Ziua Logo
  Nr. 4182 de joi, 13 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-03-13

Comentarii: 17, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alcor
2008-03-12 23:00:36

A aruncat Domnia Sa....

...ministru asa o vorba in vant sa testeze opinia publica.Pana in 2010 Gradinile Zoo se vor auto-desfiinta din lipsa de exponate.

Giorgi_Buj
2008-03-13 02:37:31

Re: A aruncat Domnia Sa....

Daca distribuitzi Parlamentul Romaniei in mod echitabil toturor Gradinilor ZOO, n-ar fi lipsa de jivine. Magyar-ZOO avem aici:
http://www.americanhungarianfederation.org/images/sarkozy_budapest1_lg.jpg

La 2008-03-12 23:00:36, Alcor a scris:
> ...ministru asa o vorba in vant sa testeze opinia publica.Pana in 2010
> Gradinile Zoo se vor auto-desfiinta din lipsa de exponate.

calin voinea
2008-03-13 08:40:56

despre ZOO

Or fi interese imobiliare dar nici primarul, viceprimarul si conducerea zoo n-au facut mai nimic. Au stat 4 ani cu mainile in sold si s-au trezit acum.
In al doilea rand, sa stiti ca 114 animale au murit DOAR in anul 2006. Iar cate au murit in 2007 o sa aflam in curand cand doamna directoare va depune la Autoritatea de Mediu lista colectiei de animale pe care o mai avea la data de 31 decembrie 2007. Si nu cred ca o sa ne bucuram cand o s-o vedem.
In concluzie... e ,,bine" ca subiectul principal de dezbatere a devenit ,,imobiliar", pentru ca nimeni nu se mai intreaba ,,de ce zoo Bucuresti a ajuns in acest hal?". Hai, ca autoritatile si conducerea au scapat ieftin :)).

Gunter
2008-03-13 08:58:01

animalele de la zoo Bucuresti

O ascultam ieri pe dna Oprea la o emisiune, spunand ca efectivul de animale de la zoo este imbatranit, drept pentru care de aceea mor atat de multe pe timpul mandatului ei. Si ne dadea si exemplul unicului cimpanzeu care are 37 de ani si care, aprecia dansa, n-o mai duce mult. Are vreun sens sa mai spun ca cimpanzeul care a jucat in Tarzan a murit la varsta de 75?? Poate cineva contrazice o asemenea ,,specialista" care a facut un elefant sa faca infarct, aducand caini politisti sa latre in jurul lui?
As dori insa sa va rog sa ii puneti o intrebare: De ce nu a adus altele noi, tinere?
Raspunsul va fi simplu si il banuiesc :). Fiindca nu dispune de spatiu si conditii, fiindca nu indeplineste standardele europene. Astfel incat, nici o gradina zoologica din Europa nu vinde, nu doneaza, nu face schimb de animale cu Zoo Bucuresti. Singurele animale pe care Zoo Bucuresti le poate aduce noi in colectie sunt animale de pe la alte gradini zoo din Romania, la fel de bolnave si nemancate, ca si cele batrane pe care deja le detine ea. Cu alte cuvinte, va trebui sa asteptam sa moara toate animalele de batranete ca sa poata fi aduse altele :)?

teo_const
2008-03-13 09:12:34

tipic romanesc

Dragilor de la Ziua, singura greseala pe care a facut-o ministrul vostru este ca a coborat stacheta, prin acel ordin semnat in decembrie 2007.
Este tipic romanesc ca standardele pe care nu le puteti atinge, sa le coborati. Asa va complaceti de 18 ani in mizerie, ignoranta si incompetenta.
In rest... nu prea vad de ce nu va intrebati cum de nu s-a facut nimic in sensul de a atinge acele standarde. Cum de unele zoo, chiar si din Romania, au putut, iar cea de la Bucuresti nu?
Fiindca mai e ceva ce nu scrieti, probabil fiindca nu stiti. Al vostru zoo din Bucuresti o avea el 6 hectare (ceea ce e ridicol pentru un zoo, nu exista asa ceva in lumea civilizata), dar... animalele stau la Bucuresti pe doar 2,6 hectare. E, eu zic sa mai coborati un pic standardele si sa le puneti sa stea pe 1 hectar. Intotdeauna e loc de mai rau :)))).

Daniela Rolea
2008-03-13 09:30:01

e deja penibil

Nu e doar asta domnilor. E si prost management. Va vand un pot:
Doamna directoare de la zoo Bucuresti a dat (acum vreo2 ani, daca nu ma insel) toate vulpile argintii, polare, rosii, toti porcii mistreti, din colectie. N-a mai pastrat niciun exemplar. O sa va intrebati de ce. Simplu! A facut dansa un sondaj printre vizitatori (???) si acestia au considerat ca nu sunt animale interesante (???), plus ca mirosea urat in zona lor (????). Ca mirosea urat pe-acolo nu ma indoiesc daca nu faceau curat, ca erau neinteresante ma indoiesc, din moment ce alte zoo din lume le detin. Deci, decat sa faca curat mai bine le-a dat.
Elefant nu aveti. Zebre nu. Girafe nu. Zimbru nu. Camila nu. Urs polar nu. Foca nu. Pinguini nu. De fapt cu ce va laudati? Cu cativa lei batrani si bolnavi, cu niste tigri si niste ursi care n-au spatiu (asa cum recunoaste chiar managerul de la zoo)? Pai eu zic sa va puneti deja alt gen de intrebari si chiar sa va faceti probleme ca va duceti la un zoo sa vedeti doar oi, capre, gaini, porumbei si rate, pesti si reptile.
Asta nu e chiar un zoo. Foarte bine ar putea fi denumita si ferma de animale.

virusake
2008-03-13 10:15:16

Bre Murgeanule...

De ce minti, tata? Unde vezi tu ca scrie in raportul ala, pe care il ai sub nas de 1 an, ca elefantul a fost mancat de caini? Ia mai uita-te o data! Ce scrie???
Scrie ca protejata dumitale a stresat bietul animal 2 zile la rand. O zi l-a alergat cu torte aprinse, iar a doua zi l-a luat de proaspat si a adus jandarmii cu caini sa-l fugareasca. Ce mai scrie? Mai scrie ca l-au stresat atat ca sa-l bage intr-un padoc de iernat plin de pisici si soareci pana cu o zi inainte de torte.
Ce mai scrie? Ca angajatii habar n-aveau (conform celor declarate de ei) ce sa faca daca evadeaza un animal, fiindca nimeni nu le facuse un instructaj in afara celui de protectia muncii.
Hai, ca superi o comunitate intreaga de internauti care pana la urma o sa ti-o traga peste bot, si tie si directoarei, si o sa puna pe net toate inregistrarile audio cu cele declarate de directoare, medici veterinari, angajati, cand s-a facut ancheta pentru Gaya. Sa vada toata lumea ce specialisti protejezi matale si ale cui sunt interesele. Sa auda toata lumea ce au spus atunci, cu gurita lor, ca i-au facut Gayei.
Haida, haida, ca te joci cu focul.

El Mede
2008-03-13 10:27:15

Incompententa sau minciuna?

Dragi prieteni, acest articol este unul clasic marca Ziua. Teorii ale constipatiei (pardon, conspiratiei), minciuna, santaj si necontactarea partii incriminate. In primul rand, proiectul Cordia este un prioiect ce consta in 2 blocuri de 118 apartamente in total, nu 118 vile asa cum este prezentat in acest articol. Terenul pe care se vor construi aceste 2 blocuri este cel al fostului restaurant Parcul Privighetorilor, deci proiectul nu va intra si pe terenul gradinii zoologice - poate dupa ce gradina se va muta la Chiajna, adica dupa 2010. Este foarte simplu sa aflati adevarul despre acest proiect. Intrati pe siteul www.parculprivighetorilor.ro, contactati vanzatorii si veti afla adevarul. Acest articol este o manipulare ordinara. Nu puneti botul la toate mizeriile marca Ziua. Verificati informatia.
Succes!

Socrate
2008-03-13 10:54:20

Chiar asa ? Re: Incompententa sau minciuna?

Chiar asa sa fie, si tot este o crima ecologica, cu iz penal. Se distruge un spatiu verde pentru a implementa blocuri rezidentiale de lux pentru profitorii si coruptii tranzitiei.. Personal am serioase indoieli ca anuntata inchidere sau mutare a gradinii zoologice n-are nici o legatura cu proiectul Cordia.

La 2008-03-13 10:27:15, El Mede a scris:

> Dragi prieteni, acest articol este unul clasic marca Ziua. Teorii ale
> constipatiei (pardon, conspiratiei), minciuna, santaj si necontactarea
> partii incriminate. In primul rand, proiectul Cordia este un prioiect
> ce consta in 2 blocuri de 118 apartamente in total, nu 118 vile asa
> cum este prezentat in acest articol. Terenul pe care se vor construi
> aceste 2 blocuri este cel al fostului restaurant Parcul
> Privighetorilor, deci proiectul nu va intra si pe terenul gradinii
> zoologice - poate dupa ce gradina se va muta la Chiajna, adica dupa
> 2010. Este foarte simplu sa aflati adevarul despre acest proiect.
> Intrati pe siteul www.parculprivighetorilor.ro, contactati vanzatorii
> si veti afla adevarul. Acest articol este o manipulare ordinara. Nu
> puneti botul la toate mizeriile marca Ziua. Verificati informatia.
> Succes!
>

cata2000
2008-03-13 11:54:43

Re: Incompententa sau minciuna?

proiectul cordia nu are absolut nicio legatura cu gradin zoo, va fi dezvoltat pe terenul fosului restaurant privighetorilo, si va cuprinde doua blocuri foarte frumoase. crima ecologica? da daca il faceau in mijlocul padurii baneasa

cata2000
2008-03-13 12:31:53

neadevaruri tipic ziua

cordia nu construieste pe zoo


costruieste 2 BLOCURI !!!! pe supraf fostului restaurant privighetorilor

Shadow
2008-03-13 12:35:57

Vai alesul e la Cannes

Deci Zoo baneasa tine de primaria bucuresti.
E bine ca am aflat asta.
Au murit acolo in ultima vreme cam suspect de multe animale din cauze de "ingrijire"? Daca da ce a facut murgeanu si videanu acesti edili de exceptie? Nimica? Mai e mizeria crunta care era si acum 3 ani la Zoo baneasa? Daca da e legala sau e ilegala?

aly
2008-03-13 13:10:10

informatii eronate

cel care a scris acest articol nu este bine informat deloc. daca doriti sa scrieti un articol adevarat , de ce nu cercetati inainte , de ce nu cautati toate informatiile necesare pentru e redacta un articol complet ? firma Cordia nu are nici o legatura cu Gradina Zoologica in afara faptului ca vor fi vecini.. atat... de ce se fac legaturi eronate intre ministrul mediului , care este ungur si firma Cordia din Ungaria? doar ca sunt ambii de aceeasi nationalitate? intrati pe site-ul www.parculprivighetorilor.ro si convingeti-va cine spune adevarul.Sunt alte proiecte care au facut mult mai mult rau si au distrus padurea Baneasa... Proiectul Greenfield are intrare chiar prin curtea Gradinii Zoologice. De ce nu se spune nimic despre el????

gheorghe vlasceanu
2008-03-13 14:53:30

Plapuma e mai mare decit credem noi

Gradinile zoo sunt in paragina in toata tara. Crestinii lu' Peste, primarii si alti smecheri, pina si ecologistii lu' tata sefacca ploua. Ai gradina zoo, ai animale si zona protejata la standarde, arati lumii, cit oi fi de sarac, caesti nu numai civilizat dar si un adevarat cetatean al planetei. La noi? Cui sa ii pese de niste biete animale, malnutrite, fara par, fara spatiu, cu ochi tristi, obligate sa suporte o tranzitie de rahat plina de interese si sfisieri. Pauni fara pene, superbele pene, smulse si vindute pe 100000, o vulpe cu urdori la ochi, apatica si imputita, niste bursuci fricosi si zgribuliti etc etc. Mi-e mila sa mai scriu. Daca homo homini lupus, ce sa ne mai miram de soarta animalelor. Nu am nimic cu Tiriac in parcul lui de genocid cu alesii Europei industriale, de italienii care ne cumpara iepurii pentru vinat in domeniile lor etc etc, dar nu asta e problema. Problema suntem noi. NU IUBIM ANIMALELE, NU NE IUBIM PE NOI, NU AVEM DRAGOSTEA DRAGOSTE CEA DIN SUFLET. Vorbim de animale? Dar padurile? Dar Delta? Dar rezervatiile naturale? Vorbim pe dracu! Nu mai avem nimic sfint in noi. Si nu e problema de educatie. E vorba de inconstienta, prostie, ignoranta. Valorile lumii capitaliste romanesti. Interesul raportat la scurtimea vietii, indiferenta fata de urmasi. Societatea civila, practic nu exista in Romania. NU EXISTA. De aia si nisa creata de tatutucul de la Cotro. Cu spasmele lui. Dar ca orice afacere, si gradinile zoo, ca si padurile sunt afaceri unguresti. Si tot ca valori imobiliare. Obtinem cit mai mult teren, cumparind, in Romania si nu mai e nevoie deocamdata de a "cuceri" o tara. O cumparam. Cite proprietati au cumparat romanii in Ungaria? Asta inseamna UDMR la putere. Satisfacerea intereselor unguresti, ca si a celor austriece ( Omniasig, PetromV etc.). Noroc cu Costel Busuioc cu vocea lui de Pavarotti cu care a cucerit Europa. Te simti roman chiar daca nu ai nici-un merit. Pentru ca la ce ni se intimpla nu meritam. E drept ca nimeni nu ia pamintul in spate sa plece cu el, dar banii nu ramin in tara. Asta e problema.

talion
2008-03-13 15:00:31

sa vina Vadim pe post de tigru

Ar fii cazul sa-i manince animalele salbatice pe cei vinovati.Daca tot nu stiti cine si de ce au ucis niste biete animale, dar nu aveam atunci lege, acum dezgropam ciini morti, ar trebuii sa dezgropam si securea razboiului impotriva celor care vor sa lichideze Gradina Zoo, cu DNA in frunte si o comisie parlamentara condusa de Vadim si Funar.

JohnGreen1
2008-03-13 15:21:14

Re: informatii eronate - tipc Ziua!!!

I fiecare numar trebuie sa fie ceva impotriva ungurilor! Este tipic pentru Ziua... nu te mira! Este o idiotenie, drept urmare si reactia bucurestenilor care stiu adevarul!


La 2008-03-13 13:10:10, aly a scris:

> cel care a scris acest articol nu este bine informat deloc. daca
> doriti sa scrieti un articol adevarat , de ce nu cercetati inainte ,
> de ce nu cautati toate informatiile necesare pentru e redacta un
> articol complet ? firma Cordia nu are nici o legatura cu Gradina
> Zoologica in afara faptului ca vor fi vecini.. atat... de ce se fac
> legaturi eronate intre ministrul mediului , care este ungur si firma
> Cordia din Ungaria? doar ca sunt ambii de aceeasi nationalitate?
> intrati pe site-ul www.parculprivighetorilor.ro si convingeti-va cine
> spune adevarul.Sunt alte proiecte care au facut mult mai mult rau si
> au distrus padurea Baneasa... Proiectul Greenfield are intrare chiar
> prin curtea Gradinii Zoologice. De ce nu se spune nimic despre el????
>
>

Ghita Bizonu'
2008-03-13 15:55:56

Propunere ... neuropeana

ala de vrea sa evacueze gradina sa fie trimis in cusca tigrului la ora mesei. Sa ia semnatura olografa de la tigru ..... daca o obtine, bine.
Daca nu, urmatorul va rugam !!


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Moartea lui Stalin, bucuria romanilor (4134 afisari)
 Cioroianu, din nou in ofsaid protocolar (2615 afisari)
 Cu tristete despre generatia mea (2491 afisari)
 Magyar Zoo (2015 afisari)
 Vita de ministru (1543 afisari)
 Nu s-a ridicat doi ani de pe WC (4744 afisari)
 Desfigurata de o tumoare cumplita, asteapta de la Sarkozy acceptul de a fi eutanasiata (4078 afisari)
 Ea e prostituata care l-a dat jos pe guvernatorul New York-ului (3898 afisari)
 Ce (nu) fac vedetele pentru a avea o silueta de invidiat (2715 afisari)
 Actorul Ovidiu Iuliu Moldovan a parasit scena vietii (2522 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01645 sec.