Ziua Logo
  Nr. 4172 de sambata, 1 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-03-01

Comentarii: 5, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Rollo
2008-03-01 02:16:57

Pute a afacere securisto comunista de-ti indoaie nasul

Sistemul e cel al firmelor suveica... o siparala infinita de evenimente pretexte si amanari...
Iar chestia a South Pacific e securista clar, sa nu uitam ca securitatea romana vindea al greu dorguri in Australia. Asa ca daca baietii au facut un " ban cinsiti' a trebuit sa-l investeasca sa nu se piarda banul adunat cu atat sudoare si truda securista!
De agatho ce sa zicem un alt circar din menajeria PSD, la fel ca maimutoiul iliescu si gorila Nastase.

the
2008-03-01 13:12:44

asa e

JMJ
2008-03-02 04:49:32

O afacere securisto comunista cu parfum de Paradis

Mafioti americani au donat multi bani, pentru iertarea pacatelor, la proiectele religioase ale Mamei Angelica, asa ca oricine poate contribui la astfel de proiecte ca sa scape de necazuri.
Asta seara vazand o emisiune in reluare, din 21/02/2001, in care Mother Angelica vorbea de pelerinajul ei la Templul Divino Nino, din Columbia, am realizat mai bine necesitatea ca intreaga lume sa aiba devotiune pt Infant Iisus pt ca numai asa copiii vor fi primiti si tratati bine de societate, si vor inceta dereglarile vremii produse de "El Nino", ca si celelalte conflicte si razboaie.
Ea povestea cum un preot din Columbia a construit mai intai o mica capela cu statuia lui Divino Nino (probabil ca El i-a cerut intr-o viziune), si ca venise multa lume saraca in pelerinaj. Preotul, neavand cum sa-i ajute, I-a zis: "Vezi acesti oameni infometati? Daca nu le dai de mancare te vor sparge pe Tine si ma vor omori pe mine."(Ca tot scria Ion Cristoiu de Maica Domnului cu capul spart)
Atunci au aparut imediat niste oameni ce au adus multa mancare, si de atunci curg ajutoarele pt saraci.
La fel a zis cand au venit bolnavi si schilozi sa fie vindecati, si s-au produs miracole.
Deci, cand s-a dus Mother Angelica (cea care mai construise o manastire in Alabama, prin anii '40, si canalul catolic EWTN), parca statuia lui Iisus a prins viata si i-a spus: "Doresc sa-mi construiesti un templu si voi ajuta pe cei ce te ajuta."
Mai intai n-a spus nimanui pt ca nu prea intelegea de ce a zis templu si nu biserica. Apoi a vazut ca si al San Pietro scrie "Acest templu...", si apoi s-a gandit ca fara ajutor nu va putea construi, iar cand Iisus iti cere ceva nu poti sa nu faci. Cum i-a zis Dumnezeu si lui Ezekiel ca el e obligat sa le zica oamenilor pt ca astfel el va fi absolvit si daca ei nu vor asculta ca cadea pedeapsa asupra lor.
Cei din Columbia au dedicat Templul Divino Nino in 1992, iar ei i-a spus asta in 1995, si din cate imi amintesc dupa alti trei ani a fost construit si templul din Alabama. Probabil ca stia ce tornade vor veni asupra acestei zone si oamenii ar trebui sa mearga acolo pt devotiune ca sa fie crutati.
Dar cercetand pe internet vad ca multi credinciosi au avut devotiune pt Sfantul Infant.
Istoria Infant Iisus din Praga a inceput in sec. 17 cand statuia Lui a fost adusa in Boemia si de atunci a atras multi pelegrini ce au venit sa-L onoreze si au obtinut multe haruri, binecuvantari, favoruri si miracole de vindecare.
Venerable Marguerite of the Blessed Sacrament was one such person. Marguerite was born in France in 1619. Her devotion to the Holy Child began in her own childhood. At the age of five she had a vision of Jesus as a Child.
Marguerite entered the Carmelite Order, known for its devotion to the Holy Infant

Her special mission was revealed to her one day by Our Lord when He said; "The wonders of My Infancy will be resplendent in you. I have chosen you to honor My Infancy and the mysteries of Bethlehem and of Nazareth." Jesus even began to call her the "Little Spouse of the Infant Jesus." One day the Divine Infant said to her; "I wish you to institute an association of which I will inspire the rules. . . this association will be My family, the Family of the Infant Jesus, this is the title you shall give it."
Ne apropiem cu pasi repezi de vremea profetita de Isaiah cand "un mic copil ii va conduce...leii se vor juca cu copiii, iar tigri vor manca paie."
De-aia si la Fatima(oct. 1917) a aparut Sfanta Familie, iar la Garabandal (1965), Sf. Fecioara a aparut cu Infant Iisus si le-a dat si fetelor sa-L tina in brate. Acesta este si sensul profetiilor biblice cand PREFACERILE LUMII NOASTRE SUNT ASEMANATE CU DURERILE NASTERII LA FEMEIE:INTREAGA LUME TREBUIE SA-L CONCEAPA PE BABY IISUS, SA INGRIJEASCA SI SA EDUCE RELIGIOS TOTI COPIII ADUSI PE LUME.
E necesar sa ridicam si noi un Templu Infant Iisus cu statuia Lui pt devotiune. Dupa cum intelegem din Ezekiel, Idolatrie inseamna sa ridicam statui unor personaje ce indeamna la pacat sau devotiuen pt aur. Statuiel intr-adevar influenteaza oamenii- dupa cum credeau egiptenii ca prind viata noaptea, si tocmai de-aia ar trebui sa ridicam statui numai sfintilor si Domnului Iisus. Oamenii politici sau de cultura sunt persoane ce n-au ajuns inca la desavarsire.

LENIO
2008-03-02 12:10:43

CIUDAT,

Unde e DRACULA, e si AGATON!
Armata de PACALITORI ,este in crestere!Tinde sa depaseasca pe aceea a
PACALICILOR cu voie!
S-a mai schimbat cate ceva in ROMANIA!
In locul caritasurilor,feneistilor,safistilor,au aparut cei care vor sa bucure ochiul
romanului cu raliuri,concusuri de golf,civilizatie europeana,deh!
Noi vrem pamant,pamantul vostru,daca vreti distractie!
L-au dat!Sa dea Dzeu sa nu ajunga snagovenii ,sa cante si in somn:
DESTEAPTA-TE ROMANE!
Iar de la pranz spre seara:Valeu ,valeu,valeleu...
Unde e DRACULA ,e si AGATON
Dar nu face de planton!

georgems
2008-03-02 19:31:17

Formula Dracula

Dracu la pus sa-si bage nasu si aici.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Kosovo: Baza "Bondsteel", petrolul caspic si resursele (3224 afisari)
 Teorii antiromanesti: vlahismul si moldovenismul (2758 afisari)
 Litera "s" agita Biserica (2445 afisari)
 Capcana Bucuresti (1743 afisari)
 Soti otraviti cu antigel (1535 afisari)
 Petre si Mioara Roman s-ar putea impaca  (4342 afisari)
 I-a pus otrava sotiei in mancare pentru a-si ucide copilul nenascut (3701 afisari)
 Monstrul din Atlantic (2588 afisari)
 Radu Berceanu: Mihai Voicu ar putea fi confundat cu un cersetor (1459 afisari)
 David Beckham, in bratele unei blonde misterioase (1365 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00647 sec.