Ziua Logo
  Nr. 4372 de sambata, 25 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-10-25
rosu.costel55 din italia (...@yahoo.com, IP: 87.7.63...)
2008-10-25 14:20
avalansa de moaste

Ce o fi fratilor cu aceasta avalansa de moaste in ultima vreme,....sa fie ceva cu alegerile?Ar fi de presupus ca de acum aici va fi paradisul.Saracii de noi ,...cum alergam dupa iluzii incurajate de biserica care prosteste constant lumea cu iluzii desarte.Chiar credeti ca e vreun sfant ocrotitor al Bucurestiului sau a Moldovei?Daca e asa atunci sfintii au tras chiulul sau vor spaga ca de facut ,...n-au facut nimic.Nimic nu se schimba in bine,...toate se scumpesc,viata devine grea .iar noi mai bine ne rugam la sfantul Mitica Dragomir,la sfantul Becali sau sfantul Patriciu sa faca vreo minune....e mai probabil.Noi saracim iar hotii de preoti se imbogatesc pe zi ce trece.

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 70.237.226...)
2008-10-25 16:25
Re: avalansa de moaste

La 2008-10-25 14:20:47, rosu.costel55 a scris:Ce o fi fratilor cu aceasta avalansa de moaste in ultima vreme,....sa fie ceva cu alegerile?Ar fi de presupus ca de acum aici va fi paradisul.Saracii de noi ,...cum alergam dupa iluzii incurajate de biserica care prosteste constant lumea cu iluzii desarte.Chiar credeti ca e vreun sfant ocrotitor al Bucurestiului sau a Moldovei?Daca e asa atunci sfintii au tras chiulul sau vor spaga ca de facut ,...n-au facut nimic.Nimic nu se schimba in bine,...toate se scumpesc,viata devine grea .iar noi mai bine ne rugam la sfantul Mitica Dragomir,la sfantul Becali sau sfantul Patriciu sa faca vreo minune....e mai probabil.Noi saracim iar hotii de preoti se imbogatesc pe zi ce trece.


____________


Sfintele Moastele n-au fost aduse pentru tine, zevzecule, ci pentru cei care le merita si care vin cu sutele de mii in pelerinaj la ele. In Dumnezeu nu crezi conditionat : cred daca am; ci neconditionat; in Dumnezeu crede si bogatul dar si saracul, intelectualul dar si analfabetul, generalul dar si politaiul. Tu, insa, nu te incadrezi intre cei care cred si-asa ca e normal sa iti pui intrebari prostesti !

De ce te intereseaza ce se intimpla cu Sfintele Moaste in Bucuresti cind tu traiesti in Italia ? Spune-le italienilor gindurile si opiniile tale privind credinta. :-)) Si-ai sa vezi ce milostivi vor fi cu cocoasa ta pe care o vor masa cum se cuvine cu bitele de "beizbol" ! :-))))))) .... amaritule !


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Profetie pentru o Romanie moderna (2220 afisari)
 Armata Rusa incapabila (2067 afisari)
 Trimis dupa creta (1979 afisari)
 Cimitir nazist in jungla amazoniana (1687 afisari)
 Cominternul impotriva Romaniei (1190 afisari)
 Controversatul moment in care Bute a scapat de KO a fost elucidat de arbitrul meciului (2637 afisari)
 Prea multa dragoste ucide: Modelul britanic Katie Evans s-a sinucis, devastata de divort!  (2395 afisari)
 Minune a naturii: E pasare sau scoarta de copac? (2053 afisari)
 Nimfomanele crestine ne indeamna sa tinem focul aprins doar in patul conjugal (1840 afisari)
 Avion submersibil pentru Pentagon (1481 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01681 sec.