Ziua Logo
  Nr. 4338 de marti, 16 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-09-16
laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 218.18.19...)
2008-09-16 07:43
dovada "probitatzii" la ordin a trompetei Ronciulistice sau daca-i musa-i cu placere

Acu mai o saptamana aici in Ziua se gazduai un drept la replica al ambasadei Ruse pe tema convorbirii Milibam -Lavrov unde Rusia amenintza sa faca publica stenograma convorbirii lavroiv -Miliban apentru a demonstra ca gogomania minciunii nerusinate din The Sun este exacat ce se astepta toaata lumea din partea lui The Sun mai ales cand o da anonima .

Si da-i si explica de ce Lavrov pur si simplu nu are nici-un motiv sa i se adreseza asa de "fucking free " lui lucking putza-n vant Milliband
Cine i-a asculta live discursul din Camera Comunelor a lui putza-n vant Milliban despre confilctual electoral Tsingarai - Mugabe pentru a observa mai apoi cata de mult le-a pasat celor doi de gargariseala lui putza-n vant Miliban atunci cand au pus mai deunazi de un power sharing deal si ca de altfel tot ce vorbeste putza-n vant Miuliban e ...... demn de a fi ignorat cai e complect neaducator nici de informatzie sau adevar si nici de consecinte .

Ori tocmai ca Lavrov stia ca dincolo de o strangere de mana in fatza presei si asta dor apentru ca e silit de protocol el nu ar a face nimic altceva in fatza lui putza-n vant . Sai acuma tocmai el sa se trezeasca vorbind in fatza lui neica nimeni avocatul de serviciu al drepturilor omului tuturor spionilor tradatori model Litvineko sau a libertatzii de a fura a tuturor excrocilor model Berezovsky ? Hmmmmmm . Indoi-masi si n-am cui .

Sa nu fi auzit onor trompeta Roncioulescu de protestele vehemete al Marii Britanii atunci cand Rusia a amenintzta ca o sa faca publica stenograma convorbiri ca se demonstreze in mod nechivoc ca putza-n vant minte de inghetra apele in sparla strecurata in The Daily Telegraph citand o anonima din The SUN . Desigur ca a a auzit

Da asa merge industria propagandei la ordin si a minciunii fara de frontiere si la care el este angajat cu noroma intrega . Eu citez din mine canad afim ca tu mintzi sa ma injuri si ce conteaza ca nu am nici-o proba doar DUPA CUM BINE SE STIEI , sparla mea nu trebuie deminstrata cu nici-un fel de probe .

" E drept, Lavrov nu s-a exprimat cu noi ca si cu ministrul de Externe al Marii Britanii, tanarul David Miliband, pe care l-ar fi apostrofat, recent, cu "Who the fuck are you to fucking lecture me?!", conform Foreign Office."

Bai cacat cu ochi ronciulistici nu Foreigh Office a declrat cel de mai sus ci a incercat pe toate caile sa demonstreze ca cel de mai sus nu sunt altcevca decat una din miile de minciuni cu cara industrai propagandei anglo-americane BBC-CNN au invaluit ca si cu o prdea grosa de fum fapte despre invazia si masacrul Georgiei din Ossetia .

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-09-15&id=12702

"Pentru prima oara, informatia referitoare la o posibila "discutie infierbantata" intre Lavrov si Milliband a aparut in 9 septembrie 2008 pe blogg-ul comentatorului The Sun, Andrew Porter, care insa nu-si dezvaluia sursa informatiei.Diplomati britanici au confirmat ulterior pentru The Daily Telegraph, sub rezerva anonimatului, ca in discutia telefonica dintre cei doi sefi ai diplomatiei s-au facut auzite de mai multe ori cuvinte "fara perdea" si ca doar unul dintre ministri a folosit un limbaj indecent.Nesterenko a declarat sambata ca dovada cea mai concludenta a incidentului "poate fi doar inregistrarea audio a discutiei telefonice, care in principiu nu se da publicitatii". Potrivit Interfax, ministrul rus al Afacerilor Externe va comenta personal in urmatoarele zile discutia sa cu Milliband."

Deci cum a stat anatomia faptelor :

-The SUN da o anonima model Farfurididi "tradare tradare tradare d 3 ori tradare "
-The Daily Telegraph citeza aonomniama din The sun corobarat cu alt anonime la model sa bagam o sparala "s-au facut auzite de mai multe ori cuvinte "fara perdea" si ca doar unul dintre ministri a folosit un limbaj indecent"
-Ministerul de externe Rus isi cere celui Foreign Officeului s avina al interval cu stenograma ca sa se verifice daca mancatoria de cata din ziar e bazata pe fapte sau nu voba ceea a lui caragiale "tradatre a fie da sa stim si noi "

Englezoi tac ca muisca-m curul caluyui si ghici cin se trezeste sa repete miniuna nedovedita dar dand-o drept sigura deh cu surse reputa din Foreign Office . ? Ei cine ? Spalatorul de cagavre si vigajorul cu limba, lopatziaca si galetusa de serviciu Victor Roncea .

Ei moncherule chiar asa de rau ai ajuns ?
sau daca asa e ordin de mai sus .... si nu se mai gasetse alt mestecator de rahat in gura e buna si limba lui matale la ceva nu asa ?

Acum din doua una . Ori e ordin si da-cai ordin se executa si nu s ediscuta
ori matalutza n-ai aflat ca conform :
http://stiri.kappa.ro/externe/stenogramele-convorbirilor-lavrov-miliband/stire_153482.html

"Potrivit agentiei ruse de presa, stenograma convorbirii intre cei doi ministri va fi postata in una din zilele urmatoare pe site-ul MAE rus - www.mid.ru"Ministrul rus de externe nu are obiceiul sa recurga la lexicul nenormativ in discutiile cu partenerii nostri straini. Lavrov nu a facut asta niciodata si nici in viitor nu o va face, pentru simplul motiv ca este un om bine educat", a declarat Nesterenko, in cadrul unei conferinte de presa."

Deci sa asteptam si sa vedem . A zis-o ori ba .

Si daca ba fapt este ca ai inghitzit galata de rahat bine fermentata si servita tzie de catre cei ce itzi trimit articolul in plic ?

Parerea me nu ca mi-ar plasa dar orisicat ....
     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marca Traian (3650 afisari)
 Groapa lu' Pelivanu (2114 afisari)
 Singuri in fata Rusiei (2078 afisari)
 Haos nuclear la Magurele (2010 afisari)
 Atentie cad banci! (1251 afisari)
 Penisul de hamster al celebrului Harry Potter, Daniel Radcliffe (3046 afisari)
 La 62 de ani, "Mireasa lui Frankenstein" este in tandreturi cu un tanar (2922 afisari)
 Georgia dezvaluie interceptari telefonice ca sa demonstreze ca Rusia a fost cea care a initiat atacul (2506 afisari)
 Basescu si-a gasit sosia la Tebea (2247 afisari)
 Presedintele comunitatii rusesti de la Chisinau: Bucurestii au inceput procesul unirii Moldovei cu Romania (2115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00723 sec.