Ziua Logo
  Nr. 4372 de sambata, 25 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-10-25
Adrian v.D. din Germania (...@dmdg.de, IP: 217.228.254...)
2008-10-26 17:37
Despre seriozitate...(in loc de raspuns)

Aici nu este vorba de <o noua ofensiva> impotriva<dreptei> romanesti(si iar,sa fim seriosi,care dreapta?-centru-dreapta se bazeaza pe clasa de mijloc in UE si este crestina/liberala,apara Statul de Drept si libertatile tuturor cetatenilor,incurajeaza concurenta si MM industrie-<asemanarile sunt pur intamplatoare..>)

Cu cat economiile statelor afectate de criza bancara/financiara actuala sunt mai dezvoltate economic,cu atat criza economica va fi mai apriga si efectele mai dure.Pentru tari de genul Romaniei,care practic are o criza de locuinte(sunt prea putine locuinte noi iar cererea este mare,si nu milioane prea multe ca in Spania!!)abia isi incepe programul de constructie a autostrazilor(!-anul?)criza actuala nu se va simti ca in Franta,de ex.unde,ce sa mai construiesti?Alte autostrazi sau trasse ptr TGV intre Paris si Lyon,sau inca cateva sute de magazine pe langa cele cateva mii care-si fac concurenta acerba?!
In UE se vorbeste deja despre un posibil program sustinut de statele respective care sa stimuleze economia.Ptr.Romania ar fi usor ss se concepa si sa se aplice un astfel de program:miliarde ptr constructia de autostrazi(si modernizarea tuturor soselelor existente!!),trenuri rapide si interurbane(inca nu exista un sistem <U-Bahn>in Bucuresti!-in anul 2008!),dezvoltarea aeroporturilor,etc..Insa pentru Germania va fi mult mai greu de gasit necesitatea unui astfel de program(si totusi si aici se vorbeste de <noi programe ptr.infrastructura>cu toate cele peste 12 mii km. autostrazi)program care are doar scopul de a diminua efectele crizei globale....

Inca ceva despre seriozitate:cine va gasi drept serios o crestere de 50%dintr-o data a salariilor unor bugetari?!Nicaieri in lume nu am citit ceva asemanator.E adevarata si argumentatia conform careia cadrele didactice alaturi de cadrele medicale,sunt cenusarele de decenii ale regimurilor criminale sau incapabile,dar asta nu exclude nici un moment seriozitatea,bunul simt si simtul realitatii.Eu observ ca psd face din nou un deserviciu urias societatii romanesti.Iar parlamentarii.senatorii,dorm,chiulesc si nu sunt capabili.Neseriozitate care in loc sa fie aprig combatuta,castiga adepti,pentru ca cu totii vor un salariu mai bun.Neocomunistii au stiut mereu sa promita....Sau a uitat cineva cat au promis ei pe timpul <epocii de aur>?
Acum bugetul tarii se afla in pericol;oamenii seriosi si capabili trebuie sa stie ce e de facut,ce se poate face,ce este posibil.

DanBruma (...@yahoo.fr, IP: 83.156.156...)
2008-10-26 17:49
Re: Despre seriozitate...(in loc de raspuns)... un mic rapel

Imi aduc aminte de prima greva a profesorilor de acum un an sau doi. Tot din cauza salariilor. Asteptau profii o marire de vreo doispe la suta. In timp ce gogomanul de Tariceanu marise deja salariul celor din cancelaria lui de vreo 3 ori.
Acestui mamaligar incompetent si cu conflict de interese i se trage dezastrul din cauza profilor.

La 2008-10-26 17:37:57, Adrian v.D. a scris:

> Aici nu este vorba de <o noua ofensiva> impotriva<dreptei>
> romanesti(si iar,sa fim seriosi,care dreapta?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Profetie pentru o Romanie moderna (2220 afisari)
 Armata Rusa incapabila (2067 afisari)
 Trimis dupa creta (1979 afisari)
 Cimitir nazist in jungla amazoniana (1687 afisari)
 Cominternul impotriva Romaniei (1190 afisari)
 Controversatul moment in care Bute a scapat de KO a fost elucidat de arbitrul meciului (2637 afisari)
 Prea multa dragoste ucide: Modelul britanic Katie Evans s-a sinucis, devastata de divort!  (2395 afisari)
 Minune a naturii: E pasare sau scoarta de copac? (2053 afisari)
 Nimfomanele crestine ne indeamna sa tinem focul aprins doar in patul conjugal (1840 afisari)
 Avion submersibil pentru Pentagon (1481 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02411 sec.