Ziua Logo
  Nr. 4155 de luni, 11 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-02-11

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Liviu2002j
2008-02-10 22:27:37

Asta-i mafia ...

Are increngaturi in toate partile: primari, inspectori, arhitecti, controlori, avocati, notari, politisti, judecatori, jurnalisti, etc. EI cer si tot ei aproba ... Si in timpul asta amaratii trebuie sa satisfaca niste cerinte absolut aberante ! Smecheria cu PUD-ul este portita celor "alesi" ... De altfel toata tevatura asta cu obtinerea unei autorizatii de construire a dat nastere unei intregi caracatite. O multitudine de persoane castiga niste bani fara sa faca absolut nimic !!! Sub motivatia "disciplinei in comstructii" se fac niste smecherii si castiga bani grei unii care probabil ca daca nu ar fi trebuit sa fie asa atunci ar fi fost mult mai bine. Daca nu s-ar fi respectat legea atunci instanta sa stabileasca pentru ca pana la urma tot in instanta ajunge totul ... Cei care ar fi trebuit sa urmareasca treburile nu isi vad capul de cum si cate smecherii sa mai faca in exploatarea situatiei acesteia, stiind ca nimeni niciodata nu ii va trage la raspundere. Cate alte cazuri nu se cunosc exact cu nume, responsabilitati si tot trebuie dar nu s-a facut absolut nimiv ?!!!

Omul cu Picioare foarte Paroase
2008-02-11 03:19:40

Atentie... Daca DINAMITATI blocul - rezolvati problema... si Nu mai e nevoie de ordin de demolare...

.. plus ca NU va putea sa-l refaca... fara o (ALTA) Autorizatie de Constructie...

Andrei1232000
2008-02-11 10:55:05

si alte blocuri

in Pipera pe Drumul Potcoavei, in zona de servitute aeronautica Primaria Voluntari continua sa autorizeze blocuri, probabil cu plata spagilor aferente primite de arhitectii orasului. inchipuiti-va cu va arata circulatiea cand 500 pana la 1000 de masini vor iesi dimineata pe patru drumuri de acces in Iancu Nicolae (doua au o latime de 5 m iar celelalte doua de 7 metri). nu exista spatii verzi, nu se respecta gradul de ocupare al terenului, nu se respecta regim de inaltime. exista o asociatie a locuitorilor din zona (Asociatia Drumul Potcoavei) care incearca sa convinga primaria sa respecte legile (observati ca numai in Romania trebuie sa te lupti cu autoritatile, care vegheaza teoretic la respecterarea legilor, sa respecte legea).

in noul cod penal trebuie prevazute circumstante agravante pentru functionarii publici care incalca legea, raspundere materiala pentru ei si tot neamul lor si proceduri de urgenta pentru cei care incalca legislatia in constructii. limitat numarul de amanari in procese si cand s-a inceput judecarea unui proces sa se anunte ziua pronuntarii sentintei. dar de fapt ce sunt eu sa cer niste chestii din astea absurde? am uitat ca traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul!

Shadow
2008-02-11 12:51:23

Mai sunt vre-o doua construite in zona tot ilegal

Si tot aproape de alte blocuri (o placere sa ti se ridice la 10m de spatele unui blic) si tot de inaltime mai mare decat cea acceptata pt vecinatatea cu aeroportul. Cautati pe cei interesati de "distrugerea" aeroportului ca sa gasiti pe mafioti. Ma indoiesc insa sa o face-ti baiatul din "poza" nu e fost doar bun prieten cu gherasim ci si cu primarul general si fostul ministru al transporturilor care dore inchiderea definitiva si totala a aeroportului din Baneasa. Daca mai cautati si la "interesele pe duty free" etc o sa gasiti si colaboratorii sai.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Iluzionistul (3157 afisari)
 Scandalul mesajelor lui Sarkozy ia proportii (2363 afisari)
 Unu plus unu, in Romania, nu fac doi (2292 afisari)
 Bloc peste lege (2205 afisari)
 Zoaie, ura, rusine (2100 afisari)
 Copila de 13 ani violata de trei ori intr-o ora (4521 afisari)
 Cosmarul unei romance arunca in aer o platforma petroliera britanica (3315 afisari)
 Milionar la Loto ajuns dator-vandut (2831 afisari)
 Sarkozy a "furat" un stilou de la Cotroceni (2229 afisari)
 GIP acuza: Traian Basescu isi ascunde propriul trecut (1808 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00622 sec.