Ziua Logo
  Nr. 4199 de miercuri, 2 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-04-02

Comentarii: 2, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-04-01 22:01:53

DOCTRINA LIBERAL-OLIGARHA CONSTRUESTE UN SOCIALISM AL BOGATILORPentru a nu parea hazardata afirmatia din titlu voi arata ca sub regimul Patriciu-Iliescu-Tariceanu,bogatii,de exemplu cei din top 300,platesc impozit pe venit de 16%- dupa principiul egalitarismului comunist.

La celalalt pol,cei 6 milioane de pensionari + 75% din populatia Romaniei,ambele categorii formand polul saraciei,la cea mai mica cumparatura,pentru alimente,haine,servicii etc platesc 19% impozit,botezat cu denumirea de TVA.

Deci,daca judecam bine,este vorba de un comunism,hai sa-i zicem socialism invers in care cei bogati sunt protejati de regimul oligarhic iar cei saraci,invers.

Un tanar,la realitatea TV spunea ,referindu-se la ultima inselatorie liberala,viitoarea marire anticipata a pensiilor,ca este evident caracterul acestei actiuni de POMANA ELECTORALA.
Ori spunea,tanarul,cu inteligenta specifica varstei,ca pomenile se fac,mai ales de catre bogati,si as adauga eu de catre liberali cand sunt pe patul de moarte(evident este vorba de moartea lor politica).

Deci,te aduce Basescu la putere prin inteligenta dar si prin smecherie,tradezi partenerul de coalitie si pe cel care te-a numit premier,tradezi pe parintii(ultimii doi presedinti PNL Stoica si Stolojan),te aliezi cu criptocomunistii mineriadelor si deturnatorii revolutiei(dl.Iliescu,Nastase,Hrebenciuc) si organizezi acest SOCIALISM AL BOGATILOR,intrerupt doar de prostirea saracimii prin pomeni electorale.

Spui ca economia duduie cand inflatia,deprecierea leului,deficitul de cont curent devin astronomiece,ca sa nu mai vorbim de datoria publica de peste 40 miliarde euro,imbogatesti prin rapt o intreaga clasa de oligarhi carora le organizezi un socialism pentru ei.
Painea s-a scumpit de 2 sau 3 ori,uleiul de 2 ori,in piata preturile au exploadat,gazele,caldura,apa au depasit orice limita..Cu pensia marita de PNL in 2007 nu se mai poate cumpara nici cat se cumpara inainte de marire.

Exista si pensionari care fac parte din sistemul socialist al bogatilor:fosti parlamentari,magistrati,functionari sin ministere.Un fost avocat la un penitenciar,spunea la Realitatea TV primeste o pensie de 125 milioane(12.500 RONI)
Dar in SOCIALISMUL BOGATILOR,tip PNL,bogatii platesc un impozit de 16% pe venituri,adesea obtinute prin rapt,iar saracii,pensionarii 25% pentru tot ceea ce cumpara,incat din cele 3-500 lei platesc un impozit de aprox.80-100 lei.
Iata marea dreptate liberal-oligarhica.
Si spun acest lucru pentru ca adevaratul liberalism nu se mai afla in PNL cei care,asa cum sublinia dl.Boc au avut si au vocatia tradarii,motriv pentru care si dl,Iliescu este prudent si mi-i tin sub observatie pe acesti pretinsi liberali care vand totul,tradeaza totul.

De la sacosele cu cateva alimente cu care PSD-istii cumparau voturile saracimii,liberalii,in inteligenta lor oligarhica,ajund acum sa angajeze miliarde de euro pe care nu-i au si nici nu-i priveste cine ii va plati,pentru a cumpara voturile celor 6 milioane de pensionari.
Scorul de 15% nesperat obtinut la europarlamentare prin marirea nechibzuita a pensiilor a scos din minti indivizi ca Norica sau Vosganian care acum vor,nici mai mult,nici mai putin decat 25% si vor sa fie partenerii (tzucalarii) lui dl.Iliescu in,asa cum cred ei,viitoarea guvernare.

Dar cum spunea tanarul invocat mai sus,pomenile se fac doar atunci cand simti ca vei muri.

Codrin Stefanescu(PC),referindu-se la actualul guvern PNL:mintiti domnilor de ingheata apele(Realitatea TV).

cosor ion
2008-04-02 07:34:14

ce inseamna prostia asta cu marirea pensiilor?

D-lor eu cred ca pensiile trebuiesc aduse la un nivel in functie de munca prestata,de studii si de vecimea in cimpul muncii.astfel un profesor universitar care a iesit la pensie in92-93,sa aiba pensia pe care un profesor universitar care iese la pensie in 2008,iar marirea pensilor sa fie in functie de inflatia existenta.nu cum avem azi fosti securisti,nomenclaturisti,doar muncitori cu gura,care au pensii de 5-6 ori mai mari decit un cadru universitar iesit la pensie in aceiasi perioda iar marirea pensiei ii avantajeaza tot pe acesti oameni al caror aport,la progresl societatii a fost aproape nul.ce facea un prim secretar sau secretarii de partid intr-un judet?nimic bun,decit ca debiteau tot felul de timpeni,punindu-ti in fata sloganul,nu exista nu se poate


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pus pe fuga (3298 afisari)
 Muschii Americii (2819 afisari)
 Putin cenzurat de NATO (2478 afisari)
 Patriarhia demonteaza minciunile Ligii Pro Europa (2476 afisari)
 Pana cand vom nesocoti canoanele? (2326 afisari)
 Faceti cunostinta cu cel mai mare caine din lume (9503 afisari)
 De nerecunoscut: Katie Holmes, tunsa a la Tom Cruise (7691 afisari)
 Primele fotografii cu noul SUV de la Dacia (4088 afisari)
 Fiul lui Horia Moculescu a murit la Berlin (4084 afisari)
 Dita Von Teese, fosta sotie a lui Marilyn Manson, protagonista intr-un film pentru adulti (2688 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00601 sec.