Ziua Logo
  Nr. 4146 de joi, 31 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-01-31
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2008-01-31 11:33
Autodistrugera occidentala

Nu ma luati ca cat de bine traiesc ei. Mersoa am unele banuieli ca as vrea sa traiesc ca ei ! Sau cat de rau o ducem noi in comparatie cu ei (na sa nu fiu bun crestn, va urez nivelu meu de trai ! Sa nu zic al pensionarilor CAP).
Sau nu ma luati cu bancu ca cati arabeti, pakistanezi si romani merg sa se pripaseasca-n Ocicdent.

io va zic ca ei se distrug singuri. Poate de prea mult bine li -sa depus grasimeaa pe creier . Postmodernitatea lor devine o obsceniatate. Sa interzici folosirea cuvintelor mama si tata denota mai mult decat pura imbeciliate ci sa negi pur si simplu o realiate biologica . Sa negi familia este un cretinism complet , este antibiologic, antiuman . Sa faci tamapenii din astea cand ai o scadere demografica este sinucidere curata. Si in loc sa pui propaganda homosexuala ( si ce daca Leonardo a fost ? Cati altii n-au fost ! Dar oare de ce istoria nu-i retine si pe partenerii lui de sodomie ?! ) si dreptul la castorie a homosexualilor este ... nu am termeni .

buon . Accept ca-s intolerant, monoteis, comunist, fascist . Ca-s batut in cap.
Insa , in imperiul roman a carui fantoma bantuie si prin mitul Uniunii Europene declinul a fost si demografic. Desfraul (toleranta) era mult mai mare chiar decat in Olanda de azi (ati auzit cumva ca Iulius Cezar era "desfaranul chel" si "barbatultuturor femeilo si femeia tuturor barbatilor" ? ) , famila se destrama si a aparut fenomenul de oligantropie.
Care oligantropie a fost si ea unul din motivele slabirii imperiului (desi nu se vorbeste despre ea !) . Iar nitel mai tarziu s-au impus altii . Si desi acesti germanici erau sedusi de modul de viata roman, de cultura romana (nu mai stiu ce rege germanic din Italia a ramas in istoria literara ca ultimul poet latin. Minor, da cu el se incheie poezia latina ! Iar cea mai mare mandrie a lui era tocmai ca era poet latin...) pana la urma romanicii au adoptat stilul barbar nu invers !

Acum , insi "destepti" si "destupati" (numai ?) la minte vin cu bancuri proste gen familia e depasita , sa nu zicem mama si tata, sot si sotie , si in paralel promoveaza depravarea (nu ca as fi "moral" . Dimpotriva. Dar este o masura in toate!). Si aceste atacuri sunt in mod necear in prelungirea sau paralele cu atacurile la dresa religiei dominante , adica crestine. Dezcrestinarea insa duce la oaresce vid moral si identitar.

Combinati asta cu prezenta unor comunitati musulmane care nu renunta la tradiile lor , pe care detractorii de serviciu. nu le ataca. Hm . Cestie bizara . Cativa ani in urma la Londra s-a prezentat o piesa infama care facea din Iisus si apostoli o grupare de gay . Singurii care au protestat au fost musulmanii ! Fiindca Iisus este considerat si de Coran om sfant si unul din profetii care l-au precedat pe Mohamed , ultimul profet (aprox din surata djeridului : si Dumnezeu L-a trimis pe Iisus sa-i aduca pe oameni pe calea cea dreapta prin mila sa divina. Oamenii insa l-au crucificat .).

Si ala sta adaugati o aspiratie umana spre absolutu moral . Spre integritate si puritate . In vidul pe care idiotii carora le repugna cultura lor, in vidul cultural si moral ce doresc sa-l instaleze , pe fondul abandonarii crestinismului , setea de absolut va fi satisfacuta de mesajul islamic. 'Si primele victime vor fi exact cretineii astia, fiindca poaspetii covertiti is cei mai rai !! si vor lua ad literam surata djeridului "Oamenii insa l-au crucificat . Atunci Dumnezu m-a trimis pe mine sa-i aduc pe oameni pe calea cea dreapta cu SABIA !!!).
(Surata asta este poate cea mai impresionanta bucata de literatura. Singura care ii face fata dpv calitativ si este mai buna literar este partea de inceput a Genezei, povestea celor 7 zile)


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Profetiile lui Edgar Cayce (8676 afisari)
 Voodoo Vadim (4562 afisari)
 Expresia "mama si tata" interzisa in Marea Britanie (4172 afisari)
 Noua clasa politica a lui Traian Basescu (1601 afisari)
 A murit Vintila Corbul (1303 afisari)
 Stramosul omului cu ochi albastri a trait la malul Marii Negre (4159 afisari)
 Biserica Ortodoxa Romana, atacata de bisericile "surori" (2735 afisari)
 Salomon si Rossignol se muta in Romania (1896 afisari)
 Un om de afaceri a castigat premiul cel mare la Loto (1616 afisari)
 Osama ben Laden face ordine pe strazile din Bogota (1464 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00722 sec.