Ziua Logo
  Nr. 4251 de vineri, 6 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-06-06

Comentarii: 139, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

. .
2008-06-05 21:49:38

restanta alwis

Ca tot apucasem sa scriu...
Nu. Alianta DA era entitate politica inscrisa asa la tribunal. PSD si PUR faceau "Uniunea PSD plus PUR", pe liste comune, cele doua partide ramanand insa separate.

Shadow
2008-06-05 22:01:34

Tot pt Alwis

Cica tariceanu a incalcat legea votand cu cartea de alegator. Nu ala care i-a dat hartiile tembelului pe baza acestei carti de alegator. Cata logica. Ma minunezi zilnic.

catani
2008-06-05 22:02:22

Re: Fac un ultim efort pentru tine,Catani - eh, daca promiti ca e ultimul te iert ptr toate ineptii

Alex.Pandrea
2008-06-05 22:05:12

Sa nu uitam: Stenogramele PNL


Sa nu uitam: Stenogramele PNL

Recunosc ca sunt doar un amator in problemele politicii,dar cand incompetenta si amatorismul se vad cu ochii liberi, defectul meu nu mai este atat de vizibil.
Prima impresie pe care am avut-o este ca in cadrul conducerii PNL se repeta vestita patanie a teologilor bizantini,care,desi stiau ca turcii ocupau in acel moment Constantinopole,ei erau intens implicati intr-o discutie TEORETICA foarte importanta privind problema- sexului ingerilor.
A doua constatare,ca sa zic asa care iti cade in ochii,este personalitatile din conducerea PNL si ideile exprimate.
Iata pe Dl.Campeanu,care pretinde ca a studiat intens fenomenul platformistilor, dar nu gaseste decat ca aici este vorba de o lichelocratie si ca dl.Stolojan este bolnav mintal si ar trebui exclus din politica pe aceste criterii medicale. Concluzia,nici o bunavointa fata de platformisti,ei sunt doar niste alienati care si-au pierdut mintile.O asemenea concluzie de conducator este demna de cartea recordurilor,mai ales la o personalitate care pretinde a fi invatat democratia in Franta.
Un alt ideolog PNL,dl.Orban constata,ceea ce predica si in public de cate ori cineva este obligat sa-l asculte ,ca motivul DESAGREGARII PNL nu consta in politica proprie si in greselile conducatorilor ca el,ci aici este implicat PD si Presedintele Tarii,cu care fara jena a vrut sa dea mana de Ziua Nationala a Romaniei,de aceea nu se pune problema de a discuta ci de a ignora cerintele platformistilor, care ,evident sunt perdante si nici nu trebuie sa ne temem.
Pentru a nu deveni plictisitor subliniez ca toate personalitatile prost cotate in politica PNL au aceiasi atitudine:dl.David,Olteanu care cer sa fie schimbati presedintii de filiale neascultatori,Dl.Crin Antonescu care este si el bantuit de stafia lui Basescu si a PD si care recomanda un talibanism extrem liberal,iar dl.Atanasiu pur si simplu devine rasist cand recomanda ca toti moldovenii sunt de vina,mai ales cei cu oarece functii de conducere in PNL si cere imperios sa fie revocati sau exclusi,lucru aclamat de dl.Iorgulescu,care vede in platformisti niste mercenari.Intr-o gluma se spunea ca de vina pentru toate relele tarii sunt evreii si biciclistii,(aici a schimbat doar evreii cu moldovenii).
Este limpede ca mergand cu asemenea politicieni, PNL va ajunge in istorie,asa cum se si considera,ca partid istoric,de aceasta data in neantul istoriei politice din Romania,tinand sigla in brate ca sub dl.Campeanu cand avea la alegeri 3%.
Gasim si voci palide care fac apel la reconciliere asa cum o face Dl.Rasvan Ungureanu,dl.Melescanu,Norica Nicolae ,Vosganian,si chiar Dl.Stroe care isi dau seama de efectul de bumerang al excluderilor nesabuite si rar intanite la un partid democratic cum se pretinde PNL.
Dar in toate cazurile aceste voci se exprima cu o timiditate extrema,cu multe precautiuni (nu trebuie sa ghicim,dece),in timp se vocea durilor este puternica si dominanta.
In ceea ce il priveste pe presedintele PNL,rar am putut vedea o personalitate de astfel de nivel, fara o viziune politica clara,sclavul grupului dur si practic inconstient, din Comitetul executiv ,de la elucubrantul Dn.Campeanu care recomanda utilizarea psihiatriei(nu stiu dece nu a politiei care ar fi mai eficienta) ,pana la cunoscutii dni.Orban sau Atanasiu care ar putea fi eficienti oriunde, chiar in multe alte ocupatii onorabile,dar nu in conducerea unui partid de guvernamant democrat.
Ceea ce apare pregnant atat la grupul dur cat si la cel moderat,si din pacate si la presedinte este ca acestia nu apreciaza gravitatea situatiei in care au adus partidul si se comporta ca niste copii care desi sunt in greseala sustin pueril ca nu au facut-o ei sau ca de fapt nici nu au gresit ei ci,un coleg de al lor.
De altfel,platformistii le livreaza si un bun motiv pentru care PNL-Tariceanu nu va intra in viitorul parlament(ei sunt fie alienati mental,lichele,agentii unor forte politice oculte).
In loc sa realizeze ca PNL ca partid istoric se afla in cea mai grea cumpana,mult mai mare decat atunci cand dnii.Patriciu si Tariceanu,sau dl.Campeanu divizau PNL in tot felul de aripi,deoarece acum,una dintre partile in discutie trebuie sa iasa din istorie.
A discuta de pe pozitii de forta cand ai 5-7% din preferintele electorale,a intra in panica ca nu se vor mai putea baza pe alianta DA si PD pe care le-au demonizat,a acuza pe altii de greselile facute in politica de partid si de stat,repet,ne aduce inca odata aminte de teologii bizantini,care discutau problema sexului ingerilor,in timp ce turcii erau la poarta cladirii acestor atat de buni teologi, pe cat de buni politicieni sunt dnii.Orban,Campeanu,Atanasiu si chiar dl.Tariceanu

gili
2008-06-05 22:07:01

Se poate mai nene Vasle ? Ce facem ? Ti-au lut astia fatza , n'asa ?

Pai dormi in front cu pusca in mina ?

Shadow
2008-06-05 22:09:04

Re: Sa nu uitam: Stenogramele PNL se poate nea nelu?

Nu zici matale nimic de mareata carte scoasa de stoica si "alalalt de-l tot copy pastezi" ca imi scapa numele(Agilica na ca mi-am amintit) despre "liberalism" si aplaudata "frenetic" de "intelectualii de cetate" organizati bine de pdl? Asta toata la bookfest sau pe matale nu te-au anuntat? Teologi ziceai? Cauta-i in partiduletul matale.

MarianDaniel
2008-06-05 22:13:48

Bucurestiul, primul oras fara PNL!!!

Liberalii au inregistrat in Bucuresti cel mai mic scor din 1989 pana acum: 11%! Nu au nici un primar de sector!!! La sectorul 3, candidatul PNL la primarie a facut un record istoric: 4,3%!!! La Consiliul General al Capitalei PDL are singur mai mult decat PSD si PNL la un loc (37% versus 36%). La sectorul 1 Chiliman va pierde sigur in fata lui Murgeanu de la PDL.
Bucuresti devine astfel primul oras din tara in care PNL nu este un factor de decizie si asta ii innebuneste pe liberali. STIU CA BUCURESTIUL ESTE BELLWETHER-UL TARII SI UNDA ELECTORALA SE VA INTINDE PESTE TOATA TARA.
Scorul total al PNL (18%) este iluzoriu, PNL fiind votat mai mult in mediul rural, ca si PSD si mult mai putin in mediul urban. La Iasi, Adomnitei a scos 8 sau 9%!!!
Victoria lor este de fapt o mare infrangere si Crin Antonescu a fost printre primii care s-au plans de situatia din Bucuresti care se va propaga in toata tara si va aduce prejudicii imaginii PNL. Bucurestiul a dat un pumn drept in ochi PNL pentru tradarea Aliantei DA si infratirea cu PSD.
Cred ca Antonescu a intuit ca vor pierde totul si merg pe cartea izolarii PDL. Alianta PSD-PNL-PC era demult in functiune dar iata ca o vedem si spusa acum in direct. PNL va pierde datorita unor oameni ca Patriciu, Tariceanu, Crin Antonescu, Norica Nicolai, Rusianu.

Pacuraras
2008-06-05 22:20:00

Flexibullyzare..

Zice domnu Rosca:
"In caz contrar, in iarna Basescu ar trebui suspendat. Pentru ca, altfel, forteaza Constitutia, incercand sa instaleze un guvern minoritar PD-L."

Miza reala a mutarii nu-i in politica interna.
Miza este schimbarea politicii externe.Iar asta nu se poate face daca nu reusesc sa-l suspende pe presedinte.
N-are treaba cu fortarea Constitutiei..Povesti..N-are cum..
Miza este "flexibilizarea", "permeabilizarea" (in termeni hidraulici) politicii externe pe niste directii..

Ho Ciu Tzi
2008-06-05 22:21:27

Costica,

cel cu mintea cea mai mica, la jignirea ta de badaran needucat, de ieri iti raspund ca pe ma-ta o strig cu FA, pebtru ca a facut marea prostie sa faca un asa mare prostanac, retardat ca tine!!!

Ho Ciu Tzi
2008-06-05 22:26:07

Shadow si Sobru, nu va mai pierdeti vremea cu Halva, asta-i nevindecabil din multe puncte de vedere,

lasati-l in prostia lui!

Halva, stapineste-ti gura spurcata ca numai de ris te faci, mai bine vezi-ti de sanatate!!!

Ho Ciu Tzi
2008-06-05 22:31:07

Bravo PNL, la mai mare!!!

Cu toate atacurile nenumarate, nerusinate, foarte dure ale marinarului Basescu impotriva ta, ai supravietuit si culmea ai si crescut, spre turbarea marinarului, BRAVO PNL!!!!!!!!!

Alex.Pandrea
2008-06-05 22:32:34

Re: Invatatorule,invata-ne ce sa scriem pentru a fi ca dv.

La 2008-06-05 22:09:04, Shadow a scris:

>>Invatatorule,
Sunteti atotstiitor,cel mai destept din forum.Om drept si echitabil.
Nu fiti rau si invatati-ne si pe noi.
Sigur nu vom fi ca dv.si nici nu vrem dar vrem sa va facem o placere.

Dv.cunoasteti totul despre doctrinele politice,cunoasteti etica,aveti verb.
Cum ati facut de ati ajuns asa de mare si intelept.
Aproape ca noi ceilalti nu mai existam cand dv.scrieti.
Ne criticati pe drept,strambati din nas cand folosim cuvinte neadecvate,nu stim nici sa ne alegem partidul potrivit.

decat sa ne dojeniti mereu mai bine invatati-ne si patria si PNL-ul va vor fi recunascatori.
Cu stima si consideratie,
Best regards!

>

Ho Ciu Tzi
2008-06-05 22:37:52

Bucurestiul, primul oras fara PNL!!! / Bai pedelistule-comunist-mincinos, de cu noapte

ai iesit la mintit, manipulat, la diversiune pe Net?????
Asta-i semn ca sinteti duisperati ca pierdeti primaria generala a Bucurestiului!!!!!!!!La 2008-06-05 22:13:48, MarianDaniel a scris:

> Liberalii au inregistrat in Bucuresti cel mai mic scor din 1989 pana
> acum: 11%! Nu au nici un primar de sector!!! La sectorul 3, candidatul
> PNL la primarie a facut un record istoric: 4,3%!!! La Consiliul
> General al Capitalei PDL are singur mai mult decat PSD si PNL la un
> loc (37% versus 36%). La sectorul 1 Chiliman va pierde sigur in fata
> lui Murgeanu de la PDL.
> Bucuresti devine astfel primul oras din tara in care PNL nu este un
> factor de decizie si asta ii innebuneste pe liberali. STIU CA
> BUCURESTIUL ESTE BELLWETHER-UL TARII SI UNDA ELECTORALA SE VA INTINDE
> PESTE TOATA TARA.
> Scorul total al PNL (18%) este iluzoriu, PNL fiind votat mai mult in
> mediul rural, ca si PSD si mult mai putin in mediul urban. La Iasi,
> Adomnitei a scos 8 sau 9%!!!
> Victoria lor este de fapt o mare infrangere si Crin Antonescu a fost
> printre primii care s-au plans de situatia din Bucuresti care se va
> propaga in toata tara si va aduce prejudicii imaginii PNL. Bucurestiul
> a dat un pumn drept in ochi PNL pentru tradarea Aliantei DA si
> infratirea cu PSD.
> Cred ca Antonescu a intuit ca vor pierde totul si merg pe cartea
> izolarii PDL. Alianta PSD-PNL-PC era demult in functiune dar iata ca o
> vedem si spusa acum in direct. PNL va pierde datorita unor oameni ca
> Patriciu, Tariceanu, Crin Antonescu, Norica Nicolai, Rusianu.
>
>

gili
2008-06-05 22:38:58

Acuma ce-i drept nene Vasile , asta se tot straduie sa te invete cite ceva . Partea proasta ie ...

Ie ca de matale nu se prinde deloc bre , n'asa ?

bbbb
2008-06-05 22:44:26

chei

"In aceste condiTii, PNL devine partid nu numai eligibil, ci si cheie atat pentru stanga socialista, a PSD, cat si pentru partidul prezidential, respectiv PD-L."

Sigur ca PNL are cu ce negocia si trebui sa se vand cat mai scump. Problema (se pare) n-a fost cum sa obtina succesul, el va trebui si pastrat. Dupa patru ani, in scenariul SRS, dreapta va fi monopol PD-L, in conditiile in care PNL se inclina (mult, putin, ramane de vazut) alaturi de PSD spre stanga.
Inca ceva ... anul viitor la prezidentiale (in acelasi scenariu) din nou presedintele Basescu va fi "victima" tuturor celorlalte partide, lucru pe care sigur ca-l va fructifica (ca si la referendumul pentru suspendare).

Hantzy
2008-06-05 23:36:00

Re: Invatatorule,invata-ne ce sa scriem pentru a fi ca dv. Subtil!!!

La 2008-06-05 22:32:34, Alex.Pandrea a scris:

> La 2008-06-05 22:09:04, Shadow a scris:
>
> >>Invatatorule,
> Sunteti atotstiitor,cel mai destept din forum.Om drept si echitabil.
> Nu fiti rau si invatati-ne si pe noi.
> Sigur nu vom fi ca dv.si nici nu vrem dar vrem sa va facem o placere.
>
****************
Subtilizator! Subtilidache! Subtlimos! Subtiliescuri! Subtilismaneanu! Subtilexandru! Pansubtildrea!

. .
2008-06-05 23:36:25

Re: Shadow si Sobru, nu va mai pierdeti vremea cu Halva, asta-i nevindecabil din multe puncte de vedere,

Ideea e ca poate citesc si altii si se lamuresc. Altfel n-am nici o pretentie.

. .
2008-06-05 23:44:20

Re: chei

PDL dispare odata cu Basescu. In rest, orice colaborare a PNL cu PSD trebuie facuta cu mare grija.
Eu prevad ca la generale se va reface o alianta anti-fesenista. PNL si aliatii vor putea sau nu, sa sprijine un guvern minoritar PSD impotriva partidului prezidential.
Daca PSD ia mai multe procente decat PDL si Basescu isi bate joc de Constitutie, nu trebuie suspendat ci declarat in incapacitate de a-si exercita functia. Nici mama interpretarilor Constitutiei nu-l mai ajuta.
Basescu va fi complet epuizat la alegeri. Daca le apuca.

Ho Ciu Tzi
2008-06-05 23:48:40

Shadow si Sobru, nu va mai pierdeti vremea cu Halva, asta-i nevindecabil din multe puncte / Ideea-i

buna!

La 2008-06-05 23:36:25, . . a scris:

> Ideea e ca poate citesc si altii si se lamuresc. Altfel n-am nici o
> pretentie.
>

Ho Ciu Tzi
2008-06-05 23:56:18

Re: Costica, imi pare rau baiete dar tu m-ai obligat sa scriu aceste ''frumoase'' rinduri!

La 2008-06-05 23:54:33, Ho Ciu Tzi a scris:

> La 2008-06-05 22:21:27, Ho Ciu Tzi a scris:
>
> > cel cu mintea cea mai mica, la jignirea ta de badaran needucat, de
> > ieri iti raspund ca pe ma-ta o strig cu FA, pebtru ca a facut marea
> > prostie sa faca un asa mare prostanac, retardat ca tine!!!
> >
>
>

Solitude
2008-06-06 01:01:33

Felicitari PNL!!!

Bravo PNL pentru curajul de a da in sfarsit cartile pe fata!
Barbateste, hotarat... asa, caaaa..... no!
Qariu? Remes?... nu mai e?.. Balac... Am inteles, gata, scuze!!
Am gasit: Patriciu!
:)
Imi permiteti insa doar o mica sugestie!?

Cand oficializati la cremenal casnicia cu comunistii sa veniti si cu moastele lui Bratianu, sa le vedem si noi cum se sucesc-rasucesc (doar n-or face-o numai in mormant!) si mai strangeti si un ban cinstit pentru luna de miere!

P.S. Da ilici? Ilici credeti ca le pupa?.. (de moaste zic, pacatele!...)
Ca am vazut ca a invatat sa-si faca si cruce!... cu stanga, e adevarat! dar stiti si dumneavoastra acuma... daca o viata intreaga ai fost de stanga, e greu sa te schimbi la batranete!

Danny
2008-06-06 01:01:39

Re: Tot pt Alwis

La 2008-06-05 22:01:34, Shadow a scris:

> Cica tariceanu a incalcat legea votand cu cartea de alegator. Nu ala
> care i-a dat hartiile tembelului pe baza acestei carti de alegator.
> Cata logica. Ma minunezi zilnic.

Din ceea ce ai scris, se intelege ca Tariceanu este "tembelul"
Nu crezi ca exagerezi? Tariceanu este inca prim-ministrul Romaniei

Danny
2008-06-06 01:12:21

Re: Costica,

La 2008-06-05 22:21:27, Ho Ciu Tzi a scris:

> cel cu mintea cea mai mica, la jignirea ta de badaran needucat, de
> ieri iti raspund ca pe ma-ta o strig cu FA, pebtru ca a facut marea
> prostie sa faca un asa mare prostanac, retardat ca tine!!!

Imi place stilul. Orice jumatate de idee, buna sau proaste, este exprimata in trei postari. Asa nimeni nu mai intelege nimic (poate doar insultele) Cred ca un mic rezumat, inainte, ar putea sa ajute

Danny
2008-06-06 01:22:22

Re: Bucurestiul, primul oras fara PNL!!!

Pentru Ciu Ciu Tzi Tze

" pierdeti primaria generala a Bucurestiului"

Inca nu se stie. In schimb PNL a pierdut-o deja. Desi a avut poate, cel mai bun candidat.
Si asta numai datorita prostituarii cu ilicitii.

Razvratitul
2008-06-06 01:28:23

Re: Sa nu uitam... Bai Pandrealelica sau Pirandelica sau cum te-o fi chemand.....

Cand Campeanu a aruncat PNL sub 3% Patriciu a adus in parlament un cal alb (alta aripa a PNL) si una peste alta alegatorii tot 7-8% din voturi au adus.... Norocul romanilor a fost ca nu l-au adus pe Mos Teaca, acum valet al securistului belgian.

Pe vremuri circula un banc : Ceausescu se duce la mormantul lui Gheorghiu Dej si aude o voce cavernoasa "Nicule,te rog sa-mi aduci un caaal aalb". Ceasca vine a doua zi cu seful securitatii (corespondentul de acum al lui Mos Teaca). Se aude de data asta "Te-am rugat sa-mi aduci un caaal aalb, nu un booou".

Mai trebuie alte explicatii la polologhia de la a patra postare?

Razvratitul
2008-06-06 01:37:31

Mancate-ar tata de destept, amator autodeclarat in ale politicii si constatat de altii in ale gra-

maticii!

Danny
2008-06-06 01:40:54

Re: Sa nu uitam... Bai Pandrealelica sau Pirandelica sau cum te-o fi chemand.....

La 2008-06-06 01:28:23, Razvratitul a scris:

> Cand Campeanu a aruncat PNL sub 3% Patriciu a adus in parlament un cal
> alb (alta aripa a PNL) si una peste alta alegatorii tot 7-8% din
> voturi au adus.... Norocul romanilor a fost ca nu l-au adus pe Mos
> Teaca, acum valet al securistului belgian.
>
> Pe vremuri circula un banc : Ceausescu se duce la mormantul lui
> Gheorghiu Dej si aude o voce cavernoasa "Nicule,te rog sa-mi aduci un
> caaal aalb". Ceasca vine a doua zi cu seful securitatii
> (corespondentul de acum al lui Mos Teaca). Se aude de data asta
> "Te-am rugat sa-mi aduci un caaal aalb, nu un booou".


Poate ca daca il aduceati pe Pandrea acum erati la guvernare fara sa va milogiti la dusmanii cei mai mari ai liberalilor adevarati. Nu uitati, sint mii de morti intre voi si ei. Asta daca sinteti adevarati liberali, nu latrai psd-isti-prm-isti infiltrati printre ei

. .
2008-06-06 03:23:31

Re: in iarna Basescu ar trebui suspendat

Nu nu, nu trebuie suspendat, trebuie arestat sau internat cu forta la balamuc. Asta cu suspendarea e degeaba.

george nemteanu
2008-06-06 04:50:48

Re: Felicitari PNL!!!

La 2008-06-06 01:01:33, Solitude a scris:

> Bravo PNL pentru curajul de a da in sfarsit cartile pe fata!
> Barbateste, hotarat... asa, caaaa..... no!
> Qariu? Remes?... nu mai e?.. Balac... Am inteles, gata, scuze!!
> Am gasit: Patriciu!
> :)
> Imi permiteti insa doar o mica sugestie!?
>
> Cand oficializati la cremenal casnicia cu comunistii sa veniti si cu
> moastele lui Bratianu, sa le vedem si noi cum se sucesc-rasucesc (doar
> n-or face-o numai in mormant!) si mai strangeti si un ban cinstit
> pentru luna de miere!
>
> P.S. Da ilici? Ilici credeti ca le pupa?.. (de moaste zic,
> pacatele!...)
> Ca am vazut ca a invatat sa-si faca si cruce!... cu stanga, e
> adevarat! dar stiti si dumneavoastra acuma... daca o viata intreaga ai
> fost de stanga, e greu sa te schimbi la batranete!
>

george nemteanu
2008-06-06 05:08:22

Re: Felicitari PNL!!!

La 2008-06-06 01:01:33, Solitude a scris:

>.....................................................
> Viziunea domnului Stanescu este realista. PNL isi pastreaza rolul de arbitru. Cui va acorda sprijin ? Se pare ca se anticipeaza ceva. Cred ca in stricta actualitate, Romania are mai putin nevoie de extreme : dreapta sau stanga. Desi sunt inca multe probleme nerezolvate datorita pozitiei PSd-ului si cum s-ar mai fi numind de-a lungul anilor, in prezent Romania are prioritati care nu pot fi abandonate, indiferent cine este la putere. UE impune jocurile. PNL -ul este pragmatic si doreste a se mentine la guvernare pentru a reusi sa-si impuna parte din idei. Este mai bine decat afara. Prezenta guvernare , cu realizari bune, il justifica. Dar o posibila guvernare cu PSD-ul poate fi realizata doar in termenii duri ai unei negocieri preelectorale. Cel ce are interesul sa faca cedari este PSD-ul, nicidecum PNL-ul.

FB
2008-06-06 05:47:30

Liberalii scriu istorie !

in Romania ,cresterea economica este de 8,2 % peste toate asteptarile.Pana si Mugur Isarescu ,recunoscut ca fricos si conservator ,vine cu ideea ca aceasta criza economica mondiala s-ar putea sa nu o resimtim (!!!?? curat murdar coane ,mult ti-a trebuit ca sa ajungi la o asemenea concluzie ??)si sunt unii care se bucura ca liberalii nu au avut multe voturi in Bucuresti ?
Sa plangeti ma ca v-ati facut de mandra rusine ,i-ati dat voturile lui Blaga ,omul lui Basescu ,care il murdareste in fel si chip pe Oprescu (vezi incredibilele articole ale d,nului Roncea).
Ii stiam pe bucuresteni mai isteti decat pe altii ,dar m-au dezamagit.Baremi acuma da-ti votul lui Oprescu ! E un luptator.Si va colabora cu liberalii.
Cat priveste dreapta si stanga ,demult nu mai exista in politica damboviteana.Si nici nu stiu daca a existat vreodata.

FB
2008-06-06 05:52:48

Re: Liberalii scriu istorie !.Corectie :dati !

La 2008-06-06 05:47:30, FB a scris:

>

Socrate
2008-06-06 06:54:58

SUBSCRIU Re: Bravo PNL, la mai mare!!!

La 2008-06-05 22:31:07, Ho Ciu Tzi a scris:

> Cu toate atacurile nenumarate, nerusinate, foarte dure ale marinarului
> Basescu impotriva ta, ai supravietuit si culmea ai si crescut, spre
> turbarea marinarului, BRAVO PNL!!!!!!!!!
>

Socrate
2008-06-06 06:57:31

Inseamna ca vreti o guvernare PSD+PDL= FSN, cu PNL in opozitie ? Re: Felicitari PNL!!!

Felicitari, Solitude.

La 2008-06-06 01:01:33, Solitude a scris:

> Bravo PNL pentru curajul de a da in sfarsit cartile pe fata!
> Barbateste, hotarat... asa, caaaa..... no!
> Qariu? Remes?... nu mai e?.. Balac... Am inteles, gata, scuze!!
> Am gasit: Patriciu!
> :)
> Imi permiteti insa doar o mica sugestie!?
>
> Cand oficializati la cremenal casnicia cu comunistii sa veniti si cu
> moastele lui Bratianu, sa le vedem si noi cum se sucesc-rasucesc (doar
> n-or face-o numai in mormant!) si mai strangeti si un ban cinstit
> pentru luna de miere!
>
> P.S. Da ilici? Ilici credeti ca le pupa?.. (de moaste zic,
> pacatele!...)
> Ca am vazut ca a invatat sa-si faca si cruce!... cu stanga, e
> adevarat! dar stiti si dumneavoastra acuma... daca o viata intreaga ai
> fost de stanga, e greu sa te schimbi la batranete!
>

Socrate
2008-06-06 07:24:29

PNL este condamnat la guvernare cu PSD, daca apelam la logica.

Daca PNL alege sa stea in opozitie, Romania va fi guvernata de PSD+PD-L. Daca aceasta alianta nu s-a facut inca, este ca pentru ca dl. Basescu vrea intai reforma PSD ( debarcarea vechii si actualei conduceri ), iar PSD vrea un PD-L fara Basescu. S-ar putea totusi sa se inteleaga in final, daca PNL refuza alianta cu PSD si alege opozitia. Asta ar insemna refacerea vechiului FSN, cu o majoritate mai mult decat confortabila ( 28+28=56% ).
A doua varianta de guvernare este refacerea aliantei DA. Solutie sinucigasa pentru PNL, daca ne uitam la istoria aliantei DA. Logic, ar trebui sa fie putin probabila, intrucat deja dl. Basescu a divizat liberalii in doua - liberalii buni din PD-L si liberalii rai - PNL. Diviziunea si migrarea la PD-L va continua, PNL urmand sa aiba soarta PNT-CD.

sorge
2008-06-06 09:03:22

Portretul votantului PNL,

curios ,cum seamana cu votantul PSD.
Aceasta iluzorie victorie a PNLului pina la toamna se poate intoarce inpotriva lor.
Daca in aceste zile PNLul semneaza un contract de alianta cu PSDul ,pina in toamna ,30% din votantii PNL au sanse sa fuga la PSD.
Liberalismul PNL nu este specific cu nimic care sa semene cu Bratienii.
Daca Tariceanu se lasa convins de Basescu sa fie din nou Prim Ministrul Romaniei,are sanse sa se confunde cu un partid liberal modern,daca se aliaza cu PSD,are sanse sa piarda definitiv identitatea de partid liberal.
Voia ta Taricene !

Ghita Bizonu'
2008-06-06 09:06:13

Re: Portretul votacului PDL - ceausits convins , regreta lovitura de stat din 89

(lovitura ca asa zicea si Ciuruitu) si doreste regim unipersonal. Eventula si un cabinet 2 cu Lenuta.
la o adica 2 cabinete 2 ( 2 prim si 2 secund ) ca-s 2 Lenute.

La 2008-06-06 09:03:22, sorge a scris:

> curios ,cum seamana cu votantul PSD.
> Aceasta iluzorie victorie a PNLului pina la toamna se poate intoarce
> inpotriva lor.
> Daca in aceste zile PNLul semneaza un contract de alianta cu PSDul
> ,pina in toamna ,30% din votantii PNL au sanse sa fuga la PSD.
> Liberalismul PNL nu este specific cu nimic care sa semene cu
> Bratienii.
> Daca Tariceanu se lasa convins de Basescu sa fie din nou Prim
> Ministrul Romaniei,are sanse sa se confunde cu un partid liberal
> modern,daca se aliaza cu PSD,are sanse sa piarda definitiv identitatea
> de partid liberal.
> Voia ta Taricene !
>

Ghita Bizonu'
2008-06-06 09:07:58

Re: FB li s-a deminstrat nu o dat ca cresterea econonica este rea !

Comunism adica.
E buna recesiunea . V arhiva.
Si nu le pasa de cresterea economica generala. Poate ii intristeaza.
Nu uita si PSD a avut crestere economica . EI si ce?!

La 2008-06-06 05:47:30, FB a scris:

> in Romania ,cresterea economica este de 8,2 % peste toate
> asteptarile.Pana si Mugur Isarescu ,recunoscut ca fricos si
> conservator ,vine cu ideea ca aceasta criza economica mondiala s-ar
> putea sa nu o resimtim (!!!?? curat murdar coane ,mult ti-a trebuit ca
> sa ajungi la o asemenea concluzie ??)si sunt unii care se bucura ca
> liberalii nu au avut multe voturi in Bucuresti ?
> Sa plangeti ma ca v-ati facut de mandra rusine ,i-ati dat voturile lui
> Blaga ,omul lui Basescu ,care il murdareste in fel si chip pe Oprescu
> (vezi incredibilele articole ale d,nului Roncea).
> Ii stiam pe bucuresteni mai isteti decat pe altii ,dar m-au
> dezamagit.Baremi acuma da-ti votul lui Oprescu ! E un luptator.Si va
> colabora cu liberalii.
> Cat priveste dreapta si stanga ,demult nu mai exista in politica
> damboviteana.Si nici nu stiu daca a existat vreodata.
>

DanBruma
2008-06-06 09:08:19

PNL nu va deveni partid puternic in RO

Perceptia fata de acest partid este negativa. Seniori sau tineri din partid nu au priza la public (Chiuariu, Adomnitei, chiar si cei care au avut ceva succese cum ar fi tipul de la agricultura nu reusesc sa infrumusuteze imaginea partidului) Membrii guvernului care au participat la alegerile locale au pierdut toti. Nu este de bun augur. Doar Tariceanu are multe voturi deocamdata, dar alea sint la Automotive SRL.

Ghita Bizonu'
2008-06-06 09:10:23

Re: si care este deosibirea ?!

sau nu asta este suberfugul (si) ptr a ataca pe liberali ca au rupt alianta?! (ceva in genul asta io te fur, te injur si te lovesc. Tu trebe sa inghiti ca alatfel tradeezei!)

La 2008-06-05 21:49:38, . . a scris:

> Ca tot apucasem sa scriu...
> Nu. Alianta DA era entitate politica inscrisa asa la tribunal. PSD si
> PUR faceau "Uniunea PSD plus PUR", pe liste comune, cele doua partide
> ramanand insa separate.
>

DanBruma
2008-06-06 09:12:57

Re: Portretul votantului PNL... Re-alianta-Da e compromisa

E ilogica, neconstructiva, fara putinta de a prinde la electorat. Populatia nu a trait pozitiv perioada Aliantei-DA ci dimpotriva penibil. O reeditare mi se pare imposibila.

La 2008-06-06 09:03:22, sorge a scris:

> curios ,cum seamana cu votantul PSD.
> Aceasta iluzorie victorie a PNLului pina la toamna se poate intoarce
> inpotriva lor.
> Daca in aceste zile PNLul semneaza un contract de alianta cu PSDul
> ,pina in toamna ,30% din votantii PNL au sanse sa fuga la PSD.
> Liberalismul PNL nu este specific cu nimic care sa semene cu
> Bratienii.
> Daca Tariceanu se lasa convins de Basescu sa fie din nou Prim
> Ministrul Romaniei,are sanse sa se confunde cu un partid liberal
> modern,daca se aliaza cu PSD,are sanse sa piarda definitiv identitatea
> de partid liberal.
> Voia ta Taricene !
>

Ghita Bizonu'
2008-06-06 09:15:47

Partida liberala poate ramane doar in cartile de istorie !!

A nu se uita : nu au presa care sa0i sustina direct pe ei.
Se bucura de sustinearea conjuncturala a Antenelor. Am zis conjunctural.
Asa cum la guvernare nu stau prin merite proprii ci prin vointa PSD (mai precis Ilescu-Nastase) . Unicu motiv al rezistentei PNL la guvernare este Basescu.
Si ca Basescu are in plan tocami distruygerea PNL.
Fiindca 2 partide pe partea dreapta a esicherului politic inseamna unul in plus.
Orice refacerea a aliantei DA inseamna capitularea in fata PDL . Si satelizarea PNL urmata de disparitia sa . Amintiti-va-ti de unde incepu ruptura : Basescu apropus PNL unirea sii iformarea unei struto-camile CD . Adica disparitia PNL.
Refuzul a fost considerat tradare.

DanBruma
2008-06-06 09:17:03

Re: Felicitari PNL!!!...fugi de-aci cu emblema Bratianu

Aia e scoasa la nevoie, cum era scoasa la nevoie emblema cu secera si ciocanu. Astia zic "Noi sintem Bratieni" cum ziceau ceilalti "Noi sintem muncitori"

La 2008-06-06 01:01:33, Solitude a scris:

> Bravo PNL pentru curajul de a da in sfarsit cartile pe fata!
> Barbateste, hotarat... asa, caaaa..... no!
> Qariu? Remes?... nu mai e?.. Balac... Am inteles, gata, scuze!!
> Am gasit: Patriciu!
> :)
> Imi permiteti insa doar o mica sugestie!?
>
> Cand oficializati la cremenal casnicia cu comunistii sa veniti si cu
> moastele lui Bratianu, sa le vedem si noi cum se sucesc-rasucesc (doar
> n-or face-o numai in mormant!) si mai strangeti si un ban cinstit
> pentru luna de miere!
>
> P.S. Da ilici? Ilici credeti ca le pupa?.. (de moaste zic,
> pacatele!...)
> Ca am vazut ca a invatat sa-si faca si cruce!... cu stanga, e
> adevarat! dar stiti si dumneavoastra acuma... daca o viata intreaga ai
> fost de stanga, e greu sa te schimbi la batranete!
>

DanBruma
2008-06-06 09:23:57

Re: Partida liberala poate ramane doar in cartile de istorie !!...Nu pot ca sa te contrazic

Seful acestui partid are 90% dintr-o firma de comert. In directia asta sa evolueze oare toata administratia romaneasca? Toti membrii administratiei sa aiba si firma privata de comert? Mie mi se pare o aberatie. Acest partid este un exemplu extraordinar cum nu ar trebui sa fie facut. In mod normal trebuie sa se evolueze spre o separare a administratiei de stat de afaceri.

La 2008-06-06 09:15:47, Ghita Bizonu' a scris:

> A nu se uita : nu au presa care sa0i sustina direct pe ei.
> Se bucura de sustinearea conjuncturala a Antenelor. Am zis
> conjunctural.
> Asa cum la guvernare nu stau prin merite proprii ci prin vointa PSD
> (mai precis Ilescu-Nastase) . Unicu motiv al rezistentei PNL la
> guvernare este Basescu.
> Si ca Basescu are in plan tocami distruygerea PNL.
> Fiindca 2 partide pe partea dreapta a esicherului politic inseamna
> unul in plus.
> Orice refacerea a aliantei DA inseamna capitularea in fata PDL . Si
> satelizarea PNL urmata de disparitia sa . Amintiti-va-ti de unde
> incepu ruptura : Basescu apropus PNL unirea sii iformarea unei
> struto-camile CD . Adica disparitia PNL.
> Refuzul a fost considerat tradare.
>

Viorel
2008-06-06 09:45:46

MarianDaniel
2008-06-06 09:47:27

Mineriada de catifea a lui Ion Iliescu!

Bucurestiul a fost pentru Ion Iliescu jalea obsedanta ce-i chinuie noptile si ii curma zambetul siret de bolsevic vopsit in social-democrat.Bastionul Bucuresti,reduta cucerita de Ion Iliescu doar cu bata,este din nou in fata unei mineriade iliesciene.De data asta avem un doctor pe post de miner,fara lampas si bata,dar cu un rictus smecheresc de Primaverii.Iar daca Traian Basescu a cucerit inimile si voturile bucurestenilor,de ce sa nu-i fure domnul Oprescu discursul si sa-l citeasca dupa foi scrise de altii ca si cum ar fi al lui?Toata viata domniei sale apare ca un fals,de la diploma de doctorat pana la semnaturile pentru candidatura.Daca nu vom iesi si vom vota constient de ce ne asteapta cu acest doctor-miner iliescian la primarie,nu o sa ne mai putem privi in ochi niciodata iar o tara intreaga va rade de noi,miticii aroganti pacaliti de zambetul bunicutei.Mineriada de catifea a lui Iliescu e doar incercarea disperata a acestuia de a cuceri un oras care nu l-a iertat niciodata!

Viorel
2008-06-06 10:05:01

Re: Mineriada de catifea a lui Ion Iliescu ! - Excelente postari, dle Marian Daniel !

paraipan
2008-06-06 10:10:01

FB-ule! Uite cum e cu Economia!

Intre 1929 si 1933, cind in West si lumea dezvoltata era Marea Depresie, in RO nici ca se simtzea. Stiu de la bunici si rude. De ce? pentru ca ... 85% din populatzia RO traia la sate. Pe Moromete il durea'n zbantz de NYSE sau Chicago Commodity. Avea porumbu', griul, porcu, vite, ceva pasari, .. era OK. Industria RO era extractiva si grea. Petrol se exporta la greu (ca asta nu stie de nici o criza), iar ind grea facea .. armament pentru Armata. Fara NKBG-istele miscari din Lupeni si Grivitza, la RO nici ca se stia de ... CRIZA.
Asa-i si-acu. Cu 60% din populatzie la tzara, cu 3.0 mil la munca in Lume, la RO se .. SPALA BANI Arabesti, Rusesti, Ucrainieni, Italieni, Orientali (China, Vietnam, india), mai ales in real estate / imobiliare / constructzii. Spalarea in constructzii poate da un procent foarte bun, de 0.80 la 1$.
Pusul capacelor pe celularele Nokia si vinzarea citorva mii de masini Logan nu tzin Tzara. Tzara traieste pe veresie. O sa vezi cum in Sept dobinda va fi de 12-15%, ca sa nu creasca datoria. Asta daca Guvernu'i responsabil. Daca nu .. nu. Numai un program de durata in constructzii de infrastructura si de inarmare (nu cumparat F-uri, ci asamblate la Bacau) ne-ar mai ridica. Altfel .. raminem la Moromete cu a sa replica ... Crezi ca miine o sa ploua?

Socrate
2008-06-06 10:30:03

"Elita forumistilor portocalii" ne indeamna la absenteism.

Domnilor Viorel si Marian Daniel, in primul rand ati gresit forumul. Aici se discuta, pe marginea editorialului lui SRS, despre viitoarea guvernare.
Ne indemnati sa nu-l votam pe Oprescu, intrucat votand Oprescu, votati PSD si Iliescu. Pentru imensa majoritate a bucurestenilor, este cla ca votan Blaga, votam continuarea distrugerii sistenmatice a capitalei, Blaga fiind continuatorul terminatorului Videanu. Va atrag atentia ca Blaga nu s-a lepadat de Videanu.
Va mai atrag atentia ca 20% din cei care au votat PD-L la CG NU L-U VOTAT pe Blaga. Multi din cei 80% din PD-L-isi, care l-au votat pe Blaga, si-au calcat pe inima din disciplina de partid, dar au sperat ca nu are prea mare importanta, intrucat Oprescu va iesi din primul tur ( cum s-ar fi intamplat daca multi bucuresteni nu ar fi absentat de la vot pe baza aceluiasi rationament , cu siguranta ca Oprescu va iesi din primul tur ).
Daca cineva va lua in serios argumentatia dvs. bazata pe supozitii, acela va prefera sa stea acasa, nu sa se duca la vot.
Logica va indemna alegatorul sa voteze cu Oprescu, singura speranta sa se stopeze distrugerea sistematica a capitalei.

Ghita Bizonu'
2008-06-06 10:36:02

Re: buna logica : capitalism fara capitalisti!!!

da asa intre noi fie vorba crezi ca suntem singura tara in care capitalistii sunt si in guvern? Sau daca nu-s nu au si ei interese in companii? Sau nu-s prepusii baronilor industriali??!


La 2008-06-06 09:23:57, DanBruma a scris:

> Seful acestui partid are 90% dintr-o firma de comert. In directia asta
> sa evolueze oare toata administratia romaneasca? Toti membrii
> administratiei sa aiba si firma privata de comert? Mie mi se pare o
> aberatie. Acest partid este un exemplu extraordinar cum nu ar trebui
> sa fie facut. In mod normal trebuie sa se evolueze spre o separare a
> administratiei de stat de afaceri.
>
> La 2008-06-06 09:15:47, Ghita Bizonu' a scris:
>
> > A nu se uita : nu au presa care sa0i sustina direct pe ei.
> > Se bucura de sustinearea conjuncturala a Antenelor. Am zis
> > conjunctural.
> > Asa cum la guvernare nu stau prin merite proprii ci prin vointa PSD
> > (mai precis Ilescu-Nastase) . Unicu motiv al rezistentei PNL la
> > guvernare este Basescu.
> > Si ca Basescu are in plan tocami distruygerea PNL.
> > Fiindca 2 partide pe partea dreapta a esicherului politic inseamna
> > unul in plus.
> > Orice refacerea a aliantei DA inseamna capitularea in fata PDL . Si
> > satelizarea PNL urmata de disparitia sa . Amintiti-va-ti de unde
> > incepu ruptura : Basescu apropus PNL unirea sii iformarea unei
> > struto-camile CD . Adica disparitia PNL.
> > Refuzul a fost considerat tradare.
> >
>
>

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Asa ne vede Europa! (4686 afisari)
 Basescu vrea alta harta (2435 afisari)
 Jurnalul lui Rasputin (2386 afisari)
 Partida liberala e in carti (2170 afisari)
 Senso TV devine Canal 1 (1681 afisari)
 Cum ar fi aratat la batranete Marilyn Monroe, Bruce Lee si Adolf Hitler (2631 afisari)
 Actrita Kate Beckinsale: Sunt prea buna la pat ca sa stau la cratita (2235 afisari)
 Prima fotografie spion cu Dacia Sandero SUV (2057 afisari)
 MIG lovit de patru obiecte zburatoare neidentificate (1820 afisari)
 Finala romaneasca la Roland Garros (1728 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01050 sec.