Ziua Logo
  Nr. 4244 de joi, 29 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2008-05-29
Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.117...)
2008-05-29 04:20
Bacalaureat compromis de niste nesatui compromisi

<<< Profesorul Laurentiu Dumitrescu, de la Scoala Centrala, a prezentat Comisiei ( Comisia de invatamant a Camerei Deputatilor - si lui Cati Abramburica - fosta ministreasa a MECT-ului PSD-ist .nn ). un document realizat de catedra de limba romana a unitatii de invatamant respective, care a arata ca subiectele de la proba orala de limba romana a examenului de bacalaureat respecta programa de invatamant, dar sunt inegale ca dificultate. "Colectivul catedrei de limba si literatura romana din Scoala Centrala, luand act de reactiile din presa referitoare la dezbaterea publica a subiectelor de limba si literatura romana pentru bacalaureatul din 2008, organizata in institutia noastra, precizeaza ca subiectele sunt alcatuite conform programei, dar sunt inegale din punctul de vedere al gradului de dificultate", a spus Dumitrescu, citand din document. >>> Magda Severin , Ziua din 28 mai 2008-05-28

<<< Profesoara Florina Rogalski, autor a opt manuale de limba si literatura romana si a altor carti in domeniu, si profesor de specialitate la Scoala Centrala, a aratat ca 26 de subiecte de la proba orala de limba si literatura romana "nu au ce cauta in programa de bacalaureat". >>> Ziua din 28 mai 2008-05-28

Inteleg ca :
1) Subiectele de bacalaureat oral la Limba si literatura romana, desi sunt inegale ca grad de dificultate, respecta programa scolaa. Aceasta este concluzia la care a ajuns colectivul catedrei de limba si literatura romana de la Scoala Centrala din Bucuresti ( fosta Scoala centrala de fete, fosta liceul Zoia Kosmodemianskaia )
2) Profesoara Florina Rogalski, autor de manuale de limba si literatura romana, dovedita fara nici un dubiu drept plagiatoare a unor lungi fragmente din manualele pe care le-a autorat si care au fost coordonate de fostul presedinte al Academiei romane, venerabilul, onorabilul, preacuratul si preacinstitul academician Eungeniu I. Simion, este numai profesor de specialitate la Scoala Centrala.
3) Cum colectivul catedrei de limba si literatura romana de la Scoala Centrala a ajuns la o concluzie, iar profesoara de specialitate plagiaristica de la aceeasi unitate de invatamint a ajuns la o concluzie contrara, inseamna ca, din doua una:: ori o gramada de profesori de limba si literatura romana de la Scoala Centrala sunt niste habarnamisti care nu cunosc programa scolara si materia pe care o predau, ori o singura profesoara infractoare de specialitate in copiutza este cea mai autorizata specialista in limba si literatura romana predate la Scoala Centrala. Inclin sa cred ca onesti sunt dascalii de la catedra de limba si literatura romana, si nu infractoarea de specialitate coordonata de savanti de renume mondial ca capul nereales al Academiei romane, lectorul profesor universitar corespondent academician nemembru strain ascociat parinte doctoral al producatorului de slanina din Barca, modestul autodecorat Eungeniu I. Simion.
4) Avind in vedere ca in joc sunt sume importante de bani pe care plagiatoarea de specialitate si eminentul dinsei coordinator sunt pe cale sa le piarda deoarece nu mai sunt credibili, si tinind cont ca cel care a lansat fumigena cu subiectele neconforme programei este coordonatorul indrumator cultural artistic mentionat mai sus, rezulta ca substratul intregului scandal se rezuma la cine ia,si cine nu ia, malaiul, cine ramine cu buzele umflate si cine isi umple burdihanul cu paralele strinse de la parintii platitori de bir din Romania.
In toata afacerea asta cei nevinovati si inocenti, scolerii in prag de bacalaureat, sunt victimele unor escroci chiulturali si a unor inepti neieducati si sfertodocti din fruntea Ministerului .....EDUCATIEI !!!!!
5) Cum depozitiile din fata comisiei parlamentare sunt complet contrare, inseamna ca una din parti este mincinoasa si, eventual, sperjura. Avind in vedere antecedentele infractionale ale uneia din parti, nu exista nici-un dubiu cine spune adevarul si cine este coordonata sa nu il spuna.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Enigma de duminica (1984 afisari)
 Sharon Stone in razboi cu chinezii (1972 afisari)
 Inflatie de case (1888 afisari)
 Medvedev: Urca-te linistit la volan, ai baut cu mine! (1649 afisari)
 Parintele Arsenie: Sindicatele, straine de duhul Bisericii (1524 afisari)
 Autoritatile romane se pregatesc pentru cutremur (2977 afisari)
 Un american sustine ca are imagini cu extraterestri de 1,2 m pe care le va da publicitatii vineri (2899 afisari)
 Dior si-a retras reclamele din China in urma scandalului provocat de Sharon Stone (2629 afisari)
 Sotia unui politist a provocat un accident mortal si a fugit de la locul faptei (2235 afisari)
 Gorbaciov: "Este posibil sa asistam la inceputul unui nou razboi rece" (2219 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00663 sec.