Ziua Logo
  Nr. 4163 de miercuri, 20 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-02-20

Comentarii: 34, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Aladin
2008-02-19 23:33:33

Petrolul nu-ti ajunge ?

Mai bine ai exploata gazele din biomasa ca e singurul lucru la care probabil esti prolific.

balota
2008-02-20 00:27:27

Sa fie scos la licitatie

Nu ma pricep la depozitarea gazelor, dar corect ar fi ca depozitul sa fie scos la licitatie, Cine dca statului mai mult acela sa-l ia

silviana
2008-02-20 05:00:52

daca rusia a vrut gratis romgaz,de 7 ani se cauta clarificarea,de ce este criticata?

daca romgaz trebuie privatizata,de ce este criticat acest lucru? sau este criticat/demascat patriciu care vine cu solutia scoaterii la licitatie tocmai pentru a nu se mai inmulti anii de tergiversare,cei criticati,ca si asa e el om de afaceri si acuza compania statului care stocheaza la inceputul iernii,gazul si are un profit mic,mic si consuma putin,putin din banii publici!!?? concluzia: este foarte buna propunerea,prin scoaterea la licitatie a fiecarui!! depozit,teren,etc,statul cistiga! corect,asa ca un bun afacerist! ,iar lui patriciu,cine ii interzice sa cumpere??,chiar tot romgazul,probabil realele capuse??

Radu F
2008-02-20 08:17:57

Patriciu este un bun om de afaceri

Este genial ! macar de am avea mai multi ca el.

stefanica
2008-02-20 08:45:46

UN ROMAN ADEVARAT

Avem nevoie de aceste proiecte care aduc locuri de munca si taxe la bugetul de stat.
Patriciu a demonstrat cu Rompetrol ca merita increderea romanilor .
In domeniul extragerii si distributiei gazului este nevoie de un curent de idei nou si investitii financiare pentru ca Romania sa dispuna de o societate competenta in domeniu.
Sunt convins ca Patriciu este cel mai competent.

DIK
2008-02-20 08:47:09

de ce ne opunem proiectului doar ca e Patriciu la mijloc?

Pentru poporul asta amarat ,scaderea pretului la gaze ar fi ca o mana cereasca!
Daca Patriciu poate rezolva o astfel de problema ,care nu-i deloc usoara,de ce ne opunem?este o gandire nepotrivita !Eu cetatean roman ce castig daca nu ii creste averea lui Patriciu si creste cea a lui Solojan ?????

Rodica
2008-02-20 09:00:26

FARA AMBITII POLITICE

Cred ca interesul national si aici trebuie amintite urmatoarele; locuri de munca, taxe la buget , investitii in tehnologie, investitii in utilaje si retele noi de distributie este mai presus decat ambitiile politice care nu duc la rezultate pozitive. Toate sunt in interesul romanilor si Romaniei.!

chimist
2008-02-20 09:01:51

"amana doamne boala,pin ' s-o coace poama"

asa se intampla la noi de la revolutie incoace ! Ce are Patriciu,daca ne-ar da gaze la timp si mai ieftin !Macar el e roman si ne-a demonstrat ca poate si pentru el,si pentru noi si pentru tara ! In loc sa fim mandri noi il hulim ?

Onesti
2008-02-20 09:04:43

De ce sa nu dam Mafiei....ce "trebuie" sa fie al Mafiei...

3 miliarde de Euro e f putin pentru Mafie...

"Il Capo" trebuie ajutat sa faca cel putin 100 de miliarde de Euro...

Umbla zvonul prin targ ca la atingerea acestei cifre, tatucul va schimba actualele Papioane galbejite cu Tichii de margaritar...

simpatizant dreapta
2008-02-20 09:15:07

desteptii mor de grija lor si nu de a altora!

grija noastra ar fi sa avem gaze la timp. Nu mi-as dori sa ne intoarcem la lemnele pe care nu le mai avem.Daca Patriciu poate duce in carca acest proiect de ce nu il sprijinim? Ori nu ne dam seama ca se tipa contra lui ca sa ia proiectul.... un altul ,poate cu un stil mai mirsav ? De bine de rau il stim,e de-al nostru...si poate !

Marius Adrian Porojnicu
2008-02-20 09:33:54

Re: Patriciu este un bun om de afaceri

Hm ! Nici macar : Rompetrol nu poate recidiva ! Daca am pierdut petrolul romanesc,macar gazele sa ramana sub monopolul statului ! Altfel,curand ,statul roman ar putea intra in incapacitate de plata !


La 2008-02-20 08:17:57, Radu F a scris:

> Este genial ! macar de am avea mai multi ca el.
>

saccsiv
2008-02-20 09:34:15

ROMGAZ ARE O DESTINATIE . SI PE EA NU SCRIE MOSCOVA

Aminteam in comentariile mele cateva nume de PAPUSARI . Dintre ei , fam. Rothschild este deosebit de activa in Romania , atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice sau importante : BCR- Erste Bank , Banca Ion Tiriac - HVB Bank , Romportmet - Mittal Steel , Petrom , Alro , Azomures , Arctic Arcelik , Luxten , Terapia Advent , Enel - Distrigaz Sud si Nord , ultimele filiale Electrica , Trigranit , Esplanada City Center , dezvoltatorul Planorama , Asiban . Interesanta este numirea in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan si ABN AMRO Rothschild.

Intr-o emisiune la Antena 3 , d-nii Patriciu si Voiculescu , umar langa umar , ne explicau cum e cu UE si globalizarea .

Spuneau dansii ca Romania se dezvolta intr-un cadru prestabilit . De la cata miere sa produca si pana la cat turism sa faca . Radeau de cei ce-si fac planuri pentru dezvoltarea Romaniei pe urmatorii 30 de ani in conditiile in care planurile au fost deja facute .

Le sugerau celor cu mari lichiditati sa nu investeasca in aceasta perioada

Este evident ca in 90 , cand masele erau aburite ca se cauta varianta optima pentru Romania , de la " democratia originala " si pana la " modelul suedez " , unii stiau sau cel putin banuiau care va fi cursul evenimentelor . Iar acestia faceau parte din anumite structuri economice sau ale securitatii sau ale CASTEI ( cum ar fi Brucan ) .

In februarie , Patriciu sustine ca ‘’vom asista la caderea imobiliarului dupa cum asistam, deja, de fapt, la fenomenele premergatoare. Unul dintrea acestea este blocarea pietei. Vanzatorii tin la pret, iar cumparatorii nu mai cumpara, ceea ce face ca numarul tranzactiilor sa scada vertiginos. Acesta este primul mod de manifestare a unei crize imobiliare'’.

Intelegeti ce vrea sa zica d-nul Patriciu ? In aceste conditii sa vedem ce face cea mai importanta familie de PAPUSARI , anume Rothschild :

"Dupa rezultatele pe care le-am obtinut in urma investitiilor din Budapesta si Bratislava, am decis sa investim si in potentialul pietei romanesti. Familia Rothschild va investi si direct in proiectul Esplanada City Center, pe langa investitia pe care a facut-o in Trigranit", a declarat Nathaniel Rothschild, unul dintre actionarii principali ai Trigranit.
Compania multinationala Trigranit a anuntat realizarea unor investitii imobiliare de pana la 1,5 miliarde de euro pe piata romaneasca, devenind astfel cel mai important investitor si developer care activeaza in Romania.
La Compagnie Financiere Edmond de Rothschild Banque va prelua, prin intermediul unui fond de investitii, 60% dintr-o firma de dezvoltare imobiliara din Romania, detinuta, in parte, de doi oameni de afaceri israelieni, care sunt implicati in constructia proiectului Planorama din Bucuresti.
Contractul pentru realizarea proiectului imobiliar Esplanada din zona centrala a Bucurestiului ar putea fi aprobat pana la sfarsitul anului, iar lucrarile de constructie vor incepe in 2009
"Din pacate, sunt revendicari de terenuri care intarzie inceperea lucrarilor. Constructia efectiva ar putea incepe peste doi ani, dar termenul depinde foarte mult de rezolvarea acestor probleme", a afirmat ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely in octombrie 2007 .

Mai zice d-nul Patriciu : "Simpatia se bazeaza pe ceea ce pot face pentru a servi interesul national, iar interesul national este suma intereselor individuale, este suma intereselor cetatenilor si corporatiilor. Daca sunt in stare sa inteleaga asta, probabil, imi pot fi simpatici. Altfel nu . "

Deci interesele dansului nu se rezuma strict la PNL ci la cei ce inteleg cum este " mersul " si din cotro bate vantul . Iar vantul bate dinspre banci – finante – petrol . Iar legea in domeniul acesta o fac cei ca Rothschild , J.P. Morgan sau Rockefeller ( care au relatii cu primii de peste 100 de ani ) .

Sa ne intrebam de ce vrea d-nul Patriciu privatizarea Romgaz ?

In decembrie directorul general al Romgaz Alexa Iakab a declarat ca societatea este in negocieri cu doua mari companii iar incheirea unor acorduri ar insemna extinderea Romgaz pe pietele externe. In luna noiembrie, directorul de dezvoltare al Romgaz, Gheorghe Radu declara ca Romgaz si Gazprom vor relua discutiile pe marginea colaborarii in proiectul depozitului de gaze de la Roman-Margineni la mijlocul anului acesta , dupa finalizarea studiului de fezabilitate al acestei capacitati.


In februarie Patriciu zice :

"Daca cele peste doua sute de licente de productie pe care le are Romgazul ar fi scoase la licitatie si vindute catre zeci de competitori privati, NU ROMANI NEAPARAT , CI DIN INDUSTRIA ASTA GLOBALA care este cea a gazului, atunci am avea sansa sa devenim un depozit de gaze pentru toata Europa Centrala si de Est", a spus Patriciu. Acesta a mai precizat ca-l considera pe producatorul din Medias o companie mica in raport cu industria petrolului care nu este capabila sa creasca si nici sa realizeze investitii semnificative. " Si mai zicea ca are si pierderi .Alexa Iakab ii da replica :

"Trebuie sa inteleaga ca nu se mai pot cumpara companii de stat pe nimic cum se facea odata. Inteleg ca doreste, el si altii, sa puna mina pe zacamintele Romgaz, insa va intelege ca societatea asta e o nuca tare"


Consortii si firme interesate sa preia Romgaz

Lazard Freres

Morgan Stanley

JP Morgan/ING Bank N.V.

ABN Amro

Citigroup

Goldman Sachs


Tot ce a insemnat sector energetic in Romania a avut o singura destinatie , si pe ea nu scria Moscova . Singura exceptie pare a fi Rompetrol . Dar despre ce inseamna de fapt Kazahstanul , ce relatii au ei cu SUA si megacompaniile americano-britanice si ce joc a facut familia conducatoare din acea tara in relatiile cu SUA si Rusia , voi vorbi alta data . Deci chestia ca Patriciu se uita la Moscova eu n-o cred .

http://saccsiv.weblog.ro/

rianna
2008-02-20 10:00:12

Un roman numit Patriciu !

sa fim mandri ca un roman numit Patriciu patrunde in sfera unor astfel de afaceri! Cred in puterea lui de gandire,de decizie si discernamant ! Ar fi cazul sa nu mai dezgropam morti si sa intram in mersul normal al lucrurilor (din sfera afacerilor).Daca nu este Patriciu este un ...altul?Pe mine ,om simplu cu ce ma incalzeste?

Mona G.
2008-02-20 10:02:28

PNL

De ce nu ia Vosganiai nicio masura?Asta o fi ultimul tun al liberalilor?!Iar Patriciu,din asistent la Arhitectura a devenit mare bogatas!As vrea si eu sa ma sustina ba PSD ba PNL,caci altfel de ce ar fi sponsorizat in 2004 ambele partide?Si nu-i mai ajunge bogatia!

Marius Adrian Porojnicu
2008-02-20 10:10:16

Re: Un roman numit Patriciu !

Te incalzeste gazul rusesc ! Patriciu te-ar putea incalzi NUMAI cu pretzuri rusesti; cum e acum,ar mai fi o speranta de influentare a pretului gazului de cantitatea de gaz extrasa ,de cantitatea de gaz depozitata vara,etc !

La 2008-02-20 10:00:12, rianna a scris:

> sa fim mandri ca un roman numit Patriciu patrunde in sfera unor astfel
> de afaceri! Cred in puterea lui de gandire,de decizie si discernamant
> ! Ar fi cazul sa nu mai dezgropam morti si sa intram in mersul normal
> al lucrurilor (din sfera afacerilor).Daca nu este Patriciu este un
> ...altul?Pe mine ,om simplu cu ce ma incalzeste?
>

arthur
2008-02-20 12:01:13

Re: Un roman numit Patriciu !

Prea mult plezirism se consuma in discutii sterile! Lumea nu se obisnuieste de loc ca suntem membrii UE si nimeni nu mai poate sa-si faca de cap. Toate achizitiie importante trebuie avizate de specialistii UE asa ca ori Patriciu face o afacere corecta ori nu o face de loc! Tertium non datur!
Treaba e ca Patriciu a dovedit ca se pricepe la afaceri de nivel inalt sau ca macar are consilieri care stiu! Si ii si asculta.Ceea ce a facut din Petromidia este un exemplu clar,combinatul ne-fiind decat o gaura neagra pentru Finante ,iar tehnologic o combinatie de AMC-uri rusesti cu instalatii copiate de IPROCHIM! Si nici resursele PETROM nu le avea si nici scutiri ca RAFO!
La 2008-02-20 10:00:12, rianna a scris:

> sa fim mandri ca un roman numit Patriciu patrunde in sfera unor astfel
> de afaceri! Cred in puterea lui de gandire,de decizie si discernamant
> ! Ar fi cazul sa nu mai dezgropam morti si sa intram in mersul normal
> al lucrurilor (din sfera afacerilor).Daca nu este Patriciu este un
> ...altul?Pe mine ,om simplu cu ce ma incalzeste?
>

coscaru
2008-02-20 12:02:39

mafiotii traiesc ca in vise pe banii nostri

toti infractorii si mafiotii ,traiesc ca in vise au averi de zeci de milioane de euro numai prin furt ,spaga si evaziune .doar sunt salariati la companii de stat. pot sa fure cat vor ,au dreptul li se cuvine doar este mosia lu tacsu. toti acesti infractori fosti sau actuali directori aflati la conducerea soc de stat ar trebui intai impuscati si dupa judecati .

Marius Adrian Porojnicu
2008-02-20 12:07:29

Re: Un roman numit Patriciu !{curent de opinie patrician ?} ndc

La 2008-02-20 12:01:13, arthur a scris:

> Prea mult plezirism se consuma in discutii sterile! Lumea nu se
> obisnuieste de loc ca suntem membrii UE si nimeni nu mai poate sa-si
> faca de cap. Toate achizitiie importante trebuie avizate de
> specialistii UE asa ca ori Patriciu face o afacere corecta ori nu o
> face de loc! Tertium non datur!
> Treaba e ca Patriciu a dovedit ca se pricepe la afaceri de nivel inalt
> sau ca macar are consilieri care stiu! Si ii si asculta.Ceea ce a
> facut din Petromidia este un exemplu clar,combinatul ne-fiind decat o
> gaura neagra pentru Finante ,iar tehnologic o combinatie de AMC-uri
> rusesti cu instalatii copiate de IPROCHIM! Si nici resursele PETROM nu
> le avea si nici scutiri ca RAFO!
> La 2008-02-20 10:00:12, rianna a scris:
>
> > sa fim mandri ca un roman numit Patriciu patrunde in sfera unor astfel
> > de afaceri! Cred in puterea lui de gandire,de decizie si discernamant
> > ! Ar fi cazul sa nu mai dezgropam morti si sa intram in mersul normal
> > al lucrurilor (din sfera afacerilor).Daca nu este Patriciu este un
> > ...altul?Pe mine ,om simplu cu ce ma incalzeste?
> >
>
>

arefeanu
2008-02-20 12:07:57

Patriciu are nas pentru afaceri

daca cei care au trait 50 de ani de comunism au circumstante atenuante, cei tineri care nu inteleg mecanismele economiei de piata si ale capitalismului sunt de ne-iertat. Nu credeam ca la 18 ani de la revolutie mai putem avea reflexe colectiviste. A dovedit cineva ca este corupt ? Nu. atunci merita si admiratia si respectul noastru pentru ce a realizat !

giculuca
2008-02-20 12:31:31

Bre, butelia asta ruseasca, explodeaza la fel de usor ca buteliile alea de aragaz?

Haa?

giculuca
2008-02-20 12:35:11

Re: PNL / PD-L

Asa ciuda imensa ai tu pe PNL, Monicooo!

Ai rabdare, peste citeva luni vor apuca si PD-L istii tai la Ciolanul Guvernarii si sa vezi atunci tunuri!!!!!


La 2008-02-20 10:02:28, Mona G. a scris:

> De ce nu ia Vosganiai nicio masura?Asta o fi ultimul tun al
> liberalilor?!Iar Patriciu,din asistent la Arhitectura a devenit mare
> bogatas!As vrea si eu sa ma sustina ba PSD ba PNL,caci altfel de ce ar
> fi sponsorizat in 2004 ambele partide?Si nu-i mai ajunge bogatia!
>

giculuca
2008-02-20 12:39:19

Re: De ce sa nu dam Mafiei....ce "trebuie" sa fie al Mafiei...

Ptu' drace, aici erai pedistule-comunist Onesti?

Mai e putin si puneti voi gheara pe Ciolanul Guvernarii si sa vezi minune mare, cum se vor umfla de bani conturile voastre bancare!

FARA OLEACA DE RABDARE NU SE POATE FACE NIMIC!


La 2008-02-20 09:04:43, Onesti a scris:

> 3 miliarde de Euro e f putin pentru Mafie...
>
> "Il Capo" trebuie ajutat sa faca cel putin 100 de miliarde de Euro...
>
> Umbla zvonul prin targ ca la atingerea acestei cifre, tatucul va
> schimba actualele Papioane galbejite cu Tichii de margaritar...
>

Shadow
2008-02-20 13:08:09

Re: De ce sa nu dam Mafiei....ce "trebuie" sa fie al Mafiei...Onesti tata

> 3 miliarde de Euro e f putin pentru Mafie...
>
> "Il Capo" trebuie ajutat sa faca cel putin 100 de miliarde de Euro...
>
> Umbla zvonul prin targ ca la atingerea acestei cifre, tatucul va
> schimba actualele Papioane galbejite cu Tichii de margaritar...

Iar aberezi. Nu vreti sa privatizati Margineni-ul sa-l faca statul atunci. Dar "nemiscarea" in afacerea asta nu face decat sa aduca "pierderi" anuale Romaniei. Te deranjeaza foarte tare ca patriciu are nas de afaceri. Alea 2 miliarde si ceva le-a facut pt ca are cap nu pt ca era "membru de partid". E doar meritul lui ca si-a crescut grupul de la un set de firme falimentare la un holding de valoare atat de mare. Pacat ca nu avem mai multi ca patriciu. Noi avem doar stilul stolojan. Adica "capusa". Greu la deal cu boii mici.

Onesti
2008-02-20 13:42:44

Re: De ce sa nu dam Mafiei....ce "trebuie" sa fie al Mafiei...Shadow fiule

Mie mi se pare ca tu aberezi....
Rafinaria a fost luata cu 18 milioane de Euro, care de fapt nici aia nu au fost banii lui, ci au reprezentat o creanta incasata ilegal de el de la libieni ...in contul unei afaceri facuta de Statul Roman cu Libia, in Epoca de aur...
Datoriile de 600 milioane de dolari, convertite in obligatiuni nu au mai fost purtatoare de dobanda pana la rambursare, iar la scadenta din 2010 vom vedea ce va mai fi....si din aceasta fasaiala...

Asa ca...studiaza putin mai bine cazul...si abia apoi vei vedea cine abereaza..

Te deranjeaza Stolojan ? Si pe mine...

Pe mine ma deranjeaza toti escrocii...nu numai cei PeNaLi.....


La 2008-02-20 13:08:09, Shadow a scris:

> Iar aberezi. Nu vreti sa privatizati Margineni-ul sa-l faca statul
> atunci. Dar "nemiscarea" in afacerea asta nu face decat sa aduca
> "pierderi" anuale Romaniei. Te deranjeaza foarte tare ca patriciu are
> nas de afaceri. Alea 2 miliarde si ceva le-a facut pt ca are cap nu pt
> ca era "membru de partid". E doar meritul lui ca si-a crescut grupul
> de la un set de firme falimentare la un holding de valoare atat de
> mare. Pacat ca nu avem mai multi ca patriciu. Noi avem doar stilul
> stolojan. Adica "capusa". Greu la deal cu boii mici.
>

Rodica
2008-02-20 13:45:44

Re: Petrolul nu-ti ajunge ?

La 2008-02-19 23:33:33, Aladin a scris:

> Mai bine ai exploata gazele din biomasa ca e singurul lucru la care
> probabil esti prolific.
> Cu asemenea puncte de vedere de doi bani nu reusesti sa combati un asemenea proiect major. Mai multa seriozitate romani.

rianna
2008-02-20 13:55:34

Gandeste pozitiv !

O fi Patriciu sau cum l-o fi chemand ,cert este ca nu numele conteaza ci "omul sfinteste locul ".Cand o sa pricepem asta cu totii sa nu fie prea tarziu.Romanii inca sunt invatati sa se uite peste gard si "sa ii frece grija de altii".
Noua a inceput sa nu ne placa ,ca si romani de-ai nostri pot sta umar la umar cu cei mai destoinici afaceristi. Ii facem cum ne vine la gura. Credeti ca daca Stolojan striga intr-una "petrodolari" nu are interes? Alro va spune ceva? Credeti ca e prost sa-l lase pe Patriciu sa i-o ia inainte? dar i-a luat-o si isi baga unghia in gat .Si cati sunt ca el "care or sa moara ca pitigoii" de ciuda !

La 2008-02-20 12:02:39, coscaru a scris:

> toti infractorii si mafiotii ,traiesc ca in vise au averi de zeci de
> milioane de euro numai prin furt ,spaga si evaziune .doar sunt
> salariati la companii de stat. pot sa fure cat vor ,au dreptul li se
> cuvine doar este mosia lu tacsu. toti acesti infractori fosti sau
> actuali directori aflati la conducerea soc de stat ar trebui intai
> impuscati si dupa judecati .
>

Rodica
2008-02-20 13:56:03

Re: mafiotii traiesc ca in vise pe banii nostri

La 2008-02-20 12:02:39, coscaru a scris:

> toti infractorii si mafiotii ,traiesc ca in vise au averi de zeci de
> milioane de euro numai prin furt ,spaga si evaziune .doar sunt
> salariati la companii de stat. pot sa fure cat vor ,au dreptul li se
> cuvine doar este mosia lu tacsu. toti acesti infractori fosti sau
> actuali directori aflati la conducerea soc de stat ar trebui intai
> impuscati si dupa judecati .
> BRAVOS amice ai o gandire total COMUNISTA, si extremista.
Unde te crezi ca poti inpusca pe cine vrei tu si cum vrei tu? Esti in tara lui papura ILIESCU & VADIM ?

DIK
2008-02-20 14:09:45

Romani,sa mai si gandim!

de atatia ani nu s-a facut nimic!De ce ,ca statul nu poate. Daca Patriciu si vrea si poate ,de ce sa nu il lasam? Nu putem sa ne inghesuim toti sa facem astfel de afaceri.Doar unul poate.Aveti ceva personal cu Patriciu? a demonstrat ca se pricepe !vreti alt nume,pe ce considerente? Ca asa vor unii politicieni,sa zicem un Stolojan? Cu ce e mai bun el ?Ca are tupeul sa vina pe la toate televiziunile sa strige strapezit "petrodolari"? Acum v-a striga "gazodolari " Ei si?Interesul nostru e sa avem gaze !

daktari
2008-02-20 14:56:49

polemici electorale !

"Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului" de ce ne cramponam atat? de ura,de invidie si de incapacitatea de-a fi noi insine cate un Patriciu .Ura asta pentru acest nume nu vine de la oamenii simpli ci de la aceia care li se sufla de sub nas cate o afacere. Ii stim pre bine care sunt! De cand se incearca "demolarea lui? i s-au ascultat telefoanele,i s-au incalcat drepturi !cine a facut-o tot cei cu putere.De ce ? Tot de ura si invidie.Cine este stapanit de ura fara margini poate fi mai bun ca Patriciu.Ura si invidia dezbina.Asta au vrut o parte dintre politicieni,sa ne uram cu totii si "sa ne mancam intre noi",iar ei sa troneze bine mersi !dar mintea noastra ce face! sta in letargie,de ce nu ne-o folosim.

Shadow
2008-02-20 17:54:28

Re: De ce sa nu dam Mafiei....ce "trebuie" sa fie al Mafiei...Onesti tata

> Mie mi se pare ca tu aberezi....
> Rafinaria a fost luata cu 18 milioane de Euro, care de fapt nici aia
> nu au fost banii lui, ci au reprezentat o creanta incasata ilegal de
> el de la libieni ...in contul unei afaceri facuta de Statul Roman cu
> Libia, in Epoca de aur...

E singura afacere in care nu s-au iertat datoriile. Un om de afaceri pune rareori "banii lui" in joc. Aia servesc de "garantie". In plus tu nu ai vorbit decat de o rafinerie din holdingul care i-a adus cele 2 miliarde si ceva nu 3.

> Datoriile de 600 milioane de dolari, convertite in obligatiuni nu au
> mai fost purtatoare de dobanda pana la rambursare, iar la scadenta din
> 2010 vom vedea ce va mai fi....si din aceasta fasaiala...

Datoriile de 600 de milioane sunt si purtatoare de dobanda (platita anual) Pana acum nu a existat nici o "pana" in plata acestora. 2004 si 2005 cate 25 de milioane dolari fiecare, 2007 - 50 de milioane.

> Asa ca...studiaza putin mai bine cazul...si abia apoi vei vedea cine
> abereaza..

Am studiat cazul extrem de bine. Comparativ cu tine. Auzi la el obligatiuni fara dobanda.

> Te deranjeaza Stolojan ? Si pe mine...
>
> Pe mine ma deranjeaza toti escrocii...nu numai cei PeNaLi.....

Ca sa vezi si nu te deranjeaza excrocul stoica. Hai las-o ca macane.

Aladin
2008-02-20 17:54:38

Am numarat.

Cel putin 8 noi nick-uri ce nu le-am intalnit niciodata pana acum.
Logic e o campanie platita (cum altfel) propatriciu. In schimb ceilalti eu numarandu-ma avem opiniile sterse fara motiv .

Shadow
2008-02-20 17:57:47

Re: Patriciu este un bun om de afaceri Mariusica

> Hm ! Nici macar : Rompetrol nu poate recidiva ! Daca am pierdut
> petrolul romanesc,macar gazele sa ramana sub monopolul statului !
> Altfel,curand ,statul roman ar putea intra in incapacitate de plata !

Imi poti spune "ce petrol romanesc" ai pierdut cu Rompetrol? Nici unul? Aha. Aia cu depozitele de petrol ar fi la "ailalti" de-i luara OMV-ul? Aha. Ai pierdut deci "capacitate de rafinare" cumva? Da? Pai cum? Au "fugit" cu "rafinaria de la noi"? Ai dreaqu.

Are deptate Radu F. Macar de am mai avea ca el. Ca din pacate "afaceristul" roman nu este de tipul asta (creator de valoare adaugata) ci mai degraba "capusa".

giculuca
2008-02-20 18:43:26

Re: Romani,sa mai si gandim! / Asa-i bre!

La 2008-02-20 14:09:45, DIK a scris:

> de atatia ani nu s-a facut nimic!De ce ,ca statul nu poate. Daca
> Patriciu si vrea si poate ,de ce sa nu il lasam? Nu putem sa ne
> inghesuim toti sa facem astfel de afaceri.Doar unul poate.Aveti ceva
> personal cu Patriciu? a demonstrat ca se pricepe !vreti alt nume,pe ce
> considerente? Ca asa vor unii politicieni,sa zicem un Stolojan? Cu ce
> e mai bun el ?Ca are tupeul sa vina pe la toate televiziunile sa
> strige strapezit "petrodolari"? Acum v-a striga "gazodolari " Ei
> si?Interesul nostru e sa avem gaze !
>

van kiparos
2008-02-20 21:07:30

Nu am numarat

Aladine,poate ca ai dreptate!Nu am citit mesajele, ci am urmarit stirile de pe diferite canale tv.Platesc oamenii intretinerea/incalzirea de trebuie sa se imprumute la banca sa se achite de datorii.Pai cine striga in gura mare "Sa traiti bine!" , nu Base' caruia i se alaturau in poza de familie alde Patriciu,Angheleche, Cocos si atatia bravi romani , acum ajunsi la putere?Sa nu ma intelegi ca fac apologia predecesorilor,ci ma simt ca Cetateanul turmentat al lui Caragiale.Toti fura la greu ,iar daca opinia nu-mi este refuzata de aceasta rubrica,tare ma bate gandul unei noi revolutii. In lipsa de revolutie, poate fi si putina ...haiducie, asta ca sa mai facem putin haz de necaz , ca doar cu atat am mai ramas.In rest, s-auzim de bine.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Butelia ruseasca (2583 afisari)
 Kosovo, sau dictatul de la Washington (2462 afisari)
 Gazul si santajul (1725 afisari)
 Fila pierduta a istoriei (1711 afisari)
 Tatal regasit intr-o carte de bucate (1278 afisari)
 A cheltuit milioane de dolari ca sa arate ca mireasa lui Frankenstein (4494 afisari)
 Meduzele otravitoare sufoca Mediterana (2705 afisari)
 Jonathan Eyal, expert in securitate internationala: Politica UE in cazul Kosovo este o "prostie"  (2562 afisari)
 Dacia pregateste un Logan de teren (2438 afisari)
 Cum sa traiti 100 de ani (2338 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03637 sec.