Ziua Logo
  Nr. 4134 de joi, 17 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-01-17

Comentarii: 24, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

neamtu tiganu
2008-01-16 23:30:32

Felicitari Domn director

Va felicit pt. frumosu parc de la Snagov. Imi imaginez cum a trebuit sa stringeti an de an, ban peste ban, a fost tare greu, nu? Si acum cred ca e dificii sa stai sa tai iarba la ditamai parcu, sa pui flori, sa gonesti ciini... ptiu... va asteapta multa, multa munca. Succes.

revenind la subiectu nostru cel mai iubut, Basesu, consider ca va inselati. Domnu presu nu are nici un plan, iel actioneaza spontan, il maguliti crezind ca are o strategie.

Dan Iasi
2008-01-17 00:33:58

esaloanele doi si trei

esaloanele doi si trei isi fac "treaba"

lil
2008-01-17 03:01:07

Re: Felicitari Domn director

La 2008-01-16 23:30:32, neamtu tiganu a scris:

> Va felicit pt. frumosu parc de la Snagov. Imi imaginez cum a trebuit
> sa stringeti an de an, ban peste ban, a fost tare greu, nu? Si acum
> cred ca e dificii sa stai sa tai iarba la ditamai parcu, sa pui flori,
> sa gonesti ciini... ptiu... va asteapta multa, multa munca. Succes.
>

De unde se vede treaba ca expresia "cainii latra, caravana trece " n-a murit.

Luptele sant lasate poporului de pe forum si de la televizor ....si bineinteles , doamnei Roxana Iordache.

Omul cu Picioare foarte Paroase
2008-01-17 03:24:02

Vox Populi, VOX DEI ! BOBORU'l vrea pe BASESCU, roman autohton nesofisticat RECUNOASTE C-AI GRESIT !

.. o mai poti CORECTA - daca o dai cotita - SI INCEPI SA SCRII ADEVARUL.. (si Nu la Adevarul...!)

Spor la TREABA - si in caz ca te razgandesti - ai sa RAMAI UIMIT CATI OAMENI TE VOR FELICITA - si cati cititori vei castiga..

PUBLICUL (si nu mana de comentatori cu plata..) are o perceptie diferita... Ei sant de ACORD ca BASESCU sa MOARA cu Criminalul de Tariceanu / Patriciu de gat... si sa curate MAI INTAI GUNOAIELE din Romania...

Atamild
2008-01-17 04:23:14

neamtule

Parcul de la Snagov a fost intodeauna frumos intretinut, putin populat in cursul saptamanii, insa amenajat. Ma refer la Snagov plaje. Intodeauna s-au facut modernizari acolo. Personal, imi pare rau ca au stricat motelul de lemn. Imi pare rau ca au desfintat gara, am auzit de ceva delapidari pe acolo. Scandaluri.
Acum e studio' de filmare. Cea mai buna solutie, ramasa de fapt. Este un loc placut si linistit, mai ales pt indragostiti ;)..pitoresC:-)..
Matilda

Perry
2008-01-17 04:43:26

Tristete

Stimate domnule Stanescu,am o mare stima pentru Dvs. ca om, ca mare intelectual si mare ziarist.Citesc toate articolele Dvs. Ceia ce eu nu pot totusi sa inteleg este cum Dvs si ceilalti intelectuali romani pute-ti accepta tragica situatie ca la conducerea tarii Primul ministru al tarii nu claboreaza cu seful statului ales de natiunea romana. Care este contributia ziaristilor, a sefilor de antena, a intelectualilor in rezolvarea acestei situatii?
Dvs. stiu ca calatoriti, in ce tara se mai intimpla ceia ce este la noi. Cum sa avansam, cum sa ne facem respectati, cum sa facem bine tarii noastre?
Televiziunea Franceza a transmis ieri un film cu indoctrinarea tinerilor rusi,cu patriotismul lor fanatic ptr. Rusia. Noi ce facem,romanii tineri pleaca sa lucreze afara ptr. dezvoltarea altor state, populatia scade, si in tara cei alesi nu se inteleg. Ce propune-ti Dvs ???? Ori asteptam din nou sa vina rusii sa faca ei ordine?

cosor ion
2008-01-17 06:07:40

cind nu se cunosc termenii

tot scandalul dintre palate se datoreste motociclistului si a consilierilor sai,care nu pot defini termenii.a propune,inseamna ca propui ceva care trebuie discutat,analizat,sustinut,etc,care este diferit de a impune.asa a procedat PM,trimitind propunerea sa fie semnata de Presedinte care in opinia PM,trebuia sa dea cu batul ca primarul pe timpuri.oricine ar fi fost in locul lui Base,ar fi procedat ca Base.este a nustiu cita palma pe care PM o primeste,pentru prostia de a fi ingimfat si prost crescut de utc.daca ar fi scris cam asa.va inaintez propunerea guvernului si va rog sa analizati,etc,etc.dar ce a facut tov.Tariceanu,a spus ca asta este propunerea lui si gata nu mai discuta.cita impertinenta.pai cum sa nu-i sara mustarul marinarului?referitor la aprobarea data parchetului cu cei 8 fosti si prezenti,ce este anormal?Base este marinar,el stie cum sa conduca o nava,dar in ale justitiei nu se descurca,pentru ca iti trebuie o pregatire speciala.de aceia are si consilieri pe justitie si a facut ce era necesar.tovii sa mearga la justitie si sa se apere,iar daca sunt nevinovati,e o palma pentru cei care le-au intocmit dosarele,nu pentru Base.oare nu-i corect asa?

ida
2008-01-17 07:01:06

Pericol!

Asta ne mai lipseste si o cocoasa in spinare! Paiateria , intrigile incrancenate ale acestui presedinte-marlan nu se mai termina!

iova
2008-01-17 07:58:07

viitor fericit

asta ne asteapta ..cu marinarul la bord..!!

alwis46
2008-01-17 09:06:02

Re: neamtule

Cred mai degraba ca Neamtul a vrut sa spuna altceva in legatura cu Snagovul.
Citeste aici :
http://www.evz.ro/article.php?artid=337664
Acu sa te tii proces intre EvZ si SRS.....

La 2008-01-17 04:23:14, Atamild a scris:

> Parcul de la Snagov a fost intodeauna frumos intretinut, putin populat
> in cursul saptamanii, insa amenajat. Ma refer la Snagov plaje.
> Intodeauna s-au facut modernizari acolo. Personal, imi pare rau ca au
> stricat motelul de lemn. Imi pare rau ca au desfintat gara, am auzit
> de ceva delapidari pe acolo. Scandaluri.
> Acum e studio' de filmare. Cea mai buna solutie, ramasa de fapt. Este
> un loc placut si linistit, mai ales pt indragostiti ;)..pitoresC:-)..
> Matilda
>
>

philip
2008-01-17 09:44:25

va inselati !

Am citit cu mare atentie materialul scris de domnia voastra si cu respect va atrag atentia ca va inselati. De ce spun asta? Din simplu motiv ca acest Basescu nu va mai fi reales in vecii -vecilor ca presedinte, si daca este asa.. nici PD-L-ul, nu prea are sanse sa intre la guvernare. De ce? Pentru ca acest partid prezidential care nu are propriilile sale opinii, este lesne confundat cu insusi Basescu, in consecinta domnule Rosca-Stanescu, logica domniei voastre nu sta in picioare. Am auzit pe anumite posturi de Tv, cum este laudat acest derbedeu. "Este un politician bun,este genial.." s.a.m.d. sa-mi fie cu iertare dar nici eu, nici milioane de romani nu vedem in acest infractor,genialitate ci doar un GUNOI,un derbedeu care a facut din aceasta tara, mahalaua Europei. Deci, va inselati? Fara discutie.. DA

Dinnu
2008-01-17 10:12:05

nu prea merge

Ca prim ministru, basescu isi poate frange usor gatul, un guvern poate fi rasturnat. Riscul e prea mare. Lui ii trebuiesc vreo 20 de ani de liniste, timp suficient ca sa dispara toate urmele din dosarul flota in care fara dar si poate este vinovat. De aia, repet, e prea riscant acest joc

ellena
2008-01-17 10:34:41

Greseala fatala

Domnul Sorin Rosca Stanescu are dreptate in principiu, dar uita un lucru elementar. Pina acum, domnul Traian Basescu (si ma refer la toata activitatea sa politica, nu numai ca presedinte) nu a initiat, urmarit, realizat si finalizat nici un proiect politic sau administrativ (pe cind era la primarie). Crede Dl Rosca ca Traian Basescu are capacitatea intelectuala/organizatorica, abilitatile si knowledge-ul necesar infaptuirii unui asemenea plan? Eu unul nu cred. Dl Traian Basescu nu este in stare sa vada mai departe de ziua de miine. Daca Dl Rosca cunoaste vreun proiect, macar 10% de complex decit cel descris, initiat si finalizat de Traian Basescu, sa-l explice si atunci eu sunt de acord ca exista o cit de mica sansa ca proiectul de mai sus sa fie realizat de Dl. Traian Basescu.

Ghita Bizonu'
2008-01-17 10:40:56

Asistam cumva la momentul M al

alinierii si supunerii fata de prezidelu:?
Cumva Snagovu?!

Pierdere de timp oricum. Daca esti pe lista lui , daca crede ca se merita ... nu importa daca e sau nu Ignatu si asomarea ....

SCORPIO
2008-01-17 11:07:25

Re: cind nu se cunosc termenii

Bai nea cosor parca "combateai" mai bine, te-ai prostit de tot.
Auzi logica cosoriana:
"Base este marinar,el stie cum sa conduca o nava,dar in ale justitiei nu se descurca,pentru ca iti trebuie o pregatire speciala.de aceia are si consilieri pe justitie si a facut ce era necesar.tovii sa mearga la justitie si sa se apere,iar daca sunt nevinovati,e o palma pentru cei care le-au intocmit dosarele,nu pentru Base.oare nu-i corect asa?"
Ba cosor esti dezamagitor de tembel si incep sa-i inteleg pe americani. Cum dracu sa nu creada aia despre romani ca-s tampiti, daca avem " reprezentanti" d-astia ca tine!?

ionion
2008-01-17 11:45:09

Tariceanu a format noua echipa de fotbal a Bucurestiului : "Zambaccian Bucuresti"

cine va fi portarul se va stabili la sedinta de astazi.

alwis46
2008-01-17 12:32:34

Re: cind nu se cunosc termenii

Trebuie sa mentionez ca vina lui Tariceanu este una singura, aceea de a nu fi raspuns din prima la apelul presedintelui de a se intalni.
In definitiv, Tariceanu nu era chemat la intalnire de un oarecare, de un neica-nimeni in tara asta, ci de presedintele tarii si un om civilizat, asa cum se pretinde a fi premierul si asa cum il vad forumistii, dadea curs invitatiei.
Singura scuza a refuzului ar fi fost doar daca chemarea privea o consultare cu conducerea PNL, dar era vorba de fapt de o problema care putea fi rezolvata doar de cei doi barbati de stat.
Tocmai d-aia am afirmat ca Tariceanu a gresit cand s-a grabit sa-i asculte pe vice-presedintii PNL care l-au sfatuit si chiar obligat sa nu se duca la Cotroceni.
Nu s-a ofuscat nimeni si nici nu s-a facut prea mare caz cand peremistii cu Vadim in frunte nu s-au dus la Cotroceni cand TB a invitat partidele la discutii, puteau si liberalii atunci sa refuze dar acum nu au avut dreptate.
In ceea ce priveste analiza domnului director SRS, eu cred ca domnia sa se hazardeaza pe un taram nesigur, ceea ce scrie domnia sa fiind mai degraba speculatii decat rodul unei analize pertinente.
Viitorul ne va arata daca aceste speculatii au avut ceva la baza.

La 2008-01-17 06:07:40, cosor ion a scris:

> tot scandalul dintre palate se datoreste motociclistului si a
> consilierilor sai,care nu pot defini termenii.a propune,inseamna ca
> propui ceva care trebuie discutat,analizat,sustinut,etc,care este
> diferit de a impune.asa a procedat PM,trimitind propunerea sa fie
> semnata de Presedinte care in opinia PM,trebuia sa dea cu batul ca
> primarul pe timpuri.oricine ar fi fost in locul lui Base,ar fi
> procedat ca Base.este a nustiu cita palma pe care PM o primeste,pentru
> prostia de a fi ingimfat si prost crescut de utc.daca ar fi scris cam
> asa.va inaintez propunerea guvernului si va rog sa
> analizati,etc,etc.dar ce a facut tov.Tariceanu,a spus ca asta este
> propunerea lui si gata nu mai discuta.cita impertinenta.pai cum sa
> nu-i sara mustarul marinarului?referitor la aprobarea data parchetului
> cu cei 8 fosti si prezenti,ce este anormal?Base este marinar,el stie
> cum sa conduca o nava,dar in ale justitiei nu se descurca,pentru ca
> iti trebuie o pregatire speciala.de aceia are si consilieri pe
> justitie si a facut ce era necesar.tovii sa mearga la justitie si sa
> se apere,iar daca sunt nevinovati,e o palma pentru cei care le-au
> intocmit dosarele,nu pentru Base.oare nu-i corect asa?
>

Mona G.
2008-01-17 12:50:45

Scenariu

Nu cred ca aveti dreptate,asa cum nu ati avut dreptate aparand-o pe mincinoasa N.Nicolai,escamotand adevarul despre aceasta secretar PCR din Procuratura!

Lefter.Popescu
2008-01-17 13:24:02

Re: Felicitari Domn director / La mai mare!

http://www.evz.ro/article.php?artid=337664

La 2008-01-16 23:30:32, neamtu tiganu a scris:

> Va felicit pt. frumosu parc de la Snagov. Imi imaginez cum a trebuit
> sa stringeti an de an, ban peste ban, a fost tare greu, nu? Si acum
> cred ca e dificii sa stai sa tai iarba la ditamai parcu, sa pui flori,
> sa gonesti ciini... ptiu... va asteapta multa, multa munca. Succes.
>
> revenind la subiectu nostru cel mai iubut, Basesu, consider ca va
> inselati. Domnu presu nu are nici un plan, iel actioneaza spontan, il
> maguliti crezind ca are o strategie.
>

CALUGARUL
2008-01-17 15:31:47

Asha baron ca SRS, mai rar !

Shadow
2008-01-17 17:04:03

Re: cind nu se cunosc termenii

>Trebuie sa mentionez ca vina lui Tariceanu este una singura, aceea de a nu fi >raspuns din prima la apelul presedintelui de a se intalni.
>In definitiv, Tariceanu nu era chemat la intalnire de un oarecare, de un >neica-nimeni in tara asta, ci de presedintele tarii si un om civilizat, asa cum se >pretinde a fi premierul si asa cum il vad forumistii, dadea curs invitatiei.

Sa clarific si io. Normal tariceanu e vinovat ca nu s-a prezentat la o intalnire cu presul. Nu pt ca intalnirea era cu presul. Ci pt ca el era prim ministru. Si in functii de astea nu faci numai cum iti place. Eu un oarecare fara functii nu m-as duce nici sa ma roage in genunchi. Cu penali nu am de ce sa vorbesc :p.

>Singura scuza a refuzului ar fi fost doar daca chemarea privea o consultare cu >conducerea PNL, dar era vorba de fapt de o problema care putea fi rezolvata >doar de cei doi barbati de stat.

>Tocmai d-aia am afirmat ca Tariceanu a gresit cand s-a grabit sa-i asculte pe >vice-presedintii PNL care l-au sfatuit si chiar obligat sa nu se duca la >Cotroceni.
>Nu s-a ofuscat nimeni si nici nu s-a facut prea mare caz cand peremistii cu >Vadim in frunte nu s-au dus la Cotroceni cand TB a invitat partidele la discutii, >puteau si liberalii atunci sa refuze dar acum nu au avut dreptate.
>In ceea ce priveste analiza domnului director SRS, eu cred ca domnia sa se >hazardeaza pe un taram nesigur, ceea ce scrie domnia sa fiind mai degraba >speculatii decat rodul unei analize pertinente.
>Viitorul ne va arata daca aceste speculatii au avut ceva la baza.

Toate sunt speculatii pana apar dosarele. Atunci te prinzi unde e manipularea.

Sita
2008-01-17 17:34:32

Toti hotii

Si SRS est hot, am citit ce poate el in Evenimentul Zilei. El este alaturi de Fenechiu, si un altul din Hirlau, care fura padurea si da afara oamenii de valoare.
Eu stiu mai multe.Sita

Shadow
2008-01-17 18:47:00

Re: Felicitari Domn director / La mai mare! felicitari ca e in companie demna

> http://www.evz.ro/article.php?artid=337664

Cu amicii de la euroconstruct care si-au "tras" complexul muntenia si cu amicii de la luxen care si-au tras si ei Ferma Malu Rosu din Gruiu la 7 dolari/mp cand se stia pe unde o sa treaca autostrada.
A pardon nu sunt amicii matale nea sorine. Ei las ca nu e grav sunt amicii altora o sa va invatati pretenari ca intre vecini "dastepti". A dreaqu lupta anticoruptie. Si da-i si lupta.

lil
2008-01-17 21:28:05

Re: Felicitari Domn director / La mai mare! felicitari ca e in companie demna

La 2008-01-17 18:47:00, Shadow a scris:

> > http://www.evz.ro/article.php?artid=337664
>
> Cu amicii de la euroconstruct care si-au "tras" complexul muntenia si
> cu amicii de la luxen care si-au tras si ei Ferma Malu Rosu din Gruiu
> la 7 dolari/mp cand se stia pe unde o sa treaca autostrada.
> A pardon nu sunt amicii matale nea sorine. Ei las ca nu e grav sunt
> amicii altora o sa va invatati pretenari ca intre vecini "dastepti". A
> dreaqu lupta anticoruptie. Si da-i si lupta.
>
>


Cine se-ntelege se aduna....din PD, PSD,PNL...:)


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Erorile lui Nostradamus (6194 afisari)
 Prim-ministru jucator (3500 afisari)
 Coruptie in SRI (3080 afisari)
 Dusmanii lui Eminescu la Chisinau si Cotroceni (2414 afisari)
 Nu vreti un doctorat? (2143 afisari)
 Moda testicolelor agatate de masina face ravagii in SUA (2672 afisari)
 Bulgaria, calul troian al Rusiei in UE si NATO (2203 afisari)
 Omar Hayssam pregateste dezvaluiri incendiare  (2011 afisari)
 Un palmier din Madagascar se vede din spatiu (1832 afisari)
 Cristian Cioaca: "Elodia este in viata" (1585 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01592 sec.