Ziua Logo
  Nr. 4144 de marti, 29 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-01-29

Comentarii: 70, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-01-28 22:15:21

Oare in Romania se formeaza un complex politico-economic?


Cu cateva decenii in urma in SUA a existat o mare batalie politca legata de complexul politico-militaro-industrial,conflict care cu pragmatismul celor de peste ocean a fost rezolvat.
In Romania,Rusia si alte foste tari comuniste asistam astazi la un complex politico-economic(cel militar doar in Rusia poate avea importanta)

Am citit cu atentie programul PD-L si mai ales a aripei liberale a acestui partid si m-a impresionat afirmatia Dlui Stolojan,privind conducerea oligarhica instituita in tara de catre PNL.

De fapt mi-as permite sa spun ca in elanul sau.Dl.Stolojan are unele scapari si ca de fapt acest complex al oligarhilor a inceput in 1990 si inca nu s-a mai terminat.

PSD,partid al saracilor,al defavorizatilor a fost confiscat de complexul politico-economic ajungand pana la etapa cea mai de sus a coruptiei,baroniada.
Ca este asa o reprezinta si substantiala prezenta in justitie si la controlul averilor a multor lideri prezenti sau trecuti ai PSD.
Rezultatul lipsa de democratie,stagnarea tarii,dispret si pozitie codasa a Romaniei in plan international,si imposibilitatea de reformare a PSD,poate iminenta lui inlaturarea de pe scena politica

In PNL s-a instituit o confiscare a partidului de catre grupul de interese cel mai puternic(petrolul totdeauna miroase cel mai tare),dar daca nu era acesta cu siguranta era altul caci o lege a naturii spune ca -natura fuge de vid-

In fata acestei situatii numnai constiintele sensibile se pot sesiza,altfel,daca cei 7-8 exclusi din PNL voiau si ei un ciolanas nu ar fi fost o problema,se gasea sigur ceva.

Ne fiind -de-ai nostri- s-au ales cu onoarea dar au fost exclusi din PNL.

Oligarhii politico-economici din PNL nu au nevoie acolo de constiinte ci de nepoti de Wass,fii de securisti cu care se boteaza si cununa intre ei,ministri ca Chiuariu sau Norica,afaceristi care vor si ei sa le mearga bine si se ajuta unul pe altul etc.

Ura anti Basescu,anti Macovei,Blaga,Videanu,Morar,Tulus etc si chiar Ungureanu ne arata ca oligarhii nu fac compromisuri.

Nu cred in pocairea lor,ba chiar ma tem sa nu apara evenimente ca in Rusia.


Ne aflam in fata unor evenimente de o mare importanta daca ma refer la anul electoral in care am intrat.
Ideile noi,progresul nu sunt intelese de la inceput,sunt adesea privite cu ura,iar cazul dlui basescu este poate cel mai semnificativ.
Dar pentru progres nu este nevoie neaparat de o majoritate(cu care se lauda oligarhii in parlament),pentru progres se dovedeste puterea ideilor.

Eu cred ca programul si lupta PD-L ,a personalitatilor din sfera dreptei romanesti va fi incununata de succes si toti cei care iubesc tara,liberalismul,politica de dreapta ar trebui sa contribuie,si la fel cum au facut si americanii sa excluda din politica romaneasca complexul politico-economic.

Se pare ca ora H ,si a venit si degringolada complexului oligarhic care este iminenta,daca ne gandim doar la maniera deschisa in care guvernul,prin ministrii liberali ai justitiei ataca justitia independenta si mai ales pe procurorii care au dosarele politicienilor corupti
_

Mici Cocorici
2008-01-28 22:43:57

Am gresit ziarul?

Se pare ca am gresit ziarul. Eu vroiam sa citesc Ziua. Ce s-a intamplat? Ati fost hacker-uiti?

johnson
2008-01-28 22:47:29

A cumparat Vantu si Ziua ?

......sau se pregateste s-o faca ? Cati romani isi cumpara Citroen ca sa spun " premierul isi umfla conturile pe banii romanilor " ? O imbecilitate de articol cusut cu ata alba de sus pana jos,da bine pentru IMAGINEA ZIARULUI CARE POATE FI CATALOGAT DREPT ECHIDISTANT LA O ANUMITA EVALUARE....I-ar creste si valoarea de piata in felul asta ?

antondr
2008-01-28 22:47:41

gherta constantin a furnizat informatiile astea?

nu este gherta constantin procurorul vedeta, cel care v=a furnizat aceste informatii? este corect pentru un procuror sa dea presei acte din dosarele penale? poate le-a dat la schimb pentru articolele publicate de savaliuc in favoarea lui, in ziua, sau poate ca le-a dat la ordinul sefei sale gabriela scutea, mana a dreapta a doamnei Kovesi. dar cui ii pasa? nimeni nu-i poate face nimic, nici lui nici lui tofan gheorghe care a incheiat dezi de contracte fictive de prestari servicii cu omul politic stolojan, caruia ii platea lunar 40.000 dolari, nici acestui procuror care a predat dosarul lui savaliuc. ce face stolojan in prezent pentru patronul sau tofan gheorghe? il scapa de toate dosarele penale impotriva lui cu armata si badalan, cu vanzarea fabricilor de anvelope, cu radulescu. de fapt daca ar fi cu adevarat dna=ul interesat de vreo ancheta, ar vedea cati bani a platit tofan gheorghe la psd si apoi la stolo".dinu
2008-01-28 22:54:20

Uau... A dat lovitura Tariceanu

"... marca distribuita exclusiv de firma lui Tariceanu, pana in vara anului trecut - nu a avut de pierdut, castigand, intr-un an, 0,1% din cota de piata". Inca o mie de ani de crestere din-asta si-l ajunge pe Patriciu :))))
Uite ca am aflat (din nou) de Clubul Vinului; ca e un fel de masonerie. Eu as fi curios sa aflu cine e presedinte de onoare la Clubul Whisky-ului. I se spune cumva si "Profesorul"?

Mihnea Apostol
2008-01-28 22:59:16

Cosmin Gusa este copilul de suflet al lui Magureanu

Cosmin Gusa este unul din cei mai dubiosi politicieni tineri. Fost secretar general al PSD, mana dreapta a PM Adrian Nastase, cu iesiri scandaloase:
1. a adus in Bucuresti pe Laura Andriesanu, cu care a incercat sa-l compromita pe actualul primar al Sectorului 3, intr-un scandal sexy;
2. lansa acuze grave la adresa Primarului capitalei Traian Ba-secu;
3. apoi a trecut la PD, in acelasi timp cu absorbtia partidului lui Magureanu in PD, si a lins mana lui Traian Ba-secu pe care pana atunci o scuipase;
4. Acum lanseaza fumigene impotriva PNL. A fost primul care a denigrat-o pe Norica Nicolai, apoi atacuri fara dovezi chiar la adresa PM Calin Popescu Tariceanu. Exemple:
1. Dosarul "Posta Romana" deschis de DNA nu este decat o comanda politica. Compania "Posta Romana" s-a asociat cu terenul intr-o afacere legala. Unde este incalcata vreo lege ? De ce sa nu-si valorifice potentialul ? Terenul a ramas tot al Companiei "Posta Romana".
2. Ce lege interzice ca PM sa nu fie om de afaceri ? In Italia Berlusconi este unul din cei mai bogati italieni, a fost si va mai fi PM. Adica PM sa fie un coate goale ? Oricum ar fi cand se pun tunurile secu pe o persoana il terfeleste rau de tot, gasindu-se in mass media profesionisti desavarsiti.
3. Banii colectati din taxa de inmatriculare au ajuns la stat, nu in buzunare le PM. Si mi se pare corect a incuraja achizitionarea de masini noi. ETC.
In final, mai atrag o data atentia la actiunile "tanarului politician securist" Cosmin Gusa, cine il mana pe el in lupta ?

green day
2008-01-28 23:22:25

Re: A cumparat Vantu si Ziua ? Se pare ca da

Vad ca ziarul ia o intorsatura anti PNL si anti-Tariceanu. Se pare ca in curind vintu bate spre marinaru demagog. Si uite asa oligarhii si mogulii lui Base pun mina pe tot. Cred ca Ev Zilei vorbea zilele trecute de noul propietar.

La 2008-01-28 22:47:29, johnson a scris:

> ......sau se pregateste s-o faca ? Cati romani isi cumpara Citroen ca
> sa spun " premierul isi umfla conturile pe banii romanilor " ? O
> imbecilitate de articol cusut cu ata alba de sus pana jos,da bine
> pentru IMAGINEA ZIARULUI CARE POATE FI CATALOGAT DREPT ECHIDISTANT LA
> O ANUMITA EVALUARE....I-ar creste si valoarea de piata in felul asta ?
>

green day
2008-01-28 23:27:28

Re: S-a format demult

Din primele zile ale FSN si pe urma PSD si PD. Restul au fost infiltrati.
Acum complexul mimeaza si stinga (PSD) si dreapta (PD-L care isi tot schimba blana ca sa-i pierdem urma FSN-ista)

La 2008-01-28 22:15:21, Alex.Pandrea a scris:

>
> Cu cateva decenii in urma in SUA a existat o mare batalie politca
> legata de complexul politico-militaro-industrial,conflict care cu
> pragmatismul celor de peste ocean a fost rezolvat.
> In Romania,Rusia si alte foste tari comuniste asistam astazi la un
> complex politico-economic(cel militar doar in Rusia poate avea
> importanta)
>
> Am citit cu atentie programul PD-L si mai ales a aripei liberale a
> acestui partid si m-a impresionat afirmatia Dlui Stolojan,privind
> conducerea oligarhica instituita in tara de catre PNL.
>
> De fapt mi-as permite sa spun ca in elanul sau.Dl.Stolojan are unele
> scapari si ca de fapt acest complex al oligarhilor a inceput in 1990
> si inca nu s-a mai terminat.
>
> PSD,partid al saracilor,al defavorizatilor a fost confiscat de
> complexul politico-economic ajungand pana la etapa cea mai de sus a
> coruptiei,baroniada.
> Ca este asa o reprezinta si substantiala prezenta in justitie si la
> controlul averilor a multor lideri prezenti sau trecuti ai PSD.
> Rezultatul lipsa de democratie,stagnarea tarii,dispret si pozitie
> codasa a Romaniei in plan international,si imposibilitatea de
> reformare a PSD,poate iminenta lui inlaturarea de pe scena politica
>
> In PNL s-a instituit o confiscare a partidului de catre grupul de
> interese cel mai puternic(petrolul totdeauna miroase cel mai tare),dar
> daca nu era acesta cu siguranta era altul caci o lege a naturii spune
> ca -natura fuge de vid-
>
> In fata acestei situatii numnai constiintele sensibile se pot
> sesiza,altfel,daca cei 7-8 exclusi din PNL voiau si ei un ciolanas nu
> ar fi fost o problema,se gasea sigur ceva.
>
> Ne fiind -de-ai nostri- s-au ales cu onoarea dar au fost exclusi din
> PNL.
>
> Oligarhii politico-economici din PNL nu au nevoie acolo de constiinte
> ci de nepoti de Wass,fii de securisti cu care se boteaza si cununa
> intre ei,ministri ca Chiuariu sau Norica,afaceristi care vor si ei sa
> le mearga bine si se ajuta unul pe altul etc.
>
> Ura anti Basescu,anti Macovei,Blaga,Videanu,Morar,Tulus etc si chiar
> Ungureanu ne arata ca oligarhii nu fac compromisuri.
>
> Nu cred in pocairea lor,ba chiar ma tem sa nu apara evenimente ca in
> Rusia.
>
>
> Ne aflam in fata unor evenimente de o mare importanta daca ma refer la
> anul electoral in care am intrat.
> Ideile noi,progresul nu sunt intelese de la inceput,sunt adesea
> privite cu ura,iar cazul dlui basescu este poate cel mai
> semnificativ.
> Dar pentru progres nu este nevoie neaparat de o majoritate(cu care se
> lauda oligarhii in parlament),pentru progres se dovedeste puterea
> ideilor.
>
> Eu cred ca programul si lupta PD-L ,a personalitatilor din sfera
> dreptei romanesti va fi incununata de succes si toti cei care iubesc
> tara,liberalismul,politica de dreapta ar trebui sa contribuie,si la
> fel cum au facut si americanii sa excluda din politica romaneasca
> complexul politico-economic.
>
> Se pare ca ora H ,si a venit si degringolada complexului oligarhic
> care este iminenta,daca ne gandim doar la maniera deschisa in care
> guvernul,prin ministrii liberali ai justitiei ataca justitia
> independenta si mai ales pe procurorii care au dosarele politicienilor
> corupti
> _
>
>

jan dinu
2008-01-28 23:29:04

A venit ---lumina si la ZIUA --...deci sunt sperantze ...

---SOBRULE --- ,(si ceilalti ) ...imbarcarea :...
VINE capitanul...si v-a ia cu harcanu ....!!!
Jd

jan dinu
2008-01-28 23:34:24

Re: Am gresit ziarul?NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !

La 2008-01-28 22:43:57, Mici Cocorici a scris:

> Se pare ca am gresit ziarul. Eu vroiam sa citesc Ziua. Ce s-a
> intamplat? Ati fost hacker-uiti?
>
========================================================
N-ai vazut ca sa facut ---ZIUA ---dupa noapte!!
JD

jan dinu
2008-01-28 23:37:55

Drumul spre dreptate ... incepe cu --Adevarul ...ce trebuie stiut !!

Paharul a fost umplut ...
Tariceanu e - kaput !!!

JD

jan dinu
2008-01-29 00:47:56

Re: A venit ---lumina si la ZIUA --...deci sunt sperantze ...

La 2008-01-29 00:46:01, giculuca a scris:

> Esti naiv, a venit doar diversiunea si manipularea cu articolul
> asta!!!!!!!!
>
>
>
> La 2008-01-28 23:29:04, jan dinu a scris:
>
> > ---SOBRULE --- ,(si ceilalti ) ...imbarcarea :...
> > VINE capitanul...si v-a ia cu harcanu ....!!!
> > Jd
> >
>
>
================================================
Recunosc posibilitatea ...dar "naivitatea mea este doar relativa "...
JD

Alcor
2008-01-29 01:52:30

Daca tot faceti schimbari....

...schimbati-i si pe cei responsabili cu cenzura! Sau ati facut-o deja, bata-va norocul ?

Omul cu Picioare foarte Paroase
2008-01-29 02:01:49

Domnule Presedinte al Romaniei ! CEREM SUSPENDAREA GUVERNULUI TARICEANU - cu numirea unui Guvern de

..Tranzitie - Cerem ALEGERI pentru ca ELECTORATUL si ALEGATORII sa fie reprezentati in Parlament si NU partidele politice - precum si un Guvern Tehnocrat.

CEREM ARESTAREA si JUDECAREA PRIMULUI MINISTRU TARICEANU pentru CORUPTIE si INALTA TRADARE DE TARA.

CEREM ARESTAREA SI JUDECAREA LUI PATRICIU - pentru FRAUDE ADUSE STATULUI ROMAN in procesul manipulativ de asociere la crima cu Primul Ministru Tariceanu.

CEREM Schimbarea Balantei de - SUB 20 % - REPREZENTARE a ELECTORATULUI la Guvernarea Romaniei

FB
2008-01-29 03:29:11

Nici bine nu s-a stins

vestea schimbarii lui Sorin Stanescu si apare atacul la baioneta.E clar SRS a pierdut ,securistii ataca in forta.Probabil ,sistemul mafiotic basescian e prea puternic.Ministrii au fost atacati pe rand ,urmeaza seful.In fine ,bine ca fiecare mai avem variante.
Pacat ,intr-o tara europeana ,in care se parea ca lucrurile sunt pe fagas bun ne intoarcem in trecut.
Binenteles taxa auto a fost instituita pentr a proteja productia din Romania,locurile de munca ,taxele platite de Renault Statului Roman.
Invidia unor indivizi ce nu pot accepta capitalismul cu capitalisti face ca Romania sa ramana in urma altor tari din Estul Europei.
Pacat ,inca odata pacat.


FB
2008-01-29 03:32:49

Re: A venit ---lumina si la ZIUA --...deci sunt sperantze ...

La 2008-01-28 23:29:04, jan dinu a scris:

> ---SOBRULE --- ,(si ceilalti ) ...imbarcarea :...
> VINE capitanul...si v-a ia cu harcanu ....!!!
> Jd
>
"va"ia e corect.Si tu ce ai avea de castigat?Sau regreti perioada stalinista?

FB
2008-01-29 03:36:59

Re: Am gresit ziarul?NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !

La 2008-01-28 23:34:24, jan dinu a scris:

> La 2008-01-28 22:43:57, Mici Cocorici a scris:
>
> > Se pare ca am gresit ziarul. Eu vroiam sa citesc Ziua. Ce s-a
> > intamplat? Ati fost hacker-uiti?
> >
> ========================================================
> N-ai vazut ca sa facut ---ZIUA ---dupa noapte!!
> JD
Se scrie s-a facut .Am impresia ca suporterii lui Base nu au prea trecut pe la scoala.

Hello
2008-01-29 05:00:00

Re: Nici bine nu s-a stins

La 2008-01-29 03:29:11, FB a scris:

bey giga, care "ne" ce s-au schimbat treburile in Cacanada? vine din apa sau mincare?

> vestea schimbarii lui Sorin Stanescu si apare atacul la baioneta.E
> clar SRS a pierdut ,securistii ataca in forta.Probabil ,sistemul
> mafiotic basescian e prea puternic.Ministrii au fost atacati pe rand
> ,urmeaza seful.In fine ,bine ca fiecare mai avem variante.
> Pacat ,intr-o tara europeana ,in care se parea ca lucrurile sunt pe
> fagas bun ne intoarcem in trecut.
> Binenteles taxa auto a fost instituita pentr a proteja productia din
> Romania,locurile de munca ,taxele platite de Renault Statului Roman.
> Invidia unor indivizi ce nu pot accepta capitalismul cu capitalisti
> face ca Romania sa ramana in urma altor tari din Estul Europei.
> Pacat ,inca odata pacat.
>
>
>
>

FB
2008-01-29 05:27:54

Citroen

este o firma cunoscuta in toata lumea.Pe meleagurile dambovitene Citroen,Nokia,alta data Gaz de France si altele sunt luate la misto.De catre cei ce nu pot gandi dincolo de invidie.Si prostie.Nu intamplator o asemenea companie l-a ales pe Tariceanu ca si dealer.Pentru o asemenea firma trebuie sa ai mecla.Adica fata.Cum ar fi aratat Boc in aceasta postura ? Sa nu uitam d,nul Boc este profesor de drept constitutional.Plus Primar.Nu ar fi avut timp de Citroen.
Inca odata repet de taxa de inmatriculare a profitat Renault si nu Citroen.Dacia este o afacere prea importanta pentru a fi pusa in pericol.
Capitalismul se construieste de catre capitalisti.Cu toate acestea nici eu si nimeni altul nu baga mana in foc.Pentru nimeni.

Aelectrostivuitoritei
2008-01-29 06:14:37

Stie cineva

ce este Departamentul Antifrauda care semneaza articolul si cine face parte din el? Ca sa stim si noi care sunt patriotii...

Aelectrostivuitoritei
2008-01-29 06:34:21

Daca n-ar fi, nu s-ar povesti

Autorii scriu undeva (v. subtitlul 'Regim preferential pentru premier"): "In pofida gravului prejudiciu invocat, daunele cerute lui Gusa in proces sunt de doar 1 RON, suma vadit neserioasa in raport de "gravitatea" faptei reclamate si avand in vedere ca in joc sunt banii contribuabililor."

In perioada interbelica, se cerea, in mod curent, "un leu despagubiri civile". Tatal meu - nejurist - imi explica astfel aparenta ciudatenie: cel condamnat la plata fie si a unui leu ramanea dezonorat: se alegea cu o cauza pierduta, cu un cazier patat etc.

elinescu constantin
2008-01-29 07:11:59

Afaceri

Interesanta este adaptarea fostilor comunisti din esalonul 2 si 3 al partidului unic de la planificare la economia de piata intr'un timp istoric extrem de scurt.Oare au studiat pe furis legile desvoltarii capitaliste in timpul perioadei de aur?

Virgil1968
2008-01-29 07:35:46

de ce nu publicati nivelul si modul in care se calculeaza taxa asta

Intrebare

de ce nu publicati nivelul si modul in care se calculeaza taxa asta. Pana acu se spunea ca taxa asta ii sprijina pe cei care vand masini noi pentru ca este prohibitiva la cele "second hand" din ce am inteles noua "reteta" de calcul avantajeaza masinile second hand . atunci de ce acest tam-tam ?

eu sunt mai zelos si as pune o taxa pe importuri. Acum dacia si poate si fordul sunt masini bune relativ fiabile si nu vad de ce nu am cumpara o masina romaneasca in locul uneia din import. Pentru ca daca se cumpara o masina romaneasca un om are salariul asigurat pe un an de zile. daca cumparam una din import un "neamt" sau francez sau .... are acel salariu. Si ne mai miram ca leul arata ca o mata jigarita

alwis46
2008-01-29 09:37:06

Dar cum se poate asa ceva ?

Cand am scris ca firma principalului beneficiar al smecheriei cu terenul si imobilul din Calea Victoriei a construit si sediul din Pipera al firmei importatoare de Citroen, la care Tariceanu are peste 80% din actiuni, smecherii de pe forum s-au grabit sa-mi sara la beregata de parca le zisesem ceva de mama lor.
Uite ca lucrurile se leaga si ies la iveala din negura in care au fost tinute.
La fel de bine, dupa cum au sesizat si alti forumisti, taxa imbecila de prima inmatriculare, nu este decat un bir pus pe cei care vor sa-si cumpere din afara masini noi sau second-hand si sa nu apeleze la importatorii autohtoni de genul Tariceanu.
Cum scriam, este un pic batator la ochi ca in primii doi ani de prim-ministeriat, beneficiul firmei lui Tariceanu sa sara de la 100.000 euro/anual la peste 2.000.000 euro/anual, un castig in buzunarul propriu de peste 1.600.000 pentru Tariceanu.
Sigur, cineva o sa zica, dom'le si ce-i cu asta, a fost omul destept si a facut afacerile cu cap.
Pai daca era destept si facea afaceri cu cap, trebuia sa aiba beneficiul ala si inainte de a fi numit prim-ministru nu sa i se umfle beneficiul de peste 20 de ori pe an dupa ce s-a instalat la Palatul Victoria.
De aici si intrebarea : dar cum se poate asa ceva ?
Tocmai dumnealui, simbolul cinstei neintinate, sa se asocieze cu smecherasii care mulg sau smulg terenuri, cladiri si bani de la stat si sa-si dea o lege care-i favorizeaza afacerile personale ?
Bine ati intrat in clubul smecherilor si sugacilor de beneficii murdare dom' !

alwis46
2008-01-29 09:39:56

Re: de ce nu publicati nivelul si modul in care se calculeaza taxa asta

Gasesti ceva aici.

http://www.cugetliber.ro/1201212000/articol/12454/noua-grila-de-calcul-a-taxei-de-prima-inmatriculare/

Grila de calcul, vad ca este tinuta la secret, deh, nu trebuie sa stie de ea decat smecherii....


La 2008-01-29 07:35:46, Virgil1968 a scris:

> Intrebare
>
> de ce nu publicati nivelul si modul in care se calculeaza taxa asta.
> Pana acu se spunea ca taxa asta ii sprijina pe cei care vand masini
> noi pentru ca este prohibitiva la cele "second hand" din ce am inteles
> noua "reteta" de calcul avantajeaza masinile second hand . atunci de
> ce acest tam-tam ?
>
> eu sunt mai zelos si as pune o taxa pe importuri. Acum dacia si poate
> si fordul sunt masini bune relativ fiabile si nu vad de ce nu am
> cumpara o masina romaneasca in locul uneia din import. Pentru ca daca
> se cumpara o masina romaneasca un om are salariul asigurat pe un an de
> zile. daca cumparam una din import un "neamt" sau francez sau .... are
> acel salariu. Si ne mai miram ca leul arata ca o mata jigarita
>

Andrei1232000
2008-01-29 10:22:35

Re: Nici bine nu s-a stins> vestea schimbarii lui Sorin Stanescu si apare atacul la baioneta.E
> clar SRS a pierdut ,securistii ataca in forta.

1. SRS a plecat pentru ca stie ce urmeaza (si-a salvat pielea adica, sau cel putin incearca)

2. as face o completare, cu voia dvs.: securistii din tabara opusa lui SRS "ataca in forta".

3. cu anumite articole s-ar putea pune de minunata revista de adormit copiii "arici pogonici"

4. profitati fratilor "ziaristi" ca daca parlamentul va adopta articolul Nicolicea cu difuzarea de stiri false o sa dati faliment cu totii.

anakin
2008-01-29 10:33:46

hotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

domnule tariceanu,cum comentati acest articol?Sau nu ai argumente

Marius Adrian Porojnicu
2008-01-29 10:38:12

Re: Domnule Presedinte al Romaniei ! CEREM SUSPENDAREA GUVERNULUI TARICEANU - cu numirea unui Guvern


Tranzitie ?! Iar ?! Catre ce tindem ? Tehnocrati am mai avut : un guvern ...militar,asta se pare ca ar fi singura solutie,mai ales ca recesiunea economica o sa cam consfinteasca divortul dintre electorat si clasa politica. Oprirea jafului national si reabilitarea agriculturii,sanatatii si justitiei, nu mai sant posibile in contextul actual, altfel decat cu glont pe teava ! Pun pariu ca si Consiliul Europei ar fi de acord cu un guvern militar in Romania !

La 2008-01-29 02:01:49, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:

> ..Tranzitie - Cerem ALEGERI pentru ca ELECTORATUL si ALEGATORII sa fie
> reprezentati in Parlament si NU partidele politice - precum si un
> Guvern Tehnocrat.
>
> CEREM ARESTAREA si JUDECAREA PRIMULUI MINISTRU TARICEANU pentru
> CORUPTIE si INALTA TRADARE DE TARA.
>
> CEREM ARESTAREA SI JUDECAREA LUI PATRICIU - pentru FRAUDE ADUSE
> STATULUI ROMAN in procesul manipulativ de asociere la crima cu Primul
> Ministru Tariceanu.
>
> CEREM Schimbarea Balantei de - SUB 20 % - REPREZENTARE a ELECTORATULUI
> la Guvernarea Romaniei
>

Hantzy
2008-01-29 10:39:11

Re: Dar cum se poate asa ceva ?

La 2008-01-29 09:37:06, alwis46 a scris:

> Cand am scris ca firma principalului beneficiar al smecheriei cu
> terenul si imobilul din Calea Victoriei a construit si sediul din
> Pipera al firmei importatoare de Citroen, la care Tariceanu are peste
> 80% din actiuni, smecherii de pe forum s-au grabit sa-mi sara la
> beregata de parca le zisesem ceva de mama lor.
> Uite ca lucrurile se leaga si ies la iveala din negura in care au fost
> tinute.
*********************************
Articolul seamana destul de bine, doar cu lipsa greselilor de ortografie, cu comentariile domnului Pandrea. Desi se doreste pur informativ, articolul incepe cu expresii gen <caracatita> sau <fratie>, care n-ar avea ce cauta intr-o expunere obiectiva, deoarece induc inca din start impresia vinovatiei si existenta unei retele subversive.
Insa ar putea fi astfel, daca in continuare s-ar aduce argumente clare. Insa totul se rezuma la o seama de supozitii, interpretari ale unor elemente ce pot fi tratate dpdv juridic, cel mult ca fiind coincidente, dar nu dovezi irefutabile.
Pentru ca ce diferenta ar fi altfel intre sereleul vinului si cartelul fulgerului auriu?! Sau intre birul de care pomenesti mata si devalizarea Fondului de Mediu sub atrenta indrumare pedelista?!
Nu incerc sa-i disculp astfel pe tariceni, pentru care, daca sunt intr-adevara vinovati, as cere dublul maximului de pedeapsa, ci - dupa strategiia-ti deja obisnuita - doresc sa aruncam si un ochi in alte ograzi. Pentru a vedea mai clar cu cine trebuie sa incepem!

PS Demonstratia dumitale privind firma lui CPT nu tine! Taxa de inmatriculare, de vama sau de mediu, cum s-o fi numind a existat dintotdeauna in RO. Doar in ultimul an, ar fi trebuit eliminata complet, desi multe tari din EU au o astfel de taxa. De ex, daca ma duc in Italia si-mi comand acolo un Golf, ca sa-l inmatriculez apoi in Germania, platesc cam 1900 euroi.
Iar in plus, multe firme care s-au tarait de-a busilea ani la randul, au facut apoi intr-un an explozie, reusind astfel sa treca hopul inerent startului. Iti pot da exemple chiar nume mari.

snake
2008-01-29 11:03:48

daca sunt baieti destepti si au acte in tot ceea ce fac PUTETI VOI DE LA ZIARUL ZIUA SA VORBITI10ANI

S U N T A C O P E R I T I O A M E N I L O R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CE DRACU,SA FIM SERIOSI

alwis46
2008-01-29 11:13:25

Re: Dar cum se poate asa ceva ?

Sunt de acord ca uneori gazetele dau dovada de exces de zel in prezentarea anumitor evenimente dar asta face parte din parctica jurnalistica de pretutindeni.
Rolul gazetarilor este sa scuture mizeria de pe faptele demnitarilor si sa-i prezinte pe acestia la adevarata lor fata, indiferent care este omul luat in vizor.
La fel de bine trebuie insa ca sa nu se cantoneze pe o singura tinta ci sa dezvaluie cancerul coruptiei din absolut toate partidele si ale oricarui demnitar.
Reiau cateva amanunte pentru tine.
La data constituirii taxei de mediu prin asa-zisa taxa de inmatriculare, legea prevedea ca banii colectati sa fie varsati numai la bugetul ministerului mediului.
Simtind insa ca este vorba de muls sume importante de bani, Vosganian si Tariceanu au transformat aceasta taxa de mediu intr-o taxa fiscala pentru ca banii sa fie varsati la bugetul de stat. La vremea respectiva, cei doi au promis ca din banii colectati vor fi varsate si anumite sume la mediu pentru lucrari pe profil.
Aiurea !
Mediul n-a mai vazut nici un banut, ba mai mult, bugetul acestui minister a fost modificat de doua ori, de fiecare data fiind micsorat.
Prima oara i s-au luat 1.800 miliare lei si pentru ca nu se luase destul, a doua oara i s-au mai taiat 1.000 miliare lei.
Asta e devalizarea fondului mediului de care pomeneai si ea a fost facuta intr-o maniera liberala.
Si te rog nu incerca sa ma ametesti cu beneficiul firmei lui Tariceanu.
Daca era destept, explozia beneficiului firmei lui trebuia sa fie facuta inainte de a fi numit premier nu dupa asta.
Chair cazut din copac nu este nimeni incat sa nu vada clar corelatia dintre functie si umflarea brusca a beneficiului anual.
Cat despre dovezi irefutabile, argumente clare si alte alegatii pe teme juridice si de incadrare in articole de legi pe tema malversatiunilor financiare si economice ale diverselor personalitati autohtone, amanunte de care pomenesti intr-un paragraf, ei bine, toate acestea pot fi aplicate oricui chiar si aceluia in care se trage zilnic din toate pozitiile si in care ai tras si domnia ta.
In cazul acestuia nu mai cereai dovezi irefutabile, ti-erau de ajuns cele scrise la gazeta.
Ziceam undeva ca numai justitia se poate pronunta in cazul fiecarui invinuit.
Observi, am scris invinuit si vinovat asa cum ziceati voi despre unul anume...
Ei bine, invinuitul poate fi pana la urma nevinovat ori acest lucru il stabileste numai justitia.
Cat despre alte ograzi si cu cine sa incepem, eu zic sa incepem din toate partile, chiar daca ar fi sa ramanem fara prezident, senat, camera deputatilor, guvern, prefecti, primari sau mai stiu eu ce sefi si sefuti.
Alege-s-ar praful de toti daca sunt vinovati !La 2008-01-29 10:39:11, Hantzy a scris:

> La 2008-01-29 09:37:06, alwis46 a scris:
>
> > Cand am scris ca firma principalului beneficiar al smecheriei cu
> > terenul si imobilul din Calea Victoriei a construit si sediul din
> > Pipera al firmei importatoare de Citroen, la care Tariceanu are peste
> > 80% din actiuni, smecherii de pe forum s-au grabit sa-mi sara la
> > beregata de parca le zisesem ceva de mama lor.
> > Uite ca lucrurile se leaga si ies la iveala din negura in care au fost
> > tinute.
> *********************************
> Articolul seamana destul de bine, doar cu lipsa greselilor de
> ortografie, cu comentariile domnului Pandrea. Desi se doreste pur
> informativ, articolul incepe cu expresii gen <caracatita> sau
> <fratie>, care n-ar avea ce cauta intr-o expunere obiectiva, deoarece
> induc inca din start impresia vinovatiei si existenta unei retele
> subversive.
> Insa ar putea fi astfel, daca in continuare s-ar aduce argumente
> clare. Insa totul se rezuma la o seama de supozitii, interpretari ale
> unor elemente ce pot fi tratate dpdv juridic, cel mult ca fiind
> coincidente, dar nu dovezi irefutabile.
> Pentru ca ce diferenta ar fi altfel intre sereleul vinului si cartelul
> fulgerului auriu?! Sau intre birul de care pomenesti mata si
> devalizarea Fondului de Mediu sub atrenta indrumare pedelista?!
> Nu incerc sa-i disculp astfel pe tariceni, pentru care, daca sunt
> intr-adevara vinovati, as cere dublul maximului de pedeapsa, ci - dupa
> strategiia-ti deja obisnuita - doresc sa aruncam si un ochi in alte
> ograzi. Pentru a vedea mai clar cu cine trebuie sa incepem!
>
> PS Demonstratia dumitale privind firma lui CPT nu tine! Taxa de
> inmatriculare, de vama sau de mediu, cum s-o fi numind a existat
> dintotdeauna in RO. Doar in ultimul an, ar fi trebuit eliminata
> complet, desi multe tari din EU au o astfel de taxa. De ex, daca ma
> duc in Italia si-mi comand acolo un Golf, ca sa-l inmatriculez apoi in
> Germania, platesc cam 1900 euroi.
> Iar in plus, multe firme care s-au tarait de-a busilea ani la randul,
> au facut apoi intr-un an explozie, reusind astfel sa treca hopul
> inerent startului. Iti pot da exemple chiar nume mari.
>

Solitude
2008-01-29 11:14:25

Re: Am gresit ziarul?

Adevarul doare, este?
:))

Nu-i nimic! O sa treaca!...

georgems
2008-01-29 12:16:41

Si abia pleca batranul

Ce mai freamat .ce mai vuiet, ce mai latrat, as completa eu. E clar se arata vremurile maronii de alta data.Poate si forumu asta se strica,ramane speranta.Traindo sperando, murindo .............

DanBruma
2008-01-29 12:23:38

Re: Dar cum se poate asa ceva ?...dece n-au facut penelistii reforma justitiei?

Cine i-a impiedicat de vreun an si ceva de zile de cand Macovei nu mai e la justitie? Pai cand iti pui intrebarea asta, brusc te gandesti la o "fratie" ceva acolo ca doar o singura persoana nu poate distruge "vointa de reforma" a unui guvern.

La 2008-01-29 10:39:11, Hantzy a scris:

> La 2008-01-29 09:37:06, alwis46 a scris:
>
> > Cand am scris ca firma principalului beneficiar al smecheriei cu
> > terenul si imobilul din Calea Victoriei a construit si sediul din
> > Pipera al firmei importatoare de Citroen, la care Tariceanu are peste
> > 80% din actiuni, smecherii de pe forum s-au grabit sa-mi sara la
> > beregata de parca le zisesem ceva de mama lor.
> > Uite ca lucrurile se leaga si ies la iveala din negura in care au fost
> > tinute.
> *********************************
> Articolul seamana destul de bine, doar cu lipsa greselilor de
> ortografie, cu comentariile domnului Pandrea. Desi se doreste pur
> informativ, articolul incepe cu expresii gen <caracatita> sau
> <fratie>, care n-ar avea ce cauta intr-o expunere obiectiva, deoarece
> induc inca din start impresia vinovatiei si existenta unei retele
> subversive.
> Insa ar putea fi astfel, daca in continuare s-ar aduce argumente
> clare. Insa totul se rezuma la o seama de supozitii, interpretari ale
> unor elemente ce pot fi tratate dpdv juridic, cel mult ca fiind
> coincidente, dar nu dovezi irefutabile.
> Pentru ca ce diferenta ar fi altfel intre sereleul vinului si cartelul
> fulgerului auriu?! Sau intre birul de care pomenesti mata si
> devalizarea Fondului de Mediu sub atrenta indrumare pedelista?!
> Nu incerc sa-i disculp astfel pe tariceni, pentru care, daca sunt
> intr-adevara vinovati, as cere dublul maximului de pedeapsa, ci - dupa
> strategiia-ti deja obisnuita - doresc sa aruncam si un ochi in alte
> ograzi. Pentru a vedea mai clar cu cine trebuie sa incepem!
>
> PS Demonstratia dumitale privind firma lui CPT nu tine! Taxa de
> inmatriculare, de vama sau de mediu, cum s-o fi numind a existat
> dintotdeauna in RO. Doar in ultimul an, ar fi trebuit eliminata
> complet, desi multe tari din EU au o astfel de taxa. De ex, daca ma
> duc in Italia si-mi comand acolo un Golf, ca sa-l inmatriculez apoi in
> Germania, platesc cam 1900 euroi.
> Iar in plus, multe firme care s-au tarait de-a busilea ani la randul,
> au facut apoi intr-un an explozie, reusind astfel sa treca hopul
> inerent startului. Iti pot da exemple chiar nume mari.
>

constant
2008-01-29 12:28:16

perdea de fum,diversiune.unde sunt problemele?

parerea mea este ca materialul este extrem de cuminte,descriind cum niste oameni de afaceri legati prin interese de afaceri fac afaceri si nimic mai mult.doar n-osa vreti economie dezvoltata fara afaceri.ziarul oluase razna si trebuia diversiunea asta ca sa vezi doamne ce-a demascat ziua.ce-a demascat?nimic.toata lumea stie ce se "demasca" aici.pa
>

Onesti
2008-01-29 12:53:34

Tradiceanu ar trebui arestat si judecat pentru intalta tradare

Bataia de joc la adresa nivelului de trai al Romanilor, indolenta cu care si-a tratat concetatenii, puaperizarea maselor largi prin adoptarea de masuri anti-economice, dorinta de parvenire cu orice pret si prin orice mijloace ii vor aduce in final condamnarea.

E timpul sa scapam de MAFIE ... sa punem punct acestei guvernari absolut scandaloase si anti-nationale !

Cos
2008-01-29 13:01:33

S-au certat Tari cu Patri

si uite ce a iesit in Ziua. Hai noroc si la mai mare !

arthur
2008-01-29 13:31:58

Re: Dar cum se poate asa ceva ?

La 2008-01-29 09:37:06, alwis46 a scris:

> Cand am scris ca firma principalului beneficiar al smecheriei cu
> terenul si imobilul din Calea Victoriei a construit si sediul din
> Pipera al firmei importatoare de Citroen, la care Tariceanu are peste
> 80% din actiuni, smecherii de pe forum s-au grabit sa-mi sara la
> beregata de parca le zisesem ceva de mama lor.
> Uite ca lucrurile se leaga si ies la iveala din negura in care au fost
> tinute.
> La fel de bine, dupa cum au sesizat si alti forumisti, taxa imbecila
> de prima inmatriculare, nu este decat un bir pus pe cei care vor sa-si
> cumpere din afara masini noi sau second-hand si sa nu apeleze la
> importatorii autohtoni de genul Tariceanu.
> Cum scriam, este un pic batator la ochi ca in primii doi ani de
> prim-ministeriat, beneficiul firmei lui Tariceanu sa sara de la
> 100.000 euro/anual la peste 2.000.000 euro/anual, un castig in
> buzunarul propriu de peste 1.600.000 pentru Tariceanu.
> Sigur, cineva o sa zica, dom'le si ce-i cu asta, a fost omul destept
> si a facut afacerile cu cap.
> Pai daca era destept si facea afaceri cu cap, trebuia sa aiba
> beneficiul ala si inainte de a fi numit prim-ministru nu sa i se umfle
> beneficiul de peste 20 de ori pe an dupa ce s-a instalat la Palatul
> Victoria.
> De aici si intrebarea : dar cum se poate asa ceva ?
> Tocmai dumnealui, simbolul cinstei neintinate, sa se asocieze cu
> smecherasii care mulg sau smulg terenuri, cladiri si bani de la stat
> si sa-si dea o lege care-i favorizeaza afacerile personale ?
> Bine ati intrat in clubul smecherilor si sugacilor de beneficii
> murdare dom' !
>
>

Mona G.
2008-01-29 13:32:41

Cardasie

Aceasta cardasie transpartinica are o denumire,pe care a tot vanturat-o CVTudor(dar care cu tot cu PRM-ul lui sustine acest guvern corupt si incompetent!) si anume-MAFIE!De aceea sunt toti impotriva lui Basescu,care incearca sa instaureze puterea legii .S-au unit si prin ceeace a produs Nicolicea (PSD) si sustinut de ceilalti corupti-o noua modificare a CP! Nu-i nimic,vin ele alegerile!

Marius Adrian Porojnicu
2008-01-29 13:46:11

Re: Tradiceanu ? Nu bre : Obrazniceanu ! N'ai grija : nu scapa ! ndc

La 2008-01-29 12:53:34, Onesti a scris:

> Bataia de joc la adresa nivelului de trai al Romanilor, indolenta cu
> care si-a tratat concetatenii, puaperizarea maselor largi prin
> adoptarea de masuri anti-economice, dorinta de parvenire cu orice
> pret si prin orice mijloace ii vor aduce in final condamnarea.
>
> E timpul sa scapam de MAFIE ... sa punem punct acestei guvernari
> absolut scandaloase si anti-nationale !
>

arthur
2008-01-29 13:49:34

Inca un fost mogul...

...si-a castigat "onorabilitatea" in fata lui Basescu. Pentru aceasta a trebuit sa plece si SRS cu un sut in fund de promovare! Chestia cu Posta sufera de un pacat originar: actul de asociere dateaza din '98-'99 si acum doar a fost reconfirmat la cererea CC. Asa ca numai procurorii DNA si tantalaii care ii cred pot sa ia acest act ca unul penal. Chestia cu Citroen-ul e si mai caraghioasa. In statistica APIA privind importurile pe '07 firma importatoare nu apare nici in primii 5 asa ca "capitalistul" Tariceanu nu prea a fost ajutat de catre PM Tariceanu sa suga sangele poporului!
Treaba e ca ipocritul de Basescu care se plagea ca este persecutat de moguli mai are acum doar un adversar in mass-media: Voiculescu si echipa lui. O fi bine,o fi rau,numai europenii ne vor spune la un moment dat! Treaba e ca s-ar putea sa intram in istorie ca primii suspendati din UE!
PS
Cat o sa mai creada si europenii gargaragii de genul Macovei care a facut reforma numai pe rapoartele catre UE dar a impiedicat-o prin oamenii pusi sa o aplice,ca Sulfina care a introdus o taxa ne-europeana si acum zice ca nu a facut-o ba chiar o combate cand a fost acceptata de UE,ca Blaga care a combatut o gripa aviara care a existat numai in mitea si buzunarele lui,ca Berceanu care a facut autostrazi numai pe hartie,dar a dat bani la "onestii " Cocos,Bucsaru si compania,Videanu care a supt tot ce a putut din Bucuresti si l-a indatorat pe multi ani in viitor fara utilitate etc. Eu nu cred ca va mai dura mult caci ei au trecut de sute de ani prin anii brucanieni!

Hantzy
2008-01-29 14:03:46

Re: Dar cum se poate asa ceva ?

La 2008-01-29 11:13:25, alwis46 a scris:

> Si te rog nu incerca sa ma ametesti cu beneficiul firmei lui
> Tariceanu.
> Daca era destept, explozia beneficiului firmei lui trebuia sa fie
> facuta inainte de a fi numit premier nu dupa asta.
> Chair cazut din copac nu este nimeni incat sa nu vada clar corelatia
> dintre functie si umflarea brusca a beneficiului anual.
> Cat despre dovezi irefutabile, argumente clare si alte alegatii pe
> teme juridice si de incadrare in articole de legi pe tema
> malversatiunilor financiare si economice ale diverselor personalitati
> autohtone, amanunte de care pomenesti intr-un paragraf, ei bine, toate
> acestea pot fi aplicate oricui chiar si aceluia in care se trage
> zilnic din toate pozitiile si in care ai tras si domnia ta.
> In cazul acestuia nu mai cereai dovezi irefutabile, ti-erau de ajuns
> cele scrise la gazeta.
> Ziceam undeva ca numai justitia se poate pronunta in cazul fiecarui
> invinuit.
> Observi, am scris invinuit si vinovat asa cum ziceati voi despre unul
> anume...
> Ei bine, invinuitul poate fi pana la urma nevinovat ori acest lucru il
> stabileste numai justitia.
> Cat despre alte ograzi si cu cine sa incepem, eu zic sa incepem din
> toate partile, chiar daca ar fi sa ramanem fara prezident, senat,
> camera deputatilor, guvern, prefecti, primari sau mai stiu eu ce sefi
> si sefuti.
> Alege-s-ar praful de toti daca sunt vinovati !
**************************
Alege-s-ar praful de toti vinovatii!! Suntem de acord.

Ce doream eu insa sa-ti transmit in sczuurtul rastimp al pauzei de lucru, este ca articolul nu prezinta decat o insruire de nume, fie matusi si nepoti, foste sotii sau actuale gaini, lasand impresia ca ar fi o retea.
Pe exact aceeasi logica, se poate banui o retea si de parte celalata. Eu insa nu m-am multumit niciodata cu banuieli si coincidente. Nu l-am acuzat pe fostul primar ca si-a bagat odrasla la firma de iluminat public pe un salar mistocel, de exemplu. Insa l-am criticat pe actualul primar ca ar avea interes cu Marmosimul din dotare, tocmai pentru ca gazeta a oferit in clar, cu cifre, conflictul de interese si infractiunea.
Sau ca in Consiliul municipal, 13 din cele 15 comisii sunt la discretia pedelista.
Inteleg sa-i arat Monei sau lui Onesti ca faptele pe care el le interpreteaza intr-un anumit fel, pot fi si din alt unghi vazute, dar atat! Eu sunt forumist, iar nu gazetar cu pretentii de obiectivitate.

Ce cifre da articolul? ca CPT a vandut cu 20 la suta mai multe masini. Sunt convins ca 99 la suta din cei ce le-au cumparat n-au fost siliti de bir la aceasta alegere. Iar cresterea de 20 la suta a vanzarilor nu explica cea de 3000 la suta a capitalului. Mai degraba pozitia show-room-lui aflat in vecinatatea unui latifundiar, care si el creste la portmoneu precum fat-frumos, fara efort.

Sa incepem din toate partile, nu zic nu: dar atunci in pachetul trimis la DNA, ar fi trebuit sa mai apara si alte nume: Vacaroiu, Blaga, Frunzaverde, Barbu, Berceanu ... Asta ma face sa cred c a raul cel mare e la Cotroceni, iar arhanghelul de azi, va deveni mielusel, cand se va face mult-ravnita rotatie de oligarhi!

costy
2008-01-29 14:10:08

Re: Daca n-ar fi, nu s-ar povesti

La 2008-01-29 06:34:21, Aelectrostivuitoritei a scris:

> Autorii scriu undeva (v. subtitlul 'Regim preferential pentru
> premier"): "In pofida gravului prejudiciu invocat, daunele cerute lui
> Gusa in proces sunt de doar 1 RON, suma vadit neserioasa in raport de
> "gravitatea" faptei reclamate si avand in vedere ca in joc sunt banii
> contribuabililor."
>
> In perioada interbelica, se cerea, in mod curent, "un leu despagubiri
> civile". Tatal meu - nejurist - imi explica astfel aparenta
> ciudatenie: cel condamnat la plata fie si a unui leu ramanea
> dezonorat: se alegea cu o cauza pierduta, cu un cazier patat etc.
>

Ti se ingusteaza argumentele, nea injeneru. Astept cu nerabdare ziua
in care iti vei da singur seama, fara sa fie necesara interventia tatalui
dta, ca "stima noastra si mandria, tariceanu-romania" este un bombonel
care si-a tas piele bratienista pe el...

costy
2008-01-29 14:43:28

Senzationalul din lucrarea Departamentului Antifrauda este rasuflat...

....deoarece alte ziare au dezbatut la timpul potrivit hotiile echipei lui
tariceanu, un bombonel putin mai sarat al "liberalilor".

Nu este cazul sa ne imbatam cu apa chioara...ca maine vine duduia
Iordache c-o falca-n cer si alta-n tastatura si-i trage lui "antifrauda" una
sau mai multe peste gura...de nu-l mai gasesti prin batatura.

Imi si inchipui cum isi va intitula duduita viitoarele facturi antibasesciene,
mana lunga a securistului a ajuns pana la Ziua, artricol scris la
comanda politica a dictaorului etc.

De fapt propaganda "liberala" i-a luat-o inainte duduiei Iordache, unul
se intreaba daca ziua a fost cumparata de vantu, iar altul incearca sa
demaste adevaratul vinovat pt. hotiile lui tariceanu, acesta fiind - cum
era de asteptat - mai multi: in capul listei presedintele Basescu, mai
apoi cealalta jumatate a fostei Aliante DA si - mai la coada - Monica.
Arogantu'
2008-01-29 15:08:00

Re: Inca un fost mogul...

<<Blaga care a combatut o gripa aviara care a existat numai in mitea si buzunarele lui>>

PARDON !
O fi fost in mintea lui - dar buzunarele afectate sint ale noastre !

BTW - pungaviarul este penalul de FLUTUR !

La 2008-01-29 13:49:34, arthur a scris:

> ...si-a castigat "onorabilitatea" in fata lui Basescu. Pentru aceasta
> a trebuit sa plece si SRS cu un sut in fund de promovare! Chestia cu
> Posta sufera de un pacat originar: actul de asociere dateaza din
> '98-'99 si acum doar a fost reconfirmat la cererea CC. Asa ca numai
> procurorii DNA si tantalaii care ii cred pot sa ia acest act ca unul
> penal. Chestia cu Citroen-ul e si mai caraghioasa. In statistica APIA
> privind importurile pe '07 firma importatoare nu apare nici in primii
> 5 asa ca "capitalistul" Tariceanu nu prea a fost ajutat de catre PM
> Tariceanu sa suga sangele poporului!
> Treaba e ca ipocritul de Basescu care se plagea ca este persecutat de
> moguli mai are acum doar un adversar in mass-media: Voiculescu si
> echipa lui. O fi bine,o fi rau,numai europenii ne vor spune la un
> moment dat! Treaba e ca s-ar putea sa intram in istorie ca primii
> suspendati din UE!
> PS
> Cat o sa mai creada si europenii gargaragii de genul Macovei care a
> facut reforma numai pe rapoartele catre UE dar a impiedicat-o prin
> oamenii pusi sa o aplice,ca Sulfina care a introdus o taxa
> ne-europeana si acum zice ca nu a facut-o ba chiar o combate cand a
> fost acceptata de UE,ca Blaga care a combatut o gripa aviara care a
> existat numai in mitea si buzunarele lui,ca Berceanu care a facut
> autostrazi numai pe hartie,dar a dat bani la "onestii " Cocos,Bucsaru
> si compania,Videanu care a supt tot ce a putut din Bucuresti si l-a
> indatorat pe multi ani in viitor fara utilitate etc. Eu nu cred ca va
> mai dura mult caci ei au trecut de sute de ani prin anii brucanieni!
>

Arogantu'
2008-01-29 15:19:46

Re: perdea de fum,diversiune.unde sunt problemele?

Pai ai dreptate - nu se demasca nimic ilegal, dar uite pe citi matrozei i-a facut fericiti !

BTW - a se vedea ca PROPRIETARUL Tariceanu nu este implicat in administrarea firmei sale :

http://ww3.listafirme.ro/catalog/j21982_automotive_trading_services_srl.htm

La 2008-01-29 12:28:16, constant a scris:

> parerea mea este ca materialul este extrem de cuminte,descriind cum
> niste oameni de afaceri legati prin interese de afaceri fac afaceri si
> nimic mai mult.doar n-osa vreti economie dezvoltata fara
> afaceri.ziarul oluase razna si trebuia diversiunea asta ca sa vezi
> doamne ce-a demascat ziua.ce-a demascat?nimic.toata lumea stie ce se
> "demasca" aici.pa
> >
>
>

Arogantu'
2008-01-29 15:29:27

Re: Dar cum se poate asa ceva ? - Haide, Alwis - toarn-o pe Sulfina !

Sau pe Bordureanu, Necolaiciuc, Paszkany, Costanda, Casuneanu, grupul de interese Golden Blitz-Cotroceni etc
Ai de unde alege ca sa asiguri "echilibrul" ... trebuie doar sa vrei asta cu adevarat !

Parca asa te laudai deunazi - ca numai pentru asigurarea "echilibrului" vii cu acuze la adresa liberalilor atunci cind Sulfinica-uituca era luata la refec !

Sint nerabdator sa vad cum asiguri echilibrul !

PS Sulfinica-uituca pentru ca miorlaie acum pentru motiunea anti-taxa, pe care taxa exact ea a promovat-o in Guvern !
Cit priveste afacerile Citroen - poti sa te dai cu pardonul de pamint pina faci un crater cit Groapa Marianelor : cita vreme se respecta legile din aceasta tara latri la luna.
De ce oare nu latri la importatorii de Audi, Opel etc - sint strazile pline ! Eu nici nu mai stiu, in schimb, cind am vazut ultima data un Citroen.

http://ww3.listafirme.ro/catalog/j21982_automotive_trading_services_srl.htm

Cit priveste afacerea "Posta" - astept sa te aud ce vei avea de spus cind se va inchide dosarul. Ca de obicei - vei baga capul intre urechi si te vei face ca ploua !

La 2008-01-29 09:37:06, alwis46 a scris:

> Cand am scris ca firma principalului beneficiar al smecheriei cu
> terenul si imobilul din Calea Victoriei a construit si sediul din
> Pipera al firmei importatoare de Citroen, la care Tariceanu are peste
> 80% din actiuni, smecherii de pe forum s-au grabit sa-mi sara la
> beregata de parca le zisesem ceva de mama lor.
> Uite ca lucrurile se leaga si ies la iveala din negura in care au fost
> tinute.
> La fel de bine, dupa cum au sesizat si alti forumisti, taxa imbecila
> de prima inmatriculare, nu este decat un bir pus pe cei care vor sa-si
> cumpere din afara masini noi sau second-hand si sa nu apeleze la
> importatorii autohtoni de genul Tariceanu.
> Cum scriam, este un pic batator la ochi ca in primii doi ani de
> prim-ministeriat, beneficiul firmei lui Tariceanu sa sara de la
> 100.000 euro/anual la peste 2.000.000 euro/anual, un castig in
> buzunarul propriu de peste 1.600.000 pentru Tariceanu.
> Sigur, cineva o sa zica, dom'le si ce-i cu asta, a fost omul destept
> si a facut afacerile cu cap.
> Pai daca era destept si facea afaceri cu cap, trebuia sa aiba
> beneficiul ala si inainte de a fi numit prim-ministru nu sa i se umfle
> beneficiul de peste 20 de ori pe an dupa ce s-a instalat la Palatul
> Victoria.
> De aici si intrebarea : dar cum se poate asa ceva ?
> Tocmai dumnealui, simbolul cinstei neintinate, sa se asocieze cu
> smecherasii care mulg sau smulg terenuri, cladiri si bani de la stat
> si sa-si dea o lege care-i favorizeaza afacerile personale ?
> Bine ati intrat in clubul smecherilor si sugacilor de beneficii
> murdare dom' !
>
>

Roxana
2008-01-29 15:54:25

Constitutia Romaniei...

Adrian v.D.
2008-01-29 15:55:25

Acesta este doar varful Eisberg-ului................

Cu toate ca in unele privinte ,as fi de acord cu domnul Tariceanu:Dacia,o firma inca <tanara>cu doua modele de baza(Skoda are vreo sase!)trebuie inca menajata fata de importul masiv de masini uzate .Oricum,prin Romania mai circula vreo doua milioane de Dacia 1300,harburi comuniste.Deci trebuie incurajat cumpararea de masini noi,indiferent ca sunt din import sau autohtone.Parerea mea

.Imixiunea unui om de afaceri in politica(mentinandu-si afacerile odata cu rolul de politician!)asta este altceva si este grav!Este <balcanic>!Dar prietenia premierului cu magnatii petrolului(din Kasachstan pana la Constanta).....................

Adrian v.D.
2008-01-29 16:00:31

Re: Constitutia Romaniei...

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Fratia "Citroen" (5518 afisari)
 Traian Basescu in misiune la Belgrad (2418 afisari)
 Moartea lui Hristodoulos fragilizeaza Ortodoxia (2299 afisari)
 Clinton s-a opus intrarii Romaniei in NATO (2258 afisari)
 Samanta vrajbei (2172 afisari)
 A violat o gravida in ziua in care ii nastea nevasta (3876 afisari)
 Paris Hilton a iesit la agatat lesbiene (2372 afisari)
 Viorel Lis isi pune pirostriile, dupa zece ani de concubinaj cu mult mai tanara Oana (2274 afisari)
 Baze militare nucleare rusesti in Balcani si America de Sud (1989 afisari)
 Zeus si dragonul dacic pe Columna lui Traian (1987 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02026 sec.