Ziua Logo
  Nr. 4169 de miercuri, 27 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-02-27

Comentarii: 10, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

francois pignon
2008-02-27 00:56:42

Bravo Silviu!

Asa, batrane, ca pe vremuri la BPV!

CLEMENT
2008-02-27 02:43:17

DOMNULUI ING. ALUPEI ! MEDIATIZATI SCRISOAREA INTELECTUALILOR IESENI !

RUSINE ! RUSINE ! RUSINE ! MAI MARE RUSINEA DE CE S-A INTAMPLAT LA IASI ! FURT PE FATA PRIN REDISTRIBUIREA VOTURILOR ! INTREBATI PREOTII DIN ADUNAREA EPARHIALA ! FACETI EMISIUNI TELEVIZATE DESPRE MARSAVIA DE LA IASI MAI RAU CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU ! PREOTI CARORA LI S-A INOCULAT FRIKA CA SA NU-SI PIARDA POSTURILE ! ANGAJATI AI MMB CARE AU FOST TRAUMATIZATI SISTEMATIK SI TRATATI CA NISTE SCLAVI ANI LA RAND SI PLATITI CU UN SALARIU DE MIZERIE! VREM EMISIUNE TELEVIZATA DESKISA LA CARE SA FIE INVITAT PF DANIEL SI CEILALTI CARE AU PARTICIPAT LA ACEST VOT DIN ADUNAREA EPARHIALA ! VREM ADEVARUL ! NU MAI VREM COMUNISTI SI SECURISTI SA NE INVETE CE ESTE CREDINTA STRABUNA ORTODOXA !!! AVETI DATORIA MORALA CA ROMANII SA CUNOASCA ADEVARUL !!!
PS CALINIC BOTOSENEANUL a fost tinut la distanta tot timpul de Daniel, facandu-l de profesie misionar, iar acum ii promite in cel mai josnic mod episcopia Botosanilor, ca sa nu-l deranjeze nici pe Casian.
Daca a fost asa de "obraznic " si nu a vrut sa se amestece nici cu "gradele", nici cu masoneria, nici cu ecumenismul, l-a tinut la colt cam 360 de zile pe an. Acum vrea sa-l linisteasca de tot si sa-i ofere ca premiu,Episcopie la Botosani.
Mai, dar ce "dragut" patriarh avem!
Unde esti tu Tepes Doamne!
Este inadmisibil ca lucrurile sa alunece in directia care o vrea Daniel.
preoti si mireni ,va lasati manipulati atat de ieftin?
inchideti ochii , doar ca sa va fie bine azi? Dar maine copiilor vostri cum le va fi?
Doamne ajuta!

Ion Caramache
2008-02-27 06:01:28

Cine sunt indrumatorii?

<<< Intelectualii sustinatori ai lui PS Calinic sustin ca electorii Adunarii Eparhiale au primit niste buletine de vot pe care au fost indrumati sa bifeze pe primele doua pozitii numele PS Ioan si PS Casian (foto), ca ierarhi alesi cu o zi in urma se Sinodul Mitropolitan.O alta indrumare a fost sa se consemneze cu pixul numele a unul sau doi iararhi pe care membrii clerici sau mireni din eparhiile Mitropoliei Moldovei si Bucovinei ii vor drept candidati din partea forului numit Adunarea Eparhiala >>>
Este evident faptul ca Conferinta regionala de alegeri a decurs ca si vestitele Conferinte judetene de dare de seama si alegeri peceriste. Si atunci, si acum, activistii de partid bisericesc usi de biserica se ocupa cu datul de indicatii pretioase. De unde se vede clar ca BOR este un BOB. Nu s-a schimbat nimic.

van kiparos
2008-02-27 08:51:51

Regulament

Ore nu se poate aplica la noi, in Romania, un regulament nici intr-un domeniu? Tribuna il vrea in teren pe X, dar cel responsabil de echipa este antrenorul. Nu cunosc metodologia alegerii/numirii unui inalt ierarh , dar , asa cum s-a dovedit pana acum PF Daniel , nu cred ca nu vrea, ca in locul sau la Mitropolia Moldovei sa nu urmeze un ierarh realmente cel mai indicat la aceasta data. Faptul ca cineva se opune ecumenismilui este intr-adevar un mare merit , intr-o incercare , cvasiunanima de toleranta , inclusiv cea religioasa? Nu mai este epoca istorica in care , de pilda , Stefan cel Mare se ducea la sihastrul Daniil si-i cerea ...mai stiu eu ce ! Oare chiar asa sa fi fost? Sa lasam BOR sa-si rezolve singura Organigrama! Doamne ajuta!

Maxim
2008-02-27 10:26:25

Narav

Cei din Moldova il cunosteau deja pe Daniel pentru dorinta de a controla totul. Astazi afla toata tara.

Ion Caramache
2008-02-27 13:20:02

Re: Narav

La 2008-02-27 10:26:25, Maxim a scris:

> Cei din Moldova il cunosteau deja pe Daniel pentru dorinta de a
> controla totul. Astazi afla toata tara.
>
Pai asta-i narav patrirhal. Cum ar fi fost cu Bartolomeu? I-ar fi considerat pe toti credinciosii drept fratii sai de cruce cu ochi si timpane?

gnostic
2008-02-27 13:41:14

Intru multi ani IPS Mitropolit Casian!

PF Daniel e un diplomat desavarsit, uns cu toate alifiile. In unele zone chiar foloseste mai des. Incerci tu sa spui lucrurilor pe nume Silviu, dar aici e vorba de "ascultare", de "taierea voii"... Ce sa.i faci, Casio trebuie sa iasa. El e alesul. Calinic e cam aerian, habotnic. Nici cu Casio nu mi.e rusine, dar totusi e vb de prietenia cre.l leaga cu Danila. Calinic e prea mic pentru un scaun asa mare!
Intru multi ani IPS Mitropolit Casian!

haiducu'
2008-02-27 15:47:29

Alupei - fostu' om de casa al lui DANI' - povesti cu talc !

Prin anii 1995-1996, Silviu Alupei scria cu disperare (la comanda si sub simbria tovarasului mitropolit Dani) impotriva mafiei popesti de la Bucuresti ... Dani', aflat in dizgratia patriarhului Teoctist, spera sa-si infiltreze oamenii lui si la Bucuresti unde, din cauza batranetii si bunatatii lui Teoctist era o adevarata degringolata ! Va reusi un an mai tarziu in 1998, cand a starnit un scandal mediatic prin Silviu Alupei si Ioan Zubascu ... ambii ziaristi pe atunci !
A reusit deci sa indeparteze toate elementele "potrivnice" din Bucuresti si si-a numit oamenii de incredere atat la Patriarhie, cat si la Facultate ...
Ajuns patriarh, Dani' a anihilat intreaga echipa instalata la Bucuresti tot de el in '98 - acuzand-o, culmea, de asocierede tip mafiot -, si a instalat o alta echipa tanara, incompetenta si fidela.
La Iasi, se pare ca Dani' foloseste acelasi procedeu: vrea sa scape, indirect, de nea Casian , zis Cassio, - prea compromis (are doar 3 nume de coloborator !!!) -, si sa puna pe altcinva ... un ierarh tanar, nestiutor, dar ascultator, pe care sa-l poata dirija usor.
Deci, articolul de mai sus nu este in nici un caz in favoarea lui Calinic, caci saracul are alte probleme cu Daniel si nu o sa fie niciodata mitropolit ... ci este un tertip pentru a scapa de Casian, prietenul care acum deranjeaza ... mai ales la imaginea imaculata !
Si asta ptr ca Silviu Alupei a fost intotdeauna constant: a scris de la cel si pentru cel care-l plateste boiereste: nea Dani', "nasul" sau !

Alcor
2008-02-27 18:19:06

Intotdeauna...

..invinsii tind sa arunce "pisica fraudarii" in ograda invingatorilor.Biserica ar fi trebuit sa fie scutita de asemenea comentarii, semn ca si acolo ambitiile sunt greu de infranat.

Ion Ionescu de la Brad
2008-02-27 19:08:23

Uitati-va la foto!

Bine aleasa, bravo.Daca se poarta matrapazlacuri plus coruptie de ce ar face exceptie BOR? Ca nici pe vremea lui Teoctist-securist-comunist(refernul maicutelor de la Vladimiresti batute fizic pentru acest slogan) nu era altfel..Dar cum amgairea este cea mai dulce dintre vinovatiile permise...!


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Vot cu scandal la Mitropolia Moldovei (4472 afisari)
 Campanie murdara cu crima si salvari (3467 afisari)
 Minciuna pensiilor (1931 afisari)
 Unica dragoste a Annei Frank (1875 afisari)
 Tinta Camatarilor (1861 afisari)
 Copilul-pasare, crescut de propria mama intr-o colivie (4046 afisari)
 Sfarsitul lumii: Pamantul va fi inghitit de Soare (3650 afisari)
 Giulio Andreotti: Putin a murit (3109 afisari)
 Adriana Saftoiu: Elena Udrea a incercat sa arda etapele (2982 afisari)
 Din Romania, Sarkozy a plecat cu un stilou, de la Vuitton, cu o geanta (2177 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00645 sec.