Ziua Logo
  Nr. 4146 de joi, 31 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-01-31
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2008-01-31 12:24
Tembelismu unui anume tip de stanga postmoderna

Porvenita din ex maoisti, trotzchisti si alte gunoaie soixanthuitarde , crescuta doar din contestatie, scoloitia superficial si imbecila , abrutizata de vorbarie goala si paote de drooguri stanga post modernista gaseste indreptarea rasei umane prin desfiintarea ei.

Nemultumiti de rezultatele obtinute prin negarea natiunii ei s-au orientat si spre negarea familiei ca celula de baza a societatii (asta nu e din Ceasca, ci Ceasca a preluat ideea) si se pare ca gasec unicu motiv al violentei sociale (inclus razboaie ) in suprematia politica masculina.
Urmand aceasta linie de gandire imbecila , aceste gunoaie cu aparenta umana incearca demolarea si afurisirea familie (la finele anilo 70 s-au scris o multime de carti imbecile despre disparitia familiei) si nu vor obtine decat demolarea familiei monogame . Tot mai multi copii apar in familii monoparenatale, adica pe sleau mamele lor sunt necastorite in larga acceptiune a termenului (langa ele nu este nici un barbat stabil care sa-si asume rolul de tata ) si se poate constata ca aceatsa situatie nu este in gnl nici in beneficul mamei singure si nici al copilului . Fiind imbecili ei sustin ca familia constrange femeia , dar uita sa spuna ca cel mai constrans este barbatul care in loc sa procedeze precum motanu' trebe sa ramana langa femeie si sa-si aume sarcina de a participa la cresterea copilului . asta insa nu exclude posibiliatea ca acestia sa fie si nitel detracti sexual sau frustati care incearca sa impuna fanteziile lor .

Ptr ca sa nu mai fie exploatate femeile imbecilii in cauza promoveaza homosexualitatea . Uitand ca doar o mica parte din populatie are tendinte predominant homosexuale dar ca aceasta mica parte este extrem de dispusa sa perverteasca puberi spre a-si spori numarul de parteneri disponobili (exact cum procedeaza si heterosexualii care incearca si ei sa -si sporeasca numarul de partenere disponibile !) . Se pare ca astia si-ar dori o societate homosexuala crezand ca asa s-ar diminua violenta . Fals. Se pare ca in trecut societatile razboinice tolerau homosexualitatea din cauza ca homosexualii constituiau trupele ultimei sanse , bersekerii care luptau ca sa moara amestecand masochismul si sadismul ,
Asa ca daca prin asta spera sa obtina o societate mai pacifista .... se insala.

Si nitel in afara subiectului aceiasi imbecili mai au o solutie :societatea condusa de demei. Cica ar fi mai pacifista . Lady Tchacher insa .... pe langa ea generalul Eisenhover era un pacifist placid . Si uita ca Madleine Allbright isi asorta brosele dupa numarul de victime colaterale - cu cat mai multe cu atat brosele erau mai mari. Si apopos de nonviolenta femeilor - aseara la Realitatea TV prezentat un filmuletin care 2 adolescente se paruiau ptr un baiat . Curat nonviolenta specifica femeilor ... sau ciudat rezultat al liberalizarii si emnciparii feminine ! Ca baietlor li se explica de ani de zile ca nu e chiar civilizat sa rezolve astfel de probleme cu pumnu'.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Profetiile lui Edgar Cayce (8676 afisari)
 Voodoo Vadim (4562 afisari)
 Expresia "mama si tata" interzisa in Marea Britanie (4172 afisari)
 Noua clasa politica a lui Traian Basescu (1601 afisari)
 A murit Vintila Corbul (1303 afisari)
 Stramosul omului cu ochi albastri a trait la malul Marii Negre (4159 afisari)
 Biserica Ortodoxa Romana, atacata de bisericile "surori" (2735 afisari)
 Salomon si Rossignol se muta in Romania (1896 afisari)
 Un om de afaceri a castigat premiul cel mare la Loto (1616 afisari)
 Osama ben Laden face ordine pe strazile din Bogota (1464 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00729 sec.