Ziua Logo
  Nr. 4376 de joi, 30 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2008-10-30
Omul din Himalaya din Bucuresti (...@rol.ro, IP: 86.120.228...)
2008-10-30 07:05
Sa ma lamureasca si pe mine o femeie

care este problema de a nu lasa colacul (nu capacul) de la WC jos dupa utilizarea specific masculina. Vad referiri constante la acest lucru in filmele americane. Care este problema? Doamna nu poate sa lase singura colacul jos din motiv ca nu se mai poate tine cand intra in baie sau ii e sila sa puna mana pe el?

Olga Khan din Phoenix, AZ, USA (...@yahoo.com, IP: 68.228.57...)
2008-10-30 08:28
Re: Sa ma lamureasca si pe mine o femeie

La 2008-10-30 07:05:07, Omul din Himalaya a scris:

> care este problema de a nu lasa colacul (nu capacul) de la WC jos dupa
> utilizarea specific masculina. Vad referiri constante la acest lucru
> in filmele americane. Care este problema? Doamna nu poate sa lase
> singura colacul jos din motiv ca nu se mai poate tine cand intra in
> baie sau ii e sila sa puna mana pe el?
>

Chiar n-ai idee??? Americancelor nu le place manierea barbatilor de a se urina pe colac!!!! de asta e o problema sa ridice colacul sa nu fie stropit, adica ei sa rezolve treaba pana la capat, le e sila femeilor sa curete asa ceva!!!
Mai nou in casele ultra scumpe sint doua wc-uri in master bathroom sa fie separate total in locuri intime si nu la vedere ca celalalt sa poata folosi baia pentru alte scopuri!!! si au dreptate.

alt_cititor (...@yahoo.com, IP: 83.64.77...)
2008-10-30 10:27
Re: Sa ma lamureasca si pe mine o femeie

La 2008-10-30 08:28:51, Olga Khan a scris:

> Chiar n-ai idee??? Americancelor nu le place manierea barbatilor de
> a se urina pe colac!!!!
>
Pai trebuie sa fii cretin ca sa te urinezi pe colac, chiar daca mergi la un wc public, ca sa nu mai spun de cel de acasa!

Sa inteleg ca procentul de cretini in USA e chiar asa de mare, incit au inclus in chestionar o intrebare care tine de bunul simt?

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2008-10-30 13:23
Re: Sa ma lamureasca si pe mine o femeie

La 2008-10-30 08:28:51, Omul din Himalaya a scris:care este problema de a nu lasa colacul (nu capacul) de la WC jos dupa utilizarea specific masculina. Vad referiri constante la acest lucru in filmele americane. Care este problema? Doamna nu poate sa lase singura colacul jos din motiv ca nu se mai poate tine cand intra in baie sau ii e sila sa puna mana pe el?


______________Nu cred ca cea sau cel care a ascris acest articol debil stie la ce se refera. De fapt este vorba de capacul de la weceu si nu de "colacul" de la veceu. Aici, in SUA, este o lege si o regula ca weceurile sa aiba capacul coborit, nu ca la noi, cind capacul poate sa stea drept ca nu supara pe nimeni. Si acasa la mine, in Bucuresti, ma intrebam, de ce are wceul capac ?, ca sa nu vezi apa din el ? :-))) La americani este vorba de "sugestie" in sine. Incinta wceului este locul in care se desfasoara "chestii scirboase" iar in mintea lor idioata, daca capacul acopera acea incinta sunt scapati de "ideea" ca ochii lor vad locul scirbos al wceului. De aceea se gasesc in magazine cele mai teribile si sofisticate goblenzuri pentru a decora aceste capace. E o lege foarte strincta in America asupra capacului de la weceu ca acesta sa stea jos in permanenta.

Mai e o lege nescrisa dar al nabii de respectata in SUA. "Three feet buffer zone". Daca te afli intr-un magazin la coada, nimeni nu se apropie de tine mai mult de un metru, pentru ca aceasta este legea "apropierii" intre trupuri, aici in SUA.

Alta lege nescrisa la americani este aceea cind cineva stranuta. Cel care stranuta se simte vinovat si trebuie sa spuna cu voce tare : "excuse me !" Unii mai raspund cu "bless you" dar obiceiul aproape ca a disparut.

Alt obicei, teribil de politicos si impotriva "romanismului", este acela ca nu ai voie sa intrerupi pe cineva care vorbeste. Numai atunci cind cel care vorbeste se opreste din discurs astepti mai mult de trei secunde dupa care tu ai voie sa vorbesti. Asta este o lege peste care nu se trece aici. Ceea ce se intimpla, de exemplu, la fox news, cind cei de-acolo se cearta ca la usa cortului face pe americanul de rind sa traga concluzia ca acel post teve este o taverna nenorocita. Multi din afara SUA s-ar intreba : "ce-au domnule cu astia ca mi se par cei mai tari; uite cum combat !" Insa pentru americani perceptia ca acel post de televiziune este jignitor fata de cultura lor vine din faptul ca legea comunicatiei intre oameni nu accepta ca cineva sa fie intrerupt cind acesta vorbeste. Scurt si cuprinzator !

Si mai sunt multe astfel de legi despre care o sa va mai vorbeasca si Mihaela Carlan ! :-))))))))))))))


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Romania sub asediu (5190 afisari)
 Fiintele supranaturale si craniile lor (2551 afisari)
 Cravasa lui Basescu (2189 afisari)
 Noiembrie negru (1908 afisari)
 PSD in propria capcana (1872 afisari)
 Strasbourg : Dezmat si prostituate pentru parlamentarii europeni (3859 afisari)
 In atentia barbatilor Columbeni: Nevasta tanara cu soferi se... intretine! (3628 afisari)
 Inima lui Brad Pitt bate pentru Diane Kruger, cea care l-a vrajit in timpul filmarilor la Troia (3344 afisari)
 A inteles ca de Halloween trebuie sa te dezbraci! (2966 afisari)
 Textila albastra cu semiluna a fluturat degeaba in Harghita: Referendumul pentru autonomie a "picat" la Sfantu Gheorghe (2490 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.04547 sec.