Ziua Logo
  Nr. 4093 de joi, 22 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-11-22
Logic din Bucuresti (...@hotmail.com, IP: 78.113.4...)
2007-11-22 14:03
Risipa

De ani de zile atrag atentia ca ICR-ul cheltuie enorm de multi bani aiurea. In loc sa-i cheltuie pt promovarea culturii delegatiile trimise prin ICR dorm in cele mai scumpe hoteluri din strainatate ! Dar ce-s banii lor ? Pai tot ai lor sunt indirect, dar daca au conceptii comuniste e normal sa spuna ca nu are decat sa plateasca Tariceanu sau Basescu.

Si pe urma nu va mai spun ce ingamfati sunt toti directorii de la ICR. Ei le stiu pe toate ! Dar pe vechi pt ca ori ce tara normala cand se duce intro alta tara sa se "vanda" intreaba pe romanii sau asociatiile romanesti din tara respectiva, ce le place si ce nu le place nemtilor, de exemplu ! ICR-ul are o clientela pe care o suge de o rupe. Incepand de la artizanii romani care-i duc in strainatate numai pe baza de spaga si comisioane.

Acelasi impact, sau chiar mai mare s-ar putea face cu o zecime din banii cheltuiti. Dar ce diurne-si platesc si in ce hoteluri stau ...

Sa vedeti cand se duce Patapievici in delegatie in strainatate ... Parca ar fi Ceausescu sau Basescu. Este insotit de o armata de directori din ICR care-i pregatesc vizita asa in cat acesta ramane rupt de realitate. Or ii place asa ceva ori se face ca nu stie sau daca nu stie e prost. Daca stie e grav !E foarte ingamfat.

Cu banii cheltuiti prin cele mai scumpe hoteluri mai bine s-ar locui in hoteluri mai modeste, echipa de lingatori care insoteste delegatia sa fie mai mica si atunci Romania culturala ar fi mai bine reprezentata in strainatate.

Toti directorii au ochelari de cal, nu poti discuta nimic cu ei. Ce pacat. O stiu din experienta traita de mine intr-un mare oras european anul trecut. Jos cu ei ! Din acest institut trebuie sa faca parte oameni maleabili cu care se poate discuta, carora poti sa le vorbesti chiar daca seti in contradictoriu.

TOATA lumea il cere pe Dracula si ICR-ul nu vrea sa auda nici un cuvant. Foarte prost ! Extrem de prost pt turismul, economia, istoria si cultura romana.

Nu putem sa-l negam pe Dracula cum nu putem nega comunismul cu atrocitatile lui. Ce trebuie ? Trebuie vazut ce fel trebuie prezentat Dracula !

Jos cu cheltuitorii de bani aiurea !

GP

Nituc din Bucuresti (...@gmail.com, IP: 86.106.6...)
2007-11-22 18:15
Re: Risipa

MULTUMESC PENTRU INFORMATII. S-O FI DUS ASTA SI LA TABERELE DE TZIGANI ROMANI DIN iTALIA? DAR LA CAPSHUNARII DIN SPANIA?
Copistul cronicar de deserviciu

La 2007-11-22 14:03:38, Logic a scris:

> De ani de zile atrag atentia ca ICR-ul cheltuie enorm de multi bani


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Feuda lui Patapievici (3414 afisari)
 Operatiunea Dragonul (2786 afisari)
 Si-a dat sotul in judecata ca a castigat la loterie (2766 afisari)
 Boicot prezidential (2622 afisari)
 Presedintele Elodia (2286 afisari)
 Lagarele staliniste din Kazahstan, "Auschwitz-ul" militarilor romani (1875 afisari)
 Rudele Elodiei chemate la Parchet (1470 afisari)
 Traficul din Bucuresti are o harta online (1206 afisari)
 Criza economica din Transnistria poate determina o revolta populara (1082 afisari)
 Amenintarea fisticului si criza nucleara iraniana (952 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00704 sec.