Ziua Logo
  Nr. 4379 de luni, 3 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-11-03

Comentarii: 35, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

SerbanR
2008-11-02 22:57:46

serbanr

Imi pare rau ca trebuie sa iti raspund aici dar forumul pe care m-ai jignit e inchis. Parca ziceai ca nu mai vrei sa discuti cu mine, nu stiu de ce continui sa mi te adresezi. Stiu ca crezi despre tine ca esti un istoric destoinic, probabil esti angajat ca cercetator. Afla draga synd ca bulgari proveniti din Macedonia se gasesc doar in Oltenia, iar cei din Muntenia nu sunt din Macedonia. De exemplu Giulesti-Sarbi vine de la o asezare bulgareasca.
Si chiar daca ar fi fost din Macedonia, cand ei au venit in Tara Romaneasca se considerau bulgari iar faptul ca romanii ii denumeau sarbi nu are nicio explicatie, decat confuzia datorata limbilor extrem de asemanatoare ale bulgarilor si sarbilor. Aceeasi confuzie poate sa explice denumirea data de catre straini prima oara moldovenilor, aceea de valahi. Oricum ramane neelucidata chestiunea cand si de ce moldovenii au inceput sa se numeasca valahi si au renuntat la a se mai numi romani. V-as sugera sa mai puneti mana sa cititi.
P.S. Un roman amuzant a postat pe internet dovezi ale continuitatii romanesti in Transilvania. El afirma ca maghiarii foloseau termenul olah atat pentru a denumi pe romani cat si pe italieni si ca forma olasz (=italian) este recenta. Sincer sa fiu nu stiu daca e adevarat. Daca este, este o noua confuzie de tipul celei facute de romani relativ la sarbi si bulgari sau de straini relativ la moldoveni si valahi
Vezi filmulet la puncul de timp 6:30
http://www.youtube.com/watch?v=GX1pLmDeMrg&feature=PlayList&p=39DCA0DCB41B3684&index=2

SerbanR
2008-11-02 22:58:15

synd

Corectura: pentru synd

SerbanR
2008-11-02 23:01:12

Corectura 2

Oricum ramane neelucidata chestiunea cand si de ce moldovenii au inceput sa se numeasca MOLDOVENI si au renuntat la a se mai numi romani daca admitem teoria falsa ca la inceput moldovenii se auto-denumeau romani si nu moldoveni, teorie "demonstrata" de faptul ca in primele mentiuni ale moldovenilor de catre straini ei sunt denumiti valahi.

SerbanR
2008-11-02 23:06:10

Post Scriptum

Vad ca te-ai documentat, ai intrebat in stanga si in dreapta despre bulgarii din Tara Romaneasca denumiti sarbi de catre romani, ca inainte ziceai ca asa ceva nu exista si ca singurele colonii de bulgari din Romania erau in Transilvania unde erau numiti schei. Esti un scump. Mai documenteaza-te. ]
PPS
Esti simpatic

Ho Ciu Tzi
2008-11-02 23:31:56

Nu miine seara vom afla cistigatorul, il aflati acum, seara asta e B. Obamaaaa!!!!!!!!!!!!!

Va zic io, e Obamaaaa!!!!!!!!

Atamild
2008-11-03 01:07:38

Chiar anonim nu a fost, Obama se lupta de mult..

Si aici in Germania este foarte simpatizat, poate mai simpatizat decat in texas ;-), asta deoarece nu face parte din Iluminatii de la Masa Rotunda a Francomasoneriei.
Am zis si eu, (ma pot insela desigur dupa alegeri) ce, am dat cu paru'?..
Matilda

synd
2008-11-03 01:20:29

"Frate" Serbane

Alcor
2008-11-03 03:06:57

Doamna Cornea....

...care dintre " duelurile" fata in fata le-ai urmarit dumneata? Ce-i tot dati cu neexperienta lui Obama? Ce experienta a avut Bush Junior? Experienta de a "papa" toti banii din pusculita lasata de Clinton, de a ajuns Statele de la peak-ul economic in prapastia recesiunii.Asta da experienta!!!

Atamild
2008-11-03 03:44:20

E de ras aici. Ma gandeam cine a facut farsa cu Palin, o fi fost roman?:-) glumesc

Va dau adresa, articolul e de citit :-) :
http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,587925,00.html
Matilda

NormanFinkel5
2008-11-03 07:13:05

Re: "Frate" Serbane / Frate-tu Serban-jignitu' este Raquel

SerbanR
2008-11-03 07:54:11

Pentru synd

"Domnule", dumneata ai afirmat ca bulgarii din Tara Romaneasca au venit de pe teritoriul Macedoniei care apartinea atunci Serbiei si ca de aia au fost numiti sarbi de catre romani. Eu ti-am replicat ca doar bulgarii din Oltenia sunt din Macedonia, ceilalti sunt din teritorii care nu au apartinut niciodata Serbiei si cu toate acestea romanii ii numeau sarbi. Deci confuzii sunt posibile.
Asa cum ungurii ii numeau pe romani si pe italieni in acelasi timp olahok desi romanii nu s-au considerat niciodata italieni si nici italienii nu s-au considerat niciodata romani. Alt exemplu de confuzie.
Al treilea exemplu este faptul ca moldovenii erau denumiti la inceput valahi ca si romanii din Tara ROMANEASCA. Ungurii, respectiv strainii au facut o confuzie pe care mai apoi au indreptat-o utilizand olasz pentru italieni si moldoveni pentru moldoveni. Confuzia s-a datorat limbii asemanatoare (italiana si romana), respectiv aceleiasi limbi (romana si moldoveana). Cred ca e a treia sau a patra oara cand explic lucrul asta dar se vede treaba ca dumneata ai serioase probleme de intelegere.
Eu n-am afirmat niciodata ca exista o "limba moldoveneasca". Exista poporul moldovenesc asa cum exista popoarele sarb, croat, bosniac/musulman si muntenegrean vorbitoare de aceeasi limba sarbo-croata. Exista dialectul moldovean, nu subdialectul moldovean. Parerea ridicola a "lingvistilor" romani cum ca aromana, megleno-romana si istro-romana sunt dialecte nu merita luata in consideratie. Si portugheza a fosta dialect spaniol, si olandeza, luxemburgheza si alsaciana au fost dialecte germane odinioara, si afrikaans a fost dialect olandez, si slovaca a fost dialect ceh, si ucraineana a fost dialect rus, belarusa probabil ca este si acum dialect rus. Toate aceste cu exceptia olandezei, germanei, luxemburghezei si alsacienei sunt mai apropiate decat e romana de cele 3 "dialecte" sub-dunarene.
Macedonenii sunt bulgari. "Limba" lor e si astazi extrem de asemanatoare cu bulgara chiar si dupa ce a fost supusa unei puternice influente sarbesti. Asta si datorita faptului ca sarba si bulgara sunt foarte asemanatoare, sarbii si bulgarii intelegandu-se intre ei de 100 de ori mai bine decat romanii si aromanii. Macedonenii s-au considerat dintotdeauna bulgari pana catre mijlocul sec. 19. Faptul ca dumneata ii urasti pe bulgari din cauza Cadrilaterului (la care Romania nu are niciun drept istoric) te face sa spui numai bazaconii despre bulgarii din Macedonia. Si daca vrei s-o stii si pe asta, bulgarii din Macedonia bulgareasca se considera in continuare bulgari.
Te rog nu imi mai raspunde. Esti varza.

moroianu
2008-11-03 08:15:41

Romanul este in general o fire practica, cu o incredere aproape copilareasca in solutziile simple...


Atunci cand nu este un urmas al beneficiarilor regimului de "democratie populara", el isi aminteste ca el sau parintii lui au avut de suferit de pe urma ideologiei "de stanga". Si atunci, inclina in mod automat spre solutiile de "dreapta", pe care le-ar vrea implementate (vorba lui Petre Roman) pe tot mapamondul.

De aici si frustrarea care se citeste in comentariile imbufnate ale d-nei Cornea, dar si ale multor forumisti stabiliti in strainatate. Ei mi-amintesc de acei strategi de salon, care in preajma celui de-al doilea razboi mondial se pregateau sa mai dea o data bataliile celui dintai.

PS Si totusi am auzit rezultatele unui sondaj (de care s-a vorbit foarte putin), din care reiesea ca Obama este si in Romania favoritul unei majoritati a oamenilor de pe strada. E adevarat, una mult mai mica decat in vestul Europei,
unde majoritatea respectiva e de circa 70%...

SerbanR
2008-11-03 08:26:59

Pentru synd

Istoricissime,
Vad ca nu stii sa imi explici cand si mai ales de ce moldovenii au renuntat la a se mai auto-numi romani si au inceput sa se considere moldoveni.
Singura alternativa ramane ca moldovenii s-au auto-numit intotdeauna moldoveni si faptul ca strainii i-au numit la inceput valahi(=romani) isi are explicatia intr-o confuzie de tipul celei facute de unguri vizavi de italieni si romani si de romani vizavi de bulgari si sarbi.
Asa cum a mai spus: nu imi mai raspunde si nici nu mai mentiona numele mele in postarile tale adresate altor utilizatori.

SerbanR
2008-11-03 08:28:15

Corectura

numele meu

Arogantu'
2008-11-03 08:58:38

Ustura tare sa fii luat drept ceea ce esti !

Acum aplici tactici diversioniste demne de un raspindac de mina a treia.

Sint bucuros ca te-am ajutat sa-ti dezvalui fondul real: agresivitatea.

La 2008-11-03 08:26:59, SerbanR a scris:
> Asa cum a mai spus: nu imi mai raspunde si nici nu mai mentiona numele
> mele in postarile tale adresate altor utilizatori.
>

SerbanR
2008-11-03 09:16:45

Pentru Arogantu'

Istoricissimul synd a declarat mai demult ca nu mai are ce discuta cu mine. Si intr-adevar s-a tinut de cuvant, doar ca mi-a mentionat numele intr-o postare catre alti utilizatori in care ma jignea cu scopul evident de a ma provoca. Eu nu i-am mentionat numele in nicio postare a mea catre alti utilizatori, din doua motive: 1. eu nu am un astfel de caracter 2. "istoricul" synd e prea neinteresant pentru mine pentru a incerca sa-l provoc.

alwis46
2008-11-03 10:11:25

Ca la sah, intre alb si negru...

Cam asa poate fi caracterizata actuala situatie iscata in jurul alegerii presedintelui american.
In loc sa ma avant ca unii forumisti si sa-l declar castigator sau perdant pe unul sau pe altul dintre cei doi, eu sunt ceva mai rezervat avand in vedere sistemul american al alegerilor prezidentiale, sistem care dateaza din 1804 si a carui modificare a fost incercata de cateva sute de ori pana acum.
Un candidat, hai sa-l luam ca exemplu pe Hussein, poate sa conduca si cu peste 10 procente in fata adeversarului lui, si sa aiba astfel cele mai multe voturi exprimate in favoarea lui in masa alegatorilor dar, asa cum s-a mai intamplat, situatia lui tine de fapt de optiunile marilor electori.
Pentru cei care au uitat, daca intr-un anume stat al Uniunii un candidat obtine cel mai mare numar de voturi el nu face decat sa castige de fapt acel colegiu electoral.
Odata votul popular incheiat, indiferent de faptul ca un anume candidat are cele mai multe voturi, de fapt de marii electori depinde cine va fi presedinte.
Stiti ce urmeaza, spectacolul ala cu anuntul facut de fiecare mare elector si de colegiul electoral respectiv care-si exprima preferinta in zgomot de surle, trambite, tipete si stegulete agitate frenetic si balonase colorate cazand din tavan.
Daca aici nu se stabileste persoana, decizia apartine Senatului si daca nici aici nu se alele prezidentul, acesta se stabileste de Camera Reprezentantilor.
Si uite asa, se poate intampla chiar ca in 2004 atunci cand Tufis cel mic a fost desemnat presedinte desi parca nu el castigase votul popular.
Cei care se grabesc sa-l dea castigator pe salvaragiu in detrimentul prizonierului ar trebui sa tina cont ca marii electori se pot rasuci in intentiile lor de vot functie de o anume conjunctura, deh, si ei sunt oameni si au fel de fel de necesitati.
Pana la rezultatul oficial, eu zic sa asteptam si sa urmarim spectacolul american care prefateaza susaneaua damboviteana a sfarsitului de noiembrie.

Arogantu'
2008-11-03 10:37:03

Re: Ca la sah, intre alb si negru...

De fapt - in 2000.
Si da - n-a cistigat "votul popular", dar asta-i farmecul votului uninominal pur la americani.
De fapt - scandalul din 2000 a fost iscat de sistarea de catre Curtea Suprema a suitei nesfirsite de renumarari ale voturilor in Florida ( daca nu ma insel - nu este relevant pentru idee ).

La 2008-11-03 10:11:25, alwis46 a scris:

> Si uite asa, se poate intampla chiar ca in 2004 atunci cand Tufis cel
> mic a fost desemnat presedinte desi parca nu el castigase votul
> popular.

Shadow
2008-11-03 11:41:31

Re: serbanr serbane

Pe oricine poti acuza de jigniri dar nu pe synd. Intradevar synd nu jigneste absolut niciodata. Pe nimeni. E prea educat. Daca nu intelegi notiunea(educatia) pot sa- ti-o extplic.

Ghita Bizonu'
2008-11-03 13:06:36

Sezi blanda Lenutzo !!

mne CLinton avea inpotriva ei mai ales faptul ca fusese prima Doamna , nu ptr5 ca era femneie. Da cestia cu nefasta impinsa in fata a tinut doar o singura data pre bune: Evita de los descamidados. <a rog si a 2a domana Peron a fost vice.
Da tine doar in Argentina nu si-n Amerlocia .
Si oricum onorabila blonda dadu cu mucii-n fasolea corectitudinii politice cand numa ca nu a zis nigger despre Obama On rest ce sa zic ? Ca si dnle au prefrat in locvul unei dne la varsta a 2 a copata un gagiu suplu ce rata bine - ei bine asat inseaman ca mueirile is misogine !@!@

Ghita Bizonu'
2008-11-03 13:16:31

Lui serbban din popoul CEKA

ma intereseaza mai putin daca esti din ramura KGB sau GRU . Tot uin provocatoir muscal se chema m ca esti . Tratamentul ptr tine e lala patentat de CEKA pe baza de c96.
Insa se pare ca ai indraznitt sa te referi la mine , chiar daca nu mi-=ai luat numele in desert.
<<P.S. Un roman amuzant a postat pe internet dovezi ale continuitatii romanesti in Transilvania. El afirma ca maghiarii foloseau termenul olah atat pentru a denumi >>
Mai caop de slklav IO am afirmat ca "vlah" "Walach" "welch" "vllosi" au radacina comuna slavo-germana VL adica LUP . Lupul ffinna animalul totemic al tracilor, latinilor si grecilor pre cand stamosii tai errau boi - a se vedea si mdoanele ce le puneau la coifuri.
i ptr ca sa puti intelege te-as intreba daca sti de ce unii din sefii tai isi zic ca is din Moscovia si altii de pe Volga desi tot rusi is . Asa si unii is moldoveni, altii olteni, altii munteni , altii ardeleni si altii banateni.
Cum am zis niste c96 ca la CEKA ...

Hantzy
2008-11-03 13:47:02

Re: Ca la sah, intre alb si negru... ba eu crez ca in ciuda rezervelor matale, ...

..., ai facut si mata un pronostic, chiar daca aduce mai mult a dorinta. N-are ce sa te supere graba unora, adica doi mari si lati pana la comentariul dumitale, care il vad invingator pe Obama.
Este evidenta antiteza in care ni-l prezinti pe unul fata de altul, ca si cum vreo eventuala cultura de influenta orientala ar fi axiomatic negativa in raport cu indobitocirea cazona a celuilat. Si asta mai ales cand respectivii candidati nu s-au definit in campanie prin aceste trasaturi, chiar de ele exista.


La 2008-11-03 10:11:25, alwis46 a scris:

...
> Cei care se grabesc sa-l dea castigator pe salvaragiu in detrimentul
> prizonierului ar trebui sa tina cont ca marii electori se pot rasuci
> in intentiile lor de vot functie de o anume conjunctura, deh, si ei
> sunt oameni si au fel de fel de necesitati.
...

alwis46
2008-11-03 14:56:39

Re: Ca la sah, intre alb si negru... ba eu crez ca in ciuda rezervelor matale, ...

La fel de elocventa este si pozitia dumitale, aceea de sustinator al "celui binecuvantat" dupa cum zice unul din numele lui.
Te las pe matale sa ghicesti numele respectiv, dar ca sa te ajut, incepe cu B si ai voie de trei ori.
De fapt, raspunsul dumitale este pe acelasi calapod pe care mi-l reprosezi, dumneata iti exprimi dorinta de a fi ales Hussein.
Cat despre preferintele mele, drept sa-ti spun, e ca intr-un banc de pe vremea Pingelarului, nici in pix nu ma doare de unul sau altul.
uitandu-ma la mesajele celor doi, am desprins pricipalele idei ale celor doi.
Salvaragiul crea sa schimbe America si lumea, asa a spus in Ohio, in vreme ce prizonierul vrea doar sa puna America pe picioare.
Daca ar fi sa aleg, cred ca mai degraba as opta pentru mesajul care transmite metoda cea mai realista si usor de indeplinit, punerea pe picioare.
Repararea propriei tari mi se pare ceva mai firesc si mai usor de indeplinit si acest deziderat merita canalizarea tuturor eforturilor americanilor.
O schimbare a unei tari, dar si nazuinta de a schimba lumea, Hussein dixit, mi se par doua intreprinderi mult prea greu de indeplinit din orice punct de vedere, fie el economic, fie el politic, fie el oricare.

Rezervele mele in ceea ce priveste negrii si musulmanii sunt mai vechi si ele dateaza de pe vremea cand eram nevoiti, eu si prietenii mei, sa-i facem pe studentii negri si arabi sa inteleaga, numai batandu-i cu frapiera, ca nu este frumos sa vii si sa pui mana pe sanii prietenelor, iubitelor si sotiilor noastre cu care eram la masa in barul Berlin sau barul Continental.

P.S.
Daca tot e vorba de indobitocire, prefer un individ cazon decat unul care a consumat in tinerete droguri si alcool la greu.
Scuza ca era tanar cand a facut aceste abuzuri nu-l absolva deloc de pacate, milioane de alti americani tineri fiind in anti-teza cu el la vremea respectiva.

La 2008-11-03 13:47:02, Hantzy a scris:

> ..., ai facut si mata un pronostic, chiar daca aduce mai mult a
> dorinta. N-are ce sa te supere graba unora, adica doi mari si lati
> pana la comentariul dumitale, care il vad invingator pe Obama.
> Este evidenta antiteza in care ni-l prezinti pe unul fata de altul, ca
> si cum vreo eventuala cultura de influenta orientala ar fi axiomatic
> negativa in raport cu indobitocirea cazona a celuilat. Si asta mai
> ales cand respectivii candidati nu s-au definit in campanie prin
> aceste trasaturi, chiar de ele exista.
>
>
> La 2008-11-03 10:11:25, alwis46 a scris:
>
> ...
> > Cei care se grabesc sa-l dea castigator pe salvaragiu in detrimentul
> > prizonierului ar trebui sa tina cont ca marii electori se pot rasuci
> > in intentiile lor de vot functie de o anume conjunctura, deh, si ei
> > sunt oameni si au fel de fel de necesitati.
> ...
>

SpargeLL
2008-11-03 15:16:25

Schimbarea sefilor, bucuria prostilor

Ho Ciu Tzi
2008-11-03 15:49:01

Pariez pe oricit ca Obama cistiga!

Parieeeez!

Aladin
2008-11-03 17:20:03

Cenzura imputita.

Ca ori ce cenzura nu poate fi decat imputita !! mai ales cand actioneaza arbitrar.Aici nu poti arata gogomaniile autorilor unor articole al acestui ziar probabil de teama ca scade ratingul. Oricum tot magarie se numeste.
Ca ilenutza se baga sa copieze gresit si nu are nivci cea mai mica ideie despre ceace comenteaza,corectarile trebuiesc taiate fara mila ! ca altfel ?
pierdem credibilitatea ziaristilor nostri "favoriti"? Inca odata VP-ul in america NU e consilier al Preshului, este inlocuitor al lui ! cand acesta este in incapacitate de a functiona.

T.T.
2008-11-03 17:20:07

D-na Cornea,

As vrea s-o spun politicos, dar nu-mi gasesc cuvintele... de cate ori va citesc, nu incetez a ma minuna cum fiecare fraza e o prostie sau o minciuna. Scrieti dupa ureche, in plus improscati cu venin si nu va puteti lepada ochelarii de cal.
Asta a fost una dintre cele mai civilizate campanii politice de pana acum. Partile negative au fost minore comparativ cu cele din trecut. De cautati mizerie, uitati-va mai bine de-a lungul Dambovitei - veti gasi din greu...
Cum puteti spune ca se voteaza misogin, sau functie de culoarea pielii? Ca procent in populatie, femeile sunt majoritare, dupa logica dvs. de ce n-ar castiga mereu o femeie? Ce sansa ar avea un negru, cand populatia de culoare in SUA e sub 12%? Ce usor va erijati in arbitrii si a-tot-stiutori, cand voi votati de 20 de ani fel si fel de balarii.. Ce-ati fi vrut sa vedeti, injuraturi si batai, imparteala de mici si bere? Au si americanii, ca toata lumea, bube-n cap gramada, dar macar luati-va de cele reale. Pana va fi in Romania o campanie electorala macar de civilitatea asteia din state, vor mai trece generatii.. Cascati mai bine ochii ce votati voi si lasati-i pe-aia in durerea lor.

alecstores
2008-11-03 18:05:15

incompententa "ziarista"

imi pare rau ca trebuie sa va spun; aveti zero informatie si cultura politica; Mc Cain nu a ales-o consilier pe Sarah Palin ci vicepresedinte(pt. cazul ,putin probabil, ca va fi ales); iar Mc Cain , spre deosebire de obama , nu era nicidecum un anonim; cum poate fi anonim un tip foarte respectat in state, privit ca un erou al razboiului din Vietnam(a fost si prizonier de razboi) si care era cat pe ce sa-i smulga lui g.w.bush nominalizarea pentru presedintie din partea republicanilor in anul 2000?sincer, v-as sfatui sa va faceti un minim de documentare inainte de a va scrie articolele!

Hantzy
2008-11-03 18:53:37

Re: Ca la sah, intre alb si negru... ba eu crez ca in ciuda rezervelor matale, ...

La 2008-11-03 14:56:39, alwis46 a scris:

> La fel de elocventa este si pozitia dumitale, aceea de sustinator al
> "celui binecuvantat" dupa cum zice unul din numele lui.
> Te las pe matale sa ghicesti numele respectiv, dar ca sa te ajut,
> incepe cu B si ai voie de trei ori.
****************
Domnule, mi-e perfect egal daca Hosni Mubarak sau McDog castiga! Probabil ai observat ca subiectul nu ma prea intereseaza. Doar letargia actuala de la alte teme, m-a facut sa dau clic aici.

Iar cand e vb de prejudecati, fii mai moderat in a generaliza si compara mai degraba posibilitatile pe care le au americanii de coloare si africanii in instruire. Cat despre antiteza in tineretea americanilor, ti-o pot intoarce si eu. Se gasesc destui tineri americani care au ales o meserie mai oputin razboinica, dar si unii si altii au fost la fel de <jucausi> cand erau tineri. Sau ti-a spus tie Sarah Palin ca McCaine n-a ... si n-a ... si n-a ... Hai sa fim seriosi

Hantzy
2008-11-03 18:57:13

Re: Cenzura imputita.

La 2008-11-03 17:20:03, Aladin a scris:

...
> VP-ul in america NU e consilier al Preshului, este inlocuitor al lui
> ! cand acesta este in incapacitate de a functiona.
>
***************
Ultima propozitie e dementiala!!!

George-Felix
2008-11-03 19:47:30

Re: incompententa "ziarista"


Da, pe astea le-am remarcat si eu:)) la o citire in diagonala a articolului.

O intrebare pe bune: a putut cineva sa citeasca articolul pe indelete de la cap la coada? Ca mie imi pare de necitit. Pe bune, a reusit cineva?

Felix

La 2008-11-03 18:05:15, alecstores a scris:

> imi pare rau ca trebuie sa va spun; aveti zero informatie si cultura
> politica; Mc Cain nu a ales-o consilier pe Sarah Palin ci
> vicepresedinte(pt. cazul ,putin probabil, ca va fi ales); iar Mc Cain
> , spre deosebire de obama , nu era nicidecum un anonim; cum poate fi
> anonim un tip foarte respectat in state, privit ca un erou al
> razboiului din Vietnam(a fost si prizonier de razboi) si care era cat
> pe ce sa-i smulga lui g.w.bush nominalizarea pentru presedintie din
> partea republicanilor in anul 2000?sincer, v-as sfatui sa va faceti
> un minim de documentare inainte de a va scrie articolele!
>

Seherezada
2008-11-03 20:34:18

Re: incompententa "ziarista"

La 2008-11-03 19:47:30, George-Felix a scris:

>
> Da, pe astea le-am remarcat si eu:)) la o citire in diagonala a
> articolului.
>
> O intrebare pe bune: a putut cineva sa citeasca articolul pe indelete
> de la cap la coada? Ca mie imi pare de necitit. Pe bune, a reusit
> cineva?
>
> Felix
----------------------
eu nu pot trece nici de titlu ...
ce inseamna ``amr unu`` ?

Atamild
2008-11-03 20:43:39

Re: incompententa "ziarista"

La 2008-11-03 20:34:18, Seherezada a scris:

> La 2008-11-03 19:47:30, George-Felix a scris:
>
> >
> > Da, pe astea le-am remarcat si eu:)) la o citire in diagonala a
> > articolului.
> >
> > O intrebare pe bune: a putut cineva sa citeasca articolul pe indelete
> > de la cap la coada? Ca mie imi pare de necitit. Pe bune, a reusit
> > cineva?
> >
> > Felix
> ----------------------
> eu nu pot trece nici de titlu ...
> ce inseamna ``amr unu`` ?
>
Inseamna ca albinele sunt mai putin harnice, ele nu pot insa sa zboare incet:-)
Matila

Shadow
2008-11-03 21:15:53

Re: incompententa "ziarista" smeke

> > eu nu pot trece nici de titlu ...
> > ce inseamna ``amr unu`` ?
> >
> Inseamna ca albinele sunt mai putin harnice, ele nu pot insa sa zboare
> incet:-)
> Matila

E termen de "racan". AMR urmat de o cifra reprezinta "cat a mai ramas pana la liberare" :-). A Mai Ramas X.

Tanti ziarista nu poate iesii din clisee. Se astepta ca si la americani sa ajunga la putere doar "politicieni de politicieni" precum la noi. Super cunoscuti, super vizibili, "de meserie" nu "cu meserie" gen becacali si compania.

Seherezada
2008-11-03 21:23:20

Re: incompententa "ziarista" smeke

La 2008-11-03 21:15:53, Shadow a scris:

> E termen de "racan". AMR urmat de o cifra reprezinta "cat a mai ramas
> pana la liberare" :-). A Mai Ramas X.
>
> Tanti ziarista nu poate iesii din clisee. Se astepta ca si la
> americani sa ajunga la putere doar "politicieni de politicieni"
> precum la noi. Super cunoscuti, super vizibili, "de meserie" nu "cu
> meserie" gen becacali si compania.
> ------------------
aaa, ia te uita ??? am mai invatzat ceva ..
nu stiam ca e ``ofitera`` ...

nu am vazut om sa urasca chiar atit de tare america ... si pe americani ...
totul e rau, nimeni nu-i bun ...

e de domeniul psihanalizei, ...


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Moarte pe parbriz (3012 afisari)
 Geoana parasutat in politica (2596 afisari)
 Miliardara santajata de gigolo (2125 afisari)
 Turnatorul Voiculescu cu laba pe IAR Ghimbav (1526 afisari)
 Basescu acuzat de antisemitism in Haaretz (1427 afisari)
 Orasul-plutitor, cel mai mare vas de croaziera din lume! (Imagini incredibile)  (5752 afisari)
 The Times: Romania, cea mai recenta victima a crizei mondiale  (3632 afisari)
 Profesoara de matematica, acuzata ca a avut relatii intime cu o fata de 14 ani (2829 afisari)
 "Expertii" rusi si americani se intrec in scenarii apocaliptice: Rusia va ataca, pe rand, state din Europa Centrala si de Est (2828 afisari)
 Masina care merge cu aer, gata in 2010 (2447 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01956 sec.