Ziua Logo
  Nr. 4100 de vineri, 30 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2007-11-30

Comentarii: 11, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Aladin
2007-11-30 03:37:37

Si bine face !

Ar trebui sa ajutam pe Sarbi prin nerecunoasterea acestui raptsi boicotarea tuturor cei ce o fac inclusiv asa zisa regiune independenta.
Face PM-ul asa ceva ?

CID
2007-11-30 14:08:15

Re: Si bine face !

Nu. Kosovo trebuie sa-si castige independenta.

Zenn
2007-11-30 19:28:54

Re: Si bine face !

Intreaba-l pe Taubman...:)))

P.S. Ia zi, cam cum te-ai gandit tu la in ce-ar consta boicotul Romaniei!? Si cu cine sa-nceapa din aia "tuturor", daca stii cine sant...:))))La 2007-11-30 03:37:37, Aladin a scris:

> Ar trebui sa ajutam pe Sarbi prin nerecunoasterea acestui raptsi
> boicotarea tuturor cei ce o fac inclusiv asa zisa regiune
> independenta.
> Face PM-ul asa ceva ?
>

Lefter.Popescu
2007-11-30 20:12:04

Sarmana Serbie, ramasa singura.

... "si exclude "orice recurgere la forta" in cautarea unei solutii pentru Kosovo" DAR daca fortzili bobulare locale fac o manevra patriotica, eeeh!, unde-i musai trebe, n'asa? :-) Pupiciuri de la unul din zona:
http://english.aljazeera.net/mritems/images/2006/12/27/1_204021_1_5.jpg
si flori de "nu-ma-uita".

ezehieldaniel
2007-12-01 11:30:04

Atentie Romani la Tokes si ceilalti unguri trimisi in P.E.

Trebuie sa fim foarte atenti la activitatea pastorului sovin Tokes si ceilalti europarlamentari unguri,pentru ca urmeaza sa avem mari surprize datorita atitudinii de momai a reprezentantilor statului roman.Nu va fi departe ziua in care vom avea aceleasi tip de probleme ca sarbii.ROMANI TREZITI-VA ODATA,CUM SPUN SI VERSURILE IMNULUI NATIONAL !!!!!!!!!

alamar
2007-12-01 23:23:33

Re: Atentie Romani la Tokes si ceilalti unguri trimisi in P.E.

La 2007-12-01 11:30:04, ezehieldaniel a scris:

> Trebuie sa fim foarte atenti la activitatea pastorului sovin Tokes si
> ceilalti europarlamentari unguri,pentru ca urmeaza sa avem mari
> surprize datorita atitudinii de momai a reprezentantilor statului
> roman.Nu va fi departe ziua in care vom avea aceleasi tip de probleme
> ca sarbii.ROMANI TREZITI-VA ODATA,CUM SPUN SI VERSURILE IMNULUI
> NATIONAL !!!!!!!!!
>
Amuzant ! dle ezehieldaniel...Daca ceea ce scrii , este adevarat atunci ,ce se poate sune despre briliantul electorat mioritic care a decis sa aleaga sovini si europarlamentari unguri ??...In umila mea opinie , lipsa de participare masiva a electoratului roman la ultimele alegeri , nu au facut sa distorsioneze rezultatele acestor alegeri...Este deasemnea amuzant reactia presei mioritice : Actul I....Romanii i-au dat o palma pres. Basescu....prin neparticipare...Actul II : PNL victorie neasteptata...mai putin de 14% din voturi...Unul se intreaba ce ar fi reprezentat o infrangere pt. PNL ?...Soarta pe care a avut-o PNTCD ???....Actul III : Maghiarii , secui si alte minoritati...prea multe voturi...prin implicatie : alegeri masluite...Deci dupa actul I, in care presa a laudat absenta romnilor la vot , sunt dezamagiti ca minoritatile s-au prezentat la urne in proportie mult mai mare , iar acum Romania este reprezentata in EU , intr-o poportie distorsionata , de minoritati....Deasemenea presa nu i-a in consideratie alte nimoritati care se pare ca nu au voata candidati romani ,ci maghiari si secui...Actul IV...ar trebui sa fie urmatorul pt. presa si gloatele mioritice ....un fel de morala : Daca nu participi in joc , nu poti influenta rezultatele...Data viitoare participati...Altfel , ingrijorarile tardive si lamentarile sunt inutile si patetice....Succes...

Cantilli
2007-12-01 23:39:17

Re: Si bine face !

La 2007-11-30 14:08:15, CID a scris:

> Nu. Kosovo trebuie sa-si castige independenta.
>


Bush afirma la fel.

neamtu tiganu
2007-12-02 01:34:39

Alamare

La 2007-12-01 23:23:33, alamar a scris:

Daca ceea ce scrii , este adevarat
> atunci ,ce se poate sune despre briliantul electorat mioritic
-----------------------
Te-as ruga sa te porti mai cu grije cu anumiti termeni, de ex. folosesti f. des termenu "mioritici" intrun sens de multe ori jignitor.

Presupun ca vrei sa fii considerat un forumist civilizat, da de f. multe ori pari un porvocator ordinar. Ce-ti doresti domnule Alamar? Vrei sa fii injurat ca mai apoi sa zici ca romanii, pardon mioriticii, sunt anti...

alamar
2007-12-02 01:58:30

tigane

Se pare ca dta , ai devenit membru al militiei forumului , si doresti sa faci reguli despre ce si cum postarile unora trebuie scrise...Dta presupui multe si in mod subit esti interesat de constructia literara a postarilor (numai ale unora).... Tigane , eu ati propun ,ca dta daca esti atat de ingrijorat de anumiti termeni folositi pe forumuri , in legatura cu orgoliul fals si prostesc pe care incerci atat de pateticc sa-l demonstrezi , deci eu propun ca dta sa te ocupi mai intai de dl Mailat ,spre exemplu , vizavi de mandria si onoarea mioritica, si dupa aceea sa discuti despre ofensivul termen de mioritc...Tigane, noi stim care este scopul acestei postari a dtale de mai sus.... Deasemnea te sfatuiesc ,sa consulti Arhiva acestui forum , in care spre stupoarea ta , si ingrijorarea ta (sincera) , vei constata ca mioritici ,in conversatia lor cu alti mioritici ( unii puri) , folosesc adjective si expresii mult mai jignitoare decat : " mioritic"...Acest forum are cenzori , si asa se intampla, ca dta nu esti unul dintre ei....Deci daca ai ceva de dezbatut in legatura cu articolul de mai sus , nu re sfii...P.S. tigane, tu puteai sa incerci sa ma injuri direct , fara acesta bufonerie ieftina , de mai sus...Succes ...

Paul din Ohio
2007-12-02 02:18:02

Re: tigane .D-le alamar

Unul ar putea sa-ti ceara si dumitale sa te ocupi de doi-trei criminali americani vis-a-vis de "onoarea americana". Crezi ca onoarea Americii sta in doi-trei-patru criminali?La 2007-12-02 01:58:30, alamar a scris:

> Tigane , eu ati propun ,ca dta daca
> esti atat de ingrijorat de anumiti termeni folositi pe forumuri , in
> legatura cu orgoliul fals si prostesc pe care incerci atat de pateticc
> sa-l demonstrezi , deci eu propun ca dta sa te ocupi mai intai de dl
> Mailat ,spre exemplu , vizavi de mandria si onoarea mioritica, si dupa
> aceea sa discuti despre ofensivul termen de mioritc...

alamar
2007-12-02 02:38:42

To : Paul din Ohio...

Dle Paul , ar fi atat de mult de spus ,acum...La inceput am dezbatut cu mine insumi daca merita sa raspund bruiajului produs de tiganu...Si mi-am zis : Insumi , crezi ca merita timpul si energia ?...In final am decis pt. ...dar numai o postare...Dle Paul , titlul aticolului de mai sus nu are nimic de a face cu onoarea tiganilor, a romanilor , mioriticilor sau americanilor...tiganul este plictisit ,si din lipsa de subiecte de trenuri si alcol , a decis sa arunce cu noroi pe pereti sa va daca se lipeste....Eu nu inteleg ce doresti sa spui despre aceste...onori...Eu am comentat , opinia mea in urma alegerilor recente din romania si reactia presei...Dle Paul , sincer sa fiu nu stiu (adica stiu dar din respect pt. dta ma abtin) ,sa raspund la postare dtale de mai sus...Totusi eu te rog sa recitesti postarile subsemnatului de mai sus , in care voi nota ca eu nu am cerut nimanui sa-si apere...onoarea (sic) ,si nu am folosit acest cuvant...Eu cred ca te adresezi in mod gresit subsemnatului...De ce nu incerci dta sa conversezi cu tiganul ...pe dlui il framanta onoruri , orgolii si alte ineptii...Succes ,dle Paul...


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Diversiunea (8344 afisari)
 Mazilita de Basescu (3576 afisari)
 Ciudatul vot din 25 noiembrie (3131 afisari)
 Taxa de prima inmatriculare inapoi (2794 afisari)
 Consecintele unui "Da" evreiesc si ale unui "Nu" palestinian (2757 afisari)
 Noua Dreapta a iesit in strada de 1 Decembrie (1536 afisari)
 Mii de romani au urmarit parada de la Arcul de Triumf (1078 afisari)
 Romania a picat in grupa cu Italia, Franta si Olanda (907 afisari)
 Basescu: Cioroianu are un deficit urias de educatie (717 afisari)
 Miron Cozma este liber (634 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01633 sec.