Ziua Logo
  Nr. 4108 de marti, 11 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-12-11

Comentarii: 24, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

johnson
2007-12-10 22:42:10

Permiteti o modificare ?!

PD - Liichele !

miclea adrian
2007-12-10 22:42:17

Lacrimile diminetii

Vremurile acele cand inca se mai putea minte cu televizorul inca nu au apus inca domnule Severin, numai ca astazi reclama la un sapun de rufe poate fi la fel de usor aplicata si pentru vanzarea unui suhoi, doar ca difere ,,adrisantul,,.
sa nu facem pe altii lichele cand noi deja stam cu ele la masa, e parabola aia cu paiul din ochiul celuilalt.....unele lichele parca sunt mai mari ca altele....depinde prin ce partid te gasesti la un moment dat...sau luat.....

Dan Iasi
2007-12-11 00:13:49

a condamnat comunismul

asta face ca subtirii nostrii intelectuali de stinga sa nu aiba glas

nu exista traditie in gindirea politica de stinga romaneasca pt ca cei care au predat la stefan gheorghiu au fost foarte modesti macar ideologic ca sa nu-l supere pe ceausescu......asta poate fi una din cauzele hegemoniei intelectuale a urmasilor lui Noica.....si asta poate fi o cauza de ce nastase a transformat guvernarea 2000-2004 intr-o asa ciubucareala cu iz de stat politienesc....baza activismului psdist este si mai fara vlaga decit a pdl

galatush
2007-12-11 01:52:44

De ce domnule Severin?

Care partid din Romania isi are originea in ceva real? Totul este legat de halucinatii si ineptii. Partide nationale cu 300.000 de adepti si alte himere, inclusiv PSD-ul cu 600.000 adepti. Care natiune credula? A TRECUT TIMPUL. o SA VEDETI IN 2008.

CID
2007-12-11 03:26:59

Re: a condamnat comunismul

Si Hitler condamna comunismul. Si inca cum!

FB
2007-12-11 05:14:16

Re: a condamnat comunismul

La 2007-12-11 03:26:59, CID a scris:

> Si Hitler condamna comunismul. Si inca cum!
>
>
> Cid-ule razboiul contra bolshevismului a fost normal,au marsaluit mai multe tari europene.Ca Romania a avut dupa Germania cel mai mare numar de osteni este iarasi adevarat,dar la aceasta mare provocare au luptat si francezi,suedezi,norvegieni ,danezi,olandezi,,binenteles italieni (au luptat cum au luptat),unguri ,finlandezi(astia da ,dar nu s-au dus pana la capat ,ne-am dus noi in schimb).Propaganda vremii ii spunea cruciada impotriva bolshevismului.Si in mare parte a fost adevarat.
N-a fost sa fie.Si Napoleon a pierdut in intinsa Rusie.

Mos_Tautu
2007-12-11 07:30:47

LUNGUL DRUM AL UNUI IDEOLOG SOCIAL DEMOCRAT


Adversarii politici sunt lichele.cel care,chipurile lupta contra dictaturii si-o doreste disperat.Aceasta ne dovedeste ca ideologii fostului PCR ,vadim si cei care viseaza la regim oligarhic fac poarte din acelasi partid-partidul plutocratic.

Nu trebuie neaparat citind acest articol sa ai revelatia fostului profesor de la Stefan Gheorghiu,a activistului comunist prin de ardoare revolutionara,

Daca un nou partid PD-L este nominalizat ca partid de lichele,inainte de a se fi nascut,cum poate fi numita aripa reactionara din PSD,din care dl.Severin face parte ca prieten de lupta revolutionara a dlui Iliescu.
Si dl.Iliescu si aripa reactionara a PSD l-au recompensat cu varf si indesat.

Dl.Basescu ar fi nu numai un dictator dar si un infrant.Credeti ca el nu citeste studiile sociologice,sondajele,nu stie ca Basescu conduce in toate acestea.dar el nu se sinchiseste si afirma si el asa.
Cine cunoaste trece mai departe cine nu,poate se prinde ceva.

Prietenii lui liberali jubileaza insa,pentru ca oligarhii si reactionarii comunisti urasc progresul social si liderii poporului si nu-i asa,oligarhi din toate partidele uniti-va.

PD-L nu ar fi un partid modern.
Dar PSD in care nu se poate lua nici o decizie,cand aripa Geoana vrea motiune de cenzura,aripa I(liescu –Severin se opune si invers,ce este ?
Curat partid modern si care si-a mai pus si in plan sa redevina primul partid al tarii.Unde,in Romania sau in tara spanilor si a gogomanilor.

Si spune,asa,ca propagandistul,dl.Severin, aparitia PD-L (fara indoiala din inalt ordin prezidential) este, asadar, nimic altceva decat continuarea vechiului proiect autoritar-populist basescian, in limitele permise de rezistenta democratica (neasteptat de puternica) a societatii romanesti.
Pai.dle Severin,tot vreti sa fiti primul partid al tarii.

Ia dati si dv un inalt ordin impreuna cu sl Iliescu si rezolvati conducerea cripto-comunista a tarii prin PSD-ul lui Hrebenciuc,Ilescu si a dlui Severin.

Holospin
2007-12-11 09:33:37

Cred intr-o trezire a romanilor la alegerile locale si legislative din 2008 !

Romania trebuie salvata de acest pericol de reinstaurare a dictaturii de catre Basescu si partidul democrat -"liberal" de fapt unde vor sa mearga acesti fosti comunisti, fesenisti? Acum peste noapte parasesc centru stanga si devin de centru dreapta ce fel de ideologie este aceasta ?doctrinele si conceptiile se implanteaza undeva in creier peste noapte ?s-au se spala creierul ?ce se intampla cu electoratul de centru stanga atunci cand este parasit ?dar cel de centru dreapta se lasa pacalit de cineva care sa travestit peste noapte ?eu nu cred !eu prefer sa raman fidel Liberalilor care si cu bune si cu rele de prin secolul XIX raman tot liberali deci in cosecinta PD-L aceeasi Marie cu alta palarie iar fostul PLD "calul troian din PNL"

Huhurianu
2007-12-11 09:45:25

PD-L(ichele), ca bine le mai zici nene, dati-ar Dzeu. sanatate fi fericire!

Sarbatori Fericite! nene!

nikolla
2007-12-11 09:54:18

PD-L(lichele)

Un articol bine scris si care surprinde principalele aspecte specifice tentintei de constituire a unei guvernari nocive din toate punctele de vedere. Romania se confrunta si acum si in perspectiva cu demagogia, lipsa de bun simt si profesionalism(Dreapta) si dorinta de a consolida democratia, profesionalism, bunul simt(Stanga).Cetatenii vor avea parte de ceea ce vor institui.

cristian c.
2007-12-11 12:06:35

un scurt comentariu

Intr-o democratie participarea politica reprezinta totul. Pe fondul divortului dintre alegatori [de fapt cei cu drept de vot] si politica, populismul nu poate decat sa prospere pentru ca se hraneste din dezangajarea cetatenilor si din clamarea re-apropierii de popor [sau a reintoarcerii la el].

Motivul pentru care oamenii nu se duc la vot nu este numai inaccesibilitatea biroului electoral, sau lipsa unei cunoasteri adecvate a ofertei electorale, ci pentru multi tocmai nemultumirea fata de oferta electorala existenta [pe care partidele o arunca pe piata].

Din acest motiv, chiar daca noua formatiune politica ar fi formata din lichele [sau Liichele...cum sugera cineva mai sus], ea are toate sansele sa castige din simplul fapt ca aduce o noua oferta [sau una veche in haine noi - e tot una], spargand astfel "monotonia" politica, care da semnale clare ca nu mai multumeste electoratul.

warry
2007-12-11 12:10:35

Re: PD-L(lichele)

La 2007-12-11 09:54:18, nikolla a scris:

De unde ai mai scos si prostia asta.
Stanga, consolidarea democratiei, bunul simt?
Poate doar profesionalismul, securistii totdeauna au fost profesionisti in intoxicarea maselor.
Stanga din totdeauna a generat regimuri dictatoriale.
Asa ca mai scuteste-ma cu stanga

GCP
2007-12-11 12:16:47

Domnule severin, cit de mic ati ajuns

Nu inteleg de ce considerati ca Basescu a suferit o infrangere prin referendum. Referndum este o consultarea a popurului. Ca alegatorii nu s-au prezentat la vot este cu totul altceva. inseamna ca si PSD-ul a suferit o uriasa infrangere si chiar toate partidele din Romania, sa nu uitam ca prezenta la vot nu a fost mai mare. Inseamna ca lista PSD cu Severin in frunte a suferit o mare infrangere

schmoukiz
2007-12-11 12:56:10

Dar la PSD ce ati scrie in paranteze?

Surprinzator de dur titlul. S-a dus tot smaltul de politician europenizat si s-a vazut Romania Mare care musteste in inimioara oricarui securist roman, fie el nationalist-lacramos si sforaitor sau internationalist-sforar.
Cu atat mai dur cu cat vine din partea unui traseist care arunca astfel de sudalme inclusiv colegilor pe care i-a parasit. Ba mai are si tupeul sa vorbeasca de consecventa doctrinara.
N-as vrea sa ma cobor la nivelul acesta de discutie, dar va asigur ca DEX-ul cuprinde o sumedenie de vorbe dure ce pot fi trecute intre paranteze si dupa initialele (PSD). Si ar fi unele meritate cu varf si indesat. Va las imaginatia sa lucreze, dle Severin si va adresez doar o urare: mai mult bun simt, ca n-a omorat pe nimeni!

Huhurianu
2007-12-11 13:07:17

Re: un scurt comentariu / Corect.

La 2007-12-11 12:06:35, cristian c. a scris:

> Intr-o democratie participarea politica reprezinta totul. Pe fondul
> divortului dintre alegatori [de fapt cei cu drept de vot] si politica,
> populismul nu poate decat sa prospere pentru ca se hraneste din
> dezangajarea cetatenilor si din clamarea re-apropierii de popor [sau a
> reintoarcerii la el].
>
> Motivul pentru care oamenii nu se duc la vot nu este numai
> inaccesibilitatea biroului electoral, sau lipsa unei cunoasteri
> adecvate a ofertei electorale, ci pentru multi tocmai nemultumirea
> fata de oferta electorala existenta [pe care partidele o arunca pe
> piata].
>
> Din acest motiv, chiar daca noua formatiune politica ar fi formata din
> lichele [sau Liichele...cum sugera cineva mai sus], ea are toate
> sansele sa castige din simplul fapt ca aduce o noua oferta [sau una
> veche in haine noi - e tot una], spargand astfel "monotonia" politica,
> care da semnale clare ca nu mai multumeste electoratul.
>

Cupsa Augustin-Satu Mare
2007-12-11 13:28:35

lichelele marinarului pierdut printre catarge

Aceasta alianta de lichele a lui Basescu nu stiu cum crede ca va reusi? Un partid ca sa poata avea succes trebuie sa aiba o ideologie, o viziune politica , o stabilitate conferita de timp si sa fi facut ceva bun pentru tara pana acum. Dar cum acest partid struto-camila nu a realizat nici macar o precizare dintre cele 4 , poate crede ca va excela asa din senin , asteptand pomeni si voturile cetatenilor...??!

Mona G.
2007-12-11 13:58:32

Severin

De ce nu faceti analiza PSD-ului din prisma existentei unui grup de sustinatori ai lui I.Iliescu-responsabilul cu lovitura de stat si cu mineriadele?Sau din perspectiva viitoarei aliante sustinute de tatucul Dv.Iliescu cu PNL?Iliescu ar Dv. nu a facut decat sa intretina sub pulpana-i coruptia nivelelor 2 si 3.De ce nu analizati si actuala asociere a celor 2 cica dusmani ideologici Iliescu si E.Constantinescu intru formarea Forului Academic Roman?Lui E.Constantinescu si liberalilor pot sa le spun ca se rasucesc in mormant mortii si ranitii revolutiei(sau loviturii de stat!) si ai mineriadelor;Se rasucesc Bratienii in mormant!Dv. nu am ce sa va spun pt.ca pe Ceausescu l-ati omorat iar Stalin,Lenin nu stiu cum ar reactiona la o asemenea alianta!

Arogantu'
2007-12-11 14:37:57

alwis46
2007-12-11 17:19:07

Re: lichelele marinarului pierdut printre catarge

Asa o fi cum zici matale bibicule.
Dar poate ne zici si noua ce ideologie avea si si-a respectat-o PSD-ul care nu este altceva decat ceea ce este azi PD-L, adica un conglomerat de partide sub o titulatura noua.
Mai tii minte cum s-a nascut PSD in 2001 mosit de tovarasul Ion ILiescu presedintele de atunci la Romaniei ?
Hai sa-ti amintesc.
S-au unit urmatoarele : Partidul Democratiei Sociale din Romania, Partidul Social Democrat din Romania si Partidul Socialist dand nastere Partidului Social Democrat.
Scopul a fost unul singur, posibilitatea ca in urma acestei mixturi noul partid sa fie admis in Internationala Socialista Europeana, adica doctrina fripturista.

La 2007-12-11 13:28:35, Cupsa Augustin-Satu Mare a scris:

> Aceasta alianta de lichele a lui Basescu nu stiu cum crede ca va
> reusi? Un partid ca sa poata avea succes trebuie sa aiba o ideologie,
> o viziune politica , o stabilitate conferita de timp si sa fi facut
> ceva bun pentru tara pana acum. Dar cum acest partid struto-camila nu
> a realizat nici macar o precizare dintre cele 4 , poate crede ca va
> excela asa din senin , asteptand pomeni si voturile cetatenilor...??!
>

mitroi ion
2007-12-11 17:22:47

Vedeti poza? Asa arata un om mort. politic.

De cand cu apa ca e rau daca are 66% hidrogen , iti dai seama de fudulul din imagine.
Toti Caltabosii s-au unit in clica Ciolanul , caci se apropie Craciunul.
Pentru mine , un nemernic .

alwis46
2007-12-11 17:29:29

Haida de !

Ca sa vezi cine face analiza altor partide si cine vorbeste de consecventa doctrinara, unul care s-a plimbat de la un partid la mai multe, exact ca o traseista de pe centura care trece dintr-o cabina de TIR in alta...
Si lasa bre alegatorii in pace, ai vazut si talica, stiu ei ce sa faca atunci cand vine vorba de a da cu stampila.
Coane, prin popor umbla urmatoarea vorba : cine sare din gard in gard lesne ii intra un par in sezut.
Aveti grija !

P.S.
Matale ce zici de chestia aia din 2001 atunci cand tov. Iliescu si-a facut partidul ala prezidential in care dai matale cu gura ?
PSD ii zice si este un conglomerat PDSR-PSDR-PS si scopul fuziunii a fost doar ala sa intrati in Internationala Socialista.
V-amintiti matale ce scandal a fost atunci ?
NU ?
Ei, uite, v-am amintit eu acum.

Arogantu'
2007-12-11 18:14:57

Re: lichelele marinarului pierdut printre catarge

cotrofelnitza
2007-12-11 19:44:04

Tariceanu ce zice ?...


...Vai d-agoniseala mea !
Ce ma fac io neamule,
Mi se rupe.PeNeLe,
Si-apoi se transforma-n ce ?
In PeDe pauza Le,
Da-i in ........... bre !...
Si astia da la UE
Cin' se crede ei ca e ?
Pauzeaza taxele,
Cu-automobilele,
Sa-mi sfarime oasele,
Mie si lu' BNR ...
................................

Shadow
2007-12-11 19:54:00

Re: Haida de ! care scandal alwis?

> Ca sa vezi cine face analiza altor partide si cine vorbeste de
> consecventa doctrinara, unul care s-a plimbat de la un partid la mai
> multe, exact ca o traseista de pe centura care trece dintr-o cabina de
> TIR in alta...

Pai nu prea merge argumentul tau alwis ca "tanti" severin s-a plimbat intre tiruri dar ale aceleiasi miscari. Adica pe stanga. El si-a pastrat consecventa doctrinara. Comparativ cu el pd-ul a facut trotuarul la popularism peste pranz intr-o frumoasa zi de "vara". Cu iesire din internationala in care din greu s-a opus intrarii colegilor sai mai vechi.

> Si lasa bre alegatorii in pace, ai vazut si talica, stiu ei ce sa faca
> atunci cand vine vorba de a da cu stampila.
> Coane, prin popor umbla urmatoarea vorba : cine sare din gard in gard
> lesne ii intra un par in sezut.
> Aveti grija !

Buna zicala ziua si la bajetii de la pd sau pld ca risca sa nu mai stie nici pe ce parte le intra parul (stanga - dreapta). Presului nu-ti propun sa i-o comunici ca el va alege mereu "gardul la moda".

> P.S.
> Matale ce zici de chestia aia din 2001 atunci cand tov. Iliescu si-a
> facut partidul ala prezidential in care dai matale cu gura ?
> PSD ii zice si este un conglomerat PDSR-PSDR-PS si scopul fuziunii a
> fost doar ala sa intrati in Internationala Socialista.
> V-amintiti matale ce scandal a fost atunci ?
> NU ?
> Ei, uite, v-am amintit eu acum.

Ce scandal? Ala ca fsn-istii socialistii fosti comunisti ai lui roman si basecu se opuneau intrarii in internationala socialista a colegilor lor fsnisti socialisti fosti comunisti? Singurul "nevinovat" si care ar fi meritat intrarea acolo o avea saracul Sergiu Cunescu.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Organul in flagrant (5672 afisari)
 Dezinteresul national (3724 afisari)
 Gaura neagra a mafiilor din Balcani (2612 afisari)
 PD - L(ichele) (1965 afisari)
 Tariceanu nu o vrea pe Norica (1839 afisari)
 Eros Ramazzotti, indragostit de top modelul Madalina Ghenea (2781 afisari)
 Actrita Jodie Foster recunoaste ca e lesbiana (2560 afisari)
 Spartanii nu isi ucideau copiii aruncandu-i in prapastie (2556 afisari)
 Basescu l-a invitat pe Tariceanu sa imparta avionul spre Lisabona (1141 afisari)
 Un lider politic de la Chisinau sustine ca are dovezi ca Voronin e cetatean rus (1080 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00750 sec.