Ziua Logo
  Nr. 4272 de marti, 1 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2008-07-01

Comentarii: 7, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Eufrosin
2008-07-01 00:13:13

Grija fata de copil

"Va fi supusa unui set intreg de analiza" - cata ipocrizie!
Intregului sistem blestemat masonic pretinde ca-i pasa de sanatatea fetei, cand in realitate, singura sa grija, este aceea de a vedea copilul ucis prin avort, spre a putea raporta o noua victorie, in marsul cate noua ordine mondiala anti-Crestina.

Intr-o tara Crestina de 2000 ani ar trebui titlul sa fie:
"Fata violata va da nastere, in ciuda atentatelor de rapire pentru a fi supusa avortului"

Rollo
2008-07-01 00:23:40

Re: Grija fata de copil

Sau osa spui ca tot amsonii au aranjat si violul. Numai cauta scuze pentru stadiul avansat de indobitocire a unora, inca au liberul arbitru si sa judece singuri ce e bine si ce nu.
Oamenii nusunt vite pe care sa le amne cineva din urma intr-o directie sau alta, au judecata ratiune constiinta si cunsotinte, daca individual nu le foloesce vina lor.
Ca altii le doresc raul sau doresc o anumita directie in care sa mearga societatea poate fi adevarat dar comportamentul de turma paote fi refuza....depinde d efiecare din noi.

Aladin
2008-07-01 01:06:17

Nimeni nu spune nimic,

Despre acest misterios unchi in varsta de 19 ani !
Ei locuiau in acelasi cort ?

saccsiv
2008-07-01 10:52:34

Trist

Intr-una din emisiunile ce au dezbatut aceasta tema la Realitatea TV , s-a prezentat cazul unei fetite ce a supravietuit la 5 luni , ajungand actualmente un copilas absolut normal din toate punctele de vedere .

Cine nu a urmarit acea emisiune , poate gasi documentare interesante pe internet despre dezvoltarea fatului si viata sa intrauterina . Cel mai bine realizat mi s-a parut cel prezentat de National Geographic . Astfel , va puteti dumiri ce si cum cu un prunc nenascut la 5-6 luni de sarcina . Trebuie inteles ca la aceasta varsta deja nu mai vorbim de gramajoare de celule sau embrioni , ci de copilasi .

Din pacate , unii doresc UCIDEREA unei astfel de fiinte nevinovate . Motivele cel mai des invocate in mass-media :


1)Desi nu s-a stabilit inca adevarul , anumiti " analisti " ai fenomenului deja au decretat : a fost un viol incestuos . Prin urmare fata este traumatizata . Dar prin avort ii vor trece toate traumele …

2)Avand 11 ani , este prea mica sa nasca normal .

3)Cand copilul va ajunge la scoala , mama lui va fi la liceu .

4)Este rezultatul unui viol . Dar nu este deloc clar acest aspect …

5)Ce se va face cand va intelege ca tatal sau este in acelasi timp si unchiul sau ?

6)Fiind rezultatul unei relatii incestuase , este posibil ca la maturitate sa apara anumite deficiente si prin urmare sa devina o povara pentru societate .

In legatura cu punctul 1) , chiar daca se va dovedi ca a fost un viol incestuos , cum se va rezolva problema prin aceasta crima ? Nu cumva la o drama se adauga un eveniment terifiant ?

In legatura cu punctul 2) specialistii demonstreaza conform studiilor ca mamele cuprinse cu varste intre 10-15 ani , nu sunt tocmai cazuri rare , nici la noi , nici in statele dezvoltate . Intr-adevar , preponderent la unele etnii . Probabil este vorba de un specific genetic al anumitor rase . La noi , sunt comunitati intregi unde a fi mama la aceasta varsta este ceva absolut firesc . Trebuie inteles ca daca ONU a scos un document in care se specifica faptul ca un copil este fiinta umana cuprinsa intre varsta de 0-18 ani , nu inseamna ca toate fetele se vor transforma brusc la implinirea majoratului precum fluturii din omizi . Oamenii nu sunt sabloane , chiar daca politrucii corecti asta isi doresc . Dezvoltarea fizica a individului nu tine cont de uniformizare . Specialistii confirma ca unele fete sunt dezvoltate la 11 ani ca la maturitate . Altele insa , sunt niste dopulete de copii .

In legatura cu celelalte motivatii , ele depasesc in grozavie conceptiile naziste . Aceia umpleau lagarele cu fiinte ce teoretic puteau fugi sau se puteau lupta . Doritorii producerii acestei abominabile crime vorbesc insa de o fiinta ce in pantec fiind , nici macar nu poate urla de durere . Sau cel putin n-o putem auzi . Un strigat sfasaietor sigur va fi , dar va fi unul mut , auzit insa de Dumnezeu .

Vai de voi si de sufletul vostru , teoreticieni ai faradelegii …

Ce se doreste prin acest posibil precedent periculos ? Marirea termenului legal de avort pana la 26 de saptamani . Macabru . Cuiva nu-i ajunge rata infernala de avorturi din Romania . Cineva doreste pe aceste meleaguri un auto genocid al populatiei . Extinderea avortului la limite ce injoseste cu totul rasa umana va deschide larg portile EUGENIEI , atat de draga multora .


http://saccsiv.weblog.ro/2008-04-07/336608/Avortoni-%2C-fetusi-%2C-cosmetice-%2C-canibalis---.html


saccsiv
2008-07-01 10:53:34

Eufrosin are dreptate

Spunea Hillary Clinton intr-o actiune pro avort din timpul campaniei ei electorale ( referitor la o vizita in Romania ) :

" Atat de multi copii au fost abandonati si lasati in orfelinate incat, din pacate, aceasta a dus la o epidemie de SIDA"


Dupa mintea RATACITEI , orfelinatele au dus la aparitia epidemiei de SIDA . Prin urmare sa nu mai facem copii . Nici noi , nici americanii , nimeni


Printul Philip spunea in august 1988 :

" In eventualitatea ca m-as reincarna , as dori sa ma intorc intr-un virus mortal pentru a contribui cumva la rezolvarea suprapopularii "


Cam asta este gandirea castei conducatoare a planetei , PAPUSARI si marionete de prim rang .

Inceputurile controlului asupra nasterilor avand ca principala arma avortul prin absortie sunt vechi de 100 de ani si au avut sustinatori si finantatori puternici inca de atunci , totul fiind incadrat in marea familie a activitatilor ce tin de EUGENIE . Sa facem o scurta incursiune in istorie .


Emma Goldman ( 1869 – 1940 ) , iubita anarhistului Alexander Berkman a fost o sustinatoare infocata a revolutiei bolsevice , atata timp cat se parea ca bolsevismul va fi inceputul Noii Ordini Mondiale si nu doar o etapa intermediara , cea a unui urias macabru laborator . De asemenea a participat la razboiul civil din Spania .

A promovat ateismul , iubirea libera ( vedea casnicia o forma de sclavie ) si homosexualitatea .

L-a influentat major si pe Roger Baldwin , cel ce impreuna cu Crystal Eastman au fondat in 1920 American Civil Liberties Union . Si astfel ajungem la societatile pro EUGENIE , ale carei radacini au plecat de la varul lui Charles Darwin , Sir Francis Galton si a avut numerosi adepti : Aldous Leonard Huxley , Charles Benedict Davenport , Clarence J Gamble , mile Zola , Ernst Rdin , Garrett James Hardin , George Bernard Shaw , Harry Hamilton Laughlin , Joseph Fletcher , Julian Huxley , Madison Grant , General Frederick Henry Osborn , Margaret Higgins Sanger , Ted Turner , Thomas Henry Huxley PC , Will Keith Kellogg .

Tot ea a fost amica cu Margaret Sanger


John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger ( iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei ) cu a ei the American Birth Control League , devenita mai tarziu Planned Parenthood ( unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti ) .

Familia aceasta Rockefeller are o pasiune macabra de a se ocupa cu tot ce ii este uraciune lui Dumnezeu . Un alt exemplu este

John D. Rockefeller III

In afara de a fi fost membru al Council on Foreign Relations ( cum ii sta bine unui reprezentant ai omniprezentei familii , organizatie de fapt stapanita si controlata de ei ) a fost foarte activ pe domeniul , populatie , crestere demografica , controlul nasterilor , familie .

In 1952 infiinteaza si finanteaza Population Council . Cu toate ca a fost controversat , avandu-si radacinile in miscarea " eugenie " , consiliul si-a vazut linistit de treaba . Cel mai important obiectiv al sau a fost family planning .

Apoi presedintele Nixon a infiintat Commission on Population Growth and the American Future , cunoscuta ca Rockefeller Commission cu Rockefeller presedinte . Presedintele Nixon a dat o importanta mare acestor comisii , creand cadrul legislativ adecvat functinarii lor dar si pentru punerea in practica a hotatarilor luate de acestea . Se considera de neacceptat realizarea previziunilor ca in 2013 populatia SUA sa ajunga la 400 milioane ( daca se continua ritmul de atunci al cresterii demografice ) .

Ca modalitati importante avute in vedere pentru mentinerea unui numar constant al populatiei se aflau :

Legalizarea avortului prin ABSORTIE

si

Equal Rights Amendment – oferirea tuturor eforturilor pentru interzicerea discriminarilor pe baza de orientare sexuala . Pentru ca printre altele , homosexualii nu fac copii . Dar studiind site-ului oficial vedem clar din nou si preocuparea pentru avorturi . De fapt aceste doua chestiuni , sodomia si avorturile merg impreuna in politiCA COrecta .


Edward Carpenter ( 1844 – 1929 ), socialist , poet , filosof . Scrierile sale i-au influentat pe D. H. Lawrence si E M Forster.

In 1880 dezvolta o pasiune pentru misticismul hindus si filosofia indiana .

A scris mult despre o viitoare era socialista a tovarasiei si a libertatilor sexuale .

In 1892 il sprijina pe Fred Charles ( Walsall Anarchists ) .

In 1893 fondeaza , impreuna cu George Bernard Shaw , Independent Labour Party .

Printre primii activisti pro homosexualitate . Cartea sa din 1908 , The Intermediate Sex, va deveni text fundamental pentru LGBT movements in secolul 20 . Activistul pro homosexualitate si in acelasi timp comunistul Harry Hay a fost inspirat de munca lui Carpenter in fondarea Mattachine Society din SUA .

A scris " Pagan and Christian Creeds: Their Origin and Meaning "

In aprilie 1914, Carpenter si prietenul sau Laurence Houseman fondeaza British Society for the Study of Sex Psychology care se ocupa cu controlul nasterilor , avorturi , sterilizari , aspecte legate de prostitutie .

Membru Fabian Society .


In miscarea asta generala de reducere a populatiei planetei se arunca sume uriase .


Ted Turner , care a dat un miliard catre natiunile unite pentru implementarea politicii de reducere a populatiei zicea :

" Un total al populatiei mondiale de 250-300 de milioane , un decline de 95 % al nivelului actual , ar fi ideal "

Individul este stapanul CNN si al canalului de indobitocire al copiilor Cartoon Network si numea crestinismul ca fiind religia invinsilor iar pe opozantii avortului prin absortie ii poreclea " bozos "( prosti , incompetenti , mascarici ) . Ultima remarca se explica prin apropierea sa de familia Rockefeller .


Bill Gates , in 1999 , a dat 2,2 miliarde catre Planned Parenthood si alte grupuri ce se ocupa de reducerea populatiei .


Henry Kissinger , omul de baza al Rockefeller , spunea in 1974 :

" Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe fata de lumea a treia . "


Desigur ca ar fi fost mai moral ca imperiul mondial financiar-bancar-petrol condus de Rockefeller alaturi de ceilalti prieteni si rude , Rothschilds , etc. sa se implice in cresterea economica a lumii a treia , decat sa investeasca in programe eugenice ucigase , dar nu dragostea de oameni ii mana pe ei , ci doctrina Noii Ordini Mondiale . Iar planul de reducere a populatiei tarilor sarace era o etapa pentru reducerea intregii populatii mondiale .


O alta organizatie ce incurajeaza acest tip de eugenie este Human Rights Watch , care ca pricipale prioritati ( din punct de vedere al numarului de actiuni si al fondurilor investite ) avortul prin absortie si homosexualitatea . Printre principalii finantatori ( aflandu-se si in staff-ul ei ) este George Soros , alt apropiat Rockefeller .

Dar Rockefeller si ai lui nu s-au ocupat doar de cele de mai sus …

http://saccsiv.weblog.ro/2008-04-14/343493/Bilderberg-lista-participanti.html


Urmarind pe militantii pro uciderea copilului , observam ca acestia duc de asemenea o campanie proavort in general , pro homosexualitate si anti crestina .

http://saccsiv.weblog.ro/2008-06-28/419345/PRESA.html

mirapo
2008-07-01 15:39:58

fals

La o astfel de etapa a sarcinei nu se mai poate vorbi de un avort ci de o nastere provocata prematur si urmata de uciderea fatului.

Alexandru Nemoianu
2008-07-01 17:14:27

Ajunge!

"Fetita" este o tiganca imputita care practica,de buna voie,incestul.Mama "fetitei" a fatat tot pe la vreo 12 ani.Si asa din "fetita" in fetita".Ajunge!
Mitropolia Modlovei a oferit sa aiba grija de copilul ce s-ar fi nascut ,dar tiganii aia imputiti nu sunt capabili de responsabilitate.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marea debarcare din SRI (2102 afisari)
 Tunguska - o enigma de o suta de ani (2038 afisari)
 Razboiul rece al petrolului (1745 afisari)
 America Latina scapa de sub controlul SUA (1726 afisari)
 Demagogii preturilor (1471 afisari)
 Noi marturii redeschid cazul vizitei extraterestrilor de la "Roswell-ul galez" (4375 afisari)
 Politistii din Vrancea au inventat legea flash-urilor (2773 afisari)
 Ultima moda la Hollywood: Ei slabi, ele planturoase (2531 afisari)
 Cunoscuta cantareata Anca Parghel se lupta din nou cu cancerul (1945 afisari)
 Monica Columbeanu, obiect de studiu la facultate (1800 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01116 sec.