Ziua Logo
  Nr. 4251 de vineri, 6 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-06-06
Alex.Pandrea din Bucuresti (...@fastmail.fm, IP: 81.196.18...)
2008-06-05 22:05
Sa nu uitam: Stenogramele PNL


Sa nu uitam: Stenogramele PNL

Recunosc ca sunt doar un amator in problemele politicii,dar cand incompetenta si amatorismul se vad cu ochii liberi, defectul meu nu mai este atat de vizibil.
Prima impresie pe care am avut-o este ca in cadrul conducerii PNL se repeta vestita patanie a teologilor bizantini,care,desi stiau ca turcii ocupau in acel moment Constantinopole,ei erau intens implicati intr-o discutie TEORETICA foarte importanta privind problema- sexului ingerilor.
A doua constatare,ca sa zic asa care iti cade in ochii,este personalitatile din conducerea PNL si ideile exprimate.
Iata pe Dl.Campeanu,care pretinde ca a studiat intens fenomenul platformistilor, dar nu gaseste decat ca aici este vorba de o lichelocratie si ca dl.Stolojan este bolnav mintal si ar trebui exclus din politica pe aceste criterii medicale. Concluzia,nici o bunavointa fata de platformisti,ei sunt doar niste alienati care si-au pierdut mintile.O asemenea concluzie de conducator este demna de cartea recordurilor,mai ales la o personalitate care pretinde a fi invatat democratia in Franta.
Un alt ideolog PNL,dl.Orban constata,ceea ce predica si in public de cate ori cineva este obligat sa-l asculte ,ca motivul DESAGREGARII PNL nu consta in politica proprie si in greselile conducatorilor ca el,ci aici este implicat PD si Presedintele Tarii,cu care fara jena a vrut sa dea mana de Ziua Nationala a Romaniei,de aceea nu se pune problema de a discuta ci de a ignora cerintele platformistilor, care ,evident sunt perdante si nici nu trebuie sa ne temem.
Pentru a nu deveni plictisitor subliniez ca toate personalitatile prost cotate in politica PNL au aceiasi atitudine:dl.David,Olteanu care cer sa fie schimbati presedintii de filiale neascultatori,Dl.Crin Antonescu care este si el bantuit de stafia lui Basescu si a PD si care recomanda un talibanism extrem liberal,iar dl.Atanasiu pur si simplu devine rasist cand recomanda ca toti moldovenii sunt de vina,mai ales cei cu oarece functii de conducere in PNL si cere imperios sa fie revocati sau exclusi,lucru aclamat de dl.Iorgulescu,care vede in platformisti niste mercenari.Intr-o gluma se spunea ca de vina pentru toate relele tarii sunt evreii si biciclistii,(aici a schimbat doar evreii cu moldovenii).
Este limpede ca mergand cu asemenea politicieni, PNL va ajunge in istorie,asa cum se si considera,ca partid istoric,de aceasta data in neantul istoriei politice din Romania,tinand sigla in brate ca sub dl.Campeanu cand avea la alegeri 3%.
Gasim si voci palide care fac apel la reconciliere asa cum o face Dl.Rasvan Ungureanu,dl.Melescanu,Norica Nicolae ,Vosganian,si chiar Dl.Stroe care isi dau seama de efectul de bumerang al excluderilor nesabuite si rar intanite la un partid democratic cum se pretinde PNL.
Dar in toate cazurile aceste voci se exprima cu o timiditate extrema,cu multe precautiuni (nu trebuie sa ghicim,dece),in timp se vocea durilor este puternica si dominanta.
In ceea ce il priveste pe presedintele PNL,rar am putut vedea o personalitate de astfel de nivel, fara o viziune politica clara,sclavul grupului dur si practic inconstient, din Comitetul executiv ,de la elucubrantul Dn.Campeanu care recomanda utilizarea psihiatriei(nu stiu dece nu a politiei care ar fi mai eficienta) ,pana la cunoscutii dni.Orban sau Atanasiu care ar putea fi eficienti oriunde, chiar in multe alte ocupatii onorabile,dar nu in conducerea unui partid de guvernamant democrat.
Ceea ce apare pregnant atat la grupul dur cat si la cel moderat,si din pacate si la presedinte este ca acestia nu apreciaza gravitatea situatiei in care au adus partidul si se comporta ca niste copii care desi sunt in greseala sustin pueril ca nu au facut-o ei sau ca de fapt nici nu au gresit ei ci,un coleg de al lor.
De altfel,platformistii le livreaza si un bun motiv pentru care PNL-Tariceanu nu va intra in viitorul parlament(ei sunt fie alienati mental,lichele,agentii unor forte politice oculte).
In loc sa realizeze ca PNL ca partid istoric se afla in cea mai grea cumpana,mult mai mare decat atunci cand dnii.Patriciu si Tariceanu,sau dl.Campeanu divizau PNL in tot felul de aripi,deoarece acum,una dintre partile in discutie trebuie sa iasa din istorie.
A discuta de pe pozitii de forta cand ai 5-7% din preferintele electorale,a intra in panica ca nu se vor mai putea baza pe alianta DA si PD pe care le-au demonizat,a acuza pe altii de greselile facute in politica de partid si de stat,repet,ne aduce inca odata aminte de teologii bizantini,care discutau problema sexului ingerilor,in timp ce turcii erau la poarta cladirii acestor atat de buni teologi, pe cat de buni politicieni sunt dnii.Orban,Campeanu,Atanasiu si chiar dl.Tariceanu

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2008-06-05 22:07
Se poate mai nene Vasle ? Ce facem ? Ti-au lut astia fatza , n'asa ?

Pai dormi in front cu pusca in mina ?

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2008-06-05 22:09
Re: Sa nu uitam: Stenogramele PNL se poate nea nelu?

Nu zici matale nimic de mareata carte scoasa de stoica si "alalalt de-l tot copy pastezi" ca imi scapa numele(Agilica na ca mi-am amintit) despre "liberalism" si aplaudata "frenetic" de "intelectualii de cetate" organizati bine de pdl? Asta toata la bookfest sau pe matale nu te-au anuntat? Teologi ziceai? Cauta-i in partiduletul matale.

Alex.Pandrea din Bucuresti (...@fastmail.fm, IP: 81.196.18...)
2008-06-05 22:32
Re: Invatatorule,invata-ne ce sa scriem pentru a fi ca dv.

La 2008-06-05 22:09:04, Shadow a scris:

>>Invatatorule,
Sunteti atotstiitor,cel mai destept din forum.Om drept si echitabil.
Nu fiti rau si invatati-ne si pe noi.
Sigur nu vom fi ca dv.si nici nu vrem dar vrem sa va facem o placere.

Dv.cunoasteti totul despre doctrinele politice,cunoasteti etica,aveti verb.
Cum ati facut de ati ajuns asa de mare si intelept.
Aproape ca noi ceilalti nu mai existam cand dv.scrieti.
Ne criticati pe drept,strambati din nas cand folosim cuvinte neadecvate,nu stim nici sa ne alegem partidul potrivit.

decat sa ne dojeniti mereu mai bine invatati-ne si patria si PNL-ul va vor fi recunascatori.
Cu stima si consideratie,
Best regards!

>

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2008-06-05 22:38
Acuma ce-i drept nene Vasile , asta se tot straduie sa te invete cite ceva . Partea proasta ie ...

Ie ca de matale nu se prinde deloc bre , n'asa ?

Hantzy (...@yahoo.com, IP: 85.216.96...)
2008-06-05 23:36
Re: Invatatorule,invata-ne ce sa scriem pentru a fi ca dv. Subtil!!!

La 2008-06-05 22:32:34, Alex.Pandrea a scris:

> La 2008-06-05 22:09:04, Shadow a scris:
>
> >>Invatatorule,
> Sunteti atotstiitor,cel mai destept din forum.Om drept si echitabil.
> Nu fiti rau si invatati-ne si pe noi.
> Sigur nu vom fi ca dv.si nici nu vrem dar vrem sa va facem o placere.
>
****************
Subtilizator! Subtilidache! Subtlimos! Subtiliescuri! Subtilismaneanu! Subtilexandru! Pansubtildrea!

Arogantu' (...@k.ro, IP: 195.212.29...)
2008-06-06 10:47
Ce faci, tataita - iar iti cauti "doctrina" in gunoaie ? In PLATFORMA adica ?

La Traian Boc ti-ai cerut voie - sau ti s-a suit liberalismul la ... ?
Nu - asta nu se poate, n-are unde urca !

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2008-06-06 12:00
Re: Invatatorule,invata-ne ce sa scriem pentru a fi ca dv. Tovarasul nelutu

> >>Invatatorule,
> Sunteti atotstiitor,cel mai destept din forum.Om drept si echitabil.
> Nu fiti rau si invatati-ne si pe noi.
> Sigur nu vom fi ca dv.si nici nu vrem dar vrem sa va facem o placere.
>
> Dv.cunoasteti totul despre doctrinele politice,cunoasteti etica,aveti
> verb.
> Cum ati facut de ati ajuns asa de mare si intelept.
> Aproape ca noi ceilalti nu mai existam cand dv.scrieti.
> Ne criticati pe drept,strambati din nas cand folosim cuvinte
> neadecvate,nu stim nici sa ne alegem partidul potrivit.
>
> decat sa ne dojeniti mereu mai bine invatati-ne si patria si PNL-ul va
> vor fi recunascatori.
> Cu stima si consideratie,
> Best regards!

Hartia suporta multe. Asta ar fi trebuit sa inveti dta de mic. Despre doctrine insa cu dta nu are rost sa discut pana nu te "pregatesti". Ia de la agilica ca ala e singurul care le mai "bungheste". Teologul stoica e de umplutura. El a ramas la "lupta de clasa".

V-am intrebat dupa toata manipularea cu agricultura+etc de ce specialistii din pdl nu se amesteca sa ii ajute pe tarani sa se organizeze, etc. Nu ati raspuns si va inteleg. E lipsa mare de competenta la voi la partidulet si tovarasul flutur le are doar cu taiatul padurilor. Din pacate e si lipsa de "chef" de munca. Voi considerati ca "stiti tot" si ca mai sunteti si "unici" si "iremplasabili". O trasatura "mostenita" de la "scoala de partid si de cadre".

PS. Nu am ce sa-i invat pe aia de la pnl nu sunt cu mult mai "saltati" comparativ cu ai matale. Au insa o calitate. Au renuntat la "labele poc"(vezi cantarea Romaniei de ieri cu negoita si blaga si copii care scandau). E deja bine. Nu aveti doctrina si va balansati intre ceva de stanga(dar nu democrata) pestritat cu mult materialism dialectic si cult al personalitatii cu o latura "populista" (dar nu populara) si cu fraze sforaitoare cica "liberale" functie de cum bate vantul.

Alex.Pandrea din Bucuresti (...@fastmail.fm, IP: 81.196.18...)
2008-06-06 12:07
Re: Invatatorule,invata-ne ce sa scriem pentru a fi ca dv. Tovarasul nelutu

La 2008-06-06 12:00:10, Shadow a scris:
Invatatorule de doi bani,
Nu puteti fi un interlocutor.Fanatismul nu poate creia interlocutori.

Traieste dupa cultura si caracterul dumnetale si fii fericit impreuna cu partidul dumnetale.

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2008-06-06 12:17
Tovarasul nelutu

> Invatatorule de doi bani,
> Nu puteti fi un interlocutor.Fanatismul nu poate creia interlocutori.
>
> Traieste dupa cultura si caracterul dumnetale si fii fericit impreuna
> cu partidul dumnetale.

Sunt foarte fericit cu mine insumi si mai ales cu faptul ca nu sunt si nu am fost membru de vreun partid. E drept ca asta e contrar caracterului dtale si al colegilor dtale care dupa PCR va-ti tras la FSN, a-ti migrat la Internationala Socialista si apoi peste "pranz" ati devenit "populari" de esenta "liberala" mai mai.

Fanatism? Da in cazul partidului dtale poti spune asta. Labele poc de ieri demonstreaza mai bine decat orice discutie. Asa-i ca era "bine" pe vremea "inpuscatului"? Toata lumea stia cine e "seful" si nimeni nu "misca in front". Doar "prostii" care si-au riscat viata sa ajungeti "voi" in posturi.

Deci iti las dtale aia 2 banuti sa te duci sa-ti definitivezi "studiile". Daca iti da cu rest poti sa-i ajuti si pe cei doi "teologi" sa devina liberali ca matale.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Asa ne vede Europa! (4686 afisari)
 Basescu vrea alta harta (2435 afisari)
 Jurnalul lui Rasputin (2386 afisari)
 Partida liberala e in carti (2170 afisari)
 Senso TV devine Canal 1 (1681 afisari)
 Cum ar fi aratat la batranete Marilyn Monroe, Bruce Lee si Adolf Hitler (2631 afisari)
 Actrita Kate Beckinsale: Sunt prea buna la pat ca sa stau la cratita (2235 afisari)
 Prima fotografie spion cu Dacia Sandero SUV (2057 afisari)
 MIG lovit de patru obiecte zburatoare neidentificate (1820 afisari)
 Finala romaneasca la Roland Garros (1728 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03243 sec.