Ziua Logo
  Nr. 4345 de miercuri, 24 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-09-24

Comentarii: 12, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Eufrosin
2008-09-23 23:59:35

"Americanii" si tarfele lor

Daca ar fi mai destepti, alogenii care s-au inscaunat cu de la sine putere in pozitiile cheie ale guvernului American, si-ar da seama ca tarfele lor din Romania, Apador-Chhh, liga Proeuropa si altii ca ei, dau dovada de exces de zel.
In astfel de situatii, un stapan destept isi tempereaza slugile care prin obraznicia lor, risca sa provoace o revolta al carei final va fi mazilirea cu desavarsire a stapanului.

Andrada Tiparas
2008-09-24 04:55:19

m-as rezuma legat de orele de religie

la o programa de cultura religioasa cu extrase dein toate religiile pentru o deschidere a acestor copii spre o optiune personala si abilitatea de a vedea decalogul ca baza in toate structurile sociale de pe glob.
poate cu exceptia politicilor interne ale skizofrenului israel care fragmenteaza societatea in NOME SI NEME..DAR E BINE CA SI ASTA SA CUNOASCA DE MICI COPII SI SA NU RASPUNDA LA PROVOCARI DE NICI UN TIP.

Andrada Tiparas
2008-09-24 04:57:05

si ..

ar fii bine ca preotimea din toate cultele sa cunoasca ca marele skizofren al lumii israel in delri de proiectie pentru infirmii natiunii sale ..alege cel mai puternic individ sanatos pentru a-si hrani din carnea lui rebuturile din nastere..si ca isi educa in gehara ca de mici copii lor skizofreni sa molesteze alte religii.

Andrada Tiparas
2008-09-24 05:03:35

si asta ar fii dragut

ca din fiecare cult prin rotatie sa se tina o ora de religie cu teme spirituale din cultura acelui popor..de la israel nu ne trebuie pentru ca skizofrenul de obicei invata legea ca sa faca rau in delir de proiectoare si n-avem nevoie sa ne dea ce nu e pentru noi..avem in destule religii ale lumii.n-avem nevoie ca copii neme sa fie skizofreni ca israel si fara motiv.

Andrada Tiparas
2008-09-24 05:05:31

ce apare deosebit pentru organisme sanatoase psihic

multisplitul decalogului in aspecte de adaptare si integrare psihosociala si asta ar fi un act benefic de cultura populara.

Andrada Tiparas
2008-09-24 05:09:13

ahh

folosesc cuvintele skizofrenului israel din aberatii de rebutari in credinta cu goimiri practicate de sceleratii lui israel..pe tot globul..multisplit e cand il cheama ei pe dracul..si pe ingerul sandalphon..de asta sunt sckizofreni.
dar nu asta voiam sa spun..multisplit inseamna ca fiecare lege sa construiasca fiinta morala si complexa a personalitatii.

Tauber
2008-09-24 10:34:38

genial scarlat

foarte bune articolul lui George Scarlat si comentariul lui Eufrosin. bazaconiile debitate de Andrada Tiparas nu au nicio noima. femeie, du-te si te cauta!

v&bpanc
2008-09-24 10:36:29

Moderator?

Chiar citeste cineva de la Ziua mesajele inainte de postare? Postarile de mai sus (Andrada Tiparas) sunt comentarii nexenofobe si nerasiste? Ce fel de comentarii considera Ziua ca fiind "antisemite, xenofobe sau rasiste si isi rezerva dreptul de a nu face publice orice comentarii pe car le considera neadecvate"? Sa intelegem ca asta e pozitia oficiala a ziarului, ca evreii sunt niste shizofreni etc. etc.? Sau cineva nu isi face treaba? Ar fi bine sa afle toata lumea daca asta e pozitia oficiala a ziarului.

demetrius
2008-09-24 14:28:22

dle Scarlat

intr-o democratie este permis sa darami o biserica numai ca sa n-o inapoiezi proprietarilor de drept ?... Minimalizati dvs Raportul, dar vedeti ca ceva dreptate tot are. Si multa. Doar ca n-o vedeti din cauza...ortodoxiei

CALUGARU
2008-09-24 16:09:36

"Si pe urma ce-o sa mai fie ?" - 1

CALUGARU
2008-09-24 16:10:17

"Si pe urma ce-o sa mai fie ?" - 2

alamar
2008-09-24 19:30:20

Opinie personala...

Aceasta agentie din america pe care autorul o mentioneaza si care critica situatia religioasa din Roamania , este infiltrata de ateisti , materialisti dialectici si darwinisti...Aceasta org. inainte de a da lectii si critica lete tari , ere trebui sa-si arunce ochii putin , in ograda lor unde ateistii si marxistii din partidul democrat american , duc de cateva decenii o campanie activa si necontenita de a elimina Crestinusmul din america !!!!....Aceasta , in sumar despre aceste capate tuguiate care critica situatia religioasa din alte tari...Acum cateva cuvinte despte articolul de mai sus si in special despre BOR...Autorul , articolului mentioneaza ca BOR i se va returna ...padurile...Hm!...In acest caz ,de ce numai parurile ?....Lui BOR sa i se returneze TOTUL....Dupa cum stim din Istorie, stramosii acestei org. BOR ( care se ocupa mai mult cu aseturi imobile si venituri decat cu Biblia) , deci stramosii acestei Org. : BOR detinea in trecut nu numai paduri...ci si ogoare , pasuni , mori , dar mai ales ....SATE intregi de serbi si iobagi....De ce sa nu i se returneze toate avutiile acestei org. care este condusa de lupi in blana de oi ????...Intrebare ptr. autorul articolului dar mai ales ptr. prea sfiintiilor , prea iluminatilor si prea milostivilor de la conducerea BOR : cate paduri acea Isus Cristos ?....Cate sate si cate ogoare avea Isus Cristos ?...Voi ipocritii de la conducerea BOR ,v-ati luat titul precum regii si imparatii Lumii (" prea inalt", "prea sfintiti" ,,etc.,etc)....cine v-a pemis sa va luati asemnea titlul si ranguri....Clar cu nu ati invatat asta din Biblie !!!...Ce rang si titluri avea Isus Cristos ???...Va imbracati cu robe si haine fine si impopotanate , mai deocheate decat maresalii lui Napolean si mai scumpe decat regii angliei si imparatii japoniei !!!...Al cui exemplu il urmati ???...Cate garderobe avea Isus Cristos ????....Va ocupati de lupte cu alte factiunii ale ortodoxiei , ptr. teritorii , si biserici....Cate biserici avea Isus Cristos ??...cate teritorii avea Isus Cristos ???...Puterea unei credinte (crestine) este in Puterea Spirituala, si nu in numarul bisericilor....Puterea unei credinte , consta in a urma exemplul lui Isus Cristos , si nu in numraul de patriarhii sau teritorii.....va implicati , ca orice partid , in politica, si masinatiuni...Din ce partid facea parte Isus Cristos sau discipolii lui ,sau apostolii lui ?...O ultima intrebare : prea sfintitilor de la BOR , cand ati deschis ultima data Biblia ????...Caci daca o deschideati si urmati exempul lui Isus Cristos , nu erati ceea ce sunteti....Dar dupa cum stiti (este scris in Biblie) , va veni o ZI , a Judecattii , iar voi cei de la BOR , precum lupi in blana de oaie , care ati condus turma de oi ( de credinciosi ) in pustie departe de apa si hrana eterna ( invataturile Bibliei) , ve-ti raspunde in fata Adevaratului Prea Sfintit....Dumnezeu sa aiba mila de sufletele voastre...ipocritilor !....


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Condamnat la moarte (3987 afisari)
 Ultimul condamnat la moarte (2872 afisari)
 Tökes cere autonomia Transilvaniei (2351 afisari)
 Birchall se apara pe blog (1540 afisari)
 Senatorii au furat dosarul spionilor (1319 afisari)
 ICR Berlin a vernisat expozitia artistilor Alexandru Radvan si Sorin Tara. PRIVITI SI COMENTATI. (Atentie, imagini socante!) (2422 afisari)
 Deputat ucrainean: Kievul a facut tot ce putea pentru ca Romania sa aiba castig de cauza la Curtea Internationala de Justitie  (2391 afisari)
 Doua prostituate din Timisoara s-au luat la bataie cu politistii (VIDEO) (2302 afisari)
 Doua planete aflate la 300 de ani lumina de Pamant s-au ciocnit (2302 afisari)
 Moldovenii au brevetat masina de cules castraveti (1700 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01365 sec.