Ziua Logo
  Nr. 4376 de joi, 30 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-10-30
MIKE din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 89.35.60...)
2008-10-30 12:10
"JOCUL POLITIC"

Nu trebuie luat in serios nimic din jocul politic, pentru ca este facut "la plesneala", si, (foarte A-) DESEORI, oamenii politici fac afirmatii perfect contradictorii, cu o nonsalanta teribila, de te doare mintea, te ia cu ameteala, incat, in mod normal, ar trebui sa-i privim cu un zambet permanent. NENOROCIREA este ca, la ora actuala, politica noasta original-romaneasca este foarte deranjata sa-si desfasoare jocul ei, ca lumea, de scarba asta de criza mondiala, care s-a gasit tocmai acum sa izbucneasca, si sa umbreasca, daca vreti?, frumusetea circului popular romanesc (traditional).
Parerea mea este, ca ar trebui sa se ceara amanarea crizei mondiale, cel putin cu o luna de zile, dar mai bine chiar cu 3 luni, pentru ca sa se poata desfasura in cele mai bune conditiuni Circul Politic Romanesc. Motivul amanarii poate fi foarte simplu: criza mondiala se amana, deoarece toate statele participa la Circul Politic Romanesc, pe perioada 1 noiembrie - 31 ianuarie. Criza mondiala urmeaza sa se reia integral, cu toate consecintele dramatice, falimente, somaj, crime, sinucideri, etc. exact de la nivelul ultimele cotatii pe burse, incepand cu data de 1 februarie (data si ora exacta se va stabili prin consens).
Poate ca cineva se intreaba ce este Jocul Politic. Acest lucru a fost explicat foarte frumos de fostul P.M. Nastase. Dupa ce PSD a castigat alegerile, in 2000, parca, Domnul Nastase a fost intrebat de o reportera: Domnule Nastase, in campania de alegeri, Dvs. ati promis ca faceti cutare lucru, iar dupa ce ati fost ales P.M. ati renuntat la acest proiect. De ce? Primul ministru Nastase i-a raspuns, razand: "Domnisoara, asa este jocul politic!"
Deci, sintetizand invatatura, pentru a intelege oricine, foarte usor, ce este jocul politic romanesc, putem da definitia lui foarte clara:
Jocul politic este: SA SPUI ORICE, SI SA FACI CE VREI!
Vedeti ce simplu este! In felul acesta, orice declaratie, oricat de elucubranta ar fi ea, devine foarte clara, si trebuie savurata, pe moment, cu multa placere. Politicienii carcotasi, care cauta sa descifreze mesajele politice, nu fac decat sa distruga placerea jocului politic, si se umplu de ridicol, pentru ca toti politicienii stiu foarte bine ce este jocul politic, cui se adreseaza, cu ce se mananca el, si se face spre deliciul poporului, este acel CIRC, cum i-a spus cineva foarte inspirat. Cine crede ca glumesc, sa se uite la circul american, adica, am vrut sa spun, la jocul politic american.

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.131...)
2008-10-30 20:44
Corect ...

Dar evitati un cuvant simplu si clar: MINCIUNA !!! Apoi cred ca este si pacat la cati prosti si tampiti de-a binelea sunt pe meleagurile noastre sa nu profiti ... Trebuie sa fii prea mare patriot si idealist sa nu exploatezi aceasta masa imensa de prostie !!!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Romania sub asediu (5190 afisari)
 Fiintele supranaturale si craniile lor (2551 afisari)
 Cravasa lui Basescu (2189 afisari)
 Noiembrie negru (1908 afisari)
 PSD in propria capcana (1872 afisari)
 Strasbourg : Dezmat si prostituate pentru parlamentarii europeni (3859 afisari)
 In atentia barbatilor Columbeni: Nevasta tanara cu soferi se... intretine! (3628 afisari)
 Inima lui Brad Pitt bate pentru Diane Kruger, cea care l-a vrajit in timpul filmarilor la Troia (3344 afisari)
 A inteles ca de Halloween trebuie sa te dezbraci! (2966 afisari)
 Textila albastra cu semiluna a fluturat degeaba in Harghita: Referendumul pentru autonomie a "picat" la Sfantu Gheorghe (2490 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00654 sec.