Ziua Logo
  Nr. 4387 de miercuri, 12 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-11-12

Comentarii: 118, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

....
2008-11-11 21:40:24

....

Moraru e o otreapa, ala nu e jurnalist. Alturi de EVZ , Cotidianul si RL, intregeste tabloul unei prese infecte.

Alex.Pandrea
2008-11-11 21:41:31

Care este forta progresului in Romania?

Care este forta progresului in Romania?
Ca Romania a fost tarata in perioada de tranzitie aproape 20 ani este un adevar absolut.Ca o clasa politica,adica o forta care putea duce tara spre progres a esuat din cauza raptului si desinteresului fata de adevarata misiune a politicienilor este la fel un adevar evident.
Iata insa ca avem in prezent o forta politica gata de a corecta deficientele unei clase politice de tipul celor 322,iar varful de lance este Excelenta sa Presedintele Basescu.
Dl.Presedinte Basescu este decis de a pune in aplicare o transformare radicala a Romaniei.
Este vorba de o politica noua in care Tara sa treaca de la balmajeala tranzitiei la o politica europeana care sa aduca Romania in conclavul tarilor europene.
Ce doreste presedintele,a spus-o clar:
1. Reforma sistemului politic
a.Clasa noastra politica din trecut si actuala nu indeplineste conditiile de onestitate si nu sunt impinse de idei mesianice sau de altruism social.Din contra clasa noastra politica apare ca o grupare mercantile in care interesele personale si chiar un adapost de imunitate in fata legilor primeaza.
Fara a spune ca in totalitate,totusi din clasa politica s-au tras coruptii(evident cei prinsi) care au facut politica pentru imbogatire,sociopati sau fanatici ai puterii cu orice pret,ramasite ale mentalitatilor comuniste si chiar securisti sadea(la TV dl.Turcu afirma ca 14 membri ai primului guvern dupa 1989 erau securisti).
b.Clasa politica nu este impinsa de ideologii,de doctrine politice,ba chiar nici nu stiu ce sunt acelea.Altfel nu s-ar explica traseimul politic,plonajarea de la un partid la alt partid care poate sa fie opusul politic al primului.Unii totalizeaza traseisme de 5-6 partide.
c.Insetati de putere,fanatiici mai degraba definiti de termenul aproape psihiatric de sociopati sau personalitati sociopate.
d.Indivizi care fie si-au platit posturile fie au posturi de parlamentari platite de un jupan oligarh si care deci nu face ce vrea el ci a celui care l-a trimis .
e.Bogati care doresc ca distractie o functie politica,sau care pur si simplu si-au facut partide personale,pentru ca dispun de bani si organe mass media(Vadim,Felix,Becali etc).
f.Unii emigranti care pretind ca pot sa-i invete democratia pe romani dupa ce ei au stat in Occident 20-30 de ani.
2. Extinderea reformei in sistemul de educatie,lucru inceput prin pactul de educatie propus de presedinte dar care trebuie continuat de politicieni responsabili.Conceptia reforma contra bani reprezinta realismul politicianului pentru a obtine o reformare a sistemului iar investitia in bunastarea profesorilor nu este un consumism ci un impuls realist pentru reformarea sistemului.
3. Continuarea reformei in sistemul de sanatate publica prin reforma reala a sistemului,a modelului de boala si de institutie de tratament, reorganizarea invatamantului medical si nu reducerea reformei ca pana in present doar la cat mai multi bani.Si aici presedintele cere reformarea sistemului dupa formula reforma contra bani.
4. Continuarea reformei in Justitie,lucru inceput de dna Macovei dar avortata si chiar contrareforma a dlui Chiuariu si a PNL.Sistemul unicameral,o constitutie clara care sa reglementeze maniera in care se completeaza puterile in stat este esentiala.
5. Sistemul de pensii si de protectie sociala este prost conceput si necesita o schimbare radicala de viziune,recunoasterea tuturor activitatilor si de asemenea terminarea cu grupurile privilegiate cu pensii astronomice,de la parlamentari la fostii activisti si nomenclaturisti comunisto-securisti.
6. Dezvoltarea economiei si a mediului de afaceri in maniera liberala si dupa principiile economiei de piata cu eliminarea coruptilor fie ei oameni politici sau nu.
7. Cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor UE dupa o impotenta toptala a ministrilor guvernului Tariceanu-Iliescu.
8. Mediul inconjurator va trebui abordat dupa principii ecologice si nu ca metoda de favorizarea unor firme
9. Politica energetica trebuie proiectata dupa un plan de luinga durata
10. Politica externa trebuie facuta de profesionisti,cu principii clare.
11.Descentralizarea administratiei locale,debirocratizarea si luarea deciziilor la nivel local si nu ca pe timpul comunistilor cand pentru un bec trebuia ceruta aprobarea de la minister
Pentru toate aceste lucruri dl.Presedinte are nevoie de o majoritate parlamentara calificata.Nu puzderie de partide,nu jocuri politicianiste ci o conducere ferma a unui partid sau alianta cu majoritate parlamentara care sa fie capoabila sa modifice si Constitutia cripto-comunista de tip Iliescu si care a creat atatea conflicte intre institutiile statului.
Iata deci,dece dl.Presedinte cere electoratului sa-i dea o majoritate parlamentara pentru ca aceasta tara sa poata fi condusa de o clasa politica responsabila.
Din pacate,azi,doar PD-L poate intruni aceste conditii.

....
2008-11-11 21:43:01

Re: Care este forta progresului in Romania?

Ai ramas pe locul doi prostovane. Ha ha ha!

neamtu tiganu
2008-11-11 21:47:36

Dragu de Basescu

A inceput sa intre-n panica. Nu cumva s-a lasat de baut? Mi s-a-ntimplat si mie acum citiva ani am luat doctorii ca facusem un virus din ala nasol la burta si luam antibiotice. Doua saptamini am avut vedenii, ma simteam urmarit, persecutat... nasol a fost ca doctorita a recunoscut ca nu ar fi trebuit neaparat sa ma las de bautura ... e drept ca mai apoi am recuperat cu virf si indesat..

neamtu tiganu
2008-11-11 21:48:20

Re: Care este forta progresului in Romania?

La 2008-11-11 21:43:01, .... a scris:

> Ai ramas pe locul doi prostovane. Ha ha ha!
>
------------------------
Iel si daca alearga singur tot al doilea iese!

Danny
2008-11-11 22:09:30

Re: ....

La 2008-11-11 21:40:24, .... a scris:

> Moraru e o otreapa, ala nu e jurnalist. Alturi de EVZ , Cotidianul si
> RL, intregeste tabloul unei prese infecte.

In acord cu inteligenta matale (reprezentata de cele patru puncte de murdarie) da-ne si noua un exemplu de presa NEINFECTA (or, mai bine zis, infectata de PNLSD-ism)

neamtu tiganu
2008-11-11 22:14:13

Draga Danny

La 2008-11-11 22:09:30, Danny a scris:

> da-ne si noua un exemplu de presa NEINFECTA
-----------------------
De ex. presa de struguri din care se face must si din must se face vin ghiurghiuliu, da desigur ca trebe spalata bine inainte, da si mai bine e ca strugurii sa fie presati cu picioarele, de fete mari. Desi e criza mare, mare criza!

Danny
2008-11-11 22:14:31

Hallo prostovanii latratori

Nimeni nu poate fi pe locul doi la prostie, cind concureaza cu voi doi. Poate de la trei incolo !

MarianDaniel
2008-11-11 22:17:19

SRS dezinformeaza, orice hotarare poate fi trimisa la CCR. Ca orice lege votata de Parlament.

Se pare ca baietii sunt disperati, SRS bate campii nemagasindu-si cuvintele nici in cand isi scrie intr-un cadru intim articolul. Traian Basescu puncteaza din nou exact cum isi doreste si unde isi doreste!

Danny
2008-11-11 22:20:29

Re: ....

La 2008-11-11 21:40:24, .... a scris:

Neamtule, daca tu zici ca aia este infectata de pnlsd, asa sa fie. ma miram eu de ce flacaii cind vorbesc zoci ca vin de la circiuma. oricum merci pentru informatie.

....
2008-11-11 22:22:17

Re: ....

Ce e ma limbist mic si jegos, vrei sa fii bagat in seama?

Ratacitul
2008-11-11 22:22:57

Mie imi suna a panica

Basescu blufeaza. Sigur, nimic nou, dar de data asta blufeaza datorita panicii. Altfel nu ar spune gogomaniile de genul "orice ati face voi, orice ar vota cetatenii, eu tot pe cine vreau pun prim ministru". Repet ce am mai spus: nu el hotaraste ce este constitutional sau nu.
Curtea Constitutionala nu judeca numai in prisma a doua paragrafe scoase din context. A auzit oare vreodata Basescu despre vointa corpului constitutional, adica cea care a reiesit pe parcursul dezbaterilor si votarii articolelor Constitutiei? Daca nu a auzit, ar face bine sa-si noteze rapid; asta-i baza pe care alegatiile lui Basescu privind discretionarismul alegerii primului ministru vor fi demontate. Ca nu cred ca Parlamentul a votat o cale spre dictatura personala a cuiva.

In plus, ar trebui sa nu se joace cu cuvintele. In caz de suspendare, pana la referendum se supune, nu inventeaza noi proceduri. Daca ar fi dupa el, nici un razboi civil nu ar fi prea mult ca sa ramana la putere.


Ratacitul
2008-11-11 22:25:29

Re: SRS dezinformeaza, orice hotarare poate fi trimisa la CCR. Ca orice lege votata de Parlament.

Nu-i asa baby. Procedura suspendarii e foarte clara; in plus ea a fost deja practicata o data. Inteleg disperarea lui Basescu, dar e nchial hilar sa numesti asta "Basescu puncteaza...".


Te ocupi de rubrica de umor la gazeta de perete?


La 2008-11-11 22:17:19, MarianDaniel a scris:

> Se pare ca baietii sunt disperati, SRS bate campii nemagasindu-si
> cuvintele nici in cand isi scrie intr-un cadru intim articolul.
> Traian Basescu puncteaza din nou exact cum isi doreste si unde isi
> doreste!
>

Ratacitul
2008-11-11 22:27:21

Re: Hallo prostovanii latratori

Io-te ca vorbeste!
Da-le cu suzeta in cap, Danutze!

La 2008-11-11 22:14:31, Danny a scris:

> Nimeni nu poate fi pe locul doi la prostie, cind concureaza cu voi
> doi. Poate de la trei incolo !
>

NormanFinkel5
2008-11-11 22:56:09

Redactzia "hàis", DeleanuH15 "ciea" :-) Imi place ca va-ntzelegetzi.

Klaus Steinberg
2008-11-11 23:01:59

Cine tzine la pariu ???

Indraznesc sa va provoc la un pariu pe o miza virtuala :
Afirm ca , indiferent de rezultatul alegerilor , domnul Basescu va numi pe cine va vrea dansul ca si premier desemnat si ca acesta va reusi sa creeze o majoritate parlamentara care sa-i asigure votul de investitura. Majoritatea va fi formata de PDL+PRM sPNG ( daca intra in Parlament ) + minoritati (altele decat cea maghiara ) + parlamentari atrasi de la PSD si PNL. Nici unul dintre cei ce vor fi alesi nu vor mai dori sa treaca pein noi alegeri care costa o carutza de bani.
Cine crede altfel se inseala. Basescu are 99 % sanse de reusita.

ge2499
2008-11-11 23:10:40

base suna a dictator

poate a luat lectii de democratie de la Mugabe :)

neamtu tiganu
2008-11-11 23:14:01

Re: Cine tzine la pariu ???

La 2008-11-11 23:01:59, Klaus Steinberg a scris:

> Cine crede altfel se inseala. Basescu are 99 % sanse de reusita.
>
--------------------------
E posibil sa ai dreptate si asta va fi... sfirsitu lui Basescu, nu mai pupa alt mandat in 2009. Cine ajunge acum la guvernare e pierdut, criza, iarna, ploile, seceta... criza, criza, criza, somaju, criza... greve, nu va mai avea nici o scuza, va guverna singur si se va duce la fund... daca ar fi istet ar continua jocu de pina acum, coruptii, oligarhii... da e mult prea beat de putere.

Danny
2008-11-11 23:31:52

Re: Mie imi suna a panica

La 2008-11-11 22:22:57, Ratacitul a scris:

> In plus, ar trebui sa nu se joace cu cuvintele. In caz de suspendare,
> pana la referendum se supune, nu inventeaza noi proceduri. Daca ar fi
> dupa el, nici un razboi civil nu ar fi prea mult ca sa ramana la
> putere.

Nu te ingrijora, n-are cu cine. Stii doar cit de iubiti sint cei 322 de lume. Ca si guvernul.

gili
2008-11-11 23:40:08

Inseamna ca nu stii cu cine ai de lucru Neamtule ...

Comunistii sunt specialisti in gestionarea crizelor .
Excelenta Sa este un viortuaz , le si creeaza cind nu le are la indemina ...
Ba'secu , o data instalat guvernu lui , o sa ne ofere un an de circus nemaintilnit vreodata .
Piine nu , o sa fie de vina actualul guvern ...
In schimb vor defila cu catuse la miini multime de liberali in special si opozanti de ai dinsului in general .
Tevereurile vor plezni de anchete in direct si la ceasuri de maxima audienta , iar pentru lipsa piinii , cum spuneam ... vor fi infierati cu minie proletara fostii .
Ii trebuie un an pentru a se realege si ... si dupa aia vede dinsul pe unde scaoate camesa ...
Scenariul nu este numai probabil ci foarte posibil . Altminteri io o tot spun de mai bine de doi anisori ca asa o sa faca ...
Totusi nu-i musai ca sa si fie pus la praftica ... Depanda ...
Depanda de capacitatea partidelor de a-si controla alesii ...

Danny
2008-11-11 23:45:20

Re: Cine tzine la pariu ???

Neamtule, nu te mai imbata cu apa rece, parca ziceai ca-ti place vinul. In 2009 tot Basescu. Si nu ca ar fi el nemaipomenit, ci pentru ca toti prapaditii care-i vor sta in fata sint niste nulitati. Si e cam tirziu sa gasiti unul nou, mai bun. Trebuie sa luati 4-5 impreuna ca sa adune voturi cit el.

....
2008-11-11 23:53:35

Re: Cine tzine la pariu ???

Daca ai inceput cu "domnul Basescu" si cu "dansul", esti pierzator din start.

ionescu
2008-11-11 23:59:06

Este bine sa fii betiv

Ai circumstante atenuante!

neamtu tiganu
2008-11-12 00:01:08

Mai danny

Lasa-ma sa-ti predau o lectie de politica.

Madam Merkel a fost laudata de Steinmeier din partidu SPD, concurent pt. felu in care administreaza criza. Obama se pare ca va lua in cabinetul lui niste oameni de la republicani, deci de la concurenti.

Trezeste-te mai danny, CRIZA e cit casa, e necesara formarea unei ECHIPE care sa coordoneze nasoala care vine. Basescu e cel mai putin potrivit pt. asta, el nu e in stare sa joace in echipa. As vrea sa ma insel da vin vremuri grele...

Danny
2008-11-12 00:04:33

Draga SRS-ule!

>>>>ca nici macar in ipoteza in care un partid obtine pur si simplu majoritate, adica peste 50 la suta din voturi, acesta tot nu va avea dreptul sa-si desemneze premierul. Ci doar sa faca trei propuneri, dintre care seful statului va opta asupra uneia<<<<<

De draga SRS-ule, daca asa scrie la ceaslov ? N-ai decit sa-i multumesti pretinului Ilici (caci lui Iorgovan nu mai poti, cel putin in viitorul apropiat) ca a facut constitutia dupa chipul si asemanarea sa.
Iar mataluta ca ziarist mare si tare, n-ai zis nimic. Poate ti-o fi convenit, poate ai fost comod.

gili
2008-11-12 00:16:30

Re: Este bine sa fii betiv ... Nu si cind esti presedinte ...

La 2008-11-11 23:59:06, ionescu a scris:

> Ai circumstante atenuante!
>
In ast caz nu poti avea ...

cosor ion
2008-11-12 01:05:47

Re: SRS dezinformeaza, orice hotarare poate fi trimisa la CCR. Ca orice lege votata de Parlament.

La 2008-11-11 22:17:19, MarianDaniel a scris:

> Se pare ca baietii sunt disperati, SRS bate campii nemagasindu-si
> cuvintele nici in cand isi scrie intr-un cadru intim articolul.
> Traian Basescu puncteaza din nou exact cum isi doreste si unde isi
> doreste!
> SRS bate cimpii ca deobicei,incerind sa manipuleze,pe cine?oamenii nu mai au incredere in psd,pnl,pc,udmr.sa nu va mirati cind prm va avea mai multe voturi decit psd si pnl,mai ales ca Funar a fost singurul care a atacat direct prostiile udmr,ridicin procentajul prm

Paul din Ohio
2008-11-12 01:19:11

Re: Redactzia "h&#224;is", DeleanuH15 "ciea" :-) Imi place ca va-ntzelegetzi. Era clar ca il sustii

Ratacitul
2008-11-12 02:04:21

Re: Cine tzine la pariu ??? Ai putea avea dreptate intr-o singura varianta...

Daca lucrurile se strica rau in Romania, e posibil ca PSD si PNL sa se alieze in opozitie si sa-l lase pe Basescu sa-si franga gatul. De exemplu, sa accepte o guvernare minoritara PD-L pana dupa alegerile prezidentiale, strategia fiind sa puna in carca lui Basescu (in campania pentru prezidentiale) si inerentele nereusite ale guvernarii PD-L.

La 2008-11-11 23:01:59, Klaus Steinberg a scris:

> Indraznesc sa va provoc la un pariu pe o miza virtuala :
> Afirm ca , indiferent de rezultatul alegerilor , domnul Basescu va
> numi pe cine va vrea dansul ca si premier desemnat si ca acesta va
> reusi sa creeze o majoritate parlamentara care sa-i asigure votul de
> investitura. Majoritatea va fi formata de PDL+PRM sPNG ( daca intra
> in Parlament ) + minoritati (altele decat cea maghiara ) +
> parlamentari atrasi de la PSD si PNL. Nici unul dintre cei ce vor fi
> alesi nu vor mai dori sa treaca pein noi alegeri care costa o carutza
> de bani.
> Cine crede altfel se inseala. Basescu are 99 % sanse de reusita.
>

NormanFinkel5
2008-11-12 02:21:37

Re: Cine tzine la pariu ??? / Castiga Base, n-o fi el OBAMA dar Tariceanu-i BUSH, asa ca...

La 2008-11-11 23:01:59, Klaus Steinberg a scris:

> Indraznesc sa va provoc la un pariu pe o miza virtuala :
> Afirm ca , indiferent de rezultatul alegerilor , domnul Basescu va
> numi pe cine va vrea dansul ca si premier desemnat si ca acesta va
> reusi sa creeze o majoritate parlamentara care sa-i asigure votul de
> investitura. Majoritatea va fi formata de PDL+PRM sPNG ( daca intra
> in Parlament ) + minoritati (altele decat cea maghiara ) +
> parlamentari atrasi de la PSD si PNL. Nici unul dintre cei ce vor fi
> alesi nu vor mai dori sa treaca pein noi alegeri care costa o carutza
> de bani.
> Cine crede altfel se inseala. Basescu are 99 % sanse de reusita.
>

MarianS01
2008-11-12 02:29:25

Muhaia si cele trei propuneri

La 2008-11-12 00:04:33, Danny a scris:

> >>>>ca nici macar in ipoteza in care un partid obtine pur si simplu
> majoritate, adica peste 50 la suta din voturi, acesta tot nu va avea
> dreptul sa-si desemneze premierul. Ci doar sa faca trei propuneri,
> dintre care seful statului va opta asupra uneia<<<<<
>
> De draga SRS-ule, daca asa scrie la ceaslov ? N-ai decit sa-i
> multumesti pretinului Ilici (caci lui Iorgovan nu mai poti, cel putin
> in viitorul apropiat) ca a facut constitutia dupa chipul si asemanarea
> sa.
> Iar mataluta ca ziarist mare si tare, n-ai zis nimic. Poate ti-o fi
> convenit, poate ai fost comod.
>

Hello, muhaiaua Cotrocenilor. Ia spune prostovane unde scrie "la ceaslovul" numit constitutie de trei propuneri?

Asa o fi scriind in constitutia din dealul unde faci clabuci la gura dar nu in Constitutia Romaniei. Calitatea de muhaia nu-ti permite sa musti tot ce-ti intinde presedintele. Multumeste-te cu ce ti se ofera in cadrul functiei.

Paul din Ohio
2008-11-12 02:44:44

Pe cine va numi Ba'secu daca i se vor prezenta urmatoarele trei nume

1. Adrian Nastase
2. Dan Voiculescu
3. Petre Roman?

marian constantin
2008-11-12 04:09:19

vulpoi

..Basescu Traian, ca si Iliescu Ion, fac parte aproximativ din aceeasi categorie de vulpoi..Un ne-vulpoi, dupa vulpoi, nu place la majoritatea romanilor..N-a fost asa cu bietul Constantinescu Emil?..Si eventualul ne-vulpoi, nici nu se arata macar..

MarianS01
2008-11-12 04:10:37

Basescu a LUAT MASURI si CONTROLEAZA ARMATA pentru ca sa nu mai fie suspendat

ionion
2008-11-12 04:30:46

Situatia politica din Ucraina si Romania este similara- Jusenko si cu Basescu sunt sapati

pentruca vor sa inchida robinetul Mafiei.
Basescu trebuie cu mai mult curaj sa conduca tara si sa treaca la actieni concrete
impotriva nomenclaturii staliniste romanesti.
Juscenko se pare ca trecut la fapte deja- bravo lui.
Timosenko trebuie trimisa in surghiun pe insula Serpilor...poate o elibereaza Voiculescu...pe subt ascuns si in Romania va fi mare cununie...

ionion
2008-11-12 04:50:11

D-l Ion Iliescu dupa lovitura de stat va fi numit in Biroul Mineritului National- Voiculescu , gata,

a semnat decretul de numire- mai bine zis a inceput sa semneze - ieri seara terminase de facut litera e din tot numele de Voiculescu- mai are vreo cateva zile si-si termina iscalitura.

moroianu
2008-11-12 05:26:21

Si daca da Tariceanu o ordonantza de urgentza ca sa invalideze numirea noului premier?...


(Eventual si rezultatul alegerilor?)

In Romania nu exista doar regim multipartinic (noi nu ne putem multumi cu atata lucru) ci si regim cu mai multe centre de putere, actionand in paralel.

In aceste conditii, guvernul aflat INCA la putere reprezinta o necunoscuta redutabila, care nu poate fi ignorata de amatorii de pariuri!

gili
2008-11-12 05:38:13

Re: Pe cine va numi Ba'secu daca i se vor prezenta urmatoarele trei nume

La 2008-11-12 02:44:44, Paul din Ohio a scris:

> 1. Adrian Nastase
> 2. Dan Voiculescu
> 3. Petre Roman?
>
Pe Vasilica Tastaman ...

georgems
2008-11-12 06:47:18

Re: base suna a dictator

La 2008-11-11 23:10:40, ge2499 a scris:

> poate a luat lectii de democratie de la Mugabe :)
>
Asa e ,da orice problema are cel putin o solutie,chiar de ar fi finala, servita cu peste 1 Mach.

Hantzy
2008-11-12 07:31:07

Re: Si daca da Tariceanu o ordonantza de urgentza ca sa invalideze numirea noului premier?...

La 2008-11-12 05:26:21, moroianu a scris:

>
> (Eventual si rezultatul alegerilor?)
>
> In Romania nu exista doar regim multipartinic (noi nu ne putem
> multumi cu atata lucru) ci si regim cu mai multe centre de putere,
> actionand in paralel.
>
> In aceste conditii, guvernul aflat INCA la putere reprezinta o
> necunoscuta redutabila, care nu poate fi ignorata de amatorii de
> pariuri!
*************************
Noul Guvern poate fi anuntat numai dupa VALIDAREA alegerilor. In acel moment Guvernul de pana atunci isi inceteaza mandatul; devenind interimar. In aceasta situatie nu poate decat sa administreze treburile publice (vezi Art 110 din Constitutie).

PS. Pana de curand aveam senzatia ca sunteti un sustinator al ideii separarii puterilor in stat si al intercontrolului acestora. Din interventia dvs de acum, am senzatia ca n-ar fi asa. Ma insel?!
>

Hantzy
2008-11-12 07:35:26

Un lucru este bun in toata situatia asta!

Prin declaratiile sale, Basescu transmite un mesaj interesant: el crede ca PD-L va pierde alegerile! Cu brio!
De aici si agitatia lui Boc la sedinta pentru discutarea Motiunii de cenzura, unde din 132 de semnatari au aparut doar 121.
Devine evident ca recentul sondaj INSOMAR n-are nici o valoare.

titel
2008-11-12 07:37:24

Despre suspendare

Autorul articolului UITA INTENTIONAT faptul ca la prima suspendare, Curtea Constitutionala a invalidat decizia parlamentului ! Ori a afirma acum ca CC ia numai act de suspendare , fara a avea dreptul de a invalida hotararea parlamentului , INSEAMNA CA DACA ACEASTA AFIRMATIE ESTE ADEVARATA , atunci decizia CC in baza careia Basescu a revenit la Cotroceni dupa prima suspendare ESTE NULA , si ca atare, Basescu NU MAI POATE AVEA CALITATEA DE PRESEDINTE LA ORA ACTUALA ! Oricine va analiza problema sub prisma afirmatiei d-lui SRS de mai sus, va ajunge la aceeasi concluzie. Intrebarea este : Unde este totusi adevarul in acest labirint de afirmatii care se contrazic reciproc ?

Hantzy
2008-11-12 07:39:00

Re: Basescu a LUAT MASURI si CONTROLEAZA ARMATA pentru ca sa nu mai fie suspendat

La 2008-11-12 04:10:37, MarianS01 a scris:

....
>
> La o prima vedere nimic nociv dar referirea la ARMATA tocmai in acest
> context imi da frisoane.
>
*************
Totusi prin ce ar fi legala aducerea tancurilor la poarta Cotrocenilor?! Poate Presedintele sa faca asta impotriva Parlamentului tari&igrave;?! Legal?!

paraipan
2008-11-12 07:41:57

De fapt nici n'avetzi pe cine vota.

Scapatzi (again) din vedere, cea mai importanta promisiune electorala pe care a facut-o Base: publicarea / accesul liber la dosarele Securitatzii. La adevarata arhiva, cea de la Berlin, aia pe banda magnetica, transferata azi in cine stie ce Oracle, DB. Imediat am sarit in sus: "Ecce homo"! Securitatea nu poate fi distrusa decit din interior, iar un repezentant la Anvers, ..nu-i asa ... stie sistemul. O sa-l demonteze piulita cu piulitza, mi-am zis. Nu ca Dom' Profesor Constantinescu, care pe timpu' madatului mai preda Cretacicul.
Ei bine, Dom' Prez Base, n'a facut nici pina in ziua de azi absolut nimic pentru "repatrierea" backup-ului de la Berlin. Misie grea, da' .. cind il ai pe Bush pe malu' marii, singuri, .. baga shtanga .. Mr. Prezident, I badly need .. blah, .. blah. Bush, ar fi fost singurul in stare sa le ia nemtzilor din mina jucaria cu care vor controla RO juma de secol d'acuma'ncolo. Acum Bush isi face valizele, iar lui Merkel n'are cin' sa-i mai bata cu pumnu'n masa. O astfel de ocazie, pe care a avut-o Base, se rateaza numai dac vrei. Indiferent pe cine atzi vota, n-o sa avetzi Presedinte ci o sluga a Berlinului.
Oricum, Base ramine cel mai neconformist Securist. Pe restu? Nimeni nu da a rat a$$.

Hantzy
2008-11-12 07:48:49

Re: Despre suspendare

paraipan
2008-11-12 07:54:03

Re: Despre suspendare

La 2008-11-12 07:37:24, titel a scris:

> Autorul articolului UITA INTENTIONAT faptul ca la prima suspendare,
> Curtea Constitutionala a invalidat decizia parlamentului ! Ori a
> afirma acum ca CC ia numai act de suspendare , fara a avea dreptul
> de a invalida hotararea parlamentului , INSEAMNA CA DACA ACEASTA
> AFIRMATIE ESTE ADEVARATA , atunci decizia CC in baza careia Basescu
> a revenit la Cotroceni dupa prima suspendare ESTE NULA , si ca
> atare, Basescu NU MAI POATE AVEA CALITATEA DE PRESEDINTE LA ORA
> ACTUALA ! Oricine va analiza problema sub prisma afirmatiei
> d-lui SRS de mai sus, va ajunge la aceeasi concluzie. Intrebarea
> este : Unde este totusi adevarul in acest labirint de afirmatii
> care se contrazic reciproc ?
>
CC poa' sa valideze si sa invalideze orice. Mai putzin ce decid cei 322. Astia's deasupra legii. Ei sint Divanul Tzarii: Boier Iliescu de la Vlashca, Boier Nastase de la Corbu, Vel-Vornic Hrebengiuc de la Bacau, Paharnic Vacaroiu de la Bucuresti, etc , etc, ... pin apare Tudor. Baaaaa Titele , ala de la Vladimiri, nuuuu .... cum ii zicetzi ma lu ala ... Profetu? A da .. Tribunu.

Hantzy
2008-11-12 07:54:07

Re: De fapt nici n'avetzi pe cine vota.

La 2008-11-12 07:41:57, paraipan a scris:

> Scapatzi (again) din vedere, cea mai importanta promisiune electorala
> pe care a facut-o Base: publicarea / accesul liber la dosarele
> Securitatzii. La adevarata arhiva, cea de la Berlin, aia pe banda
> magnetica, transferata azi in cine stie ce Oracle, DB. Imediat am
> sarit in sus: "Ecce homo"! Securitatea nu poate fi distrusa decit din
> interior, iar un repezentant la Anvers, ..nu-i asa ... stie sistemul.
> O sa-l demonteze piulita cu piulitza, mi-am zis. Nu ca Dom' Profesor
> Constantinescu, care pe timpu' madatului mai preda Cretacicul.
> Ei bine, Dom' Prez Base, n'a facut nici pina in ziua de azi absolut
> nimic pentru "repatrierea" backup-ului de la Berlin. Misie grea, da'
> .. cind il ai pe Bush pe malu' marii, singuri, .. baga shtanga .. Mr.
> Prezident, I badly need .. blah, .. blah. Bush, ar fi fost singurul in
> stare sa le ia nemtzilor din mina jucaria cu care vor controla RO juma
> de secol d'acuma'ncolo. Acum Bush isi face valizele, iar lui Merkel
> n'are cin' sa-i mai bata cu pumnu'n masa. O astfel de ocazie, pe care
> a avut-o Base, se rateaza numai dac vrei. Indiferent pe cine atzi
> vota, n-o sa avetzi Presedinte ci o sluga a Berlinului.
> Oricum, Base ramine cel mai neconformist Securist. Pe restu? Nimeni nu
> da a rat a$$.
>
**************
It seems that you're desolated, n'est-ce pas?! Since when? Did you hardly belive that Mister Basescu has really want the publishing of these files?!

paraipan
2008-11-12 08:04:53

I'm desolated. De cind Bush isi face valizele, iar benzile nu's la Bucuresti.

La 2008-11-12 07:41:57, paraipan a scris:

> Scapatzi (again) din vedere, cea mai importanta promisiune electorala
> pe care a facut-o Base: publicarea / accesul liber la dosarele
> Securitatzii. La adevarata arhiva, cea de la Berlin, aia pe banda
> magnetica, transferata azi in cine stie ce Oracle, DB. Imediat am
> sarit in sus: "Ecce homo"! Securitatea nu poate fi distrusa decit din
> interior, iar un repezentant la Anvers, ..nu-i asa ... stie sistemul.
> O sa-l demonteze piulita cu piulitza, mi-am zis. Nu ca Dom' Profesor
> Constantinescu, care pe timpu' madatului mai preda Cretacicul.
> Ei bine, Dom' Prez Base, n'a facut nici pina in ziua de azi absolut
> nimic pentru "repatrierea" backup-ului de la Berlin. Misie grea, da'
> .. cind il ai pe Bush pe malu' marii, singuri, .. baga shtanga .. Mr.
> Prezident, I badly need .. blah, .. blah. Bush, ar fi fost singurul in
> stare sa le ia nemtzilor din mina jucaria cu care vor controla RO juma
> de secol d'acuma'ncolo. Acum Bush isi face valizele, iar lui Merkel
> n'are cin' sa-i mai bata cu pumnu'n masa. O astfel de ocazie, pe care
> a avut-o Base, se rateaza numai dac vrei. Indiferent pe cine atzi
> vota, n-o sa avetzi Presedinte ci o sluga a Berlinului.
> Oricum, Base ramine cel mai neconformist Securist. Pe restu? Nimeni nu
> da a rat a$$.
>
Dupa terminarea alegerilor din US, realizez ca ... adevarata arhiva a Securitatzii Romane va ramine juma de secol la Berlin. Si ca Base n'a facut nimic (cel putzin la vedere) ca s-o recupereze. Si ca nici un Prim Ministru sau Presedinte RO, nu va mai avea vreodata pe agenda acest assignment.
Sa traitzi bine, ca "Yes we can", nu-i pentru Valahi.

titel
2008-11-12 08:05:19

Re lui Hantzy

Alegatorii nu au dezavuat decizia parlamentului , CI AU DEZAVUAT REFERENDUMUL NEPREZENTANDU-SE LA VOT, SAU PUR SI SIMPLU NEVOTAND ACEST REFERENDUM. Ceea ce spuneti dvs. este o rastalmacire a vointei poporului , intrucat cei care au votat contra deciziei parlamentului nu reprezinta nici 15% din numarul cetatenilor cu drept de vot ! Prin urmare, de fapt trebuia sa se ia in considerare ca un presedinte NU POATE FI PRESEDINTELE UNEI MAJORITATI atunci cand este sustinut numai de 15% din totatlul acesteia . Aceasta este JUDECATA DREAPTA. Judecata rastalmacita o faceti voi cei care sunteti adeptii unei majoritati dintr-o ..... minoritate care a cazut in capcana de a se prezenta sau de a vota respecivul referendum !

Dalida
2008-11-12 08:05:53

Nastase

Mai alegeti o data,pentru mici,sarmale,bere de o zi si aveti tot ce ati dorit si pana acum:tuberculoza,ciroza si toate racilele de care lumea civilizata a scapat.
Toti comunistii astia s-au imbogatit pentru 3 generatii,voi ati saracit tot pentru trei generatii,dar daca aveti de baut ce mai conteaza?!!!
ALEGETI-I TOT PE EI CA DRUMUL LA GROAPA ESTE SCURT!
Ia intrebati=l pe dl S Rosca Stanescu cum a facut el o avere fabuloasa pe guvernul PSD-PC aliat si dl PATRICIU.
Cine a condus la situatia asta din tara incat UDMR-ul sa-si permita sa ceara limba maghiara obligatorie.
Cine a vandut toate padurile tarii lui HASSAN si altii ca el?Oare nu guvernul PSD-PC_UDMR?Dupa aia i-au facut si vant sa iese din tara,ca sa nu se afle lucruri.
Dar e bagat in puscarie un biet taran care a taiat 6 copaci!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!!!!!!!!!!!!!!

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lovitura de stat (3798 afisari)
 Echipa noii lovituri de stat (3023 afisari)
 Piranha fara dinti (2744 afisari)
 Ucis in numele tatalui (2215 afisari)
 Mafia S.A. - cea mai mare firma europeana (1563 afisari)
 Doamnelor, nu va speriati! Domnilor, nu faceti ca ei! (VEZI FOTO) (3928 afisari)
 Susan Sarandon dixit: In plin orgasm, nu ma gandesc daca am prea multe sunci pe burta (3417 afisari)
 Intamplari in sauna ruseasca: Hrusciov a intretinut relatii neortodoxe cu presedintele Finlandei, iar Eltin a decis sa nu mai fie comunist (3367 afisari)
 Papusi din piele umana (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE!) (2699 afisari)
 "Fight Club" pe bune: Brad Pitt a clacat si s-a facut baiat rau (2314 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01199 sec.