Ziua Logo
  Nr. 4372 de sambata, 25 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2008-10-25

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-10-24 22:31:45

Inca o victorie a PNL(Tariceanu),un Goebles roman(Dl.Nicolaescu)

Inca o victorie a PNL(Tariceanu),un Goebles roman(Dl.Nicolaescu)

Vorbeam candva de tendintele totalitare ale partidului oligarh petro-liberal facand o paralela intre fostul PCR si PNL-ul Patriciu-Tariceanu.

Discutam despre doctrina darwinismului social al acestei grupari reactionare,comportamentul inacceptabil fata de cei mai putin norocosi in viata si denumeam acest fel de gandire Cintezism,dupa maniera in care trata Cinteza sistemul sanitar.

S-a vorbit mult de sistemul hitlerist si stalinist in care statul era implicat prin institutii si persoane oficiale platite in organizarea unor crime de tipul genocidului,holocaustului,folosirii psihiatriei in scopuri politice si a eutanasiei.
Statuzl deci organiza institutii criminale.

Iata ca ne aflam in fata unui fenomen intolerabil pentru spiritul romanesc,pentru medicii romani.
Tot din ministerul sanatatii,ca si Cinteza,incompetentul ministru Nicolaescu tatoneaza utilizarea eutanasierii batranilor sau pacientilor grav bolnavi care nu vor mai avea voie sa foloseasca serviciile de reanimare,din motive de economii bugetare,banii ramasi vor fi probabil redistribuiti pentru loganuri si salariile nomenclaturii din agentiile guvernamentale.
Experimentul pe profesori nu a fost suficient pentru PNL,acum intra la rand lipsirea de asistenta de urgenta a persoanelor varstnice sau prea bolnave.

Intentia acestui Goebles roman a umplut de furie Colegiul medicilor,medicii din Romania si societatea civila.
Dupa ce a utilizat milioane de lei pentru propaganda in favoarea PNL facand,chipurile,un set de analize tuturor asiguratilor,fara nici o ratiune medicala,acum dumnealui,economistul minstru al sanatatii decide ca unii cetateni romani nu au dreptul la terapie intensiva pentru ca-si asa mor-

Aceasta monstruozitate trebuie oprita.Acesti fascisti ai Romaniei,veniti din alte vremuri trebuie opriti sa infometeze populatia,sa ucida batranii bolnavi,sa-si bata joc de profesori,numai pentru ca ,asa cum se spunea de Tariceanu a fost repetent la facultate.

Charismaticul
2008-10-25 00:23:34

RUSINE

acesti oameni care au dat bani impozit pe venit nu au dat asa prin triaj/triere sau cum se zice corect... au dat toti. Faptul ca aveti idei din acestea nu ma mira si va spun sa va fie rusine din start...
Fiecare om care v-a dat bani din impozite, merita in egala masura sansa de a fi salvat...Numai ca sistemul de sanatate publica, ia banu si cam atat. In rest esti tratat ca ultimul gunoi in multe cazuri (cu exceptii de rigoare). Nu e vina noastra ca cei din sistem sunt platiti prost.Noi cei care cotizam va dam banii voua de fapt si voi va bateti joc de ei.Si ei de noi. E super

Atamild
2008-10-25 10:55:21

Sanatatea ne omoara cu zilele? Adica doctorii si spitalele mai rau te imbolnavesc, se poate

Da, pe semne ca exista doua categorii de pacienti: prima, unii se insanatosec de la sine, a doua, altii mai rau se imbolnavesc, se chinuie si mor, cu ajutorul medicilor. Insa cu speranta.
Matilda

spaiu'
2008-10-25 20:23:07

Uzual,

proiectele de acte normative sunt postate pe site-ul Ministerului Sanatatii. Surpriza, insa, pe acest site nu figureaza proiectul despre care se vorbeste. De asemeni, proiectul nu apare nici pe site-ul Casei de Asigurari de Sanatate. De unde or fi aflat deontologii continutul acestui act normativ, inca nefinalizat? Manipulare? Rea vointa? Vom vedea...
Si inca ceva, pentru Dl. Pandrea: Cand vorbesti despre Goebbels, uita-te in oglinda. Sunteti tovarasi de meserie. Ai vrut, probabil, sa te referi la Mengele, da' ti-ai uitat lecitina.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Profetie pentru o Romanie moderna (2220 afisari)
 Armata Rusa incapabila (2067 afisari)
 Trimis dupa creta (1979 afisari)
 Cimitir nazist in jungla amazoniana (1687 afisari)
 Cominternul impotriva Romaniei (1190 afisari)
 Controversatul moment in care Bute a scapat de KO a fost elucidat de arbitrul meciului (2637 afisari)
 Prea multa dragoste ucide: Modelul britanic Katie Evans s-a sinucis, devastata de divort!  (2395 afisari)
 Minune a naturii: E pasare sau scoarta de copac? (2053 afisari)
 Nimfomanele crestine ne indeamna sa tinem focul aprins doar in patul conjugal (1840 afisari)
 Avion submersibil pentru Pentagon (1481 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00658 sec.