Ziua Logo
  Nr. 4329 de vineri, 5 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-09-05

Comentarii: 33, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-09-04 22:24:31

Vanitatea si datul in gropi a celor 322

Vanitatea si datul in gropi a celor 322

Daca un lucru incepe prost spune Murphy,el se va termina lamentabil,mai prost.
Legile lui Murphy sunt cunoscute in toata lumea, sunt afisate in birourile politicienilor si ale cercetatorilor, in atelierele de proiectare si in cabinetele ministrilor.Totusi cei 322 nu le au invatat motiv pentru care dau in gropi chiar in ultimele 2-3 luni pe care le mai au de stat in parlament.
Cata vanitate!
Ignatul vine peste 3 luni si ei isi fac legi ca sa se asigure ca raptul din timpul cand erau la putere nu va fi pedepsit.

Ori un dram de inteligenta ar duce la alte concluzii.
Daca prin absurd cei 322 vor fi reinvestiti la putere dupa alegeri vor face ce vor cu tara si vorba cuiva(Vadim il copiaza doar pe Petru Rares) vom fi la fel si chiar mai mult decat atat.
Daca nu vor fi,si asa speram,cunoscand inteligenta romanilor,tot demersul lor vanitos se va duce pe apa sambetei si noul Parlament va corecta tot ce au stricat cei 322.

Deci ce vor acest oameni orbiti de vanitate.
Vor sa-l castreze pe presedintele Basescu,vor ca el sa nu fie cel care potrivit Constitutiei sa numeasca procurorii sefi.Sa o faca ei,adica ministrul lor de justitie(dl.Ponta,creat dupa asemanare mentorului lui, dl.Nastase) si un CSM umil,cu oameni numiti de PSD,PRM si PNL.

Degeaba ii avertizeaza purtatorul de cuvant al CE ca Romania a promis ca nu va schimba sistemul de numire a procurorilor si ca ii asteapta clauza pe justitie.Nu le pasa.Daca multi dintre ei s-au imbogatit facand avere pe spatele statului,ce le pasa lor de Romania care daca ei nu mai sunt la putere devine o vaca stearpa.

Daca nu pot mai mult cel putin sa-i ia din atributiile lui Basescu care le va fi Baci pana in 2013.Si ei stiu asta caci la orientarea privind puterea se pricep.

Va dati seama cat de disperat era dl.Andon(PC),Ponta(PSD),Hasoti(PNL) la emisiunea Realitatii TV.Ce tara,ce UE noi suntem stapani si facem ce vrem.

Exista un fel de fabula in care un evreu batea la poarta lui Ion,in timp ce Grivei latra de zor.Intra jupane,ii spune Ion,nu stii ca un caine care latra nu musca niciodata.La care vizitatorul sau raspunde:o stiu vorba romaneasca,o avem si la evrei,vorba este insa alta,oare o stie si Grivei?

Cam aceasta este situatia celor 322.Mai fac si ei rau cat se mai poate si mai al?es ca se pare ca nici dintre ei nu l-au citit pe Murphy.


gili
2008-09-04 22:30:06

Re: Vanitatea si datul in gropi a celor 322... 321 nene , 321 ..., n'asa ?

Ca acuma Vadim ie d'al 'nost , n'asa ?
Si daca mai punem ca inca unul ieri a trecut la pedelei ramin 320 fix .

....
2008-09-04 22:45:43

Re: Vanitatea si datul in gropi a celor 322

321 ramasesera deja de anu trecut, prin defectarea lui Nati Meir.

Aladin
2008-09-04 23:00:13

Nu ai obosit ?

Construiesti tot felul de ipoteze pe nisip apoi iti ei vant si tragi concluzii aberante ca si donQuxjote si treci la atac. Devii penibil si fixist.
Hai ia-ti vacanta ca procesul ne se amana oricine iese la alegeri. Si pregateste-ti o salteluta ca aia (la racoare) au doar scanduri.

Ho Ciu Tzi
2008-09-05 02:19:01

Foarte bun articolul, dle. SRS!

Ati descris exceptional aceste doua ''podoabe'' ale politicii romanesti, sincere felicitari!

cosor ion
2008-09-05 03:06:01

te implici din ce in ce mai mult

si chiar vrei sa fi crezut ca spui purul adevar.fara odihna zi si noapte ai o tinta -Base.acum ai facut legatura Base-Vadim.unul este asa celalat mai asa.fixul te omoara SRS si nu mai intelegi ce este o alianta,mezalianta sau o afacere din care unul cistiga mai mult,pentru ca este mai destept.de fapt asta a fost,un tirg din care unul a cistigat de 3 ori iar altul un scaun.dar de aici si pina la batut cu fleanca pina-ti sare dintii e cale lunga.tot ce se intimpla in mintea ta SRS este o conspiratie a lui Base.dar sti proverbul,ciinii latra,ursul merge

gili
2008-09-05 05:28:24

Merge , merge ursul Cosorel PDRM-eu, numa ca acuma ne si arata la vedere ...


Pe unde merge si in ce ape se scalda , n'asa ?
Acuma nu ca nu am fi stiut ca neispravitulde urs ne duce cu zaharelul , da erau unii care ne puneau cosorul la git ca iote ce urs de isprava si cum se mai lupta el voiniceste cu cele lighioane ale sistemului ticalosit din padurea noastra noastra draga .
Ca sa constatam de fapt ca ursul cu pricina s-a aliat taman cu lighioanele despre care ne tot aburea ca ne pazeste , n'asa ?
Si il luarati si pe baciul din Baneasa sa paziti oile ...
Brava !
Halal de asa aleante !

gili
2008-09-05 05:35:10

De ma Aladine ,

Freaca si dinsul lampa ca sa se faca lumina si sa vaza prostii in ce strachini calca .
In ce strachini calca alaturi de Excelenta Sa , de Tribunelul Nebunelul si de Jiji Behehecali , care iote-i ce frumos se tin de minutze dupa ce ne abreau ca nici se poate dusmani mai mari , nasa ?
Pai dupa asa fapte de arme ale Excelentei Sale alaturi de Mascariciul Neamului si de Razboinicul Luminii , poti talica sa freci la lampa ceia cit oi pofti , da neam sa mai ei ochii la prostime cu rezbelul cela dus cu sistemul ticalosit cind tu te pui pe aleanta taman cu excrementele sistemului cu pricina , n'asa ?

ionion
2008-09-05 06:34:35

Oricare formatiune politica in momentul in care pierde teren se agata ca ultima scapare

de nationalism.

gili
2008-09-05 08:49:16

Re: Oricare formatiune politica in momentul in care pierde teren se agata ca ultima scapare

La 2008-09-05 06:34:35, ionion a scris:

> de nationalism.
>
NU !
Nu orice formatiune , ci doar formatiunile de sorginte comunista .
PD este o astfel de formatiune , n'asa ?

benef2006
2008-09-05 08:55:15

Presedintele in Romania e parte a Executivului (a Guvernului) ?!

D-nu SRS, eu stiam ca Presedintele reprezinta Administrativul si ca nu e parte a Guvernului!

UNFORGIVEN
2008-09-05 08:55:57

PROFILE !!!

Corect, toti trei, adica Basescu, Becali si Vadim sunt facuti din aceasi plamadeala. Firi dictatoriale, ahtiati dupa drogul puterii pina in faza paranoica, animati de un populism ieftin, tupeu, viclenie, minciuna si nesimtire avand o puternica componenta de incultura (primul), analfabetism (al doilea) si delir oratoric (al treilea).

gili
2008-09-05 09:18:08

Re: Presedintele in Romania e parte a Executivului (a Guvernului) ?!

sorge
2008-09-05 09:46:35

Este adevarat ca sint niste prostovani !

Dar nu criminali ca Iliescusi si tradatori ca Patriciu si Tariceanu.

gili
2008-09-05 09:50:07

Re: PROFILE !!! Iote aleatul ...


http://www.youtube.com/watch?v=oIWg8PB8h9E

http://www.youtube.com/watch?v=J2DU3I0Sfh8

ionion
2008-09-05 09:54:21

Re: Presedintele in Romania e parte a Executivului (a Guvernului) ?!


Dar in "republica" Romania intotdeauna asa numitul presedinte a fost parte integranta a Guvernului - precum chibitzii pe margine la partida de table.La 2008-09-05 08:55:15, benef2006 a scris:

> D-nu SRS, eu stiam ca Presedintele reprezinta Administrativul si ca
> nu e parte a Guvernului!
>

Elena-Elly
2008-09-05 09:57:39

SRS, sa-ti trimit niste Lecitina!

Vad ca te-a cam lasat memoria; acum 4 ani cand va spuneam ca alegeti alti lupi, aceiash haita, v-ati ofruscat.

Ps. SRS, tu faci parte din aceiash haita si eu una de teatru vostru ieftin m-am saturat. Tu esti un tip nevertebrat, "azi ii scuipi si maine ii pupi" si invers.
Multa gratza provoaca cei de teapa ta!

YOGHINUL
2008-09-05 10:49:28

Intelepciune

I calculated that percentage, 98%, in 2003 when I had 0$ income (now I don’t have a job too). From that day I’m repeating almost each day that percentage because life among low level people (98%) is not easy. In my view theirs intelligence is not fully awake, they are not fully developed and interacting with them (I don’t say theirs ego) is not easy.

People don’t accept that they are from animals, the Christian, Muslims, Jews… follow the Bible(OT)…low level people were created by God. If the religious leaders don’t understand that people are from animals I don’t think they are able to understand God. If you don’t see the animal for sure you don’t see God.

Anyway if the religious leaders are right(OT) I can burn my book I AM CREATING GOD; but if I am right the religious leaders have to go home because are far away from God.

acvila
2008-09-05 11:18:39

Noi cei multi si "prosti"

ne putem pune intrebarea: pe cine sa credem si pe cine sa ascultam, pe Dl Basescu si Dl.Vadim si PRM(daca eventual s-ar face o alianta ), sau pe cei "322". Dl.Basescu a fost ales de majoritatea electoratului tarii, deci este cel mai credibil, simpatizat si sustinut. Cu toate ca nu am vazut "tepele" din P-ta Victoriei(nici nu le asteptam si nici nu se puteau face, epoca lui Vlad Tepes nu se poate intoarce), dar Dl.Basescu a sprijinit lupta contra coruptiei si jafului national, fapt sprijinit de UE, s-a luptat si se lupta pentru interesele nationale ale tarii, pe plan intern si extern, s-a tinut de cuvant cand a afirmat ca va fi un presedunte jucator. Pe de alta parte vedem caum au ajuns in Parlament reprezentantii nostrii, ca pe vremea fanariotilor. In Parlament se citesc ziare, fac bisericute si stau cu fundul catre colegii lor care iau cuvantul in plen, mai dorm si la comanda ridica mana fara sa stie uneri pentru ce o fac,iar apoi isi continua indeletnicirile.Ne putem pune intrebarea: dece atata incrancenare si lupta pentru al da jos din functie pe Presedinte? si inca de la inceputul activitatii sale. Ce si pe cine deranjeaza dansul? Dupa cum s-a vazut, activitatea sa pe linie interna si externa e apreciata si de UE, dovedita cu ocazia Referendumului de destituire. Venind vorba de stirea neoficiala si nedovedita, privind o alianta politica intre PDL si PRM, aceasta daca s-ar concretiza, ar fi mai de compromis oare ca cea dintre PSD si PNL ? Si PRM este un partid democratic, sustine interesele Romaniei pe plan intern si extern. Dl.Vadim si membrii partidului nu sunt impicati si acuzati de fapte de coruptie, dand dovada de incoruptibilitate, exemplu cel mai graitor fiind seful partidului Dl. Vadim, un excelent om de cultura, un bun roman, un bun crestin, care sare primul cand e vorba de apararea intereselor nationale pe plan intern si extern. Ajuta din veniturile sale bisericile, cetatenii saraci, nevoiasdi si napastuiti de soarta. Venind vorba ca in PRM sunt multi comunisti si securisti. Dar in celelalte partide nu sunt? Ia numarat vreodata cineva? Dupa Revolutie s-a incercat diferite metode si combinatii politice de-a conduce tara. Rezultatele s-au vazut si nu au fost multumitoare pentru cetatenii tarii, nivelul de trai nu s-a ridicat dupa comunism asa cum s-ar fi dorit. Ar fi bine de vazut ca la conducerea tarii sa succeada si alte forte politice, care pana in prezent nu au ajuns la conducere si nu si-au dovedit priceperea si competentele. Si cine stie poate asa s-ar gasi solutia ca tara sa ajunga pe fagasul cel bun, sa progresam si sa scapam de toate "belelele", de care suntem acuzati si condamnati, pe plan intern si extern.Doamne ajuta!

Petronius jr
2008-09-05 11:21:27

Frectie g....

Pana acum cateva zile nu era o problema mare Vadim ,doar l-a scapat de vreo doua ori pe amicul Tariceanu de la prabusire votand impotriva motiunilor, acum este o problema cand face intelegeri cu ceilalti. Nu-l stimez pe acest mitocan plin de sine dar nici asa d-le Stanescu.

alwis46
2008-09-05 11:43:19

Scurta perioada de timp domnule Stanescu ?

Ziceti ca PRM a facut parte o scurta perioada de timp din "Patrulaterul Rosu".
Bine zicea cineva pe forum ca va trebuie o leaca de lecitina.
Ca sa va scutur nitel memoria, scurta asta perioada de timp a durat din 1992 pana in 1995 pe timpul guvernului Vacaroiu si daca la inceput a fost o alianta oarecum neoficiala, la inceputul lui 1995 ea a fost oficializata prin semnarea unui protocol de colaborare intre cei patru : PDSR actualul PSD, PRM, PUNR si PSM .
1992, 1993, 1994, 1995...aceasta este scurta perioada de timp...

P.S.
Cautand prin arhiva ziarului ZIUA date despre Patrulaterul Rosu, am dat peste ceva interesant care priveste votul uninominal.

http://www.ziua.ro/display.php?data=1998-05-08&id=7250

Este vorba ca inca din 1998, liberalii, prin gura lui Paul Pacuraru, lansau ideea modificarii Legii partidelor si Legii electorale si introducerea votului uninominal pentru Senat.
Cu timpul, s-a vehiculat ideea ca acest deziderat, votul uninominal, este opera exclusiva a pedalacilor.
Uite ca e altfel.

DanBruma
2008-09-05 12:54:48

Boc e pe cale sa faca Poc, bineinteles, politiceste vorbind

Politica romaneasca ar pierde un mare om de stat (sic) cu aceasta ocazie nefericita. In schimb vor castiga viitorii lui clienti in ale avocatiei. Ce mai pledoarii ca niste vaste artificii de logica vor ilumina salile tribunalelor.

SpargeLL
2008-09-05 14:56:42

Coane SRS, parca nu mai scrii asa de prost ca inainte

SpargeLL
2008-09-05 15:02:59

Re: Foarte bun articolul, dle. SRS!

Poate ne incanta d-l SRS si cu un articol bun despre podoabele Trahanache & Tipatescu pardon Patriciu si Tariceanu.
Ar fi salata caragialeasca completa si SRS si-ar spala in mare masura pacatele jurnalistice de pana acum.
Uite la d-l Unteanu, ce serie inteligenta de articole despre Romania a scris.
[Vezi Arhiva, ultimele 3-4 Zile, Razboiul celor doua mari Romania la frontiera (1,2,3,4) ZIUA].

La 2008-09-05 02:19:01, Ho Ciu Tzi a scris:

> Ati descris exceptional aceste doua ''podoabe'' ale politicii
> romanesti, sincere felicitari!
>

Hantzy
2008-09-05 16:28:00

Re: Scurta perioada de timp domnule Stanescu ?

La 2008-09-05 11:43:19, alwis46 a scris:

> Ziceti ca PRM a facut parte o scurta perioada de timp din
> "Patrulaterul Rosu".
> Bine zicea cineva pe forum ca va trebuie o leaca de lecitina.
> Ca sa va scutur nitel memoria, scurta asta perioada de timp a durat
> din 1992 pana in 1995 pe timpul guvernului Vacaroiu si daca la inceput
> a fost o alianta oarecum neoficiala, la inceputul lui 1995 ea a fost
> oficializata prin semnarea unui protocol de colaborare intre cei patru
> : PDSR actualul PSD, PRM, PUNR si PSM .
> 1992, 1993, 1994, 1995...aceasta este scurta perioada de timp...
>
******************
Sincer, nu stiam ca vreun partid ar fi semnat cu PRM vreun protocol! Insa n-am exclus posibilitatea asta. Oricum totul e relativ, pentru efemeride 2 ani de colaborare ar fi enorm, pentru o testoasa ar fi vorba doar de one night stand.

Hantzy
2008-09-05 16:33:00

Re: Scurta perioada de timp domnule Stanescu ?

La 2008-09-05 11:43:19, alwis46 a scris:

...
>
> Este vorba ca inca din 1998, liberalii, prin gura lui Paul Pacuraru,
> lansau ideea modificarii Legii partidelor si Legii electorale si
> introducerea votului uninominal pentru Senat.
> Cu timpul, s-a vehiculat ideea ca acest deziderat, votul uninominal,
> este opera exclusiva a pedalacilor.
> Uite ca e altfel.
>
*********************
Acuma, nu stiu cine ar fi sustinut ca e altfel in afara pedalacilor! Cand TB a "consultat" parlamentul, liberalii au spus deja ca asta fusese propunerea lor, insa cvand au incercat sa o propuna din inetriorul ADA, parvenitul apevist a spus ca nu e momentul.

gili
2008-09-05 16:35:19

Pai vezi ...

Ar fi fost cazul sa-ti spargi mai mult capul cu Ba'secu si mai pitin cu Rosca .
Scrie la fel ...

costicaa
2008-09-05 20:08:10

faci spumeeeeeeee la gura degeaba sorinele tot BASESCU iese presedinte

si te lasa fara strandul tineretului mai corect fara 200 de milioane de euro

Ho Ciu Tzi
2008-09-05 20:24:11

faci spume degeaba tot BASESCU iese pres' / Da iese pres', la Pastele Cailor! sedinte

La 2008-09-05 20:08:10, costicaa a scris:

> si te lasa fara strandul tineretului mai corect fara 200 de milioane
> de euro
>

Arogantu'
2008-09-05 21:06:21

Re: Scurta perioada de timp domnule Stanescu ?

Ce sa-ti spun - apa e uda, iarba-i verde, cerul senin e albastru !
Descoperisi apa calda ? Felicitari ... celor dinaintea ta !
SRS ae dreptate - singur ai spus-o, dind momentul SEMNARII unei intelegeri.
Asa, pe gargara fesenista - PRM a "colaboraT" CU TOATE MAJORITATILE DIN 1990 PINA AZI - ca doar au votat si ei legi, nu ?
Nenica - boacana Ba'secului tot boacana ramine !
Cu cit neaga mai virtos - cu atit mai sigur ca el a batut palma cu Chicot !

La 2008-09-05 11:43:19, alwis46 a scris:

> Ziceti ca PRM a facut parte o scurta perioada de timp din
> "Patrulaterul Rosu".
> Bine zicea cineva pe forum ca va trebuie o leaca de lecitina.
> Ca sa va scutur nitel memoria, scurta asta perioada de timp a durat
> din 1992 pana in 1995 pe timpul guvernului Vacaroiu si daca la inceput
> a fost o alianta oarecum neoficiala, la inceputul lui 1995 ea a fost
> oficializata prin semnarea unui protocol de colaborare intre cei patru
> : PDSR actualul PSD, PRM, PUNR si PSM .
> 1992, 1993, 1994, 1995...aceasta este scurta perioada de timp...
>
> P.S.
> Cautand prin arhiva ziarului ZIUA date despre Patrulaterul Rosu, am
> dat peste ceva interesant care priveste votul uninominal.
>
> http://www.ziua.ro/display.php?data=1998-05-08&id=7250
>
> Este vorba ca inca din 1998, liberalii, prin gura lui Paul Pacuraru,
> lansau ideea modificarii Legii partidelor si Legii electorale si
> introducerea votului uninominal pentru Senat.
> Cu timpul, s-a vehiculat ideea ca acest deziderat, votul uninominal,
> este opera exclusiva a pedalacilor.
> Uite ca e altfel.
>
>

Shadow
2008-09-05 21:13:35

Re: Scurta perioada de timp domnule Stanescu ? nu e boacana Aro

> Ce sa-ti spun - apa e uda, iarba-i verde, cerul senin e albastru !
> Descoperisi apa calda ? Felicitari ... celor dinaintea ta !
> SRS ae dreptate - singur ai spus-o, dind momentul SEMNARII unei
> intelegeri.
> Asa, pe gargara fesenista - PRM a "colaboraT" CU TOATE MAJORITATILE
> DIN 1990 PINA AZI - ca doar au votat si ei legi, nu ?
> Nenica - boacana Ba'secului tot boacana ramine !
> Cu cit neaga mai virtos - cu atit mai sigur ca el a batut palma cu
> Chicot !

Ci "lucru important" si nu "marunt" demn de un presedinte.

gili
2008-09-05 21:23:15

Care vas zica aleatii vor sa omoare uninominalul ? Umbla zvonul ... Si fum far de foc ...

Nu se poate !
Iote dom'le si io care tot zic ca nu-i de niciun folos uninominalul asta ...
Da nu ma asteptama asa sa ma aprobeze taman Excelenta Sa ... Cae ma rog , s-a dat cu referendumu ..., n'asa ?
E , da las' ca iote tot raul spre bine .

gili
2008-09-05 21:25:28

Acuma Costica , io nu zic nu , da sa stii ca daca o tine tot asa ...

Poa sa iasa ..., de iesit iese sigur , da presedinte le Jiji la club , la Steaua ... sus rasare ... si alte alea ...cu noi este Dumneteu ...s.a.m.d.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ucraina contesta Curtea de la Haga (4601 afisari)
 Sex ieftin la Londra (2544 afisari)
 Bucurestii fara scut (2368 afisari)
 Tandemul Basescu- Vadim (2160 afisari)
 Puci esuat la Morar (1181 afisari)
 Un atlet rus, mort de beat in timpul concursului de la Lausanne (VIDEO)  (2419 afisari)
 A aparut o noua boala cu transmitere sexuala  (2317 afisari)
 De ce nu a avut Ion Iliescu urmasi (2260 afisari)
 Jason Priestley sau ce a mai ramas din Brandon din Beverly Hills 90210 - VEZI FOTO (2028 afisari)
 La o luna dupa ce si-a scos ambii sani de teama cancerului, Christina Applegate arata ca o invingatoare (1939 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00842 sec.