Ziua Logo
  Nr. 4143 de luni, 28 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-01-28
laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 116.25.32...)
2008-01-28 09:44
Oaree de ce e din ce in ce mai greu ca sa fii normal sau macar minim de documnetat in romanica ?

De ce ma intreb asta ?
Pe vremuri cand invatzam istoria la Generala am aflat ca in Franzta prelevolutzionara parlamantul vremii = Adunarea Starilor Generale beneficia de imunitate parlamentara .

Apoi a venit revolutzia si imunitatea a fost revocata de "teroare" si spumosii care au institutzionalizat acesta imbeciliatate "revolutzionara" au platit-o cu proria capatzana si Robespier si Danton ..... pana cand a intrat Napolean peste ei cu soldatzii si i-a pus la punct .

Acu nu mi-ar fi simpatic Robespier da ... si voi tot ca el vretzi sa sfarsitzi de va tot datzi de ceasu mortzii sa pornizti acesta imensa masinarie a justitzie -politice ? Ca odata pornita si odatra institzuionalizata in ticalosia ei a nu trebuie sa demonstrezi e suficient sa acuzi ca ne grabim si nu nu avem timp de finetzuri si patri ne-o crere .... gropile comune ale celor "procesatzi" de comunisti vor fi o dulce amintire .

Nu de alta de mi-e pofta teribila de o analiza a obiectiva a motivelor pentru care a fost inventata acesta imunitate parlamantara (ca nu a inventat-o nici Iliescu si nici Iorgovan ) si a evolutzie ei precum si unei comparari modului cum se practica abuzul prin "justitzie" in absentza ei si a abuzurilor dovedite in prezenta ei si a a modurilor cum pot fi ele minimizate .

Apropos recent a murit Suharto nu stiu daca atz-i aflat ca acest individ adulat de catre West vreme de trei decenii e de fapt dictator e vinovar de minim 500.000 de mortzi oameni executatzi fara nici-un fel de proces fie el si inscenat . Si cu toate asta .... n-am auzit sa fie considerat vinovat de genocid ..... deh a executat si filocomunisti deci afost Koucher -Harasho, baiat gigea .
Ceva similar am aflat recent ca presedinteel Coreei de Sud si-a cerut scuzecu ocazia inaugurarii unui monument comemorativa a 3 mii de sud coreeni executatzi fara nici-n fel de judecata nici macar o parodie de tribunal militar in timpul retrageri doar pe baza banuielii de a fi simpatizanzti comunisti (numarul total a celor astfel executatzi in mod sumar e estimat la jumatate de milion).

Totusi oficial cu probe acte si dovezi in timpul comunismul catzi oameni au fost executatzi in Ro ? Catzi cu si catzi fara proces. Ca sa stim si noi cum stam probabil ca in urma Kambogiei ci ale ei 4 milioane de oraseni ochelaristi reeducatzi la tzara pana au dat ortul popii cu punga de plastic pe fatza da inaiuntea cui suntem ?
Cine a fost mai eficient per capita de locuitor Suharto sau Dej ca pana la Pol Pot mai e drum lung?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Modul de recuperare a taxei auto (6781 afisari)
 Soparla ucigasa (4557 afisari)
 Reteta Basescu (2841 afisari)
 Petrolul, Marea Neagra si Romania (2355 afisari)
 Basescu pe Insula Serpilor? (2215 afisari)
 Deputatii ii pregatesc lui Basescu inchisoare pentru inalta tradare (3881 afisari)
 Udrea, "lovita" de Nastase cu Constitutia (1965 afisari)
 MApN nu are dovezi ca Ceausestii au fost inmormantati in Cimitirul Ghencea (1537 afisari)
 Mama lui Basescu: "Ma rog ca Ioana si Elena sa aiba noroc in dragoste!" (1074 afisari)
 Jessica Biel i-a dat papucii lui Justin Timberlake (1067 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00663 sec.