Ziua Logo
  Nr. 4193 de miercuri, 26 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-03-26

Comentarii: 102, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Lucas
2008-03-25 22:07:39

Domnule Roncea

Domnule Roncea sunteti un mare patriot! Cuvintele dumneavoastra ma ung la inima si in acelasi timp ma fac sa-mi fie frica pentru dumneavoastra. Dumnezeu sa va aiba in paza!

Alcor
2008-03-25 22:21:07

Cu cine....

...Domnule Roncea? Cu cei care s-au bucurat ca nu au fost trimisi in Europarlament PRM-istii, dar au aplaudat alegerea lui Tokes sau poate chiar l-au votat?

van kiparos
2008-03-25 22:30:54

Chiar frica?

Lucas , nu va fie frica pentru dl. Roncea ! Daca vom tine toti capul la cutie, cum se zice, atunci degeaba mai traim . Nu tinand logosuri in baie , sa nu ne auda cineva , ne vom impune ideile , sentimentele si , de ce nu , vrerile . Nu va asteptati de la politicieni la acte marete . Ei cand o mai fac si putin pe patriotii , sunt aparati de statutul lor , in foarte multe situatii de imunitatea parlamentara. Luati exemplul lui Mihaila Cofariu si va veti convinge singuri de rezultate.Poate mai auzim si de bine, ca de rele suntem satui!

Verisoru
2008-03-25 23:10:04

Intrebare

unde putem afla numele celor 5 victime ale batailor de la Targu Mures / Marosvasarhely? Stiu doar numele lui Mihaila Cofariu. Numele celuilalt roman ucis care e? Si care sunt numele celor 3 unguri ucisi?
Si unde putem afla numele celor ce au fost inchisi sau condamnati pt astea 5 crime?

logofatul de taina
2008-03-25 23:32:36

Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,

Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
Huo Kremlin, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
Huo Moskva, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,

Viorica Ianc
2008-03-26 00:13:54

Ungurimea, tiganimea...


Cunostinta de a mea de aici , de origine din Budapesta mi-a spus ca
Sarco din Paris ar fi tigan . Pardon , Taica-su.
Si cei cu asta ? Sunt asa de frumosi tiganii unguri din Trasilvania si si harnici
si nu au facut politica...

JMJ
2008-03-26 00:15:29

Re: Chiar frica?

La 2008-03-25 22:30:54, van kiparos a scris:

> Lucas , nu va fie frica pentru dl. Roncea ! Daca vom tine toti capul
> la cutie, cum se zice, atunci degeaba mai traim . Nu tinand logosuri
> in baie , sa nu ne auda cineva , ne vom impune ideile , sentimentele
> si , de ce nu , vrerile . Nu va asteptati de la politicieni la acte
> marete . Ei cand o mai fac si putin pe patriotii , sunt aparati de
> statutul lor , in foarte multe situatii de imunitatea parlamentara.
> Luati exemplul lui Mihaila Cofariu si va veti convinge singuri de
> rezultate.Poate mai auzim si de bine, ca de rele suntem satui!
>
Cu rugaciuni la Iisus si Maica Domnului si a noastra se poate realiza orice si fara varsare de sange intrucat El si-a varsat sangele pt noi. mai ales cantand The Chaplet of Divine Mercy, transmis de Iisus Sf. Faustina si pe care l-au raspandit polonezii, ne vom putea reface si noi asa cum le-a ajutat si lor.

vranceano
2008-03-26 00:15:50

bravo

bun articol, domnule Roncea.

ion novgorodovici
2008-03-26 00:19:15

unire frati romani

victore, cine sa mai aiba curaj pe la noi.?... stii chestia cu la placinte .. inainte.... dar cand evorba sa pui osul la treaba.....

vida clara
2008-03-26 00:35:22

Acolo unde zici ca voi suntetzi mici,nu prea ai nimerit-o...

...dar mai departe,dreptatea e de partea ta.

Artistul2007
2008-03-26 00:39:01

Pamantul e al lui Dumnezeu si noi suntem frati de la Adam si mai apoi de la Noe

Cercetatorii geneticieni spun ca oamenii provin de la o mama comuna intr-un timp nu prea indepartat. Se confirma faptul ca provenim de la Noe. Tiganii azi sunt genetic mai mult romani decat altceva si diferentele dintre romani maghiari si altii tin mai mult de cultura decat de gene.
Daca maghiarii au facut rau la multi tarani romani insemna ca Transilvania va fi pentru un timp la Romania. Daca armata romana a tras in civili in Republica Moldova in perioda arazboiului, insemna ca Republica Moldova va sta in afara Romaniei epntru o vreme.
Pamantu e al lui Dumnezeu si Dumnezeu il da celor vrednici. Cine e vrednic primeste mai mult. Cine are grija de fratii de la Noe, cine ii respecta, ii ingrijeste ii trateaza cu iubire si demnitate - da pe minoritari- primeste mai mult. Cine ii batjocoreste primeste mai putin. Vor maghiarii sa-si comemoreze unii inaintasi, oameni de cultura etc, sa-i comemoreze ca asta inseamna libertate si ca mai mult de 4 ore cat tine rabdarea gospodinelor pana la inarmarea cu tigai si aducerea sotilor acasa nu tine.
Un fir de iarba nu se misca fara voia lui Dumnezeu. Un pact gen Ribentrof Molotov nu se face la fel fara voia lui Dumnezeu. Daca vrem sa reparam ce s-a stricat sa-i gasim pe urmasii celor pagubiti si sa incercam sa platim daune.
Azi armata romana e in exterior. As vrea sa cred ca nu vor face daune civililor si ca s-au trimis medicamente, doctori, educatori , constructori si preoti care sa ajute la inchiderea ranilor acelor zone cu conflict.

Perry
2008-03-26 00:53:26

MULTUMESC

Domnule Roncea, va multumesc pentru patriotismul pe care il insuflati poporului nostru. De fiecare data cind citesc un articol semnat de Dvs am speranta ca inca vom mai avea o sansa,atita timp cit mai sint oameni care sa iubeasca tara ca Dvs. In acelasi timp va multumesc pentru inaltul profesionalism, de un adevarat jurnalist angajat care face cinste acestei profesii in special la noi. Va rog sa continua-ti, nu ave-ti teama, pina vom obtine recunoasterea noastra si unirea noastra a tuturor romanilor. Va doresc multa sanatate, si numaI bine

Atamild
2008-03-26 01:13:54

Re: Pamantul e al lui Dumnezeu si noi suntem frati de la Adam si mai apoi de la Noe

La 2008-03-26 00:39:01, Artistul2007 a scris:

> Cercetatorii geneticieni spun ca oamenii provin de la o mama comuna
> intr-un timp nu prea indepartat. Se confirma faptul ca provenim de la
> Noe. Tiganii azi sunt genetic mai mult romani decat altceva si
> diferentele dintre romani maghiari si altii tin mai mult de cultura
> decat de gene.
> Daca maghiarii au facut rau la multi tarani romani insemna ca
> Transilvania va fi pentru un timp la Romania. Daca armata romana a
> tras in civili in Republica Moldova in perioda arazboiului, insemna ca
> Republica Moldova va sta in afara Romaniei epntru o vreme.
> Pamantu e al lui Dumnezeu si Dumnezeu il da celor vrednici. Cine e
> vrednic primeste mai mult. Cine are grija de fratii de la Noe, cine ii
> respecta, ii ingrijeste ii trateaza cu iubire si demnitate - da pe
> minoritari- primeste mai mult. Cine ii batjocoreste primeste mai
> putin. Vor maghiarii sa-si comemoreze unii inaintasi, oameni de
> cultura etc, sa-i comemoreze ca asta inseamna libertate si ca mai mult
> de 4 ore cat tine rabdarea gospodinelor pana la inarmarea cu tigai si
> aducerea sotilor acasa nu tine.
> Un fir de iarba nu se misca fara voia lui Dumnezeu. Un pact gen
> Ribentrof Molotov nu se face la fel fara voia lui Dumnezeu. Daca vrem
> sa reparam ce s-a stricat sa-i gasim pe urmasii celor pagubiti si sa
> incercam sa platim daune.
> Azi armata romana e in exterior. As vrea sa cred ca nu vor face daune
> civililor si ca s-au trimis medicamente, doctori, educatori ,
> constructori si preoti care sa ajute la inchiderea ranilor acelor zone
> cu conflict.
>
Nu am absolut nimic impotriva tiganilor, chiar absolut nimic, nu am facut discriminare fata de nimeni, pentru mine omul inseamna om, indiferent ca e roman sau tigan. Atata timp cat e om. Si am fost foarte surprinsa cand cu ani in urma am aflat ca nu se mai numesc tigani si romi, a venit cuvantul acela oare de la Petre Roman, sau a fost numai un pas pentru integrarea tiganilor in societatea romaneasca? Si totusi faptul ca nu mai ai voie sa-i numesti pe tigani tigani, ci romi, mi-a parut ceva ciudat si imi pare si acum. Descopar de foarte multe ori articole cu teme la care m-am gandit si eu cu multi ani in urma. Va recomand articolul din Lumea : Cum a transformat Roman romanii in romi. Tiganii, care de fapt se numesc in limba romana tigani si romanii romani (cetatenii Romaniei), au acum pe plan international de foarte multe ori numele schimbate. Sa auzim de bine si sa traiti in pace, pa,
Matilda

Atanasie Popescu
2008-03-26 01:32:07

Desteapta-te romane!

O modalitate optima de a ne arata credinta este sa putem pastra Casele Domnului si pentru generatiile urmatoare. Cunoscandu-se fondurile limitate pe care Ministerul Culturii si Cultelor le poate afecta pentru lucrari de restaurari sau reparatii ale fondului bisericesc, restituirea padurilor ce au fost administrate sau au apartinut Bisericii nu poate constitui decat o initiativa laudabila.
Sunt convins ca dansii se vor ingriji cum se cuvine de viitorul fondului silvic ce li se va oferi!

...
2008-03-26 01:54:34

Re: Pamantul e al lui Dumnezeu si noi suntem frati de la Adam si mai apoi de la Noe

Alt cercetator stiintific in ale originii speciilor pe forum. Si tocmai din tara prostiei fara limite... Trebuie sa fie dezastru, daca asta va tine acuma de foame.

Liviu2002j
2008-03-26 01:58:55

Re: Pamantul e al lui Dumnezeu si noi suntem frati de la Adam si mai apoi de la Noe

La 2008-03-26 01:13:54, Atamild a scris:


> Nu am absolut nimic impotriva tiganilor, chiar absolut nimic, nu am
> facut discriminare fata de nimeni, ...

Un citat mai vechi (sper ca ati inteles pana acum cum sta treaba cu citatul si recitatul !):
" Iar de cunoscut nici nu doresc sa te cunosc, nu-mi place numele tau, ca sa intelegi mai bine."

Asadar care sa fie realitatea ?! Cuvinte sucite ? Intelegere ?!!!

Liviu2002j
2008-03-26 02:10:52

La codru ...

Ati gresit tinta !

fdromania
2008-03-26 02:26:16

cocosii canta cucurigu

Draga Victor, noi nu suntem mici si prosti, ungurii sunt niste cocosi mici care canta cucurigu, dar cand o sa ne saturam de cucurigul lor o sa vada ei ce inseamna ursul carpatin care face mor mor pana cand isi arata coltii.

costy
2008-03-26 03:37:01

Re: MULTUMESC // ce-i cu "ave-ti"-ul ala dubios, la care mai adaugi si un "continua-ti" la fel de...

La 2008-03-26 00:53:26, Perry a scris:

> Domnule Roncea, va multumesc pentru patriotismul pe care il insuflati
> poporului nostru. De fiecare data cind citesc un articol semnat de Dvs
> am speranta ca inca vom mai avea o sansa,atita timp cit mai sint
> oameni care sa iubeasca tara ca Dvs. In acelasi timp va multumesc
> pentru inaltul profesionalism, de un adevarat jurnalist angajat care
> face cinste acestei profesii in special la noi. Va rog sa continua-ti,
> nu ave-ti teama, pina vom obtine recunoasterea noastra si unirea
> noastra a tuturor romanilor. Va doresc multa sanatate, si numaI bine
>

...suparator? Cuvantul "ave" nu exista in limba romana, iar "continua-ti" poti
sa-l folosesti ca imperativ - persoana a II a singular: continua-ti studiile,
temina-ti facultatea, fumeaza-ti tigara...
In cazul cand il folosesti la persoana a II a plural, el ramane intreg, nu se ciunteste!

Parsivu
2008-03-26 05:23:50

Parca scrii cu mana mea!

Zau!
Restul altadata!

bongos
2008-03-26 05:54:18

Nu stiu de ce nu scrii matale in CNN si Fox... ca tare esti shukar !

Acum pa bune domnule Rosca... m-ai racorit cu articolul asta, felicitari !
Daca scriam eu chestiile astea pe care la rindu-mi le gindeam , neavind harul matale, sigur, moderatorii atomici m-ar fi sters ...zbang, zbang...intr-o secunda !
Si nu e prima oara cind o nimeresti .
Si sint atit de putini aia de-o mai nimeresc .
Multumesc Victor !

Ninja SHOW
2008-03-26 05:55:22

Cititi securistii din justitie si traficul de arme!

Cititi in www.expostar.ro: ...."Asadar, toate transporturile de armament despre care am vorbit pe larg pina acum au fost ilegale. ...Printre coordonatorii libanezului figureaza generalul (r.) Shlomo Elia, fost guvernator al Cisiordaniei, un om bine conectat la serviciile secrete israeliene. Acesta avea afaceri pe mai multe continente (de la arme la IT) si era asociat cu unul dintre partenerii amiralului ( r.) Shimon Naor. ...Compania aeriana era MIRAVIA, avionul care venise de la Podgorita (Muntenegru), a fost incarcat cu bunuri periculoase la UM 01961 si plecase la Teheran. ...Totusi, Miravia a operat nestigherita si in 1998 pe aeroportul Otopeni, carind tot arme. ...In ianuarie 2005, cand la carma ministerului Justitiei a fost numita dna. Monica Macovei, Vasilescu s-a trezit informat de procurorul Ciprian Nastasiu ...Atita timp cit colaborarea intre M.Ap.N. si M.Transporturilor, intr-o ancheta sensibila precum Tigareta 2, se facea prin cei doi ministri PD : Victor Babiuc si Traian Basescu, apare banuiala ca cei doi erau ..."

roy
2008-03-26 07:27:52

Re: Ai primit

pedeapsa la scoala? Mai demult se punea la coltz , in genunchi pe coji de nuca.

Deh, au mai evoluat metodele.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La 2008-03-25 23:32:36, logofatul de taina a scris:

> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia,
> Huo Kremlin, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia,
> Huo Moskva, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia,
>

OldPhil
2008-03-26 07:48:20

Re: Ai primit

La 2008-03-26 07:27:52, roy a scris:

l-ai recunoscut? nu-ti spui, fa sapaturi! :)))

> pedeapsa la scoala? Mai demult se punea la coltz , in genunchi pe coji
> de nuca.
>
> Deh, au mai evoluat metodele.
> ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
> La 2008-03-25 23:32:36, logofatul de taina a scris:
>
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia,
> > Huo Kremlin, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia,
> > Huo Moskva, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> > Basarabia,
> >
>
>

Atamild
2008-03-26 07:49:28

Re: Pamantul e al lui Dumnezeu si noi suntem frati de la Adam si mai apoi de la Noe

La 2008-03-26 01:58:55, Liviu2002j a scris:

> La 2008-03-26 01:13:54, Atamild a scris:
>
>
> > Nu am absolut nimic impotriva tiganilor, chiar absolut nimic, nu am
> > facut discriminare fata de nimeni, ...
>
> Un citat mai vechi (sper ca ati inteles pana acum cum sta treaba cu
> citatul si recitatul !):
> " Iar de cunoscut nici nu doresc sa te cunosc, nu-mi place numele tau,
> ca sa intelegi mai bine."
>
> Asadar care sa fie realitatea ?! Cuvinte sucite ? Intelegere ?!!!
>

Ai uitat pe mai departe:)'' -..discriminare fata de nimeni, pentru mine omul inseamna om, indiferent ca e roman sau tigan. Atata timp cat e om.''
Nu sunt eu dusmanul tau,
Matilda
p.s
Si chiar daca nu-mi place numele tau, ai vazut ca ti-am raspuns la postare ?:-)?

Hu Ciu Tzi
2008-03-26 09:01:57

Re: Pamantul e al lui Dumnezeu si noi suntem frati de la Adam si mai apoi de la Noe

Artistule la scris prostii, tre' sa recunosc ca esti mare artist la scris prostii, bazaconii creationiste, felicitari!!!


La 2008-03-26 00:39:01, Artistul2007 a scris:

> Cercetatorii geneticieni spun ca oamenii provin de la o mama comuna
> intr-un timp nu prea indepartat. Se confirma faptul ca provenim de la
> Noe. Tiganii azi sunt genetic mai mult romani decat altceva si
> diferentele dintre romani maghiari si altii tin mai mult de cultura
> decat de gene.
> Daca maghiarii au facut rau la multi tarani romani insemna ca
> Transilvania va fi pentru un timp la Romania. Daca armata romana a
> tras in civili in Republica Moldova in perioda arazboiului, insemna ca
> Republica Moldova va sta in afara Romaniei epntru o vreme.
> Pamantu e al lui Dumnezeu si Dumnezeu il da celor vrednici. Cine e
> vrednic primeste mai mult. Cine are grija de fratii de la Noe, cine ii
> respecta, ii ingrijeste ii trateaza cu iubire si demnitate - da pe
> minoritari- primeste mai mult. Cine ii batjocoreste primeste mai
> putin. Vor maghiarii sa-si comemoreze unii inaintasi, oameni de
> cultura etc, sa-i comemoreze ca asta inseamna libertate si ca mai mult
> de 4 ore cat tine rabdarea gospodinelor pana la inarmarea cu tigai si
> aducerea sotilor acasa nu tine.
> Un fir de iarba nu se misca fara voia lui Dumnezeu. Un pact gen
> Ribentrof Molotov nu se face la fel fara voia lui Dumnezeu. Daca vrem
> sa reparam ce s-a stricat sa-i gasim pe urmasii celor pagubiti si sa
> incercam sa platim daune.
> Azi armata romana e in exterior. As vrea sa cred ca nu vor face daune
> civililor si ca s-au trimis medicamente, doctori, educatori ,
> constructori si preoti care sa ajute la inchiderea ranilor acelor zone
> cu conflict.
>

Hu Ciu Tzi
2008-03-26 09:04:37

Re: Parca scrii cu mana mea!

Fugi d'acilea ca nu ti crez bre!
Taaare parsiv mai esti ma baiete, hai pa!


La 2008-03-26 05:23:50, Parsivu a scris:

> Zau!
> Restul altadata!
>

acv99
2008-03-26 09:06:59

Re: Cititi securistii din justitie si traficul de arme!

La 2008-03-26 05:55:22, Ninja SHOW a scris:

> Cititi in www.expostar.ro: ...."Asadar, toate transporturile de
> armament despre care am vorbit pe larg pina acum au fost ilegale.
> ...Printre coordonatorii libanezului figureaza generalul (r.) Shlomo
> Elia, fost guvernator al Cisiordaniei, un om bine conectat la
> serviciile secrete israeliene. Acesta avea afaceri pe mai multe
> continente (de la arme la IT) si era asociat cu unul dintre partenerii
> amiralului ( r.) Shimon Naor. ...Compania aeriana era MIRAVIA, avionul
> care venise de la Podgorita (Muntenegru), a fost incarcat cu bunuri
> periculoase la UM 01961 si plecase la Teheran. ...Totusi, Miravia a
> operat nestigherita si in 1998 pe aeroportul Otopeni, carind tot arme.
> ...In ianuarie 2005, cand la carma ministerului Justitiei a fost
> numita dna. Monica Macovei, Vasilescu s-a trezit informat de
> procurorul Ciprian Nastasiu ...Atita timp cit colaborarea intre
> M.Ap.N. si M.Transporturilor, intr-o ancheta sensibila precum Tigareta
> 2, se facea prin cei doi ministri PD : Victor Babiuc si Traian
> Basescu, apare banuiala ca cei doi erau ..."
>
>
Ba desteptule aia nu erau securisti aia erau juristi (judecatotri si procurori)si meapenisti nu mai discerneti nimic vati timpit de tot.

Hu Ciu Tzi
2008-03-26 09:07:35

Re: Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia / Corect, subscriu!

La 2008-03-25 23:32:36, logofatul de taina a scris:

> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia,Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia,
> Huo Kremlin, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia,
> Huo Moskva, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,
> Basarabia,
>

Polina
2008-03-26 10:37:39

Corect

Ghita Bizonu'
2008-03-26 10:40:23

Re: iar diferenta intre prostu tau si manifestarea cretinismului congenital este data de obedienta t

auzi la tine <Un pact gen Ribentrof Molotov nu se face la fel fara voia lui Dumnezeu>
Deci comunismu a fost voia lu Dumnezeu. Canalu a fost voia lu Dumnezeu,
sau
<Daca armata romana atras in civili in Republica Moldova in perioda arazboiului, insemna ca Republica Moldova va sta in afara Romaniei epntru o vreme. > Da CEKA si NKVD ul si OSNATZu cate victime au facut ? Cu voia de la Dumnezeu, bine-nte;es. (in familia mea 2 deportati disparuti, 1 impuscat la incercare de trecere peste Prut, unu 99% impuscat in beciurile NKVD din Chisnau si bagat in var )

Da poa si Shoahu tot voia lu Dumnezeu ?!


La 2008-03-26 00:39:01, Artistul2007 a scris:

> Cercetatorii geneticieni spun ca oamenii provin de la o mama comuna
> intr-un timp nu prea indepartat. Se confirma faptul ca provenim de la
> Noe. Tiganii azi sunt genetic mai mult romani decat altceva si
> diferentele dintre romani maghiari si altii tin mai mult de cultura
> decat de gene.
> Daca maghiarii au facut rau la multi tarani romani insemna ca
> Transilvania va fi pentru un timp la Romania. Daca armata romana a
> tras in civili in Republica Moldova in perioda arazboiului, insemna ca
> Republica Moldova va sta in afara Romaniei epntru o vreme.
> Pamantu e al lui Dumnezeu si Dumnezeu il da celor vrednici. Cine e
> vrednic primeste mai mult. Cine are grija de fratii de la Noe, cine ii
> respecta, ii ingrijeste ii trateaza cu iubire si demnitate - da pe
> minoritari- primeste mai mult. Cine ii batjocoreste primeste mai
> putin. Vor maghiarii sa-si comemoreze unii inaintasi, oameni de
> cultura etc, sa-i comemoreze ca asta inseamna libertate si ca mai mult
> de 4 ore cat tine rabdarea gospodinelor pana la inarmarea cu tigai si
> aducerea sotilor acasa nu tine.
> Un fir de iarba nu se misca fara voia lui Dumnezeu. Un pact gen
> Ribentrof Molotov nu se face la fel fara voia lui Dumnezeu. Daca vrem
> sa reparam ce s-a stricat sa-i gasim pe urmasii celor pagubiti si sa
> incercam sa platim daune.
> Azi armata romana e in exterior. As vrea sa cred ca nu vor face daune
> civililor si ca s-au trimis medicamente, doctori, educatori ,
> constructori si preoti care sa ajute la inchiderea ranilor acelor zone
> cu conflict.
>

Hu Ciu Tzi
2008-03-26 10:44:28

Corect / Stimata doamna, ati observat ca a plouat cu semne de intrebare in comentariul matale, de

Ghita Bizonu'
2008-03-26 10:45:03

Mai Victoras daca ma uit mai bin ela poza ta esti cam brunet ...

asa ca Nascase care "sigur" e tigan . Ca si Ilici si ala "sigur" tigan,
Si oricum articolul tau arat ca sigur ca esti securist si lucrezi ptr Vadim. Ca esti impootriva intelectualilor si esti un omunist fioros ce vrei sa iecstermini pre bietii maghiari care-s mai blonzi si mai eroRpeni.
ca doresti sa meri la Moscova si sa scrii cu litere chirilice ca toti ortodocsii.

Uite cam asa o sa ratae viitorul tau portret in randurile societatii civile din care ai facut parte.

Ia mai biene niste lectii de istorie de la marle roman profesoru moroianu (acest moroi al anilor 50) si de la meditare ....

Extremistule ! tu vrei sa omoori minoritari ca sa faci chiftele din ei !!!

Bizonu'
mai extremist si mai canibal decat tine .

ARP
2008-03-26 10:51:22

Ungurimea trancane

trancane pe toate canalele. Atata nesimtire si atata minciuna zace in ei incat mi-e greata fizic. Propaganda ungureasca merge la George Soros bocindu-se ce minoritate oprimata sunt ei. Aceiasi se duc la David Duke si bocesc ce majoritate oprimata sunt ei de catre tiganii romanii si mai ales cum ii invadeaza pe ei tiganii de romani. Banui ca tiganii gabori intra tot la ungurime dar ce mai conteaza...

Mai nou ungurimea sustine ideea ca 25% din populatia romaneasca este formata din tigani si restul sunt tigani cel putin pe sfert. Cu asta se ocupa tara vecina si neprietena.

Intre timp ungurii citesc literatura. Din aia care incepe cu FM. Nu stiti ce e aia? Field Manual. Un Field Manual de ethnic cleansing a facut furori la vecini....

Ei deja considera ca au parcurs cu succes etapa pregatitoare. In special semanare de neincredere (lupta mitico-ardeleneasca), amplificarea micilor diferente (chiar si cele alimentare), inducerea ideii ca miticii sunt o rasa inferioara. Acuma cu participarea lor la guvernare au oameni in pozitie cheie. Au identificat tintele romanesti (in special intelectualitate, comandanti, personalitati). Tineretul maghiar se harjoneste prin munti in exercitii militare.
Va face ding-ding??? E un scenariu posibil si corelat cu stiri de presa?


Ungurimea are vise umede cum ar bombarda ei populatie civila. Cum ar lua ei aruncatorul in spate si l-ar folosi ei Sarajevo style.


Liberali dragutzi si ametiti nu va mai amagiti. Dincolo de NATO si UE Romania trebuie sa se intareasca ea insasi.

Altfel .... vor fi timpuri foarte grele.

morosan
2008-03-26 10:59:39

Re: Mai Victoras daca ma uit mai bin ela poza ta esti cam brunet ...

La 2008-03-26 10:45:03, Ghita Bizonu' a scris:

> asa ca Nascase care "sigur" e tigan . Ca si Ilici si ala "sigur"
> tigan,
> Si oricum articolul tau arat ca sigur ca esti securist si lucrezi ptr
> Vadim. Ca esti impootriva intelectualilor si esti un omunist fioros ce
> vrei sa iecstermini pre bietii maghiari care-s mai blonzi si mai
> eroRpeni.
> ca doresti sa meri la Moscova si sa scrii cu litere chirilice ca toti
> ortodocsii.
>
> Uite cam asa o sa ratae viitorul tau portret in randurile societatii
> civile din care ai facut parte.
>
> Ia mai biene niste lectii de istorie de la marle roman profesoru
> moroianu (acest moroi al anilor 50) si de la meditare ....
>
> Extremistule ! tu vrei sa omoori minoritari ca sa faci chiftele din ei
> !!!
>
> Bizonu'
> mai extremist si mai canibal decat tine .
>
Acesta este un comentariu rasit si xenofob, in conditiile in care articolul nu facea referinte rasiate la tzigani sau la unguri.

morosan
2008-03-26 11:04:28

felicitari pentru articol

Din pacate sunt atat de rare asemenea articole incat ai senzatia ca romanul a devenit prea obsedat de burta si umplerea ei, in frunte cu guvernantii care dau tonul. Se uita usor in felul asta de latura eterna a existentei poporului.
Multumesc pentru articol, va doresc sanatate si putere sa mai scrieti asemenea randuri adevarate.

Ghita Bizonu'
2008-03-26 11:10:25

Re: incorect :Propaganda ungureasca NU merge la George Soros

George Soros este propaganda ungureasca din Romania.
Birsierii lui George Soros sunt coloana a Va din Romania. Ei - bursierii lui George Soros - sunt cei care ne "invata" ca suntem niste nenorociti fara istorie, niste xenofobi criminali samd.
Ne acuza ca faem apartheid impotriva tiganilor si ne spurca peste tot ca suntem tigani, Ca Regatu e Tiganistan si Ardealul este altaceva


La 2008-03-26 10:51:22, ARP a scris:

> trancane pe toate canalele. Atata nesimtire si atata minciuna zace in
> ei incat mi-e greata fizic. Propaganda ungureasca merge la George
> Soros bocindu-se ce minoritate oprimata sunt ei. Aceiasi se duc la
> David Duke si bocesc ce majoritate oprimata sunt ei de catre tiganii
> romanii si mai ales cum ii invadeaza pe ei tiganii de romani. Banui ca
> tiganii gabori intra tot la ungurime dar ce mai conteaza...
>
> Mai nou ungurimea sustine ideea ca 25% din populatia romaneasca este
> formata din tigani si restul sunt tigani cel putin pe sfert. Cu asta
> se ocupa tara vecina si neprietena.
>
> Intre timp ungurii citesc literatura. Din aia care incepe cu FM. Nu
> stiti ce e aia? Field Manual. Un Field Manual de ethnic cleansing a
> facut furori la vecini....
>
> Ei deja considera ca au parcurs cu succes etapa pregatitoare. In
> special semanare de neincredere (lupta mitico-ardeleneasca),
> amplificarea micilor diferente (chiar si cele alimentare), inducerea
> ideii ca miticii sunt o rasa inferioara. Acuma cu participarea lor la
> guvernare au oameni in pozitie cheie. Au identificat tintele romanesti
> (in special intelectualitate, comandanti, personalitati). Tineretul
> maghiar se harjoneste prin munti in exercitii militare.
> Va face ding-ding??? E un scenariu posibil si corelat cu stiri de
> presa?
>
>
> Ungurimea are vise umede cum ar bombarda ei populatie civila. Cum ar
> lua ei aruncatorul in spate si l-ar folosi ei Sarajevo style.
>
>
> Liberali dragutzi si ametiti nu va mai amagiti. Dincolo de NATO si UE
> Romania trebuie sa se intareasca ea insasi.
>
> Altfel .... vor fi timpuri foarte grele.
>

Ghita Bizonu'
2008-03-26 11:12:21

Re: mai morosene eu decat il avertuzez pe baiatu asta

de urmarile pozitiei sale,'
Si ia zi unde mandel a fost rasit si xenofob, ?
Pai ce nu stii de ce i se scoata lu Nastase pe nas bunica din Tartasesti ?!

La 2008-03-26 10:59:39, morosan a scris:

> La 2008-03-26 10:45:03, Ghita Bizonu' a scris:
>
> > asa ca Nascase care "sigur" e tigan . Ca si Ilici si ala "sigur"
> > tigan,
> > Si oricum articolul tau arat ca sigur ca esti securist si lucrezi ptr
> > Vadim. Ca esti impootriva intelectualilor si esti un omunist fioros ce
> > vrei sa iecstermini pre bietii maghiari care-s mai blonzi si mai
> > eroRpeni.
> > ca doresti sa meri la Moscova si sa scrii cu litere chirilice ca toti
> > ortodocsii.
> >
> > Uite cam asa o sa ratae viitorul tau portret in randurile societatii
> > civile din care ai facut parte.
> >
> > Ia mai biene niste lectii de istorie de la marle roman profesoru
> > moroianu (acest moroi al anilor 50) si de la meditare ....
> >
> > Extremistule ! tu vrei sa omoori minoritari ca sa faci chiftele din ei
> > !!!
> >
> > Bizonu'
> > mai extremist si mai canibal decat tine .
> >
> Acesta este un comentariu rasit si xenofob, in conditiile in care
> articolul nu facea referinte rasiate la tzigani sau la unguri.
>

morosan
2008-03-26 11:13:11

Re: Mai Victoras daca ma uit mai bin ela poza ta esti cam brunet ...

Rasiale, scuze.
Daca admin nu il sterge, inseamna ca il tolereaza, deci ce rost are avertismentul redactiei?
>

Verisoru
2008-03-26 11:14:14

ma intreb

si totusi, despre cei 3 maghiari omorati la tg mures de ce nu vorbeste nimeni? si despre celalalt roman omorat pe langa Mihaila Cofariu de ce nu vorbeste nimeni?
manca-mi-ar neuronii toti nationalistii ce nu stiu sa scrie in romana

Ghita Bizonu'
2008-03-26 11:17:21

Re: Mai Victoras daca ma uit mai bin ela poza ta esti cam brunet ...

atunci rasista este intreaga societate civila care l-a tratat pe Nastase de tigan. Idem Pe Ilici. Idem pe Ceasca .La 2008-03-26 11:13:11, morosan a scris:

> Rasiale, scuze.
> Daca admin nu il sterge, inseamna ca il tolereaza, deci ce rost are
> avertismentul redactiei?
> >
>
>

morosan
2008-03-26 11:17:44

Re: Corect / Stimata doamna, ati observat ca a plouat cu semne de intrebare in comentariul matale,

Ghita Bizonu'
2008-03-26 11:18:03

Re: multumesc. Imi place creieu pane

dai si-o sticla de cabernet?

La 2008-03-26 11:14:14, Verisoru a scris:

> si totusi, despre cei 3 maghiari omorati la tg mures de ce nu vorbeste
> nimeni? si despre celalalt roman omorat pe langa Mihaila Cofariu de ce
> nu vorbeste nimeni?
> manca-mi-ar neuronii toti nationalistii ce nu stiu sa scrie in romana
>
>

ARP
2008-03-26 11:42:09

Re: Ungurimea trancane

Exact

Se folosesc de absolut toate canalele pentru a-si deversa MINCIUNA si URA. Nu e website social de ex pe internet unde sa nu deverseze MINCIUNA Ungureasca in stare pura. De la youtube la forumurile de istorie la cele nationaliste la cele de fotografie.


Am spus de Soros pentru ca e un caz deosebit. Porcariile pe care le practica in Romania le practica cu aceeasi ardoare si in US sau UK sau DE sau Malayesia sau Mexic. Poate ati auzit de Quantum Fund NV. Soros ii reprezinta pe puternicii cei mai puternici.

Nu e vorba numai de relatia Romania-Ungaria. Pe cat de destabilizator si anti-romanesc pe atat de destabilizator si anti-american. Credeti ca romanii din California chiar n-au auzit de LaRaza, MS, Crips&Bloods chiar daca nu comenteaza si racnesc ca preturile la imobiliare sunt mari in Romania? Ei Soros a finantat inclusiv iredentismul mexican in California.

Eu am subliniat ca astia ataca intreg spectrul politic american. De la loonies flower power la kkk la bankeri adaptandu-si limbajul in functie de context. Limbajul fiind doar vectorul iar incarcatura minciuna si intriga ungureasca. Pe ei ii intereseaza sa se adreseze oricui are ceva putere sau influenta in lume. Orice canal e bun pentru si cu cat mai diverse canalele cu atat mai bine (a se revedea JONES' DILEMMA - de la RV Jones apropos :)))) Mi se pare o extraordinara punere in practica din partea serviciilor unguresti.

Sper ca m-am facut inteles. Nu cadeti in capcana de a hypersimplifica lucrurile. Cateva luni in urma a fost o campanie furibunda antiromaneasca. Faptul ca ziarele romanesti nu o mai comenteaza nu inseamna ca ea nu a continuat sub alta forma sau ca ungaria nu a continuat sa markeze profituri pe seama ei.

amy
2008-03-26 12:03:51

Re: Pamantul e al lui Dumnezeu si noi suntem frati de la Adam si mai apoi de la Noe

numele de tigan vine din greseala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!s-a crezut ca originea lor este din egypt!!!! nu din india ,de unde provin!
egypt=gitanes....
acuma e clar?


La 2008-03-26 01:13:54, Atamild a scris:

> La 2008-03-26 00:39:01, Artistul2007 a scris:
>
> > Cercetatorii geneticieni spun ca oamenii provin de la o mama comuna
> > intr-un timp nu prea indepartat. Se confirma faptul ca provenim de la
> > Noe. Tiganii azi sunt genetic mai mult romani decat altceva si
> > diferentele dintre romani maghiari si altii tin mai mult de cultura
> > decat de gene.
> > Daca maghiarii au facut rau la multi tarani romani insemna ca
> > Transilvania va fi pentru un timp la Romania. Daca armata romana a
> > tras in civili in Republica Moldova in perioda arazboiului, insemna ca
> > Republica Moldova va sta in afara Romaniei epntru o vreme.
> > Pamantu e al lui Dumnezeu si Dumnezeu il da celor vrednici. Cine e
> > vrednic primeste mai mult. Cine are grija de fratii de la Noe, cine ii
> > respecta, ii ingrijeste ii trateaza cu iubire si demnitate - da pe
> > minoritari- primeste mai mult. Cine ii batjocoreste primeste mai
> > putin. Vor maghiarii sa-si comemoreze unii inaintasi, oameni de
> > cultura etc, sa-i comemoreze ca asta inseamna libertate si ca mai mult
> > de 4 ore cat tine rabdarea gospodinelor pana la inarmarea cu tigai si
> > aducerea sotilor acasa nu tine.
> > Un fir de iarba nu se misca fara voia lui Dumnezeu. Un pact gen
> > Ribentrof Molotov nu se face la fel fara voia lui Dumnezeu. Daca vrem
> > sa reparam ce s-a stricat sa-i gasim pe urmasii celor pagubiti si sa
> > incercam sa platim daune.
> > Azi armata romana e in exterior. As vrea sa cred ca nu vor face daune
> > civililor si ca s-au trimis medicamente, doctori, educatori ,
> > constructori si preoti care sa ajute la inchiderea ranilor acelor zone
> > cu conflict.
> >
> Nu am absolut nimic impotriva tiganilor, chiar absolut nimic, nu am
> facut discriminare fata de nimeni, pentru mine omul inseamna om,
> indiferent ca e roman sau tigan. Atata timp cat e om. Si am fost
> foarte surprinsa cand cu ani in urma am aflat ca nu se mai numesc
> tigani si romi, a venit cuvantul acela oare de la Petre Roman, sau a
> fost numai un pas pentru integrarea tiganilor in societatea
> romaneasca? Si totusi faptul ca nu mai ai voie sa-i numesti pe tigani
> tigani, ci romi, mi-a parut ceva ciudat si imi pare si acum. Descopar
> de foarte multe ori articole cu teme la care m-am gandit si eu cu
> multi ani in urma. Va recomand articolul din Lumea : Cum a transformat
> Roman romanii in romi. Tiganii, care de fapt se numesc in limba romana
> tigani si romanii romani (cetatenii Romaniei), au acum pe plan
> international de foarte multe ori numele schimbate. Sa auzim de bine
> si sa traiti in pace, pa,
> Matilda
>

ilie c
2008-03-26 12:07:40

la fel, felicitari pt articol! nadajduim ca vor apare si faptele

la fel, felicitari pt articol! nadajduim ca vor apare si faptele
din partea noastra, a tuturor.

Ghita Bizonu'
2008-03-26 12:13:28

Re: JML

ma indoiesc ca sf Faustina a cantat chiar The Chaplet of Divine Mercy si ca polonezii au transmis chiar The Chaplet of Divine Mercy in engleza.
Si ma indoiesc ca Biznatinii nu s-au rugat la Iisus si si Maica Domnului cand i-a incercuit Mohamed. Insa atunci au uitat ca uneori rugaciunea trebe sprijinita cu sabia!
caci militat spiritu militat glaudio ziceau si popii polonezi

La 2008-03-26 00:15:29, JMJ a scris:

> La 2008-03-25 22:30:54, van kiparos a scris:
>
> > Lucas , nu va fie frica pentru dl. Roncea ! Daca vom tine toti capul
> > la cutie, cum se zice, atunci degeaba mai traim . Nu tinand logosuri
> > in baie , sa nu ne auda cineva , ne vom impune ideile , sentimentele
> > si , de ce nu , vrerile . Nu va asteptati de la politicieni la acte
> > marete . Ei cand o mai fac si putin pe patriotii , sunt aparati de
> > statutul lor , in foarte multe situatii de imunitatea parlamentara.
> > Luati exemplul lui Mihaila Cofariu si va veti convinge singuri de
> > rezultate.Poate mai auzim si de bine, ca de rele suntem satui!
> >
> Cu rugaciuni la Iisus si Maica Domnului si a noastra se poate realiza
> orice si fara varsare de sange intrucat El si-a varsat sangele pt noi.
> mai ales cantand The Chaplet of Divine Mercy, transmis de Iisus Sf.
> Faustina si pe care l-au raspandit polonezii, ne vom putea reface si
> noi asa cum le-a ajutat si lor.
>

the
2008-03-26 12:16:11

Re: Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia, Basarabia,

La 2008-03-25 23:32:36, logofatul de taina a scris:

> Basarabia,
> Huo Kremlin,
> Huo Moskva,
> Basarabia,

***

cred ca ai uitat o virgula-doua ... in mare e laudabil,
scrii una si cu Tibetul ?

silviana
2008-03-26 12:29:53

ce pot face romanii,nimeni in locul lor nu pot face,dar

ce au facut romanii,s'au grabit altii sa strice,se mai poate avea incredere in cei in care ai avut incredere si te'au tradat?? ca se vor grabi sa repare ce au stricat,recunoscind dreptul romanilor de a trai impreuna?? fara sa negocieze pe ascuns,din aceleasi motive de interes economic sau altele asemenea din alte directii, pentru a favoriza pretentii,impotriva romanilor?? totul tine de viziunea abordarii in politica externa a responsabililor care nu se stie daca sau cum au abordat aceasta tema a romanismului,vazut din 2 directii,european si transatlantic deopotriva,in cele mai recente linii de abordare,cele ale garantiilor,scuturi antitradare.

Hadrian Gaunescu
2008-03-26 13:21:12

Un ghiveci insipid servit de Chef Roncea

Precum ghiveciul de post, calugaresc, fara carne, fara sare ,afumat si innecat in ulei deci insipid asa si articolul dlui Roncea, o facatura ce-i lua vre-o 1/2 ora s-o prepare si pe care vrea sa ne-o vind drept o trufanda.Baga in oala pe Eminescu, Romania Mare, Bratianu, cateva linguri de unguri si un pumn de tigani, le amesteca bine si apoi ne vara tocana pe gat in Ziua.Pe dl Roncea ca vrea sa impuste un ban il inteleg, ca face pe patriotul nationale iarasi, de altfel cred ca ar fi bun de politician, e pe undeva in consonanta cu Tribun(al)ul, dar ca ziarist, fie si militant, ca bucatar al cuvintelor, e slab.Si nu poti avea incredere intr-un bucatar slab.L-am observat si cu alte iesiri patriotarde si incep sa am dubii ca individul e zdravan. Vede amenintari la tot pasul, doarme cu sucitorul sub pat,da ultimatumuri, vede monstri.In fine, acest Che de Dimbovita poate e bine intentionat.Asta nu-i face ghiveciul mai digerabil

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Donatorul de organe s-a trezit din coma (3510 afisari)
 Ungurimea, tiganimea si romanimea in fata Marii Uniri (2663 afisari)
 Procurorii delatori (2062 afisari)
 Pestele de la cap se-mpute (1814 afisari)
 Ce va spune Putin la Bucuresti (1653 afisari)
 Un barbat este gravid in cinci luni (7310 afisari)
 Priscilla Presley recunoaste: Am fost victima unui medic care m-a macelarit (4667 afisari)
 "Sclava" din Bulgaria, obligata sa inoate intre pesti pirania (3349 afisari)
 Un imens bloc de gheata se desprinde de Antarctica  (2242 afisari)
 Barbatii cheltuiesc averi pe liposuctii, epilare cu laser, implant de par sau lifting facial (1932 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01057 sec.