Ziua Logo
  Nr. 4368 de marti, 21 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Exclusiv

2008-10-21

Comentarii: 19, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

CALUGARU
2008-10-20 22:25:26

Vai, vai, vai, Mihaielooo, draghe !

Indefinitiv si la urma urmei ce trebuie retinut din acest editoria-shmekerie ? Pai, cum ce ? Faptul ca madam Carlan are o fata la "Chembrigi", mincaaa-tz'-as ! (Ce tare suntem noi !), iar plapinda faptura s-a intrigat de "practicile" gaozarilor iengleji ! Vorba lu' AVP : "baaa, stiti voi cine sunt io ?" :-))))))))

Eufrosin
2008-10-20 23:20:26

Din seria "splendorile vestului liber" :

Perfect adevarat, dar din delicatete sper, n-au fost mentionate practicile atat de familiare oricarui aspirant la fraternitatile pre-masonice catre care orice boboc american graviteaza, daca-si doreste un viitor "bun si prosper":

- zacutul gol intr-un sicriu, urmat de sodomizarea si sex oral cu aspirantul.

- fortarea aspirantului sa comita o crima sau un act ilegal

- tortura fizica si psihica, partial mentionata, de pe urma carora aspirantul imatur si neancorat in credinta, cedeaza si devine el insusi, tortonar.

Doar cei care mor sunt "auziti", in rest masoneria merge inainte nestingherita cu recrutarea candidatilor:

http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=5012154

Tudor190
2008-10-20 23:20:53

Cambridge cu...perje

Parca la Harvard trebuie sa se masturbeze in fata audientei intr-un cosciug...maritul civilizat culturalizat occident!

Anca2008
2008-10-20 23:52:18

astfel de articole

sint vitale publicului romanesc care inca mai viseaza cai verzi pe pereti in legatura cu viata in occident. Cei care locuiesc 'in vest' s-au trezit pentru ca au trait si vazut abominatii occidentale la care romanii nici macar nu indraznesc sa viseze. Cine nu crede sa se duca sa vaza...

aussie
2008-10-21 01:45:00

dar fetita la ce a fost supuisa?

sau pentru ca e fata nu e nevoie? pai asta e descriminare , eu i-as lua in tribunal

srelu
2008-10-21 06:40:18

Viata de student

As zice ca nu ati fost niciodata studenti, asemenea chestii sunt lucruri obisnuite.

Imi amintesc de o faza cand eram student. Beti, i-am manjit unuia dosul cu cerneala, ne-am urcat pe o masa, l-am ridicat deasupra capetelor si am stampilat tavanul cu dosul lui.

Apoi ne-am indreptat spre baie sa-l spalam asa cum i-am promis. El a iesit primul din camera dar noi nu l-am urmat, am inchis usa dupa el si l-am lasat singur pe culoar sa bata cu pumnii in usa, gol pusca, cu dosul plin de cerneala.

paraipan
2008-10-21 07:22:03

Si ce mare chestie?

Sa umpli o galeata cu carcalete si sa te faci manga! Noi in Grozavestii anilor '60 beam cu frapierele. Fiecare avea in fatza lui cite o frapiera, pe care o umpleam dupa buget. Dupa juma de frapiera o "vedetzi" seriile Riemnann precum curbele / suprafetzele Mobius. Floare la ureche, iar Heisenberg cu incertitudinea lui e pur si simplu stupid. Caderea sub masa era regula pentru fiecare, iar intoarcerea acasa putea lua destul timp, depinzind in ce sens se lua tramvaiul.
Hai sa traitzi bine ca n'ati intzeles nici la virsta senectutzii ce'seamna sa fii student.

geek-a-contra
2008-10-21 08:25:14

kk mk

nimeni nu te obliga sa treci prin testele alea. asta daca nu vrei cu tot dinadinsul sa faci parte din fro fratie si nu tii cu tot dinadinsul sa fii acceptat repede in "lumea buna" si sa fii "trendy".....

in cele mai multe situatii daca le dai cu tifla alora din fratii (sau "case", cum sint definite la alte universitati celebre) si-ti vazi de treaba la inceput se dat loviti in aripa si te privesc cu suspiciune sau chiar cu dispret. dar mai tirziu le trece si te accepta asa cum esti.... in cele mai multe situatii, daca esti un om cu adevarat de calitate, ajungi sa fii mai respectat si cautat, chiar si de catre "frati", fiindca ai avut coloana si respect fata de tine insuti.

Romanul Antimason
2008-10-21 11:12:04

la mijloc sunt fratiile masonice care recruteaza tinerii

asa a fost recrutat si george bush in fratia shull & bones (nu stiu cum se scrie corect fratia cranii si oase), fratie masonica care recruteaz personalitatile americane

iar cei care rezista dau dovada ed supusenie in fata sefilor initiati, suficient de leguma pentru a fi promovat in ierarhia oculta

Liliac
2008-10-21 12:35:22

Re: dar fetita la ce a fost supuisa?

La 2008-10-21 01:45:00, aussie a scris:

> sau pentru ca e fata nu e nevoie? pai asta e descriminare , eu i-as
> lua in tribunal
>
Pe bune, daca tot e sa descrie ce a VAZUT, sa bage si propria experienta. Asa pare cam teapa.

Plus comentariul ala din primele paragrafe, ca ce socant si dezgustator ca li s-au impartit prezervative la intrare. Fratele meu, asta e si pe la concerte rock, ce mare scofala? Nu suntem in secolu' optispe, sa ne oripilam la ideea unui mijloc contraceptiv.

Liliac
2008-10-21 12:38:38

Re: Din seria "splendorile vestului liber" :

Eufosine, sa inteleg ca nu te-au acceptat macar la interviu masonii si de aia frustrarea mare?

CHIORU
2008-10-21 13:09:22

NICI O MILA PT EI

si eu am avut "placerea" de a mi face studiile in compania unor indivizi si individe din - practic - toata lumea (america de nord, america de sud, europa de vest si est, asia, etc).
trebuie facuta diferenta intre cei care invata la universitati zise de elita - unde taxa de studii ajunge la cifre nesimtit de mari - de ordinul a zeci si sute de mii de parai pe anu de studiu - si universitatile cu taxe ceva mai normale - accesibile in general muritorilor de rand.
pt bogatanii care isi permit sa si trimeata progeniturile la sute de mii de parai anu de studiu nu am nici o mila ci doar sila, la fel pt plozii lor razgaiati, rasfatati, incapabili si neadaptati si cu nasu pe sus.
in general atmosfera de animalitate din universitatile unei anume parti a lumii nu e ceva nou pt mine.
de altfel se vede ce fel de cultura domina lumea de azi...
decat sa aruncati banii (probabil nemunciti) pe taxe astronomice la o universitate la dracu in praznic - mai bine scoliti va cupiii ceva mai aproape di casa - credeti ma ca cine vrea sa invete invata si in wc la el acasa, cine nu - nu.

CHIORU
2008-10-21 13:30:55

bine draga da tu nu sti ca femeile sunt sexul cel sfant ?

femeia e de obicei "discriminata" ... atata doar ca barbatul e ala care lupta in razboaie, munceste greu, duce familia in carca , etc.
sarmana domnisoara a fost supusa de cruntii ei parinti la o viata de grea sclavie intre strainii cei barbari, viata care consta in : zboara cu avionu in uk, inscrie te la camin, haleste la cantina scolii, fa o facultate la care de naivi ce sunt altii doar viseaza si vino dupa aia inapoi in romania si fa te directoare generala la nu stiu ce societate ca ... de ... esti absolventa de la scoala cu ... "traditii"...
si iti dai seama ce s a impartit dupa ce ... s au impartit prezervativele ... ca ... de ... e vorba de o maaaare cultura... si de o maaaaaare ... traditie.
si apropo de "discriminarea" femeii - sunt convins ca la fiecare 20 de sinucigasi masculi e poate cu chiu cu vai o femela.

La 2008-10-21 01:45:00, aussie a scris:

> sau pentru ca e fata nu e nevoie? pai asta e descriminare , eu i-as
> lua in tribunal
>

silviana
2008-10-21 17:09:12

e ceva scirbos,o umilire imbecila,gratuita si daca se soldeaza cu decese,este raspunderea penala,

nu numai civica,pedagogica,morala a institutiei,este o incalcare a demnitatii umane,a legilor,a valorilor umane a drepturilor constitutionale,o infractiune criminala comisa la adresa educatiei,a sanatatii,a randamentului scolar si a vietii studentilor,pusa in pericol de mediul needucat/lipsit de respect,impus de catre institutia care raspunde de tot ce se intimpla in interiorul ei si a celorlalte de rang superior academic,politic/guvernamental ce raspund de institutia respectiva,un intreg lant de responsabili in fata parintilor,in fata societatii,de aceste practici anormale/nesanatoase ce denota superficialitatea adultului iresponsabil,greu de imaginat a pretinde ca e compatibila unui intelectual raspunzator de vietile copiilor luate in primire si responsabilitate de la parintii care le'au acordat increderea educatiei si formarii ca oameni a copiilor lor,nu sa le fie expediati in sicrie sau malformati emotional,dezechibrati sufleteste,mutilati pe tot restul vietii.

Ion Ionescu de la Brad
2008-10-21 17:18:07

Dupa toate ororile mediatizate cu "spil" si dupa "traditiile" cruzimii,va mai mirati?

In plus,cred ca Paul Goma avea dreptate: se face TOTUL ca sa se diminueze impactul dezvalurilor despre CRIMELE SI ABJECTIILE COMUNISTE. Nu seamana cu reeducarea de la Pitesti???? Atunci de ce va/ne(!) mai plangem daca si in "lumea buna" ,vezi Doamne, ... As dori o confirmare a adevarurilor continute in aceasta "dezvaluire", chiar din partea englezilor. De altfel nu e corect ca nu li s-a cerut si lor punctul de vedere.

Atamild
2008-10-21 19:12:03

Re: Vai, vai, vai, Mihaielooo, draghe !

La 2008-10-20 22:25:26, CALUGARU a scris:

> Indefinitiv si la urma urmei ce trebuie retinut din acest
> editoria-shmekerie ? Pai, cum ce ? Faptul ca madam Carlan are o fata
> la "Chembrigi", mincaaa-tz'-as ! (Ce tare suntem noi !), iar plapinda
> faptura s-a intrigat de "practicile" gaozarilor iengleji ! Vorba lu'
> AVP : "baaa, stiti voi cine sunt io ?" :-))))))))
>
Esti cumplit! Mai bine iti trimiteam sa asculti alta piesa. Piesa Badaranii!
Matilda

Mihaela Carlan
2008-10-21 19:31:25

Buna seara tuturor,

Nu pot decat sa ma bucur ca articolul a avut atatea afisari, ceea ce inseamna tot atatia oameni care au aflat pentru prima data de astfel de practici cu adevarat barbare, si sa ma intristez de unele dintre comentariile domniilor voastre.
Am intervenit doar pentru a face o precizare. D-lui Ion Ionescu de la Brad care scrie:
<<As dori o confirmare a adevarurilor continute in aceasta "dezvaluire", chiar din partea englezilor. De altfel nu e corect ca nu li s-a cerut si lor punctul de vedere.>>
Din text se intelege ca autoritatile engleze au dezbatut public cazurile si ca se iau masuri. La ,,Alte marturii din presa britanica" am indicat cateva linkuri pentru cei curiosi sa afle mai multe. Iar adevarurile continute in dezvaluire sunt confirmate de imaginile luate cu camera telefonului mobil. Internetul abunda in exemple si rapoarte.
In rest, va multumesc tuturor, chiar si celui care se numeste Calugaru, caruia ii amintesc ca tot eu am scris si materialul pe care la pdfizat si pus deoparte pentru ,,valoarea" lui.
Va mai astept pe forum. Cu drag, o seara buna tuturor.

Mihaela Carlan
2008-10-21 19:34:24

oops!

l-a

Atamild
2008-10-21 20:52:18

Re: Buna seara tuturor, - Buna seara

La 2008-10-21 19:31:25, Mihaela Carlan a scris:

> Nu pot decat sa ma bucur ca articolul a avut atatea afisari, ceea ce
> inseamna tot atatia oameni care au aflat pentru prima data de astfel
> de practici cu adevarat barbare, si sa ma intristez de unele dintre
> comentariile domniilor voastre.
> Am intervenit doar pentru a face o precizare. D-lui Ion Ionescu de la
> Brad care scrie:
> <<As dori o confirmare a adevarurilor continute in aceasta
> "dezvaluire", chiar din partea englezilor. De altfel nu e corect ca
> nu li s-a cerut si lor punctul de vedere.>>
> Din text se intelege ca autoritatile engleze au dezbatut public
> cazurile si ca se iau masuri. La ,,Alte marturii din presa britanica"
> am indicat cateva linkuri pentru cei curiosi sa afle mai multe. Iar
> adevarurile continute in dezvaluire sunt confirmate de imaginile
> luate cu camera telefonului mobil. Internetul abunda in exemple si
> rapoarte.
> In rest, va multumesc tuturor, chiar si celui care se numeste
> Calugaru, caruia ii amintesc ca tot eu am scris si materialul pe care
> la pdfizat si pus deoparte pentru ,,valoarea" lui.
> Va mai astept pe forum. Cu drag, o seara buna tuturor.
>
>
Intristata am fost si eu de anumite comentarii si asta este putin spus. Cum pot exista persoane care sa se amuze pe seama acestui articol, pe seama celor citite, pe seama celor tineri care ajung la sinucidere din cauza acetor acte inumane? Cata usurinta, cata cruzime, zace in om! Si spun asta fara sa doresc sa jignesc pe nimeni. Aceste institutii, care tolereaza asemenea practici nici nu trebuie sa existe, este parerea mea. Ce fel de oameni formeaza acest mare Cambridge? Acolo nu se face, daca este adevarat (si cred ca nu ai exagerat) decat sa se distruga calitatea umana a acelor tineri. In speranta ca se vor lua masuri, tin din tot sufletul sa te felicit pentru curajul tau si doresc ca toate aceste fapte, ori si unde s-ar afla, nu numai in scoli, universitati, institutii, firme, la locul de munca,,, sa dispara o data pentru todeauna din sistemul acesta cladit de nimeni altcineva.. decat de oameni.
Matilda


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ritualuri barbare la Cambridge (3966 afisari)
 Creierul lui Obama (2161 afisari)
 Roma anti-Romania (2147 afisari)
 Strategie nationala pentru cadavrul Romaniei (2059 afisari)
 Nu speriati clientii (1547 afisari)
 O mama a reusit sa scape de doi agresori dupa ce i-a muscat de organele genitale, dar al treilea a violat-o de fata cu copilul de sapte ani (4302 afisari)
 "Farfurii zburatoare" filmate in Turcia (VIDEO) (3619 afisari)
 Presedintele unui fond de investitii din SUA se retrage dupa ce a castigat zeci de milioane de dolari din criza creditelor: Salutare, fraierilor. Va multumesc ca m-ati imbogatit idiotilor. God Bless America! (2886 afisari)
 Astrolog rus: UE si NATO nu vor mai exista in forma actuala in 2020 (2145 afisari)
 Anaconda 3 sau cum a vanat David Hasselhoff cel mai de temut sarpe din lume in padurile de la marginea Bucurestilor (2049 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00749 sec.