Ziua Logo
  Nr. 4159 de vineri, 15 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-02-15
GICA CONTRA (...@hotmail.com, IP: 65.98.158...)
2008-02-15 11:10
REINTOARCEREA LA MATCA VA FI SINGURA SOLUTIE

De ani de zile am tot scris sub acest pseudonim atragind atentia la cele ce se intimpla in fosta Iugoslavie. Intoarcearea politicii americane 180 de grade de la suportul lui Bush senior in a nu se dezmembra aceasta tara pina la lovitura data sub centura de catre Germania pe cind recunostea ca stat Croatia. De acolo a inceput totul. Iata ca Germaniei nu-i pasa de nimic. Asa si America care a intors foaia lasind sa se inteleaga ca fac jocul islamicilor aparind interesele celor care cu ceva timp in in urma erau numiti a fi o armata terorista ca acum sa devina de eliberare. Atragerea Albaniei in jocul NATO si a creia acel panislamism impotriva tarilor arabe si non arabe sustinatoare de terorism este stiuta. Pe acest fond insa apara la orizont RUsia care nu poate percepe decit ca o diminuare a influentei ei in Balcani. Apoi problema ortodoxiei asa cum este vazuta de vest care stie ca nu va ajunge la vreun rezultat intr-o Europa asa zis unita. S-au incercat tot felul de smecherii ajungindu-se pina acolo ca la muntele Athos se face trafic de droguri. Nu s-a reusit nimic si nu se va reusi. Ortodoxia este foarte puternica si nationalista si tocmai din acest motiv nu veti vedea monarhie acceptata in tara ortodoxa. Europa unita este un mit care nu va rezista si asa sint vazute si de cei din SUA cunoscatori al fenomenului. Sint prea multe probleme istorice ce fac multe tari sa nu se simpatizeze. Trecerea la euro a distrus economii clare si iata-i pe Italieni dorind sa iasa din jocul european. ANglia cel putin si-a pastrat moneda. Apoi nu toate tarile au aderat nici la NATO si asta spune iarasi foarte mult.

Daca prin absurd se va declara independenta KOSOVO vom puta asista la un nou razboi care inevitabil va incepe. In primul rind ca acel teritoriu este pamint sirbesc pe care s-au asezat niste musulmani prin anul 15oo si mai bine in urma invziei si luptei de la cimpia Mierlei. CU sute de ani inainte au fost biserici sirbesti ortodoxe pe aceste teritorii. Nicio tara nu ar accepta asa ceva. Este total impotriva statutului fiecarui stat care este indivizibil sa i se impuna asa ceva din afara. Categoric ca vor urma in urma acceptarii si recunoasterii provinciei Kosovo ca tara mari probleme in Belgia, Spania, Romania, Transnistria etc.

Tot ce ne doare se va concentra asupra zonei din Transilvania unde aproape ca nu mai gasesti picioar de roman. Aceste tinuturi au fost ajutate din exterior cu tot felul de investitii ceea ce a creiat un decalaj economic intre ele si restul tarii. Acum sint mai aproape ca oricind sa li se indeplineasca dorinta de a deveni autonomi iar miine si poimiine tara. Este clar ca asistam la o ofensiva occidentala catolica daca vreti orientata impotriva tarilor mici fara mari puteri si ortodoxe.

Ca paradox al acestor timpuri rusii devin cei care apara panortodoxia dat fiind apartenenta lor la aceasta religie. Sigur ca se anunta lupte puternice de culise dar pot denatura in lupte de gherila de partizani orice. Vom mai vedea si repet faptul ca Rusia a spus ca va sta de-oparte ma face sa gindesc cu mai multa frica la ceea ce ne va astepta. Romania este in pericol si daca in aceste momente critice in care presidentia si guvernul sint in totala nonconcordanta pe un fond de nemultumire sociala am putea asista la o noua revolutie. Vom mai vedea pina atunci sa ne ajute DUmnezeu !!!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Kosovo si purificarea etnica din Romania anului 2008 (3228 afisari)
 Premierul Daniel (2804 afisari)
 Spaniolii au decimat mafia romaneasca (2325 afisari)
 Avioanele strategice ale Romaniei sunt pe butuci (1733 afisari)
 Badri - o crima perfecta? (1676 afisari)
 A inviat la propria inmormantare (3012 afisari)
 A vrut sa faca sex de Valentine's Day, dar a fost refuzata de 700 de barbati (2448 afisari)
 Bucurestii, port la Marea Neagra (1517 afisari)
 Moartea temporara, senzatia suprema (1313 afisari)
 Si-a facut expozitie din cadavrele unor prizonieri chinezi executati (1309 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00803 sec.