Ziua Logo
  Nr. 4204 de marti, 8 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-04-08

Comentarii: 7, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Roman Curajos
2008-04-08 02:37:33

ZICETI NU INTERCEPTARILOR TELECOM ILEGALE FARA AVIZ JUDECATORESC

(Va rog a re-posta acest mesaj imbunatatit)

ZICETI NU LA INTERCEPTARI FARA AVIZUL JUDECATORESC:
PROTESTATI IMPOTRIVA ACESTOR ABUZURI, TRAGETI-I LA RASPUNDERE PE OFICIALII SI COMPANIILE DE TELECOMUNICATII IMPLICATE IN INTERCEPTARI, CERANDU-LE DAUNE FINANCIARE SI MORALE! IAR COMPANIILE LA RANDUL LOR, SA DEA IN JUDECATA STATUL ROMAN PENTRU CA I-A FACUT SA-SI ABUZEZE CLIENTII
Bai securistilor care prin metehnele voastre ati facut din nou tara de ras: RUSINE CA PRIN ABUZURI ALE DREPTURILOR OMULUI NE-ATI FACUT DIN NOU TARA DE RUSINE, PE DEASUPRA ARUNCAND CU NOROI IN MUNCA MULTORA CARE AU DORIT CA ACEST SUMMIT NATO SA FIE DE MARE SUCCES! DACA BASESCU SI TARICEANU AU APROBAT ASTFEL DE ABUZURI, EI TREBUIE SA-SI DEA DEMISIA PE LOC!!! CEREM DEMISIA TUTUROR VINOVATILOR DE ACESTE INCALCARI ALE DREPTURILOR OMULUI DE LA MIC LA MARE
Interceptarea convorbirilor telefonice dovedesc ca AMBII BASESCU SI TARICEANU DE FAPT SERVESC AUTORITARISMUL RUS! POLITICILE LOR pro-securitate/kgb II DEMASCA PE AMANDOI, si nu cum sustine FALS analistul popular proletcultist si pro-securist, LUP securist IN PIIELE DE BLANA POPULAR-EUROPEANA. Si asa ca politia a facut destul de multe abuzuri ale drepturilor omului scuzandu-se de evenimentul NATO. DAR NICIUNE IN LUME UNDE S-A MAI TINUT UN SUMMIT NATO UNDE NICIODATA FORTELE DE ORDINE NU AU REACTIONAT INTR-UN ASA MOD TOTALITAR CA IN ROMANIA!! PACAT CA ACESTE ACTIUNI DENOTAND INCA O DATA APUCATURILE TOTALITARE ALE FORTELOR DE ORDINE AU FOST SINGURELE CARE AU UMBRIT INTR-O OARECARE MASURA UN EVENIMENT DE MARE SUCCES ORGANIZATORIC CUM A FOST SUMITUL NATO DE LA BUCURESTI! Tarile cu guverne cu adevarat democratice nu recurg la astfel de abuzuri precum ASEMENEA ABUZURI ILEGALE CA INTERCEPTARI DE TELEFOANE --ILEGALE CHIAR SI IN CAZUL SECURIZARII SUMMITULUI NATO! --FARA A AVEA MOTIVE SI MAI ALES DOVEZI INTEMEIATE IN CARE SA FI PERICLITAT SIGURANTA PARTICIPANTILOR DE CATRE ASASINI OR ORGANIZATII CRIMINALE DIRECT IMPLICATI IN A COMITE CRIME PENTRU CARE ERA NEVOIE DE AVIZ(E) JUDECATORESTI CA SA LE FIE NTERCEPTE TELECOMUNICATIILE!! Masurile de securitate trebuiau luate numai impotriva acelor SPECIFICE elemente criminale SUSPECTE, SI NU IMPOTRIVA TUTUROR CETATENILOR NEVINOVATI SAU INOCENTI CARORA, DE FAPT, STATUL ROMAN PRIN SRI DIN NOU LE INCALCA DREPTURILE OMULUI!!
ASTEPTAM DEMISIA IMEDIATA A CELOR RESPONSABILI DIN CSAT SI SRI PENTRU ACEASTA MASURA ABUZIVA; RUSINE VOUA CA NE-ATI FACUT DIN NOU TARA DE RAS MOCIRLIND DE ASEMENEA SI MUNCA MULTORA CARE AU MUNCIT CU SINCERITATE CA ACEST SUMMIT SA FIE DE SUCCES!
LASATI LABA JOS DE PE COMPANIILE DE TELEFOANE!! DISTRUGETI SERVERELE SI DATELE DE BAZA ACUMULATE DEOARECE, EVENIMENTUL INCHEINDU-SE, ORICUM INTERCEPTARILE SUNT ABUZIVE SI ILEGALE SI NU SE MAI JUSTIFICA (FIINDCA SUMMITUL NATO S-A TERMINAT!!)
Clientii companiilor de telefoane trebuie sa dea in judecata IN PRIMUL RAND STATUL ROMAN(/SRI/CSAT/pres. Basescu/p.m. Tariceanu,etc) pentru daune financiare si morale, PRECUM SI COMPANIILE DE TELEFOANE(CARE, VAZANDU-SE AMENINTATE CU PROCESE LEGALE SI POTENTIALE, MASIVE PIERDERI FINANCIARE SI DE IMAGINE DATORITA LITIGIIOLR) CU SIGURANTA CA LA RANDUL LOR VOR DA SI EI IN JUDECATA SATUL ROMAN. trebuie sa le invatati minte si pe companiile romanesti/sau cele multinationale de telecomunicatii CA NU SE MERITA SA DEVII PARTASI LA ABUZURILE UNOR GUVERNANTI TOTALITARI!! ASA SE PROCEDEAZA IN TARILE CU ADEVARAT DEMOCRATICE: NELEGIUITORII/RAUFACATORII PLATESC, SI NU VICTIMELE PRECUM LA VOI IN ROMANIA!!! IN TARILE DEMOCRATICE ACESTI NELEGIUITORI GUVERNAMENTALI SI ECONOMICI AR FI FOST IMEDIAT BAGATI LA PUSCARIE PENTRU ASEMENEA ACTE ILEGALE DE INCALCARE ALE DREPTURILOR OMULUI!!!
INDRAZNITI CHIAR SA MERGETI PANA LA CEDO CU ACEST CAZ DEOARECE CU SIGURANTA VETI CASTIGA! Numai printr-o astfel de actiune responsabilii guvernamentali/prezidentiali, CHIAR SI AGENTI ECONOMICI (DOMESTICI SAU MULTINATIONALI) isi vor baga mintile la cap CA SA NE IA IN SERIOS CA OAMENI CU DREPTURI UMANE INALIENABILE. Altfel vor continua din nou sa-si bata joc de noi daca nu ii sanctionam, MAI ALES ARZANDU-I LA BUZUNARE, LA PROFITURI SI LA IMAGINEA PUBLICA!

frinaru
2008-04-08 04:08:39

Stenograma,

Seamana cu cea de aici.Ia sa vedem Putin are asa ceva.
http://www.rense.com/general34/takeover.htm

meditare
2008-04-08 14:04:06

"interceptare legala a comunicatiilor".

Poate fi o interceptare "legala" si fara aviz judecatoresc? Daca da, atunci mergem intr-o directie proasta?

Uliu_Roman
2008-04-08 15:52:44

Dupa model original: "Made in the USA" II

Aproape sigur aceasta se intampla ca urmare a vizitei recente a lui Michael Hayden, directorul DCI (sub care se afla CIA), in Romania, cu ocazia caruia se crede ca a cerut ca legislatia romana sa fie "armonizata" cu cea din SUA, unde supravegherea totala (telefon/fax/email si altele) FARA ca un mandat judecatoresc sa mai fie necesar, este in efect de 2 ani.
Lacheul de la sefia SRI i-a pupat sigur mana lui Hayden si-asa ne trezim si noi monitorizati 24/7, ca doar e stat democratic de drept.
Vraja cu mandatele judecatoresti va cadea in curand, cand dupa o noua "amenintare terorista" (vedeti nivelul inca ridicat la galben - si asta o inventie pt. prosti, adica americana), bravul nostru servici de inhalatii, va cere renuntarea la asemenea "piedici birocratice" in calea asigurarii sigurantei nationale.

Romani treziti-va!

Roman Curajos
2008-04-08 15:56:31

NU EXISTA INTERCEPTARE LEGALA A COMUNICATIILOR SAU PERCHEZITIE FARA AVIZ JUDECATORESC!

NU EXISTA INTERCEPTARE LEGALA A COMUNICATIILOR SAU PERCHEZITIE CORPORALA SAU DE LOCUINTA (E) FARA AVIZ JUDECATORESC! INTR-UN STAT CARE SE PRETINDE A FI DE DREPT!! AUTORITATILE CARE COMIT ASTFEL DE ABUZURI SI LEADERII CARE DAU ASTFEL DE ORDINE ILEGALE 9PRIN NECONSTITUTIONALITATEA LOR) DUC TARA PE CALEA CEA REA A TOTALITARISMULUI SI A DICTATURII!! TREZITIVA ROMANI !!!

Daca autoritatile NECERAND AVIZ JUDECATORESC, sau (o) terta(e) persoane cum sunt companiile de telecomunicatii, angajatii lor sau oficialii lor, etc. comit astfel de abuzuri CHIAR SI LA CERERILE AUTORITATILOR ABUZIVE ei sunt pasabili de pedeapsa stipulata de lege!

Judecatorul da acest aviz autoritatilor pe baza unor dovezi concrete aduse de autoritati care sunt bazate pe criteriile stipulate de legea organica sau Constitutie. Adica, judecatorul trebuie sa determine PRIN INTERPRETATEA CERINTELOR CONSTITUTIEI, cum ca PERSOANELE BANUITE PUN IN PERICOL SIGURANTA PUBLICA, SAU SUNT PE CALE SA COMITA CRIME IMPOTRIVA ALTOR PERSOANE, ETC
Daca autoritatile nu aduc dovezi care sa indeplineasca aceste criterii constitutionale, judecatorul trebuie sa le refuze (ca altfel judecatorul risca sa comita acest abuz) IAR CEI CARE COMIT ASTFEL DE ABUZURI SUNT ASPRU PEDEPSITI CHIAR SI CU PUSCARIA (INAFARA DE DAUNELE MATERIALE SI MORALE PE CARE TREBUIE SA LE DEA PERSOANEI(LOR) PE CARE LE-A ABUZAT!!) INTR-UN ADEVARAT STAT DE DREPT!

Roman Curajos
2008-04-08 17:06:45

CAUTATI BUCLUCUL CU LUMANAREA, HA?!!

MINCIUNA SECURISTA!! SUNTETI FRUSTRATI CA IN STATE VOI, securistii, SUNTETI TRATATI CA TERORISTI PE BUNA DREPTATE! STATI SA VEDETI CE SCALFOACE VETI MAI PRIMI DE LA UE SI CEDO DE ACUM INCOLO DACA ABUZATI DREPTURILE OMULUI, ASA CA SA VA INVETE MINTE SA-I RESPECTATI; IAR COMANIILE DE TELECOMUNICATII GASITE SI ELE VINOVATE DE ABUZ, CE AU SA MAI PLATEASCA DE LE VA IESI PE NAS!


CU TOATE CA USA SUNT INDREPTATITE SA SUSPENDEZE ANUMITE DREPTURI CONSTITUTIONALE (PRECUM AU MAI FACUT-O SI IN ISTORIE IN CAZURI DE RAZBOAIE) TOTUSI NU INTERCEPTEAZA TELECOMUNICATIILE LA ASA O SCARA LARGA LA NIVELUL INTREGII POPULATII PRECUM O FAC ACTUALMENTE securistii IN ROMANIA; E PUR SI SIMPLU IMPOSIBIL LA ASA MARE POPULATIE! PE DEASUPRA, NU-I INTERESEAZA CE BAGA FIEGARE IN CRATITA SAU IN GURA, CI MAI DEGRABA ESENTIALUL, pe cand la voi e exact pe dos, pe deasupra ii mai faceti pe bietii romani, inca foarte saraci, sa va mai plateasca potlogariile!! RUSINE!!!
DAR II INTERCEPTEAZA LEGAL PE SUPEECTII DE TERORISM CA VOI! IAR OAMENII NU SUNT IMPOVARATI CU COSTURILE DE INTERCEPTARE, CI STATUL AMERICAN LE PLATESTE! In USA totusi exista judecatori ANUME DESEMNATI SA VEGHEZE LA APLICAREA PREROGATIVELOR CONSTITUTIONALE CARE SUNT PUSI LA DISPOZITIA AUTORITATILOR PENTRU GARANTAREA DE PERCHEZITII SI MANDATE DE INTERCEPTARE ALE TELECOMUNICATIILOR! Cu siguranta ca are sa mai auzim DE CAZURI IN CARE CHIAR AUTORITATI AMERICANE AU INCALCAT LEGEA CA SA SARA PESTE "PIEDICILE BUREAUCRATICE" (SAU "CUT CORNERS") SI CE AU SA MAI INFUNDE PUSCARIILE DUPA ACEEA... DAR VOI CONSIDERATI GROZAVI/ DESTEPTI DACA SARITI PESTE "PIEDICILE BIROCRATICE" FIINDCA INCA DATI DOVADA CA SUNTETI INCA UN STAT ABUZIV, CU APUCATURI TOTALITARE. VOI ICA CONSIDERATI A FI O VIRTUTE SARITUL PESTE "PIEDICILE BIROCRATICE", AICI E PROBLEMA! CE ARE SA VA MAI POTCOVEASCA UE, MAI ALES CA VI S-A DAT FUNIE DESTULA CA SA VA SPANZURATI, PE CARE ATI SI FOLOSIT-O DEJA... TOCMAI CA ROMANIA SI UE NU SUNT IN CONFLICT MILITAR, CU ATAT MAI MULT CA SUNT LA PACE, UE NU ACCEPTA SI NICI NU VA ACCEPTA CA DREPTURILE OMULUI SA FIE INCALCATE PRIN NICI UN MOTIV, NICI CHIAR PENTRU SIGURANTA UNUI SUMMIT NATO

La 2008-04-08 15:52:44, Uliu_Roman a scris:

> Aproape sigur aceasta se intampla ca urmare a vizitei recente a
> lui Michael Hayden, directorul DCI (sub care se afla CIA), in Romania,
> cu ocazia caruia se crede ca a cerut ca legislatia romana sa fie
> "armonizata" cu cea din SUA, unde supravegherea totala
> (telefon/fax/email si altele) FARA ca un mandat judecatoresc sa mai
> fie necesar, este in efect de 2 ani.
> Lacheul de la sefia SRI i-a pupat sigur mana lui Hayden si-asa ne
> trezim si noi monitorizati 24/7, ca doar e stat democratic de drept.
> Vraja cu mandatele judecatoresti va cadea in curand, cand dupa o
> noua "amenintare terorista" (vedeti nivelul inca ridicat la galben -
> si asta o inventie pt. prosti, adica americana), bravul nostru servici
> de inhalatii, va cere renuntarea la asemenea "piedici birocratice" in
> calea asigurarii sigurantei nationale.
>
> Romani treziti-va!
>

silviana
2008-04-08 17:08:20

acces total nu presupune si folosire totala!!!!

accesul e acces,folosirea se face in limitele legilor,adica numai cu acordul semnat de judecator!!!,pe baza prezentarii probelor avute si demonstratia ca este necesar avizul!!! in continuarea cercetarilor unui suspect de!!!! care a demonstrat ca ar putea sa se faca vinovat de!!!,prin ce s'a cercetat si dovedit pina acum!!! cu probe!!!


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tariceanu s-a saturat de Cioroianu (5687 afisari)
 Putin rupe Ucraina (3515 afisari)
 Degetica din India (2835 afisari)
 Servieta lui Dumnezeu (2475 afisari)
 Garda Maghiara UDMR-PCM (1993 afisari)
 Un fizician spera sa gaseasca "Particula lui Dumnezeu" (6737 afisari)
 Noapte fierbinte intre presedintele Cehiei si o stewardesa (3495 afisari)
 Lisa Marie Presley si burta ei imensa au parasit cladirea! (3090 afisari)
 O secta de poligami socheaza SUA (2974 afisari)
 Imagini socante: Misterul cateilor morti intr-un posibil ritual satanist (2499 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01493 sec.