Ziua Logo
  Nr. 4126 de marti, 8 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-01-08
AVP din ro (...@yahoo.fr, IP: 89.122.183...)
2008-01-08 18:11
Ai citit prea multe carti de duzina, Vare...

Asta e situatia. Lecturile ieftine si anturaju de oameni v e c h i ti-au facut-o. Plus ca tu nu prea-ntelegi ce-i si cu Romania asta, ce sa mai vbesc de Domnu', n-asa...? hai pa, ia sa vedem: te-asculta macar cenzura ta, au ba...? ;)

Adrian v.D. din Germania (...@dmdg.de, IP: 217.228.199...)
2008-01-08 18:39
Re: Ai citit prea multe carti de duzina, Vare...

La 2008-01-08 18:11:10, AVP a scris:

> Asta e situatia. Lecturile ieftine si anturaju de oameni v e c h i
> ti-au facut-o. Plus ca tu nu prea-ntelegi ce-i si cu Romania asta, ce
> sa mai vbesc de Domnu', n-asa...? hai pa, ia sa vedem: te-asculta
> macar cenzura ta, au ba...? ;)
---------------------
Pana acum aveam ceva nelamuriri in privinta domnului VAR,dar propagand astfel de scenarii prin piftia mioritica,care doar se clatina gelatinos(din fostul os-uite si eu pot s-o cos..),m-a convins definitiv,mai ales ca nu ma simpatizeaza ca pe Arogantu'...Eu sunt mai sceptic,ca doar m-am <format>in "epoca de aur",in care iti trebuiau mai multe simturi sa supravietuiesti,mai multe chiar decat o gazela ratacita prin savana plina cu lei.Si uite asa mi-am ascutit simtul critic.
Ce retorica la VAR...Sa-i vad si eu pe desteptii pregatiti sa suporte cateva bombe atomice in oraselul lor.Sau isi inchipuie cineva un razboi conventional intre supraputeri?
Adrian
>

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2008-01-08 18:55
Re: Ai citit prea multe carti de duzina, Vare...

La 2008-01-08 18:11:10, AVP a scris:

Asta e situatia. Lecturile ieftine si anturaju de oameni v e c h i ti-au facut-o. Plus ca tu nu prea-ntelegi ce-i si cu Romania asta, ce sa mai vbesc de Domnu', n-asa...? hai pa, ia sa vedem: te-asculta macar cenzura ta, au ba...? ;)


__________Care ,,cenzura a lui", Padino ? Nu vezi ca si pe el il cenzureaza ? I-am trimis azi de dimineata (la mine) un mesaj domnului Synd. Mai, Padino, sa dea naiba daca era macar un cuvintel acolo care sa fi cerut cenzurarea lui, dar jigodiile de la cenzura tot l-au taiat. In shkimb ?, il lasa pe asta prin care-i injur de mama focului ? Ce-iacolo, mai padion, in redactia lu' Nashu ? Mare minune, mare, sa nu auzim curind-curind ca s-au incaierat si s-au luat la omor in redactie, redactorii cu tehnoredactorii de redactie care se ocupa si de cenzura.

Si in fod, ce-i spuneam lui nenea synd, mai, padino ? Ii spuneam ca cel mai greu lucru de suportat este LIBERTATEA. Libertatea aduce prejudicii celor care si-o asuma. Or, un ziar nu primeste beneficii din partea libertatii, ci numai probleme. Ziarul este o activitate pentru facut bani si nu pentru a se pune in slujba cetateanului pentru protectia lui sau pentru luminarea lui. Doamne fereste ! Si mai dadeam acolo un exemplu cu un film idiot jucat de Shartzeneger, Misiune pe Marte, daca nu ma insel. Pe acea planeta unde fusese o data si de demult oxigen si aer curat ca pe planeta pamint, un neica ,,cineva" a pus mina pe controlul instalatiilor care generau oxigenul, instalatii create de niste extraterestri. Or, ce-a facut acel dictator ? A pus mina cu o trupa de mardeashi impreuna cu un cod de legi de el intocmite si le dadea locuitorilor aer cu lingurita sau cu ratia pentru ca sa-i controleze pe toti. iar eu faceam aceasta paralela intre acel film si felul in care intelege ziarul lui nenea Roshca libertatea cuvintului !

Scurt pe doi, nene Padino ! Ce s-o mai bate atita in cap. Pe Roshca nu-l intereseazo ,,tzahaaarishoaraaa noastra" ci cu cit se ridica, eventual, vinzarile ziarului. Care vinzari, vorba si a lui synd, scade vertiginos. Intr-uin fel, are si libertatea ,,pretzul" ei, nu ?

Ma uitam azi la Ev. Zilei. Aia au numai la o rubrica mai multe postari decit are ziarul Ziua are la toate temele. Ce dovada vrei mai buna decit aceasta ? Si totul de ce ? Pentru incapatinarea Nashului de a lasa cenzura sa-?i faca de cap, or, paote ca el nu stie, deshi eu nu cred acest lucru. el stie precis ce se intimpla acolo si ce fac ,,fitzele" alea de la cenzura. Dar, paote ca te pomenesti ca primeste si niste telefoane de la patronul ziarului, Patriciu ? Oricum ar fi, imi pare rau de acest ziar pe care-l citeam cu sufletul.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Azi noapte a inceput razboiul la Marea Neagra (7925 afisari)
 Razboi Rece la Marea Neagra (3438 afisari)
 Ne-o trag si bulgarii! (3388 afisari)
 Sfarsitul politic al lui Titulescu (2015 afisari)
 Borfasii zapezii (1858 afisari)
 Taxe mici pentru masini vechi (2142 afisari)
 Masina cea mai ieftina costa 2500 dolari (2073 afisari)
 Ucigasul lui Benazir Bhutto a fost identificat  (1847 afisari)
 Traian Basescu nu o vrea pe Norica Nicolai in functia de ministru al Justitiei  (1373 afisari)
 Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad nu mai este in gratiile ayatollahul Ali Khamenei (1367 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01674 sec.