Ziua Logo
  Nr. 4332 de marti, 9 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-09-09

Comentarii: 16, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Liviu2002j
2008-09-08 23:34:36

Hopa ! Se extinde haiducia !!!

Acum sa te tii amenzi si anulari in instanta ... Dupa ce ca sunt judecatoriile pline cu plangeri contraventionale (in care de multe ori nu se prezinta nici reclamantul in timp ce reprrzentantii politiei nu vin absolut deloc !!!) sa vezi ce va fi de acum incolo ... Ca sa nu mai vorbim de noii haiduci plini de zel, energie si foame !!!

Eufrosin
2008-09-09 00:19:24

Re: Hopa ! Se extinde haiducia !!!

Asa-i. La asa justitie, trebuie raspuns in acelasi ton: Ignorati amenzile!

La 2008-09-08 23:34:36, Liviu2002j a scris:

> Acum sa te tii amenzi si anulari in instanta ... Dupa ce ca sunt
> judecatoriile pline cu plangeri contraventionale (in care de multe
> ori nu se prezinta nici reclamantul in timp ce reprrzentantii
> politiei nu vin absolut deloc !!!) sa vezi ce va fi de acum incolo
> ... Ca sa nu mai vorbim de noii haiduci plini de zel, energie si
> foame !!!
>

NAT
2008-09-09 02:54:36

Re: Hopa ! Se extinde haiducia !!!

Pleaca omu' legii de la judiciar, simte ca-l trece o foame da' vede ca si-a uitat portofelu' in haina cealalta, asa ca opreste un autoturism mai rapciugos (nu unu' baban, ca da dreacului de vreun barosan) si-l ameninta cu o amenda. Pac, se face cu bani si de-un suc si de-o shaorma.

Ce-i rau in asta? Ca om e si politistu', tre' si el sa manince, nu?

george nemteanu
2008-09-09 04:17:59

Re: Nu vad rostul acestei politii rutiere in orase

La 2008-09-08 23:34:36, Liviu2002j a scris:

> Acum sa te tii amenzi si anulari in instanta ... Dupa ce ca sunt
> judecatoriile pline cu plangeri contraventionale (in care de multe
> ori nu se prezinta nici reclamantul in timp ce reprrzentantii
> politiei nu vin absolut deloc !!!) sa vezi ce va fi de acum incolo
> ... Ca sa nu mai vorbim de noii haiduci plini de zel, energie si
> foame !!!
>
In Chicago, politia locala este moasa comunala. Printre altele echipajele politiei intervin si in probleme de circulatie, atunci cand sunt solicitati sau can constata abateri grave de la lege. Este o politie eficienta.

cristi1975
2008-09-09 08:09:09

Pierdere de vreme

Autoritatile ar trebui sa inteleaga ca nu cu rugaminti se respecta legea. Daca ar elimina din legislatie toate gaurile acelea care permit anularea amenzilor precum si marirea amenzilor de 10 ori atunci omul s-ar gandi de doua ori daca va incalca legea. Plus politistii sa aplice legea.

unchiuletul
2008-09-09 09:32:04

Abuz si superficialitate

Conform legislatiei doar politistii de la RUTIERA pot constata si sanctiona contraventii in domeniu. POLITIA BUCURESTI nu poate da derogari de la LEGE !?! Poate este alta "vrajeala" la mijloc. Or fi saracit cei de la Ordine publica si judiciar ! Nu cred ca prin aceasta s-ar face ordine. Trebuie:
- educatie rutiera in cadrul unei educatii civice mai larg dezvoltata,
- conditii de trafic mai bune - drumuri, intersectii, parcari , amenajari pietonale, scoaterea traficului greu din centru, si multe altele in domeniu
- exigenta si corectitudine in sanctionarea contraventiilor inclusiv a celor savarsite de cei " mai egali" decat altii.( la noi se aranjeaza toate)

Liviu2002j
2008-09-09 10:12:44

Re: Nu vad rostul acestei politii rutiere in orase

D-le Nemteanu, pe de alta parte nu mi se pare normal ca un anumit tip de "paza a legii si ordinii" sa fie facuta in oras de o categorie de politisti pe cand in afara lui de alta categorie ! Insa in Bucuresti de exemplu cred ca exista pe putin vreo 5 sau chiar mai multe structuri politienesti: politistii de la "lege si ordine" (cam vechii sectoristi cum ar veni desi lucrurile au inceput sa se complice atat de mult ca nici ei saracii nu mai stiu ce le-a mai ramas din apararea legii si ordinii !!!), cei de la "rutiera", politia comunitara, politia locala a fiecarui sector in parte si jandarmii (care nu prea stim ce fac ...).

Problema cea mai mare insa este cu "cadrele" acestor structuri politienesti. Nu ca nu ar fi fost intotdeauna o problema dar in situatia de fata lucrurile sunt complet iesite de sub control si haotice ... Practic, tarani pe care Ceausescu "ii baga" in fabrici si uzine sunt acum paznici de tot felul cu statii dintr-acelea de emisie-receptie si evident ca "imbracati" ! Armata sa o fi facut ca "specializarea" se face pe parcurs ... Este adevarat ca in politie lucrurile stau ceva mai bine si din ce in ce mai multi tineri (sper ca si cu mintea mai deschisa desi practica nu prea o dovedeste) pot fi vazuti pe strada. Dar pe lanoile structuri politienesti gen politia comunitara sau cea locala poti sa vezi tot felul de oameni arsi de soarele ogoarelr si cu mintea tot la ogor si la ce o sa-i dea porcului de mancare in continuare ... A lasa pe mana lor niste lucruri despre care cred ca au habar este o mare greseala !!!

Liviu2002j
2008-09-09 10:21:17

Re: Abuz si superficialitate

La 2008-09-09 09:32:04, unchiuletul a scris:

> Conform legislatiei doar politistii de la RUTIERA pot constata si
> sanctiona contraventii in domeniu. POLITIA BUCURESTI nu poate da
> derogari de la LEGE !?! Poate este alta "vrajeala" la mijloc. Or fi
> saracit cei de la Ordine publica si judiciar ! Nu cred ca prin
> aceasta s-ar face ordine. Trebuie:

Ce va pot scrie este faptul ca de vreo luna incoace celelalte categorii de politisti au inceput sa fie puse pe la trecerile de pietoni si prin intersectiile mai putin importante ca sa dirijeze circulatia. Lucru asta este bunicel (cu toate ca daca pui un politist in locul semaforului constati ca pierzi mai mult timp si frustrarile cresc !!!) iar in conformitate cu principiul "ii dai atributii atunci da-i si drepturi" probabil ca s-a emis o ordonanta ceva ... Sa vedem ce va mai fi !

> - educatie rutiera in cadrul unei educatii civice mai larg
> dezvoltata,

No comment !!!

> - conditii de trafic mai bune - drumuri, intersectii, parcari ,
> amenajari pietonale, scoaterea traficului greu din centru, si multe
> altele in domeniu

D-le, o debandada mai mare ca in Bucuresti mai este probabil prin orasele din India si Indonezia ! Cand am propus ca aia de vor sa-si mai ia o masina sa faca dovada unui loc de parcare mi-au si sarit "democratii" in cap ... Iar parcarea masinilor de serviciu, fie ele chiar si autoturisme (dar macar sa fie scoase tirurile si dubele din cartierele rezidentiale !!!), sa fie facuta in spatiile firmelor detinatoare. Mai ales firmele tebuie sa faca dovada detinerii locurilor de parcare ...

> - exigenta si corectitudine in sanctionarea contraventiilor inclusiv a
> celor savarsite de cei " mai egali" decat altii.( la noi se aranjeaza
> toate)
>
Vezi primul punct !!!

Changeman
2008-09-09 12:57:27

Copacel-copacel catre statul politist...Inca o masura care tine de prostia sociala in cizme . In loc sa clarifice raporturile dintre structurile "da ordine publica", care au cucerit orasele cu uniformele dar care dispar subit cand se intampla ceva cetateanului, si sa poata gasi metode de neutralizare a celor care scot pistolul pe strada sau din masina , structurili mai ridica cu inca o treapta aroganta structurilor si dreptul lor discretionar de a pedepsi pe cel pe care le cad ochii pentru ca "a jignit organu` cu privirea". Deci aparati-va singuri de bate si pistoalein trafic si pregatiti-va ...sa platiti tot voi amenzile ! Halal...

Liviu2002j
2008-09-09 13:38:56

Re: Copacel-copacel catre statul politist...

La 2008-09-09 12:57:27, Changeman a scris:
>
> Inca o masura care tine de prostia sociala in cizme . In loc sa
> clarifice raporturile dintre structurile "da ordine publica", care
> au cucerit orasele cu uniformele dar care dispar subit cand se
> intampla ceva cetateanului,

Aveti foarte mare dreptate !!! Cand se intampla ceva efectiv ii vezi cum fug sau dau bir cu fugitii iar daca totusi ii prinzi te iau tot pe tine ala pagubit ... Si sa nu mai aducem discuta la cazul in care trebuie sa pazeasca un "obiectiv" particular de la care au oarece venituri "suplimentare" !!!

Changeman
2008-09-09 14:01:08

Re: Copacel-copacel catre statul politist...Avem dreptate....De aceea pana si fanaticii de pe forum recunosc faptul ca isi indeamna copiii sa plece unde vad cu ochii ... in afara ! Ramanem noi inauntru cu structurili pana la sfarsitul veacurilor... Ba nu, mai ramane o sansa cu Elvetia. Doua gauri negre sunt solutia pentru toate problemele societatii romanesti ( de aceea s-a speriat PC Felix cu motanii lui cu tot ...) .

La 2008-09-09 12:57:27, Changeman a scris:

>
>
> Inca o masura care tine de prostia sociala in cizme . In loc sa
> clarifice raporturile dintre structurile "da ordine publica", care
> au cucerit orasele cu uniformele dar care dispar subit cand se
> intampla ceva cetateanului, si sa poata gasi metode de neutralizare a
> celor care scot pistolul pe strada sau din masina , structurili mai
> ridica cu inca o treapta aroganta structurilor si dreptul lor
> discretionar de a pedepsi pe cel pe care le cad ochii pentru ca "a
> jignit organu` cu privirea". Deci aparati-va singuri de bate si
> pistoalein trafic si pregatiti-va ...sa platiti tot voi amenzile !
> Halal...
>

NormanFinkel5
2008-09-09 14:46:12

Orice politist poate da amenzi de circulatie .....

....... daca stie sa scrie. La Chicago merge si fara, d'aia au emigrat catziva arnautzi p'acolo.

Rocky
2008-09-09 15:48:14

Da astia de la Paris cum se descurca mai hotentotilor ?

In mloc sa va plimbati voi nevestele pe la shopinguri de ce nu faceti stagii de 1 sapt cu politionerii nostri tablagii sa vada si ei cum se cirvcula si cu l se fluidizeaza circulatia in capitala frumosului. Pai ba nefericitilor cu ame,nzi vreti voi sa fluidizati ? Santeti o gasca de natarai inculti si necivilizati atat voi tablmagii cat si multi cretini care se lafaie prin SUVUri si tot felul de jafuri de 50 000 € prin aglomeratie * Vaide capul nostru Oprecule Fa domne Bucurestiul suspendat si autorutele subtearane ca de centura n-aui de cat d-sa ti- strangi pe burta ca nici copii mei nu vor vedea centura Bucurestiului sau bulevarde periferice ca in orasul lumina

ionion
2008-09-09 16:10:54

Daca le da corect este foarte bine- Romania va inceta sa fie tara groazei in legatura

cu circulatia.

vida clara
2008-09-09 21:03:34

De-abia o scoteau la capat cu scrisul literelor,astia de facusera scoala de soferi.

Ca la cifre,astea le scriu si babele.
N-are nimic daca da toata lumea amenda la toata lumea.Probabil ca si portaru de la penitenciar,cand fuge grabit sa ia o bere la colegi,daca uita banii,poate imprumuta de pe la vreun trecator cu masina.
Acu,or iesi haiducii lui sapte-masini,ca cai cum n-am mai vazut.

vida clara
2008-09-09 21:07:06

E posibil sa se indrepte circulatzia.

O sa vedem,incotro o apuca.(Acuma,nu ma lasatzi in dilema.Al cui zicetzi ca e statul asta "politzienesc"?A lu Basescu sau al lui tariceanu (de cap)?


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Savantii care se joaca de-a Big Bang amenintati cu moartea (3211 afisari)
 Bordel nou, curve batrane (3130 afisari)
 Kievul linseaza mediatic Romania (2309 afisari)
 Ucraina: Urmatoarea criza? (1656 afisari)
 Orice politist poate da amenzi de circulatie (1625 afisari)
 Doua dintre damele de companie aduse de Prunea fotbalistilor sunt actrite de filme porno (3749 afisari)
 Se amana sfarsitul lumii? Experimentul final Big Bang, programat pe 21 octombrie (3497 afisari)
 Disperata ca nici un barbat nu o vrea, Kylie Minogue alege solutia de criza: lesbianismul (2753 afisari)
 O femeie din Pascani a raspuns cu pistolul unei invitatii la sex! (2313 afisari)
 Incredibil: la doar sase ani a injunghiat o tanara in plina strada (2187 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00648 sec.