Ziua Logo
  Nr. 4152 de joi, 7 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Marile Dosare

2008-02-07
YO YO din romania (...@yahoo.com, IP: 82.78.222...)
2008-02-07 11:19
Bogata tara saraca

S-au majorat pensiile cu 43 % in conditiile in care nimeni nu le-a cerut o asemenea pretentie (nu zic ca nu merita pensionari ) dar revenind la mult discutatele interventii ale presedintelui cu privire la sursa acestor majorari foarte multi au incercat sa scoata in evidenta faptul ca presedintele nu doreste aceasta majorare. Incet incet se va vedea ca a avut dreptate. TOTUSI ma intreb cat de elastica este aceasta economie incat sa traga de ea toti - parlamentari, guvernanti in scopul evident de a castiga capital electoral.
De la revolutie am reusit sa vindem aproape tot ce s-a realizat in zeci de ani, iar banii "s-au papat", impozitele au crescut atat numeric cat si procentual iar banii se duc " pe apa sambetei" , economia asta a despagubit sau urmeaza a despagubi atat pe cei la care li s-au conficat averile cat si pe cei la care nu lis-a confiscat nimic dar au "reusit" sa faca dovada unor mosteniri, economia asta incearca sa-i despagubeasca pe tcei care au depus niste bani pt. o Dacie sau pe cei de la FNI (MA INTREB DE Ce nu SI PE CEI DE LA Caritas sau pe cei de la Delfi sau SAFI ca de ! are tara de unde) In loc ca preocuparile sa fie pentru crearea de locuri de munca, locuri care genereaza impozite, impozite care pot conduce la majorarea de pensii sau majorari salariale, i-am impins pe foarte multi sa plece din tara si in loc sa produca pt. Romania produc impozite pt. alti.
STIE CINEVA CE VENITURI ( nu salariu) ARE UN PARLAMENTAR?
STIE CINEVA CE VENITURI ARE UN DIRECTOR DE MINISTER? NU UN MINISTRU SAU SECRETAR DE STAT.
STIE CINEVA CE VENITURI AU CEI DE LA SRI ? (poate stiti de vreo realizare in ultimi 18 ani)
STIE CINEVA cati bani se aloca armatei, ofiterilor, iesirilor la pensie - in conditiile in care armata romana nu a avut nici o confruntare de mai bine de 60 de ani
STIE CINEVA CAT A JUNS SA CASTIGE UN INSPECTOR DE FINANTE ? mai ales prin aplicarea unor legi din ce in ce mai confuze
STIE CAREVA DE VREO LEGE CARE SA AJUTE CETATEANUL ? nu sa il puna pe drumuri, sau sa-l oblige sa incalce Legea pt. ca STATUL sa incaseze niste amenzi - extrapoland legea circulatie rutiere daca nu ar fi incalcata ( ideal) de nici un conducator auto ce s-ar intampla - am inventa o Lege care ar da sanctiuni pentru ca suntem prea corecti?
STIE CINEVA UNDE SUNT TOTI BANII PE IMPOZITE? INDIFERENT DE NATURA ACESTORA? la o DACIA DE 1400 CMC DIN 1975 APLICI UN IMPOZIT DE 50 ron iar la o masina EURO 4 din 2007 de 1800 cmc (cu 400 cmc mai mult decat Dacia) aplici un impozit de 165 RON (de trei ori mai mult) . DE CE NU ATI PUS D-LOR UN IMPOZIT DE 1650 RON - va durea pixul?
CU CAT AM CASA MAI MARE TREBUIE SA PLATESC UN IMPOZIT MAI MARE !? Ilogic atata timp cat tu STAT nu mai ajutat nici macar cu o caramida in conditiile in care EU am contribuit suplimentar la buget - cumparand mai multe caramizi, mai mult ciment, mai mult var, mai mult parchet mai muta faianta, mai multe prize - si implicit am mentinut in productie mai multi oameni care la randul lor au avut de platit niste impozite. Sau mai exact - DACA TOTI AM TRAI IN CORTURI CUM s-ar chema impozitul si cum l-ati diferentia? pe culori?
CUM SE FACE CA ACEASTA TARA CARE AR PUTEA SUSTINE ALIMENTAR O INTREAGA EUROPA A AJUNS SA IMPORTE ALIMENTE? SAU ARE PRETURILE MULT MAI MARI LA ALIMENTE DECAT MULTE TARI EUROPENE?
CUMSE FACE CA DE 18 ANI TOT DESENAM PE HARTA NISCAIVA AUTOSTRAZI reusind sa finalizam doar vreo 100 de km. ?

?
?
?
AM o casa din care am vandut televizorul, iar banii i-am hali, am vandut covorul, mobila, geamurile, tot tot si banii i-am halit; mai ramane sa vand asa zisa casa si banii o sa-i halesc - nu imi pasa unde voi sta, va avea cineva grija de mine.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Hotii de pensii (2921 afisari)
 Momentul eliberarii PNL de sub jugul PSD (1966 afisari)
 Omar ben Laden vrea sa se intalneasca cu Papa (1904 afisari)
 Anemia cronica (1781 afisari)
 Tinerete decapitata (1698 afisari)
 Ceausescu a fost torturat inainte de a muri (14221 afisari)
 Pamantul ar putea fi distrus de extraterestri (3258 afisari)
 SUA incercuiesc Rusia (2898 afisari)
 Ce-si fac vedetele cu bisturiul (1907 afisari)
 A murit jurnalistul Max Banus (1339 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01602 sec.