITI DE ASTFEL DE OAMENI.
CARAGIALE A AVUT DREPTATE IN TOT CEEA CE A SCRIS DESPRE ASTFEL DE OAMENI POLITICI.
ACUM MA INTREB SI EU ,,PA-I, EU CU CINE VOTEZ"? INCA NU M-AM DUMERIT DESI SE APROPIA ZIUA FATIDICA CIND BANUL SE VA IMPUNE LA PUTERE.

NormanFinkel5
2008-11-27 02:17:12

Nu votati securisti, turnatori si escroci

cosor ion
2008-11-27 02:37:03

Re: Palsule

La 2008-11-27 00:15:15, daniel a scris:

> Tu ai o singura idee fixa: Felix.
> Sa fii sanatos !
>
are o ideie fixa,pentru ca stie ca un criminal ca acest turnator nu are ce cauta in parlament.va veni si ziua aceia cind se va afla cum a fost stragulat Marin Ceausescu la Viena de catre acest turnator si gasca sa.ramine sa aflam si cine l-a impuscat pe Milea in dimineata zilei de 22 dec.89

cercetas
2008-11-27 03:17:30

Aaaaaa, pai daca-i asa, cine mai ramane de votat?

Caci mortii nu candideaza, iar vii au si ei nevoi, carew de un mertan, care de o amanta

akimottte
2008-11-27 05:26:14

l-a obligat pe primarul general Sorin Oprescu sa asfalteze cateva strazi ...

Si bulake ala de primar de ce le-a asfaltat daca tipau altele mai tare ?
Tu scrii bine gagiule, esti rebel ca si mandea dar pina n-o sa avem o revolutie adevarata... n-o sa te bage nimeni in seama !
Trebuia s-o avem mai demult...dar intrucit toata lumea reuseste sa ciordeasca dupa pregatire...intrucit toti au tuica si soriciul pa masa... cine naiba crezi c-o sa te-auda si-o sa te bage in seama ?
Sigur ca-i corect ce spui....dar vezi, asta a fost inca un motiv pentru care m-am shutit d'acolo !
Oooops !...si-au trecu 15 ani , neamule !
Da-i bataie Mishule... esti un baiat de isprava !

ionion
2008-11-27 06:37:31

Aveti si nesecuristi candidadti ? Unde-i tzinetzi ascunshi ? Iar incercati sa prostiti EUROPA

si USA tovarshe si tovarashi?
Nu va mai tineti de cioace...da stii la prima vedere bun articol, dar cand te uiti real dejunr imprejur numai securisti si nomenclaturisti care se ocupa cu alegerile .

ionescu
2008-11-27 06:40:24

Viitorul PM sa nu fie un fripturist, lingau si ticalosit

Daca vreti schimbare cu adevarat
De fapt, toate Partidele mint de doua ori:
. Si cand au spus ca n-au fost la guvernare, din 1989 incoace, pentru a nu-si asuma dezastrul ce sta sa izbucneasca,
. Si cand arunca pe toti stalpii promisiuni desprinse din planul cincinal de pe vremea comunistului Ion Iliescu.
Romanilor trebuie sa le fi ajuns cate minciuni li se indeasa pe toate antenele, prin toate orasele PE CARE LE VIZITEAZA oamenii rosii.

Tot ce trebuie sa faca fiecare roman care merge la vot peste o saptamana este sa-si aduca aminte ca oamenii rosii care le cer acum votul sunt cei pe vremea carora au dus-o foarte prost. Sa se uite intai la candidat si mai apoi la partid. Sa nu uite ca majoritatea candidatilor sunt exponentii cei mai de seama ai criptocomunistilor si ai securistilor care ne sfideaza in fiecare zi"

Morala:

"ROMANI NU MAi VOTATI CU CIOLANISTII, securisti si comunisti!"

khris
2008-11-27 07:52:46

www.khris.ro

Toti cei care se lamenteaza ca nu au cu cine sa voteze, sa se mai gandeasca. Daca nu merg la vot, sa nu comenteze ca suntem condusi de tot felul de ratati

Hantzy
2008-11-27 07:55:40

Imi amintesc de vacantele la tara!

Aveam vreo 10 ani. Curtea matusii se invecina cu cea a unui batran vaduv. Curtat insa de mai toate vaduvele din sat! Motivul: fiul sau lucra in Securitate. Cand lumea vorbea despre el, toti erau cuprinsi de un respect, deopotriva admirativ cat si infricosator. Eu nu stiam ce inseamna >Securitate>, dar tocmai neintelesul respectiv si profunda inflexiune cu care era pronuntat cuvantul ma faceau sa-l consider pe respectivul fiu un om mare. Venea saptamanal, ba cu dacia rosie cu numar par, ba cu cea albastra cu numar impar, sa-i aduca cele trebuincioase parintelui sau. Asta facea sa creasca admiratia si invidia satenilor fata de batran si de fiul ajuns. Daca nu ma-nsel a candidat chiar ca deputat pe vremea de dinainte! Nu stiu daca a ajuns in MAN, dar retin ce soptea unchiul meu, aparent fara nici o importanta: "Ce conteza cine ajunge la Bucuresti?! Toti sunt la fel!"

Hantzy
2008-11-27 08:03:33

Palsu

Mie nu prea mi-a placut cum scria Roxana Iordache. Mult prea impulsiv si tendentios totodata. Totusi trebuie sa recunosc un lucru: dumneaei pleca intotdeauna de la un fapt clar, pe care incerca sa-l dezvolte, fie si intr-un mod subiectiv. Nu subiectivitatea este insa neajunsul unui editorialist: fiecare are dreptul la opinie si la a si-o face publica! Cel mai mare defect al unui jurnalist este aplicarea axiomatica sau foarte generalizatoare a unei idei, iar apoi particularizarea ei pentru anumite persoane.
Citindu-i comentariile lui Palsu, regret plecarea Roxanei Iordache!

rosu ovidiu
2008-11-27 08:41:49

Intr-un partid majoritar securisto-comunist,pot fi si candidati demni de incredere?

Raspunsul este NU si el este dat de fapte reale petrecute in aceasta campanie electorala.In zona in care locuiesc candideaza din partea PSD-lui la "uninominale "un tanar,cu nume de rus, care a inteles sa-si faca campanie electorala mituind electoratul.Eleve de gimnaziu,minore, sunt trimise din usa in usa sa imparta ori alimente ,ori alte "atentii" materiale,ultima oara au venit cu calendare ortodoxe ,ceea ce inseamna ca au si complicittaea preotilor comunisti.Ceilalti candidati si-au imprastiat peste tot pliante mincinoase si doar denigratoare la adresa contracandidatilor, PSD-ti care imparteau mita, ceea ce inseamna ca contracandidatii faceau campanie electorala PSD-lui.De aceea nu se poate avea incredere intr-un tanar candidat PSD-to-securisto-comunist cum nu se poate avea incredere in nici un alt partid sustinator al PSD-lui,deoarece toti candidatii, indiferent de varsta sunt formati la "scoala "marsaviei comuniste, scoala care vede in electoratul roman niste papuasi usor de pacalit cu o bucata de paine.Iata de ce timp de 19 ani postdecembristi romanii au fost tinuti intr-o saracie lucie,iata de ce in Romania ilist-comunist-PSD-ist PC-ist FSN-ta NU EXISTA DREPTURI ALE OMULUI,OAMENII TRAIESC MAI RAU DECAT NISTE NECUVANTATOARE IN FRIG,FLAMANZI SI BOLNAVI, PENTRU CA DIN PATRU IN PATRU ANI POMENILE penale PSD-ist securist-comuniste sa-i determine sa-si votaze tortionarii nazisto-comunisti.
Oare este nevoie sa mai amintesc ca nu a aexistat nici un politist de proximitate care sa-i opreasca de "tinerii PSD-ti care imparteau mita prin cartierele -ghetouri din Iasi.

rosu ovidiu
2008-11-27 08:47:51

Re: Aaaaaa, pai daca-i asa, cine mai ramane de votat?


Ai dreptate ,caracatita PSD-ist securist-comunist-iliista si-a intins tentaculele peste tot astfel incat in acest moment Romania este un teritoriu ocupat de talhari comunisto-iliisti.Nu avem pe cine vota, asa cum pe timpul lui ceausescu ei crimial;ii comunisti erau vesnic alesi.Anulati buletinele de vot, ganditi-va bine atunci cand va dati votul PSD-ist PC-lor cei care si-n dec.1989 si-n iunie 1990 au ucis cu premeditare si din interes criminal comunist ,romani.Ganditi-va ca si voi puteti fi asasinati asa cum alti ropmani au fost asasinati la ordinul lui iliescu ion.Acesti criminali securisto-comunisto-PSD-to PC-to,FSN-ti nu s evor da in laturi de la noi si noi crime impotriva romanilor.


La 2008-11-27 03:17:30, cercetas a scris:

> Caci mortii nu candideaza, iar vii au si ei nevoi, carew de un mertan,
> care de o amanta
>

Hantzy
2008-11-27 08:57:19

Re: Intr-un partid majoritar securisto-comunist,pot fi si candidati demni de incredere?

La 2008-11-27 08:41:49, rosu ovidiu a scris:

> Raspunsul este NU si el este dat de fapte reale petrecute in aceasta
> campanie electorala.In zona in care locuiesc candideaza din partea
> PSD-lui la "uninominale "un tanar,cu nume de rus, care a inteles
> sa-si faca campanie electorala mituind electoratul.Eleve de
> gimnaziu,minore, sunt trimise din usa in usa sa imparta ori alimente
> ,ori alte "atentii" materiale,ultima oara au venit cu calendare
> ortodoxe ,ceea ce inseamna ca au si complicittaea preotilor
> comunisti...
*******************
Domnule, dumneata construiesti palate pe varfuri de chibrite! Si alea, de mult arse! Faptul ca tanarul respectiv are nume de rus n-are nici o relevanta, iar ceea ce numesti mata mita este de preferat altor metode electorale.
Impresia mea despre dumneata este ca ai prejudecati si cauti mereu argumente care sa ti le sustina. Pui caruta inaintea cailor, si in loc a trage concluzia nepartinitoare in urma observatiilor, mata esti convins de rezultat si ca acesta sa para corect, deformezi lucrurile.

Hantzy
2008-11-27 09:00:06

Re: www.khris.ro

La 2008-11-27 07:52:46, khris a scris:

> Toti cei care se lamenteaza ca nu au cu cine sa voteze, sa se mai
> gandeasca. Daca nu merg la vot, sa nu comenteze ca suntem condusi de
> tot felul de ratati
>
**********************
Nu inseamna ca daca <se lamenteaza> ca n-au cu cine vota, nu vor merge la vot. Sau ca vor comenta ca suntem condusi de tot felul de ratati.

ionion
2008-11-27 09:44:30

Stire de ultima ora : Ion Iliescu tarash pe burta s-a tarat peste Prut si a cerut azil politic.

sa-i uram sedere placuta vremelnica in Romania mica.

crusho
2008-11-27 10:10:17

Foarte tare editorialul

Dl. Mihai Palsu ar trebui sa se informeze si despre directivele secrete din 86 de formare si instruire a unor noi indivizi, multi inca se regasesc, cu scopul preluarii viitoarei structuri politice, caci se stia de valul schimbarilor care se apropiau.
Oricum, sunt convins ca vom vota acelasi partid, daca dvs veti ajunge la centrul de votare.

Arogantu'
2008-11-27 10:28:16

Me too ! ndc

La 2008-11-27 08:03:33, Hantzy a scris:
> Citindu-i comentariile lui Palsu, regret plecarea Roxanei Iordache!
>

Arogantu'
2008-11-27 10:32:48

Mai kkreaza - tu esti mai mult rosu decit Ovidiu, iar Ovidiu - IOC ! ndc


La 2008-11-27 08:47:51, rosu ovidiu a scris:

>
> Ai dreptate ,caracatita PSD-ist securist-comunist-iliista si-a intins
> tentaculele peste tot astfel incat in acest moment Romania este un
> teritoriu ocupat de talhari comunisto-iliisti.Nu avem pe cine vota,
> asa cum pe timpul lui ceausescu ei crimial;ii comunisti erau vesnic
> alesi.Anulati buletinele de vot, ganditi-va bine atunci cand va dati
> votul PSD-ist PC-lor cei care si-n dec.1989 si-n iunie 1990 au ucis
> cu premeditare si din interes criminal comunist ,romani.Ganditi-va ca
> si voi puteti fi asasinati asa cum alti ropmani au fost asasinati la
> ordinul lui iliescu ion.Acesti criminali securisto-comunisto-PSD-to
> PC-to,FSN-ti nu s evor da in laturi de la noi si noi crime impotriva
> romanilor.
>
>
> La 2008-11-27 03:17:30, cercetas a scris:
>
> > Caci mortii nu candideaza, iar vii au si ei nevoi, carew de un mertan,
> > care de o amanta
> >
>
>

Socrate
2008-11-27 10:48:19

Si eu. Re: Palsu

La 2008-11-27 08:03:33, Hantzy a scris:

> Mie nu prea mi-a placut cum scria Roxana Iordache. Mult prea impulsiv
> si tendentios totodata. Totusi trebuie sa recunosc un lucru: dumneaei
> pleca intotdeauna de la un fapt clar, pe care incerca sa-l dezvolte,
> fie si intr-un mod subiectiv. Nu subiectivitatea este insa neajunsul
> unui editorialist: fiecare are dreptul la opinie si la a si-o face
> publica! Cel mai mare defect al unui jurnalist este aplicarea
> axiomatica sau foarte generalizatoare a unei idei, iar apoi
> particularizarea ei pentru anumite persoane.
> Citindu-i comentariile lui Palsu, regret plecarea Roxanei Iordache!
>

Socrate
2008-11-27 10:49:56

Asta nu-i editorial, este o lectie de invatamant politic.

Inainte, asa ceva, cu acelasi limbaj, se punea la gazeta de perete. Progres, de.

rosu ovidiu
2008-11-27 10:54:50

Re: Intr-un partid majoritar securisto-comunist,pot fi si candidati demni de incredere?

Hantzy ,ceea ce eu afirm este sustinut de realitate.Acum o saptaamnan in urma in cartierul Zimbru din Iasi doi batrani au ales sa moara pentru ca nu mai puteau suporta frigul din apartament.batran aa murit axifisiata de gazul de la aragaz iar batranul se bate intre viata si moarte, asta pentru ca crimianlul PSD-ist,infractor dovedit,nichita ghe.nu are nici un interes sa asigure minimul de trai iesenilor defavorizati asa cum sunt batranii.Dupa cum vedeti PSD-ti au bani pentru mita electorala ,dar nu au bani p[entru o protectie sociala reala, acolo unde la alegerile locale tocmai pensionarii le-au dat votul lor.
Lucrurilor spuse pe nume ,le gasesti locul intr-o realiatte romaneasca socio-economica criminal PSD-ist comunista.La 2008-11-27 08:41:49, rosu ovidiu a scris:

> Raspunsul este NU si el este dat de fapte reale petrecute in aceasta
> campanie electorala.In zona in care locuiesc candideaza din partea
> PSD-lui la "uninominale "un tanar,cu nume de rus, care a inteles
> sa-si faca campanie electorala mituind electoratul.Eleve de
> gimnaziu,minore, sunt trimise din usa in usa sa imparta ori alimente
> ,ori alte "atentii" materiale,ultima oara au venit cu calendare
> ortodoxe ,ceea ce inseamna ca au si complicittaea preotilor
> comunisti.Ceilalti candidati si-au imprastiat peste tot pliante
> mincinoase si doar denigratoare la adresa contracandidatilor, PSD-ti
> care imparteau mita, ceea ce inseamna ca contracandidatii faceau
> campanie electorala PSD-lui.De aceea nu se poate avea incredere
> intr-un tanar candidat PSD-to-securisto-comunist cum nu se poate avea
> incredere in nici un alt partid sustinator al PSD-lui,deoarece toti
> candidatii, indiferent de varsta sunt formati la "scoala "marsaviei
> comuniste, scoala care vede in electoratul roman niste papuasi usor
> de pacalit cu o bucata de paine.Iata de ce timp de 19 ani
> postdecembristi romanii au fost tinuti intr-o saracie lucie,iata de
> ce in Romania ilist-comunist-PSD-ist PC-ist FSN-ta NU EXISTA DREPTURI
> ALE OMULUI,OAMENII TRAIESC MAI RAU DECAT NISTE NECUVANTATOARE IN
> FRIG,FLAMANZI SI BOLNAVI, PENTRU CA DIN PATRU IN PATRU ANI POMENILE
> penale PSD-ist securist-comuniste sa-i determine sa-si votaze
> tortionarii nazisto-comunisti.
> Oare este nevoie sa mai amintesc ca nu a aexistat nici un politist de
> proximitate care sa-i opreasca de "tinerii PSD-ti care imparteau mita
> prin cartierele -ghetouri din Iasi.
>

rosu ovidiu
2008-11-27 10:57:35

Re: Imi amintesc de vacantele la tara!

La 2008-11-27 07:55:40, Hantzy a scris:

> Aveam vreo 10 ani. Curtea matusii se invecina cu cea a unui batran
> vaduv. Curtat insa de mai toate vaduvele din sat! Motivul: fiul sau
> lucra in Securitate. Cand lumea vorbea despre el, toti erau cuprinsi
> de un respect, deopotriva admirativ cat si infricosator. Eu nu stiam
> ce inseamna >Securitate>, dar tocmai neintelesul respectiv si
> profunda inflexiune cu care era pronuntat cuvantul ma faceau sa-l
> consider pe respectivul fiu un om mare. Venea saptamanal, ba cu dacia
> rosie cu numar par, ba cu cea albastra cu numar impar, sa-i aduca cele
> trebuincioase parintelui sau. Asta facea sa creasca admiratia si
> invidia satenilor fata de batran si de fiul ajuns. Daca nu ma-nsel a
> candidat chiar ca deputat pe vremea de dinainte! Nu stiu daca a ajuns
> in MAN, dar retin ce soptea unchiul meu, aparent fara nici o
> importanta: "Ce conteza cine ajunge la Bucuresti?! Toti sunt la
> fel!"
>
>
>

rosu ovidiu
2008-11-27 10:59:48

Re: Imi amintesc de vacantele la tara!

Ce conteaza ca esti biped daca nu esti si OM,n-asa Hantzy ?
Vecinii tai nu salivau de "respect ci pentru ca acl crimianl securisto-comunist le putea arunca si lor cateva firimituri din 'bunatile patate de sange romanesc.Mik-e greatza ca in Ro. exista asemenea vietuitoare.


La 2008-11-27 07:55:40, Hantzy a scris:

> Aveam vreo 10 ani. Curtea matusii se invecina cu cea a unui batran
> vaduv. Curtat insa de mai toate vaduvele din sat! Motivul: fiul sau
> lucra in Securitate. Cand lumea vorbea despre el, toti erau cuprinsi
> de un respect, deopotriva admirativ cat si infricosator. Eu nu stiam
> ce inseamna >Securitate>, dar tocmai neintelesul respectiv si
> profunda inflexiune cu care era pronuntat cuvantul ma faceau sa-l
> consider pe respectivul fiu un om mare. Venea saptamanal, ba cu dacia
> rosie cu numar par, ba cu cea albastra cu numar impar, sa-i aduca cele
> trebuincioase parintelui sau. Asta facea sa creasca admiratia si
> invidia satenilor fata de batran si de fiul ajuns. Daca nu ma-nsel a
> candidat chiar ca deputat pe vremea de dinainte! Nu stiu daca a ajuns
> in MAN, dar retin ce soptea unchiul meu, aparent fara nici o
> importanta: "Ce conteza cine ajunge la Bucuresti?! Toti sunt la
> fel!"
>
>
>

Nituc
2008-11-27 11:11:15

Dosarul aruncat in parcul Moghioros - Poterash

Nituc
2008-11-27 11:14:22

ELENA DALLI RISIPIROARE

emigrstul
2008-11-27 11:23:47

Neconvingator.

Imi pare rau d-le Pilsu ,nu m-ati convins.Nu zic ca nu ar fi candidati carora sa le dai o sansa.dar pina acum ar fi trebuti sa scrieti despre ei la modul concret.Aiti ramas in boala de a vorbi la modul general.Ceeace l-a facut pe un forumist sa remarce:,,Invatamint politic..

Adrian v.D.
2008-11-27 12:48:49

Nu votam securisti,turnatori si escroci.....

Adrian v.D.
2008-11-27 12:59:44

Re: Domnule Rosu Ovidiu,nu sunteti singurul!Chapeau!

La 2008-11-27 10:54:50, rosu ovidiu a scris:

> Hantzy ,ceea ce eu afirm este sustinut de realitate.Acum o saptaamnan
> in urma in cartierul Zimbru din Iasi doi batrani au ales sa moara
> pentru ca nu mai puteau suporta frigul din apartament.batran aa murit
> axifisiata de gazul de la aragaz iar batranul se bate intre viata si
> moarte, asta pentru ca crimianlul PSD-ist,infractor dovedit,nichita
> ghe.nu are nici un interes sa asigure minimul de trai iesenilor
> defavorizati asa cum sunt batranii.Dupa cum vedeti PSD-ti au bani
> pentru mita electorala ,dar nu au bani p[entru o protectie sociala
> reala, acolo unde la alegerile locale tocmai pensionarii le-au dat
> votul lor.
> Lucrurilor spuse pe nume ,le gasesti locul intr-o realiatte romaneasca
> socio-economica criminal PSD-ist comunista.
>
>
>
> La 2008-11-27 08:41:49, rosu ovidiu a scris:
>
> > Raspunsul este NU si el este dat de fapte reale petrecute in aceasta
> > campanie electorala.In zona in care locuiesc candideaza din partea
> > PSD-lui la "uninominale "un tanar,cu nume de rus, care a inteles
> > sa-si faca campanie electorala mituind electoratul.Eleve de
> > gimnaziu,minore, sunt trimise din usa in usa sa imparta ori alimente
> > ,ori alte "atentii" materiale,ultima oara au venit cu calendare
> > ortodoxe ,ceea ce inseamna ca au si complicittaea preotilor
> > comunisti.Ceilalti candidati si-au imprastiat peste tot pliante
> > mincinoase si doar denigratoare la adresa contracandidatilor, PSD-ti
> > care imparteau mita, ceea ce inseamna ca contracandidatii faceau
> > campanie electorala PSD-lui.De aceea nu se poate avea incredere
> > intr-un tanar candidat PSD-to-securisto-comunist cum nu se poate avea
> > incredere in nici un alt partid sustinator al PSD-lui,deoarece toti
> > candidatii, indiferent de varsta sunt formati la "scoala "marsaviei
> > comuniste, scoala care vede in electoratul roman niste papuasi usor
> > de pacalit cu o bucata de paine.Iata de ce timp de 19 ani
> > postdecembristi romanii au fost tinuti intr-o saracie lucie,iata de
> > ce in Romania ilist-comunist-PSD-ist PC-ist FSN-ta NU EXISTA DREPTURI
> > ALE OMULUI,OAMENII TRAIESC MAI RAU DECAT NISTE NECUVANTATOARE IN
> > FRIG,FLAMANZI SI BOLNAVI, PENTRU CA DIN PATRU IN PATRU ANI POMENILE
> > penale PSD-ist securist-comuniste sa-i determine sa-si votaze
> > tortionarii nazisto-comunisti.
> > Oare este nevoie sa mai amintesc ca nu a aexistat nici un politist de
> > proximitate care sa-i opreasca de "tinerii PSD-ti care imparteau mita
> > prin cartierele -ghetouri din Iasi.
> >
>
>

Adrian v.D.
2008-11-27 13:05:47

Re: Asta nu-i editorial, este o lectie de invatamant politic.(?)

La 2008-11-27 10:49:56, Socrate a scris:

> Inainte, asa ceva, cu acelasi limbaj, se punea la gazeta de perete.
> Progres, de.
---------------------
Nu votam securisti,turnatori si escroci!Sau: Votam securisti,turnatori si escroci si vom vedea!(pe copii ii trimitem ca pana acum,in Occident...)
>

Adrian v.D.
2008-11-27 13:07:32

Re: Imi amintesc de vacantele la tara!Inca o data chapeau ptr.Rosu Ovidiu!

La 2008-11-27 10:59:48, rosu ovidiu a scris:

> Ce conteaza ca esti biped daca nu esti si OM,n-asa Hantzy ?
> Vecinii tai nu salivau de "respect ci pentru ca acl crimianl
> securisto-comunist le putea arunca si lor cateva firimituri din
> 'bunatile patate de sange romanesc.Mik-e greatza ca in Ro. exista
> asemenea vietuitoare.
>
>
> La 2008-11-27 07:55:40, Hantzy a scris:
>
> > Aveam vreo 10 ani. Curtea matusii se invecina cu cea a unui batran
> > vaduv. Curtat insa de mai toate vaduvele din sat! Motivul: fiul sau
> > lucra in Securitate. Cand lumea vorbea despre el, toti erau cuprinsi
> > de un respect, deopotriva admirativ cat si infricosator. Eu nu stiam
> > ce inseamna >Securitate>, dar tocmai neintelesul respectiv si
> > profunda inflexiune cu care era pronuntat cuvantul ma faceau sa-l
> > consider pe respectivul fiu un om mare. Venea saptamanal, ba cu dacia
> > rosie cu numar par, ba cu cea albastra cu numar impar, sa-i aduca cele
> > trebuincioase parintelui sau. Asta facea sa creasca admiratia si
> > invidia satenilor fata de batran si de fiul ajuns. Daca nu ma-nsel a
> > candidat chiar ca deputat pe vremea de dinainte! Nu stiu daca a ajuns
> > in MAN, dar retin ce soptea unchiul meu, aparent fara nici o
> > importanta: "Ce conteza cine ajunge la Bucuresti?! Toti sunt la
> > fel!"
> >
> >
> >
>
>

alwis46
2008-11-27 13:19:51

Re: Nu votam securisti,turnatori si escroci.....

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Nu votam securisti, turnatori si escroci (2512 afisari)
 Lenin, la brat cu Tariceanu si Iliescu la Chisinau (1822 afisari)
 Felix mincinosul (1652 afisari)
 Guvernarea Noii Ordini Mondiale (III) (1176 afisari)
 Efectul ZIUA asupra Fondului Proprietatea (1152 afisari)
 Cele mai ciudate locuri in care amorezii au fost prinsi facand sex (4244 afisari)
 Incredibil! Senatorul PC Marius Marinescu și deputata PD-L Anca Constantinescu s-au stropit cu apă in direct. VEZI VIDEO (3491 afisari)
 Incredibil: O fetita de un an, insarcinata cu fratele geaman! (3138 afisari)
 Specialistii SRI au reperat telefonul mobil al unuia dintre turistii disparuti pe Valea Caraiman (2364 afisari)
 Bombardiere ruse escortate de aparate americane F-15 deasupra Arcticii (2234 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01057 sec.