Ziua Logo
  Nr. 4297 de miercuri, 30 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-07-30

Comentarii: 26, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

neamtu tiganu
2008-07-29 22:27:15

Ploaia vine de la Cluj

Banuiam io ca romanii saracii nu au niciodata nici o vina. Desigur acum sunt rusii da vina.

Anca2008
2008-07-29 23:46:43

Arme strategice sau nu,

este mai putin important d-le Roncea. Daca am fi meritat, Dumnezeu nu ar fi ingaduit sa ni se intimple asemenea necaz, asa cum alta data ne-au ocolit ciuma si gripa spaniola.
Si chiar daca e dureros ceea ce se intimpla, o doza minima de bun simt ar trebui sa ne inchida gurile spre reflectie inainte de a implora dreptate, intelegere sau clementa pentru romani.
Pentru romanii care pleaca in Spania abandondu-si copiii in voia sortii, pentru romanii care mai degraba si-ar taia o mina decit sa o foloseasca spre ajutorul aproapelui, romanii in care s-a 'redesteptat interesul' pentru pamint si cer terenuri agricole numai pentru a le vinde, inchiria sau cultiva cu vita de vie si porumb car nu cer nici un efort? Pentru romanii care isi cer inapoi casele luate de comunisti numai ca sa le revinda si care vinzind tot ce au spera ca n-o sa mai trebuiasca sa si munceasca? Care fura tot ce nu e pazit si arendeaza tara organizatiilor militare si 'economice' in speranta ca o sa vina aceia sa ne curete batatura, romanii a caror spirit intreprinzator se manifesta exclusiv prin deschiderea de dughene, care isi dau in bobi si isi citesc in stele viitorul, care se leapada de dreapta credinta si se duc la sectari, asa cum pe vremuri alti romani s-au unit cu roma, pentru un sac de boarfe second-hand? Care isi trimbiteaza generozitatea sub privirea ingaduitoare a 'stelelor' sataniste intrunite de haloween, care sponsorizeaza parade gay pentru ca asta ii face fericiti pe stapinii nostri, care 'fac misto' cind aud de demnitate si curaj si care se lasa violati si exploatati in ceea ce au ei mai sfint... in mod repetat si aparent fara de sfirsit..???
Cui cereti intelegere si pentru ce? Sa multumim mai degraba lui Dumnezeu ca nu ne-a spulberat inca de pe fata pamintului si care ne mai da o sansa sa ne ridicam din mizeria spirituala in care ne balacim satisfacuti in ritm de manele..

Liviu2002j
2008-07-29 23:56:42

Krivoirog ...

Multe echipamente si materiale a ingropat Romania acolo ... Ce s-o fi ales de combinatul acela pana la urma ?! Cred ca o sa vedem noi bani de acolo cand vom vedea inapoi si tezaurul ...

Valentin Costin
2008-07-29 23:58:35

Care SRI ?

"Armata tace, SIE nu stie nimic, SRI tocmai si-a desfiintat unitatea responsabila de acest spatiu..."
Draga Victor, stii foarte bine ca MRUngureanu a fost special numit pe actuala functie, tocmai pentru a elimina si ultimii romani din SRI ...

lil
2008-07-30 02:23:47

Re: Ploaia vine de la Cluj

La 2008-07-29 22:27:15, neamtu tiganu a scris:

> Banuiam io ca romanii saracii nu au niciodata nici o vina. Desigur
> acum sunt rusii da vina.
>

"Neintamplator, potopul dinspre fostul spatiu sovietic vine pe fondul unor dispute geopolitice si geostrategice in lant cu vecinii nostri Ucraina si Moldova".

Zice dnul R.

ionion
2008-07-30 08:17:21

"de la est vine ploia" ? ha ha ha - pai voi sunteti estul, voi va creati probleme cu nemiluita,

voi va chinuiti pe voi insasi pentruca nu stiti sa va autoconduceti.
Dumnezeu v-a dat tot de ce ati avea nevoie sa traiti ca in paradis , dar unde nu-i minte ----nu-i ajutor.

Brutus
2008-07-30 09:01:55

lui Basescu...

sa mergi la Ghencea sa aprinzi o lumanare lui nea Nicu.Daca nu eraubarajele facute pe vremea lui, aci la nord de Suceava si al de la Costesti ajungea viitura la Cotroceni....

Ghita Bizonu'
2008-07-30 09:38:44

Da ... prostia de unde vine Victore ?!

poate e di vina Ilici. Ca prea multi isis datoreaza situatiile pe baza unicului merot de a-l fi contestat pre Iliici
d'iai si scrii <Ucraina, o fosta republica a URSS, inzestrata cu focoase nucleare, de ce nu ar avea>
Ca pe vremea cand iti castigai galoanele de contestatar si teleptuale Ucraina trimitea in Rusia armele atomice. Idem si Bielorusia. Si Kazahstanu ...
Ca daca citeteai mai mult ziarele si strigai mai putune lozinci trebuia sa stii cestioa asta.

Asat nu inseamna ca-i iubesc pe ucrainieni. Sauc ca nu stiu

Budapestanul
2008-07-30 10:59:33

Victoras

Papa mama peste ca are mult fosfor poate it vine si ti emintea la loc. Ucrainienii aiestia sa fie ase de tampiti sa provoace ploaie pi teritoriul lor ca porma o tzara de apa sa ajunga si pe teritoriul romanesc....................io te-as trimite mai degraba la Eric von Danikken - Amintiri din Viitor sa citesti acolo si porma cand ai subliniat cu grije iedeile de acolo sa revii la scris tampenii pe prost de ziarist.-----------By the way alunecarile de teren din Suceava se datoresc armelor care provoaca cutremur:? eventual de soarta copaciilor din zonele respective le stie cineva randul:? Cine stie :) poate iara ungurii astia nemilosi din HarCOv au vandut pielea ursului( copacii masa lemnoasa) la targ .....................in numele sucevenilor--ce zici ia urmareste ideea asta poate scoti de un rating corespunzator la Ziua pentru cei ce asteapta cu ochii pe ecrane vesti vesti vesti !

vladimkir
2008-07-30 11:09:46

el, ea, ei, ele ploua

Subiectul: Ungaria, Ucraina, KGB, masoneria, iudeo-masoneria, boogey-man, joimarita, fortele intunericului
Predicatul: ploua

Efectul1: Romaina inundata, distrugeri materiale si morale
Efectul2: batut apa in piua, paranoia unor mari ziaristi nationali, mediocritatii umflate, broscute care fac pe taurii etc.

Ploua-te-ar KGB-ul victoras mama ca tare bine le mai intorci din condei. Nu sti sa scri da' ai ideii cu gramada... Hai ca poate daca nu merge la MAE, te pune cineva la Institutul de Hidrologie sau undeva, oriunde nu trebuie licenta

timiseu
2008-07-30 11:47:12

neamurile.....

lipsa de reactie a autoritatilor romane este simpla,lipsa oamenilor pregatiti,a specialistilor in domeniul externelor.
ma refer la nepotismele politice care se practica mai in toate ministerele romaniei,nu tin cont de oameni pregatiti,punind in posturi pina si pe bunica sau bunicu,sau tin de fosta securitate care mai nou se caciuleste pe la toti vecini,oare ce-or stii ei si nu stim noi?
pai cu apa trebuia sa o rezolvam in mandatele specialistului in hidrologie-iliescu,ca doar a avut timp sa faca canale si diguri,numai ca ,,animalul'' a stiut sa faca canale si diguri intre fostii secu' si comu' si popor.
cum dracu olandezi care sunt sub nivelul marii,tin in friu apele?simplu,acolo la ei este monarhie,oameni care conduc ptr. bunastarea poporului ci nu a personala.
nimic din ce a avut poporul roman odata nu se regaseste in aceste animale care n-e conduc si care nu se mai satura odata sa ai fure si ce mai are romanul de pret:,,SUFLETUL''.
PACAT,si totusi cred ca dumnezeu e sus si nu doarme,nu stiu daca va uitati si i-ati numarat ei se raresc mai repede ca noi,mai deunazi sa taiat altul de pe lista,parca ninosu',bun baiat zicea iliescu,e!,numai ca daca nu a dat cu subsemnatul aici a fost chemat ACOLO.......

gili
2008-07-30 12:19:35

Iote ai dracului domne ! Si zici ca ne-au dat cu bomba ceea ... ploioasa rusii astia , n'asa ?

Acuma ca Maica Rosia a fost , este si o sa fie dusmanul nostru natural ie una , ca ne-au dat cu tifla cind le-am cerut informatii pe care nici ei nu le aveau ... Ce dracu erau sa faca ?!
E , la astea ma duce capul sa pricep , da sa afirmi sus si tare ca s-au pus pe capul nostru cu bomba ceea cu ... ploi , tre sa fii dus rau cu pluta , n'asa ?
Pai ploile vin de dincolo de nemti , unde si acolo inundara cite ceva . Care vas zica rezbelul ie cu NATO cum ar veni .
Sa sune goarna , sa se puie mina pe ... in sfirsit pe orice , da sa se puie , ca doara nu om sta cu miinile in sin la un asa pericol , n'asa ?
Mai Victore , asa intre noi fie vorba ca tot discutam despre ape ...
Ne crezi cumva veniti pe conducta cu apa calda vericule ?
Nu de alta , da pe asta nu mai vine nimic inca de pe timpul lui Pingelica cela , n'asa ?
Cind spui io ca Romanica ie plina de extratrestrii ...
Iote ca unii scriu si pe la jurnale .
Doamne pazeste si apara , ca mare ie gradina Ta si multi , al drecului de multi i-au sarit gardul .

Budapestanul
2008-07-30 12:30:15

Ca sa vezi "don Victor- el editoriale"

Ieri am deschis ziarul "Metro" ( jidan de altfel de alui Soros din Budapeste" care scrie ase: Vom da examenul pe 500 km liniari de diguri de a lungul Tisei, unde Gubernul asta de Gyurcsanezi( niste zgarie branza exceptionali) a dat din "zseb- buzunar" 400.000 EURO pentru lucrarile de aparare ( incepute acu o saptamana-cam cand satelitul ioropean dadea indicatii ca se lasa cu ape din greu), ca se stie ca vine valul. Se asteapta ca distrugerile sa fie minime pentru ca valul nu atinge marimea inundatiilor din 2001...........ca sa vezi sogori rai di tot care isi baga " scula" in popolatie....................( Despre lucrarile de indiguire+ zone de deversare ape pentru a forma zona puffer, Lucrari incepute in timpul Domniei Victor Orbanesti si continuate de Gyurcsanezi nu mai spun ca nu e voaie ie secret de servitziu".............ehh tembei astia din afara Romaniei spre vest zau asa se preocupa de populatie, fac lucrari din timp, la ei desi "nu e vara ca si iarna" totusi nu moare nimeni si distrugerile sant minime................cum or fii facand fata la asa "napaste" io nu stiu..................pesemne mananca si altceva in afara de mamaliga-puliszka-polenta..........................CE spui Victorash:?

Hantzy
2008-07-30 12:41:24

Re: Victoras

La 2008-07-30 10:59:33, Budapestanul a scris:

> Papa mama peste ca are mult fosfor poate it vine si ti emintea la loc.
> Ucrainienii aiestia sa fie ase de tampiti sa provoace ploaie pi
> teritoriul lor ca porma o tzara de apa sa ajunga si pe teritoriul
> romanesc....................io te-as trimite mai degraba la Eric von
> Danikken - Amintiri din Viitor sa citesti acolo si porma cand ai
> subliniat cu grije iedeile de acolo sa revii la scris tampenii pe
> prost de ziarist.-----------By the way alunecarile de teren din
> Suceava se datoresc armelor care provoaca cutremur:? eventual de
> soarta copaciilor din zonele respective le stie cineva randul:? Cine
> stie :)
********************
pana aici iti dau dreptate!
**************
> ...poate iara ungurii astia nemilosi din HarCOv au vandut pielea
> ursului( copacii masa lemnoasa) la targ .....................in numele
> sucevenilor--ce zici ia urmareste ideea asta poate scoti de un rating
> corespunzator la Ziua pentru cei ce asteapta cu ochii pe ecrane vesti
> vesti vesti !
>
*******************
In partea asta insa nu te-ai putut abtine sa nu bagi o rautate, este?!

Hantzy
2008-07-30 12:42:06

Re: Da ... prostia de unde vine Victore ?! De ce-l intrebi?!

La 2008-07-30 09:38:44, Ghita Bizonu' a scris:

> poate e di vina Ilici. Ca prea multi isis datoreaza situatiile pe baza
> unicului merot de a-l fi contestat pre Iliici
> d'iai si scrii <Ucraina, o fosta republica a URSS, inzestrata cu
> focoase nucleare, de ce nu ar avea>
> Ca pe vremea cand iti castigai galoanele de contestatar si teleptuale
> Ucraina trimitea in Rusia armele atomice. Idem si Bielorusia. Si
> Kazahstanu ...
> Ca daca citeteai mai mult ziarele si strigai mai putune lozinci
> trebuia sa stii cestioa asta.
****************
E clar ca nu-l doare!
> Asat nu inseamna ca-i iubesc pe ucrainieni. Sauc ca nu stiu
>

Hantzy
2008-07-30 12:42:48

Re: lui Basescu...

La 2008-07-30 09:01:55, Brutus a scris:

> sa mergi la Ghencea sa aprinzi o lumanare lui nea Nicu.Daca nu
> eraubarajele facute pe vremea lui, aci la nord de Suceava si al de la
> Costesti ajungea viitura la Cotroceni....
>
*******************
Asa a ajuns la Victoria!

roy
2008-07-30 12:53:41

Domnu Roncea

Articolul este penibil.

Mai lasatzi vecinii in pace, nu intotdeauna sunt vinovatzi pentru toate nenorocirile romanilor

Ghita Bizonu'
2008-07-30 13:18:49

Dreapta noastra cea stangace - Victore sa ma ierti

ptr acreala prostului precedent.
Asta este drepta noastra. Atatata poate , atata este . Este "dreapta" doar prin popozitie cu ce presupune ea ca vrea Iliescu si ce crede eea ca este comunismu' . Acu 10 ani Gabriel Andreescu era cica mare teoritican al "dreptei" - ! sa te umfle rasul, GA este neschimbat , era critic al lui Iliescu da de pe pozitii stangiste (stangismul boala copilariei comunismului ; da unii nu se maturizeaza !!!)
Victor se pare ca a mai avansat nitel. A auzit ca nationalismul nu este propriu comunismului (stanga) ci dreptei . Insa la baza ... ca la gazeta de perete ptr mulgatoare . Informatii ioc, pertineta cam tot pe acolo si fantezie cat cuprinde. Nu stie ca Ucraina nu mai are arme nucleare demultisor (informatie publica aparuta in presa) si fantzeaza despre arme meteo (ma rog se studiaza dar am dubii la eficacitatea actuala) asa ca sa se arate ca e nationalist adica de dreapta.
Penibil .
la noi nice dracu nu-i de stanga sau de dreapta, ca nema cultura. Ca nu poti fi decat o caricatura (proasta) de dreapta operand cu sloganuri ca: comunism = rusi = ortodoxie sau evreii au facut comunismu sau ca nazi era bun daca comunismu era rau. Sau ca esti nationalist doar daca ii injuri pe altii ca-s de alt neam.
Vlabil si ptr aia de "stanga". Da aici stam mai bine , macar GA este un veritabil stangist (adica dpv politico-idologic GA se situeaza la stanga lu Ilici ).
Victore asa ptr cultura lu matale : cauta Dusmanul natural a lui Tache Gura de Aur. Poti chiar sa-l publici , nu strica . Vezi si Zeletin . Vezi si Roza vanturilor . Si ceva istorie nationala - alta decat aia predata in pta cu golani. Asta ptr a avea un minim de cultura de la care sa te reclami ca fiind nationalist. Ca sa fii de dreapta insa mai e !!!!
Tine minte insa ce zicea Norodom Sianuk : daca vrei sa ai o tanara generatie de stanga trimte-i la scoala la Paris. Daca vrei sa ai o tanara generatie de drepata trimte-i la scoala la Moscova !!! Si sa nu crezi ca esti mai inteligent sau mai cult decat regele Sianuk.

Si sa nu uitam : ex oriente lux ! scrie si pe mormantul baronului Reuter . Si oricum soarele rasare de la ... Rasarit ! Si nu din Rusia care nu are absolut nici un merit ca e nitel mai la E.

silviana
2008-07-30 14:40:07

oamenii isi vor reveni,

dar comunismul,niciodata cu toate atacurile lui de haita incoltita si cu toate castelele de nisip pe care si le construieste,pentru el viitor nu exista,oricit s'ar zbate sa supravietuiasca,oricite crime e pregatit sa faca pentru asta.

Budapestanul
2008-07-30 17:46:43

Aber Hantzy

George Damian si Victor Roncea sant perlele de la Ziua. Oricum o intorc oricum o invart oricum fac sau nu fac totdeuna altul ( altii) sant de vina in niciuncaz amarastenii de la conducerea RSR-adica geniile carpatine.------------Mai prost si trist e ca ei dau tonul si porma o turma de imbecili fostele cadre le tiu si isonul asta in timp ce sant amarastenii adevarati care la faza asta ( Vezi Realitatea de ieri: unde vei dormi mama asta noapte? Raspuns: api nu stiu sub cerul liber..............si desigur " guvernulo a luat hotararea de a da 800 RON pentru cei la care li so dus casa di tat.....................'basza meg' de guverne dela 90 incoa' care au facut totul ca asa o calamitate naturala sa se napusteasca pe amarastenii din zona eventual asta e rautate.

Ghita Bizonu'
2008-07-30 18:09:17

Re: auzi budapestane

las-o jos ca macane !!
Fiindca vezi tru si RPU aia in care te lafai este ingnl iubita macar de gubernu actual. Chiar porea iubita . Si ai tai U Dandanchisti Mogyori din Romania au fost in destule guverne .....

Nu zic ca nu se fac prostii crunte. Da in gnl in numele luptei anticomuniste si cica jos RSR .
Asa ca ciocu mai mic sluga muscala !!!


La 2008-07-30 17:46:43, Budapestanul a scris:

> George Damian si Victor Roncea sant perlele de la Ziua. Oricum o
> intorc oricum o invart oricum fac sau nu fac totdeuna altul ( altii)
> sant de vina in niciuncaz amarastenii de la conducerea RSR-adica
> geniile carpatine.------------Mai prost si trist e ca ei dau tonul si
> porma o turma de imbecili fostele cadre le tiu si isonul asta in timp
> ce sant amarastenii adevarati care la faza asta ( Vezi Realitatea de
> ieri: unde vei dormi mama asta noapte? Raspuns: api nu stiu sub
> cerul liber..............si desigur " guvernulo a luat hotararea de a
> da 800 RON pentru cei la care li so dus casa di
> tat.....................'basza meg' de guverne dela 90 incoa' care au
> facut totul ca asa o calamitate naturala sa se napusteasca pe
> amarastenii din zona eventual asta e rautate.
>

Budapestanul
2008-07-30 18:28:39

Ghitzan makanitor

vezi ca am scris" toate guvernele de la 90 incoa..............aici am inclus si pe udmr-ristii aflati la guvernare. da matale vaz ca ai rotte in fata si nu vorbesc de vin.

Tradu-mi si mie " ingl" sa iti pot raspunde la iubirea ta inconmesurabila.
Aia cu sluga las-o in matzul tau cel gros , nu sant sluga nimanui, dar e neplacut ca sa obs. ca dupa 19 ani tot romanu ie fruncsea si face totul pentru ai sai cetateni chiat ca iarna nu i ca vara si sant baietii confundati in meandrele concretului. Nu ar strica niste ordine de aia prusaca, ca macar dupa Hohentzolern la finele lui 1800 -sa schimbat tara, pe cand dupe romani numa' in jos o vad, luand cu mare indarjire.

Ghita Bizonu'
2008-07-30 18:49:27

Re: se pare ca te cam manaca spinarea .......

ca daca ar fi sa luam exemple de pe la voi ati urla ca din gura de sarpe ca va prigonim.....

Budapestanul
2008-07-30 19:25:03

Ghitzane cel scaprinicios

Exemplele de la noi asa cum am mai scris si sus arata altceva: hungaro-forintzia face ceva ca sa nu se mai repete ( ca nu ie anisor in romanistan sa nu se intimple o navalire de ape si tot timpul numa vaiete si icnete aud).

ingl in general sa fie oare:? Ma ghitzane aiasta subliniez ca nu ie iubita bre'- de la Gyurcsanyi din 2006 nu se mai da numa' daca arde rau di tot. De nu ierea Orban in 2001 sa porneasca sa se faca lucrarile de consolidare pe malurili Tisei la oara asta cred ca eram cu lopata pe la Hernad ombre............Orban macar a avut strategie..Gyurcsanyi nu stiu ce are dar din pakate inka ie la gubernare. Auf viedersehen

Budapestanul
2008-07-30 19:27:33

Erata cel Scarpinicios.Nu prea stiu de ce am fii prigoniti.

Cand s-o inudatara in timis or mers ungurii si or ajutat iara presa si media o pularit actiunea pe motiv ca nis urati si rai. porma ministru ANL Tancyos Barna a coordonat recopnstructiile de case prin zona si din cate stiu a facut treaba..........deci nu inteleg problema ta. Te pomeni ca nu au facut bine nici unguri veniti sa dea ajutor si nici Tanczos ca sia luat in serios misiunea........poate trebuia sa o lalaiasca aka in Valahia si Moldavia. mai stii:?

roy
2008-07-30 21:27:39

Re: Dreapta noastra cea stangace - Victore sa ma ierti

Bun citat din Sianuk!
----------------------------------------------------------------------------------------

La 2008-07-30 13:18:49, Ghita Bizonu' a scris:

> ptr acreala prostului precedent.
> Asta este drepta noastra. Atatata poate , atata este . Este "dreapta"
> doar prin popozitie cu ce presupune ea ca vrea Iliescu si ce crede eea
> ca este comunismu' . Acu 10 ani Gabriel Andreescu era cica mare
> teoritican al "dreptei" - ! sa te umfle rasul, GA este neschimbat ,
> era critic al lui Iliescu da de pe pozitii stangiste (stangismul boala
> copilariei comunismului ; da unii nu se maturizeaza !!!)
> Victor se pare ca a mai avansat nitel. A auzit ca nationalismul nu
> este propriu comunismului (stanga) ci dreptei . Insa la baza ... ca la
> gazeta de perete ptr mulgatoare . Informatii ioc, pertineta cam tot pe
> acolo si fantezie cat cuprinde. Nu stie ca Ucraina nu mai are arme
> nucleare demultisor (informatie publica aparuta in presa) si fantzeaza
> despre arme meteo (ma rog se studiaza dar am dubii la eficacitatea
> actuala) asa ca sa se arate ca e nationalist adica de dreapta.
> Penibil .
> la noi nice dracu nu-i de stanga sau de dreapta, ca nema cultura. Ca
> nu poti fi decat o caricatura (proasta) de dreapta operand cu
> sloganuri ca: comunism = rusi = ortodoxie sau evreii au facut
> comunismu sau ca nazi era bun daca comunismu era rau. Sau ca esti
> nationalist doar daca ii injuri pe altii ca-s de alt neam.
> Vlabil si ptr aia de "stanga". Da aici stam mai bine , macar GA este
> un veritabil stangist (adica dpv politico-idologic GA se situeaza la
> stanga lu Ilici ).
> Victore asa ptr cultura lu matale : cauta Dusmanul natural a lui Tache
> Gura de Aur. Poti chiar sa-l publici , nu strica . Vezi si Zeletin .
> Vezi si Roza vanturilor . Si ceva istorie nationala - alta decat aia
> predata in pta cu golani. Asta ptr a avea un minim de cultura de la
> care sa te reclami ca fiind nationalist. Ca sa fii de dreapta insa mai
> e !!!!
> Tine minte insa ce zicea Norodom Sianuk : daca vrei sa ai o tanara
> generatie de stanga trimte-i la scoala la Paris. Daca vrei sa ai o
> tanara generatie de drepata trimte-i la scoala la Moscova !!! Si sa nu
> crezi ca esti mai inteligent sau mai cult decat regele Sianuk.
>
> Si sa nu uitam : ex oriente lux ! scrie si pe mormantul baronului
> Reuter . Si oricum soarele rasare de la ... Rasarit ! Si nu din Rusia
> care nu are absolut nici un merit ca e nitel mai la E.
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Comandamentul unitatii anti-KGB (3504 afisari)
 O realitate: Biserica de mase (2176 afisari)
 Miracol pentru cancer (2116 afisari)
 De la Est vine ploaia (1917 afisari)
 CSAT umbla cu kalasnikovul indoit (1839 afisari)
 Porcul cu cap de maimuta, cea mai fotografiata creatura din China  (5301 afisari)
 Su-27, locul patru in topul celor mai bune avioane militare ale secolului XX (2133 afisari)
 Dana Nalbaru saruta tandru patru femei, dar si sase barbati (VIDEO) (1806 afisari)
 Ce-si face femeia cu muschii ei.... (1712 afisari)
 Scad preturile apartamentelor din Capitala! (1639 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01731 sec.