Ziua Logo
  Nr. 4272 de marti, 1 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2008-07-01

Comentarii: 7, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Eufrosin
2008-07-01 00:13:13

Grija fata de copil

"Va fi supusa unui set intreg de analiza" - cata ipocrizie!
Intregului sistem blestemat masonic pretinde ca-i pasa de sanatatea fetei, cand in realitate, singura sa grija, este aceea de a vedea copilul ucis prin avort, spre a putea raporta o noua victorie, in marsul cate noua ordine mondiala anti-Crestina.

Intr-o tara Crestina de 2000 ani ar trebui titlul sa fie:
"Fata violata va da nastere, in ciuda atentatelor de rapire pentru a fi supusa avortului"

Rollo
2008-07-01 00:23:40

Re: Grija fata de copil

Sau osa spui ca tot amsonii au aranjat si violul. Numai cauta scuze pentru stadiul avansat de indobitocire a unora, inca au liberul arbitru si sa judece singuri ce e bine si ce nu.
Oamenii nusunt vite pe care sa le amne cineva din urma intr-o directie sau alta, au judecata ratiune constiinta si cunsotinte, daca individual nu le foloesce vina lor.
Ca altii le doresc raul sau doresc o anumita directie in care sa mearga societatea poate fi adevarat dar comportamentul de turma paote fi refuza....depinde d efiecare din noi.

Aladin
2008-07-01 01:06:17

Nimeni nu spune nimic,

Despre acest misterios unchi in varsta de 19 ani !
Ei locuiau in acelasi cort ?

saccsiv
2008-07-01 10:52:34

Trist

Intr-una din emisiunile ce au dezbatut aceasta tema la Realitatea TV , s-a prezentat cazul unei fetite ce a supravietuit la 5 luni , ajungand actualmente un copilas absolut normal din toate punctele de vedere .

Cine nu a urmarit acea emisiune , poate gasi documentare interesante pe internet despre dezvoltarea fatului si viata sa intrauterina . Cel mai bine realizat mi s-a parut cel prezentat de National Geographic . Astfel , va puteti dumiri ce si cum cu un prunc nenascut la 5-6 luni de sarcina . Trebuie inteles ca la aceasta varsta deja nu mai vorbim de gramajoare de celule sau embrioni , ci de copilasi .

Din pacate , unii doresc UCIDEREA unei astfel de fiinte nevinovate . Motivele cel mai des invocate in mass-media :


1)Desi nu s-a stabilit inca adevarul , anumiti " analisti " ai fenomenului deja au decretat : a fost un viol incestuos . Prin urmare fata este traumatizata . Dar prin avort ii vor trece toate traumele …

2)Avand 11 ani , este prea mica sa nasca normal .

3)Cand copilul va ajunge la scoala , mama lui va fi la liceu .

4)Este rezultatul unui viol . Dar nu este deloc clar acest aspect …

5)Ce se va face cand va intelege ca tatal sau este in acelasi timp si unchiul sau ?

6)Fiind rezultatul unei relatii incestuase , este posibil ca la maturitate sa apara anumite deficiente si prin urmare sa devina o povara pentru societate .

In legatura cu punctul 1) , chiar daca se va dovedi ca a fost un viol incestuos , cum se va rezolva problema prin aceasta crima ? Nu cumva la o drama se adauga un eveniment terifiant ?

In legatura cu punctul 2) specialistii demonstreaza conform studiilor ca mamele cuprinse cu varste intre 10-15 ani , nu sunt tocmai cazuri rare , nici la noi , nici in statele dezvoltate . Intr-adevar , preponderent la unele etnii . Probabil este vorba de un specific genetic al anumitor rase . La noi , sunt comunitati intregi unde a fi mama la aceasta varsta este ceva absolut firesc . Trebuie inteles ca daca ONU a scos un document in care se specifica faptul ca un copil este fiinta umana cuprinsa intre varsta de 0-18 ani , nu inseamna ca toate fetele se vor transforma brusc la implinirea majoratului precum fluturii din omizi . Oamenii nu sunt sabloane , chiar daca politrucii corecti asta isi doresc . Dezvoltarea fizica a individului nu tine cont de uniformizare . Specialistii confirma ca unele fete sunt dezvoltate la 11 ani ca la maturitate . Altele insa , sunt niste dopulete de copii .

In legatura cu celelalte motivatii , ele depasesc in grozavie conceptiile naziste . Aceia umpleau lagarele cu fiinte ce teoretic puteau fugi sau se puteau lupta . Doritorii producerii acestei abominabile crime vorbesc insa de o fiinta ce in pantec fiind , nici macar nu poate urla de durere . Sau cel putin n-o putem auzi . Un strigat sfasaietor sigur va fi , dar va fi unul mut , auzit insa de Dumnezeu .

Vai de voi si de sufletul vostru , teoreticieni ai faradelegii …

Ce se doreste prin acest posibil precedent periculos ? Marirea termenului legal de avort pana la 26 de saptamani . Macabru . Cuiva nu-i ajunge rata infernala de avorturi din Romania . Cineva doreste pe aceste meleaguri un auto genocid al populatiei . Extinderea avortului la limite ce injoseste cu totul rasa umana va deschide larg portile EUGENIEI , atat de draga multora .


http://saccsiv.weblog.ro/2008-04-07/336608/Avortoni-%2C-fetusi-%2C-cosmetice-%2C-canibalis---.html


saccsiv
2008-07-01 10:53:34

Eufrosin are dreptate

mirapo
2008-07-01 15:39:58

fals

La o astfel de etapa a sarcinei nu se mai poate vorbi de un avort ci de o nastere provocata prematur si urmata de uciderea fatului.

Alexandru Nemoianu
2008-07-01 17:14:27

Ajunge!

"Fetita" este o tiganca imputita care practica,de buna voie,incestul.Mama "fetitei" a fatat tot pe la vreo 12 ani.Si asa din "fetita" in fetita".Ajunge!
Mitropolia Modlovei a oferit sa aiba grija de copilul ce s-ar fi nascut ,dar tiganii aia imputiti nu sunt capabili de responsabilitate.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marea debarcare din SRI (2102 afisari)
 Tunguska - o enigma de o suta de ani (2038 afisari)
 Razboiul rece al petrolului (1745 afisari)
 America Latina scapa de sub controlul SUA (1726 afisari)
 Demagogii preturilor (1471 afisari)
 Noi marturii redeschid cazul vizitei extraterestrilor de la "Roswell-ul galez" (4375 afisari)
 Politistii din Vrancea au inventat legea flash-urilor (2773 afisari)
 Ultima moda la Hollywood: Ei slabi, ele planturoase (2531 afisari)
 Cunoscuta cantareata Anca Parghel se lupta din nou cu cancerul (1945 afisari)
 Monica Columbeanu, obiect de studiu la facultate (1800 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.08883 sec.