Ziua Logo
  Nr. 4130 de sambata, 12 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-01-12

Comentarii: 2, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

sagetator
2008-01-12 21:01:11

Fentarea admiterii in liceu !

La sfarsitul acestui an scolar, admiterea in liceu va fi cea mai mincinoasa admitere de cand exista invatamantul romanesc. Vor fi introduse pentru repartitia computerizata rezultate care nu sunt conforme cu realitatea la un procent foarte mare de elevi. Stim ca s-a copiat in draci in majoritatea scolilor de catre elevii slabi care au in cataloage note sub 4, iar la tezele unice au luat note de 7, 8 sau 9 !!! Singura corectare a erorilor facute ar fi ceea ce a recomandat si AEACE si anume urgenta anulare a O.M. 1867/31.08.2007, prin care tezele unice au devenit criteriu de admitere in liceu. Iar pentru Proiectul Legii Invatamantului Preuniversitar, ce va fi aprobat de Parlamentul Romaniei, propunem ca si presa sa sustina ca trecerea de la gimnaziu la liceu sa se faca :
1) prin concurs organizat la nivelul unitatii de invatamant; concursul sa constea in probe la limba si literatura romana, matematica si o disciplina optionala(fizica, chimie, biologie, lb. moderna, istorie etc) in functie de filiera respectiva(teoretica, tehnologica, vocationala). 2)repartizare computerizata, care sa se realizeze dupa finalizarea concursului de admitere in licee, pentru elevii care nu au fost admisi sau care nu s-au inscris la concurs, pe locurile disponibile, pentru acestia luandu-se in calcul si rezultatele scolare din clasele gimnaziale( dar, fara evaluare prin "tezele unice", ci teze obisnuite cum am dat si noi !)

texanu
2008-01-13 09:41:16

PROFESORII AR TREBUI SA II SCHIMBE

Diploma lui Basescu de scolarizare......ori sa de-a un examen pentru diloma pe care o detine, expirata si plina de Stefan Gheorghiu, sa se gaseasca un profesor care sa il invete cum se vorbeste gramatical....NU TIGANII IMPUTITII SI MAI STIU EU CUM FAC PE ZIRISTII.....ASA PRESEDINTE INCULT SI TOT MEREU PUS PE SCANDAL, TOTALITAR.....INEBUNESTE TOATA NATIUNEA SI TOATA EUROPA......PROFESORII SI DOCTORII IN ROMANIA AU CELE MAI ZOSNICE SALARII NU NUMAI IN EUROPA.CI IN TOATA LUMEA...RUSINE PROFESORII SUNT BAZA RIDICARII UNEI SOCIETATII SI DOCTORII.....NU MAI ZIC DE POPII


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Istoria provinciei Kosovo (5443 afisari)
 E Basescu! Sau e Talpes? (4809 afisari)
 Psihologii serviciilor secrete (2818 afisari)
 Amenintari de la Chisinau (2580 afisari)
 Executia Noricai (2321 afisari)
 Regina Ana: Cred ca Elisabeta Rizea este o mare doamna (1867 afisari)
 CT Popescu: Daca ne uitam la ce se intampla in presa, poate ca demisia mea nu e atat de surprinzatoare (1571 afisari)
 Fumatori, vremea razbunarii! (1467 afisari)
 Marius Oprea ii raspunde lui Tismaneanu pe tema criticilor aduse Guvernului (1202 afisari)
 Incidentul naval din Stramtoarea Ormuz, provocat de o farsa? (1105 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01701 sec.