Ziua Logo
  Nr. 4103 de miercuri, 5 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-12-05

Comentarii: 99, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Mos_Tautu
2007-12-04 22:10:17

STAFIILE TRECUTULUI DAU ULTIMUL ASALT

STAFIILE TRECUTULUI DAU ULTIMUL ASALT

Cine s-ar fi gandit vreodata la o alianta intre Patriciu,Constantinescu si Iliescu au acum ocazia sa constate ca reactiunea indiferent de pe ce pozitie porneste se poate uni cand interesele sale sunt amenintate.
Ura fata de succesele politice ale lui Basescu,frica de anihilare a clasei politice expirate face minuni si cei trei au pus-o de o alianta -tip ONG-,botezata -Fundatie Academica- cu unica forta motrica- ura fata de Basescu si discreditarea lui.
O organizatie a urii,fara nimic constructiv,in care sustinerea financiara cu petrolei,adunata cu ura si perversitatea dlui Constantinescu si cu demolatorul democratiei si organizatorul Mineriadelor,dl.Iliescu.
Cred ca este cazul sa il citez pe dl.Roncea:cei care credeau ca un criminal- terorist (Iliescu) si un avorton politic (Constantinescu) se vor regasi impreuna n lada de gunoi a
istoriei, s-au inselat. Combinatia Constantinescu - invins de Securitate, - Iliescu care ne-a invins pe noi toti, este inca un pas pe aleea care duce catre un GDS revopsit. Cei doi vor fi parteneri de fundatie, o alternativa la "basescizare", cum zic ei, care va avea filiale in intreaga tara si va incerca sa recruteze "intelectuali" in frontul Ilici-Milu.
In acest ONG, care pe fata propaga ura, sunt asteptati intelectuali frustrati sau naivi care chipurile, la comanda celor trei, vor face-un front al intelectualilor-,un fel de FSN cum spune acelasi domn Roncea.De fapt este un front politic mascat,perversitatea dlui Constantinescu mascand scopul sub forma unui proect politic european.
Adesea se spune ca satana intra si in sfantul altar asa ca nu este de mirare ca Dnii.Constantinescu si Iliescu vorbesc de –revolutia binelui- si in care sunt invitati studentii si intelectualii batuti de dl.Iliecu cu ocazia mineriadelor.
Este clar ca Iliescu si Constantinescu preiau conducerea celor 322,pentru care se vor face emisiuni La Antenele lui Felix,pentru a propaga ceea ce ii uneste,ura fata de politica de reinoire a clasei politice initiata de dl.Basescu.De aceea este de la sine inteles ca nasirea,sprijinul financiar va veni de la dl.Patriciu,pe care dl.Roncea il numeste:SFORARUL ALIANTEI CONTRA NATURII.
Nu este de mirare acest fapt,averea dlui Patriciu a fost facuta sub ocrotirea celor doua regimuri(Iliescu si Constantinescu).
Se pare ca dl.Constantinescu si-a obtinut acreditarea,cum spune dl.Roncea,de ideolog al frontului antibasescu dintr-un proiect discutat in cursul acestei veri de
Geoana, Constantinescu si Voiculescu, impreuna cu Patriciu,actiune intitulata-Basescu in sarcofag-
Aceasta Romanie fara Basescu va fi indiscutabil o Romanie a oligarhilor,managerul fiind ales dl.Constantinescu acest zombie a politicii romanesti,scopul fiind-lichidarea lui Basescu-

Dar subliniaza dl.Roncea,faptul ca Geoana a propus chiar inchiderea lui Basescu intr-un sarcofag de plumb sau alungarea lui din Romania,ne arata ca de fapt cu PSD,la care asocierea PRM si PC apar ca logice ne dau in vileag un plan amplu,care de la un simplu ONG va lua forma unei actiuni polirice antiromanesti.
Ne aflam deci in fata unei ofensive oligarhice de mare amploare,ofensiva asupra politicii romanesti,a romanilor,prin care se urmareste perpetuarea situatiei actuale si salvarea clasei politice care a condus Romania timp de 18 ani.
Cred ca intelectualitatea romaneasca trebuie sa ia aminte si sa trateze cum se cuvine aceasta contrarevolutie fata de democratie.johnson
2007-12-04 22:15:47

Algebra electorala a PDL

" Cu alte cuvinte, in cazul PDL, 30 plus 7 la suta nu o sa faca niciodata 37 la suta "
Exact,intotdeauna va face ...23 %

johnson
2007-12-04 22:37:15

Intr-un an Platformistii vor domina PDL-ul

PDL suna mai aproape de PLD,mesajul subliminal este acela ca noul partid de fapt se face in jurul PLD si nu al PD....La care se mai adauga faptul ca Stolojan e favorit la Palatul Victoria...PLD este cel care vine din urma,asadar PLD creste ... PD este acela care scade dand senzatia ca mult nu mai are...Nu este clar pt toata lumea ce optiune are Basescu intre cele doua ?

Arogantu'
2007-12-04 22:44:32

Fumigene !

Lansarea temei fuziunii PD cu PLD este dovada clar a faptului c eecul referendumului a fost REAL !

Dovada suplimentar ?

Faptul c organele de decizie ale celor dou partide urmeaz s valideze anunata fuziune.
S mai vedem i fumigena lansat de Frunzverde ( v. Adevrul ).

CID
2007-12-04 23:18:10

Re: Fumigene !

In ce sens fumigena la Frunzaverde?

Razvratitul
2007-12-05 00:38:39

Nu trebuie sa vedem stelele de pe umerii securistilor si nici diplomele activistilor PCR.

Este suficient sa le citim frazele si sa le disecam ideile!
Ii prindem si daca primesc ziarul inaintea tuturor!

ionescu
2007-12-05 01:02:13

Mos "Tutu" aiureaza.

Mos "Tutu" (aciuiat probabil pe langa ambasada romana din Franta) miroase a Secu dela distanta. Utilizeaza arma dezinformarii, manipularii si adularii capatata si folosita in perioada ceausista. Atitudinea sa produce numai scarba si revolta.

Nu vrea sa vada ca toate partidele postcomuniste, formate in majoritate de fost comunisti, fosti securisti, spioni si fripturisti, dar nu de rand ci din al doilea esalon de comunisti transformati in democrati, se lupta nu pentru binele general ci pentru propriul "ciolan".

Daca se vor mai lupta mult, prostind populatia ca sa-i aleaga, Romania se va depopula si mai mult, saracia se va adanci si la celalalt pol, postcomunistii guvernanti vor prospera pentru satisfactia admiratotului lor Tutu.

Mos "Tutu" nu vrea sa cunoasca nici "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face"!


La 2007-12-04 22:10:17, Mos_Tutu a scris:

> STAFIILE TRECUTULUI DAU ULTIMUL ASALT
>
> Cine s-ar fi gandit vreodata la o alianta intre
> Patriciu,Constantinescu si Iliescu au acum ocazia sa constate ca
> reactiunea indiferent de pe ce pozitie porneste se poate uni cand
> interesele sale sunt amenintate.....


Mark
2007-12-05 03:07:25

Basescu Gonflabila si PDL

O entitate politica nu poate creste in mod natural 7-8 precente. PLD ul a fost gonflat cu japca de resursele umane ale PD la ordinul expres al matrozului mahmur dupa dusul rece din 25 noiembrie.
A inceptut sfarsitul. Capitanul val-vartej este derutat, in urma esecului rusinos de la Referendum. A inceput sa ia hotarari gresite, care vor duce la pierderea jenanta a alegerilor din 2008 si din 2009.
Pentru ca exista o dreptate a istoriei, ar fi frumos si bine ca "Zeus" sa fie tradat chiar de slugile inclinate la 90 de grade - BocStolojenii - asa cum si el o sluga umila pina la un moment dat , l-a njunghiat pe la spate pe Roman.
Matrozul greseste sau nu? Inca mai are ceva osanza electorala si nu o vrea dezbinata pe chestiuni pe care nu le intelege, cum ar fi doctrinele si constiintele. Astia nu vor mai gandi, vor aplauda. Atat. Pentru ca atat ii duce procesorul.

Suntem abia la inceput. Vreau sa vad acum oameni cu personalitate. Acum sa vedem cine are si cine nu are coloana vertebrala, sange in instalatie sau portocale pentru export. Acum sa vedem daca declaratiile anterioare mai au sau nu sustinere.

Liberali platfomisti au inceput deja sa priveasca spre in curtea PNL. Interesant. Prosti or fi liberalii sa ii reprimeasca. Dupa ce au facut liberalii si leberalismul cum le-a venit la gura mai au nas sa se ceara inapoi ? Sa vedem ce vor face liberalii. Daca ii reprimesc sa le dea si perioada de penitenta. Tradatorii pot trada iar cand ti-e lumea mai draga.
Fara sa vrem am devenit martorii unui eveniment de exceptie ,democratia romaneasca , in versiunea Basescu inseamna paranoie curata, megalomanie desantata a unui individ alcoolic si nerusinat care simte ca nu mai are limite si poate da liber la dictatura personala de tip sovietic.
Nu m-ar mira ca urmatoarea miscare sa fie demisia presedintelui pentru a-si salva sansele unui al doilea mandat. In caz contrar are toate sansele sa se pricopeseasca cu unul la...Jilava. Tot mandat este !

cosor ion
2007-12-05 03:14:32

SRS

iti place fotbalul?atunci sa sti ca cea mai buna aparere este atacul.asta face Base,la unirea dintre Tap,politruc si petrodolari.ca o fi bine ca o fi rau vom vedea.cert este cine va lovi primul precum Bute va cistiga

cosor ion
2007-12-05 03:29:17

ce ar fi daca

SRS si Ziua ar comanda un sondaj cu privire la caderea libera a lui Base.

cosor ion
2007-12-05 03:31:19

Re: STAFIILE TRECUTULUI DAU ULTIMUL ASALT

La 2007-12-04 22:10:17, Mos_Tautu a scris:

> STAFIILE TRECUTULUI DAU ULTIMUL ASALT
>
> Cine s-ar fi gandit vreodata la o alianta intre
> Patriciu,Constantinescu si Iliescu au acum ocazia sa constate ca
> reactiunea indiferent de pe ce pozitie porneste se poate uni cand
> interesele sale sunt amenintate.
> Ura fata de succesele politice ale lui Basescu,frica de anihilare a
> clasei politice expirate face minuni si cei trei au pus-o de o alianta
> -tip ONG-,botezata -Fundatie Academica- cu unica forta motrica- ura
> fata de Basescu si discreditarea lui.
> O organizatie a urii,fara nimic constructiv,in care sustinerea
> financiara cu petrolei,adunata cu ura si perversitatea dlui
> Constantinescu si cu demolatorul democratiei si organizatorul
> Mineriadelor,dl.Iliescu.
> Cred ca este cazul sa il citez pe dl.Roncea:cei care credeau ca un
> criminal- terorist (Iliescu) si un avorton politic (Constantinescu) se
> vor regasi impreuna n lada de gunoi a
> istoriei, s-au inselat. Combinatia Constantinescu - invins de
> Securitate, - Iliescu care ne-a invins pe noi toti, este inca un pas
> pe aleea care duce catre un GDS revopsit. Cei doi vor fi parteneri de
> fundatie, o alternativa la "basescizare", cum zic ei, care va
> avea filiale in intreaga tara si va incerca sa recruteze
> "intelectuali" in frontul Ilici-Milu.
> In acest ONG, care pe fata propaga ura, sunt asteptati intelectuali
> frustrati sau naivi care chipurile, la comanda celor trei, vor face-un
> front al intelectualilor-,un fel de FSN cum spune acelasi domn
> Roncea.De fapt este un front politic mascat,perversitatea dlui
> Constantinescu mascand scopul sub forma unui proect politic european.
> Adesea se spune ca satana intra si in sfantul altar asa ca nu este de
> mirare ca Dnii.Constantinescu si Iliescu vorbesc de –revolutia
> binelui- si in care sunt invitati studentii si intelectualii batuti de
> dl.Iliecu cu ocazia mineriadelor.
> Este clar ca Iliescu si Constantinescu preiau conducerea celor
> 322,pentru care se vor face emisiuni La Antenele lui Felix,pentru a
> propaga ceea ce ii uneste,ura fata de politica de reinoire a clasei
> politice initiata de dl.Basescu.De aceea este de la sine inteles ca
> nasirea,sprijinul financiar va veni de la dl.Patriciu,pe care
> dl.Roncea il numeste:SFORARUL ALIANTEI CONTRA NATURII.
> Nu este de mirare acest fapt,averea dlui Patriciu a fost facuta sub
> ocrotirea celor doua regimuri(Iliescu si Constantinescu).
> Se pare ca dl.Constantinescu si-a obtinut acreditarea,cum spune
> dl.Roncea,de ideolog al frontului antibasescu dintr-un proiect
> discutat in cursul acestei veri de
> Geoana, Constantinescu si Voiculescu, impreuna cu Patriciu,actiune
> intitulata-Basescu in sarcofag-
> Aceasta Romanie fara Basescu va fi indiscutabil o Romanie a
> oligarhilor,managerul fiind ales dl.Constantinescu acest zombie a
> politicii romanesti,scopul fiind-lichidarea lui Basescu-
>
> Dar subliniaza dl.Roncea,faptul ca Geoana a propus chiar inchiderea
> lui Basescu intr-un sarcofag de plumb sau alungarea lui din Romania,ne
> arata ca de fapt cu PSD,la care asocierea PRM si PC apar ca logice ne
> dau in vileag un plan amplu,care de la un simplu ONG va lua forma unei
> actiuni polirice antiromanesti.
> Ne aflam deci in fata unei ofensive oligarhice de mare
> amploare,ofensiva asupra politicii romanesti,a romanilor,prin care se
> urmareste perpetuarea situatiei actuale si salvarea clasei politice
> care a condus Romania timp de 18 ani.
> Cred ca intelectualitatea romaneasca trebuie sa ia aminte si sa
> trateze cum se cuvine aceasta contrarevolutie fata de democratie.
>
> de unde stiti de aceasta alianta intre fostii securisti sau nomenclaturisti,sau ati aruncat-o asa pe piata ca o bomba cu efect intirziat?
>
>
>

cercetas
2007-12-05 03:54:15

Format din crema burgheziei bolshevice, avem deci unitate de vederi politice si de ideologie

adica: vederea politica este focalizata pe putere iar ideologia este dam din gura dar ne taiem felie personala groasa si gustoasa, tara poa sa rabde, d-aia si stimam romanii, e rabdatori si cuminti

gili
2007-12-05 04:09:50

Mos Tautu ie mos Vasile Davidescu si nu ie aciuiat pe linga ambasada romana din Paris ci ...

... pe linga primaria lui Pinalti ( Gheorghe Stefan ) de la Piatra Neamt .
Asta ca sa stii cu cine ai de lucru .
Apoi cine te pune sa te si adapezi de la izvorul dinsului ?!
Dinsul nu aiureaza , dinsul propagandizeaza , adeca ie cu misie p'acilea pe la noi.
Ravasele dinsului ai sa le gasesti si pe alte forumuri fie ele de jurnale sau nu , au continut identic numa semnatura ie diferita .
Lucrusorul asta se intimpla de ani buni .

neapifache
2007-12-05 04:14:03

Basescu si manevre de doi bani

Basescu a inceput sa miroasa a cadavru politic.Mos ''TUTU'' bate campii.

gili
2007-12-05 04:28:03

Pai Cidule ,


Chestia cu PDL , Partidul De Lefegii ca sa nu le zic de ... ca nu ie frumos , dupa cum ziceam inca de ieri ie gaselnita domnului Ba'secu pentru a muta pisica moarta in alta curte ca sa nu se mai uite lumea in curtea dinsului , n'asa?
Adeca cum la referendum a luat-o in barba urit de tot si cum toata lumea s-a pus pe luat la analiza cestiunea , se putea trezi ca pina pe la jumatea lunii decembrie cind vine cestiunea cu revulutia pe ordinea de zi si se schimba subectu , sa ramiie la cel mult 30% in sondaje , n'asa?
Asta inseamna ca iese la primavara galbin ca turta de ceara .
A tunat si a fulgerat ... Sa se faca fuziune ! Si urgent sa fie scoasa la tevereuri ca m-am saturat sa tot disece astia la referendumul cela !
I-a sculat din somn , i-a luat de prin piata cu cosnite cu tot , de pe la muieri si i-a dus la tevereuri sa-i vaza lumea cum fac ei fuziune .
E si ca sa nu se termine iute urmeaza sa se puie acuma pe taraboi , n'asa?
Cum ca n-ar prea vrea Frunzaverde ca ie fata mare si il doare , ieri iesise unul la tevereuri de pe la Buzau cu contestatia si alte alea matrapazlicuri de doua parale sa caste lumea gura la noul circus si sa-si ia ochii de la rezultatele referendumului , n'asa?
Ai mai auzit ceva de referendum ?!

gili
2007-12-05 04:31:56

Re: ce ar fi daca

Sezi linistit ca l-a comandat Base si d'aia a si pornit noul circus cu PDL-ul asta sa caste lumea gura la dinsii si sa nu-si mai aduca aminte de referendum , ca altfel poa sa iasa la primavara galbin ca turta de cera , n'asa?

Arogantu'
2007-12-05 04:55:23

Re: Fumigene !

Nu pot verifica informaia - la 'tirea Zilei' sau la 'Sinteza Zilei' - pentru c de vreo dou zile la Antena3 nu mai snt actualizate link-urile ctre nregistrri.
La un moment dat s-a pomenit numele lui Frunzverde n legtur cu o afirmaie a sa aprut n 'Adevrul' ( ceva de genul nu este un luru bun fuziunea ). Am cutat superficial pe site-ul 'Adevrul' - nu am gsit.
Prin urmare - ia-o ca pe un zvon, n-am cum s-o demonstrez !

n compensaie - uite o surpriz din partea lui Ivanciu:

http://www.gardianul.ro/2007/12/05/editorial-c27/exil_pe_o_coala_de_hartie-s105569.html

La 2007-12-04 23:18:10, CID a scris:

> In ce sens fumigena la Frunzaverde?
>

Arogantu'
2007-12-05 05:04:57

Re: Pai Cidule ,

Uite c am reuit s 'rsfoiesc' tot ziarul - m-am lmurit i cu Frunzverde !

http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-12-05&id=230259

Este limpede c scopul micrii anunate era abaterea ateniei de la 'marele suces' de 81% n referendum !
M i mir c n-a mai aprut Costic s ne toarne noul lui lagr - 80-20 !

La 2007-12-05 04:28:03, gili a scris:

>
> Chestia cu PDL , Partidul De Lefegii ca sa nu le zic de ... ca
> nu ie frumos , dupa cum ziceam inca de ieri ie gaselnita domnului
> Ba'secu pentru a muta pisica moarta in alta curte ca sa nu se mai uite
> lumea in curtea dinsului , n'asa?
> Adeca cum la referendum a luat-o in barba urit de tot si cum
> toata lumea s-a pus pe luat la analiza cestiunea , se putea trezi ca
> pina pe la jumatea lunii decembrie cind vine cestiunea cu revulutia pe
> ordinea de zi si se schimba subectu , sa ramiie la cel mult 30% in
> sondaje , n'asa?
> Asta inseamna ca iese la primavara galbin ca turta de ceara .
> A tunat si a fulgerat ... Sa se faca fuziune ! Si urgent sa
> fie scoasa la tevereuri ca m-am saturat sa tot disece astia la
> referendumul cela !
> I-a sculat din somn , i-a luat de prin piata cu cosnite cu tot
> , de pe la muieri si i-a dus la tevereuri sa-i vaza lumea cum fac ei
> fuziune .
> E si ca sa nu se termine iute urmeaza sa se puie acuma pe
> taraboi , n'asa?
> Cum ca n-ar prea vrea Frunzaverde ca ie fata mare si il doare
> , ieri iesise unul la tevereuri de pe la Buzau cu contestatia si alte
> alea matrapazlicuri de doua parale sa caste lumea gura la noul circus
> si sa-si ia ochii de la rezultatele referendumului , n'asa?
> Ai mai auzit ceva de referendum ?!
>

Raquel
2007-12-05 05:07:57

Ce intrebare draguta : "Se intareste dreapta cu noul PDL ?" Cu cine, cu alti securisti ?!

Pana una, alta, liderii pedei sunt fierti in suc propriu de decizia fuzionarii poruncita de Ba-secu, iar Frunza-uscata ala declara ca se opune categoric renuntarii la numele PD.
S-ar putea sa avem surprize mari si in loc de fuziune, sa asistam la alte comedii !

Raquel
2007-12-05 05:12:23

Gilica, frica pazeste bostanaria si cele doar 5 procente in fata PSD-ului l-au bagat pe Ba-secu

delir si agitatie psihomotorie extreme !
Eu ma bucur pentru PNL, caci acum s-a lamurit toata tara ce mari "liberali" au mai fost peledeiii, mai ales "draghi Stolo", cei care se acupleaza acum frenetic si din tot fizicul lor debil cu ceilalti securei din PD !

gili
2007-12-05 05:54:55

Re: Ce intrebare draguta : "Se intareste dreapta cu noul PDL ?" Cu cine, cu alti securisti ?!

La 2007-12-05 05:07:57, Raquel a scris:

> Pana una, alta, liderii pedei sunt fierti in suc propriu de decizia
> fuzionarii poruncita de Ba-secu, iar Frunza-uscata ala declara ca se
> opune categoric renuntarii la numele PD.
> S-ar putea sa avem surprize mari si in loc de fuziune, sa asistam la
> alte comedii !
>
Pai ' comedia" ie taman fuziunea cu pricina .
Comedie care trebuie sa distraga atentia de la dezastruasele rezultate ale recentului referendum .
Bineinteles ca nu se vor lasa uniti cu una cu doua , or sa faca unii taraboi , dar asta numai si numai pentru a distrage atentia de la referendum cum ziceam si a focaliza reflectoarele pe fuziune .
Altfel preiubitul s-a ars . Daca mai dezbateau astia o leaca pe la cele tevereuri si prin jurnale maretul rezultat al referendumului pina sa inceapa la jumatea lunii cu revulutia de Ba'secu nu mai ramineau nici fulgii , n'asa?

Huhurianu
2007-12-05 06:08:01

Re: Algebra electorala a PDL / Sa te auda Dzeu, io le doresc nici 23%, le doresc 2,3%, mai mult nu

, nu merita!


La 2007-12-04 22:15:47, johnson a scris:

> " Cu alte cuvinte, in cazul PDL, 30 plus 7 la suta nu o sa faca
> niciodata 37 la suta "
> Exact,intotdeauna va face ...23 %
>

tor
2007-12-05 06:28:09

PLD, PDL, PFL SAU DDT?

Asistam in aceste zile la constituirea unei noi formatiuni politice nascute din nou, pentru a cata oara, in largul marii, pe vasul unui pirat, la adapost de paza de coasta a celorlalte partide.
Actiunile la vedere, de a face si desface aliante, de a infiinta sau desfiinta partide, se afla in contradictie flagranta cu noua demnitate pe care o detine celebrul conducator de vas. Intalnirile de taina de la Cotroceni cu PD si PLD, sub masca parsiva a consultarilor conferite de catre Constitutie sefului statului, au avut ca rezultat infiintarea noii formatiuni politice. Ce motive contrare ar mai fi pentru ca Parlamentul sa declanseze din nou procedura de suspendare a acestuia din demnitatea pe care o detine?
Personajul despre care se face vorbire, nu este altul decat cel care a fost emanat de catre FSN. Coordonator al trenurilor care i-au adus pe mineri la Bucuresti, nu a ezitat sa stea ca un PFL drept pavaza, impotriva actiunilor teroriste ale minerilor. Aservit unui sistem totalitar, a devenit un campion al condamnarii comunismului. Provenit din clasa off-shore si on-shore a intrat cu abilitate sub unghiutele in-telectualilor. Vorbeste despre romani, facand bai de multime, dupa care arunca cu DDT pentru a se dezinfecta. Critica un intreg guvern care conduce bine-prost o tara, dar uita ca el a participat nemijlocit la formarea lui. Se ia de justitie, fiind el insusi suspectat de nerespectarea ei. Sare la gatul externelor, iar el este cel mai incoerent in politica externa. Are oameni fideli in presa, dar mass-media il deranjeaza cel mai mult.
Exista pentru fiecare dintre noi un destin. De fiecare data cand ne prezentam la vot ne dorim ca destinul sa ne harazeasca un conducator, care, in mintea noastra, ar putea sa ne conduca propriile noastre destine. Pana acum nu s-a intamplat asa.

Huhurianu
2007-12-05 06:54:38

E clar dle. SRS, chestia cu fuziunea asta rapida e o diversiune in stil securist menita sa atraga

atentia de la esecul dezastruos al marinarului Basescu la referendum.

Se teme marinarul sa nu o tina tot din esec in esec, in continuare!

Huhurianu
2007-12-05 06:59:56

Re: PLD, PDL, PFL SAU DDT? / Frumos spusesi adevarul!

La 2007-12-05 06:28:09, tor a scris:

> Asistam in aceste zile la constituirea unei noi formatiuni politice
> nascute din nou, pentru a cata oara, in largul marii, pe vasul unui
> pirat, la adapost de paza de coasta a celorlalte partide.
> Actiunile la vedere, de a face si desface aliante, de a infiinta sau
> desfiinta partide, se afla in contradictie flagranta cu noua demnitate
> pe care o detine celebrul conducator de vas. Intalnirile de taina de
> la Cotroceni cu PD si PLD, sub masca parsiva a consultarilor conferite
> de catre Constitutie sefului statului, au avut ca rezultat infiintarea
> noii formatiuni politice. Ce motive contrare ar mai fi pentru ca
> Parlamentul sa declanseze din nou procedura de suspendare a acestuia
> din demnitatea pe care o detine?
> Personajul despre care se face vorbire, nu este altul decat cel care a
> fost emanat de catre FSN. Coordonator al trenurilor care i-au adus pe
> mineri la Bucuresti, nu a ezitat sa stea ca un PFL drept pavaza,
> impotriva actiunilor teroriste ale minerilor. Aservit unui sistem
> totalitar, a devenit un campion al condamnarii comunismului. Provenit
> din clasa off-shore si on-shore a intrat cu abilitate sub unghiutele
> in-telectualilor. Vorbeste despre romani, facand bai de multime, dupa
> care arunca cu DDT pentru a se dezinfecta. Critica un intreg guvern
> care conduce bine-prost o tara, dar uita ca el a participat nemijlocit
> la formarea lui. Se ia de justitie, fiind el insusi suspectat de
> nerespectarea ei. Sare la gatul externelor, iar el este cel mai
> incoerent in politica externa. Are oameni fideli in presa, dar
> mass-media il deranjeaza cel mai mult.
> Exista pentru fiecare dintre noi un destin. De fiecare data cand ne
> prezentam la vot ne dorim ca destinul sa ne harazeasca un conducator,
> care, in mintea noastra, ar putea sa ne conduca propriile noastre
> destine. Pana acum nu s-a intamplat asa.
>
>
>

Raquel
2007-12-05 07:52:04

Re: Ce intrebare draguta : "Se intareste dreapta cu noul PDL ?" Cu cine, cu alti securisti ?!

Cu sau fara noau diversiune cu fuziunea(apropo, daca nu fuzioaneaza prin absorbtie pedeiii isi pierd toate avantajele din parlament, grupuri parlamentare, sefii de comisii, soferi, masini, indemnizatii etc. DEVIN INDEPENDENTI CU TOTII ) un lucru este mai evident decat ca pamantul este rotund : BA-SECU E PE FARAS ! Poa' sa stea ca Hopa-Mitica-care cade-n-ur si se ridica, nu poate opri tavalugul procentelor care a luat-o rau la vale !
"SIC TRANSIT GLORIA MUNDI", pacra-l aud decretand filosofic in viitorul lui domiciliu de la Jilava....

doctorul
2007-12-05 08:23:32

Raspuns pentru Mos_Tautu

Ai perfecta dreptate ! De data asta ai nimerit - o.De-un singur lucru nu-ti dai seama : ca-i singura solutie ca sa putem scapa SIGUR de Basescu.Iar pe Constantinescu nu o sa poti niciodata sa-l intelegi.De fapt,atat ar mai trebui

Onesti
2007-12-05 08:43:04

Re: E clar dle. SRS, chestia cu fuziunea asta rapida e o diversiune in stil securist menita sa atrag

E clar ca doar un om putin redus poate sa faca un astfel de comentariu...

Nu exista nici o diversiune....

Pur si simplu trebuie sa fie o alternativa la vadimisto-liberali....pt ca aceasta natie nu mai suporta hotii cu papion...

Dinnu
2007-12-05 08:50:48

rationament valabil, numai ca....

Daca am face abstractie de nume, de personajele pitoresti care alcatuiesc acest partid, rationamentul d-lui Rosca Stanescu ar fi cel corect. Numai ca oamenii voteaza nu partide si nume de pe liste. Desi votul se face pe liste, in realitate, de 12 ani incoace lumea voteaza oameni si nu liste.
Exemplu, in 1990 s-a votat masiv fsn, pentru ilescu, roman si care maie rau pe acolo, dar ilescu fiind locomotiva.
in 1992, cand fsn s-a spart, lumea nu a mai votat pd-fsn ci fdsn, adica s-au dus tot dupa iliescu. la fel si cu pdsr-ul sau psd-cat era vorba de partidul lui cunescu, daca avea 2-3%, cu ilescu la timona iar a ajuns cel mai tare.
la fel va face si acum.
numai ca, la noul partid sunt in prima linie figuri si nume greu de digerat-baseasca, elena udrea, emil boc, anca boagiu, la care se adauga valeriu stoica, stolojan, flutur, nume compromise total sau aproape total.

Onesti
2007-12-05 10:12:29

Caderea in penibil a guvernului....

Autostrada Bechtel a sarit de la 2 miliarde de euro....la 5 miliarde...pur si simplu suntem pusi in fata faptului implinit ...pt nepriceperea actualului guvern noi toti vom plati mai mult, din buzunarul nostru...

Surpriza ! Tradiceanu nu zice nimic....ce conteaza ca a ajuns la 5...!!!!!!!!

Probabil stie el ce stie...in final poate va ajunge si 10....

In schimb, o tine mortis cu birul jecmanitor de prima inmatriculare ....de unde Dealerul scoate bani frumosi...
Daca eu cumpar de la cineva o DACIE din anii 70, 80, 90....nu platesc nici o taxa....desi masina polueaza f f mult...
In schimb, daca cumpar un Volkswagen din 2004 achit o taxa de 1000-2000 Euro....unde este dreptatea, domnilor ???
Cat despre programul "Rabla"...el este o gluma jalnica...acolo se discuta despre 10-15000 de masini noi...
Pe cand in tara sunt milioane de Dacii vechi....AVEM CEL MAI VECHI PARC AUTO DIN EUROPA...oare chiar guvernantii nu mai au nici un pic de rusine ??

Cine polueaza de fapt ? Cum se respecta principiul "poluatorul plateste" ???

Hai sa fim seriosi....singurul principiu aplicat de actualii guvernanti este..... "sa jecmanim poporul cat mai mult...atata timp cat inca suntem peste pragul electoral"

Huhurianu
2007-12-05 10:27:49

Re: E clar dle. SRS, chestia cu fuziunea asta rapida e o diversiune in stil securist menita sa atraga

E clar ca sustinatorii PD si ai marinarului sint redusi si diversionisti, manipulatori asa ca matale tovarasul Onesti.

La 2007-12-05 06:54:38, Huhurianu a scris:

> atentia de la esecul dezastruos al marinarului Basescu la referendum.
>
> Se teme marinarul sa nu o tina tot din esec in esec, in continuare!
>

Iota GOGA
2007-12-05 10:38:15

de ce oare atata frica?

Orice s-ar spune, pare ca numai frica i anima pe cei care l contesta pe Basescu.
In fond si la urma urmei este singurul politician romn care a ajuns la acest nivel si care si-a asumat ruperea de comunism. Restul...apa de ploaie! Binenteles pentru cei care plutesc inca in negura adormitoare a promisiunilor defunctelor regimuri. Mai schimbati orizontul, dragilor, ca vine valul si nu prea l vedeti. De altfel numaratoarea este aproape. Dar poate si atunci SRS ne va asigura ca ...a spus-o el, ca un bun ghicitor in stele.
Si tot ma intreb, de ce oare atata frica?
Ct despre PLD si PD, este simplu ca buna ziua. Sigur ca multora nu le place, pentru simplul motiv ca toti vor sa fie "comandanti" (de altfel o boala curat romneasca). S-ar cuveni poate sa amintim ca asa zisii "comandanti" au nevoie de "armate", iar armatele in general se razboiesc intre ele. Cum de altfel o constatam de aproape doua decenii.
Iata de ce multi dintre cei care se caznesc sa ne convinga ca gestul de fuziune este rau, nu par sa realizeze ca o fuziunze va aduna la un loc mai multi "generali" care vor lupta pentru aceasi cauza. Sau se straduiesc din rasputeri sa faca zgomot pentru a nu transpare acest adevar evident. Cred insa ca este prea tarziu. Romnii s-au deplasat spre dreapta si pna nu vor deveni cu totii mai bogati, nu vor privi spre stnga dect cu nencredere.
PDL va reuni mai multe voturi dect suma celor doua luate separat. Si asta indiferent cat de multe perdele de fum vor fi lansate de catre asa zisii comentatori politici n solda noii oligarhii de dupa 1990. Toate la timpul lor!

Socrate
2007-12-05 10:40:06

Concluzie logica, dar logica nu se aplica in Absurdistan.

Daca s-ar fi aplicat logica, PSD, partid de stanga, ar fi si acum la putere, date fiind si rezultatele economice din 2000- 2004. Cu un nivel de trai ca al nostru, trebuia sa se voteze masiv stanga. Daca s-ar fi aplicat logica, Basescu n-ar fi ajuns presedinte, cu un mesaj justitiar calcat dupa mesajul PRM, in conditiile in care era implicat in dosarul Flota si mai avea si complicatii locative. Un rol esential l-a avut si massmedia, care a tocat ca la fasole la PSD si Iliescu. Se tot face paralela cu Putin. Amintiti-va ca partidul lui Putin este si de stanga si nationalist. PDL va fi de dreapta si " european". Logic ar fi intr-adevar sa nu aiba succes. Dar numai logic.

Ghita Bizonu'
2007-12-05 10:50:34

Incepe asaltul Palatului din iarna !

Acu' 2 zile ma miram de ce conu Alwis incepe sa vorbeasca de funie in casa lu Spanzuratu'. Cand am ajuns acas (pe la 20:40) m-am lamurit : se hotarase unificarea si PDL . Atnci mi s-a luminat mintea , ca Alwis avea poate bune motive sa faca pre ...naivu (corolaru : Alwis ca si Gili s-ar putea invarti prin unele cercuri mai enportante decat am crede ....)

Da intrebarea corecta nu-i de ce acum ? (ca aia de ce in gnl se stie ! se stie si de ce nu in vara!!) nu ca n-ar fi interesanta dpv academic.
Corect este ce va urma ?
Pai cum ce?

Asaltul Palatului Victoria !! Mateoftic si necesar , Ba'secu trebe sa atace.
Fiindca asa cum e normal aceasta unire va provoca niste marailei (deja se maraie) principiale : scoala-te tu sa ma asez io ! Da de ce io si nu tu ?!
Asa ca Matrozu din Bordei (str Turgheniev unde isi are vila prezidentiala este pe malu lacuui Bordei , chiar langa zona lu Caracudi ) , care orice ati ziuce da numa fraier nu-i , stie macar din instinct mahalagesco-comunist exerxat in comitii , ca trebe sa atace. Ca sa nu aiva loc discutiile principiale nedorite partidele trebuiesc trimise-n lupta , iar inamicu comun va unifica miscarea care-o-fi-ea , sub vechiul indem : Vreti scaunele liberalilor ? (micutu caporal corsican a vorbit f bine ! Da fata de ei Baselu are avantaju ca a lui armie stie foarte bine unde , ce si cum e de spoliat). Deci la atac "preemtiv" ca-n 41 .Pe front larg , blitz krieg in toata regula si ca cu un pic de noroc razboiul de 6 luni va duce la gubern bocciu.

Acu putem sa-nteegem "eclipsa" brusca a lu Alwis . Era atacu trupei de infiltrare. Srim de acu care vor fi marile teme de lupta contra guvernului :
ZERO km de autostrada , din vina ministrilor tariceni : Dobre, Berceanu si Orban ! Poate pretul renegocierii Bechtel (corupttii petro-rusnaco-comunisti) . Romania cu cele mai mici salarii din UE ! Cu cele mai slabe rezultate de aducere a fondurilor UE ! Totu-n parfum de coruptie ... (posturile lu Alwis de pe 3 merita salvate ... Io crez ca s-a facut o "mica" prelucrare si s-a dat un material aprobat ....care va vi dezvoltat !)

Si apoi se revine asupra formei de suspendare Anastasiu . Inca 3-4 dosarele, ministrii suspendati sine die ad aeternitatem ..... si in final cireasa de pe tort un dosar impotriva importatorului de Ciotroen care a dat hotarare in folos propriu.

Si ultima , da cea mai tare : votati-ne pre noi si pre Zeus si va dam banii inapoi ptr taxa de prima imatriculare. Asta ar avea exact impactu' pagubitilor FNI si ar indeparta de PNL o parte a electoratului sau natiurel .

Si peste toate va greva pretul crescut al utilitailor , si cresterea inflatiei asa ca .......

Deci draCii mei, ca sa-l reluam pre Saposhnikov care declarase ca decizia de mobilizare generala era decizia de a incepe razboiul, unificare celor 2 partide este decizia de incepre a atacului electoral.

Mos_Tautu
2007-12-05 10:50:51

Re: Raspuns pentru Mos_Tautu

La 2007-12-05 08:23:32, doctorul a scris:

> Ai perfecta dreptate ! De data asta ai nimerit - o.De-un singur lucru
> nu-ti dai seama : ca-i singura solutie ca sa putem scapa SIGUR de
> Basescu.Iar pe Constantinescu nu o sa poti niciodata sa-l intelegi.De
> fapt,atat ar mai trebui
>
Din pacate 75% din populatie(vezi referendumul din mai) nu vrea sa scape de Basescu.
Din contra ,dl.Constantinescu,cu fata galbena de ura si care cum a spus dl.Basescu nu a lasat nici o dara in istorie,se aliaza azi cu Iliescu ,cel cu mineriadele,cel criptocomunist si cere ajutor material lui Patriciu si barfeste pe dl.basescu.

Pacat ca dl.Constantinescu pe care l-am votat si care a dus PNTCD in neant(nu a mai candidat la presedentie,crezznd ca tara va plange) nu poare suporta de a fi ceea ce este,un onorabil fost presedinte al Romaniei.

Ca un Don Qujote el se va lupta cu morile de vant di va avea mereu sensatia ca se lupta si castiga cu uriasi.

Fost presedinte sa te pui in slujba lui Patriciu si Iliescu este prea mult.

As vrea sa vad cine se inscrie in Societatea lui zisa academica

Ghita Bizonu'
2007-12-05 10:53:23

Re: ce-i aia de dreapta si european?

pai vezi, ?
daca Safu zice atunci aia e dreapta si eopean!
Iar logica aia e stramba rau. Alternanta la putere nu este garantata mateoftic .
Si nu se tine seama ca PSD eset supus unui proces natural de eroziune Itinerele genratii contestatare au crecut contestand PSD. )


La 2007-12-05 10:40:06, Socrate a scris:

> Daca s-ar fi aplicat logica, PSD, partid de stanga, ar fi si acum la
> putere, date fiind si rezultatele economice din 2000- 2004. Cu un
> nivel de trai ca al nostru, trebuia sa se voteze masiv stanga. Daca
> s-ar fi aplicat logica, Basescu n-ar fi ajuns presedinte, cu un mesaj
> justitiar calcat dupa mesajul PRM, in conditiile in care era implicat
> in dosarul Flota si mai avea si complicatii locative. Un rol esential
> l-a avut si massmedia, care a tocat ca la fasole la PSD si Iliescu. Se
> tot face paralela cu Putin. Amintiti-va ca partidul lui Putin este si
> de stanga si nationalist. PDL va fi de dreapta si " european". Logic
> ar fi intr-adevar sa nu aiba succes. Dar numai logic.
>

luca.sabin
2007-12-05 10:54:22

mega partid

Este strigator la cer cum populatia nu discerne ca noi in Romania nu mai avem nevoie de scandal,ci de o conducere care sa nu mai vorbeasca ci sa faca ceea ce trebuie facut,adica APLICAREA LEGII si RESPECTAREA DEMOCRATIEI.Cei care vorbesc acum de curatirea clasei politice,fac ei insusi politica inca din 1989.Langa ILIESCU stau si la ora actuala si fac politica si Basescu siBlaga si Videanu si Voiculescusi Vadim si Berceanu si mai sant si alte nume.Oare n-ar trebui ,in primul rand sa plece ei primii si sa lase loc la cei mai tineri si mai curati.Abia atunci il cred pe Basescu ca vrea cu adevarat REFORMAREA CLASEI POLITICE din Romania.Orice justificari sant de prisos,ele avand ca scop "ametirea poporului".

ionion
2007-12-05 10:54:40

3 romani un partid !

Anunt : se aduce la cunostinta tuturor ca Tzatza Frusina din catunul Frunzulestii de Jos, comuna Straulesti,
intentioneaza sa infiinteze cu data de 1 Ianuarie 2008 un partid politic. Interesatii sunt rugati sa se adreseze
fara intarziere la adresa de mai sus.
Uraaaaa ! Traiasca partidul "nostru" !

Ghita Bizonu'
2007-12-05 10:55:12

Re: Raselico

ia zi nu ti se pare delicis numele noului partid ?
Usor peltic. Si aduna-i un ast incoada !!!

Ghita Bizonu'
2007-12-05 10:56:48

Re: Razboi Arogantule !!! si se incepe cu o fumigena

ca sa orbeasca adversarii ...
apopos ai facut armata ?!

La 2007-12-04 22:44:32, Arogantu' a scris:

> Lansarea temei fuziunii PD cu PLD este dovada clar a faptului c
> eecul referendumului a fost REAL !
>
> Dovada suplimentar ?
>
> Faptul c organele de decizie ale celor dou partide urmeaz s
> valideze anunata fuziune.
> S mai vedem i fumigena lansat de Frunzverde ( v. Adevrul ).
>
>

Huhurianu
2007-12-05 10:58:26

Re: Caderea in penibil a guvernului..../ Daca PD-eul tau comunist iubit ar fi acum in guvern nu ai

fi scos nici o vorbulita despre jafuri, shmecherii, jecmaniri a poporului, cum faci acum!

Faci diversiune, manipulare comunista pedista!La 2007-12-05 10:12:29, Onesti a scris:

> Autostrada Bechtel a sarit de la 2 miliarde de euro....la 5
> miliarde...pur si simplu suntem pusi in fata faptului implinit ...pt
> nepriceperea actualului guvern noi toti vom plati mai mult, din
> buzunarul nostru...
>
> Surpriza ! Tradiceanu nu zice nimic....ce conteaza ca a ajuns la
> 5...!!!!!!!!
>
> Probabil stie el ce stie...in final poate va ajunge si 10....
>
> In schimb, o tine mortis cu birul jecmanitor de prima inmatriculare
> ....de unde Dealerul scoate bani frumosi...
> Daca eu cumpar de la cineva o DACIE din anii 70, 80, 90....nu platesc
> nici o taxa....desi masina polueaza f f mult...
> In schimb, daca cumpar un Volkswagen din 2004 achit o taxa de
> 1000-2000 Euro....unde este dreptatea, domnilor ???
> Cat despre programul "Rabla"...el este o gluma jalnica...acolo se
> discuta despre 10-15000 de masini noi...
> Pe cand in tara sunt milioane de Dacii vechi....AVEM CEL MAI VECHI
> PARC AUTO DIN EUROPA...oare chiar guvernantii nu mai au nici un pic de
> rusine ??
>
> Cine polueaza de fapt ? Cum se respecta principiul "poluatorul
> plateste" ???
>
> Hai sa fim seriosi....singurul principiu aplicat de actualii
> guvernanti este..... "sa jecmanim poporul cat mai mult...atata timp
> cat inca suntem peste pragul electoral"
>
>
>

DanBruma
2007-12-05 11:37:46

Re: Caderea in penibil a guvernului....

Si in occident se plateste taxa de inmatriculare Cu cat volumul motorului este mai mare cu atat taxa este mai mare. Ce ti se pare anormal?

La 2007-12-05 10:12:29, Onesti a scris:

> Daca eu cumpar de la cineva o DACIE din anii 70, 80, 90....nu platesc
> nici o taxa....desi masina polueaza f f mult...
> In schimb, daca cumpar un Volkswagen din 2004 achit o taxa de
> 1000-2000 Euro....unde este dreptatea, domnilor ???

Un Agricultor
2007-12-05 11:58:34

Re: Razboi Arogantule !!! si se incepe cu o fumigena

La 2007-12-05 10:56:48, Ghita Bizonu' a scris:

> ca sa orbeasca adversarii ...
> apopos ai facut armata ?!
>
> La 2007-12-04 22:44:32, Arogantu' a scris:
>
> > Lansarea temei fuziunii PD cu PLD este dovada clar a faptului c
> > eecul referendumului a fost REAL !
> >
> > Dovada suplimentar ?
> >
> > Faptul c organele de decizie ale celor dou partide urmeaz s
> > valideze anunata fuziune.
> > S mai vedem i fumigena lansat de Frunzverde ( v. Adevrul ).
> >
> >
>
>
Cititi ma fratilor macar ziarul acesta. Declaratia lui Frunzaverde este si in Ziua. Si mai cititimai bizonasi,gilici bambilici, huhurezi de noapte si alte raquele chele (pe creier) si "Judecata zilei" din acelasi ziar, care, intre noi fie vorba, gazduieste cu mare larghete si tandrete pe forumul sau manifestarile voastre talibane demne de toata mila. Iata ce scrie marele boier de vita veche:

<<Multi vor fi surprinsi de aparitia noului partid PDL, desi fuziunea PD cu PLD a fost demult anuntata de conducatorii lor. Aceasta noua constructie politica este actul final al unui proces initiat de cativa ani, in special de Valeriu Stoica, pentru realizarea unui partid de tip popular, proces care a stat si la baza Aliantei DA. Nasterea noului partid simplifica evantaiul politic si, teoretic, intareste dreapta caci impreuna cu PNL, traditional, formeaza o majoritate confortabila impotriva unei stangi care, in plus, este slabita de conflicte interne. Din pacate exista, insa, "razboiul palatelor".>>

SRS incheie editorialul apoteotic: "Noul partid va fi un fiasco." Nu va plangeti ci bucurati-va! E darul Basescului de Mos Nicolae pentru voi!

Onesti
2007-12-05 12:01:21

Re: Caderea in penibil a guvernului....

Gresesti profund...nu sunt membru PD

Pentru curiozitatea ta personala, sunt chiar membru PNL...

Insa, nu pot fi de acord cu actuala politica dusa de guvernanti ...de pauperizare a poporului, de jecmanire fara nici un pic de mila a acestei natii chinuite de atatia ani de tot felul de conducatori...

Oare chiar nu putem sa ne integram in Europa cu demnitate ???

Nu e sfidator la cer ca singurul domeniu in care Tradiceanu se "lupta" cu Europa....este cel a birului de prima inmatriculare, de unde are avantaje persoanale imense ???

Asistam la o meschinarie politica iesita din comun...pur si simplu Tradiceanu vrea "sa faca pe fata" Europa

Cum e posibil ca pt o Dacie care este non euro sa nu se plateasca nimic la capitolul mediu, iar pt o masina din UE veche de 2..3..4 ani impozitul sa fie de ordinul miilor de Euro ???
Nu este mai firesc sa fie un impozit anual pentru POLUAREA REALA A MEDIULUI ?

Adica, cine are o Dacie veche, care polueaza mult si o doreste neaparat, sa achite un impozit mare pt o masina non Euro....iar impozitul sa scada progresiv pe masura ce masina este tot mai ecologica ???

Dar iti spun de ce nu vrea acest lucru iubitul tau Dealer....

Pt ca nu l-ar mai vota milioanele de romani care sunt posesori de Dacii, Trabanturi.....

Ca atare, birul pe prima inmatriculare tine numai si numai de interesele oligarhilor....si nu are nici cea mai infima legatura cu mediul...


Onesti
2007-12-05 12:07:18

Re: E clar dle. SRS, ca vadimisto-liberalii fura enorm, atata cat mai pot...

Manipulatorii si diversionistii se regasesc doar in randul vadimisto-liberalilor...a "tagmei jefuitorilor" acestei tari....

Raquel
2007-12-05 12:13:47

Re: Ce intrebare draguta : "Se intareste dreapta cu noul PDL ?" Cu cine, cu alti securisti ?!

Nu Ghita, mi se pare un nume de partid exclusivist de adoratori de licurici, mari si mici, ce mi-i peledei, ce mi-i pedelei....

Ghita Bizonu'
2007-12-05 12:24:09

Re: mega partid - ce-i aia ?

Prin lume se poarta partide care pot asigura guverne monocolore si nemeni n-a zis ca laburistii e megapartid, ca RPR ar fi fost mega (desi unu din sefii sai era caricaturizat de comunisti ca Megallo Le Supreme )

Dar poate mai inainte ar trebui sa-ti clarifici niste idei :
ce intelegi prin populatie ? SI pe tata Frosa din Vaideeni si pe lenuta pesnionara de la APaca?!

si care "noi" "nu mai avem nevoie" ? Iofac parte dintre cei pe care tu ii consideri "noi" . Actung ! am voatat cu PSD , in 1900 pe Ilici . Nicioadat cu ba'secu (nu garantez, totusi intre el si popa Toaca ... )

De intelegi prin Romnaia ? Ca unii inteleg Bucuresti, da prin Bucale ei inteleg zona dintre Opera (hai si apaltu Cotroceni) pana la Rosetti si de la Pta Inirii pana la Primaverii plus exctavilanu de lux Baneasa . Io din titam nu fac parte din Bucurestiu lor si nici din Romnaia lor ..La 2007-12-05 10:54:22, luca.sabin a scris:

> Este strigator la cer cum populatia nu discerne ca noi in Romania nu
> mai avem nevoie de scandal,ci de o conducere care sa nu mai vorbeasca
> ci sa faca ceea ce trebuie facut,adica APLICAREA LEGII si RESPECTAREA
> DEMOCRATIEI.Cei care vorbesc acum de curatirea clasei politice,fac ei
> insusi politica inca din 1989.Langa ILIESCU stau si la ora actuala si
> fac politica si Basescu siBlaga si Videanu si Voiculescusi Vadim si
> Berceanu si mai sant si alte nume.Oare n-ar trebui ,in primul rand sa
> plece ei primii si sa lase loc la cei mai tineri si mai curati.Abia
> atunci il cred pe Basescu ca vrea cu adevarat REFORMAREA CLASEI
> POLITICE din Romania.Orice justificari sant de prisos,ele avand ca
> scop "ametirea poporului".
>

MarianDaniel
2007-12-05 13:06:17

PD SI PLD AU CASTIGAT IN 37 DE ORASE MARI!

PD si PLD au castigat in 37 de resedinte de judet iar PNL SI PSD IN NICI UNUL! Acesta este secretul acestei fuziuni care va face ca noul partid, PDL sa castige, la o cota de electorat medie atat localele, cat si parlamentarele urmand sa faca singure guvernul.
E greu de crezut, chiar imposibil, ca votantii urbani sa-si schimbe preferintele avand de ales intre PNL si PSD (doua partide fara viitor, amandoua de stanga acum) si PDL, singurul care aduce o farama de speranta in Romania! Vorbim dupa alegeri!

alwis46
2007-12-05 13:20:13

In definitiv....

....fiecare pasare pe limba ei piere.
Daca respectivii s-au gandit ca impreuna vor aduna mai multe procente decat ca partide separate e treaba lor.
A intemeia un partid, prin metoda fuzionarii prin comasare asa cum se exprima o juna blonda, nu este decat un firesc act politic asa ca nu vad ce atata tevatura.
Regimul democratic nu are ingradiri in aceasta privinta asa ca voia lor precum voia Banului Ghica.
Problema cu adevarat importanta este aceea ca de fapt noi nu avem partide si doar niste indivizi adunati in gasca si care nu ezita la cel mai mic semnal de alarma sa treaca de la o gasca la alta descoperindu-si peste noapte afinitati pentru niste doctrine si idei pe care pana atunci scuipasera.
Cum trecerea de la un partid la altul a fost si ramane o miscare a unor musterii apartinand tuturor partidelo, functie de conjuctura de monet, ramane sa vedem pe viitor care pe unde se mai plimba asa ca ma astept la migrari si inspre noul partid dar si din el spre altele.
In definitv, daca te misti de colo colo nu risti sa prinzi mucegai la noada.

Ghita Bizonu'
2007-12-05 13:44:30

Re: mai danut, danel danica

ia si matele un anuar statistic. Da poa fi buna si Wilkprostia.
Si vezi niste cestii de baza :
Catr la sta reprezinta popolatia urbana?!
cat cea rurala?
si acti dintre cei care au voatatara PLD nu erau dintre votacii PD?!


La 2007-12-05 13:06:17, MarianDaniel a scris:

> PD si PLD au castigat in 37 de resedinte de judet iar PNL SI PSD IN
> NICI UNUL! Acesta este secretul acestei fuziuni care va face ca noul
> partid, PDL sa castige, la o cota de electorat medie atat localele,
> cat si parlamentarele urmand sa faca singure guvernul.
> E greu de crezut, chiar imposibil, ca votantii urbani sa-si schimbe
> preferintele avand de ales intre PNL si PSD (doua partide fara viitor,
> amandoua de stanga acum) si PDL, singurul care aduce o farama de
> speranta in Romania! Vorbim dupa alegeri!
>

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Noul partid (3587 afisari)
 Teapa de brad (3002 afisari)
 Inscenarea Mailat (2889 afisari)
 In apararea academicianului Stolnici (2809 afisari)
 PD maraie la stapan (2364 afisari)
 Alerta pe granita: Sarbii se pregatesc de razboi (3359 afisari)
 Britney Spears o santajeaza pe Paris Hilton cu imagini compromitatoare (3336 afisari)
 Joaca cu Nicoleta Luciu pe mobil (3132 afisari)
 Romanii au nume "trasnite" (3068 afisari)
 Deputatul Dan Iosif a incetat din viata  (2254 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01930 sec.