Ziua Logo
  Nr. 4155 de luni, 11 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Dialoguri

2008-02-11
silviana (...@yahoo.com, IP: 86.127.28...)
2008-02-11 15:37
ipocriziile unui ambasador 'al pacii','intimplator',al unui stat total fara credibilitate,

iran,conform declarariilor razboinice ale conducatorilor lui la adresa americii si aliatilor ei din care,nu intimplator face parte si romania.oricum s'a mai auzit o declaratie la fel de ipocrita a cuiva,numit hitler,cu vereri asemanatoare celor ce conduc acum iranul.

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2008-02-11 21:08
Re: ipocriziile unui ambasador 'al pacii','intimplator',al unui stat total fara credibilitate,

La 2008-02-11 15:37:52, silviana a scris:

> iran,conform declarariilor razboinice ale conducatorilor lui la adresa
> americii si aliatilor ei din care,nu intimplator face parte si
> romania.oricum s'a mai auzit o declaratie la fel de ipocrita a
> cuiva,numit hitler,cu vereri asemanatoare celor ce conduc acum iranul.
>
Eu prevad ca vor deveni ambasadori ai pacii atunci cand se vor convinge ca cercetarile si fabricarea armelor nucleare nu va aduce pacea ci distrugerea omenirii.
Indienii americani au insistat mult ca nici America sa nu faca astfel de descoperiri pt ca aremele nucleare au mai distrus vreo trei civilizatii pe pamant.
Accidentul de la Cernobil a dovedit ca si energia nucleara fololsita in scopuri pasnice poate duce la distrugere. Si asta a fost prevazut in Biblie - se specifica exact despre Pelin sau iarba amara (in ucrainiana Cernobil), care otraveste apele.
Marea forta de aparare a iranienilor sta in fecioarele si femeile lor, care daca ar fi puse sa recite Rozariul nu numai ca ar opri atacurile asupra lor, dar ar aduce pacea in lume si s-ar crea Paradisul.
Positive living si positive thinking vor duce la asta.
S-a pus capat "razboiului rece" pt ca pe de-o parte, in tarile comuniste strigam la toate demonstratiile "URSS, bastionul pacii e!" (chair daca se prefaceau initial , s-a ajuns totusi la pace);
Iar pe de alta parte milioane de credinciosi recitauRozariul la Fatima, in biserici si casele lor. Daca armele create masiv in timpul administatiei Reagan nu au fsot folosite, se datoreaza milioanelor de credinciosi adunati de preotul catolic Patrick Peyton la rugaciunile rozariului, atat in America, cat si prin alte tari.
Cand se recita aceste rugaciuni biblice diavolul dispare de la acei oameni si imprejurimi, astfel ca vor fi inspirati de Sf. Spirit spre a face pace. S-a dovedit asta la Lourdes (11 feb 1858 - acum 150 de ani), cand a aparut fecioara Maria, iar Bernadette a vazut ca atunci cand spuneau rozariul facea sa indeparteze diavolul ce tot cauta s-o sperie sa plece de-acolo.
Cu sute de ani inainte, in timpul lui Charlemagne, in acel loc, au predat armele Sarazin Mirat si maurii lui, imbratisand piciaorele statuii Fecioarei negre de Puy si apoi crestindandu-se. Deci, putem spune ca aparitia Imaculatei Conceptii la Lourdes venea ca urmare a felului de viata pozitiv al acesti amestec de populatie ce traiu in pace, la fel ca si in celelalte locuri de aparitie - precum Fatima (1917) si Garabandal - Spania (1961-65), unde populatia rurala, amestec de crestini cu arabi, si-au pastrat puritatea si credinta.
Industrializarea este urmarea ispiratiei sireteniei diavolului ca vor fi la fel cu Dumnezeu si crea lucruri pe care El le-a creat deja. Ramane numai sa intretinem viata si s-o inmultim.
Viata eterna vom castiga cand si arabii si evreii vor trece al crestinism. Si vor trece macar dupa multe suferinte. Cu cat mai repede cu atat mai bine pt toti.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Iluzionistul (3157 afisari)
 Scandalul mesajelor lui Sarkozy ia proportii (2363 afisari)
 Unu plus unu, in Romania, nu fac doi (2292 afisari)
 Bloc peste lege (2205 afisari)
 Zoaie, ura, rusine (2100 afisari)
 Copila de 13 ani violata de trei ori intr-o ora (4521 afisari)
 Cosmarul unei romance arunca in aer o platforma petroliera britanica (3315 afisari)
 Milionar la Loto ajuns dator-vandut (2831 afisari)
 Sarkozy a "furat" un stilou de la Cotroceni (2229 afisari)
 GIP acuza: Traian Basescu isi ascunde propriul trecut (1808 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01585 sec.