Ziua Logo
  Nr. 4110 de joi, 13 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-12-13

Comentarii: 27, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

ionescu
2007-12-13 00:58:04

Atribuirea ilegala a caselor RAAPPS

Atribuirea ilegala a caselor RAAPPS este inca o piesa de dosar contra coruptilor postcomunisti, fosti comunisti, securisti, spioni si fripturisti din toate partidele care s-au perindat si sunt la putere in actuala Romanie, plina de saracime.

costy
2007-12-13 01:28:04

Re: Atribuirea ilegala a caselor RAAPPS

La 2007-12-13 00:58:04, ionescu a scris:

> Atribuirea ilegala a caselor RAAPPS este inca o piesa de dosar contra
> coruptilor postcomunisti, fosti comunisti, securisti, spioni si
> fripturisti din toate partidele care s-au perindat si sunt la putere
> in actuala Romanie, plina de saracime.
>

Cre ca te inseli, dle ionescu. Nu cu mult, doar cu vreo 3 anisori. Daca
ordonanta ar fi fost emisa acum trei ani de guvernarea nastase, poate
as fi inteles sensul comentariului dta, insa ea a fost lansata pe piata
de reprezentantii economiei de piata, liberalii cu partidul istoric pnl in
brate.
Eu cred ca ordonanta este o reconpensa oferita de liberali amicilor
pesedisti pt. ca domnia sa tariceanu sa poata trece anu'!

Rocky
2007-12-13 06:48:54

Ce se va intampla in cazul imobilului Negustori 16

Prin sentinta devenita definitiva in 27 oct 2007, CEDO a condamnat statul Roman sa puna in posesie pe proprietarul de drept al acestui imobil (cauza Hirschorn contra Romaniei) sau sa plateasca despagubiri in valoare de 2 200 000 € !

In fapt RAPAAPS refuza din 1999 sa repuna in posesie pe proprietarul de drept (detinatorul incrierii in Cartea Funciara si platitor de impozit de la acea data) pe motiv ca ONG ul american care ocupa casa (si plateste cca 5000 € chirie lunar catre RAPAAPS) ar avea statut diplomatic (asertine demonstrata ca falsa de catre CEDO)

Va plati Statul suma de 2 200 000 € din impozitele contribuabililor sau va restitui imobilul proprietarului de drept ?

Nu este foarte clar. Semnale destul de credibile indica faptul ca MF va prefera sa plateasca suma decisa de CEDO iar imobilul va fi vandut prin licitatie de tip PSD - PNL unui personaj sau unei entitati sustinatoare a troicai Tariceanu !

Cum acest imobil valoreaza la aceasta data minim 3 000 000 € iar chiria poate fi majorata oricand, putem realiza ca tentatia unei masinatii producatoare de venituri pt PNL si pentru decidenti nu trebuie trecuta cu vedera nici de opinia publica si cu atat mai putin de mass - media !

A bon entendeur salut !

Un Agricultor
2007-12-13 06:49:50

Curat murdar

Actul legislativ a fost elaborat si sustinut de prietenii mei, elefantii PeNaListi din onor Guvernul Moliceanu2. Actul legislativ ofera PeNaListilor mul iubiti prilejul unor "mici" cadouri de sarbatori pentru pesedeii sustinatori ai guvernarii Tradicene, iar dupa iesirea din "fonctii" a actualilor guvernanti, daca tot raman fara tatica din ugerul bugetului, macar sa isi traga o casuta sau viluta din actualul RAAPPS. Cat despre numele aruncate in editoral, rad si curcile, iar "solutia" unei ordonante de urgenta contra legii profitorilor este o manipulare ieftina. Mai cititi si declaratiile lui Ilie Bolojan, cancelar sef al Guvernului PeNaL.
Auguri!

Huhurianu
2007-12-13 07:56:21

Re: Curat murdar / Iarasi scosesi capul din canal sobolanule rosu-agricultor? De pedeii tai

in frunte cu matrozul, profitori de pe urma aceluiasi RAAPPS de ce nu chitzcai nimic, ha?

La 2007-12-13 06:49:50, Un Agricultor a scris:

> Actul legislativ a fost elaborat si sustinut de prietenii mei,
> elefantii PeNaListi din onor Guvernul Moliceanu2. Actul legislativ
> ofera PeNaListilor mul iubiti prilejul unor "mici" cadouri de
> sarbatori pentru pesedeii sustinatori ai guvernarii Tradicene, iar
> dupa iesirea din "fonctii" a actualilor guvernanti, daca tot raman
> fara tatica din ugerul bugetului, macar sa isi traga o casuta sau
> viluta din actualul RAAPPS. Cat despre numele aruncate in editoral,
> rad si curcile, iar "solutia" unei ordonante de urgenta contra legii
> profitorilor este o manipulare ieftina. Mai cititi si declaratiile lui
> Ilie Bolojan, cancelar sef al Guvernului PeNaL.
> Auguri!
>

elinescu constantin
2007-12-13 09:34:10

Retrocedarile

Problema ridicata de doamna Iordache este o tema care pe multi dintre noi ne doare.Dincolo de aceste vile somptuoase ocupate de caracatita post-comunista,sunt o serie impresionanta de locuinte familiale,nu tocmai de lux,care au incaput pe mana unor paraziti,sustinuti si protejati de primari si RIAL.Acesta este cazul meu:eu detin un apartamentde 3 camere si dependinte in Brasov,pe care incerc,cu un succes limitat sa-l obtin.Ceeace am obtinut pana in prezent este recunoasterea de catre Tribunalul Brasov al dreptului meu asupra a 1/2 din acest apartament,care cu cea mai mare bunavointa nu poate fi acordat la doua familii.Aceasta nastrusnica idee i-a venit primarului Scripcaru,care a folosit influenta politica pentru a determina tribunalul sa comita o nedreptate crasa,incercand sa readuca amintirile timpurilor staliniste,cand mai multe familii traiau la acces.Pritand de pozitia sa politica ca vcepresedinte PD,domnul Scripcaru a decis in numele statului roman sa impuna cu ajutorul unei jalnice justitii,o dreptate cu iz comunist.

simiondan
2007-12-13 10:58:53

Ooooo

E o lege pentru toti
Viata e o jungla vrei nu vrei
Ooooo
Sa te-ascunzi de ea nu poti,
E un singur drum, asculta:

REFREN
Banii vorbesc, banii vorbesc
Unii te ridica, altii te lovesc.
Banii nu tac, banii se fac
Totul e in mana lor,
Banii vorbeeeesc.

evident ca-i vorba de holograf. ce melodie, ce versuri adevarate!

ordonanta pe care o doreste roxana, si nu numai ea, e o ordonanta contra naturii!
politica a fost si ramane cea mai buna afacere. pentru cei care nu se pricep la nimic. dar, se pricep la politica. dintro-data au devenit priopitari pe case, vile de protocol, apartamente de lux. dintro-data s-au ingrasat, s-au imbogatit, s-au democratizat adica. da, valerian stan ramane un reper. pus pe linie moarta , rapid si fara dureri. taman de catre cei care ar fi trebuit sa-l sustina!
deci, banii vorbeeeeeeeeeeeeeeesc!

Mona G.
2007-12-13 11:30:46

Iordache

Nu mi-ati raspuns la intrebarea de ieri:erati prin anii 1990 la ziarul "Azi" al FSN?Nu de altceva,dar ca sa se vada integritatea Dv.morala!
Iar articolul,ca de obicei,porneste de la una si ajunge la Basescu si PD.Nu mai aparati coruptii din PNL ca s-a vazut cum au votat in Camera deputatilor intr-o veselie.Si nu-i mai credeti atat de nevinovati; nu-i mai puteti reabilita! Puteati sa scrieti si de aceia care au case in Bucuresti si si-au luat cei 2500RON pt. chirie!Sa va dau nume din PNL?Asta-i cinste si lupta pt. interesul alegatorilor?

Mona G.
2007-12-13 11:37:37

Vile

Nu am mai scris un comentariu!Cel pe care l-ati cenzurat era primul pe aceasta tema!Si voi repeta intrebarea Dna.Iordache erati in anii 90 la ziarul "Azi" al FSN?
Si,nu-i mai aparati pe PNL-isti ca s-a vazut cum au votat intr-o veselie O.U in camera deputatilor.Doar PD si PLD au votat impotriva!De ce nu scrieti si despre liberalii care au case in Bucuresti dar incaseaza de ani cei 2500RON pt. chirii?!

johnson
2007-12-13 12:19:13

De ce negocieri directe in loc de Licitatii !

Basescu si Blaga isi pot permite gesturi la cacealma pentru ca au deja serioase si perspectiva venirii la guvernare deci a recapatarii unor vile si mai interesante.
Liberalii carpiti prin toate colturile,cu 20% in Parlament ar insemna sa-si ia adio de la acest Guvern si sa-i dea satisfactie imediata lui Basescu daca ar da o asemenea Ordonanta care sa loveasca in toate partidele....
Daca vand un apartament intr-o vila in licitatie si-l castiga oricine da mai mult cu 0 mie de euro,posibil interlopi,mafia chineza,araba,manelisti,parveniti dornici sa-si arate asa zisele capacitatia,in acest caz se va muta Ferentariul in Dorobanti si automat va scadea valoarea celorlalte vile si apartamente ale Regiei deci RAPPS va pierde in fond mai mult decat a castigat prin licitatie la 2-3 case.Asadar trebuie protejat cumva statutul de cartier select si banuiesc ca acesta este motivul "negocierilor directe" pentru care s-a optat.

Shadow
2007-12-13 12:40:39

Re: Curat murdar boboana agricola

> Actul legislativ a fost elaborat si sustinut de prietenii mei,
> elefantii PeNaListi din onor Guvernul Moliceanu2. Actul legislativ
> ofera PeNaListilor mul iubiti prilejul unor "mici" cadouri de
> sarbatori pentru pesedeii sustinatori ai guvernarii Tradicene, iar
> dupa iesirea din "fonctii" a actualilor guvernanti, daca tot raman
> fara tatica din ugerul bugetului, macar sa isi traga o casuta sau
> viluta din actualul RAAPPS. Cat despre numele aruncate in editoral,
> rad si curcile, iar "solutia" unei ordonante de urgenta contra legii
> profitorilor este o manipulare ieftina. Mai cititi si declaratiile lui
> Ilie Bolojan, cancelar sef al Guvernului PeNaL.

Actul legislativ este o prostie exact cum sustine si Roxana. Prietenii tai penali adica cei care sunt chiriasi in case ale RAPPS sau care au fost chiriasi in astfel de case sunt cei care sunt in castig. Exact cum in "castig" a iesit si fara sa aibe o lege ca cea actuala tovarsul basecu cand folosea ilegal 3 case de servici de la RAPPS cumparand una ilegal pt "fetita" si mai tarziu cumparand o alta tot ilegal pt uzul sau personal. Cele doua case au fost cumparate in aceeasi maniera in care si ilici si-a cumparat casa(la pret de dumping). Sa nu uit ca in una din casele folosite de basecu a fost ocupata imediat de basecu dupa ce fostul membru al CC comunist a eliberat-o datorita unei sentite judecatoresti a proprietarilor carora li se nationalizase casa. Pe vremea aia tovarasul prim ministru roman motiva la memoriile trimise de "proprietari" ca nu il poate scoate pe basec din casa. Casa care nu mai era a RAPPS ci a proprietarilor de drept. Asta spune suficient despre "mentalitatea" basecului si a aplaudacilor sai.

In plus amicul dtale blaga de la penalii cu pedale si-a depasit "binisor" termenul de eliberare a casei de la RAPPS in care statea(nu conteaza ca a avut omul probleme) de unde si ipocrizia faptei.

Shadow
2007-12-13 12:44:33

Re: Iordache tanti mona

> Nu mi-ati raspuns la intrebarea de ieri:erati prin anii 1990 la ziarul
> "Azi" al FSN?Nu de altceva,dar ca sa se vada integritatea Dv.morala!
> Iar articolul,ca de obicei,porneste de la una si ajunge la Basescu si
> PD.Nu mai aparati coruptii din PNL ca s-a vazut cum au votat in Camera
> deputatilor intr-o veselie.Si nu-i mai credeti atat de nevinovati;
> nu-i mai puteti reabilita! Puteati sa scrieti si de
> aceia care au case in Bucuresti si si-au luat cei 2500RON pt.
> chirie!Sa va dau nume din PNL?Asta-i cinste si lupta pt. interesul
> alegatorilor?

In 90 ziarul azi era oficiosul FSN. El a devenit oficiosul PD-FSN la "marea schisma". A ramas oficios pd cu aceeasi oamei in structurile de conducere (respectiv fosti membri in CC si marea adunare nationala) timp de cativa ani. Deci eu zic ca puteti intreba direct la sediul partidului "prezidential" fost si "prezent" cine s-a perindat pe la conducerea si in interiorul AZI.

Cos
2007-12-13 13:35:51

Mi-a placut

In final (socanta concluzie pentru doamna Iordache) rezulta ca profitorii, initiatorii si principalii promotori ai intregii masinatiuni sint pedistii si bineinteles balaurul cel rau, Base. Ar mai fi un amanunt: vorbim de o ordonanta adoptata de guvernul PNL-UDMR, dar cine se mai uita la amanunte ? Curat - murdar !!!

stapan
2007-12-13 14:14:28

Desfiintarea RAAPPS !

Asta este miscarea corecta. O gasca de profitori de salarii si prime uriase care "fac frumos" incotro bate vantul. Derbedeul de Bejinariu( PSD) care a pompat sume astronomice in poseta Elenei Udrea si apoi l-a reclamat pe Atanasiu complet aiurea,ptr. a fi suspendat de Basescu.Golanul de cartier Vlaicu (PD), zis si "Calugarul" care a transferat case si terenuri in colectiile Elena Udrea,Adrian Petrache,Al.Bittner ( astia doi neagreati de Basescu,sanchi).Si actualii fosti ICRAL-isti care au pretentii de mari specialisti si isi schimba culorile ca vantul turbat.

Arogantu'
2007-12-13 14:32:31

Arogantu'
2007-12-13 15:41:04

Re: Atribuirea ilegala a caselor RAAPPS

Onesti
2007-12-13 15:54:59

O noua actiune a mafiei PeNaLe

Oricum PeNaLii stiu ca nu vor mai ajunge prea curand nici in parlament, daramite la guvernare....asa ca au mai gasit o solutie de a fura ....legal, atat cat se mai poate, cat le permite timpul...
Nu de alta, dat altfel ar fura tot !

Casele se vand prin "negociere directa"...iar beneficiarii directi ai acestei masuri nu pot fi altii de cat cei fara pic de rusine...adica PeNaLii si comunistii lui Ilici...

Halal Romanie cu asa conducatori ! Oare ne-am integrat in UE sau in Uniunea Africana ???

spaiu'
2007-12-13 17:29:00

Re: Curat murdar / un avertisment

La 2007-12-13 06:49:50, Un Agricultor a scris:

> Actul legislativ a fost elaborat si sustinut de prietenii mei,
> elefantii PeNaListi din onor Guvernul Moliceanu2. Actul legislativ
> ofera PeNaListilor mul iubiti prilejul unor "mici" cadouri de
> sarbatori pentru pesedeii sustinatori ai guvernarii Tradicene, iar
> dupa iesirea din "fonctii" a actualilor guvernanti, daca tot raman
> fara tatica din ugerul bugetului, macar sa isi traga o casuta sau
> viluta din actualul RAAPPS. Cat despre numele aruncate in editoral,
> rad si curcile, iar "solutia" unei ordonante de urgenta contra legii
> profitorilor este o manipulare ieftina. Mai cititi si declaratiile lui
> Ilie Bolojan, cancelar sef al Guvernului PeNaL.
> Auguri!

Vorbeste gura fara voi! de atata ura proletara ati uitat sa va controlati! Va amintesc, domnilor, ca afirmatiile pe care le faceti trebuiesc si probate! Atata timp ca Ordonanta lui Tariceanu reglementeaza o situatie ce nu mai putea fi tolerata, iar voi incercati sa insinuati (destul de rudimentar, de altfel), contrariul, trebuie sa va amintesc ca obrazul unui prim ministru costa scump! Aveti cu ce plati eventuale daune morale? ca pe voi ma indoiesc sa va mai poate cumpara cineva. Sunteti deja vanduti!

Arogantu'
2007-12-13 18:30:27

Huhurianu
2007-12-13 19:02:53

Re: Curat murdar / un avertisment / Bravo Spaiu!

La 2007-12-13 17:29:00, spaiu' a scris:

> La 2007-12-13 06:49:50, Un Agricultor a scris:
>
> > Actul legislativ a fost elaborat si sustinut de prietenii mei,
> > elefantii PeNaListi din onor Guvernul Moliceanu2. Actul legislativ
> > ofera PeNaListilor mul iubiti prilejul unor "mici" cadouri de
> > sarbatori pentru pesedeii sustinatori ai guvernarii Tradicene, iar
> > dupa iesirea din "fonctii" a actualilor guvernanti, daca tot raman
> > fara tatica din ugerul bugetului, macar sa isi traga o casuta sau
> > viluta din actualul RAAPPS. Cat despre numele aruncate in editoral,
> > rad si curcile, iar "solutia" unei ordonante de urgenta contra legii
> > profitorilor este o manipulare ieftina. Mai cititi si declaratiile lui
> > Ilie Bolojan, cancelar sef al Guvernului PeNaL.
> > Auguri!
>
> Vorbeste gura fara voi! de atata ura proletara ati uitat sa va
> controlati! Va amintesc, domnilor, ca afirmatiile pe care le faceti
> trebuiesc si probate! Atata timp ca Ordonanta lui Tariceanu
> reglementeaza o situatie ce nu mai putea fi tolerata, iar voi
> incercati sa insinuati (destul de rudimentar, de altfel), contrariul,
> trebuie sa va amintesc ca obrazul unui prim ministru costa scump!
> Aveti cu ce plati eventuale daune morale? ca pe voi ma indoiesc sa va
> mai poate cumpara cineva. Sunteti deja vanduti!
>
>
>

Huhurianu
2007-12-13 19:06:31

Voi pedistii tremurati de nerabdare sa ajungeti iarasi la ciolan, la furat, turbati de ciuda ca nu

puteti fura acum!


La 2007-12-13 15:54:59, Onesti a scris:

> Oricum PeNaLii stiu ca nu vor mai ajunge prea curand nici in
> parlament, daramite la guvernare....asa ca au mai gasit o solutie de a
> fura ....legal, atat cat se mai poate, cat le permite timpul...
> Nu de alta, dat altfel ar fura tot !
>
> Casele se vand prin "negociere directa"...iar beneficiarii directi ai
> acestei masuri nu pot fi altii de cat cei fara pic de rusine...adica
> PeNaLii si comunistii lui Ilici...
>
> Halal Romanie cu asa conducatori ! Oare ne-am integrat in UE sau in
> Uniunea Africana ???
>

Onesti
2007-12-13 19:37:05

Re: O noua actiune a mafiei PeNaLe

Se subintelege cumva, mister spai... ca obrazul poporului este ieftin ?

Probabil de asta il palmuieste Tradiceanu permanent...

spaiu'
2007-12-13 20:54:41

Re: O noua actiune a mafiei PeNaLe

La 2007-12-13 19:37:05, Onesti a scris:

> Se subintelege cumva, mister spai... ca obrazul poporului este ieftin
> ?
>
> Probabil de asta il palmuieste Tradiceanu permanent...
>
Daca ai de gand a comunica, monser, te sfatuiesc sa citesti in DEX intelesul acestui cuvant. Ma tem, insa, ca stai mai prost cu priceperea, motiv pentru care te rog sa retii ca nu-mi sta in obicei sa vorbesc cu peretii!

Huhurianu
2007-12-13 21:01:51

Tocmai pentru ca considerati sufletul poporului roman ieftin , comunistilor-pedisti manipulati,

mintiti fara rusine, non stop poporul roman!!!!!!!


a 2007-12-13 19:37:05, Onesti a scris:

> Se subintelege cumva, mister spai... ca obrazul poporului este ieftin
> ?
>
> Probabil de asta il palmuieste Tradiceanu permanent...
>
>

Onesti
2007-12-13 22:18:24

Re: O noua actiune a mafiei PeNaLe

Da, D-le spai...refuz sa "pricep" ca o gasca care a prins cu chiu, cu vai 13 %....persevereaza in a-si bate joc de acest popor...

Refuz sa accept ca nu mai avem speranta...ca natie sa pasim cu demnitate in Europa..

Refuz sa accept ca suntem sortiti Casei Nostra PeNaListe

Mai au f putin timp ...si vor fi alungati...de acolo...pt ca nu ne merita

Huhurianu
2007-12-13 23:04:09

Re: O noua actiune a mafiei PeNaLe / Demnul partid istoric PNL mai are foarte putin si va fi

fugarit de la putere de Coza nostra pedista, conform spuselor tale tov. gradu'... Onesti!


La 2007-12-13 22:18:24, Onesti a scris:

> Da, D-le spai...refuz sa "pricep" ca o gasca care a prins cu chiu, cu
> vai 13 %....persevereaza in a-si bate joc de acest popor...
>
> Refuz sa accept ca nu mai avem speranta...ca natie sa pasim cu
> demnitate in Europa..
>
> Refuz sa accept ca suntem sortiti Casei Nostra PeNaListe
>
> Mai au f putin timp ...si vor fi alungati...de acolo...pt ca nu ne
> merita
>

cantemir
2007-12-13 23:18:39

Re: Curat murdar

La 2007-12-13 06:49:50, Un Agricultor a scris:

> Actul legislativ a fost elaborat si sustinut de prietenii mei,
> elefantii PeNaListi din onor Guvernul Moliceanu2. Actul legislativ
> ofera PeNaListilor mul iubiti prilejul unor "mici" cadouri de
> sarbatori pentru pesedeii sustinatori ai guvernarii Tradicene, iar
> dupa iesirea din "fonctii" a actualilor guvernanti, daca tot raman
> fara tatica din ugerul bugetului, macar sa isi traga o casuta sau
> viluta din actualul RAAPPS. Cat despre numele aruncate in editoral,
> rad si curcile, iar "solutia" unei ordonante de urgenta contra legii
> profitorilor este o manipulare ieftina. Mai cititi si declaratiile lui
> Ilie Bolojan, cancelar sef al Guvernului PeNaL.
> Auguri!
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Kosovo - cutia Pandorei (4590 afisari)
 Trei ani de zdranga-zdranga (3039 afisari)
 Portughezii ne dau cu tifla (2341 afisari)
 Republica Moldova ne declara razboi diplomatic (1999 afisari)
 Gaddafi a pus stapanire pe Sena (1895 afisari)
 Statele Unite ale Americii nu vor ataca Iranul intr-un viitor apropiat (540 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02052 sec.